Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grzesiek90 - 2015-05-08 15:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na obu masz kontakt z klientem, jako doradca techniczny sprawdzasz zamówienia czy wszystko się zgadza, jak coś sieę zmienia to wprowadzasz poprawki, monitorujesz system i tyle. sprzedawca też ma kontakt z klientem, przyjmuje zamówienia i sprawdza czy się wszystko zgadza. obie prace siedzące, przy biurku.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-05-10 22:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy po podpisaniu nowej umowy mogę założyć działalność jednoosobową i zajmować się małą sprzedażą okien ,rolet itp?
zdjecie uzytkownika
Blazej - 2015-05-11 14:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby tak to wziasc na logike to sadze, ze mozesz. Powiedzcie mi oferty sa zawsze na ochmanow czy gdzie indziej tez sa prowadzone jakies rekrutacje? Pomalu sie rozgladam bo bym chcial sie gdzies zaczepic.
zdjecie uzytkownika
kuki - 2015-05-12 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najczesciej sa na ochmanow. sprawdzaj na biezaco oferty moze bedzie jakas inna lokalizacja, bo na ofercie pisze gdzie szukaja. moze to ci jakos ulatwi sprawe.
zdjecie uzytkownika
mentor69 - 2015-05-12 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przesłałem cv i czekam teraz na odpowiedź. tak z ciekawości jak się już załapie to będzie na początku jakieś szkolenie? bo wiecie doświadczenie swoją drogą, ale w każdej firmie nie które sprawy i rzeczy wyglądają inaczej.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-05-12 21:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek będzie z ortografii.
zdjecie uzytkownika
pietras - 2015-05-13 15:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a potem test z matematyki hehehe, nie no zart. szkolenia bankowo odbedziesz, wytlumacza ci co i jak na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Wojas - 2015-05-13 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zaczniesz prace to szkolenie zostanie przeprowadzone, pokaza ci co masz robisz, jak to robic no i jak wszystko wyglada. Na spokojnie, wiadomo, ze jak zaczynasz prace jako swiezak to musisz sie troche przyuczyc.
zdjecie uzytkownika
lasowiecki - 2015-05-14 15:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na poczatku tez pewnie obejmie sie okres probny, w tym jakies przeszkolenie i pokazanie co sie robi na konkretnym stanowisku. dostaniesz sie to sie sam przekonasz.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-05-15 13:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z was może wie czy oferta na grafika jest dalej aktualna? bo ogłoszenie na to stanowisko już trochę czasu wisi.
zdjecie uzytkownika
mario403 - 2015-05-15 16:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli oferta na grafika dalej gdzies sie znajduje to oznacza, ze rekrutacja dalej trwa. dosc czesto na ogloszeniu pisze kiedy oferta zostala opublikowana i do kiedy trwa nabor. przejzyj to sobie raz jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Stabek - 2015-05-18 12:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiada ktoś z was jakieś informację czy teraz jest prowadzony nabór na halę? Skończyłem szkołę i planuje się gdzieś obecnie zaczepić.
zdjecie uzytkownika
madrty - 2015-05-18 14:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest pewnie bo ludzie już nie wyrabiają i się zwolniaja albo przychodZa nowi na jeden dzień drugiego już rezygnują nie wierysz przyjdź zobaczysz jaki to oboz ;/ gnebia ludzi ponizaja i wyciskają z nich ostatnie sily tu robiąc 8 godzin po powrocie do domu jesteś tak wyj.......ban.y jak bys tyral 24 h w gorącu 40 stopni bez nawiewu chali paranoja pewnie ten post i tak usuna :)
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-05-18 14:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile wiem to cos chyba jest. przyjdz z papierami i tyle.
zdjecie uzytkownika
otarin - 2015-05-19 13:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na poczatku jest jakis okres probny czy jak? bo na logike cos takiego powinno byc, ale pewnosci to nie mam.
zdjecie uzytkownika
Bieruk90 - 2015-05-19 15:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze jest. Zazwyczaj okres probny trwa z trzy miesiace, wiadomo do tego tez dochodzi przeszkolenie na konkretne stanowisko.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-05-19 16:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile jest w oknoplaście etapów rekrutacji? czy to prawda że pierwsza z działem hr a kolejna z kierownikiem danego działu? napiszcie proszę jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
azber - 2015-05-19 16:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pierwszej kolejności wyślij cv, przejdź rozmowę i się dostań, a potem możesz się zastanawiać co i jak. chociaż pewnie z miejsca wszystkiego się dowiesz.
zdjecie uzytkownika
Iras - 2015-05-20 13:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem telefon i ide na rozmowe. Troche czekalem na jakas odpowiedz, ale to chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
foxter - 2015-05-20 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej, przecież oni czekają na jakąś konkretną liczbę cv, a potem muszą całą stertę przejżeć i jeszcze jakoś to w czasie ustawić. tak jest wszędzie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-20 15:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogloszeniach pisze do kiedy jest dana oferta pracy, trzeba sie liczyc, ze z dnia na dzien nie zadzwonia. ale widzisz idziesz na rozmowe i nie masz co sie teraz nad tym zastanawiac. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
wikarek - 2015-05-21 14:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio widzialem od nich ogloszenie na stanowisko specjalisty do obslugi sprzedazy i sie zastanawiam jak wyglada praca na tym stanowisku i czego wymagaja konkretnie?
zdjecie uzytkownika
Orzel - 2015-05-21 15:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pracy o ktorej wspomniales to juz jakis czas jest, co do samej pracy to jest to praca siedzaca, obslugujesz klientow. A jesli chodzi o wymagania to standard, doswiadczenie na podobnym stanowisku, znajomosc podstawowych programow itd. pewnie w ofercie pisze co i jak, to lepiej jej poszukaj i poczytaj.
zdjecie uzytkownika
konik91 - 2015-05-22 12:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, czy teraz jest prowadzony jakis nabor na hale?
zdjecie uzytkownika
gościu - 2015-05-22 14:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam całkowitej pewności, ale chyba obecnie jest prowadzona rekrutacja. zadzwoń i się zapytaj, tak to się najszybciej dowiesz bądź poszukaj ogłoszenia na necie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert