Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
artur - 2016-04-20 11:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hali jak chyba w co kazdym wiekszym zakladzie pracuje sie na zmiany. chyba t to twoja pierwsza praca
zdjecie uzytkownika
diko - 2016-04-20 13:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej potrzebuja kogos do konserwacji maszyn?
zdjecie uzytkownika
plustak - 2016-04-21 14:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile godzin tak średnio trwa dniówka? standardowe 8 czy 12?
zdjecie uzytkownika
Mlocio - 2016-04-22 13:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj w oddziale i normalnie zostawiłem swoje cv na recepcji, nie ma nigdzie ogłoszeń na hp to zrobiłem sobie spacerek do nich. Nie było problemów, zostawiłem papier i może ktoś zadzwoni.
zdjecie uzytkownika
vilter - 2016-04-22 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wróciłem z rozmowy. poszło gładko, ale zobaczymy czy zostane zatrudniony.
zdjecie uzytkownika
ubot - 2016-04-24 01:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aluhaus - 2016-04-20 09:47:11]:
Ole .Najwieksze nygusy w prod stolarki w RP to nygusy stolarki aluminiowej.Pociąc niby poskładac ,posmarowac klejem a jak smarujecie i składacie mam foty wiec radze sie nie odszczekiwac, zabezpieczyc do transportu i finito.Zero szklenia dzwigania,zauszczelkowania nawet najmniejszego okna a teraz płacz,płacz płacz . Jeszcze do niedawna narożnego HS nie dało poskładac sie do kupy i transportu . Jakiż cud sie musiał stac? Że teraz da się to zrobic.Podpowiem ,logiczne myślenie i walka montażystów o to by każdy robił co do niego należy .Budowa nie jest miejscem do zabawy klockami panowie szlachta z ALU. KTO ROBIŁ TEN ZROBIŁ ...
zdjecie uzytkownika
ubot - 2016-04-24 01:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubot - 2016-04-24 01:39:53]:
AMEN
zdjecie uzytkownika
jestem - 2016-04-24 02:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aluhaus - 2016-04-20 09:47:11]:
Z twoich wypocin twierdze że nie skończyłes nawet gimnazjum.D Saferna to nie jest twój kumpel do piwa pod sklepem. OKNOPLAST nie stoi tylko jest. Analfabeto a ALU nic nie musi .Zawsze twierdze ze nikt nikogo do niczego nie zmusza ,wstąp do nas montażystów ,przygoda nie normowany czas pracy codziennie gdzie indziej, inne okna inna waga codziennie inna przygoda.Tu sie nie planuje ,jestes wtedy co jestes ale nigdy wczesniej nie wiesz czy będziesz na pewno.Adrenalina ,przygoda, codziennie inny klient codziennie inna kasa . 608 513 204






















zdjecie uzytkownika
luk - 2016-04-25 00:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem - 2016-04-24 02:37:42]:
Sztukę poprawnej pisowni i logicznej składni proponuję zacząć od siebie -- przeczytaj co napisałeś a potem rób uwagi innym, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-04-25 16:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakbym mial strzelac to wymagana jest znajomosc niemieckiego hehe. jak sobie to na czesci pierwsze rozlozysz to wypadaloby biegle po niemiecku mowic. twoja decyzja czy zlozyc czy nie zlozyc.
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-25 23:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plustak - 2016-04-21 14:08:13]:
Ogórki mozesz sobie konserwować a nie maszyny. Jak tak piszesz to widac ze nigdy nie pracowales w UR. Wiec pracy w Oknoplast nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-04-26 14:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest opcja robienia nocek i czy w weekendy tez sie pracuje?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-04-26 16:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem telefon. pomykam jutro na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2016-04-27 01:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem - 2016-04-24 02:37:42]:
Ale z ciebie wiesniak na pewno jesteś gejem
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-04-27 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy po umowie na okres próbny jest zsansa na umowe o prace od razu?
zdjecie uzytkownika
kilpo - 2016-04-28 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cztery lata pracowalem na produkcji. mam szanse dostac sie na stanowisko specjalisty? jak sadzicie?
zdjecie uzytkownika
Wodomasz - 2016-04-28 12:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przed podjęciem pracy na obsłudze mogę liczyć na jakieś szkoelenie czy tylko szkolenia przechodzą potencjalni pracownicy produkcji, ciekawi mnie jak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
straston89 - 2016-04-28 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem na forach ze na podstawie efektywnosci sa przyznawane premie pracownikom , jak to wygląda w praktyce? jest opcja zgłaszać swoje pomysly na usprawnienie czegoś, jest to wtedy premiowane?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-05-04 14:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe ogłoszenia się pojawiają na pracownika linii produkcyjnej, bardzo fajna sprawa, dla młodych i starych idealnie jest, polecam wszystkim w sumie od już
zdjecie uzytkownika
demon - 2016-05-07 21:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z innej beczki. Ciekawe ilu z was wie ile ma okresu wypowiedzenia np po przepracowaniu 4ch lat w tej firmie i kto z was przeczytał ostatnie zdanie w informacji którą ostatnio podpisywał...
zdjecie uzytkownika
bruno - 2016-05-07 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast ogłosił, że poszukuje 10 osób na stanowisko pracownik linii produkcyjnej PVC. @Andrzej . Wymagane jest co najmniej roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Niestety w ofercie jest mało szczegółów. wiadomo, że umowa na czas nieokreślony, ale nic o wynagrodzeniu
zdjecie uzytkownika
albtor - 2016-05-12 14:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich warunkach sa przyjecia na linie produkcyjna? prosze o jakies odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2016-05-13 13:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dawno zaproszono mnie na rozmowe kwalifikacyjna, ktora wyglada tak jak wszedzie. Aplikowalem do biura, ale dostalem tez propozycje z innej firmy, ktora przyjalem. W sumie to zadecydowal dojazd.
zdjecie uzytkownika
tasior - 2016-05-13 14:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wymagania musze spelniac zeby dostac sie na linie zgrzewajaca?
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-05-13 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ofercie piszą o gotowości do pracy zmianowej, więc o jakie konkretnie godziny chodzi? są dwie zmiany czy moze trzy.
zdjecie uzytkownika
szpila - 2016-05-13 23:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2016-05-13 16:05:55]:
Żeby dostać się na linię zgrzewającą musisz być cholernie gorącym ciachem, dziewczyny z "akwarium" czy KJ bardzo lubią gorąco-zgrzewających chłopaków.
zdjecie uzytkownika
Bell - 2016-05-14 10:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany i zapierdól za grosze jak za taka prace
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-05-14 10:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknoplast na produkcji nie daje umów na czas nieokreślony, kasa lekko ponad 2
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-05-14 10:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież napisał Darka safrny i nie ma obowiązku go wywyższać czy prostytuować
zdjecie uzytkownika
grast - 2016-05-16 16:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy znalezli juz kogos na kontrolera jakosci? wie ktos cos..
zdjecie uzytkownika
Wrobel - 2016-05-17 13:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie sa te oferty pracy na te nowe stanowiska?
zdjecie uzytkownika
tony - 2016-05-17 15:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co oznacza dobra znajomosc francuskiego? uczyłem się go 5 lat i swoją gramatykę i mowę oceniam dość dobrze. brakuje mi może jakiegoś technologicznego słownictwa, ale mogę to nadrobić. aplikować czy nie?
zdjecie uzytkownika
Lesdar - 2016-05-17 16:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rektrutacja trwa. Potrzebuja teraz operatorow, kontrolerow i pracownikow linii.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-05-18 04:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Pracownicy Produkcyjni!
Dlaczego nie spuszczacie po sobie wody w ubikacji oraz nie używacie szczotki? Potem ktoś czyta komentarze i wzoruje się na opiniach takich krzykaczy, którzy po sobie nie potrafią posprzątać...
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-05-19 10:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos opisac jak wyglada praca szklarza. W ofercie sa tylko wymienione stanowiska, zadnego opisu stanowiska, wymagan ani warunkow pracy.
zdjecie uzytkownika
draz - 2016-05-19 12:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli wymagane jest wykształcenie techniczne to znaczy, że średnie techniczne wystarczy? czy chodzi o technine na poziomie studiów
zdjecie uzytkownika
Beblik - 2016-05-19 15:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy specjalista ds. obsługi klienta z językiem francuskim i doradca techniczny z językiem francuskim to jest jedno i to samo stanowisko czy dwa zupełnie różne?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-05-20 12:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy szukaja kogos na sekcje marketingu ze znajomoscią szwedzkiego? ponoć oknoplast ma w planach wejscie w rynek skandynawski
zdjecie uzytkownika
szamz - 2016-05-20 13:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile moze potrwac rozmowa? bo zadzwonili do mnie tez innej firmy i nie wiem czy uda mi sie to upchac w jeden dzien, czy tez nie lepiej rozlozyc to na dwa dni.
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-05-20 16:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oceniacie warunki w dziale projektowym? jaka jest atmosfera? jestem po inżynierii projektowej i stolarka otworowa byłaby dobrym punktem do rozwoju
zdjecie uzytkownika
SQZZ - 2016-05-22 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak miewa się nazista P.K na swoim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
klejton32 - 2016-05-23 14:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrobel - 2016-05-17 13:26:41]:
poszukaj w internecie na pracuj albo infopraca, powinno ci cos wyskoczyc bo jeszcze kilka dni temu widzialem oferty pracy w oknoplascie.
zdjecie uzytkownika
Agutak - 2016-05-23 15:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jednej ofercie pisze, że na linie wymagane jest dwuletnie doświadczenie, natomiast w drugiej rok. To w końcu ile bo zgłupiałem
zdjecie uzytkownika
vizeks - 2016-05-24 11:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na poczatek dostajesz umowe na okres probny tak jak wszedzie, potem na stale. a warunki standardowe pelen wymiar godzin, zmiany no i premia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-24 17:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wysłałem CV za tydzień miałem rozmowę telefoniczną. Trwała ok.25 min, standardowe pytania o doświadczenie, studia itd.
Tydzień po tej rozmowie zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na której zaproponowano mi pracę. Sama rozmowa była bardzo konkretna, trwała ok. 30 min. Jestem bardzo zadowolony z warunków jakie zaproponowała mi firma, zarówno z pensji, umowowy, benefitów itd. W porównaniu do poprzednich firm w których pracowałem zapowiada się dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
egaeh - 2016-05-24 22:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tony - 2016-05-17 15:04:44]:
aplikować
zdjecie uzytkownika
bheras - 2016-05-24 22:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beblik - 2016-05-19 15:17:09]:
To sa dwa różna stanowiska, specjalista zajmuje sie raczej księgowością , transportami, baza klientów itd. Doradca rozpisywaniem ofert i zamówien w systemie, reklamacjiami i roznymi tematami związanymi z produkcją. To drugie stanowisko jak dla mnie bardziej wymagające i wymaga nabycia dość specjalistycznej wiedzy.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-05-25 13:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wysylalscie cv? Na pracuj mozna wysylac na prywatnego maila albo aplikowac przez strone. Nie wiem co lepsze
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2016-05-25 14:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wysłałem przez pracuj.
zdjecie uzytkownika
edmundo - 2016-05-25 15:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako specjalista do transportu powinienem skonczyc kurs z excela czy same podstawy wystarcza. pisza o srednim poziomie wiedzy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OKNOPLAST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert