brak logo

F.H. Katpol Sp. j.

Szczucin

Opinie o F.H. Katpol Sp. j.

POBÓR 2014-07-19 13:47:30
firma katpol jest najgorszą firmą w jakiej człowiek może pracować. wykorzystują w każdy możliwy sposób. chcą by człowiek tyrał dla nich w najgorszych warunkach za najniższą stawkę przy czym jeszcze z łaską wypłacają wynagrodzenie. Ogólnie odradzam z każdemu pracę w tej firmie.
6
gość 2014-12-16 17:52:46
Pracowałem w tej firmie i nie polecam. Praca w okropnych warunkach. Praca w oparach chemikaliów bez wentylacji. Ciągły stres o zarobki, które nota bene są słabiutkie. Nie znam osoby, która tam pracowała i mogła by powiedzieć coś dobrego o firmie i właścicielach.
5
SK 2014-12-30 09:01:22
Nie wiem gdzie pracowali poprzednio ludzie którzy tak krytykują Firmę Katpol!
Ja pracuję już tutaj pół roku i widzę same pozytywy. Co do właścicieli... Powiem krótko, mam trochę przepracowane lat i nie spotkałem lepszych. Podziwiam ich pod każdym względem, chyba sam nie był bym lepszym szefem :) "Nie znam osoby, która tam pracowała i mogła by powiedzieć coś dobrego o firmie i właścicielach. "???
Ty widocznie mało ludzi znasz, Pracuj nad sobą a nie odradzaj komuś!!!
1
Mazek 2015-01-26 11:11:55
Oczekiwania wielu pracowników przerosły możliwości Firmy.Dyscypliny pracy nie da się nauczyć. Zdyscyplinowany to rozumie zaś niezdyscyplinowany czuje ogromny ciężar - ciężar często nie do udźwignięcia. Jestem kierownikiem dlatego rozumiem i Szefów Firmy i Pracowników. Ci co narzekają wcześniej czy później przejdą do innej firmy i wtedy zrozumieją co to znaczy solidny szef - teraz jeszcze nie doceniają bo nie maja punku odniesienia.
2
gość 2015-02-05 21:46:43
Racja. Chętni po niedługim czasie sami ocenią prawdziwe i mniej prawdziwe opinie o pracy i pracodawcach.
1
alfa 2015-04-17 11:29:03
POBÓR Czy moge prosić Cie o kontakt ? mój mail alfa3333333@gmail.com

Pozdrawiam
1
wlodi 2016-06-01 11:43:17
Brak ogłoszeń o praće wynikają z tego,że w tej firmie na prawdę trzeba coś solidnie przeskrobać żeby stracić pracę lub prędzej sam się ktoś zwolni..
wlodi 2016-06-01 11:48:01
Ciebie kolego nie zwolniono przypadkiem jakis czas temu? :D
1
love 2016-07-05 19:51:05
A wiadomo czy są teraz jakieś oferty pracy? Dzięki.
Zostaw swoją opinię o F.H. Katpol Sp. j. - Szczucin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Katpol Sp. j.