INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

Kraków

Opinie o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa

jacek 2013-07-29 09:44
Jagar a dokładniej to co masz na myśli pisząc tak o pracy w Indmont? No i ile się zarabia miesięcznie?
bogdan 2013-09-16 20:28
Witam. Zastanawiam się nad pracą w tej firmie. Czy ktoś może mi tutaj napisać na temat tego jakie są tam zarobki?
JOSZKO 2014-02-10 09:58
Ludzie dajcie,sobie spokój z ta firmą.Szkoda pieniędzy na telefony,bo panowie którzy je odbierają robią z ludzi głupków.Ciagle ta sama gadka.....Cos bedzie prosze zadzwonic w póżniejszym czasie,może za tydzień,albo za dwa.I tak w koło.Pracuje u nich parę osób,głównie same rodziny.Ojcowie z synami,bracia,szwagry wujkowie, głównie ze wsi.Robia w zimie,a na wiosne siewy w polu,i oni jeżdżą do domów.a jeżeli jest ktos z miasta,to nie chcą go puscić do domu.I ciągle przeprowadzki z miejsca na miejsce.Stawka od lat ta sama 8 euro.No i zrzuta na paliwo na dojazd do pracy.Nigdy sie z takim czyms nie spotkałem.Jedynie co moge powiedzieć to to że wypłata na czas i nie oszukują na kasie.Ogólnie........NIE POLECAM.....Jest teraz dużo innych lepszych firm.Jeżeli chcesz,się przekonać jak jest naprawdę to jedż........a będziesz żałował...
5
Pracuś 2014-02-26 08:51
Panowie czy w umowie o prace są wpisane stawki ,diety i co ile zjazd do domu.
Jakie warunki hotelowe czy pokoje 2 osobowe albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 10 w pokoju.
Czy zapewniają ubrania robocze.A czy umowy śmieciowe czy konkretne???????
bolo 2014-02-28 19:50
Myślę ,że jeśli jesteś fachowcem z odpowiednimi uprawnieniami ,to daj sobie spokój.Poszukaj pracy bez takich pośredników jak ta firma, której właściciele bogacą się na takich naiwniakach jak ty.
2
wielbiciel firmy 2014-02-28 20:26
Co do opisywanej firmy, jeśli tam pracujesz jest wszystko ok, wynagrodzenie wypłacane w całości, płacą za należy urlop, wszystko pięknie tylko musisz tam pracować.... Ale aby się do nich dostać to najpierw musisz czekać długie lata , panowie (usunięte przez administratora)są niepoważni, wczesniej ktoś napisał że mają ludzi za (usunięte przez administratora), i to jest prawda . Mówią że robota tuż tuż i tak mijają kolejne miesiące tam mają robotę tylko dla swoich którzy wciągają również swoich. Nawet jeśli udało ci się wyjechać na długi trzy tygodniowy kontrakt nie spodziewają się kolejnego no chyba że sobie o tobie przypomna z super propozycją dzwoniąc np. 20 grudnia i proponują wyjazd od 24 do 30 czy nie myślicie że ktoś tu wymaga leczenia , tylko się zastanawiam który PAN i w jakim szpitalu szkoda tylko tych ludzi którzy czekają ja też tak czekalem....... no może bym nie czekał ale co bym musiał zrobić może spotkać się z którymś z tzw kierowników i dać prezencik.... może ....szkoda tylko że szef o niczym nie wie , a może się myle. Podsumowując super firma dla czekających (usunięte przez administratora).
3
kufelek 2014-04-23 17:32
masz kolego racje czekasz jak ma skazanie zadzwoniom albo i nie a co do prezentów teraz100 euro na głowe takom mają stawke jak niedasz to czekasz jak głupek pozdrawiam wszystkich oczekujących na zbawienny telefon
3
bolo 2014-04-24 19:21
Coś mi się wydaje ,że odpowiadam na post napisany przez samych właściceli, którzy chcą w ten sposób pokazać jak wszyscy potencjalni kandydaci na pracowników modlą się o pracę w Indmont.
1
bolo 2014-04-30 14:14
A czy nie zauważyłeś ,że na tym forum pozostają jedynie opinie, które przedstawiają firmę Indmont jako marzenie dla niektórych ( co za filantropia właścicieli, jacy oni są dobrzy),pomimo tego że niejeden już się przekonał że rzeczywistość jest zupełnie inna niż to co pracodawca obiecuje na wstępie.Właściciele regularnie usuwają to co im nie pasuje, zmieniają treści wypowiedzi.Policz sobie ile jest teraz wypowiedzi na forum a ile powinno być wg informacji u góry. Pracowałem tam to wiem.
3
DAREK 2014-05-31 21:37
PANOWIE PRACOWNICY CZY KTOS Z WAS ZNA ''KADAFIEGO'' PONOC PRACOWAL W INDMONCIE I DAL MI NAMIARY NA TA FIRME CHWALIL ICH BARDZO
Bolo 2014-07-18 14:03
Indmont=administratorzy=właścicielka
6
DAREK 2014-08-12 20:30
rozmawialem z nim w hucie miedzi glogow chwalil indmont za dobre warunki pracy solidne wynagrodzenie za efektywna prace tylko te wyjazdy nie do konca zgrane z rzeczywistoscia w tamtym czasie pracownik HPR
ktoś 2014-09-27 06:58
Reklama przeklejona z innego portalu i po co.Przecież to bez sensu,zwłaszcza to"młode i dynamiczne przedsiębiorstwo"-śmieszne.
1
Maciek 2014-10-02 15:15
Tez na Glogowie o nich ozmawialem. Trzech pojechalo i narazie nie narzekaja. Ja tez pobuje ale nagle telefon Szymona z ucichl. Nie odbiera, nie odpisuje. Czyli co(?)
Joszko 2014-10-20 09:50
Odpowiadam dla ( usunięte przez administratora )sobie spokój z firmą Indmont.Szukają,przysłowiowych....jeleni na parę dni do pracy.A szczególnie przed świętami,ponieważ garstka ludzi którzy tam pracują,zjeżdżają na święta i nie ma kto pracować.Wiele osób,już się o tym przekonało.Panowie którzy zajmują się werbunkiem,i rekrutacją,oszukują ludzi mówiąc że praca stała,stabilna i na długo.Jest to ....wielka ściema.Poza tym trzeba się składać na paliwo za dojazdy do pracy.Myślę że wiele osób zdąży przeczytać opinię zanim zostanie ona usunięta,tak jak i inne opinie.Szukajcie innych,bardziej płatnych firm.Teraz otworzył się rynek,pracy.A jeżeli ktoś chce zrobić sobie wycieczkę do Niemiec....to może się tam przyjąć.
3
ktoś 2014-10-28 18:17
Czy ty czasem nie jesteś adwokatem właścicieli albo po prostu dokładnie nimi?
1
mikołaj 2014-12-08 14:37
ja nie widziałem niestety żadnej ofert spawaczych w niemczech, a sam bym chętnie pojechał, bo własnie znajomy mojego kolegi tam był i strasznie zachwalał, że stwki to są w ogóle nieporównywalne za bardzo z tymi co w kraju i też warunki miał bardzo dobre, a ja też mam doświadczenie, więc sądziłem, że moge spróbować.
1
mary 2015-01-22 23:27
panowie tam tylko pracują znajomi znajomych, rodzinne koligacje,i jest tak naprawdę jak opisujecie,można czekać na telefon nawet pół roku,albo zjechać do Polski na 2 lub 3 miesiące i nikogo nie obchodzi to że masz umowe nawet na 2 lata.Płacą składki i podatki w Niemczech,to fakt.Zarobki żadna rewelacja 8-10EUR chyba ,że masz dzieci to należy ci się rodzinne 180 EUR na jedno dziecko.
2
reks 2015-03-14 21:44
Teraz w Niemczech jest minimalna stawka 8,5 euro, to jak zmieniły się te stawki z 8-10? Nadal jest tyle, tylko, że dolny prób podskoczył o 50 eurocentów, czy w ogóle nic sie nie zmieniło? Są do tego jakieś premie do zgarnięcia, diety, czy cokolwiek, czy tylko kasa na dziecko jest możliwa? Pozdrawiam.
2
Wiesiek 2015-09-20 21:09
Pracuje u nich od 8 lat właśnie dlatego że nigdy nie miałem problemów z pensją.
Coś mi się wydaję że dałeś ciała i masz pretensje do wszystkich.
tg 2015-09-22 18:00
Wiesz co myślę że pracujesz tam nawet od początku (jako kto sam wiesz) a teraz starasz się złagodzić krytyczne opinie.
Robson 2016-02-18 16:44
witam wie ktos ile placa na exporcie?ile dostaja na godz monterzy i ile spawacze?piszta
karnister 2016-05-10 10:50
hahahaha 2-3 lata doświadczenia , tacy niby monterzy to nawet rury nie potrafią dobrze wytrasować już nie mówiąc o jej prostym ucięciu znam kilku z własnej autopsji .Gdzie oni nie byli co nie robili a w praktyce to tylko sztuki bez pojęcia daj mu izometryk to gamoń nawet nie potrafi kierunku znaleść . Mam17 letnie doświadczenie i też czasami się pomylę i niech mi nikt nie piepszy że po 3 latach to z niego monter ....Pozdrawiam
5
zbycho 2016-06-18 10:43
@karnister no ale chyba jakoś trzeba zacząć, też 15 lat temu miałeś 2letnie doświadczenie. Tego nie pamiętasz? ;)
3
1 blo 2016-12-06 20:08
kto by go nie znał największy krzykacz i opierdalając :)
1
bla bla 2016-12-06 20:14
monterzy od 8-9 eu spawacze 10-12 eu
2
Siwy 2017-01-04 13:35
Mam pytanie to jak jest z tym INDMONTEM bo dostalem propozycje pracy do Niemiec jako monter i nie wiem co robic odpiszcie
Siwy 2017-01-04 14:45
To co jest z tym INDMONTEM bo dostalem propozycje pracy w Niemczech na montera za 8 euro moze ktos odpisac?
maiś 2017-01-24 13:36
ja dostalem propozycje jako spawacz ktos tam pracuje?? jak wyglada praca ile h? i czy placa??
mario 2017-01-25 22:28
dajcie sobie spokój z ta firma,odprowadzają marne podatki marne zwroty,składanie się na paliwo do pracy,monterzy od 8,5 spawacze od 10-12 to już wiekowy zasłużony,umowy śmieciowe.odradzam!!!
panowie werbujący opowiadają ze jest super , kłamstwo,na budowie cyrk i brak BHP
3
mario 2017-02-08 14:13
Witam.Panowie z daleka od tej firmy ,w biurze same oszusty,co innego ci mowia a robia co innego,dodzwonic sie do tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od exsportu to tragedia,byle cie odesłac z biura i juz sa szczesliwi,jadac na belgie Wirlki Pan SZymon nawet ci auta nie zatankuje tylko da kase w euro a ty wyjezdzjac z biura musisz szukac kantoru i cpn,bo paliwa zerto ,NIEE POLECAM TEJ FIRMY
3
Szymon 2017-02-13 21:22
Panie Mario
Zamiast tracić czas na szkalowaniu firmy, polecam udział w kursach doskonalenia zawodowego bo w Indmont szanse na dłuższe zatrudnienie mają tylko fachowcy oczywiście samodzielni dla których zatankowanie samochodu nie stanowi problemu .
Jeśli chciałby Pan porozmawiać bezpośrednio na ten temat, zapraszam do biura.
mario 2017-02-17 16:01
Panie SZymonie jezeli pan uwaza ze w tej firmie pracuja fachowcy monter za 8-9 euro a spawacze od 10-12,to zycze dalszych sukcesow ,jak to pan nazywa ''Fachowcy"Zaden fachowiec za te euruski nie pojdzie do tego grajdołka.....Miłego Weekendu,
3
wili 2017-02-23 21:10
Tak to prawda co pisze kolega @mario w biurze jeden wielki burd... tylko jak człowieka wysyłają do pracy to są mili a potem nie odbierają telefonu maja człowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A z tymi składkami za paliwo na dojazd do pracy ido Polski to też prawda a stawki jak dla uczni . Panie Szymonie proponuje panu zmienić prace bo do tej się pan nie nadaje najlepiej jako sprzedawca do baru piwnego
5
wili 2017-02-23 21:10
Tak to prawda co pisze kolega @mario w biurze jeden wielki burd... tylko jak człowieka wysyłają do pracy to są mili a potem nie odbierają telefonu maja człowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A z tymi składkami za paliwo na dojazd do pracy ido Polski to też prawda a stawki jak dla uczni . Panie Szymonie proponuje panu zmienić prace bo do tej się pan nie nadaje najlepiej jako sprzedawca do baru piwnego
4
Zorro 2017-02-23 21:19
Pracowałem w Indmoncie firma dno stawki małe, kwatery masakra ludzie na śmietnikach lepiej żyją ,social zero biuro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ODRADZAM
4
Ludwik 2017-02-27 21:07
stawki monter do 8 do 10 eu spawacz od 10 do 12 eu an umowie 9 eu zero dodatków za nadgodziny i soboty jednym słowem kicha kwatery to kurniki brud i smród ogólnie kicha nie polecam
4
Paulina 2017-03-08 11:02
Czytaliście wywiad opublikowany na naszym portalu? Możecie go znaleźć w specjalnie wyróżnionej kolorem czerwonym zakładce, przy wątku firmy :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,390721,wywiad-jacek-mastek
BLA BLA 2017-03-08 15:05
ha ha ha ale ściema wywiad chyba sponsorowany panie Jacek Mastek proponuje przed wywiadem porozmawiać z pracownikami to by się panu trochę oczy otworzyły . Wystarczy podzwonić po kolegach z branży i oni powiedzą jaka jest prawda .problemy z doliczeniem sie wypłaty , wypłata nie w terminie problemy z transportem odpowiedzialność za auto za ludzi przewożonych a w razie problemu firma ściąga ci z wypłaty . Można by tak długo pisać. OGÓLNIE to praca tylko dla zdesperowanych .pozdrawiam była ekipę z Dyllingen uciekajcie z tej złodziejskiej firmy .
2
Paulina 2017-03-20 12:10
@BLA BLA, a co możesz uznać za największy plus pracy w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?
Z KANADY 2017-03-20 16:43
CO MOŻESZ UZNAĆ ZA NAJWIEKSZY PLUS PRACY W IDMONT MOGĘ ŻE SIĘ ZWOLNIŁEM SAM I POKAZAŁEM SRODKOWY PALEC ZBOCZKOWI KTÓRY PŁACI MONTEROM 8 EURO I MÓWI ŻE TO SĄ DUŻE PIENIADZE POROBISZ W ROKU ZE TRZY MIESIĄCE Z PRZERWAMI RAZ JEDZIESZ NA TYDZIEŃ PRZERWA Z DWA TYGODNIE ZNOW JEDZIESZ NA DWA TO MAX TYGODNIE ZA MIESIĄC ZNOWU NA DWA TYGODNIE I ZNOWU JAK POLICZYSZ TO WIĘCEJ WEZMIESZ KURONIÓWKI ZA ROK NIŻ U TEGO BARANA TERAZ PRACUJE ZA 13 EURO I ZA MIESIĄC PODWYSZKA NA 16 A TE Z IDMONTU TO SZUKAJĄ JELENI SŁYSZAŁEM ŻE DZWONILI DO MOICH KOLESIÓW DO 9 LUDZI BO NIKT NIE CHCE TAM JECHAĆ A LUDZIE POZJEŻDZALI BO ZNALEŹLI ROBOTE ZA 12 EURO I KWATERY TO SYF NAWET LODÓWKI NIE BYŁO JEDEN KIBEL NA 8 LUDZI
3
Paulina 2017-03-22 10:55
@Z KANADY, a ile razy pracowałeś przez INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa?
mario 2017-03-24 14:33
Uwaga panowie INDmont znow szuka jeleni na spawalnictwie!!!!Nie dac sie nabierac na te ich kłamstwa.......FIRMA krzak
2
Staff 2017-03-28 01:42
Szanowny Panie BLA BLA
Nie będę polemizował na temat tych bzdur ale ponieważ zostało wspomniane Dillingen może jest Pan jednym z tych 4 mistrzów świata, którzy niedawno przyjechali tam i zamiast iść do roboty urządzili sobie libacje alkoholowe na hotelu przez 4 dni, zjechali, a bojąc się żon tłumaczyli, że to nie ich wina?

Jak chciałby Pan pogadać zamiast pisać te paszkwile Panie BLA BLA to zapraszamy do biura.
Staff 2017-03-28 02:08
Szanowny Panie Mario
Pana frustracja wskazuje prawdopodobnie na problemy z zatrudnieniem.
Tak jak radziliśmy Panu we wcześniejszym mailu, więcej koncentracji na doskonaleniu zawodowym, lepszym nastawieniu do polskich firm i życie nie będzie wyglądać tak ponuro.

Ponadto prosimy, żeby Pan nie obrażał setki pracowników zatrudnionych w Indmoncie od wielu lat bo są to prawdziwi fachowcy a nie bezrobotne jelenie.
Paulina 2017-03-29 09:53
@Staff, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa, a nie poszczególnych osób.
Paulina 2017-04-06 10:57
A jakie korzyści znaleźliście współpracując z powyższą firmą?
Paulina 2017-04-10 14:55
@. jestem redaktorem GoWork.pl i chętnie poznaję Waszą opinię na temat pracy w INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa. Odpowiedź na temat warunków pracy, plusów, minusów może być również pomocna dla przyszłych kandydatów.
Maro 2017-04-13 20:10
Pracuje w Indmoncie od ponad roku, byłem na kilku budowach, i jak się dogadałem na początku tak jest, kasa na czas, kwatery przyzwoite, przewinęło się trochę osób ale słyszałem że jest tam coś takiego jak ocena pracownika , proponują mi kolejne wyjazdy więc jest OK.
Leon 2017-04-15 00:03
Ocena pracownika jest taka wypijasz 0,7 z Antonim lub Adamem sprzedajesz kolegów z którymi pracujesz i już wtedy masz pewność że może za dwa miesiące znów zabiorą cie na dwa tygodnie do roboty tylko jak tak dalej będzie to strach będzie nawet z kimś zapalić papierosa . Ogólnie potrzebują tam desperatow bez ambicji z problemem alkoholowym .

8
Zostaw swoją opinię o INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDMONT sp. z o.o. sp. komandytowa