brak logo

FourEco Sp. j.

Katowice

Opinie o FourEco Sp. j.

niezadowolony 2 2013-12-16 10:04:29
NIE POLECAM ! TO MAŁO POWIEDZIANE firma Dziwna ....(usunięte przez administratora) ODRADZAM ODRADZAM
6
niezadowlony 2014-04-25 11:24:31
najlepiej zeby pracowac u niego na czarno jak i rowniez w takich godzinach co mu pasuje a co do kasy to placi ale z wielkim zalem rozstaje sie z tym co dla pracownika jest uczciwie zarobionymi piniedzmi
4
niezadowolony 2014-06-29 15:44:36
Foureco szuka pracowników?
Jak się nie dba o pracowników to i trudno ich znaleźć, zastanówcie się zanim rzekomo będziecie chcieli podjąć pracę w tej firmie. (usunięte przez administratora) Jeśli jednak wam da umowę to co innego na umowie, co innego obieca, a co innego w kieszeni i tak trzeba się zwolnić. :(
8
Oferty Pracy
2014-06-11
Żródło: infopraca.pl
Katowice
(śląskie)
Praca na stanowisku spawacza-montera urządzeń i konstrukcji ze stali głównie nierdzewnej, instalacji przemysłowych głównie na obiektach związanych z gospodarka wodno-ściekową. Praca na hali produkcyjnej lub bezpośrednio na...
Jeleń 2014-06-29 15:47:37
SPAWACZ-MONTER KONSTRUKCJI STALOWYCH FourEco Sp. j. 2014-06-11 Żródło: infopraca.pl Katowice (śląskie) Praca na stanowisku spawacza-montera urządzeń i konstrukcji ze stali głównie nierdzewnej, instalacji przemysłowych głównie na obiektach związan[...]">@Oferty Pracy - 2014-06-29 15:47:36
kto się da nabrać? hi hi hi .......hi!
4
spawko 2014-09-30 16:42:05
To co piszecie to jest prawda ja przekonałem się osobiście
nie polecam tej firmy nikomu kto chce normalnie pracować i uczciwie żyć
10
evergready 2014-10-26 11:59:11
Szczerze nie polecam tej firmy.
9
Rico 2014-10-30 04:03:10
Wszystkie negatywy kasuje bo prawda w oczy kuje
8
Wikos 2014-11-27 11:02:34
Pinito dalej wchodzisz szefunciowi w pupe? wazeliniarzu.
6
Rico 2014-11-27 11:12:29
Ja bym wam napisał prawdę o tym gościu ale jak próbuje coś nakreślić to moje opinie są usuwane przez niego więc wyszukajcie mój poprzedni wpis a on oddaje całą prawdę o tym człowieku w jednym słowie. nie pozdrawiam go!
8
komi 2014-11-27 22:39:22
Nie musisz się tak rozpisywać Rico bo w taj branży to jest on znany z tego
7
ktośb 2014-11-28 11:30:44
O widzę że przez cztery miesiące przybyło niezadowolonych którzy otarli się o tą pseudo firmę. Dobrze że opisujecie złe relacje z tym fałszywym człowiekiem bo inni będą ostrożniejsi i może znajdzie się ktoś kto ukróci to wredne zachowanie i da mu nauczkę. A może ktoś go w końcu wyrucha tak jak on to robi.
8
Wikos 2014-12-31 19:57:51
Szczere życzenia na nowy rok !
aby ta firma Upadła wreszcie bo coraz więcej ludzi pada ofiarą tego pseudo biznesmena.
Aby Ktoś go wreszcie pogrążył tak jak on poniża ludzi podwładnych sobie.
więcej nic mu nie życzę
6
kosooki 2015-01-01 00:09:39
nie lubię go ale do takich życzeń muszę się dołączyć
5
Zawiedziony 2015-02-28 17:03:01
Witam
nic więcej nie muszę tutaj dodawać bo pracodawca z niego żaden
firma nieudolna a właściciel daremny, NIE POLECAM !
1
komi 2015-03-07 13:44:40
Nikt tu nie chce pracować z wiadomych powodów więc jak się ma ruszyć w jakiejkolwiek kwestii, nie ma roboty a jak ruszy cokolwiek to i tak będzie bieda.
Nie ma co chcesz robić na dziada.
1
komi 2015-03-17 23:13:09
Możesz się przyjąć jak chcesz, przekonasz się sam osobiście jak jesteś naiwny.
w necie ogłoszeń tego pracodawcy jest dużo bo nie może znaleźć ludzi do pracy.
W tych ogłoszeniach są stawki ale nie łudź się że się dorobisz w tej firmie bo nie udolnie ona funkcjonuje a za nieudolność ty będziesz obarczany.
Ja nie robię u niego ale do życzeń noworocznych się dołączam.
Nie polecam!
1
wkurzony 2015-04-02 18:56:31
(usunięte przez administratora) to jest już przesada mam tą robotę gdzieś niech se sam robi
1
Rada 2015-04-18 19:11:41
Człowieku poszukaj innej firmy, jak siedzisz w branży sprzedażowej to roboty na rynku jest tyle że możesz przebierać w ofertach. A ty pchasz się do tej bida-firemki w której właściciel Cię wydyma? Zastanów się dobrze !
2
anonim 2015-04-24 13:50:00
A pracowałeś w foureco ze cos wiesz? jak nie to sie nie wypowiadaj - Rada za grosz
bombon 2015-04-24 19:25:01
witam ja pracuje w tej firmie już ponad rok i nie mam żadnych problemów ani z kasą ani z umową nie wiem o co wam chodzi z tą nagonką .jak się wam nie chce pracować to każda wymówka jest dobra lepiej siedzieć w necie i obrabiać komuś dupę niż wziąć się do roboty!!!
koleś 2015-04-25 21:59:24
koleś jak pracujesz u niego ponad rok to jesteś jego bratem więc się nie wypowiadaj bo cała rodzinka to przekręty i nie tnij grupa że wszystko w pożo bo ludzie z branży widzą co foureco sobą reprezentuje
1
ANONIM 2015-04-25 22:07:39
Banał!!!Problem największy polega na nieróbstwie a nie na bezrobociu..też jestem pracownikiem fizycznym tej 'jakże złej firmy" i powiem szczerze że ludzie to się przewijają bo za chwilę się okazuje że do tej roboty się gościu kompletnie nie nadaje albo po raz pierwszy ma do czynienia z taką o to pracą.Oczyszczalnia ścieków i praca w tej branży to niestety nie sklep spożywczy i zbijanie bąków,wiem bo kiedyś sam zaczynałem.Jeśli się komuś nie chce pracować to wystawianie takich oto opinii jest na porządku dziennym..Dziwią mnie te wszystkie negatywy w komentarzach bo nic nie piszecie ze jest gościu nie wypłacalny a to bardzo ważne...może ktoś przepracował chwilę zmęczył się i liczył na kokosy; JAKA PRACA TAKA PŁACA.Pozdrowienia dla śmiałków Poszukujących KONKRETNEGO ZATRUDNIENIA...I KONKRETNEGO PRACODAWCY...
2
były pracownik 2015-04-26 15:38:10
Dobrze że wspomniałeś o wypłacalności bo ja pracowałem w tej firmie dwa lata temu i nie pracuję właśnie z powodu nie wypłacenia pełnej kasy, z umową też zwlekał.
W jakiej firmie podejmujesz pracę a potem robisz badania nie wspomnę o szkoleniu BHP którego w ogóle nie było ? Nawet nie daje ubrań roboczych.
To jest bardzo żenujące że taki pracodawca dalej istnieje na rynku gdzie jest PIP?
Praca na oczyszczalniach ma wiele zagrożeń życia i toksycznych zakażeń. Gdzie środki ochrony osobistej?
Wszystko co widziałem na oczyszczalni na której ciężko pracowałem było wbrew jakiemukolwiek rozsądkowi nie mówiąc o przepisach, żałosne.
Pan właściciel ma to głęboko w tyle. To co robi foureco na oczyszczalniach to wyłącznie tandeta i badziewie, Chińczycy mają wyższą jakość wykonawczą niż ta pożałowania firma.
Ja wykonywałem swoje obowiązki solidnie ale zauważyłem brak sprzętu brak organizacji i olewające decyzje Prezesa ogólnie robiliśmy wszystko bele jak aby stało jako tako, on to sprzeda.
Ale że te konstrukcje i urządzenia nie popracują długo to już go nie obchodzi.
Nie polecam pracy w tej firmie
4
wykorzystany i zostawiony 2015-04-27 10:20:45
wypłacalny to on jest i to jest pewne bo nie jeździł by Volkswagenem Phaetonem
i nowym BMW serii 5, a w garażu Harley-Davidson. Tylko z kasą nie lubi się rozstawać i ludzi traktuje jak niewolników i parobków. To że nie wypłaca w pełni kasy to zawsze znajdzie się powód aby kogoś ukarać i zabrać mu część wynagrodzenia.
3
Rozbawiony 2015-04-30 23:39:46
CZŁOWIEKU!!!Musisz być strasznie zdesperowany albo brakiem kasy,albo właśnie brakiem pracy,skoro po takim czasie przypominasz sobie że pracowałeś u takiego złego pracodawcy i w tak beznadziejnej firmie.Wez się do SOLIDNEJ roboty a na pewno wszystko wróci do normy...Aaaa i koniecznie zrób BADANIA LEKARSKIE.Powodzenia.
wykrzystany i zostawiony 2015-05-01 02:30:55
Idiota! Debil!
3
Rozbawiony 2015-05-01 19:53:56
Ja chyba się nie dziwię,że nie pracujesz w tej firmie,bo kultura jaką prezentujesz w komentarzu powyżej-mówi o Tobie wszystko.Inteligencja,klasa i zdrowy umysł to podstawa w znalezieniu jakiejkolwiek pracy.Ktoś kto ma czas na głupoty nie ma niestety czasu na SOLIDNĄ PRACĘ...A w necie to lepiej poszukaj jak podnieść skutecznie swoje IQ,posłuchaj mnie lepiej bo to mój ostatni komentarz jaki tu zamieszczam i niestety nie będziesz mógł liczyć po raz kolejny na moje pozytywne porady i wsparcie,a mam nadzieje że były pomocne.Pozdrawiam serdecznie.
asdfgh 2015-11-23 18:15:10
firma daremna nie polecam
3
freelancer 2016-03-17 21:02:13
wspolpracowalem z tymi ludzmi kilka lat temu. kazdy pracodawca ma plusy i minusy. uwazam ze oceniaja prace czlowieka dosc obiektywnie. wiec jaka praca taka placa, jak ktos szuka pracy gdzie bedzie zbijal baki i nic nie robil to wiecznie bedzie nie zadowolony, gdzie by nie pracowal i czego by nie robil. ja polecam ta firme. ale dla ludzi ktoryym chce sie robic i maja motywacje a nie dorobkiewiczow wiecznie pokrzywdzonych przez zycie. jak ktos chce zarabiac po 20tys miesiecznie nic nie robiac, jezdzac w dresach bmw x5, powodzenia, zapraszam do mafii paliwowej, moze tam wam bedzie cacy. pozdrowienia od bylego pracownika pwp trans.
2
lolusiunio 2016-04-08 18:29:46
freelancer to Pan właściciel(foureco) który pisze na tym forum rzekomo dobre opinie tej firmy i to On jest dorobkiewiczem który jedzie na garbie wszystkich zatrudnionych pracowników, których roluje i zmienia jak rękawivzki.
Weź się do roboty wyzyskiwaczu
3
Koń 2016-09-04 15:09:21
firma daremna nie polecam. Pracując tu nie masz szans rozwoju, można się nauczyć tylko partactwa,
i olewania jakości. W koło tylko badziewie i fuszerstwo. Odgórne przyzwolenie a nawet nakaz wykonania taniej tandety jak najmniejszym kosztem. NIE POLECAM!
2
Koń 2016-09-05 03:11:02
Kolego jak 2 wyciągniesz to jest wszystko bo będziesz karany za wszystko i goniony jak pies,
o premii możesz zapomnieć bo zawsze znajdzie się powód abyś jej nie otrzymał.
K.r.a porażka w tej firmie.
1
Koń 2016-09-05 03:19:56
A zapomniałem dopisać uwaga na prezesa!
chory człowiek który na początku robi wrażenie normalnego a jest cholerykiem i chytrusem.
2
Vader 2016-09-07 01:56:30
Ludzie zarządzający firmą nie zmieniają się,
Rotacja jest tylko w śród pracowników,
Im większa to świadczy o bardziej daremnj firmie
pozdrowienia dla naiwnych.
3
Kolega 2016-09-08 03:08:49
Przestań cisnąć kit, bo to nie prawda, nic w tej firmie się nie zmieniło.
Dalej Mega Daremna firma bez przyszłości
3
Koń 2016-09-11 18:11:54
Szukają inżyniera sprzedaży bo nie umieją sprzedać tego barachła które wytwarzają.
Tu dominuje Chałtura i Kicz masowo wytważany a ze sprzedażą i odbiorami jest problem.
2
jeż 2016-09-16 20:40:05
Premie której ni nigdy nie widział hahaha
3
Jamnik 2016-09-17 14:56:27
Są premie takie jak @jeż napisał hi hi ha ha
To kpina, o czym ty w ogóle piszesz, dostałeś tą premie?
Dostał ją ktokolwiek?
Ja nie dostałem odkąd pracuję, a czasem obiecywana była,
najczęściej jak robota była w plecy.
2
Zimny 2016-09-29 03:20:02
@parol co ty piszesz o jakiś budowlanych pracownikach?
przecież foureco nie ma pracowników budowlanych na umowach o pracę.
albo to są podwykonawcy albo z łapanki na czarno.
o spawaczach badziewiarzach nie wspomnę bo żaden nie ma pojęcia o jakim kolwiek spawaniu
To jest Firma FOURCKO, prezes, wspólniczka, i kilka osób z rodziny Areczka
Daremni - wystrzegać się tej firmy, nie płacą zobowiązań SWOIM podwykonawcą UWAGA!
Przestroga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
krutals 2016-10-07 03:45:35
to przyjmij się ;)
jak nie masz godności i możliwości gdzieś musisz zacząć
powodzenia
2
sdcf 2016-10-13 17:06:53
@Bell no wlasnie nie wydaje mi się że to dobre jest żeby tak komuś pisać przecież to nie jest miłe bo może faktycznie ktoś jest pracą zainteresowany ..
r. 2016-12-06 02:18:01
nie polecam tej firmy !
1
Zostaw swoją opinię o FourEco Sp. j. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FourEco Sp. j.