Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
straszak - 2014-11-27 14:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro jak to biuro, praca wolno leci, znaczy glownie to czas.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-11-27 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym sie chybe nie nadawal.
zdjecie uzytkownika
spioch - 2014-11-27 15:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nie ty jeden, jakbys z nudow zdrzemnal sie nad tymi papierami. heheheh
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-11-27 16:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hale przyjecia sa?
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-28 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm chyba tak, ale przedzwonic nie zaszkodzi.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-28 14:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz tesz przyjechać i złożyć papier i się dowiesz wszysystkiego na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-28 14:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ide na rozmowe. Myslicie, zeby zabrac ze soba cv?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-11-28 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ci raczej nie zaszkodzi, przy okazji ubierz sie w jakis garniak. Pamietaj pierwsze wrazenie sie liczy.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-11-28 16:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to raczej wiadomo, ale sie przede wszystkim wyluzuj bedzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-02 13:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIE KTOS JAKIE BEDA BONY NA SWIETA?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2014-12-02 13:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno bea ale ile to niewiadomo ale około tysiąca napewno
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-02 14:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
około 1000zł? chyba razem z wypłatą zawsze były 200-300zł
zdjecie uzytkownika
hej max - 2014-12-03 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno nie 300zł chyba ze jakis stażysta albo praktykant normalny pracownik niurowy ma duzo wiecej premii świątecznej
zdjecie uzytkownika
HEELO - 2014-12-03 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie o tych premiach światecznych a powiedzcie ile zarabia sie w biurze w oknoplascie przy sprzedazy i obsłudze klienta bo jestem zainteresowany pracą nieoficjalnie sie dowiedziałęm że 2000zł na rękę plus jakies tam premie np bony na święta albo na wakacje dodatki a podstawa to ile jest dokładnie
zdjecie uzytkownika
ubot - 2014-12-07 05:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy sprzedazy to pewnie dalej obowiązuje cennik z TRASU .panie?nie zapytam jaki?
zdjecie uzytkownika
chester - 2014-12-10 10:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę, powiedzcie ile zarabia się na produkcji i ile na magazynie i jaka jest różnica w zarobkach miedzy stanowiskiem kierowniczym i normalnym pracownikiem. Mam sporo do przejechania a wybieram się na rozmowę i nie chciałbym nabić na licznik tych kilka setek kilometrów. Dziękuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-15 10:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurze nie zarabia sie tak samo zalezy od miejscowosci od konkurencji itp na trudnym terenie zarabia sie ok.1800zł a w miejscach gdzie firma jest silna to nawet 5000zł a co do bonów na swieta to nie wiem ale mysle ze 100 - 200zł wiecej nie i nie wypisujcie głupot ze 1000zł bo to nie prawda tylko nie nakrecajcie sei tymi zarobkami bo odpowiedzialnosc i presja w biurze jest ogromna spokojniej jest na produkcji ale sa zmiany takze cos za cos
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-12-18 17:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o wczorajszym spotkaniu przed świąteczny. Co wam brakowało na takim spotkaniu od 20 lat firmy ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-18 20:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiamy sie nad zarobkami praca itp a nie nad spotkaniem wiec zastanow "prezes" o czym piszesz to taka moja dobra rada.
zdjecie uzytkownika
koniecroku - 2014-12-20 14:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mija kolejny rok i kolejne zmiany za nami. Zmienił się szef produkcji, kierownik szyb, kierownik automatów, kierownik aluminium a po staremu nietypówka i cięcie. Pytanie do wszystkich czy jest lepiej czy gorzej? Jakieś reflekcje na koniec roku? Mine sie wydaje że nie jest źle i jest szansa na stabilizacje w firmie.
zdjecie uzytkownika
zyx - 2014-12-20 20:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koniecroku - 2014-12-20 14:06:53]:
Fakt. Wymienili prawie wszystkich kierowników na produkcji. Ciekawe czy dalej będą zmieniać ?
zdjecie uzytkownika
ubot - 2014-12-21 05:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyx - 2014-12-20 20:29:07]:
MAGAZYN?
zdjecie uzytkownika
ubot - 2014-12-21 05:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyx - 2014-12-20 20:29:07]:
MAGAZYN?
zdjecie uzytkownika
haba - 2014-12-21 13:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z czego wynika ta czesta rotacja w biurach co chwile inny pracowanik taka duza presja , kiepskie wynagrodzenia bo chce aplokowac powiedzcie z czego to wynika?
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-12-21 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koniecroku - 2014-12-20 14:06:53]:
Witam. Na automatach zdecydowanie na +++++. Damian miał w dupie nasze problemy a z Jarkiem można pogadać co cię boli i próbuje ci pomóc.Gdyby jeszcze coś udało się ugrać z KJ. Chodzi mi o to żeby ci ludzie odpowiadali również za wynik punktowy a nie jak dzisiaj jak jest zawalony oknami to szuka,blokuje linie np.wyciąga uszczelkę twierdząc ze krótka na całej lini i jest OK. 15 lub 16 osób pracuje na wynik i pan i władca z KJ zaciąga RęCZNY!!!!!!!!!!z TYM TRZEBA COŚ ZROBIĆ. Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku.............
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
x