brak logo

Garex. sp. zo.o.

Swarzędz

Opinie o Garex. sp. zo.o.

kierowca 2015-02-01 11:56:55
szukam osob poszkodawanych przez firma garex
9
KSIWKKSDK 2015-03-13 19:21:59
BARDZO ZLA ATMOSFERA I BARDZO ZLE SIE TAM PRACUJE
3
Swindon-born 2015-06-08 12:35:49
System avansowania w garexie im wiecej kablujesz tym lepiej na parkingu twarza sie grupy wzajemnego wsparcia typu albo dołaczysz do jednej z nich i druga grupa bedzie cie obrzucac błotem lub nie dołaczysz do zadnej i obie grupy wejda ci na łeb dyspozytor Emil bo pracowalem na lini angielskiej ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twoj czas pracy bo cytuje "samochody musza sie poruszac bo maja gps" akurat ta anegdota ma sie do tego jak promy nie działały a na pociagu szła tylko jedna linia wiec wszyscy przekroczylismy czas pracy ja miałem z jednych najmniej 18 h pracy a z tego co slyszalem byl taki co mial 30h
kierowca 2015-08-23 09:43:32
Jak jesteś kierowcą i nie masz problemów zapraszamy do firmy GAREX. Tu problemy znajdą cię same. Osoba, która prowadzi w tej firmie rekrutację jak zatrudnia pracownika obiecuje wszystko, o co ten zapyta lub poprosi. Natomiast jak już pracownik jesteś zatrudniony staje się własnością DYKTATORA I PODLEGA JEGO PRAWU! Zniszczył już wiele osób jak chcesz, aby niszczył Ciebie ZAPRASZAMY!!!
3
kierowca 2015-09-29 13:11:29
Jak się z Tobą skontaktować? Co masz do zaoferowania po potrzebuje pomocy w tym temacie
kierowca 2015-09-29 13:12:49
Jak się z Tobą skontaktować? Co masz do zaoferowania po potrzebuje pomocy w tym temacie
1
kierowca 2015-10-02 08:41:43
Zawsze możesz spróbować sam się przekonasz jaka jest atmosfera i czy będzie Ci pasować. W ostatnim czasie średni czas pracy kierowcy to od 1 do 6 miesięcy. Był czas że w tej firmie można było się zatrudnić tylko z polecenia innego pracownika ale świstak zmienił politykę i próbuje rozłożyć trzecią firmę na łopatki. Ciekawie czy ponownie ktoś ukradnie dokumenty zatrudnienia pracowników jak to miało miejsce w poprzedniej firmie którą zarządzał???
2
kierowca 2015-10-22 09:13:08
szukam opini o p .Jacku z garex swarzedz
apud2 2015-10-28 21:57:35
Brak słów aby opisać postać i wydać opinie na temat osoby która wymieniłeś.
bubu 2016-01-11 22:21:54
Witam
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie - wrażenie nieprzyjemne, babki które przeprowadzały rozmowie jakieś naburmuszone, szło wyczuć ciężką atmosferę. Praca jako dyspozytor - dwie zmiany, praca także w soboty a chcą płacić śmieszne pieniądze.
2
kierowca 2016-02-19 12:21:19
Witam. Pracuje od ponad roku i powiem tak ze wzedzie dobrze tam gzdie nas nie maw. W kazdej firmie sa jakies promemy. Moje zdanie na temat tej firmy jest ok glownie wyplaty sa 100% na czas a pracowac trzeba w zadnejfirmie nie posadza. odnosnie tacho to sam kierowca tego pilnuje jezeli konczy mu sie czas to zjezdzam na parking. Wszystko na luzie wiadomo ze trzeba dojezdzac na czas rozladunku ale jezeli cos sie wydarzy na trasie ze nie dojedzie to nikt glowy nie urwie. Pozdrawiam.
jjjjjjjjjjjfffffkkkk 2016-04-12 09:21:26
pracuje w Garexie już kilka miesięcy i musze przyznać że atmosfera w pracy sie poprawiła. Idą kierowcy na ręke przy zjazdach, jak trzeba zostac dłuzej w domu to nie ma problemu, kasa zawsze na czas a i jakas premia zawsze wpadnie... diete podniesli wiec nie wiem na co narzekac.. a robota jak wszedzie robic trzeba. Wiadomo Pan Jacek łatwego charakteru nie ma ale przecie nie on sam tam pracuje i z innymi tez mozna sie dogadac ;)
jaro 2016-04-28 12:34:39
może ktos napisać coś o firmie garex? czy można zarobić dobre pieniądze za przyzwoita prace czy sobie lepiej głowy nie zawarwcac bo te wczesniejsze opinie to raczej dno.a jesli to jak jest na pojedyńczej obsadzie?
gugu 2016-05-09 08:57:29
standardowo ci przyjacielu odpowiem że wszystko zależy od stanowiska jakie piastujesz w firmie. w transporcie i spedycji wielkie pieniądze są możliwe.
Zostaw swoją opinię o Garex. sp. zo.o. - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Garex. sp. zo.o.