OKNOPLAST Sp. z o.o.

Podłęże

Opinie o OKNOPLAST Sp. z o.o.

Jupi 2017-03-04 13:52
Witam chciałem się przyjąć do oknoplastu (usunięte przez administratora)
7
Minu 2017-03-04 20:42
Git majonez :)
1
Monia 2017-03-04 20:44
Jest ok
3
MOja 2017-03-04 21:37
tym
WOLF 2017-03-05 06:42
Czyli autodestrukcja (usunięte przez administratora)
NIck 2017-03-05 08:10
Do (usunięte przez administratora) (Albo dobrze albo wcale)sami siebie (usunięte przez administratora)
papa 2017-03-06 05:09
UFO (usunięte przez administratora)
bamber 2017-03-06 05:11
ale to forum jest (usunięte przez administratora) bolesna w jednym
Nick 2017-03-07 13:10
To naprawde musi tam by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez administratora)
Tworek 2017-03-07 13:12
Przyjmij się do kj i po sprawie
4
Irak 2017-03-09 07:48
Po tu pisać (usunięte przez administratora)
Poszukiwać UFA 2017-03-09 19:25
UFO jest poszukiwany (usunięte przez administratora)
jarqol 2017-03-10 12:04
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć, czy będą nabory do sekcji inżynierii produktów? Czy mają pełne obłożenie?
opolski 2017-03-10 12:07
Pracy jest dosc sporo, bo firma otwarla sie na rynek skandynawski. Praktycznie wiekszosc pracy produkcji idzie na (usunięte przez administratora) .
1
Anioł 2017-03-16 12:46
Do zmartwionego,mamy dla ciebie dużo pracy :):):):)
De81l
Zmartwiony 2017-03-16 20:14
Uprzejmie dziękuję za propozycję ale mam wystarczająco dużo pracy na dziale w którym obecnie pracuję, pracuję wprawdzie umysłowo ale to też potrafi nieżle zmęczyć.
Ps. Gratuluję refleksu szanowny panie Anioł, post sprzed dwóch tygodni a ty teraz odpowiadasz -- odpocznij i odsapnij bo nawał pracy cię zabije!!!!! Pozdrawiam serdecznie.
Ps.2. Czy to na końcu miało obrazić mnie czy tak się podpisujesz (znaczy się nazywasz?)
1
WOLF 2017-03-18 11:12
To forum (usunięte przez administratora)
1
dzidzi 2017-03-21 09:46
Firma nie ma pomyslu jak sobie poradzic z prostymi sprawami nie sluchaja ludzi ktorzy pracuja latami (usunięte przez administratora)
10
Ciekawski 2017-03-21 16:52
Kwiecień się zbliża - czas rozliczyć szefa sukcesu...
13
Mk 2017-03-21 22:47
Byłem na rozmowie o pracę. Rozmowa miła ,przyjazna itp. Testy również. ..

Wielki minus za brak odzewu. Mało profesjonalne.

Ogólnie firma wydaje się Ok ,tylko strach pomyśleć jak traktują ludzi skoro nie potrafią wysłać jednego maila typu " dziękujemy ".
Syrek 2017-03-22 09:28
Ja chętnie bym się zgłosił na montaż. doświadzczenie mam. To gdzie mam złozyc cv?
pracownik 2017-03-22 10:43
Brak informacji po rozmowie kwalifikacyjnej to przykry standard u większości pracodawców, nie tylko w Oknoplaście. Byłem na dziesiątkach różnych rozmów i raptem od trzech firm dostałem informację o negatywnym wyniku rozmowy.
fikoRiko 2017-03-24 15:42
Znowu ludzi przyjmują do pracy , to wiele mówi o tej firmie.
9
Pozdro 2017-03-29 20:46
MK na co aplikowałes i jakie testy miales?
Ciekawski 2017-03-31 07:21
Obstawiamy... (usunięte przez administratora)
8
nikt 2017-04-04 22:41
(usunięte przez administratora) głos ludu pracującego (usunięte przez administratora)
4
Nick 2017-04-05 20:04
Pewnie że nikt tam ludzi nie słucha , po co mają słychać oni wiedzą lepiej niż wszyscy ludzie pracy w szczególności szef sukcesu
4
Nick 2017-04-05 20:05
Pewnie że nikt tam ludzi nie słucha , po co mają słychać oni wiedzą lepiej niż wszyscy ludzie pracy w szczególności szef sukcesu
6
gandalf 2017-04-20 21:44
no szczególnie (usunięte przez administratora)
3
hggf 2017-05-04 19:56
Czyżby dało się znowu normalnie pisać opinie?
Yeti 2017-05-05 22:13
(usunięte przez administratora) które są prawdziwie.
1
ehmm 2017-05-10 20:02
Hey . Mam pytanko . Jak wygląda sytuacja z premiami ? Słyszałam że macie premie uznaniową , premie od szefa + premia od brygadzisty ? Czy faktycznie są one przyznawane ? Czy po prostu chcą jedynie zachęcić ludzi do pracy ?
Pozdrawiam
Rrrroman 2017-05-11 20:29
Tak premię są (usunięte przez administratora)
2
Trela morele 2017-05-12 14:48
Non stop zabieranie.
5
Stary_z_dąbka 2017-05-17 14:00
W końcu dobra informacja Darek S. wrócił :-)
7
stary 2017-05-17 17:51
Brawo Wy ( Właściciele) . Oby nie było za pużno.
4
Kolejny z Dąbka i Nowochuckiej 2017-05-18 11:46
Skończyła się era "zrywania kwitów "
Nareszcie można edetchnąć
1
777 2017-05-19 00:20
Durniu jeden pisze się Nowohuckiej
2
Pracownik. 2017-05-21 13:48
No cóż - Twoja opinia świadczy o Tobie. Obrażasz prostacko gościa, tyle że po co?
Fakt jest jeden - nie będzie już ściemniania. Większość się cieszy bo zasady pewnie będą proste - robisz to zarabiasz. Ci którzy ściemniają to mają powód do zmartwienia...
2
Maj 2017-05-22 20:42
Tak teraz w oknoplascie, sami święci.
2
REP 2017-05-26 22:51
Gdzie się podział "desant z Łodzi"?
Cotusieodwala 2017-06-01 20:20
Blondyna na szkło wróciła?
2
Stary_z_dąbka 2017-06-03 09:08
RICHARD BRANSON
Fragment książki "Like a Virgin"
Siłą są ludzie. To prawdziwy motor każdego biznesu. Dobrzy ludzie nie tylko są kluczowi dla firmy, oni są firmą! Znalezienie ich, zarządzanie nimi, inspirowanie ich i zatrzymanie przy sobie to jedno z najważniejszych wyzwań, jakie stoją przed przywódcami biznesowymi, a to, czy uda ci się temu sprostać czy wręcz przeciwnie, na dłuższą metę odgrywa decydującą rolę w sukcesie i rozwoju Twojego biznesu. (...) Ci z pierwszej linii mogą zadecydować o sukcesie albo porażce biznesu .
7
Tomasz 2017-06-04 14:26
Witam wszystkich i proszę o konkretne odpowiedzi chcę wrócić do polski i aplikować o pracę w OKNOPLAST OCHMANÓW ile płacą na produkcji czy można zrobić jakieś nadgodziny czy tylko 8ki .Pracy się nie boję ale chcę wiedzieć czy warto .
vryu 2017-06-05 15:31
W Polsce chyba jeszcze żaden "biznesmen" tego nie pojął.
1
sqzz 2017-07-18 14:39
Tak czytam co niektóre komentarze i bawi mnie ta śmieszna propaganda na tym forum :D Nie ma to jak przejść ze skrajności w skrajność co :D Zle o Oknoplaście już nie piszemy :D Teraz same pochwały mają być
Dominika 2017-07-21 13:45
Kto pracował w OKNOPLAST Sp. z o.o. i na jakim stanowisku? czy ktoś może opowiedzieć o szczegółach pracy w tej firmie?
REP 2017-07-28 21:39
Nie tylko na tym forum tak się dzieje ,Firmy prod okna zabrnęły w ślepy zaułek .Zaczyna zgrzytac w branży.Cieplej ,cieplej ,cieplej.Jeden przed drugim .Taki wyścig może sie zle skończyc i nie pisze tutaj o producentach i ich pracownikach.Kto kumaty ten wie.Pozdrawiam
R. 2017-07-31 11:35
Nic dobrego
5
Dominika 2017-09-12 11:17
@R. co masz dokładnie na myśli? Czy pracowałeś tutaj? Jakie są warunki pracy? Co Ci się nie podoba pracując w firmie OKNOPLAST Sp. z o.o.? Czy coś byś zmienił w firmie? @REP czy możesz rozwinąć dokładniej temat? Powiesz coś więcej o tym?
Zostaw swoją opinię o OKNOPLAST Sp. z o.o. - Podłęże
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST Sp. z o.o.