Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

Pracowałeś w firmie OKNOPLAST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
straszek - 2015-07-15 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tej calej ofercie powinno byc napisane do kiedy prowadzona jest rekrutacja na konkretne stanowisko moze sobie jeszcze raz je luknij.
zdjecie uzytkownika
Atomik - 2015-07-16 15:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z hala? Sa jakies przyjecia?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-07-17 14:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pojęcia, przejdź się na recepcję i się zapytaj albo zostaw swoje dokumenty. będą kogoś potrzebować to się z tobą skontaktują, albo ci powiedzą, że teraz trwa jakiś nabór.
zdjecie uzytkownika
Jarzabek - 2015-07-17 15:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy to normalnie macie rozkmine, nie ma co hehehe
zdjecie uzytkownika
hektor - 2015-07-17 16:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysyłałem cv na sprzedawce inwestycyjnego, na temat hali nic nie widziałem. takie ogłoszenie nie rzuciło mi się w oczy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-07-17 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i tak najlepszy jest brygadzista kolanko, który przy 30 stopniowym upale chodzi w polarze
zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-07-18 21:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-07-06 16:03:59]:














Jesteś prawdziwym faaaarrrccciiiaaarzeeeemmmm.



zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-07-18 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-07-17 21:43:33]:
Drogi EDZIU PAN KOLANKO chodzi w polarze bo pan doktor zalecił mu spaść z wagi. I ile razy PAN KOLANKO wejdzie na wage to z wagi tej spada ale KG jak były tak są ,wiec pewnikiem jakimś PAN KOLANKO stwierdził że jak pomykał będzie w polarze w upale to zgubi zbędne KG I tu pan popełnia bład,PANIE KOLANKO . Odwodnienie organizmu PANU nie pomoże. A teraz wszyscy Pozdrawiamy PANA KOLANKO
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-07-19 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi MAG , może ten polar ma klimatyzację. szok
zdjecie uzytkownika
Wioslarz - 2015-07-20 14:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie robi na stanowisku sprzedawcy inwestycyjnego, moze ktos wiecej w temacie napisac?
zdjecie uzytkownika
arko - 2015-07-20 16:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luknij sobie ogloszenia tam pisze jakie sa wymagania, co bedziesz na tym stanowisku robic. wiecej szczerze sie dowiesz jak wejdziesz w konkretna oferte.
zdjecie uzytkownika
przedroznik - 2015-07-21 14:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo tak to jest jak ktos ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem hehehe
zdjecie uzytkownika
szczupak - 2015-07-21 15:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako sprzedawca inwestycyjny kontrolujesz sprzedaz w danym obszarze, nawiazujesz i potrzymujesz kontakty z klientem. nadzorujesz, kontrolujesz czyli sprawdzasz czy wszystko sie zgadza.
zdjecie uzytkownika
Jasio - 2015-07-22 14:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dalej szukaja na to stanowisko, znaczy no na sprzedawce inwestycyjnego bo nie widzialem zeby ogloszenie wisialo?
zdjecie uzytkownika
orion - 2015-07-22 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może już kogoś znaleźli skoro ogłoszenie nie wisi, proste.
zdjecie uzytkownika
Ivo - 2015-07-23 14:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy mozna u nich zrobic jakies letnie praktyki czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
maciej - 2015-07-23 15:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że się da chodziaż jest środek wakacji więc do końca nie wiem, najlepiej zrobisz jak się przejdziesz do nich i się spytasz czy istnieje taka opcja.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-07-23 20:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla żony kolanka i wakacji na których była nie z nim znawcy tematu wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
ronin - 2015-07-24 13:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na praktyki to nie jest czasem za pozno?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-07-24 14:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na wakacjach jej chyba fajnie było widziałem zdjęcia ale szczerze nie ma na co patrzeć powaga.
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-07-24 15:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ronin przeciez praktyka moze trwac miesiac, a nie kilka miesiecy czy pol roku. wiec na logike odbyc praktyke chlopina moze.
zdjecie uzytkownika
jorg - 2015-07-27 15:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie do nich na rozmowe bo do mnie zadzwonili, niech mi ktos powie czy jest tylko jeden etap czy jak?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-07-27 16:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile mi wiadomo, to jest tylko jeden i wyłącznie jeden etap. ewentualna druga rozmowa może dotyczyć szczegółów zatrudnienia o ile taka rozmowa nie odbędzie się już na pierwszej. z resztą sam zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
wujcio - 2015-07-28 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze czy na hale jest teraz prowadzony nabor?
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2015-07-28 15:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idz na recepcje i sie spytaj, badz zostaw swoje cv.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert