Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nawrot - 2014-10-09 16:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po technikum budowlanym mam szanse na zatrudnienie? Czy najpierw musze sie gdziekolwiek zaczepic zeby zdobyc doswiadczenie, bo poki co to jedynie mam praktyki jakie zdobylem w szkole.
zdjecie uzytkownika
Denis - 2014-10-09 16:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz praktyki to praktyki, ale zawsze to jakieś doświadczenie zawodowe, nic nie stracisz jak pójdziesz do nich i się spytasz.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-10-10 10:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm wiesz co szanse zawsze sa, ale najlepiej zrobisz jak sie do nich przejdziesz i zapytasz, nic ci nie zaszkodzi zostawic papier, a moze ktos za jakis czas zadzwoni jak beda kogos do pracy potrzebowac.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-10 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że możesz składać dokumenty, lepiej spróbować niż się potem zastanawiać.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-10-10 12:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwonili i ideeeeee na rozmowe!
zdjecie uzytkownika
Szymek - 2014-10-10 13:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to powodzonka na rozmowie tylko zrob dobre wrazenie, hehe pierwsze wrazenie sie liczy.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-10-10 13:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sadzicie co powinno sie zalozyc na rozmowe? Moze byc sama marynarka i spodnie? Czy lepiej zestaw tradycyjny w postaci garniaka, krawaciku i bialej koszuli.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-10-10 14:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
glosuje za krawatem!
zdjecie uzytkownika
grzelak - 2014-10-10 15:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a idz se chlopie w dresie wtedy to dopiero wrazenie zrobisz.
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-10-10 15:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie hehehehe
zdjecie uzytkownika
Ciapek - 2014-10-10 16:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaasne, tylko nie wiem czy wydźwięk tego ‘wrażenia’ będzie pozytwny. Też jestem za garniturem.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-10 17:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zapomnij jeszcze zabrać cv.
zdjecie uzytkownika
ten co napisał nie ok - 2014-10-12 06:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
admin czuwa admin radzi admin nigdy cie nie zdradzi ,powrot do przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-10-12 09:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemek - 2014-10-10 13:42:05]:
Góra skóra dół piżama.Nowy stary lans dla młodych i nie zapomnij o torebeczce bo gdzie schowasz telewizorotelefon z klapą na głowe
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-13 11:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska, a jakie pytania najczęściej na takich rozmowach padają? Bo się tak zastanawiam na co się przygotować.
zdjecie uzytkownika
agrest - 2014-10-13 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pytan wystrzelonych z kosmosu to raczej nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-10-13 12:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co nie masz co sie denerowac itd. wiem, ze latwo sie mowi, ale jak sie pojdzie na luzaka to czlowiek wtedy moze zdecydowanie wiecej zdzialac.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-10-13 12:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytania jak pytania, pewnie zapytają się o doświadczenie zawodowe, co robiłeś na danym stanowisku pracy, może też paść pytanie czym się interesujesz i gdzie mieszkasz. No i oczywiście mogą się również zapytać o wykształcenie. Czyli raczej tradycyjne pytania na które każdy zna odpowiedź jak zostanie o nie zapytany.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-10-13 13:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos z was sie orientuje o co chodzi z naborem na starszego specjaliste do spraw personalnych?
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-10-13 13:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no skoro takie ogloszonko wisi to znaczy, ze jest na nie prowadzona rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
robal - 2014-10-13 14:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się robi na tym stanowisku? kto coś wie niech pisze.
zdjecie uzytkownika
Bieniu - 2014-10-13 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No generalnie do doradzasz w sprawach personalnych, prowadzisz rekrutacje, prowadzisz dokumentacje pracownikow i tym wszystkim kierujesz i zarzadzasz.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2014-10-13 15:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jezeli jestem po zarządzaniu zasobami ludzkimi tylko, że robiłam podyplomówkę to mam jakieś szanse?
zdjecie uzytkownika
warzyniak - 2014-10-13 16:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zloz cv i sie przekonasz.
zdjecie uzytkownika
trewq - 2014-10-14 18:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak się miewa mistrz zmiany .P.K ? Dalej bierze sterydy i robi ludziom wodę sodową z mózgów?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x