Ktoś ma jakieś porównanie z zarobkami w innych firmach z branży w rejonie, jak tutaj wypadają, bo na razie widzę tylko domysły a ludzi to interesuje naprawdę.
Ryszard N.
12.05.2026 19:35
Witam , interesuje mnie zatrudnienie w tej firmie jako Kierownik robót branżowych .
Proszę o informacje jak się w tej firmie pracuje i co należało by zweryfikować oraz na co się nastawić .
Jest to kontrakt kolejowy gdzie wiodącym jest Kierownik robót spec. kolejowej .
Jeszcze jest rekrutacja otwarta, więc jeszcze może ktoś dopomóc i dać jakieś info. Czy wiesz cś o zarobkach? Nie podali w ogłoszeniu a przy tych sporych specjalistycznych wymaganiach fajnie by było wiedzieć ile oferują.
Piter
02.06.2026 17:37
Podobno słabo
Darek
25.04.2026 23:48
Na rozmowie obiecują wiele, tak naprawdę jak później będzie wyglądać praca zależy od kontraktu i ludzi z którymi będzie się współpracowało. Można trafić dobrze a można i nie. Firma raczej bardziej zbliżona do dużego korpo niż do firmy rodzinnej. Mają sporo wewnętrznych procedur, które tak naprawdę jakby ktokolwiek chciał się do nich stosować to nie zrobiłby swojej roboty. Ogólnie jak się chcą przyczepić to się przyczepią do wszystkiego. Raczej nie polecam firmy. Jeśli ktoś chce pracować w podobnej branży to lepiej iść do konkurencji.
Dzień dobry, firma szukała osoby na stanowisko koordynator / kierownik robót. Wymagali uprawnień do kierowania robotami w specjalności teletechnicznej. Oczekiwali dyspozycyjności, bo praca często w delegacji. W zamian oferowali stabilne zatrudnienie na umowie o pracę i prywatną opiekę medyczną. Dla osób w delegacji zapewniali zakwaterowanie.
Czy ktoś może podzielić się, jak wyglądały realia pracy w delegacji? Jak z dodatkami, systemem rozliczeń i możliwościami zdobycia nowych uprawnień? Atmosfera raczej spoko czy stresująca?
Witam pojawila sie oferta na szkolenie na stanowisko maszynisty podbijarki torowej. Czy może ktoś coś więcej tu powiedzieć jakie stawki podczas szkolenia oraz potem po zdobyciu uprawnień jakie godziny pracy czy praca jest w malopolsce czy w delegacji itp.
Dominik
03.11.2025 10:39
Wygląda jakbyś już był zmęczony takim trybem pracy. Ale czy kasa nie jest chociaż tego warta?
Zmęczony
02.12.2025 09:37
Jak na klepiesz godzin to kasa jest dobra.
Andrzej
13.10.2025 09:49
Bardzo zła organizacja pracy, nie bierze się zupełnie pod uwagę mieszkańców rejonu ani osób które muszą tam dojechać, rozpoczęte prace na obu kierunkach dojazdu i poblokowane przez złe parkowanie maszyn, usypanie materiałów czy wykopanie dołów. Mowa o rejonie
ul. Nowej w Sosnowcu. Czy ktoś to nadzoruje? Chciałem przypomnieć, że te roboty to usługi, rozumiem niedogodności ale arogancji i chamstwa nie a tak się zachowują niektórzy pracownicy. Warto czasem sprawdzić jak są wydawane pieniądze.
Elektromonter
12.08.2025 19:41
Ktoś jest coś w stanie powiedzieć o stanowisku Elektryk Średnich Napięć? Jaka stawka? Warunki?
Veritas
10.06.2025 18:27
Asystent AI
Była oferta pracy na Kierowcę kat. C powyżej 3,5 tony i pomocnika elektromontera. Wynagrodzenie nie zostało podane, a zatrudnienie odbywało się na umowie o pracę na pełen etat. Najważniejszym wymaganiem była gotowość do pracy w delegacjach na terenie całej Polski. Z benefitów wyróżniało się prywatna opieka medyczna.
Może ktoś pracował na tym stanowisku i powie czy firma miała dużo wymagań jak na tego typu pracę? Czy wypłata była adekwatna do tych oczekiwań i warunków delegacji?
Czy ktoś pracuje albo pracował jako Specjalista ds. kosztorysowania w branży energetycznej/teletechnicznej i może powiedzieć, czy firma nie przesadza z wymaganiami? Wynagrodzenia niestety brak, ciekawe czy adekwatne do liczby oczekiwań?
Wyróżnia się konieczność posiadania uprawnień budowlanych w zakresie instalacji elektrycznych, energetycznych albo teletechnicznych – to raczej nie jest standard na podobnych stanowiskach. Z benefitów najmocniej przyciąga prywatna opieka medyczna oraz szeroki pakiet dofinansowań i świadczeń socjalnych.
Ogolna rzecz biorac na warsztacie komuna, kierownik zawsze umywa rece od swoich bledow, zawsze swoje niepowodzenia zrzuca na nizszy szczebel. Nie wiadomo kto jest Twoim przelozonym. Nikt nie potrafi przyznac sie do bledu. Ogolnie pracujesz 6-14, przy czym przed 14 ktos Ci kaze jechac w delegacje, wiesz ze wrocisz za dwa dni i jedyne co dostajesz to pieniadze za delegacje to jest to jakas patalogia. Nie polecam, chaos, kierownictwo nie ogarnia jak zarzadzac. Mozna tu opowiadac wiele. Szkoda czasu i zycia na to.
Bieniu
25.06.2025 21:50
W dodatku na każdym kroku trzeba się pilnować czy przypadkiem nie próbują cię wykiwać na godzinach,dietach czy też premii" tak samo system premiowania z du*py wzięty, wystarczy że coś do kogoś powiesz i pyk już ucięta premii, a jak pytasz czemu została zabrana jakaś część premii to się słyszy jakieś pierdoły w odpowiedzi . W zue o podwyżce można zapomnieć , ewentualnie raz na x lat dadzą 3 złote brutto na godzinę i uścisk dłoni. Tak że jest tak jak kolega napisał , komuna fizyczna i mentalna. Jedynym plusem pracy w tej firmie jest to że przy odpowiednim systemie zarządzania swoim czasem spędzonym w tej firmie, można sporo się nauczyć , oczywiście na własną rękę, bo na szkolenia itp nie ma za bardzo co liczyć.
07.05.2025 11:41
Asystent AI
Zue rekrutuje na stanowisko Inżyniera budowy. Wynagrodzenie nie zostało określone, a praca na pełen etat odbywa się na umowie o pracę. Kluczowym wymogiem jest wykształcenie wyższe techniczne i dyspozycyjność do pracy w delegacji. Wśród benefitów wyróżnia się prywatna opieka medyczna.
Jakie są Wasze doświadczenia na tym stanowisku? Czy wymagania są zbyt wysokie w porównaniu do tego, co oferuje firma?
07.02.2025 15:03
Interesuje mnie ptaca spawacz termitowy praca w delegacji . Wie ktos cos na ten temat jakie zarobki itd
09.01.2025 18:15
Kolejny elektryk im się zwolnił. Ciekawe dlaczego.
14.04.2024 19:31
bardzo nieprofesjonalne podejście HR do kandydatów, rozmowa odbyła się w lutym i do tej pory żadnej informacji zwrotnej - mała rada w XXI wieku poważne firmy odpisują kandydatom w mailu lub sms że nic z tego
HR
22.04.2024 10:33
Bardzo nam przykro, staramy się zawsze przekazywać informację zwrotną po rozmowie. Takie mamy standardy i jest dla nas ważne, aby prowadzić rekrutację na najwyższym poziomie, z szacunkiem dla każdego kandydata. Jeśli tym razem nam to z jakiegoś powodu umknęło, przepraszamy i zapraszam do kontaktu: [email protected]
Janeczek
10.12.2022 06:22
Firma ok niedawno zatrudniłem się z dwoma kolegami , przechodząc z innej firmy do robót i 7,5 tys na dzień dobry. Może to nie są kokosy ale doświadczenia zbyt dużego nie posiadamy. Pracodawca obiecuje podwyżkę w przyszłym roku. Zobaczymy jak to będzie. Na razie na plus
Pozdrawiam kolegów:)
Katol
11.12.2022 12:27
Jako łopatkowy dostawałem 8 tys. w tej firmie. Czy to dużo? Teraz na działanosci i z własną koparką 15 na miesiąc wyciagam
Ale kłamiesz ja pracowałem na stanowisku brygadzista elektromonter na sieci a we wrześniu zaproponowali mi stawkę 31zł na godzinę brutto co daje 5200zł miesięcznie brutto czyli ok 4000 na rękę a miałem staż 30 letni uprawnienia budowlane uprawnienia SEP E oraz SAP D do 400kv wiele innych to chyba wraz z kumplem zostaliście dyrektorami
09.03.2024 12:50
Ktoś z pracujących wypowie się, czy korzystał z pożyczki na cele mieszkaniowe i jak się na tym wychodzi. Nieoprocentowana jest?
Jak ze myślę składać papier na stanowisko bitumiarz, to też mnie ciekawi jakie kwatery macie jeżdżąc, czy to coś pod solidnym dachem jest, czy w kontenerach może.
Na pożyczke mieszkaniową czekasz przynajmniej dwa lata nie wiem ile ona teraz wynosi ale dwa lata temu to było 20 000zl a co do kwater to większość pod dachem
Zainteresowana
21.02.2024 03:48
w internecie pojawiła się oferta pracy na stanowisko księgowej. w jakich godzinach się tutaj pracuje? można liczyć na informację? jeśli chodzi o prywatną opiekę medyczną, to w jakiej części jest ona opłacona?
Mloda
08.03.2024 18:56
Godziny 7-15, podstawowy pakiet opieki zdrowotnej jest opłacany w całości przez pracodawcę
szukający
20.02.2024 21:43
czy ktoś podzieli się opinią o pracy w księgowości w Krakowie? znów pojawiło się ogłoszenie, czy rotacja jest taka duża czy to kwestia rozwoju firmy? jak atmosfera, warunki pracy i płacy?
Szczeciniak
25.01.2024 21:00
Witam. Interesuje mnie praca w tej firmie na stanowisku pracownik budowlany Szczecin.Tylko mam małe wątpliwości po zebraniu wielu opiniach. Czy to prawda ze (usunięte przez administratora) alkohol oraz nakaz pracy w Niedzielę to normalność? Niedziela która jest pracujaca (albo przyjdzisz albo wypad) a nie wypłacana 100% tylko zatajana przez Kierownika w listach pod pretekstem wczesniejszego skonczenia pracy na koniec tygodnia? Jeśli to prawda proszę o odpowiedź nie chce trafić do (usunięte przez administratora)...
Ziom
11.10.2023 06:31
Czy firma szuka teraz pracowników fizycznych??? Jaka stawka???
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zue?
Monika
30.08.2023 11:26
Dzień dobry. Zastanawiam się nad wysłaniem cv do działu kosztorysów, czy polecacie ten dział? Jaka atmosfera wśród pracowników?
Tio
14.09.2023 20:32
Atmosfera jest jak najbardziej w porządku. Szefowa jest wymagająca, ma czasami swoje humory, ale też nie jest typem bossa tylko raczej lidera. Plusem jest możliwość częściowej pracy zdalnej, to jest bardzo przydatne przy dziecku.
Minusem pracy w dziale ofertowania jest deadline, trzeba zrobić pracę na czas i nie ma marginesu na błędy. No i zarobki nie są tak wysokie jak na kontraktach, bo są na poziomie inżyniera budowy.
Monika
15.09.2023 08:02
Dziekuje za odpowiedz. A ilu jest pracownikow w dziale? Czy nie ma tam tzw. wyscigu szczurow? Moze teraz kogos szukaja, zwalnia sie wakat?
Jagna
30.08.2023 20:23
Hej, dział administracji powiększał się jakiś czas temu, kontrakt w Będzinie. Szczerze to ze strony mało co się dowiedziałam, jakiego wynagrodzenia na stanowisku specjalisty ds. administracji można oczekiwać? Rotacja też tu tak duża jak pisano wcześniej o innych działach? Atrakcyjne warunki zatrudnienia tzn. umowa o pracę i co jeszcze? ;)
31.08.2023 09:24
A czy cos wiesz jak pracuje sie w dziale kosztorysow, czy atmosfera wporzadku?
Wywiadu udzielił/aMarcin Wiśniewski
18.07.2023 12:23
Czym zajmuje się Państwa firma?
Grupa ZUE jest jednym z czołowych podmiotów budownictwa branży kolejowej i miejskiej infrastruktury szynowej oraz energetycznej. W swoim portfolio firma skupia spółki o potencjale projektowym, handlowo-produkcyjnym i wykonawczym. Głównym przedmiotem działalności spółek Grupy ZUE jest realizacja w formule generalnego wykonawstwa kompleksowych usług budowy i modernizacji linii tramwajowych, oraz kolejowych wraz z infrastrukturą towarzyszącą (m.in. roboty ziemne i budowa podtorza, systemy odwadniające oraz obiekty inżynierskie i kubaturowe, w tym stacje).
Co jest głównym filarem Państwa biznesu?
ZUE S.A. jest jednym z liderów w świadczeniu usług w zakresie budowy i modernizacji systemów zasilania infrastruktury tramwajowej oraz budowy i modernizacji tramwajowej i kolejowej sieci trakcyjnej. Przedmiot działalności spółki obejmuje także świadczenie usług bieżącego utrzymania systemów infrastruktury miejskiej, tj.: torowisk i sieci trakcyjnych, systemów zasilania, sterowania i ogrzewania zwrotnic oraz oświetlenia. Spółka prowadzi kontrakty infrastrukturalne na terenie całego kraju, oraz za granicą i zatrudnia ponad 850 pracowników
Jak wygląda struktura Państwa firmy?
Struktura organizacyjna firmy wynika z branży, w której spółka prowadzi swoją działalność. Struktura składa się stricte z jednostek wykonawczych, które działają w zakresie budownictwa miejskiego, kolejowego oraz trakcyjnego, a także jednostek wykonawczych działających w zakresie utrzymania infrastruktury tramwajowej
i ulicznej.
Jakie działy funkcjonują w Państwa firmie?
Poza jednostkami wykonawczymi, ZUE posiada w swoich strukturach Bazę Transportu i Sprzętu Specjalnego, która zapewnia sprzęt do specjalistycznych robót oraz modernizacji i naprawy infrastruktury kolejowej i tramwajowej. Ponadto w strukturze firmy znajduje się specjalistyczna jednostka świadcząca usługi spawalnicze, takie jak na przykład: napawanie i szlifowanie szyn, wykonywanie spoin termitowych czy zgrzewanie szyn. W swojej strukturze posiadamy również Dział Wdrożeń i Innowacji, którego zadaniem jest produkcja urządzeń elektronicznych i ich serwisowanie oraz wdrażanie nowych technologii w zakresie realizowanych przez spółkę inwestycji. Jednostką wspierającą produkcję jest Dział Zakupów Centralnych, którego głównym zadaniem jest planowanie i organizacja procesu dostaw w celu zapewnienia niezbędnych materiałów. O pozyskiwanie zadań dla spółki dba Biuro Ofertowania, natomiast pozostałe jednostki organizacyjne spółki zapewniają obsługę administracyjną, prawną, personalną i finansową realizowanych kontraktów budowlanych.
Kto odpowiada za rekrutację w Państwa firmie?
Zatrudnienie nowego pracownika wymaga przeprowadzenia skutecznej rekrutacji, która jest procesem rozpoczynającym się od ustalenia potrzeb rekrutacyjnych na dane stanowisko. W pierwszej kolejności nasz zespół rekrutacyjny, w porozumieniu z kadrą zarządzającą, tworzy opis stanowiska pracy, na które poszukiwany jest odpowiedni kandydat.
Gdzie kandydaci mogą znaleźć ogłoszenia związane z pracą w Państwa firmie?
Firma, poszukując kandydatów, korzysta z różnych dostępnych narzędzi. Ogłoszenia pojawiają się zarówno na naszej stronie, w zakładce kariera grupazue.pl/kariera, jak i na różnych portalach internetowych. Współpracujemy z agencjami zatrudnienia oraz wykorzystujemy media społecznościowe do publikacji ogłoszeń o pracę.
Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?
Poprzez zakładkę "kariera" oraz ogłoszenia zamieszczone na innych portalach związanych z ofertami pracy, kandydaci mają możliwość bezpośredniego aplikowania na wybrane stanowisko. Po zebraniu ofert, rekruter podejmuje pierwszy kontakt z wybranymi kandydatami, by zaprosić ich na rozmowę rekrutacyjną, która zwykle odbywa się w formie spotkania online. W przypadku dwuetapowej rekrutacji, na drugi etap kandydaci zapraszani są do siedziby spółki. W spotkaniach rekrutacyjnych bierze udział pracownik zespołu HR oraz potencjalny przełożony kandydata. Po zakończeniu procesu rekrutacyjnego, kandydaci, którzy brali udział w spotkaniach, otrzymują informację zwrotną o wyniku rekrutacji, a wybrany kandydat uzgadnia ostateczne warunki współpracy i podpisuje umowę.
Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?
Proces wdrożenia nowego pracownika (tzw. onboarding) obejmuje okres od zatrudnienia nowej osoby do jej aklimatyzacji w firmie. Dla nowo zatrudnionego pracownika zostaje przygotowany indywidualny formularz wdrożenia do pracy, w którym zaplanowany jest harmonogram szkoleń realizowanych przez różne jednostki organizacyjne. Zawsze jest on dostosowany do wymogów stanowiska. Każdorazowo, z ramienia Biura HR, zostaje wyznaczony opiekun, który ma pierwszy kontakt z nowo zatrudnioną osobą oraz dba o jej pierwszy dzień w firmie. W związku z planowanym zatrudnieniem, przygotowywane jest stanowisko pracy oraz niezbędne narzędzia do pracy. Jest to okres, w którym pracownik otrzymuje informację dotyczącą potwierdzenia zatrudnienia wraz z dokumentami dotyczącymi zatrudnienia oraz informacją na temat godziny rozpoczęcia pracy i skierowaniem na badania wstępne.
Jak wygląda pierwszy dzień pracy?
W pierwszym dniu pracy zostaje zawarta umowa o pracę, a pracownik zapoznaje się z Regulaminem Pracy, Zakładowym Układem Zbiorowym Pracy oraz zakresem obowiązków, zawierającym opis stanowiska, a także podpisuje inne niezbędne dokumenty i formularze. Następnie nowo zatrudniony pracownik bierze udział w szkoleniach wewnętrznych - zgodnie z zaplanowanym harmonogramem wdrożenia.
Jaka jest rola opiekuna HR i przełożonego we wdrożeniu nowego pracownika?
W ramach wdrożenia opiekun HR udziela pracownikowi szczegółowych informacji na temat: warunków zatrudnienia oraz przysługujących świadczeń i benefitów. Przekazuje także ogólne informacje dotyczące: struktury organizacyjnej firmy, regulaminu organizacyjnego oraz procedur organizacyjnych obowiązujących w firmie, a także informuje, gdzie można takie dokumenty znaleźć. Odpowiada również na wszystkie pytania i wątpliwości nowo zatrudnionego. Opiekun HR przekazuje opiekę nad nowo zatrudnionym bezpośredniemu przełożonemu, który odpowiada za wdrożenie pracownika od strony merytorycznej i zapoznaje go z miejscem pracy oraz jego zakresem obowiązków. Nowo zatrudniony pracownik ma wsparcie swojego przełożonego, który wdraża go w nowe obowiązki oraz uczy zasad funkcjonowania
w firmie.
W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?
Firma ZUE umożliwia swoim pracownikom pracę przy ciekawych projektach, w dynamicznie rozwijającej się Grupie. Oferuje stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego oraz niezbędne narzędzia do pracy. Dla osób zatrudnionych poza swoim miejscem zamieszkania firma zapewnia zakwaterowanie na kontrakcie. Ponadto spółka oferuje: prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie grupowe, kartę Multisport, dofinansowanie wczasów i wycieczek oraz inne benefity pracownicze. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że szkolenie pracowników to inwestycja, która przynosi zwrot w postaci zwiększenia konkurencyjności firmy, lepszych kompetencji, a także dostosowania się do wymogów rynku. Zapewniamy więc naszym pracownikom również szkolenia zawodowe.
W jaki sposób firma decyduje o dostępności szkoleń dla pracowników?
Na podstawie zdiagnozowanych potrzeb szkoleniowych, spółka opracowuje plan szkoleń, który jest realizowany w danym roku. Nasi pracownicy, uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, poszerzają swoją wiedzę merytoryczną, nabywają nowe umiejętności i kwalifikacje. Dzięki zrealizowanym szkoleniom, część pracowników nabywa nowe uprawnienia zawodowe oraz certyfikaty. Pracownik wyposażony w nowe umiejętności i wiedzę pracuje efektywniej, a to przekłada się na jakość pracy całego zespołu. Ponadto, dajemy możliwość skorzystania z dofinansowania studiów podyplomowych, zgodnych z zadaniami określonymi
w zakresie obowiązków.
Jaka jest rola przełożonego w kontekście rozwoju pracownika?
Pracownik ma możliwość rozwoju zawodowego poprzez korzystanie z wiedzy przełożonego, a także doświadczonych współpracowników. Przełożony powierza konkretne zadania, angażuje pracownika w projekty, które stanowią dla niego nowe wyzwania, pobudza go do szukania rozwiązań, a tym samym dba o jego rozwój zawodowy i wspiera na co dzień, co stanowi dla pracownika szansę zdobycia nowych kompetencji i doświadczenia zawodowego. Przełożony dokonuje bieżącej oceny pracy wykonywanej przez pracownika i weryfikuje poprawność realizowanych zadań, udzielając mu również pomocnych wskazówek. Ocena pracy dokonywana przez przełożonego jest ściśle związana z systemami motywacyjnymi.
W jaki sposób szkolenia i pomoc przełożonego mogą pomóc pracownikowi w rozwoju kariery?
Przykładem rozwoju zawodowego w firmie jest stanowisko inżyniera budowy, który zdobywając doświadczenie na budowie, pod opieką przełożonego, jednocześnie otrzymuje wsparcie merytoryczne, aby zdobyć uprawnienia budowlane w przyszłości. Następnie, zgodnie z wytyczoną ścieżką kariery, ma możliwość awansu na stanowisko kierownika robót, później - budowy - a nawet - kontraktu. Wspieranie rozwoju pracownika jest ważnym elementem budowania zaangażowania pracowników w naszej firmie.
Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w 2023 roku?
W związku z ciągłym rozwojem związanym z pozyskiwaniem nowych kontraktów infrastrukturalnych w kraju i za granicą spółka aktywnie poszukuje kandydatów do pracy na stanowiskach technicznych, związanych z realizacją prowadzonych robót. Obecnie prowadzimy procesy rekrutacyjne na stanowiska: inżynierów budów, kierowników robót, kierowników budów, kierowników kontraktów w branży drogowej/torowej, kolejowej, energetycznej, telekomunikacyjnej oraz srk. Ponadto ZUE S.A. poszukuje kandydatów na stanowiska specjalistyczne robotnicze w szczególności: spawaczy, elektromonterów, operatorów specjalistycznego sprzętu budowlanego. W celu zapoznania się z prowadzonymi procesami rekrutacyjnymi zapraszamy do odwiedzenia naszej strony, gdzie są zamieszczone aktualne ogłoszenia o pracę wraz z opisem i wymaganiami dotyczącymi poszczególnych stanowisk https://www.grupazue.pl/kariera
Elektromonter
06.04.2021 12:22
Czy warto się zatrudnić na pociąg sieciowy?
Zielony
20.12.2020 18:35
W jakim zakresie można spodziewać się zarobków na stanowisku kierownika robót energetycznych w ZUE?
Bartolomeo
09.10.2020 11:36
jakie są opinie o wydziale usług kolejowych ktoś wie? ;)
10.06.2020 14:32
11.06.2020 13:04
Możesz coś więcej powiedzieć ile godzin w miesiącu jaką stawkę proponują jaka atmosfera w pracy czy za nadgodziny placa
Raszid
23.09.2020 19:14
Atmosfera zależy od brygady.Nadgodziny płacą wypłata zawsze na czas. Omijał bym dział inżynierii, (usunięte przez administratora) ze strony kadry im wyższy stołek tym mniejszy szacunek do pracownika fizycznego.
Ola
16.01.2020 15:46
Jak wygląda praca w administracji, jakie zarobki, czy jest mobinng
Dzięki
Rudy Mundek
18.09.2020 14:19
Zależy od działu, generalnie radzę omijać szerokim łukiem zespół oferowania, szefowa działu kompletna porażka... ????????
20.06.2020 06:00
20.06.2020 09:26
Na jakie stanowisko aplikowales
MK
06.02.2020 23:44
Jak większość polskich firm (usunięte przez administratora) na rozmowie rekrutacyjnej. Mieli dać znać o wynikach rekrutacji ,ale oczywiście nikt się nie odezwał.
16.01.2020 18:59
Ola
16.01.2020 20:11
To wypowiedź pracownika czy konkurencji
Szczery
17.01.2020 07:58
Pracownika pozdrawiam
17.10.2019 21:14
Witam jak wygląda praca na stanowisku elektromontera jakie są zarobki ile godzin w miesiącu się pracuje
Pozdrawiam
Mloda
12.12.2019 15:32
Umowa o pracę od początku
Uprzejmy
08.01.2020 18:00
Zależy tramwaje czy kolej na koleji lepsze zarobki ale niestety praca w delegacji no i niestety raz są godziny a raz nie
Ciekawy
02.01.2020 14:48
Witam,jak wyglada praca na stano maszynisty?
Uprzejmy
08.01.2020 17:58
Wszystko zależy do jakiego działu
duszek
19.12.2019 11:24
Pracownicy pokażmy że uzbieramy:
13.12.2019 09:16
Wiecie czy Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Odpowiedź
14.12.2019 22:34
jak sobie po pracy do domu weźmiesz, to czemu nie...;)
Andrzej95
18.04.2017 19:26
Jak wygląda kwestia pracy na stanowisku inżyniera budowy? (inżynier budownictwa).
Na stronie jest kilka ogłoszeń na inżyniera, lecz w żadnym nie wymagają doświadczenia zawodowego.
Da się coś tutaj zarobić? czy jak świeżo po studiach to najniższa krajowa?
Jak wygląda kwestia pracy, robi się nadgodziny? płacą za nie sensownie czy tylko 8h i do domu??
Inżynier
20.08.2017 16:10
Potwierdzam co mowil dobry duszek. Praca na delegacji od zmierzchu do switu - nie ma czasu na zycie prywatne. O 8h to mozna pomarzyc zreszta na delegacji i tak nie ma to wiekszego znaczenia bo nie pojdziesz po pracy z rodziną na spacer czy z kumplami na piwo. Nadgodziny nieplatne oczywiście. Jesli chodzi o zarobki to jakis czas temu jak przyjmowano nowych inzynierow to stawki byly jak za prace (po tyle godzin i na wyjeździe) bardzo bardzo niskie. W ostatnim czasie odeszlo część doswiadczonej kadry wiec moze da sie cos 'ugrac' bo brakuje ludzi. Sama praca nie jest zla ale jesli ktos mysli o ustatkowaniu sie i zalozeniu rodziny odradzam
d
27.08.2019 21:58
długo pracuę . widziałem parę fajnych karier … pracowników , inżynierów … 2 inżynierów , tych znam , zostali dyrektorami . pracownicy brygadzistami , brygadziści majstrami … piepszszysz ...
Złoty
15.04.2019 12:35
Witam. Jak się teraz pracuje w ZUE ? Gdzie lepiej płacą w kolejówce czy na tramwajowych?
artur1982
26.06.2016 17:28
witam chodzi mi o sumę w przybliżeniu jak z nadgodzinami i pracą w weekend
17.12.2018 16:00
Powiedz mi ile dni w miesiącu trzeba przepracować na te 8,5tysia słyszałem ze ta premia wynosi 15 procent i jest uznaniowa czy zawsze ja dostajesz za co zabierają.Pozdrawiam
zue
26.03.2019 19:40
to prawda
zainteresowany
31.12.2018 21:32
Ile można zarobić jako elektromonter sieci trakcyjnej kolejowej, zarobki plus minus i jak wygląda praca w delegacji, jak z zakwaterowaniem, wyżywieniem, wyposażeniem elektromontera w narzędzia i odzież roboczą, jak z dojazdem w miejsce danej budowy na koszt firmy czy swój, i czy proponowana jest jakaś dana stawka minimalna, czy tylko płaca godzinowa, czy zakład robi jakieś kursy szkolenia i uprawnienia w celu podniesienia kwalifikacji elektromonterów.
28.01.2019 19:33
Witam pracujesz juz jako elektromonter ile ci zaproponowali
Pozdrawiam
Ciesla
29.01.2019 22:34
Panowie jakie są stawki dla dobrych fachowców na stanowisku cieśla zbrojarz
seba
05.01.2019 18:39
Witajcie wczescniej wspolpracowalem z nimi i nigdy nie narzekalem roboty prowadzone we Wroclawiu i bylo ok warto popracowac
Zostaw merytoryczną opinię o Zue S.A.