Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tobiasz - 2014-10-27 13:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak żadne ogłoszenie nie wisi to najlepiej zrobisz jak się do nich przejdziesz i zostawisz swoje papierki. Będą potrzebować to zadzwonią.
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-10-27 14:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nabor sie prawdopodobnie skonczyl bo ogloszenia nie widac.
zdjecie uzytkownika
Bartolini - 2014-10-27 14:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie dostalem telefon i ide na rozmowe, poki co to biore to na klate i sie staram wyluzowac.
zdjecie uzytkownika
czubak - 2014-10-27 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grunt to optymistyczne podejscie do sytuacji, jak czlowiek jest szczesliwy i sie nie denerwuje to wtedy wszystko idzie gladko.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-10-27 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa pewnie teraz tak mowi, a jak wejdzie na rozmowe to bedzie sie trzasl jak galareta.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-10-30 09:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko się ładnie ubierz, dobra prezentacja to podstawa.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-10-30 10:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was orientuje się czy na chwilę obecną prowadzony jest jakiś nabór do biura? We wrześniu się obroniłam.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-10-30 11:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej zrobisz jak sie do nich przejdziesz i spytasz, albo poszukaj ogloszen bo moze gdzies cos wisi.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-10-30 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurze przy papierkach to sie mozna zanudzic.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo sobie fundnac sjeste w postaci drzemki na krzesle hehehe:P
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-30 13:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa i raczej to byś kariery w biurze nie zrobił.
zdjecie uzytkownika
szarak - 2014-10-30 14:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt zdecydowanie czas znacznie wolniej leci przy dokumentacji, papierach itd.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-10-30 15:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej kobietom to odpowiada, nie widze zadnej kobitki jako pracownik fizyczny, moze za mlodych lat, ale to raczej praca dla facetow.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-10-30 15:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy z nas ma możliwość wyboru i robi to co mu się podoba i lubi.
zdjecie uzytkownika
Tony - 2014-10-30 16:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też praca fizyczna bardziej odpowiada, czas zdecydowanie szybciej leci.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-10-31 09:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam, ze gdbym to ja siedzial przy papierkowej robocie to zbyt duzego pozytku ze mnie by nie bylo, bo prawdopodobnie z nudow nad tymi papierami bym zasnal.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-31 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiesz każdy lubi co innego, jedni wolą sobie siedzieć w biurze, a inni pracować fizycznie.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-10-31 11:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy bedzie jakis nabor na hale?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-31 12:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejdz sie do kadr to sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
orzech - 2014-10-31 12:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nigdzie nic nie wisi to tez ci proponuje piesza wycieczke, bo wiesz papier zawsze mozesz zostawic, a jak beda kogos potrzebowac to moga do ciebie dryndnac.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-31 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewentualnie do nich zadzwon.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-31 14:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na rozmowe, zadzwonili do mnie wczoraj.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-10-31 14:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-10-31 15:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy każdy do pracy jeździ swoim autem czy też można się z kimś zrzucać na benzynę i razem jeździć?
zdjecie uzytkownika
żabnicky - 2014-10-31 16:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, ze sie da tylko musisz popytac kto z tej samej okolicy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x