Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
laszczak - 2014-08-28 14:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na garniaka to nawet nie za cieplo :P
zdjecie uzytkownika
jugo - 2014-08-28 15:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie musisz się martwić, że w garniaku będziesz się smażyć.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-08-28 15:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jakie pytania na rozmowie moga pasc? Bo tak sie zastanawiam na co sie psychicznie przygotowac, wiadomo stresik robi swoje, a ja nie chce wyjsc na kogosc kto jest nieogarniety.
zdjecie uzytkownika
dzieciol - 2014-08-28 16:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytania jak pytania, glownie sie beda pytac o twoje dotychczasowe doswiadczenie zawodowe, wyksztalcenie no i ewentualnie moga sie zapytac o twoje zainteresowania. w sumie nie ma co sie martwic tylko sie wyluzowac i nie stresowac.
zdjecie uzytkownika
Czubak - 2014-08-28 16:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa każdy zawsze pisze żeby się nie stresować, a i tak człowiek się stresuje. Tak z dnia na dzień się zwyczajnie nie da wyluzować, chyba , że sobie ktoś zaimplikuje nerwosol to wtedy jakaś szansa na uspokojenie jest.
zdjecie uzytkownika
grześ - 2014-08-28 17:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo meliskę hehehe, też działa.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-28 17:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy na halę są przyjęcia? Obecnie studiuje, ale się zastanawiam czy istnieje możliwość pracy na hali kilka dni w tygodniu? Czy w ogóle przyjmują studentów? I czy na halę są obecnie prowadzone jakieś przyjęcia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
david - 2014-08-29 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze mozesz isc zaniesc cv i sie spytac czy jest taka opcja, przy okazji sie dowiesz czy na hale jest jakies wieksze zapotrzebowanie, a jak nie maja to przeciez twoje cv moze sobie u nich lezec.
zdjecie uzytkownika
bizon - 2014-08-29 11:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hale przyjecia sa dosyc czesto, przynies swoje cv i tyle.
zdjecie uzytkownika
Koval - 2014-08-29 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie cos na temat stanowiska mistrza magazynu i zasilania produkcji? Co sie na nim robi, za co sie jest odpowiedzialnym?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-08-29 12:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to czasem w ogloszeniu nie pisano jakies sa wymagania czy co dokladnie bedzie nalezalo do zakresu obowiazkow na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
Blazej - 2014-08-29 13:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrz magazynu jest odpowiedzialny za pracownikow, czyli nadzor nad pracownikami magazynu i nadzor nad produkcja, troche jeszcze dokumentow do wypelnienia i chyba tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-08-29 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-08-28 17:19:11]:
Przyłączam się do tego pytania. Zaglądam sobie co jakiś czas na stronę internetową Oknoplastu, ale tam nic nie ma. @Michał, weź sobie polub też profil Oknoplastu na Fejsie bo tam mogą być jakieś oferty chyba, tak mi się w sumie wydaje. Mnie interesuje nawet jakas praktyka lub staz bo jestem na zaocznych studiach, ale mieszkam w Ochmanowie.
zdjecie uzytkownika
Esiu - 2014-08-29 13:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po zwyklym licencjacie mam szanse? Skonczylem logistyke i pracowalem wczesniej na podobnym stanowisku. Na ogloszenie rowniez aplikowalem i teraz pozostaje mi tylko czekanie.
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2014-08-29 13:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej masz szanse, ale zobaczysz czy sie odezwa.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-08-29 14:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak po logistyce to według mnie szanse są duże, ale póki co czekaj na wyniki.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-08-29 14:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde ide jutro na rozmowe, ale stresik wam powiem, ze duzy jest. fajnie by bylo sie zalapac, ale zobaczymy co z tego bedzie.
zdjecie uzytkownika
Grzybol - 2014-08-29 15:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrzuc na luz i grunt to pozytywne nastawienie, jak sie wyluzujesz to na rozmowie tez zauwaza, ze potrafisz sobie radzic ze stresem.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-08-29 15:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie, czuj sie tak jakby to byla zwykla rozmowa ze znajomymi, a nie o prace i potem jakoas rozmowa wam zleci, powodzenia!
zdjecie uzytkownika
niecik - 2014-08-29 16:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa jak tak się kształuje sytuacja na hali? czy są obecnie prowadzone jakieś rekrutację?
zdjecie uzytkownika
Fran - 2014-08-29 16:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdz z cv i się dowiesz.
zdjecie uzytkownika
hubert - 2014-08-29 16:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie, ze jest, ale 100% pewności nie mam. lepiej iść i się zapytać.
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2014-08-29 17:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak do nich nie pojdziesz to sie raczej nie przekonasz, na miejscu wiecej sie pewnie dowiesz, zawsze mozesz swoje cv u nich zostawic i zobaczysz co dalej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-19
Żródło: Gowork.pl
Ochmanów
(małopolskie)
Jesteśmy jedną z największych firm w branży stolarki otworowej, której atutami są uznana marka i wysoka jakość produkowanych wyrobów. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:   KONTROLER JAKOŚCI PVC   Zakres obowiązków: - Kontrola wyrobu gotowego według planu kontroli i ustalonych standardów - Zwalnianie wyrobu gotowego - Prowadzenie i nadzór nad bieżącą dokumentacją - Raportow
zdjecie uzytkownika
ubot - 2014-08-30 03:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBERT - 2014-08-29 13:47:58]:
Z wiekszosci niedopowiedzen i z zapytan wynika ze,dałabym ale sie boje ,poszedłbym ale nie wiem jak zapytac a gdzie a jak i po co.Czy garniak potrzebny jest czy biała ,czarna czy czerwona bluzka ,kocioł jeden .Was absolwentow srednich czy wyzszych szkoł nie nauczyli nic więcej jak regułek .Niema jakiegoś swojego logicznego myślenia?Zapytaj na necie jak masz sie ubrac na rozmowe o prace?Co to ku..wa jest,pir....ona humanizacja,faceci z torebkami lataja po ulicach .Twinki łinki?.Jak w monie (Ministerstwo Obrono Narodowej), 18 miechow krajowi dalem za 6 miechow raz w domu.kraj w zamian nie dał mi nic więc na was teraz kolej.paniusie z torebeczkami
zdjecie uzytkownika
anastazja - 2014-09-01 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wie kto jest brygadzista po podstawowce i najwiekszym
( usunięte przez administratora ) na mwg "mars" szkoda gadac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski