brak logo

F.H.U. FEWATERM F. Czuba, W. Czuba, Sp. Jawna

Chojnik

Opinie o F.H.U. FEWATERM F. Czuba, W. Czuba, Sp. Jawna

podwykonawca 2015-08-08 09:28:48
pracuje z ekipą 2 tygodnie i już zaczyna się kręcenie, kierownik to idiota i nie ma pojęcia o czymkolwiek, powiedziano mi ze firma zatrudnia 120 osób z czego 100 z Ukrainy brat prezesa to kręci wały jak się nie pomyli to prawdy nie powie.
3
padre 2015-09-21 11:15:21
Współpracuję z firmą od roku. Jak na razie wszytko w porządku.
2
Olo 2015-09-25 19:17:07
Potwierdzam opinie powyżej. Jedna z niewielu znanych mi rzetelnych firm budowlanych. Jestem w branży od 15 lat i wiele już widziałem.
2
Samam 2015-09-26 09:59:30
Dzięki za informację, w poniedziałek jadę tam na rozmowę. Po wszystkim napiszę jak było.
1
Tami 2015-09-30 12:32:34
I jakie wrażenie po rozmowie??
1
Samam 2015-10-04 21:09:36
Na rozmowie nerwy mnie zjadły, ale sama rozmowa spoko. Firma robi wrażenie.
2
Pola 2015-10-16 10:01:41
Pracuję w firmie od ponad 10 lat. Wypłaty w terminie, zdarzają się premie. Warunki pracy dobre - przyjazne towarzystwo. Jestem zadowolona z pracy. Polecam.
1
Bricko 2015-11-09 14:04:37
Przez dwa ostatnie lata zrealizowaliśmy z firmą Fewaterm kilka projektów. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę jako SOLIDNEGO PARTNERA.
1
Mieszkaniec Tarnowa 2015-11-10 11:20:44
Jeden z nielicznych rzetelnych pracodawców w regionie. Czasem sobie u nich dorabiam. Pieniądze zawsze w terminie i zgodnie z ustaleniami.
1
Podwykonawca 2015-11-12 18:52:43
Właśnie zakończyłem kolejny kontrakt z firmą. FEWATERM ponownie, uczciwie rozliczył się z nami ze zrealizowanego projektu. Partner godny polecenia.
1
Kirko 2015-11-17 14:53:20
Dzięki wszystkim za podpowiedź. Wygląda na to, że warto się do nich zgłosić....
1
Zoro 2015-11-25 19:13:14
FEWATERM jest liderem w swojej branży w Polsce. Firma warta polecenia.
1
Micke 2015-11-28 14:40:58
Konkretna firma. Polecam
1
Interia 2015-11-29 11:01:06
Duża firma, nie ma problemu z płatnościami - zawsze na czas.
1
Enio 2015-12-06 21:27:28
Jestem z Tarnowa. Pracuję na budowach od kilku lat. Wcześniej różnie bywało. Mogę Ci napisać, że w przeciwieństwie do większości okolicznych firm wypłatę mam zawsze na czas, a z zarobionych pieniędzy da się wyżyć. Benefity - mam samochód, a czasem coś się zarobi ekstra. Socjal?? - nie jest mi potrzebny. W Tarnowie różnie z robotą, a tutaj nie muszę się przejmować, co będzie jutro.... Dla mnie najważniejsza była stabilizacja.
1
buhaha 2015-12-12 09:04:33
zdecydowanie co do opinii tej firmy pisze to jedna osoba chyba prezes albo księgowa bo oni jeszcze wieżą w firmę
1
Bip 2016-01-04 13:37:24
Na święta były koperty z podziękowaniami i gotówką.
1
koparkowy 2016-01-05 19:31:24
niestety to wszystko to kłamstwa ludzie nic nie dostali na świeta, pracuje w FEWATERMIE jakiś czas lecz nie wiem co to znaczy premia, wypłaty spóźniaja sie tylko od czasu do czasu wiadomo kiedy dostaniemy pieniądze. Brat szefa ,,drapiwur,, to idiota, dużo obiecuja. Firma zatrudnia znaczną ilość Ukrainców ze wzgledu na niskie zarobki i brak kadr Polskich, przy czym ci ludzie to rolnicy a przyjechali na budowe duze problemy z komunikacja. W tej firmie obowiązuje jedna zasada Obiecać nic nie kosztuje. Osobiście nie polecam
3
golonko 2016-01-06 12:08:04
z punktu widzenia pracownika firma fewaterm to wielkie nieporozumienie nie obowiązują tu żadne reguły, najniższa krajowa praca na cały zegar bez delegacji wypłaty nie w terminie a kierownictwo bez komentarza... nie polecam będziecie żałować
2
alan 2016-01-06 14:16:35
bzdury jakieś piszecie. jedyna prawda to to, że pracuję razem z Ukraińcami, ale mi to nie przeszkadza. Pracuję za pieniądze na jakie sam się zgodziłem (tak jak każdy w firmie), wynagrodzenia w terminie. Co do kierownictwa, nie mam z nimi żadnych problemów.
2
antek30 2016-01-06 16:59:03
te pozytywne opinie to chyba pisze kierownik lub któryś z pomarańczowych kasków. Nasi wspułpracownicy z zachodniej granicy nie znaja sie na robocie, sa na sztuke na budowie. Firma zmierza w strone upadłości z taką polityka, życze powodzena szukającym szczęścia w tej firmie.
2
Onek 2016-01-07 15:46:57
Nie rozumiem, każdy wie na jakie warunki się godził. Jeśli się zgodził pracować "na minimalnej stawce" sam sobie jest winien. Po co narzeka??
Antek 2016-01-08 15:34:44
Dokładnie tak, pracuję i jestem zadowolony. Jak mi się przestanie podobać, pójdę gdzie indziej......
1
Ina 2016-01-11 14:09:35
Firma ma bardzo dobrą opinię.Jeśli byłoby coś nie tak, wszyscy by o tym wiedzieli i każdy by się trzymał z daleka.
Gdyby firma oszukiwała są odpowiednie służby, które od razu by reagowały.

Nic takiego się nie słyszy, ani nie słyszało
robol 2016-01-11 21:38:11
głupoty piszecie jest 11.01 a wypłaty jeszcze nie było i nie wiadomo kiedy będzie co wy na to?
Onek 2016-01-12 09:42:45
Sprawdź w księgowości. Ja dostałem.
Inet 2016-01-13 11:34:38
U nas wszyscy dostali...
daros123 2016-01-13 22:31:18
dziś jest 13 01 sprawdzałem w księgowości nie dostałem żadnego przelewu i nikt w firmie nie potrafi powiedzieć mi kiedy dostane moje pieniądze, dostałem rachunki za prąd internet i telewizje i poraz kolejny bede musiał płacić odsetki czy kazda firma tak spóżnia wypłaty ? może ta jest tak beznadiejna lub mnie tak wykorzystuje ?
3
jaker 2016-01-17 18:50:02
Fewaterm nie dotrzymuje słowa.Byłby cud gdyby wypłata była w terminie.Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tej firmie.
2
badaf 2016-01-17 18:56:29
Negatywnie oceniam tą firmę. Kierownictwo nie zna się na zasadach i normach jakie powinny panować między pracownikiem a pracodawcą. Traktują pracowników przedmiotowo. Pytacie o wypłaty.. Prezes powie że płaci terminowo 10 -tego każdego miesiąca a słowa nie dotrzymuje. O własne pieniądze trzeba się prosić. Nie polecam wyboru tej firmy.
2
kole156 2016-01-21 21:38:16
opużnienia sa stałe zawsze tydzień lub dwa, wynagrodzenie średnie to 10zł/h plus obiad i hotel na delegacji tak to wygląda z polskiej strony a z ukraińskiej to chyba 8 zł/h. Podobno każdy uzgadnia stawke indywidualnie ale jak na początku nie wynegocjujesz tej złotówki więcej to przerobisz rok i pójdiesz gdzieś indziej gdzie na start dostaniesz więcej, jeżeli ktoś nie wierzy zapraszam do przekonania na własnej skórze na pewno będziecie żałować
1
tomek 2016-01-22 22:50:24
pracowałem tam i obiecywali podwyżkę ale gdy była mowa o pieniądze to prezes mówił kryzys ktoś pisał że były koperty na święta żadnych pieniędzy nie było wypłaty zawsze są opóźnione do tego jak ktoś się spyta kiedy będzie to jest wróg nikomu nie polecam tej firmy i tak zbliża się do dna
1
posił 2016-01-23 16:27:58
obiady nadal nie zapłacone będę czekał nadal
2
Piotr 2016-01-31 22:27:15
Pracuje w tej firmie juz pół roku.Trafiłem na budowe w Poznaniu.jestem pełen podziwu dla kadry kierowniczej ze jest w stanie ogarnąć i zorganizowac prace tylu pracownikom z ktorych 3/4 to Ukraincy.To cud że ta budowa idzie jeszcze do przodu.Prawda jest że wypłaty sa nieterminowe lecz zawsze wypłacone
anonim 2016-02-06 13:20:43
Piotrze skoro jesteś pracownikiem tej firmy to zgłoś to do kierownictwa na pewno twoje wnioski chcieliby usłyszeć od ciebie osobiście ;) a nie podszywaj się pod innego pracownika i stwarzaj mu problemy, pozdrawiam pracownik firmy :)
kolega 2016-03-06 13:36:01
Nawet Ukraińcy odeszli wszyscy firmy FEWATERM to już koniec
4
pwielowski 2016-03-22 14:52:55
Witam. wykonywałem dla Fewatermu roboty w listopadzie i do tej pory nie otrzymałem zapłaty za fakrutę, wiec muszę iść z tym do sądu. Przestrzegam wszystkie zwłaszcza małe firmy przed współpracą z firmą Fewaterm. Długo już współpracuję z różnymi firmami ale ta jest wyjątkowa w negatywnym tego słowa znaczeniu.
8
robol 2016-03-23 20:05:05
Nie polecam tej firmy do współpracy ponieważ nie jest słowna opiera się na kłamstwach i obietnicach. Kierownictwo traktuje pracowników przedmiotowo, trudno się z nimi porozumieć wypłaty są nieterminowo. Większość firmy to Ukraińcy bez umowy. Współpraca z fewatermem to nieporozumienie.
3
gosc1234 2016-08-02 14:54:33
Najgorsza firma budowlana pod jaka pracowalem. Praca po 300h miesiecznie na zurawiu. Wyplaty z opóźnieniem 2tyg min, rotacja z pracownikami normalka. Przy wyplacie oczywiscie jeszcze facet negocjuje stawke. Chamski stosunek Pana Sylwestra do pracownikow. To wszystko. Jedynie obiady mi tam smakowaly ;)
6
trich 2016-08-07 19:15:33
Firma budowlana. Wynagrodzenia płacą, więc jak na okolice Tarnowa, niemal niespotykane. Roboty łapią z przetargów, więc zaległości w podatkach i ZUSach nie mają. Praca ciężka i na wysokich obrotach. Jak ktoś lubi zasuwać, nie będzie narzekać.
INTA 2016-09-27 09:31:11
Pracowałem u nich przez 6 miesięcy. Praca ciężka, ale płacą. Jeśli ktoś szuka pracy i nie chce się zastanawiać czy mu zapłacą, nie ma zagrożenia.
INTA 2016-09-30 15:37:07
Nigdy nie zdarzyło mi się chodzić i prosić o swoje. .
jaroslav 2016-10-22 12:38:48
Pozostalo w tej firmie juz tylko kilku praownikow. Wyplata spoznia sie juz 2 a niektorym 3 miesiace. Ukraincy spie-rzaja stad jak tylko moga. Masakra upadlosc wisi w powietrzu.Brak poszanowania dla pracownikow jstes po prostu murzynem bez praw do niczego.300godzinmiesiecznie i kasy brak stawka glodowa .
1
alani 2016-10-26 23:58:21
Nikomu nie zapłacili na budowie w Poznaniu. Wszystkie firmy oszukane!
Aurorra 2016-11-04 11:45:31
Witam! a czy zna ktoś sytuację w biurze ? jak wygląda tam praca ?
junik 2016-11-08 22:10:32
tak samo,
ja 2016-11-11 15:24:34
może wiecie coś więcej na temat pracy w biurze?
Leszek 2016-11-12 19:35:35
W biurze jest teraz kilka wakatów, pewnie są uruchominone nabory. Nic tylko aplikować i pracować za darmo- miesiąc,dwa,trzy... - aż do zbadania granic wytrzymałości ( pracownika rzecz jasna!). Gorąco polecam! Firma jest na skraju bankructwa, z biura już ponoć niemal wszyscy uciekli. Na budowie tragedia,szkoda nawet komentarza. Brak terminowej wypłaty to codzienność. Trzymać się z daleka!
7
Kieeeerownik 2016-11-21 01:02:35
Nie jestem pracownikiem tej firmy ale ich beneficjentem.... Pożal się BOŻE ich pracy, wiedzy i podejścia do klienta, a w szczególności tego pseudo kierownika w okularach podobno pociotka (relacja pracowników). Ludziska nie kupujcie od nich mieszkań i domów. Fakty - po roku elewacja się sypie, balkon krzywy, ściany pękają jednym słowem ciągle usterki i jeszcze jedno pan kierownik do beneficjenta " Trzeba było nie kupować" Jeden wielki CHÓJNNIKKKKK...... skąd pochodzą. Nie polecam !!!!!!!!!!!!
Adam 2016-11-23 12:51:32
Pomagam odzyskać należności od Fewaterm 14 670 41 26, mail adamkancelaria@poczta.fm.
1
Zostaw swoją opinię o F.H.U. FEWATERM F. Czuba, W. Czuba, Sp. Jawna - Chojnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. FEWATERM F. Czuba, W. Czuba, Sp. Jawna