Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sqzz - 2015-04-13 18:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 20 tyś to i tak wydaje się być kwota zakłamana , bo obcięcie zarobków są s jeszcze większe . A Pan Placek traktuje "jakość okien" lepiej niż ludzi na nie pracujących więc efekt jest jaki jest . W gazetach rozpisuje się o swoim finansowym "sukcesie" tymczasem jego sukces polega na tym że zwolnił grupkę blisko 200 ludzi usuwając tym samym całą "nocną zmianę" i brygady na nie pracujące
zdjecie uzytkownika
ŻaQ - 2015-04-14 11:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jestem p zarzadzaniu jakością z polibudy wrocławskiej i staram się aplikować do oknoplastu. Problem mam taki, że ogłoszenia jak tylko się pojawiają to znikają mega szybko, czy jest opcja jakoś sie wkręcić na rekrutacje "z polecenia"?
zdjecie uzytkownika
hummel - 2015-04-14 12:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem pewien czy można zwolnić tak duża grupe pracowników bez echa w mediach. Trochę to naciąganie brzmi.
zdjecie uzytkownika
uzmenikin - 2015-04-14 13:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć coś o okresie próbnym? Bawią się w coś takiego czy po przejściu przez rozmowę nie ma już takich cyrków? Celuje do biura obsługi klienta btw
zdjecie uzytkownika
Jaskier - 2015-04-14 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli jestes po szkole w tym kierunku to wysylaj cv, pytanie czy miałeś już doświadczenie w tej branzy, chociazby jakies konkretne praktyki zawodowe. Możesz miec tez problem bo coraz większa automatyzacja procesów powoduje redukcje ludzi zarzadzania jakościa.
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-04-14 14:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uzmenikin - 2015-04-14 13:50:00]:
Okres próbny masz przez pierwsze 3 miesiące pracy, jednak nie różni się on praktycznie niczym od normalnej pracy, za wyjątkiem faktu że nie otrzymujesz za ten okres premii kwartalnej.
zdjecie uzytkownika
murator85 - 2015-04-14 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biurowy - 2015-04-14 14:15:21]:
Bardzo fajna odpowiedź i wielce pomocna, jako ktoś kto również się rozgląda za pracą w branży budowlanej to dla mnie dość istotna kwestia. Są firmy, które żerują na pracownikach i na okresie próbnym płacą groszę a potem adieu.
zdjecie uzytkownika
zatudniony - 2015-04-14 16:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem w niepołomicach, musze przyznac, że atmosfera była bardzo dobra i stworzyła się solidna ekipa. nie wiem tylko czy tam aktualnie przyjmują. Przyjecie miałem ze zwykłego ogłoszenia i 3 miesieczny okres próbny. Patrzyli mocno na doświadczenie
zdjecie uzytkownika
Foksal - 2015-04-15 13:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że teraz w niepołomicach mają komplet. Też musiałem przebrnąć przez okres próbny no chyba jak każdy. Tak się zaczyna każdą pracę. Co do doświadczenia się całkowicie z tobą zgadzam.
zdjecie uzytkownika
probierz - 2015-04-15 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze chyba nie jest prowadzona rekrutacja wewnetrza jak to ujales z polecenia. sa normalne ogloszenia i z nich zazwyczaj sie startuje. dobrze zrobisz jak sobie aktualne oferty przejzysz i sie dowiesz kogo teraz potrzebuja.
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-04-15 16:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem się przez ogłoszenia z neta i już jakiś czas pracuje. fakt doświadczenie było dość istotne, ale dużo zależy od stanowiska o które się starasz. zawsze jakąś wiedzę na początku trzeba mieć, żeby móc sytuację ogarnąć, a nie się co chwilę kogoś pytać jak coś zrobisz itd.
zdjecie uzytkownika
Sqzzz - 2015-04-15 18:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hummel - 2015-04-14 12:22:34]:
Radzę zaczerpnąć informacje u ludzi którzy tam pracują albo pracowali . Oni dadzą ci pełne poparcie moich słów . To że nocna zmiana przestała istnieć to oczywisty fakt , natomiast część ludzi z tych właśnie wspomnianych nocnych zmian zasiliło inne brygady a część z racji nadmiaru pracowników niedoborem pracy albo zostało wysłanych na urlop albo po prostu zwolniono .
zdjecie uzytkownika
Sqzz - 2015-04-15 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A swoją drogą zapytam jak myślisz ilu konkretnie twoim zdaniem Oknoplast zatrudnia ludzi ? ;]
zdjecie uzytkownika
Pati81 - 2015-04-16 13:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, poszukuje jakiś informacji z pierwszej ręki bo znalazłam ogłoszenie na obsługę sprzedaży w Ochmanowie. Wymagana znajomość języka francuskiego, ale to dla mnie nie problem bo język znam dość dobrze. Chodzi mi o to czy ktoś coś wie mniej więcej co się robi na tym stanowisku? Będę wam wdzięczna za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
wargowan - 2015-04-16 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze na obsludze sprzedazy gdzie wymagana jest znajomosc jezyka obcego to sie zazwyczaj obsluguje czy tez komunikuje z zagranicznymi klientami. czyli przyjmujesz zamowienia, prowadzisz dokumentacje i sprawdzasz czy zamowienie sie zgadzaja. praca siedzaca przy kompie i na telefonie.
zdjecie uzytkownika
jania - 2015-04-16 16:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałam to ogłoszenie, jestem po romanistyce więc też chcę wysłać swoje cv. zastanawiam się tylko czy wysłać samo cv czy jeszcze do tego list motywacyjny? pracowałam jakiś czas na dość podobnym stanowisku tylko głównie siedziałam na słuchawce.
zdjecie uzytkownika
Argon71 - 2015-04-17 15:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zastanawiaj sie za bardzo tylko idz za ciosem i wyslij zyciorys i list motywacyjny. Jak tak bedziesz siedziec i gdybac to ci jeszcze ogloszenie zniknie. Zazwyczaj wysyla sie jedno i drugie albo same cv. W ofertach pracy rowniez zaznaczaja co dokladnie trzeba przeslac.
zdjecie uzytkownika
Anioł - 2015-04-18 08:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przesłanie JPII ze strony oknoplastu."O Panie to na na mnie spojrzałeś, idę w Twoja stronę robić nowe okna. O Paaaaaaaaaanie nowe okana są dziś tu i kochamy jeeeeeeeee.
"Nie zatwardzajmy serc, gdy słyszymy krzyk biednych. Starajmy się usłyszeć to wołanie. Starajmy się tak postępować i tak żyć, by nikomu w naszej Ojczyźnie nie brakło dachu nad głową i chleba na stole, by nikt nie czuł się samotny, pozostawiony bez opieki."



Jan Paweł II


zdjecie uzytkownika
booster - 2015-04-20 12:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widze to sie normalnie za bardzo ludzie stresujecie i kminicie co wypadaloby zrobic. przeslij im cv i jak bedziesz spelniac wymagania to cie na rozmowe kwalifikacyjna zaprosza, a jak sie nie odezwa to najwidoczniej nie spelniasz wymagac badz ktos byl lepszy.
zdjecie uzytkownika
Kappi - 2015-04-20 15:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co racja to racja, ja właśnie wysłałem swoje cv na doradcę technicznego gdzie wymagana jest znajomość języka niemieckiego. Nie wysyłałem dodatkowo listu motywacyjnego bo nie było to konieczne, teraz pożyjemy to zobaczymy czy się odezwą czy nie.
zdjecie uzytkownika
lechu - 2015-04-20 16:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to jest oferta na ochmanow tak? bo tak jak patrze to wlasnie do ochmanowa najwiecej ofert pracy jest. orientujecie sie, czy na hale tez moze sa przyjecia?
zdjecie uzytkownika
Zumber - 2015-04-21 16:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj oferty sa na ochmanow, czasem i w inne miejsca tez sie jakies ogloszenie nawinie. Teraz to chyba na hale cos jest, ale pewnosci to calkowitej nie mam. Moze sie przejdz do nich i zapytaj albo sledz ogloszenia i tyle.
zdjecie uzytkownika
monti - 2015-04-23 15:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ogłoszenie na doradcę technicznego z językiem niemieckim. czy ktoś z was orientuje się czy praca zasadniczo sprowadza się do siedzenia za biurkiem gdzie kontaktuje się z klientem w kwestii zamówień, kontroli i weryfikacji dokumentów itd. czy jeszcze do tego dochodzą wyjazdy służbowe?
zdjecie uzytkownika
cebo - 2015-04-24 14:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozliwe, ze sa skoro masz sie klientem kontaktowac to chyba w gre wchodza tez delegacje.
zdjecie uzytkownika
Tomanik - 2015-04-24 16:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co doradca techniczny to siedzi tylko za biurkiem, prowadzi dokumentacje, utrzymuje relacje z klientem i sprawdza czy wszystko sie zgadza. Przyjmuje zamowienia i je nadzoruje. O ile mi wiadomo, zadnych wyjazdow sluzbowych nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie