Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sqzzz - 2014-09-04 22:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasy kiedy zarabiało się fajną "kasę" w tym zakładzie już dawno mineły, a w zamian za poświęcenie ze strony pracowników i zaangażowanie w wykonywaną pracę szanowne w d... kopane kierownictwo ucina jeszcze pensje pracownikom.I jeszcze jeden ważny aspekt który nigdy nie jest do końca oczywisty. Skoro pracownicy zarabiają nie tylko za godzinę ale również i stawkę akordową , to jaka ta stawka jest? Dlaczego tak oczywiste i proste informacje nie są nigdy w oczywisty sposób powiedziane ? Dlaczego zawsze ukrywa się takie dane , obcinając przy tym wypłaty i "wpływa się na pracowników" karząc im przyjść w sobotę do pracy kiedy okazuje się że nie ma nic do roboty?
zdjecie uzytkownika
klockowsky - 2014-09-05 11:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na hali kogos teraz szukaja? prosze o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-09-05 12:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze by tak isc do nich z cv i sie samemu zapytac? Wydaje mi sie, ze sa przyjecia, ale lepiej isc zlozyc to sie dowiesz, a jak nie to przynajmniej i tak papier zlozysz a jak bedzie za jakis czas zapotrzebowanie to sie moga z toba skontaktowac.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-09-05 13:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz też poszukać ofert pracy w internecie to się wtedy też dowiesz czy jest jakaś potrzeba zatrudnienia czy też nie.
zdjecie uzytkownika
joniec - 2014-09-05 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na chwile obecna to wisi ogloszenie na kupca.
zdjecie uzytkownika
Buła - 2014-09-05 14:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym się taki kupiec zajmuje? Może więcej konkretów?
zdjecie uzytkownika
plastuś - 2014-09-05 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie, ze jakis czas temu ktos cos pisal w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-09-05 15:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na logike to kupiec to prawie jak sprzedawca, czyli jakies papiery i przygotowanie ofert zakupu czy tez sprzedazy.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-09-05 15:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jeszcze do tego trzeba dodać współpracew z dostawcami, prowadzenie dokumentacji i nadzorowanie całego procesu.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-05 16:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trza trzymac reke na pulsie, ale chyba za duzo papierow, druczkow itd. mi to lepiej czas leci na hali niz jakby tak trzeba bylo w biurze siedziec.
zdjecie uzytkownika
Barto - 2014-09-05 17:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało facetów ciśnie do pracy biurowej, nie wiem jak to kobitki wytrzymują bo to się można trochę zanudzić od ciągłęgo wypisywania druków i innych papierów. Ciekawe czy czas szybko leci?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-06 08:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek rozmowa, ale stresik ogromny :D
zdjecie uzytkownika
elwaro - 2014-09-08 16:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja własnie bym porobił coś w biurze bo mam dosyćp racy fizycznej. Po coś te studia kończyłęm ale nie żeby robic tylko na produkcji. orientujecie się czy dla faceta znajdzie się jakieś miejsce gdzieś w biurze za rozsądną stawkę i dobrą pracę? Pozdrawiam wszystkich i liczę na waszą pomoc tutaj ;)
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-09-10 07:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Blazej - 2014-08-29 13:10:45]:
ciekawe co ty powiesz nie wiem po co am jestescie wogóle
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-09-10 12:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klockowsky - 2014-09-05 11:26:30]:
tak do zwolnienia
zdjecie uzytkownika
rasta - 2014-09-10 21:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-09-10 12:38:05]:
:-))
zdjecie uzytkownika
czwartak z pvc - 2014-09-10 22:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sqzzz - 2014-09-03 21:57:49]:
Siejesz propagandę wyssaną z palca. Robiłem w Aluplaście, teraz od roku w Niepołomicach i znam kilka historii od chłopaków co robili w Durexie, to dziękuję. Jasne, u nas też nie jest kolorowo, kto by nie chciał wytargać lepszej premii. Wina zdu***go rynku :/
Bzdury piszesz o tych Włoszech. Akurat tam oplast jest rozpoznawalny, bo mamy swoje salony ze znaczkiem. Zresztą, wszyscy wiemy ile idzie na ITA i że tego przybywa z roku na rok, o ile ziomek wogóle robisz u nas, a nie jesteś ściemniaczem z konkurencji.
Przy okazji, wiecie jak tam z dodatkiem za grusze?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-09-11 14:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja rynku roknego w związku z embargiem rosyjskim na unijne warzywa i owoce przyjmuje wnioski o dopłaty zniszczeniowe. Oznacza to że jak masz np jabłka i nie możesz ich sprzedać do rosji to oni dadzą ci kasę za ich zniszczenie. jak jest z gruszani to nie wiem musisz iśc ich zapytać. :)
zdjecie uzytkownika
sqzz - 2014-09-11 20:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czwartak z pvc - 2014-09-10 22:34:20]:
Skoro jest tak pięknie jak mówisz to dlaczego w chwili obecnej w tym roku sytuacja jest jaka jest w zakładzie. Jest wrzesień a więc czas w którym okna powinny sprzedawać się jak najlepiej tymczasem ludzie są wysyłani na urlopy a pracy brakuje . I mówi się już o kolejnych zwolnieniach . Skoro robisz już rok w tym zakładzie to powinieneś wiedzieć że w tamtym roku było po prostu lepiej sezon był wtedy już w pełni. A drutex jest po prostu tańszy , sam mam od ponad roku okna z drutexu i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
CracKS - 2014-09-13 16:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sqzzz - 2014-09-03 21:57:49]:
Ja tu widze ze konkurencja ladnie mydli wszystkim oczy. Przeciez sa premie za akord ale ty gosciu wiesz i slyszales czyli w d byles g widziales. Rolety maja tak samo jak okna, rozliczenie za wydajnosc co tez nie jest do konca ok bo cala ekipa musi sie sprezac. lepsze to niz gole zap bez premii. Zenujacy jest ten drutex juz na tym forum.
zdjecie uzytkownika
sqzz - 2014-09-14 22:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CracKS - 2014-09-13 16:20:52]:
Dobra mów swoje ;] i wierz w to ;]
zdjecie uzytkownika
CracKS - 2014-09-15 21:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, to moze powiesz mi co jest nie do wiary w tym co napisalem ? Mam to tez w glebokim powazaniu, bo firmy nie zamierzam bronic, swoje tez maja za uszami ale takie są fakty, czy Ty tego chcesz czy nie. Jest tak ? No wlasnie, dlatego wiooo
zdjecie uzytkownika
Cracks - 2014-09-16 21:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty chyba nie czytałeś tego co napisałem wcześniej odnośnie stawki akordowej. Nie kłócę się odnośnie premii , audytów jakie są co miesiąc i których jest 5 czy więcej teraz nie wiem bo już tam nie pracuje . Mi tylko rozbiega się o to że w porównaniu do tego co było choćby jeszcze rok temu to obecnie sytuacja prezentuje się kiepsko ,na tyle kiepsko że część ludzi zrezygnowało by przejść do konkurencji w Krakowie... I nie mam tu na myśli wcale Drutexu . A wracając jeszcze na moment do stawki akordowej chyba logiczne jest że każdy pracownik( w przybliżeniu) chciałby wiedzieć jaki próg musi przejść by zarobić odpowiednią premie dla siebie . Tu ci tego niestety nie powiedzą ,dlatego różnice w zarobkach są dość spore nawet dla ludzi którzy pracują w tych samych brygadach...
zdjecie uzytkownika
rasta - 2014-09-17 19:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cracks - 2014-09-16 21:20:44]:
Wszystko jest spisane w regulaminie, nic się nie bierze z powietrza. Wystarczy tylko trochę chęci żeby to przeczytać.
zdjecie uzytkownika
po coś - 2014-09-23 15:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że po coś są regulaminy, umowy i tym podobne dokumenty. na pewno nic się nie bierze z powietrza i nikt niczego nie wymyśla. myślicie, że oknoplast będize radził sobie coraz gorzej czy możę nagle obniży ceny i będize bardziej konkurencyjny. o tym drutexie to teraz dużo w mediach i dużo znajomych ma okna od nich.. ccoz zrobic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x