Capital Service S.A.

Ostrołęka

Opinie o Capital Service S.A.

obecny 2016-02-15 12:45
piąta osoba odchodzi z regionu 16 a centrale nawet to nie zainteresuje dlaczego??
centrala tego nie widzi czy nie chce widzieć ??
inka 2016-03-11 14:07
człowieku cos ci sie w głowie zadziało, pensja zawsze jest na czas, zastanów się co piszesz
kasza 2016-04-03 20:31
super firma, fajni ludzie
rpoa 2016-04-05 15:39
wydaje mi się, że tutaj najlepiej jest pracować jako Kierownik Działu Kontroli Wewnętrznej i Audytu, bo msz pakiet benefitów wtym tez świadczenia jak widze.
Jarek 2016-04-06 17:53
Skąd wiesz... skoro jest ogłoszenie na to stanowisko
spokojna 2016-05-05 10:37
Coś cicho się zrobiło na naszym wspaniałym forum dyskusyjnym . Czyja to zasługa??
solidny pracodawca 2016-05-06 23:01
to solidny pracodawca .
Dobre warunki pracy - bankowość w zasięgu ręki.

Polecam
pwirf1978 2016-05-07 21:17
hej ludzie ,śmiga ktoś może na szkolenie od 09.05. do Ostrołęki?
xyz 2016-05-08 16:25
Ja jadę właśnie dziś na to szkolenie :-)
Dżony 2016-05-09 08:33
Dajcie znać jak na tym szkoleniu - czy wszystko tak jak obiecywali ?
1
zainteresowany 2016-05-25 12:31
proszę o informację czy 4000 netto na stanowisku KRS lub koordynatora regionu dla osoby z doświadczeniem na stanowisku kierowniczym w tej branży jest w tej firmie realna?
radost 2016-06-04 21:22
Pierwszy tydzień opłacają Ci hotel i żarcie. Na koniec masz test - jak zdasz podpisujesz umowę i potem już pozostałe dwa tygodnie normalnie jesteś na umowie. Test nie jest bardzo trudny do zdania.
były pracownik 2016-06-07 14:07
Pracowałem w Centrali CS kilka lat i pomimo różnych doświadczeń (jak w każdej firmie) od zawsze miałem o niej dobre zdanie. Była to jedna z najlepszych firm w jakiej pracowałem. Wiele osób, z którymi pracowałem to ludzie wyjątkowi i bardzo wartościowi, naprawdę BARDZO. Z całego odejścia z firmy najbardziej brakuje mi właśnie kontaktu z nimi.
Wszedłem więc na stronę gowork żeby dowiedzieć się co tam się teraz dzieje, powspominać fajne czasy, nawet przypomnieć sobie nerwy, które tam straciłem. I co czytam???...
Zastanawia mnie dlaczego - na litość Boską - ktoś dodaje komentarze tylko po to żeby poprawić PR firmy???!!! Nie uważam się za specjalnie inteligentnego ale i takim nie trzeba być, żeby wyłapać kilkudniową (lub kilkutygodniową) beznadziejną polemikę na temat szkoleń czy osobę mającą chęć aplikować na doradcę klienta a już znającą potoczną, wewnętrzną gwarę i działy oraz ich skróty w Centrali! Komentarze w oficjalnym tonie aż kłują w oczy! Czy w taki sposób wypowiadają się forumowicze?
Ktoś desperacko próbuje zrobić z tego forum coś na wzór FAQ. To zdaje się jest w Intranecie, mam rację? Bynajmniej miało być.
Zachowując zimną głowę nie zmienię zdania na temat firmy, mając jednak nadzieję, że ta desperacja jest dziełem mniejszości.
Pozdrawiam całą Centralę. Nawet osoby zamieszane w powyższe wypociny.
5
ikss 2016-06-27 17:47
rozwińcie temat stanowiska koordynatora
iks 2016-06-27 18:39
proszę o rozwinięcie wątku koordynatora
iks 2016-06-28 17:21
czy ktoś jest w stanie napisać co to za stanowisko koordynator sprzedaży, jakie warunki płacy
Mery 2016-07-25 10:59
Jestem właśnie po szkoleniu i zaczynam pracę. Szkolenie na prawdę fajne, super ekipa i fajni trenerzy. Trochę tylko dojazd słaby do Ostrołęki. Ale do oddziału szkoleniowego już miałam bliżej. Test na koniec szkolenia nie taki trudny bardzo jak się wydaje. Wydaje się, że praca będzie fajna. No i to co dla mnie ważne jest umowa ;)
1
Capital Service S.A. 2016-07-25 12:51 [pracodawca]
Proponujemy trzy rodzaje współpracy :

- UMOWA PRACĘ (pracownicy oddziałów i centrali - PRACA STAŁA)

- UMOWA ZLECENIE (przedstawiciele handlowi - PRACA DODATKOWA)

- PARTNER = FRANCZYZOBIORCA (właściciel oddziału) lub POŚREDNIK FINANSOWY
Dominika 2016-08-22 15:58
Hej. Jutro mam iść na rozmowę o prace na stanowisko Entuzjasta Telefonicznej Pracy z Klienta KredytOK. Chciałam dowiedzieć się czegoś więcej, na czym dokładnie polega ta praca ??;). Czy jest to po prostu zwykłą telefoniczna sprzedaż , gdzie trzeba dzwonić do ludzi i wciskac kredyty, chwilowki ??
iks 2016-10-19 15:41
jak wyglada praca praca regionalnego kier sprzedaży kompetencje zarobki itd
iks 2016-10-20 12:56
ja jestem branżowy ponad 10 lat w pożyczkach również jako krs
1
iks 2016-10-20 15:02
ja mam ponad 10 letnie doswiadczenie także jako krs
Niczka 2016-10-30 19:46
Chciałabym się dowiedzoecna czym polega i jak wyglada szkolenie. Pozdrawiam
xx 2016-11-16 20:42
Szkolenie polega na tym, że jedzie się do centrali, gdzie zapoznaje się z produktem, systemem, a przy okazji załatwia się formalnosci takie jak badania lekarskie, szkolenie bhp itp. Na koniec jest egzamin, więc warto brac udział w szkoleniu w miare aktywnie. Kto zda i jest nadal zainteresowany podpisuje dokumenty i jedzie na szkolenie praktyczne, czyli do pracy w oddziale szkoleniowym. Potem już tylko praca...
Mela 2017-01-13 09:12
Mam wrażenie, że przesadzasz. Może powiesz coś na temat wysokości zarobków.? Czy wypłacają terminowo ?
starszy doradca 2015 2017-01-15 13:43
Czesc!
Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo.
Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20.
Firma bardzo tego pilnuje.
Pieniadze sa super.
W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-)
Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy.
Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja.
Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz.
Polecam!!!
starszy doradca 2015 2017-01-15 13:44
Czesc!
Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo.
Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20.
Firma bardzo tego pilnuje.
Pieniadze sa super.
W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-)
Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy.
Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja.
Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz.
Polecam!!!
1
nunek 2017-01-19 12:52
Mam pracować od lutego , a słyszałem dobre opinie o nich.
balbina 2017-01-28 11:30
Ciekawe od kogo słyszałeś te opinie .. możesz napisać coś więcej " dobrego" o nich ??? Jedyne dobre opinie : pensja " podstawa" na czas na 10-go + " premia jak zrobisz " na 20-go i co więcej dobrego ?? Stary pracownik z 5 letnim stażem (SDK-starszy doradca klienta) 2500zł brutto i nowy pracownik z 3 miesiecznym stażem 2500zł brutto. Może to i dobre ale w którą stronę .... proszę napisz mi więcej tych " dobrych" opinii .. dziękuje
Melania 2017-01-29 10:31
Myślę, że jednak przesadzasz w ocenie firmy. Jeśli odpowiednie zarobki , płacone w terminie nie są zaletą firmy to najwyższy czas na zmianę pracy. Firma fajna potrzebuje ludzi kreatywnych i zaangażowanych gdyż razem obie strony mogą tylko odnieść sukces!
balbina 2017-01-29 23:58
ale w czym ta firma jest fajna ??? w tym że płaci na czas ???? i z czym przesadziłam ?? z tym że nowy pracownik jest lepiej traktowany ( finansowo) od "starego" bo nie ma ludzi do pracy i zatrzymują na siłę ludzi bez jakich kolwiek kompetencji podwyżką pensji?? jeszcze nie oceniłam firmy i z niczym nie przesadziłam , ja dopiero zacznę ale nie tu.
4
starszy doradca 2015 2017-02-06 16:50
Cześć.
Myślę,że jeśli nie zależy Wam na pieniądzach to szukajcie pracy w innej firmie.
Ok może to chore,że pracownik ze stażem w firmie podstawe ma zbliżoną do nowicjusza, ale czy nowicjusz dostanie premię?
Tak, ale po okresie probnym,a pozniej jak sie wykaze to bedzie kasa, ale jaka?
Dadza polowe? To zalezy czy stary wyzeracz sie stawi.
Nie przesadzajcie z negatywami.
Jak pracujesz i sie wykazujesz to nie dadza Cie skrzywdzic.
Jak masz spoko Dyrektora strefy to masz dodatkowa pomoc i wsparcie. Jesli chcesz z nami pracowac i wiesz, ze sie do tego nadajesz to kazdy Ci pomoze.
Biura wspieraja sie, jest mega atmosfera.
Jeden za wszystkich....
Zwolennik 2017-02-07 19:58
Czytam wpisy i myślę, że konkurencja nie śpi . Jedni bardzo chwalą firmę a drudzy opluwają. Ja chcę u nich pracować!!
Melanka 2017-02-14 14:49
Narzekanie to nasza choroba. Każdą firmę czy rzecz można oczernić lub wychwalać. Ja wiem, że Capital to dobra firma i poradzi sobie. Czasem myślę czy to konkurencja inspiruje niektóre osoby do tych wpisów?
melanka 2017-02-18 11:46
no w centrali to na pewno jest dobrze i sobie poradzi chociażby dzięki wspaniałej strefie relaxu ,jakoś w biurze nia ma czasu nawet pomyśleć o tym żeby po nie miłej rozmowie z klientem który " pluje na ciebie" jakoś się zrelaksować, może niech napisze ktoś z jakiegoś biura a najlepiej ktoś kto już nie pracuje a nie cały czas centrala wypisuje jak tu jest wspaniale , dodam również że robię kolejnego print screen'a na dowód że nie wszystkie komentarze są publikowane , te bardzo nie wygodne są usuwane przez admina , czyżby jakiś układ ??
Poldek 2017-02-19 11:04
Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv. Po lekturze wpisów myślę, że wiele złego robią byli pracownicy, kto wie czy nie są inspirowani przez konkurencję?
poldek 2017-02-19 22:30
hahaha -"Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv" NO TYLKO 20 OFERT MAJĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY . brak słów.
Melania 2017-02-22 13:12
Cieszę się , że mogę złożyc cv, to jest fajna firma, super
Nicky 2017-03-01 10:47
Witam chciałbym się dowiedzieć ile można w firmie na początku pierwsze 3 miesiące zarobić i jak jest z autem czy do wyjazdów prywatnych można używać
Pracuje jako przedstawiciel handlowy w dużym korpo i ciśnienie jakie mamy daje siwe znaki chce zmienić pracę podpowiedzcie jak jest tutaj

Pozdrawiam
Agata 2017-03-01 14:50
Czy jest tu ktoś, kto pracuje na stanowisku Windykatora Terenowego i chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami?
zenON88 2017-03-04 15:52
Ogłoszenia na windykatora terenowego pojawiły się na całą Polskę więc możliwe, że firma dopiero buduje swoją sieć windykatorów stąd być może brak odpowiedzi na Pani pytanie. Do tej pory to na doradcach spoczywał obowiązek windykacji swoich klientów co też kilkanaście postów wyżej pracownicy pisali. Sam jestem ciekaw jak na prawdę jest w tej firmie i czy warto aplikować na to stanowisko.
Agata 2017-03-08 12:48
zenON88, myślę, że CV zawsze warto wysłać, zobaczyć jak firma prezentuje się na rozmowie i co może zaoferować.
zenON88 2017-03-10 09:23
CV wysłałem, daj znać jakby się do Ciebie odezwali. Pozdrawiam.
Poszukujący 2017-03-10 10:55
witajcie, mam prośbę o podpowiedź do osób zorientowanych. Planuję aplikować na stanowisko doradcy w mieście ok. 100 000 mieszkańców. I teraz pytania:
-czy realna jest podstawa 2600?
- premia/prowizja- od czego są uzależnione? od mojej indywidualnej pracy, czy wyników oddziału, czy czegoś jeszcze?
- oddziały szkoleniowe- gdzie się znajdują?
-czy - po odpowiednim zaangażowaniu- możliwy jest awans na stanowisko inne, niże doradca?
-czy firma oferuje tylko "produkty własne", czy istnieje mozliwośc udzielania klientom kredytów różnych bankow ( na stronie znalazłem informację, że CS współpracuje z kilkoma bankami)
Z góry dziękuję za podpowiedzi :)
Robi 2017-03-10 11:13
- Podstawa 2600 jeśli masz doświadczenie - jest realna ale brutto
- premia jest za realizację planu, a ten jest oddziałowy
- oddziały szkoleniowe są w całej PL, zazwyczaj wysyłają najbliżej Twojego miejsca zamieszkania
- awans pewnie tak, ale jest program dla przyszłych kierowników, który trzeba przejść
- w ofercie oprócz własnych produktów są kredyty banków, pakiety medyczne i ubezpieczenia
Justyna 2017-03-17 18:55
Wybiera się ktoś może na szkolenia do Ostrołęki 27.03.2017 z woj. opolskiego albo dolnośląskiego?
Natalia 2017-03-19 14:04
Pracuję w Capital Service i jestem z tej pracy zadowolona chociaż nie ukrywam, że jest to bardzo stresująca praca, być może tylko dla mnie. Osoby lubiące taka pracę będą zadowolone.
nickyminay 2017-03-20 17:31
A jak jest z autem służbowym do celow prywatnych i służbowych? jak to yglada?
Lukasz 2017-03-22 09:34
Jak z franczyza z ta firma? Da sie ns tym zsrobic ??
Lukasz 2017-03-22 09:39
Skontaktuj sie ze mna prosze bo chcialem zaczerpnac opinii co do franczyzy z ta firma , i interesuje mnie czy mozna wyjsc na tym interesie .
Moj meil lukaszw060@gmail.com
Zostaw swoją opinię o Capital Service S.A. - Ostrołęka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Service S.A.