brak logo

PPU Eko-Wark

Szczecin

Opinie o PPU Eko-Wark

anonim2 2009-07-19 18:57:24
potwierdzam
lolo 2012-01-21 02:04:07
firma od 2 lat jest już firmą IZRAELSKĄ - TAHAL
icek 2012-01-21 02:36:35
płace

biuro 3-15 tys zalezne od funkcji /netto
kierownicy 7-20 tys zalezne od funkcji / netto
fizyczni 1,5-2,8 tys / netto

stawka dla fizycznych 13-15 brutto + premia ok 30%
ale zazwyczaj akord
alfred 2012-04-10 23:04:07
Kierownictwo obrosło w piórka.A jakby zabrać im samochody służbowe i zmniejszyć pęsje to zaczeli by myśleć, a nie do domciu nimi jeżdzić.
obserwator 2012-04-10 23:18:39
Panowie oni nie mają zasad chcą sie tylko nachapać.Wiąkszość z nich ślizga się po pracownikach,i jakoś tam pływają po tym oceanie,i żyd ich nie wyłowi,na podpuchę podrzuci pianego robola kturemu psycha siada .i pływa dalej i kaskę bieże ch.ch.ch.ch
opinia 2012-04-10 23:25:06
Eko-Wark to był za Fl... -a teraz to młodzi inżynierowie do tarcia chrzanu się nadają
Boniek 2012-05-17 09:34:07
Nachapać oni już to dawno zrobili pobudowali się firmy kosztem każdy jeden,teraz to mają misje ciąć robotnikom wypłaty i stara śpiewka z czego miałem wam naliczyć.
obserwator 2012-05-17 09:49:48
Z tym się zgodzę kolego pracowałem tam i wiem że tak było dla nich pracowni fizyczny się nie liczy ma pracować i nic nie mówić a operator koparki i kierowca samochodu ciężarowego to piąte koło u wozu . Doszły mnie słuchy że teraz robicie w Pobiedziskach firma się postarała o zaplecze a socjalny to macie po [usunięte przez moderatora]. jeden barak socjalny na 40 chłopa lub więcej w tym 3 umywalki jeden prysznic dwa kibelki. chłopaki życzę wam powodzenia. Pozdrawiam
Rafał 2012-05-17 12:48:22
obserwator - 2012-05-17 09:49:48

Z tym się zgodzę kolego pracowałem tam i wiem że tak było dla nich pracowni fizyczny się nie liczy ma pracować i nic nie mówić a operator koparki i kierowca samochodu ciężarowego to piąte koło u wozu . Doszły mnie słuchy że teraz robicie w Pobiedziskach firma się postarała o zaplecze a socjalny to macie po [usunięte przez moderatora] jeden barak socjalny na 40 chłopa lub więcej w tym 3 umywalki jeden prysznic dwa kibelki. chłopaki życzę wam powodzenia. Pozdrawiam
To się będzie działo chłopaki kolejka jak za komuny tylko nie za kiełbaską tylko do WC.
oj Grzesiu! 2012-05-28 16:22:17
Skoro jest tak źle to dlaczego tam nadal pracujesz!?
żyd 2012-06-20 23:18:15
bo jesteśmy pracoholikami i lubimy tą prace
obserwator 2012-06-23 21:37:44
oj Grzesiu! - 2012-05-28 16:22:17

Skoro jest tak źle to dlaczego tam nadal pracujesz!?
Kolego czytaj ze zrozumieniem przeczytaj jeszcze raz początek wypowiedzi pisze jak byk (pracowałem tam) wcale się nie dziwie że was w [usunięte przez moderatora] rżną jak czytać nie potraficie i pisać też dla czego pisze się osobno kolego
obserwator 2013-01-30 16:13:05
to prawda że kierownicy są beznadziejni,czasem mam wrażenie że są tam tylko po to żeby utrudniać pracownikom wykonywanie zadań. ale i fizyczni mają wiele za uszami. oczywiście nie wszyscy ale naprawde lwia ich część. nagminne spożywanie alkoholu to norma. kradzieże w szczególności paliwa i to w dużych ilościach też norma.wykonujecie jeden z na prostszych zawodów a i tak większość sobie nie radzi. a zadzieracie nosa jakbyście byli conajmniej fizykami jądrowymi.
mieszkaniec kicina koło poznania 2013-01-30 19:42:35
potwierdzam to co oni tu wyprawiają to woła o pomstę do nieba.
zooro 2013-04-06 09:50:07
Bardzo dobrzy pracownicy od dłuszego czasu odserwuję pracowników eko-warku i tahala i pracują uczciwie i ciężko samodzielnie prowadzą odcinki robót .bardzo mało natomiast widać kadry technicznej -czy tam niema kierowników .
greg 2014-03-10 20:42:07
Nie jestem pewien, czy Eko-wark jeszcze działa, ale ich strona jest jakaś dziwna, nic tam nie ma, a powinna być wizytówką firmy.
fox 2014-03-21 16:31:08
Może ktoś z aktualnych pracowników (jesli tacy są) napisze co się dzieje z eko-wark, bo doszły mnie słuchy, że nie jest najlepiej.
1
Gazzy 2014-04-11 00:52:17
Potrzebne to było wszystkim - Szczeciński Eko-wark oficjalnie jest w upadłości. Wszystko można sprawdzić po KRSie
witold 2014-05-08 19:26:31
No faktycznie, a wiadomo chociaż co się z nimi stało, może jest malutka szansa, że jeszcze zobaczymy eko-wark?
ja 2014-10-17 17:26:50
Firma Eko-Wark sp. zoo - została sprzedana w 2008r dla TAHAL - IZRAEL
Nazwa Eko-Wark/ TAHAL
w 2011 zmiana nazwy na samo TAHAL
W 2013 od sierpnia firma TAHAL podupadała i zmieniła nazwę na WATEK aby ogłosić upadłość -
od 01.2014 - w upadłości
janek 2015-03-30 14:13:15
a o jakiej destabilizacji w końcu chodzi? nie wiem czy na pewno jest tak, że można tutaj już cokolwiek załatwić? mam nadzieje, że nie zanoszą się jakieś większe sprawy na koncie firmy? czekam na wszelkie nowe komentarze odnośnie sprawy i pozdrawiam obecnych pracowników, mama nadzieje, że do was dołącze.
ble 2015-07-03 09:56:39
wlasnie ze "dlaczego" pisze sie razem, ludzi poprawiasz a sam ile klas podstawowki skonczyles?
buggy 2016-05-15 11:04:47
martwi mnie trochę szukanie pracy z uwzględnieniem kryterium- "zapłacą na czas, czy nie zapłacą".. szkoda, że mało jest takich firm jak Eko-Wark, dziwne to wszystko
Zostaw swoją opinię o PPU Eko-Wark - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPU Eko-Wark