Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Edi - 2014-09-29 10:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dojeżdżam na rowerze, no ale na zimę trzeba będzie pomyśleć już o samochodzie z wiadomych przyczyn :) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-09-29 10:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3majcie kciuki, jutro mam rozmowę... a już trzęsę się jak galareta :/ choć wierzę, że będzie dobrze :)
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2014-09-29 11:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktoś odczuwał taką potrzebę to dlaczego nie? wiadomo, że na rowerze czy na spacerkach cały rok się nie ujedzie, ale jak się blisko jeszcze mieszka to by nawet to przeszło.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-09-29 11:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy takiej pogodzie to sie daleko nie zajedzie.
zdjecie uzytkownika
stacha - 2014-09-29 12:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja :D
zdjecie uzytkownika
piona - 2014-09-29 12:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze w tym roku będę kończyć technikum i tak się zastanawiam czy dam radę się załapać czy lepiej najpierw zdobyć doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-09-29 13:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po technikum szanse zawsze są.
zdjecie uzytkownika
leoś - 2014-09-29 14:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasu jeszcze masz, wiec zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie.
zdjecie uzytkownika
kuki - 2014-09-29 15:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprobowac mozesz, wiadomo ze lepiej miec jakies doswiadczenie zawodowowe.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-29 16:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz się zawsze przespacerować i zapytać czy mają jakieś wolne miejsca.
zdjecie uzytkownika
kovval - 2014-09-29 16:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo sproboj sie na praktyki gdzies zalapac, przynajmniej doswiaczenie jako tako bedzie ci leciec.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-09-29 16:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze już nie długo idę na rozmowę i stresa mam niesamowitego.
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-09-30 10:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wez wrzuc na luz bo wszystko pojdzie gladko jak sie stresowac nie bedziesz. grunt to pozytywne podejscie i dobre nastawienie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-30 11:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, ze latwo sie pisze i mowi, ale stres zawsze jest. w sumie szczerze jak pojdziesz to sie przekonasz sam, ale lepiej zebys trzymal nerwy na wodzy.
zdjecie uzytkownika
Vlad - 2014-09-30 12:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie sie czy obecnie sa prowadzone jakies nabory?
zdjecie uzytkownika
RAZIK - 2014-09-30 12:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jakieś są, musiałbyś poszukać.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-30 13:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo sie przejsc z papiurem i sie dowiesz czy sa przyjecia czy nie.
zdjecie uzytkownika
strażak - 2014-09-30 14:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy nie dawno nie byly jakies przyjecia, ale do biura przy dokumentach i wklepywaniu jakis danych i obsludze klienta.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-09-30 14:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toż to już chyba dawno wisiało, mi to przy papierologii dzień by się bardzo, ale to bardzo dłużył.
zdjecie uzytkownika
bienek - 2014-09-30 15:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy lubi co innego, jedni wola siedziec w pracy, a inni fizycznie sobie pracowac.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-30 15:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez wole opcje pracy na nogach, czas leci znacznie szybciej niz jakbym ciagle siedzial.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-30 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o gustach się nie rozmawia hehehe, ale w sumie jak ktos woli umyslowa prace to czemu nie.
zdjecie uzytkownika
DAMIAN - 2014-09-30 16:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide jutro na rozmowe. czego sie moge spodziewac?
zdjecie uzytkownika
lechu - 2014-09-30 17:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilku pytan i tyle. bedzie dobrze :D powodzenia
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-09-30 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Idę jutro na rozmowę. Kurczę ale co ubrać? A cv zabrac? A czym dojechac? Może mnie ktoś podwiezie? A jak zapytają o doswiadczenie? To co wtedy? Chyba zadzwonię i powiem, że mam ich i tą robotę w d u p i e.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x