Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciah - 2015-03-12 16:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie na takim stazu robi?
zdjecie uzytkownika
foka - 2015-03-13 15:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje sie przy biurku i przeglada sie pewnie jakies dokumenty itd. tak sobie tylko luzno mysle, ze w ofercie pracy powinny byc wypisane obowiazki albo krotki opis tego co sie bedzie robic.
zdjecie uzytkownika
Szybowy - 2015-03-13 20:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel - 2015-03-10 16:09:03]:
Jak tępy byś nie był, tak powinieneś tam prezentować się nieźle na tle przełożonych/opiekunów stażu...
zdjecie uzytkownika
patryk29 - 2015-03-16 14:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogloszenia pracy to tylko sa na ochmanow czy tez sa gdzies indziej?
zdjecie uzytkownika
maciex - 2015-03-16 16:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazwyczaj na ochmanów są.
zdjecie uzytkownika
Adamer - 2015-03-17 15:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz na hali kogos nowego potrzebuja?
zdjecie uzytkownika
czuka - 2015-03-18 15:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba tak no, ale lepiej zrobisz jak ogloszen na necie poszukasz to wtedy bedziesz mial pewnosc.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-03-19 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy oferta na specjalistę systemów erp jest w dalszym ciągu aktualna? wysłałem cv i się tak zastanawiałem czy rekrutacja się już zakończyła, czy jeszcze może dalej trwa.
zdjecie uzytkownika
fds - 2015-03-19 16:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz - 2015-03-19 13:29:33]:
A kogo tak naprawdę o to pytasz?
zdjecie uzytkownika
kojot - 2015-03-19 16:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta dalej wisi na stronce ogloszen o prace, czyli na logike dalej kogos szukaja i rekrutacja dalej trwa. sie w cierpliwosc musisz uzbroic i tyle.
zdjecie uzytkownika
juhas - 2015-03-20 12:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze zwyczajnie nie przypadles im do gustu hehehe
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2015-03-20 14:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się robi na stanowisku serwisanta? ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
Dawidor - 2015-03-20 15:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmujesz reklamacje i na nie odpowiadasz, pilnujesz zeby wszystko sie zgadzalo, prowadzisz dokumentacje i tez na to musisz miec oko. Generalnie praca przy biurko, troche pisania i dokumentacji do ogarniecia.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-23 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze to sie bym troszke zanudzil siedzac przy biurku w dokumentach itd.
zdjecie uzytkownika
Rufik - 2015-03-23 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no jakbyś miał wygodny fotelik to i może przespać się można w ciągu dnia pracy, kartki poprzerzucać, ale w sumie co kto lubi.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-23 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rowniez zglaszalem sie na to stanowisko, a teraz to czekam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-24 13:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tymczasem ide sobie na rozmowe bo do mnie zadzwonili.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-03-24 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to fajnie, ze chciales sie z nami podzielic tak wazna informacja z twojego zycia. normalnie dzien staje sie piekniejszy od tego, ze my wiemy. powodzenia hehe
zdjecie uzytkownika
Grzybol - 2015-03-25 12:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może miał chwilę słabości albo zwyczajnie się chciał z kimś podzielić taką informacją :P Każdy się bawi na swój sposób.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-25 15:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy obecnie na hale jest prowadza rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
bumbum - 2015-03-25 15:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2015-03-25 15:07:09]:
Z tego co się orientuję to na produkcji szyb mają niedostatek ludzi
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-25 16:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kuba mi tez sie wydaje, ze tak.
zdjecie uzytkownika
jańczuk - 2015-03-26 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwoń i się spytaj.
zdjecie uzytkownika
IrasS - 2015-03-26 15:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie cos na temat oferty na specjaliste wsparcia it? Koncze studia na informatyce, wiec wyksztalcenie sie zgadza, jedynie z doswiadczeniem troche kiepsko. Co sie robi na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
marcin81 - 2015-03-26 16:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ofercie powinno pisac co nalezy do obowiazkow pracownika, co trzeba posiadadac zeby sie dostac itd. moze przeczytaj sobie jeszcze raz to ogloszenie i tyle.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie