GRUPA FEWATERM SP. Z O. O. S. K.

Tarnów

Opinie o GRUPA FEWATERM SP. Z O. O. S. K.

ano 2015-02-03 07:54
chciałbym poznać opinię o tej firmie zarobki itd....
5
padre 2015-09-21 11:15
Współpracuję z firmą od roku. Jak na razie wszytko w porządku.
4
Olo 2015-09-25 19:17
Potwierdzam opinie powyżej. Jedna z niewielu znanych mi rzetelnych firm budowlanych. Jestem w branży od 15 lat i wiele już widziałem.
3
Samam 2015-09-26 09:59
Dzięki za informację, w poniedziałek jadę tam na rozmowę. Po wszystkim napiszę jak było.
1
Tami 2015-09-30 12:32
I jakie wrażenie po rozmowie??
3
Samam 2015-10-04 21:09
Na rozmowie nerwy mnie zjadły, ale sama rozmowa spoko. Firma robi wrażenie.
2
Pola 2015-10-16 10:01
Pracuję w firmie od ponad 10 lat. Wypłaty w terminie, zdarzają się premie. Warunki pracy dobre - przyjazne towarzystwo. Jestem zadowolona z pracy. Polecam.
1
Bricko 2015-11-09 14:04
Przez dwa ostatnie lata zrealizowaliśmy z firmą Fewaterm kilka projektów. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę jako SOLIDNEGO PARTNERA.
1
Mieszkaniec Tarnowa 2015-11-10 11:20
Jeden z nielicznych rzetelnych pracodawców w regionie. Czasem sobie u nich dorabiam. Pieniądze zawsze w terminie i zgodnie z ustaleniami.
1
Podwykonawca 2015-11-12 18:52
Właśnie zakończyłem kolejny kontrakt z firmą. FEWATERM ponownie, uczciwie rozliczył się z nami ze zrealizowanego projektu. Partner godny polecenia.
1
Kirko 2015-11-17 14:53
Dzięki wszystkim za podpowiedź. Wygląda na to, że warto się do nich zgłosić....
1
Zoro 2015-11-25 19:13
FEWATERM jest liderem w swojej branży w Polsce. Firma warta polecenia.
1
Micke 2015-11-28 14:40
Konkretna firma. Polecam
1
Interia 2015-11-29 11:01
Duża firma, nie ma problemu z płatnościami - zawsze na czas.
1
Enio 2015-12-06 21:27
Jestem z Tarnowa. Pracuję na budowach od kilku lat. Wcześniej różnie bywało. Mogę Ci napisać, że w przeciwieństwie do większości okolicznych firm wypłatę mam zawsze na czas, a z zarobionych pieniędzy da się wyżyć. Benefity - mam samochód, a czasem coś się zarobi ekstra. Socjal?? - nie jest mi potrzebny. W Tarnowie różnie z robotą, a tutaj nie muszę się przejmować, co będzie jutro.... Dla mnie najważniejsza była stabilizacja.
1
trttrtr 2015-12-12 00:58
@eroser myślę że w skład tego wchodzi równiez premia albo podwyżka tak mi sie wydaje..a benefity to pewnie różne tez dają pracownikom przed świętami..
Bip 2016-01-04 13:37
Na święta były koperty z podziękowaniami i gotówką.
1
adam 2016-01-04 18:48
wieć tp bardzo miło, ze strony wlascicieli, że zadbali o swoich pracowników, ponieważ to też koszt ty dodatkowe pieniadze oprocz wypłat dac na Swieta,wiec powinniscie sie cieszyc.
1
alan 2016-01-06 14:16
bzdury jakieś piszecie. jedyna prawda to to, że pracuję razem z Ukraińcami, ale mi to nie przeszkadza. Pracuję za pieniądze na jakie sam się zgodziłem (tak jak każdy w firmie), wynagrodzenia w terminie. Co do kierownictwa, nie mam z nimi żadnych problemów.
4
Onek 2016-01-07 15:46
Nie rozumiem, każdy wie na jakie warunki się godził. Jeśli się zgodził pracować "na minimalnej stawce" sam sobie jest winien. Po co narzeka??
Antek 2016-01-08 15:34
Dokładnie tak, pracuję i jestem zadowolony. Jak mi się przestanie podobać, pójdę gdzie indziej......
1
obnik 2016-01-09 23:27
No i prawidłowe podejście, póki w firmie nie jest źle lub nie ma innej ciekawszej oferty aby się zatrudnić to nie ma sensu się zwalniać, tu jest umowa i wszystko.
1
Ina 2016-01-11 14:09
Firma ma bardzo dobrą opinię.Jeśli byłoby coś nie tak, wszyscy by o tym wiedzieli i każdy by się trzymał z daleka.
Gdyby firma oszukiwała są odpowiednie służby, które od razu by reagowały.

Nic takiego się nie słyszy, ani nie słyszało
robol 2016-01-11 21:38
głupoty piszecie jest 11.01 a wypłaty jeszcze nie było i nie wiadomo kiedy będzie co wy na to?
1
Onek 2016-01-12 09:42
Sprawdź w księgowości. Ja dostałem.
Inet 2016-01-13 11:34
U nas wszyscy dostali...
Piotr 2016-01-31 22:27
Pracuje w tej firmie juz pół roku.Trafiłem na budowe w Poznaniu.jestem pełen podziwu dla kadry kierowniczej ze jest w stanie ogarnąć i zorganizowac prace tylu pracownikom (usunięte przez administratora).To cud że ta budowa idzie jeszcze do przodu.(usunięte przez administratora)
trich 2016-08-07 19:15
Firma budowlana. Wynagrodzenia płacą, więc jak na okolice Tarnowa, niemal niespotykane. Roboty łapią z przetargów, więc zaległości w podatkach i ZUSach nie mają. Praca ciężka i na wysokich obrotach. Jak ktoś lubi zasuwać, nie będzie narzekać.
INTA 2016-09-27 09:31
Pracowałem u nich przez 6 miesięcy. Praca ciężka, ale płacą. Jeśli ktoś szuka pracy i nie chce się zastanawiać czy mu zapłacą, nie ma zagrożenia.
INTA 2016-09-30 15:37
Nigdy nie zdarzyło mi się chodzić i prosić o swoje. .
1
Aurorra 2016-11-04 11:45
Witam! a czy zna ktoś sytuację w biurze ? jak wygląda tam praca ?
junik 2016-11-08 22:10
tak samo,
ja 2016-11-11 15:24
może wiecie coś więcej na temat pracy w biurze?
1
gość 2017-03-02 09:42
a jak firma traktuje swoich kontrahentów płaci im za faktury?
Pracownik 2017-04-07 12:15
Hej,

Można poprosić o namiary na zleceniodawce budowy w Poznaniu grupy Fewaterm ?
Zostaw swoją opinię o GRUPA FEWATERM SP. Z O. O. S. K. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRUPA FEWATERM SP. Z O. O. S. K.