Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rasta - 2016-03-11 20:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirco - 2016-03-10 13:38:03]:
A czy tam przypadkiem nie ma wymogu co do doświadczenia?!
zdjecie uzytkownika
BORSeS - 2016-03-11 21:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flexton - 2016-03-11 14:23:50]:
Ja czekałem 9 miesięcy. Jakoś tak w połowie marca wysłałem a oddzwonili dopiero w grudniu ale i tak warto było czekac.Cierpliwości flexton.Szybko to się pchły łapie. Cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
koza - 2016-03-13 11:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flexton - 2016-03-11 14:23:50]:
Ja czekam juz 2 lata na telefon. W 2014 zlozylem cv i w sumie jestem dobrej mysli, nie tracę nadziei. Wydaje mi sie, ze w koncu zadzwonia.

Proszę o radę, co myslicie? czekac na telefon czy zlozyc jeszcze raz?.

Aha stanowisko na hale jakby co.
zdjecie uzytkownika
luk - 2016-03-13 15:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koza - 2016-03-13 11:57:04]:
Chcesz rady? no to masz -- złóż papiery na Babińskiego, jest tam oddział leczenia ciężkich frajerów nie tracących nadziei.
Dwa lata -- lecz się!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-13 22:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koza - 2016-03-13 11:57:04]:
Ty nie idż koza na halę produkcyjną tylko zasuwaj na Halę Gąsienicową albo Goryczkową, spotkasz tam takie barany jak ty (bo ty jesteś baran choć jesteś kozą), poskubiesz trawki (a jak podsuszysz to i zapalisz) i będzie git!!!!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-14 13:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie wymagania należy spełniać, żeby móc się starać o stanowisko specjalisty obsługi. Wymagana znajomość niemieckiego, miałam co prawda ten język prowadzony na studiach ale nativem to bym się nie nazwała
zdjecie uzytkownika
ijaniak - 2016-03-14 14:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będą nowe przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
klestek - 2016-03-14 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde stazysta tez musi przechodzic proces rekrutacyjny? przeciez chyba ma sie czegos na uczyc a nie od pierwszeo momentu rozmowa sie stesowac.
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-14 18:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-03-14 13:17:53]:
Sama sobie odpowiedz na pytanie czy znasz niemiecki w stopniu który pozwoli ci swobodnie (w mowie i piśmie!!!!!) prowadzić konwersację z klientami i kontrahentami, w tym przypadku z Niemiec.
Jeżeli ktoś chce przyjąć osobę z językiem obcym do firmy to chyba szuka kogoś kto posługuje się owym językiem biegle, dukających "jawohl, jawohl ja lubić alkohol" jest na pęczki, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-14 18:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ijaniak - 2016-03-14 14:02:36]:
I znowu pojawiło się nieśmiertelne "Kiedy będą nowe przyjęcia" -- jak się skończą stare!!!!! A potem jak będą dwie niedziele w kupie a poniedziałek przy du..e!!!!!
Pewnieś młody to coś ci doradzę -- 24 godziny na dobę nosisz przy sobie urządzenie na którym grasz, piszesz sms, mejlujesz, oglądasz porno, ściągasz nielegalne rzeczy i wiele, wiele innych, a teraz słuchaj bo dowiesz się o czymś o czym nie miałeś pojęcia -- przez to urządzenie można rozmawiać!!!! Niech ci mama albo tata znajdzie numer do firmy, pomoże wykręcić numer do kadr a ty grzecznie zapytaj pani kadrowej "KIEDY BEDZIETA PRZYJMOWAĆ", powie ci na bank.
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-14 18:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klestek - 2016-03-14 15:18:46]:
Przede wszystkim taki stażysta-orzeł jak ty powinien zacząć od nauki poprawnego pisania bez błędów gramatycznych, ortograficznych i składniowych.
W twoim przypadku lepiej gdy zestresujesz się w trakcie rekrutacji (wypełniając formularze po 20 razy) niż potem w pracy: gdybyś tak wypełniał druki firmowe ....... to reszta towarzystwa zafundowała by ci taki stres (śmiejąc się z ciebie), że hej!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Widrom - 2016-03-15 12:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-03-14 13:17:53]:
Jak będą kogoś potrzebować to wtedy się ofera pojawi. Zależy ci barrdzo na pracy? To rusz swoje cztery llitery do oddziału i się spytaj na recepcji czy w kadrach jak spawa wygląda. Przynajmniej będziesz mieć informacje z piierwszej ręki.
zdjecie uzytkownika
Szzymek - 2016-03-15 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poslalem cefalke na OK z niemcolem. Bedzie jakis jezykowy test czy jak? Duzo czasu uplynelo odkad tym jezykiem sie poslugiwalem.
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-03-15 15:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czysto informacyjnie nie ma cie sie czego bac na rozmowach. Wczoraj na rozmowie bylem i tyle co moge powiedziec ze zadne kosmiczne pytania sie nie pojawily.
zdjecie uzytkownika
stach - 2016-03-15 16:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frann55 - 2016-03-07 15:51:56]:
skad wy bierzecie te oferty? na stronie oknoplastu nic, a nic nie znalazlem.
zdjecie uzytkownika
Lech89 - 2016-03-16 13:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na handlowca nie ma zadnego naboru? Jakis czas temu widzialem oferte i teraz ani widu, ani slychu.
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-17 09:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stach - 2016-03-15 16:14:07]:
Te oferty pochodzą z ofertowni, jest taki sklep między Kłajem a Berlinem.
Szukaj dalej a może coś znajdziesz bo wszak powiedziane jest w piśmie "Szukajcie a znajdziecie!".
Rusz styje z przed kompa to może znajdziesz jakieś zajęcie ew. poproś mamę lub tatę żeby ci poszukali czegoś zgodnego z twoim wykształceniem (masz jakiekolwiek).
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-03-17 09:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lech89 - 2016-03-16 13:42:40]:
Jak widziałeś ofertę trzeba było się wtedy zgłosić a nie dzisiaj wypłakiwać na forum i zadawać nieśmiertelne "KIEDY BEDO PRZYJĘCIA, JUŻEM SIĘ ZASTANOWIŁ I BEDE ROBIŁ, WCZEŚNI MI SIE NIE CHCIAŁO!!!!!!!

zdjecie uzytkownika
dawid - 2016-03-19 17:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu wy musicie być tacy niemili @szpila niektórzy takie miejsca też traktują jako wiarygodne źródła informacji a swoją drogą też szukam tych ogłoszeń i nic nie widzę ;/
zdjecie uzytkownika
ubot - 2016-03-26 00:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szzymek - 2016-03-15 14:48:13]:
Pod bramą Brandenburską 8 maja.Test sie ma odbyc.A dla Stacha 9 maja marsz niech nas zobaczą .
zdjecie uzytkownika
babol - 2016-03-29 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szzymek - 2016-03-15 14:48:13]:
spoko Szymek specjalnie pójdę przetestować twojego "niemcola"...zobaczymy, hehe :) Ps. nie wiem jakim inteligentnym inaczej trzeba być żeby takie wpisy robić na forum chcąc dostać pracę...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-04 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj panowie trochę spokoju, nie ma się co na siebie rzucać z zębami, ogólnie uwazam, że sytuacja jest dość dobra, więc bez przesady też jakiejś wielkiej co
zdjecie uzytkownika
damian32 - 2016-04-04 13:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa przyjecia dla osob do weryfikacji technologicznej ? czy trzeba z innego działu piąć się po stopniach?
zdjecie uzytkownika
elbo - 2016-04-07 14:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flexton - 2016-03-11 14:23:50]:
nie wiem w czym widzisz problem. również wysylałem cv na staż w personalnym bo doświadczenia żadnego nie mam. generalnie to wszędzie tak wygląda.
zdjecie uzytkownika
sadzik - 2016-04-08 12:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj dzwonili z rekrutacji czekałem jakies 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
viencik - 2016-04-08 14:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przy stanowiskach maszynowych jest jakas rotacja czy dostaje sie przydzial i tylko w nim pracuje?
zdjecie uzytkownika
Crazy one - 2016-04-11 14:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe a znasz stronki z ofertami pracy? Bo chyba od nich powinienes zaczacposzukiwania odnosnie pracy.
zdjecie uzytkownika
darmasz - 2016-04-13 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest sens wysyłac im cv poczta?
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-04-18 13:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narazie na hali jest komplet. jesli będzie zapotrzebowanie to kadry kogos sciagna.
zdjecie uzytkownika
huuura - 2016-04-18 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2016-04-18 13:27:05]:
Chyba jednak nie ma kompletu na hali jak jest ogłoszenie. może ktoś nie chce żeby się przyjmować i pisze bajera?
A to to co: www.pracuj.pl/praca/pracownik-linii-produkcyjnych-okien-pvc-ochmanow-pow-wielicki,oferta,4526720
Poszukam jeszcze na infopraca.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2016-04-19 15:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej szukają kogoś po inzynierce, o działu rozwoju raczej bez takiego kierunku, nie ma co się rzucać.
zdjecie uzytkownika
Aluhaus - 2016-04-20 09:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE DO DARKA SAFERNY JAK TO JEST ŻE CAŁY CZAS OKNO PLAST STOI I MA DŁUGI WEEKEND W PONIEDZIAŁEK I WTOREK A ALUMINIUM MUSI ROBIĆ JAK ZWYKLE JAK NIEWOLNICY TYLKO DLATEGO ŻE BAŁAGAN I BRAK ORGANIZACJI ZE STRONY PRZEŁOŻONYCH NIE MA SIĘ CO DZIWIĆ ŻE FACHOWCY Z ALUMINIUM SZUKAJĄ PRACY PO INNYCH FIRMACH I ZA GRANICĄ A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE I CUDOWNIE SAM ADAM PLACEK WŁAŚCICIEL FIRMY OBIECYWAŁ TO NA ZEBRANIU PRACOWNIKÓW CZYRZBY NIKT SIĘ Z NIM NIE LICZYŁ? KATASTROFA KATASTROFA KATASTROFA CO SIĘ DZIEJE CO SIĘ DZIEJE
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-04-20 11:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hali jak chyba w co kazdym wiekszym zakladzie pracuje sie na zmiany. chyba t to twoja pierwsza praca
zdjecie uzytkownika
diko - 2016-04-20 13:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej potrzebuja kogos do konserwacji maszyn?
zdjecie uzytkownika
plustak - 2016-04-21 14:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile godzin tak średnio trwa dniówka? standardowe 8 czy 12?
zdjecie uzytkownika
Mlocio - 2016-04-22 13:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj w oddziale i normalnie zostawiłem swoje cv na recepcji, nie ma nigdzie ogłoszeń na hp to zrobiłem sobie spacerek do nich. Nie było problemów, zostawiłem papier i może ktoś zadzwoni.
zdjecie uzytkownika
vilter - 2016-04-22 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wróciłem z rozmowy. poszło gładko, ale zobaczymy czy zostane zatrudniony.
zdjecie uzytkownika
ubot - 2016-04-24 01:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aluhaus - 2016-04-20 09:47:11]:
Ole .Najwieksze nygusy w prod stolarki w RP to nygusy stolarki aluminiowej.Pociąc niby poskładac ,posmarowac klejem a jak smarujecie i składacie mam foty wiec radze sie nie odszczekiwac, zabezpieczyc do transportu i finito.Zero szklenia dzwigania,zauszczelkowania nawet najmniejszego okna a teraz płacz,płacz płacz . Jeszcze do niedawna narożnego HS nie dało poskładac sie do kupy i transportu . Jakiż cud sie musiał stac? Że teraz da się to zrobic.Podpowiem ,logiczne myślenie i walka montażystów o to by każdy robił co do niego należy .Budowa nie jest miejscem do zabawy klockami panowie szlachta z ALU. KTO ROBIŁ TEN ZROBIŁ ...
zdjecie uzytkownika
ubot - 2016-04-24 01:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubot - 2016-04-24 01:39:53]:
AMEN
zdjecie uzytkownika
jestem - 2016-04-24 02:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aluhaus - 2016-04-20 09:47:11]:
Z twoich wypocin twierdze że nie skończyłes nawet gimnazjum.D Saferna to nie jest twój kumpel do piwa pod sklepem. OKNOPLAST nie stoi tylko jest. Analfabeto a ALU nic nie musi .Zawsze twierdze ze nikt nikogo do niczego nie zmusza ,wstąp do nas montażystów ,przygoda nie normowany czas pracy codziennie gdzie indziej, inne okna inna waga codziennie inna przygoda.Tu sie nie planuje ,jestes wtedy co jestes ale nigdy wczesniej nie wiesz czy będziesz na pewno.Adrenalina ,przygoda, codziennie inny klient codziennie inna kasa . 608 513 204






















zdjecie uzytkownika
luk - 2016-04-25 00:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem - 2016-04-24 02:37:42]:
Sztukę poprawnej pisowni i logicznej składni proponuję zacząć od siebie -- przeczytaj co napisałeś a potem rób uwagi innym, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-04-25 16:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakbym mial strzelac to wymagana jest znajomosc niemieckiego hehe. jak sobie to na czesci pierwsze rozlozysz to wypadaloby biegle po niemiecku mowic. twoja decyzja czy zlozyc czy nie zlozyc.
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-25 23:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plustak - 2016-04-21 14:08:13]:
Ogórki mozesz sobie konserwować a nie maszyny. Jak tak piszesz to widac ze nigdy nie pracowales w UR. Wiec pracy w Oknoplast nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-04-26 14:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest opcja robienia nocek i czy w weekendy tez sie pracuje?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-04-26 16:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem telefon. pomykam jutro na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2016-04-27 01:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem - 2016-04-24 02:37:42]:
Ale z ciebie wiesniak na pewno jesteś gejem
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-04-27 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy po umowie na okres próbny jest zsansa na umowe o prace od razu?
zdjecie uzytkownika
kilpo - 2016-04-28 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cztery lata pracowalem na produkcji. mam szanse dostac sie na stanowisko specjalisty? jak sadzicie?
zdjecie uzytkownika
Wodomasz - 2016-04-28 12:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przed podjęciem pracy na obsłudze mogę liczyć na jakieś szkoelenie czy tylko szkolenia przechodzą potencjalni pracownicy produkcji, ciekawi mnie jak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
straston89 - 2016-04-28 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem na forach ze na podstawie efektywnosci sa przyznawane premie pracownikom , jak to wygląda w praktyce? jest opcja zgłaszać swoje pomysly na usprawnienie czegoś, jest to wtedy premiowane?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OKNOPLAST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert