Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
deni90 - 2015-08-24 16:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yyy a mi sie wydaje, ze teraz nie ma zadnej rekrutacji. Fakt papiery zostawic zawsze mozesz.
zdjecie uzytkownika
wujek - 2015-08-24 17:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę wysiłku i pomocy wujka gogla i jest:
( usunięte przez administratora )r /> Jak chcecie pracować jak nie potraficie ogłoszeń znaleźć.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-25 13:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwidoczniej nawet internety moga czlowieka zaskoczyc, ale co jak co wujcio zawsze prawde ci powie heheh
zdjecie uzytkownika
tondi - 2015-08-25 14:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jakie są wymagania na produkcje? bo też tak kminie żeby się zgłosić.
zdjecie uzytkownika
Wladzio - 2015-08-25 15:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prosciej wrocic sobie do tego ogloszenia i sprawdzic? Ale jak to dla ciebie taki trudne to ci powiem, ze wymagane jest doswiadczenie na podobnym stanowisku no i trzeba byc dyspozycyjnym.
zdjecie uzytkownika
amax - 2015-08-25 16:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzialem, widzialem i juz moje papiery poszly teraz to tylko czekam na telefon.
zdjecie uzytkownika
tolek - 2015-08-25 19:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, widze, ze nie tylko ja znalazłem ogłoszenie pracy od oknoplast na pracownika produkcyjnego, mnie zainteresowała praca przy produkcji okien, ale szukają jeszcze do drzwi aluminiowych. Napisali, ze oferują umowę o pracę, pakiet socjalny (ubezpieczenie grupowe, kartę sportowo-rekreacyjną) oraz wynagrodzenie częściowo uzależnione od osiąganych wyników i zdobytych kwalifikacji. Ciekawe, czy warto.
zdjecie uzytkownika
Zaiks - 2015-08-26 13:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz, a nic nie szkodzi sprobowac.
zdjecie uzytkownika
kanbor - 2015-08-26 15:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze z tego co wiem to teraz szukaja kogos na stanowisko specjalisty do wsparcia technicznego. w sumie spoko opcja bo praca siedzaca.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-26 16:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sie robi na tym stanowisku? moze ktos podac jakies konkrety, jakie sa wymagania i czy ta oferta jest nowa czy juz dluzej wisi?
zdjecie uzytkownika
pis - 2015-08-26 20:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haptomb - 2015-08-19 11:33:15]:
Kto by chciał się przyjmować do tego kołchozu pracy????
zdjecie uzytkownika
pis - 2015-08-26 20:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarzebor - 2015-08-24 13:06:48]:
Gdyby nie nowa hala to wszyscy zarabiali by normalnie.Wchodzi nowe pokolenie ROCZNIK 85,90 . Niby ludzE po studiach.Zwane inaczej POKOLENIEM WYUCZONYCH MATOŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-27 15:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na stanowisku specjalisty wsparcia technicznego prowadzisz zamówienia które też kontrolujesz i na bieżąco sprawdzasz czy dane się zgadzają itd. czyli jedna wielka papierologia i siedzenie za biurkiem.
zdjecie uzytkownika
jasket - 2015-08-27 16:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie patrzec spoko opcja, praca siedzaca i przy kompie. mnie by takie cos pasowalo. podejrzewam, ze jednak trzeba miec jakies doswiadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Fabian - 2015-08-28 13:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś z was coś więcej napisać o stanowisku kupca? Znalazłem tą ofertę i chciałabym się co nieco więcej o nim dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-08-30 19:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem zapytać czy rzeczywiście ten kolanko to taki konfident bo jestem nowy żeby nie wpaść z czymś wiele osób mi mówiło że tak proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-08-31 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Fabian jako kupiec nadzorujesz zakupy materialow na produkcje, rozliczasz sie i sprawdzasz czy wszystko sie zgadza, potrzymujesz kontakty z dostawcami itd.
zdjecie uzytkownika
dejtona - 2015-08-31 16:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta na kupca jest dość świeża. też wysylałem cv na to stanowisko, tylko nie mam wymaganego doświadczenia, chcociaż wcześniej pracowałem na dość podobnym stanowisku. cóż zobaczymy czy się ktoś odezwie czy też nie.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-09-01 16:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej sprobowac niz potem zalowac, ze sie cv nie wyslalo. W najgorszym wypadku nikt sie nie odezwie, ale jak wczesniej pracowales na podobnym stanowisku i masz jakies doswiadczenie w tym kierunku to moze ci sie uda.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 14:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
butaman - 2015-09-02 14:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? jest tylko jeden etap czy może jest więcej bo coś mi się takiego o uszy obiło.
zdjecie uzytkownika
Górecki - 2015-09-02 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowie kwalifikacyjnej możesz się spodziewać padających pytań, jak byłeś kiedykolwiek na rozmowie kwalifikacyjnej to pytania są dość podobne, co do etapów z tego co wiem to jest tylko jeden.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2015-09-03 15:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, ze moga sie ciebie spytac o doswiadczenie zawodowe, miejsce zamieszkania i moze ewentualnie padna jeszcze jakies inne pytania. Wedlug mnie rozmowy kwalifikacyjne wygladaja podobnie, wiec nie wiem co sie tak kazdy rozmowy boi, idziesz odpowiadasz na pytania i tyle.
zdjecie uzytkownika
romcio - 2015-09-03 16:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba, że jest to pierwsza rozmowa kwalifikacyjna to wtedy stresik jest, z drugiej strony nie każdy ma żelazne nerwy i niestety nerwówka czasem wchodzi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 12:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
sqzz - 2015-09-04 12:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam sie miewa Herr Krawczyk na mistrzówce>? Krzesło go nie uwiera od tej pracy ;] ?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-09-04 15:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos z was wie czy teraz jest prowadzony nabor na hale?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert