Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
michenik - 2016-01-22 15:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż rozmowa płynie w dobrym kierunku :D
zdjecie uzytkownika
prokop - 2016-01-22 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie tylko zastanawia jedno, czy macie jakie szycie prywatne czy z nudow tak tu siedzicie i piszecie takie wywody?
zdjecie uzytkownika
kumi - 2016-01-23 21:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prokop - 2016-01-22 16:29:06]:
niektórzy chyba rzeczywiście nie mają co innego robić. Niemniej warto i tak rozmawiać na temat tego co dzieje się w Oknoplaście. Często szukają tu w końcu nowych ph
zdjecie uzytkownika
dramat - 2016-01-24 11:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast to nieporozumienie, sam szybko stąd uciekniesz, albo sami cie z roboty wywala i odprowadza z uśmiechem za bramę. Szukaj wszędzie tylko nie tam. Fama już dawno się rozeszła.
zdjecie uzytkownika
minhu - 2016-01-25 11:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze rozmowa jest kompletnie nie na temat wcale nie oznacza, ze nie mamy zycia prywatnego, a gdziezby
zdjecie uzytkownika
slawek - 2016-01-25 13:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaa, wcale nikt tak nie uważa ahahaha
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-01-25 16:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio wam się tak bardzo nudzi? może wypada iść do ludzi? poprzebywajcie między nimi to i może poglądy wam się zmienią, zawsze na jakiś spacer czy cos można się wybrać.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-01-26 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mechanik utrzymania ruchu to jakas nowa oferta bo na taka sie natknalem.
zdjecie uzytkownika
zaba - 2016-01-26 16:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dluzszy czas oferta o ktorej pisesz juz wisi, ale z drugiej srony skoro nadal jest zamieszczona na jakies stronce z ogloszeniami to powinna byc aktualna.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-27 13:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dość długo wisi, że wydaje mi się ta oferta jest nie ważna.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2016-01-27 16:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci tak zalezy to idz do oddzialu albo tam zadzwon i sie spytaj czy oferta jest dalej aktualna.
zdjecie uzytkownika
Hestor - 2016-01-28 14:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdajesz sobie sprawę, ze ten temat już wiele razy był poruszany? Wystarczyło trochę czasu poświecić, nieco się w temat wgłębić i poczytać.
zdjecie uzytkownika
mijek - 2016-01-28 16:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z ciebie taki bystrzacha to zycze ci swietlanej kariery zawodowej.
zdjecie uzytkownika
kohjack - 2016-01-29 13:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie, może kiedyś jakaś nowa oferta się pojawi.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-01-29 14:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tutaj nikt nie jest zestresowany, a chyba raczej jak ktoś będzie pracy szukał to sobie poszuka czegoś w necie albo z kadrami pozostanie na łączach.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-01-31 09:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lean - 2016-01-12 19:40:25]:
I pomyślec ze jeszcze w 2002 będąc pracownikiem TRAS-u na OKNOPLAST szczekał i warczał jak pies ."ZOMO " przy bramie tego nie robił
zdjecie uzytkownika
www - 2016-01-31 19:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie, prosba o napisanie czegos w związku ze stanowiskiem dyrektor produkcji. konkretnie chodzi o kulisy dlaczego jest wakat na to stanowisko?
poprzednik uciekl do konkurencji?, zostal wylany z roboty? a moze awansowal w strukturach firmy na inne stanowisko?

bede wdzieczny za odpowiedz
hej
zdjecie uzytkownika
zuber - 2016-01-31 22:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto był ostatnio dyrem produkcji? Wielki Łysy Wódz Dariusz? Od roku jestem za granicą więc straciłem kontakt, dzięki za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
koval - 2016-02-04 13:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej szukają kogoś na stanowisko mechanika utrzymania ruchu?
zdjecie uzytkownika
torbacz - 2016-02-04 15:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na chwile obecnio prowdzona jest jakas rekrutacja na hale produkcyjna do ochmanowa?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-02-04 17:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z tą ofertą na handlowca to jest do Ochmanowa czy jakiegoś konkretnego salonu?
zdjecie uzytkownika
alianix - 2016-02-05 14:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysłałem swoje dokumenty na kierownika magazynu, aczkolwiek wcześniej nie miałem styczności ze stanowiskim na takim szczeblu, ogolnie doswiadczenie na produkcji posiadam tylko nie do konca wiem czym sie je system erp chyba, ze ktos z was mnie oswieci.
zdjecie uzytkownika
Zakuba - 2016-02-05 16:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to szukają kogoś na dyrektora produkcji. Nie powinno się to odbywać drogą konkursową?
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2016-02-07 12:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakuba - 2016-02-05 16:02:58]:
Jaką drogą konkursowa ,jeżeli masz kogoś z rodziny w firmie ,to tylko czekać na odpowiednie stanowisko. Przykłady z firmy,mistrze P K.....k i jego brat brygadzista,K M.......i i jego brat mistrz, kj A G....z i jego brat A G....z Kj J S.....n i jego brat na kj .Jaka droga konkursowa...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-08 12:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikowalem na stanowisko kierownika magazynu wyrobow gotowych, jeszcze nikt sie ze mna nie skontaktowal w celu umowienia sie na rozmowe kwalifikacyjna.szczerze ile tak srednio moze to potrwac? nie wiem czy szukac czegos nadal czy tez sie uzbroic w cierpliwosc i dalej czekac.
zdjecie uzytkownika
Awa - 2016-02-08 12:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-08 12:01:53]:
Nie czekaj na odpowiedz,najlepiej przyjedz do Ochmanowa i dostarcz dokumenty do kadr.
zdjecie uzytkownika
atomek - 2016-02-08 12:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-08 12:01:53]:
Aplikujesz z "zewnątrz" czy z firmy? Jak z zewnątrz i nie masz poparcia ze środka czyli Oknoplastu toś albo naiwny albo....., bez urazy ziomuś. Zresztą "aplikanci firmowi" też bez poparcia niewiele mogą, konkursy w Oknoplaście to sekcja SCIENCE FICTION!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wazubag - 2016-02-08 12:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze było juz pytanie o stanowisko MUR cos wiecej na ten temat?
zdjecie uzytkownika
bilisky - 2016-02-08 15:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile lat trzeba miec doswiaczenia zeby sie do ochmanowa dostac? dwa lata stykna czy lepiej z grubsza miec wiecej niz dwa lata.
zdjecie uzytkownika
Maslak - 2016-02-08 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za jakies pol roku w moim technikum cos takiego przewiduja, znaczy sie odbycie obowiazkowych praktyk. Mozna czy nie mozna je odbyc w takiej fabryce ? Praktyk musimy szukac na wlasna reke, nie mamy zadnej listy proponowanych miejsc:(
zdjecie uzytkownika
Z_polecenia - 2016-02-08 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-08 12:01:53]:
Ale jaki masz problem? Jak masz kogoś z polecenia to spokojnie możesz go podesłać do pracy. Od wielu lat panuje takie rozwiązanie i jest dobre, bo osoby z polecenia naprawdę się starają w przeciwieństwie do tych, które przyjdą z przypadku, myśląc, ze tu spokojna i lekka praca, a po 2 dniach odchodzą.
Masz dobrego znajomego, który może być dyrektorem, to podeślij go. Pozytywna rozmowa w kadrach i z DS i już ma pracę za tydzień.
zdjecie uzytkownika
nepotyzm - 2016-02-08 18:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z_polecenia - 2016-02-08 17:41:00]:
Do pracy winni być przyjmowani NAJLEPSI KANDYDACI a nie najlepsi bo z najlepszego polecenia!!! Idąc twoim tokiem myślenia to, że masz fajnego kumpla który guzik potrafi (bardzo częsty przypadek w naszej firmie) ale pijesz z nim wódkę a dodatkowo on często stawia (SUPER FAJNY znaczy się)to jest idealnym kandydatem? Od czego w firmie jest dział HR jeśli wg. twego toku myślenia "kolesiostwo" załatwi wszystko? Jutro wysyłam prośbę do GoWork aby polecili panu Plackowi kolesia o nicku "z polecenia" na dyrektora -- ja cię polecam!!!!!! Kup garnitur, za tydzień zaczynasz, za dwa wylatujesz.
zdjecie uzytkownika
Z_polecenia - 2016-02-08 20:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nepotyzm - 2016-02-08 18:22:26]:
Jakbyś potrafił czytać, to byś zrozumiał, że jak ktoś jest z polecenia, to jest bardziej zaufany. Jeśli Ty polecasz osobę, która stawia "kolejki", to jest to Twój problem moralny. Ja mogę polecić kilka osób i wiem, że podołają pewnym zadaniom i nie będzie mi za nich wstyd. Niestety przez to, że większość osób jest mentalnie skrzywionych, to wszyscy myślą, że osoba z polecenia jest gorsza. Już mieliśmy menadżerów z konkursów SC i AS i jakoś nie za bardzo poradzili sobie z tematami w firmie. Zapamiętaj! Osoba z polecenia też musi przejść weryfikację, ale jest duża szansa, że będzie chciała coś więcej zrobić, żeby nie przynieść wstydu osobie polecającej!
Widać, że jesteś bardzo "mądraliński", a pewnie w pracy siedzisz cicho i za wiele nie potrafisz, poza filozofowaniem. Strasznie nie lubię takich "mądralińskich", ale mimo wszystko, miłego wieczoru życzę.
P.S.
Nie pisz, że częstym przypadkiem jest w firmie osoba z polecenia, która "guzik potrafi", bo ja takich nie kojarzę. I niestety nic nie napiszesz, bo w firmie w tej chwili jest mocna ekipa w każdym dziale i nawet jeśli z polecenia, to bardzo dużo robi dla dobra firmy.
zdjecie uzytkownika
nepotyzm - 2016-02-09 00:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z_polecenia - 2016-02-08 20:15:33]:
Posłuchaj "ptysiu z polecenia" -- może i jestem "mądralińskim" ale na pewno człowiekiem mentalnie skrzywionym jesteś ty a nie uważający iż wszechobecne "kolesiostwo" panujące w naszej firmie jest naganne i godne potępienia. Może zdradzisz nam maluczkim jakież to cechy charakteru powinien posiadać osobnik którego polecasz (oprócz oczywiście tego iż jest to twój serdeczny "wafelek"), cóż możesz o nim powiedzieć oprócz tego, że jest twoim druhem -- wiesz co potrafi? Śledziłeś jego naukę i umiejętności? Towarzyszyłeś mu "mentalnie" w trakcie jego kariery zawodowej? Ręczysz za jego predyspozycje zawodowe? Nie!!!!!! Polecasz go tylko z powodu ZNAJOMOŚCI!!! Stawiasz się ponad specjalistami z HR, tak naprawdę gdybyś mógł przyjmował byś tylko po "uważaniu", po linii "kolesiowej".
Sądząc po stylu w jakim piszesz sądzę, że masz niestety wpływ na przyjęcia nowych pracowników -- pewnie wszyscy przyjęci z twojego polecenia to wzorcowi pracownicy którzy zostawiają w tyle menadżerów z SC czy AS, radzą sobie z każdym tematem który im przygotujesz a najlepiej wychodzi im łechtanie twojego EGO!!!!! (To był sarkazm).
P.S.
Jeżeli nie kojarzysz w firmie osób które zostały przyjęte bądż awansowane "poprzez układzik" i są skończonymi idiotami to znaczy iż twój system "skojarzeniowy" szwankuje -- nie podam ci przykładów (wielu) gdyż admin skasuje mój post szybciej niż następuje rotacja na pewnych stanowiskach w firmie.
P.S. number two: Admin dziwnie szybko kasuje posty "naruszające" rozbuchane EGO panów ze średniego szczebelka zarządzania -- czyżby nasi kierownicy i mistrzuniowie mieli koleżeński układzik z adminem? Pozdrawiam serdecznie mister admin.
zdjecie uzytkownika
boren - 2016-02-09 14:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elvis - 2016-01-12 19:17:59]:
cześć ,jak tam klimaty w pracy,dajesz radę
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-02-09 14:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie, skoro mam doswiadczenie jako handlowiec ale sprzedawalem z gora cos innego jak okna to mam szanse na etat czy nie? ps - chodzi o branze budowlana
zdjecie uzytkownika
prolux - 2016-02-09 21:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2016-02-09 14:09:57]:
jak sprzedawałeś jakieś tworzywa sztuczne to ja bym Cię widział na gumie (masz szanse) a jak coś związanego ze stalą to do cięcia zbrojenia jak znalazł... ;)

w razie czego możesz jeszcze spróbować na owijarce bo pewnie w swojej pracy handlowca musiałeś dużo owijać/nawijać w bawełne.

...sory nie mogłem się powstrzymać.
zdjecie uzytkownika
argot - 2016-02-10 13:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posiadajac 1.5 letnie doswiadczenie jako inzynier jakosci moge sie starac o etap? w ogloszeniu zaznaczyli ze wymagane jest 3 letnie, ale czy moge sie ubiegac czy nie?
zdjecie uzytkownika
karel - 2016-02-10 14:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [argot - 2016-02-10 13:31:54]:
Zaprawdę powiadam ci inżynierze z 1,5 rocznym stażem iż nic nie stoi na przeszkodzie abyś starał się o "etap", mówię to ja, WRÓŻBITA MACIEJ!!!!!
Teraz poważnie panie inżynierze -- a skąd ktokolwiek na tym forum ma wiedzieć czy szanowna firma cię przyjmie, jak masz "przełożenie" to przyjmą cię nie bacząc na twoje umiejętności, jak nie masz to choćbyś miał MBA i znał 20 języków obcych a dodatkowo miał 20 lat praktyki to przebije twoją ofertę byle chłystek z "poparciem" jakiegoś mistrzunia czy kierowniczka. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Rada ode mnie -- jesteś młody to pakuj "mandżur" i wiej z tego chorego kraju, chce ci się wegetować za 500 - 600 euro zostając tutaj?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-02-10 16:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że 'konkursy' o których wspominasz są organizowane w przypadku stanowisk państwowywch.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-02-11 12:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie dokładnie są potrzebne badania do oknoplastu i jak w rzeczywistości wyglądaja tam zarobki jeżeli chodzi o produkcję
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-02-11 12:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie dokładnie są potrzebne badania do oknoplastu i jak w rzeczywistości wyglądaja tam zarobki jeżeli chodzi o produkcję
zdjecie uzytkownika
paszczak - 2016-02-11 12:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oknoplast dostal teraz jakas wiela nagrode. spoko bed budowac nowe fabryki
zdjecie uzytkownika
zenek - 2016-02-11 13:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Awa - 2016-02-08 12:16:56]:
człowieku nie wiesz w co sie pakujesz
zdjecie uzytkownika
Benek - 2016-02-11 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tym inżynierem, rozszeszcie temat.
zdjecie uzytkownika
hurpak - 2016-02-11 16:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo pytań pada na rozmowie...dopytują
zdjecie uzytkownika
yataman - 2016-02-12 08:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrz zmiany P.K to zarozumiały bufon zresztą z przerostem masy mięśniowej ;].Jeszcze za czasów swojego rządzenia jako brygadzista specjalizował się w zastraszaniu swoich pracowników napierając z uporem maniaka na jak największą ilość i jak najlepszą jakość a kiedy coś poszło nie tak zamiast dawać ludziom przykład pracując ciężko i intensywnie jak choćby "Diabeł" z linii produkcyjnej nr 1 ten wymuszał na tobie swoją grę psychologiczną . Ja o dziwo przetrwałem jego rządy choć łatwo nie było . Pawełek jest idealnym wzorcem nazisty z jakiego dumny byłby sam Hitler w swojej Armii , wysoki blondyn o niebieskich zrenicach
zdjecie uzytkownika
brr - 2016-02-12 11:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yataman - 2016-02-12 08:47:10]:
Nie narzekaj,odpracuj osiem lub ,dziesięć godzin,idz do domu ,strzel lufę dwa browary i się uspokój.
zdjecie uzytkownika
Glazak - 2016-02-12 13:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio ludzie jak juz staracie sie o prace, wysyłacie swoje papiery to za nim was zaproszą na rozmowę kwalifikacyjną minie trohę czasu. Weżmy to sobie na loigię ilość osób która przesyła swoje cv jest dość spora, potem ktoś tą górę cv musi okiełznać i sprawdzić, a dopiero potem mogą dzwonić i jakiś procent z osób które spełniają wymagania zaprosić na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
pedro - 2016-02-12 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja kandydadatura na dyrektora produkcji została wysłana. zobaczymy co bedzie dalej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OKNOPLAST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert