Capital Service S.A.

Ostrołęka

Opinie o Capital Service S.A.

iks 2016-10-20 12:56
ja jestem branżowy ponad 10 lat w pożyczkach również jako krs
1
iks 2016-10-20 15:02
ja mam ponad 10 letnie doswiadczenie także jako krs
Niczka 2016-10-30 19:46
Chciałabym się dowiedzoecna czym polega i jak wyglada szkolenie. Pozdrawiam
xx 2016-11-16 20:42
Szkolenie polega na tym, że jedzie się do centrali, gdzie zapoznaje się z produktem, systemem, a przy okazji załatwia się formalnosci takie jak badania lekarskie, szkolenie bhp itp. Na koniec jest egzamin, więc warto brac udział w szkoleniu w miare aktywnie. Kto zda i jest nadal zainteresowany podpisuje dokumenty i jedzie na szkolenie praktyczne, czyli do pracy w oddziale szkoleniowym. Potem już tylko praca...
Mela 2017-01-13 09:12
Mam wrażenie, że przesadzasz. Może powiesz coś na temat wysokości zarobków.? Czy wypłacają terminowo ?
starszy doradca 2015 2017-01-15 13:43
Czesc!
Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo.
Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20.
Firma bardzo tego pilnuje.
Pieniadze sa super.
W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-)
Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy.
Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja.
Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz.
Polecam!!!
starszy doradca 2015 2017-01-15 13:44
Czesc!
Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo.
Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20.
Firma bardzo tego pilnuje.
Pieniadze sa super.
W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-)
Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy.
Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja.
Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz.
Polecam!!!
1
nunek 2017-01-19 12:52
Mam pracować od lutego , a słyszałem dobre opinie o nich.
balbina 2017-01-28 11:30
Ciekawe od kogo słyszałeś te opinie .. możesz napisać coś więcej " dobrego" o nich ??? Jedyne dobre opinie : pensja " podstawa" na czas na 10-go + " premia jak zrobisz " na 20-go i co więcej dobrego ?? Stary pracownik z 5 letnim stażem (SDK-starszy doradca klienta) 2500zł brutto i nowy pracownik z 3 miesiecznym stażem 2500zł brutto. Może to i dobre ale w którą stronę .... proszę napisz mi więcej tych " dobrych" opinii .. dziękuje
Melania 2017-01-29 10:31
Myślę, że jednak przesadzasz w ocenie firmy. Jeśli odpowiednie zarobki , płacone w terminie nie są zaletą firmy to najwyższy czas na zmianę pracy. Firma fajna potrzebuje ludzi kreatywnych i zaangażowanych gdyż razem obie strony mogą tylko odnieść sukces!
balbina 2017-01-29 23:58
ale w czym ta firma jest fajna ??? w tym że płaci na czas ???? i z czym przesadziłam ?? z tym że nowy pracownik jest lepiej traktowany ( finansowo) od "starego" bo nie ma ludzi do pracy i zatrzymują na siłę ludzi bez jakich kolwiek kompetencji podwyżką pensji?? jeszcze nie oceniłam firmy i z niczym nie przesadziłam , ja dopiero zacznę ale nie tu.
4
starszy doradca 2015 2017-02-06 16:50
Cześć.
Myślę,że jeśli nie zależy Wam na pieniądzach to szukajcie pracy w innej firmie.
Ok może to chore,że pracownik ze stażem w firmie podstawe ma zbliżoną do nowicjusza, ale czy nowicjusz dostanie premię?
Tak, ale po okresie probnym,a pozniej jak sie wykaze to bedzie kasa, ale jaka?
Dadza polowe? To zalezy czy stary wyzeracz sie stawi.
Nie przesadzajcie z negatywami.
Jak pracujesz i sie wykazujesz to nie dadza Cie skrzywdzic.
Jak masz spoko Dyrektora strefy to masz dodatkowa pomoc i wsparcie. Jesli chcesz z nami pracowac i wiesz, ze sie do tego nadajesz to kazdy Ci pomoze.
Biura wspieraja sie, jest mega atmosfera.
Jeden za wszystkich....
1
Zwolennik 2017-02-07 19:58
Czytam wpisy i myślę, że konkurencja nie śpi . Jedni bardzo chwalą firmę a drudzy opluwają. Ja chcę u nich pracować!!
Melanka 2017-02-14 14:49
Narzekanie to nasza choroba. Każdą firmę czy rzecz można oczernić lub wychwalać. Ja wiem, że Capital to dobra firma i poradzi sobie. Czasem myślę czy to konkurencja inspiruje niektóre osoby do tych wpisów?
melanka 2017-02-18 11:46
no w centrali to na pewno jest dobrze i sobie poradzi chociażby dzięki wspaniałej strefie relaxu ,jakoś w biurze nia ma czasu nawet pomyśleć o tym żeby po nie miłej rozmowie z klientem który " pluje na ciebie" jakoś się zrelaksować, może niech napisze ktoś z jakiegoś biura a najlepiej ktoś kto już nie pracuje a nie cały czas centrala wypisuje jak tu jest wspaniale , dodam również że robię kolejnego print screen'a na dowód że nie wszystkie komentarze są publikowane , te bardzo nie wygodne są usuwane przez admina , czyżby jakiś układ ??
Poldek 2017-02-19 11:04
Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv. Po lekturze wpisów myślę, że wiele złego robią byli pracownicy, kto wie czy nie są inspirowani przez konkurencję?
poldek 2017-02-19 22:30
hahaha -"Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv" NO TYLKO 20 OFERT MAJĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY . brak słów.
Melania 2017-02-22 13:12
Cieszę się , że mogę złożyc cv, to jest fajna firma, super
Nicky 2017-03-01 10:47
Witam chciałbym się dowiedzieć ile można w firmie na początku pierwsze 3 miesiące zarobić i jak jest z autem czy do wyjazdów prywatnych można używać
Pracuje jako przedstawiciel handlowy w dużym korpo i ciśnienie jakie mamy daje siwe znaki chce zmienić pracę podpowiedzcie jak jest tutaj

Pozdrawiam
Agata 2017-03-01 14:50
Czy jest tu ktoś, kto pracuje na stanowisku Windykatora Terenowego i chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami?
zenON88 2017-03-04 15:52
Ogłoszenia na windykatora terenowego pojawiły się na całą Polskę więc możliwe, że firma dopiero buduje swoją sieć windykatorów stąd być może brak odpowiedzi na Pani pytanie. Do tej pory to na doradcach spoczywał obowiązek windykacji swoich klientów co też kilkanaście postów wyżej pracownicy pisali. Sam jestem ciekaw jak na prawdę jest w tej firmie i czy warto aplikować na to stanowisko.
Agata 2017-03-08 12:48
zenON88, myślę, że CV zawsze warto wysłać, zobaczyć jak firma prezentuje się na rozmowie i co może zaoferować.
1
zenON88 2017-03-10 09:23
CV wysłałem, daj znać jakby się do Ciebie odezwali. Pozdrawiam.
Poszukujący 2017-03-10 10:55
witajcie, mam prośbę o podpowiedź do osób zorientowanych. Planuję aplikować na stanowisko doradcy w mieście ok. 100 000 mieszkańców. I teraz pytania:
-czy realna jest podstawa 2600?
- premia/prowizja- od czego są uzależnione? od mojej indywidualnej pracy, czy wyników oddziału, czy czegoś jeszcze?
- oddziały szkoleniowe- gdzie się znajdują?
-czy - po odpowiednim zaangażowaniu- możliwy jest awans na stanowisko inne, niże doradca?
-czy firma oferuje tylko "produkty własne", czy istnieje mozliwośc udzielania klientom kredytów różnych bankow ( na stronie znalazłem informację, że CS współpracuje z kilkoma bankami)
Z góry dziękuję za podpowiedzi :)
Robi 2017-03-10 11:13
- Podstawa 2600 jeśli masz doświadczenie - jest realna ale brutto
- premia jest za realizację planu, a ten jest oddziałowy
- oddziały szkoleniowe są w całej PL, zazwyczaj wysyłają najbliżej Twojego miejsca zamieszkania
- awans pewnie tak, ale jest program dla przyszłych kierowników, który trzeba przejść
- w ofercie oprócz własnych produktów są kredyty banków, pakiety medyczne i ubezpieczenia
Justyna 2017-03-17 18:55
Wybiera się ktoś może na szkolenia do Ostrołęki 27.03.2017 z woj. opolskiego albo dolnośląskiego?
Natalia 2017-03-19 14:04
Pracuję w Capital Service i jestem z tej pracy zadowolona chociaż nie ukrywam, że jest to bardzo stresująca praca, być może tylko dla mnie. Osoby lubiące taka pracę będą zadowolone.
nickyminay 2017-03-20 17:31
A jak jest z autem służbowym do celow prywatnych i służbowych? jak to yglada?
Lukasz 2017-03-22 09:34
Jak z franczyza z ta firma? Da sie ns tym zsrobic ??
Lukasz 2017-03-22 09:39
Skontaktuj sie ze mna prosze bo chcialem zaczerpnac opinii co do franczyzy z ta firma , i interesuje mnie czy mozna wyjsc na tym interesie .
Moj meil lukaszw060@gmail.com
Lenka 2017-04-05 22:17
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć ile można zarobić takie widełki w firmie na stanowisku doradca klienta?
Kamil 2017-04-06 08:42
Z tego co tu można wyczytać i usłyszeć od ludzi to zdaje się, że widełki to od najniższej krajowej czyli 2000 do 3000 brutto w zależności od wielkości miasta i doświadczenia.
Melania 2017-04-09 10:14
Capital Service to bardzo fajna firma, wprawdzie pracuję tu od niedawna ale jestem z pracy zadowolona. Całkiem dobre zarobki no i atmosfera jest bardzo fajna.
Sisiula 2017-04-09 18:01
Firma rozwija się, pieniądze dobre, wszystko na czas, atmosfera bardzo dobra. Ogólnie firma, w której można pracować ba stałe. Pracodawca daje konkursy dzięki, których można dostać dodatkowe pieniądze. Trzeba tylko chcieć pracować i się wykazywać. Pozdrawiam oddział Siedlce i całą centrale.
Sisiula 2017-04-09 18:02
Firma rozwija się, pieniądze dobre, wszystko na czas, atmosfera bardzo dobra. Ogólnie firma, w której można pracować ba stałe. Pracodawca daje konkursy dzięki, których można dostać dodatkowe pieniądze. Trzeba tylko chcieć pracować i się wykazywać. Pozdrawiam oddział Siedlce i całą centrale.
Lila 2017-04-20 22:57
Capital Service ma w ofercie pracę dla doradcy klienta, czy ktoś mógłby dodać coś więcej o tej pracy? Jaka jest atmosfera w firmie, czy do pensji dochodza jakieś dodatki?
ROmek 2017-04-21 10:38
Praca w oddziale, sprzedaż kredytów i ubezpieczeń. Atmosfera w firmie fajna - zajrzyj na ich fejsbuka. Widać, że jest tam wesoło :) Kaska to podstawa + premia od sprzedaży.
Lila 2017-04-25 10:01
Witam, mam pytanie o pracę na stanowisku trenera ds.kompetencji sprzedażowych. Jak to jest zorganizowane? To praca w biurze czy w terenie? Jaką kasę można dostać i czy są jakieś premie? Jak się pracuje?
Kamila 2017-05-06 17:11
Zarobki w Centrali słabiutke... i to baardzo.
Melania 2017-05-10 09:55
Capital Service od momentu postania ciągle się rozwija i wprowadza nowe produkty na rynek. Pracuję w firmie i jestem z tego bardzo zadowolona, ponieważ dobrze zarabiam i ogólnie atmosfera jest fajna. Ja do pracy idę z radością a nie tylko po kasę. Polecam
Melka 2017-05-23 21:14
Myślę, że praca w takiej firmie to prestiż dla ludzi. Capital Service ciągle się rozwija a tym samym mamy spokojna perspektywę na przyszłość. Uważam, że niejedna osoba chciałaby tu pracować i to jest ważne.
Mela 2017-06-18 08:58
W takiej firmie jak Capital Service praca to sprzedaż pożyczek, wszystkie sposoby są nakierowane na sprzedaż.
Melania 2017-06-22 10:08
Jeśli ktoś idzie do pracy to z pewnością wie co będzie robił. Wiemy jaką działalność prowadzi Capital, więc nie rozumiem komentarzy, że firma jest nieuczciwa. To normalna firma pożyczkowa a klienci takich potrzebują.
Gabi 2017-06-22 23:14
Praca za grosze a dodatkowo dział IT nic nie potrafi sprawnie naprawić, trzeba się wykłócać o swoje bo inaczej nie będzie zrobione.
1
Maniek 2017-06-25 11:21
Rozumiem, że praca w windykacji może być stresująca ale jak już ktoś chce tu pracować to lepiej niech pracuje a nie wypisuje bzdury na forum bo to nie pomoże.
CS 2017-06-26 21:28
Chyba rks
Melania 2017-07-02 21:12
Szkoda, że niektórzy swoje niepowodzenia przerzucają na firmę . Nie udaje się tutaj to szukajcie innej firmy!.
Obiektywny 2017-07-10 23:06
Pracowałem w Capital Service w latach 2014-2015. Czas spędzony w tej firmie wspominam bardzo pozytywnie. Po krótkim czasie jak przyszedłem do oddziału to ze swoim współpracownikiem zaczęliśmy realizować plany. Nie powiem, bo sprawiało mi to ogromną satysfakcję, również finansową. Praca jest bardzo różnorodna, a co za tym idzie czas w niej bardzo szybko upływa. Bardzo ceniłem sobie połączenie pracy mobilnej w Pandzie :-) ze stacjonarną w biurze. Powiem szczerze, że choć pracuję już w innej branży, zarabiając trochę inne pieniądze to zawsze pozytywnie wspominam te stare czasy. W moim przypadku zdecydowałem się na zmianę przez brak możliwości rozwoju zawodowego i myślę, że to jedyny minus tej pracy, dla osób ambitnych, które chcą się rozwijać.
2
Czarodziej 2017-07-13 14:16
oo Joasia , jest Boska ! :)
Muninek 2017-07-14 22:20
Capital Service to fajna firma, pizę tak ponieważ pracuję tu i wiem jak jest.
Zostaw swoją opinię o Capital Service S.A. - Ostrołęka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Service S.A.