Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Piatek82 - 2015-06-17 13:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha! Ide na rozmowe bo zadzwonili, troche czekalem, ale co tam.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-06-17 16:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co sie chwalisz heheh, normalna kolej rzeczy jak sie bierze udzial w rekrutacji, papiery posyla to potem zazwyczaj dzwonia i sie na rozmowe krotka idzie. powodzenia jak by co.
zdjecie uzytkownika
aston - 2015-06-18 14:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako sprzedawca inwestycjny zajmujesz się pozyskiwaniem klientów, podtrzymywaniem realacji z obecnymi klientami, nadzorujesz cały przebieg, kontrolujesz, prowadzisz odpowiednią dokumentacje.
zdjecie uzytkownika
Eggy - 2015-06-19 13:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosciej tez sie da ujac, siedzisz za biurkiem i toniesz w papierach hehehe
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-06-19 15:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca siedzaca jest nudna:/
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-06-19 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego? wszystko zależy od osoby, jednym się taka praca podoba czyli siedzenie za biureczkiem, przeglądanie dokumentów itd., inni wolą pracować w ruchu bo nie lubią stać za długo w jednym miejscu.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2015-06-22 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mozna sie do nich na wakacje tylko zalapac? Dwa miesiace wolnego i fajnie by sie bylo gdzies zaczepic niz w domu siedziec.
zdjecie uzytkownika
dejton - 2015-06-22 16:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przejdź się na recepcję i zapytaj czy jest taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-06-23 13:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie moze z ilu etapow sklada sie rozmowa kwalifikacyjna? cos mi sie o uszy obilo, ze sa dwa etapy czy to prawda i ogolnie jak wyglada rozmowa?
zdjecie uzytkownika
hummer - 2015-06-23 15:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, że są dwa etapy tylko jeden chyba, że o czymś nie wiem. rozmowa wygląda jak każda inna rozmowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-06-23 16:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Padaja zwykle pytania o wyksztalcenie, doswiadczenie i tyle. Drugie spotkanie to moze jedynie dotyczyc warunkow zatrudnienia, okresu probnego itd. Chociaz na pierwszej rozmowie tez ci to moga wytluscic.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-24 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy sie tak tymi rozmowami przejmujecie, na jednej w zyciu byliscie czy co? przeciez to nie jest nic przerazajacego, odpowiada sie na zadane pytania i tyle.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-06-24 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może o czymś nie wiesz, może rozmowa to jest jakiś test wiedzy z przeróżnych dziedzin nauki hehehe
zdjecie uzytkownika
Bronko - 2015-06-25 13:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Srednio ile sie tak czeka na odpowiedz? Tydzien minol i jeszcze nikt sie ze mna nie skontaktowal niestety w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej.
zdjecie uzytkownika
felipe - 2015-06-25 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy na jakie stanowisko aplikowałeś, dość często przy ofercie pisze za ile wygaśnie czyli tyle ile trwa cała rekrutacja. oni muszą sobie przecież te cv wszystkie przejrzeć, czyli jakiś czas musi upłynąć, a potem będą pewnie dzwonić. cic się nie martw aż tak długo nie czekasz.
zdjecie uzytkownika
Chemik - 2015-06-26 14:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak im sie spodoba twoje cv to sie z toba skontaktuja, a jak nie to sie nie odezwa. Zawsze mozesz sie przejsc na recepcje i sie spytac na jakim etapie jest rekrutacja, przynajmniej zobacza, ze ci zalezy.
zdjecie uzytkownika
radimir - 2015-06-29 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies przyjecia na hale teraz?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-06-30 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co znowu walkujemy ten sam temat, idz na recepcje i zostal tam swoje cv. Dowiesz sie czy teraz kogos potrzebuja czy nie. Swoja droga juz o tym bylo, ale tak to jest jak czlowiek czyta ze zrozumieniem.
zdjecie uzytkownika
kilman - 2015-07-01 13:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie ma ogloszenia to nie szukaja.
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-07-01 16:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca tak jest, przejdź się na recepcję i zwyczajnie się spytaj, albo swoje dokumenty im daj. będzie zapotrzebowanie to możliwe, że do ciebie zadzwonią.
zdjecie uzytkownika
Rzemko92 - 2015-07-02 16:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czym problem? Idziesz, zostawiasz cv i czekasz na telefon.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-06 16:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie zadzwonili do mnie i ide na rozmowe kwalifikacyjna.
zdjecie uzytkownika
krzysiek38 - 2015-07-06 16:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super hehe cieszymy się, że się z nami tym podzieliłeś. swoją drogą powodzenia ;-)
zdjecie uzytkownika
Kobra - 2015-07-07 15:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest jakis okres probny? Jesli tak to ile zazwyczaj on wynosi? Bo wiecie w roznych firmach raz sa okresy probne na trzy miesiaca, a w innych trwaja dluzej badz krocej.
zdjecie uzytkownika
xuba - 2015-07-07 16:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś się nie spotkałem z dłużym okresem próbnym który przekraczałby trzy miesiące, ale co tam różnie to w życiu bywa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert