Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
turkowski - 2015-02-24 16:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sie musisz w cierpliwosc uzbroic bo z tego co mi wiadomo jeszcze ogloszenie wisi, a co za tym idzie rekrutacja jeszcze trwa.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-24 20:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie są zarobki dla inż. w dziale kontroli jakości albo w utrzymaniu ruchu??czy ktoś wie coś na ten temat proszę o jakieś info
zdjecie uzytkownika
jarota - 2015-02-25 13:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie sie czy teraz na hale produkcyjna sa jakies przyjecia?
zdjecie uzytkownika
Seba - 2015-02-25 14:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic mi o tym nie wiadomo, chociaz moze i sa. Poszukaj moze w necie czy jest jakies ogloszenie, a jak cos to zawsze mozesz do nich sie przejsc i spytac, no ewentualnie tez mozesz zadzwonic.
zdjecie uzytkownika
Mrówa34 - 2015-02-25 15:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem telefon i idę na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-02-25 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to by wypadalo pogratulowac, ja czekam na jakas odpowiedz z ich strony. wysylalem cv na specjaliste do obslugi sprzedazy gdzie wymagana byla znajomosc jezyka francuskiego. zauwazylem, ze ogloszenie nadal wisi to moze jeszcze rekrutacja dalej trwa.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-02-26 13:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiadaja, ze francuski to jezyk milosci. ciekawe czy to prawda
zdjecie uzytkownika
Szymek - 2015-02-26 15:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie ten jezyk jest bardzo skomplikowany, nie dosc ze dziwnie sie w nim pisze, to jeszcze inaczej sie mowi. Lata chyba by mi zajela nauaka.
zdjecie uzytkownika
qubat80 - 2015-02-26 15:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe nie tylko tobie.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-02-26 16:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie, może zadzwonią nie masz co się martwić. chociaż to taka alternatywa pracy przy biurku bez żadnego ruchu. szczerze to bym zwariował.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-02-26 16:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ejj no co kto lubi :)
zdjecie uzytkownika
wedsa - 2015-02-26 21:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piełko już czeka ;] Oknoplast zaprasza
zdjecie uzytkownika
malczewski - 2015-02-27 13:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie do was mam tzn. czy po technikum moge probowac dostac sie na hale? wyksztalcenie mam, praktyke jaka tez no, ale to nie jest jakies super doswiadczenie. mam szanse?
zdjecie uzytkownika
Kaczor - 2015-02-27 14:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie spróbujesz to się nigdy nie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
waldi55 - 2015-02-27 14:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praktyka to przeciez tez doswiadczenie, a poprzednik ma racje trzeba probowac, a nie sie tylko zastanawiac.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-02-27 15:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ide na rozmowe, pozdro!
zdjecie uzytkownika
okulski - 2015-02-27 16:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszymy sie bardzo, ze podzieliles sie z nami ta informacja. tak czy siak i tak zyczymy powodzenia hehe
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-27 18:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia w oknoplaście specjalista na rynek eksportowy z doświadczeniem w stolarce okiennej? bo nie wiem czy warto składać cv, jaka podstawa, jakie prowizje?
zdjecie uzytkownika
7 - 2015-02-28 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy punktowanie okien jest specjalnie obniżane,żeby pracownicy mniej zarabiali.Wypłaty coraz niższe ,a wydajności coraz więcej się wymaga.Taka dyktatura u sowietów to się nadaje do Państwowej Inspekcji Pracy choć oni sobie słabo radzą z nimi pewnie kasa tu idzie bo tu jest reżim .A co ktoś by powiedział żeby to zgłosić do NIK bo i socjal nam tu również zabierają ,nie mówiąc o tych sobotach raz za niby 100% ,a raz za oddanie dnia.A tu niby taka europejska firma tylko jakby zobaczyli w jakim tempie polacy robią to by im z głowy czapki spadły.Ale kij ma dwie strony ,tak też za granicą poszczegają pana MIKOŁAJA ,no bo to też polak.Tylko ma troche więcej pieniędzy.Ale i tak samo skończy jak my,nie da się tego wykupić.NARCIARZ
zdjecie uzytkownika
8 - 2015-02-28 18:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [7 - 2015-02-28 13:29:02]:
bardzo jesteś poszczegawczy...
zdjecie uzytkownika
rasta - 2015-02-28 18:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [7 - 2015-02-28 13:29:02]:
Myślę, że powinieneś to jeszcze zgłosić do CBA, FBI i NBA. A twój post przydałoby się jeszcze zgłosić do MEN bo ciężko to zrozumieć.
zdjecie uzytkownika
8 - 2015-02-28 19:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [7 - 2015-02-28 13:29:02]:
Po jakim czasie pracy na to wpadłeś? Były związki zawodowe i wiesz jak się to skończyło więc takie gadanie jest zbędne. "Góra" narzuca nam warunki pracy i albo sie do nich przystosujemy albo szukamy nowej pracy. pozdro.
zdjecie uzytkownika
sqzz - 2015-03-01 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [8 - 2015-02-28 19:32:28]:
Wiesz co jest najgorsze? Zaryzykować takim ludziom i powiedzieć tak rezygnuje z tego kołchozu , za duże warunki mi stawiacie a dostaje za małe pieniądze . Przecież zakładów gdzie można zarobić podobnie jak nie lepiej w okolicy nie brakuje ,a stres jest nieporównywalnie mniejszy niż tu w Oknoplaście. Te całe audyty kontrolne wydają się być często ustawione jeszcze przed ich kontrolą . Kierownictwo wie bowiem ile i czy w ogóle da wyznaczonym ludziom premie czy nie . Korytko swoje muszą w końcu napełnić
zdjecie uzytkownika
sqq - 2015-03-01 13:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak przy okazji dodam tylko że niektóre brygady wyrabiają normy 10 godzinne w czasie 8 godzin za co te t..aki z biura stwierdziły że nie będą płacić im premii za to że się wyrabiają wcześniej i robią szybciej.To tyle odnośnie pracy ;]
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-03-01 14:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ich nie obchodzi czy będziesz tu pracować czy nie i jakie masz o nich zdanie. Jak nie ty to będzie następny. Komuś sie trafi lepsza robota to stąd spada. W firmie jest coraz gorzej, co każdy widzi i lepiej już nie będzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie