Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tymon - 2014-11-19 11:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na przykład pytają się o wykształcenie, miejsce zamieszkania, zaintersowania i twoje doświadczenie zawodowe.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-11-19 12:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam, ze sie ktos tu wybiera na rozmowe i sie nie pochwalil.
zdjecie uzytkownika
Wikarek - 2014-11-19 13:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ejj no rozmowa przeciez nie jest taka straszna, nie wiem co wy sie tak stresujecie.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-11-19 13:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ubierzcie garniak, odpowiedzcie na pare pytan i z gorki.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-11-19 14:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym roku kończe technikum budowlane, mam szanse po ukończeniu na pracę?
zdjecie uzytkownika
bronski - 2014-11-19 15:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanse zawsze sa.
zdjecie uzytkownika
Szymek - 2014-11-19 15:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdz zlozyc cv jak skonczysz szkole i sie dowiesz, moze bedzie wtedy prowadzony jakis nabor.
zdjecie uzytkownika
alberto - 2014-11-19 16:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz nawet teraz mozesz zlozyc papierek w biurze, a najwyzej bedzie sobie lezal.
zdjecie uzytkownika
plw - 2014-11-21 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa jak rozmowa jakie zainteresowania umiejetnosci dosdwiadczenie zawodowe i pytanie ile chcesz zarabiac jak aplikujesz do biura to najlepiej powiedziec 2000zł na reke na poczatek bo z tego co wiem to po okresie probnym zarabiaja 2500 - 27000zł na reke i tyle w temacie i najwazniejsze to nie stresowac sie
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-11-26 02:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plw - 2014-11-21 21:14:23]:
łatwo jest powiedzieć o tym żeby się nie stresować :) bardzo chciałbym na początek , aby w końcu moje CV przeszło, bo na razie z tym mam największy problem. Resztą będę martwił się już później. Z tego co mówili znajomi zatrudnieni w tym miejscu to oknoplast jest naprawdę firmą wartą zainteresowania :)
zdjecie uzytkownika
lizur - 2014-11-27 10:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-11-19 14:34:33]:
szczerze to mi sie tak wydaje, ze masz znacznie wieksze szanse po technikum niz po innej szkole sredniej.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-27 11:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak ktoś jeszcze jakieś praktyki liznął to zawsze to jakiś plus.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-11-27 11:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy do biur jest prowadzona rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
gburek - 2014-11-27 12:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz sprawdzic czy ogloszenie wisi, jezeli tak to zwyczajnie idz cv zlozyc i gitarka.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2014-11-27 12:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś coś było, ale chyba jest już po rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-11-27 13:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa nabor sie chyba skonczyl, ale wiesz jak ci bardzo zalezy to zadzwon do nich sie spytac czy kogos nie potrzebuja, albo sie do nich przejedz.
zdjecie uzytkownika
straszak - 2014-11-27 14:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro jak to biuro, praca wolno leci, znaczy glownie to czas.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-11-27 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym sie chybe nie nadawal.
zdjecie uzytkownika
spioch - 2014-11-27 15:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nie ty jeden, jakbys z nudow zdrzemnal sie nad tymi papierami. heheheh
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-11-27 16:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hale przyjecia sa?
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-28 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm chyba tak, ale przedzwonic nie zaszkodzi.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-28 14:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz tesz przyjechać i złożyć papier i się dowiesz wszysystkiego na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-28 14:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ide na rozmowe. Myslicie, zeby zabrac ze soba cv?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-11-28 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ci raczej nie zaszkodzi, przy okazji ubierz sie w jakis garniak. Pamietaj pierwsze wrazenie sie liczy.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-11-28 16:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to raczej wiadomo, ale sie przede wszystkim wyluzuj bedzie dobrze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
x