Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ras - 2014-07-10 19:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daria - 2014-07-10 14:13:58]:
Rekrutacja na stanowisko recepcjonistki już zamknięta.
zdjecie uzytkownika
schirmer - 2014-07-10 21:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do chłopaków z NH. Czy pod schodami jest porządek?
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-07-11 08:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@todi zazwyczaj padaja standardowe pytanka :D
zdjecie uzytkownika
mateo - 2014-07-11 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe no spytaja sie ciebie o doswiadczenie zawodowe, wyksztalcenie, moze nawet czym sie interesujesz. pytania z rozmow zazwyczaj sie powtarzaja, wiadomo, ze czasem sie moga zmieniac w zaleznosci od stanowiska na ktore aplikujesz.
zdjecie uzytkownika
birdy - 2014-07-11 09:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byle się też do tego ładnie ubrać. możecie gadać i uważać co chcecie, ale pierwsze wrażenie na rozmowie i w życiu ma duże znacznie.
zdjecie uzytkownika
TEO - 2014-07-11 10:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to akurat jest oczywiste. przeciez jak zobaczysz kogos ubranego przykladowo na sportowo, a kogos ladnie ubranego w garnitur to nie wymaga jakiej specjalnej filozofi kogo wybierzesz.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-07-11 10:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm nie wybiorą dresiarza? Dlaczego? Hihihihi racja, o facjatkę trzeba od czasu do czasu zadbać, lekki tuning zrobić i się na rozmowę odpicować.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-11 11:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze sie jeszcze spytaja gdzie mieszkasz i sposob dojazdu, ale glownie to sie raczej pytaja o doswiadczenie i wyksztalcenie.
zdjecie uzytkownika
Wazel - 2014-07-11 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem czy dojazd ma takie znaczenie, chyba ze ktos naprawde ale to naprawde daleko musi dojezdzac. Problem to zawsze rozwiazuje samochodzik ehhehe.
zdjecie uzytkownika
bieniek - 2014-07-11 12:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na rozmowe i sie mega stresuje. wiem ze nie ma niby przed czym, ale coz i tak lekko sie stresuje.
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-07-11 13:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sie wyluzuj bo nie masz czego sie bac. pojdziesz, pogadasz i sie pozytywnie na ta rozmowe na krec, a nie denerwuj bo to ci raczej zaszkodzi niz pomoze.
zdjecie uzytkownika
Kandzia - 2014-07-11 13:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz łatwo się mówi, czy raczej piszę. Niestety czasem stres może kompletnie nad człowiek zapanować.
zdjecie uzytkownika
czesio - 2014-07-11 14:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coz ale bariery trzeba przelamywac, a na rozmowie to ci sie nic zlego nie stanie, kilka pytan pare usmiechow i w oczekiwaniu na telefon ze prace dostales.
zdjecie uzytkownika
romanistyka - 2014-07-11 14:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Daria: ja tez dopiero zamierzam aplikowac na obsluge klienta, ale zobacz w necie ze oferta na sekretarke zniknela. Rozumiem, ze doradzacie kłaść nacisk na ubiór. Z przodu mam walory :)
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-07-11 15:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanko mam, na hali są jakieś etaty? czy trzeba czekać? kto wie niech pisze będę wdzięczny, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Badziu - 2014-07-11 15:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo cię przyjmą, albo nie, a jak nie bedziesz się denerwować to z całą pewnością lepiej wypadniesz i to będzie przemawiać na twoją korzyść.
zdjecie uzytkownika
Cichy - 2014-07-11 16:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejdz sie no z cv i zloz papier, czy sa przyjecia mozliwe, ale jak pojdziesz to sie wszystkiego przekonasz.
zdjecie uzytkownika
gregor - 2014-07-11 16:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to poki co jeszcze cierpliwie czekam na telefon, bo papierek juz dalem. xobaczymy co mi los przyniesie. pozdroo
zdjecie uzytkownika
romanistyka - 2014-07-11 19:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Badziu - 2014-07-11 15:44:03]:
I na to liczę. Ok na weekend robię sobie przerwę od tego forum, wrócę w poniedziałek a za jakis czas mam nadzieje ze bede juz pracowac u nich :)
zdjecie uzytkownika
muniek - 2014-07-13 19:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie trzeba wejść żeby cv złożyć ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-19
Żródło: Gowork.pl
Ochmanów
(małopolskie)
Jesteśmy jedną z największych firm w branży stolarki otworowej, której atutami są uznana marka i wysoka jakość produkowanych wyrobów. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:   KONTROLER JAKOŚCI PVC   Zakres obowiązków: - Kontrola wyrobu gotowego według planu kontroli i ustalonych standardów - Zwalnianie wyrobu gotowego - Prowadzenie i nadzór nad bieżącą dokumentacją - Raportow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
luis - 2014-07-13 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muniek - 2014-07-13 19:25:13]:
do pupy
zdjecie uzytkownika
na automatyka - 2014-07-15 14:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Oferta na automatyka jest jak widzę aktualna, tylko już mnie martwią dojazdy do Rąbienia, pracuje w Łodzi. Przeczytałem forum, ale nie piszecie o dojazdach. Zrzucacie się na paliwo może? :)
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-15 22:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
codziennie bus odjeżdża z Ochmanowa
zdjecie uzytkownika
na automatyka - 2014-07-16 09:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaa - 2014-07-15 22:44:04]:
Dzięki, akurat średnio mi się uśmiecha dojeżdżanie busem, bo to pewnie w takich godzinach, że trzeba wstawać szybciej od kur. :) Nie pomyśleliście, aby jakoś współnie dojezdzac, nikt tak nie robi?
zdjecie uzytkownika
jazda - 2014-07-16 21:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są osoby, które kombinują wspólne dojazdy.
Ale żeby sie ugadywać to musisz pracować w firmie i być na zmianie z kimś z Twoich okolic. I oczywiście musisz mieć odwage żeby o dojazdy zagadać ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x