Ewa Szpot

Adres: Wrzesińska 174, 62-020 Swarzędz

NIP: 7771030439 KRS: 0000088107

Ewa Szpot
1 20 47 5 1

Opinie o Ewa Szpot

Filtruj opinie po kryteriach:

NataliaT
 Opinia

Widziałem ogłoszenie do działu marketingu, ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy atmosfera, zarobki nadal są takie same jak w opiniach 2016-2018? Chciałam wysłać cv, ale po przeanalizowaniu opinii jestem przerażona..

Pomocna?
Tak1Nie
Witold
 Opinia
@NataliaT 12.06.2019 16:40

Opinie należy czytać, ale wnioski trzeba wyciągać samemu. Myślę, że powinnaś zdecydować się na rozmowę choćby po to, żeby zweryfikować wypowiedzi na forum i bezpośrednio od rekruterów dowiedzieć się o warunkach zatrudnienia i atmosferze w firmie. Napisz na jakie stanowisko chcesz kandydować i jaką decyzję podjęłaś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Pracowałem w tej firmie i nie polecam. Zatrudniają w firmie "córka" umawiają się na kwoty netto a później mówią że t o brutto. Warunki socjalne jak by 20 lat temu przestali inwestować. Jedno wielkie kolesiostwo. Kierownictwo pijaki nie znające się na tym co robią. Nie polecam tam pracować ponieważ wykorzystać pracownika na max a zapłacić minimum.

Pomocna?
Tak13Nie
Teresa
 Opinia
@pracownik 15.10.2018 11:00

Nie masz pozytywnej opinii o Ewa Szpot jako pracodawcy. Jak konkretnie mógłbyś opisać warunki socjalne, o których wspominasz w swoim wpisie? Chcę Cię przestrzec również przez opiniami obraźliwymi, które naruszają dobre imię osób pracujących w tej firmie. Powinny być zgodne z regulaminem, który każdy z użytkowników zobowiązuje się przestrzegać decydując się na aktywność w tym wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NickFury
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@pracownik 15.10.2018 11:00

Generalnie słabo, w każdej szanującej się firmie handlowej pracownicy otrzymują premie od sprzedaży taka by jak najlepiej zmotywować. Natomiast kiedy przy wynikach brak odpowiedniej pensji, czas myśleć nad zmiana. Do Poznania niedaleko, a poznańskie salony tylko czekają na wyszkolonych handlowców, oczywiście z odpowiednia pensja. Warto zmienić firmę z 1/5 gowork na przynajmniej 4/5 :))

Pomocna?
Tak1Nie
Teresa
 Opinia
@NickFury 24.05.2019 07:50

Oczywiście - zazwyczaj, jeśli chodzi o branżę handlową, pracownicy otrzymują dodatkowo premię od sprzedaży. Szkoda, iż - według Ciebie - w Ewa Szpot sytuacja wyglądała trochę inaczej. Ale jestem przekonana, że pracodawca ten ma inne atuty, dla których warto byłoby dla niego pracować. Może oferowano Ci tam jakieś atrakcyjne dodatki pozapłacowe, które w jakiś sposób rekompensowałyby brak premii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NickFury
 Opinia
@Teresa 11.06.2019 15:35

W poznanskiej branży moto po prostu śmieją się z tej firmy, na szczęście rynek weryfikuje, co raz więcej klientów flotowych spogląda na gowork w celu weryfikacji jak tam traktuje się pracowników, bo to również świadczy o podobnym traktowaniu klientów. 1/5 to brzmi jak żart, a jednak jest realny.

Pomocna?
TakNie
Lolek
 Opinia

Na tym forum powinny znaleźć się tylko opinie pracowników. Klienci swoje uwagi powinni napisać na właściwy adres.

Pomocna?
Tak2Nie
. basiula
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Przegląd po dwóch latach. Nie polecam robić przeglądu gwarancyjnego. Kierownik serwo y na podstawie zdjęcia zrobionego przez pracownice ocenił że samochód jest uszkodzony a nie koroduje. Nie pofatygowal się wysłać reklamacji do producenta. Tłumaczył się że pracownica już nie pracuje. Skandal co to obchodzi klienta. W tym serwisem nie róbcie przeglądów gwarancyjnych bo to są wyrzucone pieniądze. Arogancja bezczelność to jest argument tego pana. Czekałam pół roku za odpowiedź i taka otrzymałam od tego arogant kierownika serwisu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mod_rem
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia

Witam pierwsze wrażenie pozytywne lecz na tym koniec! Gdy zamówiłem auto i po długim oczekiwaniu przyszło okazało się że auto jest nie zgodne z zamówieniem przez co nie spełni swojego przeznaczenia. A umowa na pracę pod dane auto podpisana. Co dalej salon po cichu przeprosił i oznajmił że nie mogą takiego auta dostarczyć gdyż mają błąd w programie przez co auta w takiej konfiguracji nie dostarczą. A gdyby oznajmili to od razu mogłem zamówić auto u konkurencji gdzie takie auta mają czyli w Peugeocie gdzie owe auta jeżdżą tylko pod innym znaczkiem. Czyli sumując klient został na lodzie bez auta i w kieszeni z umową więc teraz szybko musiałem nająć auto bo nie stać mnie by płacić kary. Zanim złożycie zamówienie zastanówcie się czy warto!!!!! A jeżeli przyjdzie auto sprawdzajcie czy jest zgodne z zamówieniem!!! Pozdrawiam mam nadzieję że wpis was uchroni przed kłopotami????????????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pepe
Nazwa działu: Blacharnia
 Opinia

podczas serwisu, również napraw, więcej popsuli, niż naprawili. oni tam mają takie pomysły, że najbardziej rozwydrzony dzieciak by na to nie wpadł, jak może sponiewierać i zdewastować Twój samochód. dzięki temu serwisowi zrezygnowałem z marki, aktualnie idąc wprost do Renault, mimo że chciałem mieć nową Insignię - ale nie, dziękuję. nie chcę mieć nic do czynienia z autoryzowanymi serwisami Opla w Poznaniu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mmmmmmmmmm
 Opinia

Uwaga!! Oszukują na rozmowie o pracę!!!!!!!! Nie idźcie tam. (usunięte przez administratora) i wodorosty. Tragedia powinni tą firmę zamknąć.

Pomocna?
Tak4Nie
Bylypracownik
 Opinia

Najgorsi z najgorszych. (usunięte przez administratora) pracownika maja głęboko w piważaniu i patrzą tylko jak na nim zarobić. Ewa to rozwydrzona baba, która wpiernicza się we wszystko, a kierownicy działów nie robia nic dla pracowników, bo się boją. Mobbing i darcie ryja na pracowników to codzienność.

Pomocna?
Tak7Nie
DyferOdNysy
 Opinia

Brak słów tam jest. Wypłaty to śmiech na sali. Brak pieniędzy na ubiór pracownika, naprawę drzwi, bramy i innych urządzeń, mechanicy nie mają narzędzi, chęci i wypłaty, kierownik drze ryja i każe zap.... za te marne grosze k....wa.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opelek
 Opinia

Byłem na serwie z moim oplem , obsługa średnia , pojazd nie naprawiony prawidłowo , po wyjeździe z serwisu okazało sie że usterka która miała być wykonana nie została zrobiona ! Porażka . Poprosiłem kierownika serwisu , takiego poniżenia nigdy nie doznałem , ludzie skąd wy bierzecie tych pracowników ! Niekompetentny , nieuprzejmy i do tego brak podstawowej wiedzy. Nie wrócę juz tu na serwis , nie chce mieć z tym panem nic do czynienia , szkoda że taki niby renomowany serwis pozwala sobie na takich ludzi. Żal !

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
globi
 Opinia

pracuje w firmie już od jakiegoś czasu. Najniższe stawki na rynku, patrzą tylko jak okroić z wypłaty. niskie premie, a tak na prawdę to prawie ich brak. Pracujesz jak beduin, a zarabiasz grosze, gorzej niż na kasie w biedronce... atmosfera kiepska, kapusiostwo i jedna wielka masakra

Pomocna?
Tak12Nie
Basia
 Opinia

Nie polecam tego serwisu!!!. Prosze jeśli nie chcecie mieć problemów ze swoim autem to poszukajcie innego. W moim przypadku auto wydali naprawione częściowo!!! Dzień po odbiorze odprowadzałam auto ponownie. W trakcie pobytu w serwisie zginęły zaślepki do belek bagażnika. Do dziś ich nie otrzymałam, a minęło kilka miesięcy. W moim imieniu interweniował wielokrotnie pracownik leasingu. Totalna ignorancja, klienta mają za nic. Na szczęście skończyła się im autoryzacja na KIA z końcem września tego roku. Omijajcie szerokim łukiem !

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Labo
 Opinia

Tak to prawda , ta firma bardzo mało płaci , kobieta w biedronce więcej zarabia. Na rozmowie o prace mydlą oczy jak tu jest pięknie , a przyjdzie czas wypłaty i czar pryska . Władze tej firmy zatrzymały sie na czasach , które były 15 lat temu , szpot płaci najmniej ze wszystkich firm motoryzacyjnych w Poznaniu i to na każdym dziale , ale oni sa zaślepieni . Mówią ze nie ma ludzi do pracy , ludzie sa , ale nie za ochłapy i traktowanie pracownika jak byle kogo . Władze zacznijcie doceniać swoich pracowników bo dzięki nim macie prace i wypłatę . Ta firma to jedno wielkie kolesiostwo , połowa z kierowników gdyby nie plecy by nie pracowała bo niczego sobą niereprezentują, pomijając juz wiedzę której nie posiadają . Tylko prężyć sie i tors wypinać to potrafią ( szczególnie jeden ) burak . Pozdrawiam i szczerze odradzam

Pomocna?
Tak12Nie
Mija
 Opinia

Firma masakra oszukują na wypłatach ostatni jednego oszukali o 500zl i nie wypłacili nadgodzin.... Masakra nawet nie umią wytłumaczyć dlaczego unikają pracownika jak tylko mogą żal .... (usunięte przez administratora) i tyle pracownicy tylko piją i udają że to normalne odradzam tą firmę to jest jakaś masakra

Pomocna?
Tak8Nie
Fi fi
 Opinia

Pracowałem w tej firmie Ok . Pół roku , ale to wystarczyło by zobaczyć co sie w niej dzieje . Komuna jeszcze tam jest . (usunięte przez administratora) Płaca No niestety nie najlepsza , wiadomo ci co cic nie robią zarabiają więcej niż szary pracownik , który musi sie użerać z pracownikami , żenada . Ale juz jest coraz mniej chętnych by tam pracować , wiec firma umrze śmiercią naturalna . Szkoda , ze pracują tam naprawdę zdolne jednostki , które nie są doceniane i na pewno wkrótce odejdą .

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

@CałaJA, to forum nie powinno skupiać się na opisie zachowania konkretnych osób zatrudnionych w Ewa Szpot, ponieważ nie są one ich tematem. Ważne, aby wątek ten zapełniany był informacjami dotyczącymi warunków pracy i innych aspektów ważnych z perspektywy użytkowników zainteresowanych aplikowaniem do tej firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia
@Teresa 16.09.2018 19:45

@Teresa firmę tworzą ludzie w niej pracujący! Atmosfera w pracy jest jednym z najważniejszych czynników branym pod uwagę zarówno przez osoby już pracujące w danym miejscu jak i tych, którzy chcą się zatrudnić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CałaJA
 Opinia

Pracowałam w tej firmie, z zewnątrz niby wszystko super pięknie...ale jak się wejdzie do wewnątrz to widać ogromne braki, na każdym kroku. Latem w salonie jest jak w piekarniku, zimą nie jest zimno z racji tych wielkich szyb. Ludzi którzy się starają zmienić firmę i jej podejście do pracownika jest mało. Dyr Tadeusz , miły gość ale nie potrafi zarządzać, nie wspomnę o Córce Tatusia :D Dorosła kobieta a potrafi zachować się jak rozwydrzona gówniara. Jest tam parę fajnych osób, szef działu części (super gość), szef citroena (facet z ideałami ale trafił do kiepskiej firmy...) i chłopaki "na dole".Dla nowych, uważajcie na kierownika nissana, niezła (usunięte przez administratora) i kapuś :)))))

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cisowianka
 Opinia

firma wygląda na stabilną, ale w środku wrze temperatura, część pracowników kompetentna a część z przypadku na stołkach o kilku lat; codzienne dawki paradoksów zarządzania, warunki pracy okropne, umiejętności komunikacyjne kadry zarządzającej pozostawiają wiele do życzenia; bajkopisarstwo i klient .... na ostatnim miejscu

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

@Biegacz, wynagrodzenie jest Twoim zdaniem jedynym minusem Ewa Szpot? Czy pracodawca nie oferował Ci systemu premiowego do podstawowej pensji? Jak długo pracowałeś w tej firmie? Są jakieś pozytywne aspekty wynikające ze współpracy z nią? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jasiek
 Opinia

Powody rotacji mogą być bardzo różne. Zresztą nie ma ludzi niezastąpionych!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

@x, nigdy nie pracowałam w Ewa Szpot. Pytam jedynie o informacje dotyczące zatrudnienia w tej firmie, które mogą być ciekawe i istotne zarówno dla mnie jak i innych osób rozważających ubieganie się o współpracę z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biegacz
 Opinia
@Teresa 12.07.2018 12:03

Atmosfera w pracy na plus. A zarobki gorsze niż w pracy weekendowej. Grosze, grosze i jeszcze raz grosze. Szkoda czasu.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Pracuję już kilka lat i pracuje mi się bardo dobrze. Atmosfera pracy jest normalna. To co przemawia na plus to dobry kontakt z kadrą zarządzającą - nikt się nie chowa, nie unika rozmów - czego doświadczyłam w innych firmach. Jeżeli ktoś nie chce być numerkiem w korpo to polecam.

Pomocna?
TakNie
x
 Opinia
@anonymous 26.06.2018 08:13

anonymous jeżeli tak tam w tej firmie jest dobrze to może odpowiesz mi na pytanie dlaczego tak wiele osób ostatnio od was odeszło? Ludzi z doświadczeniem, pracowników zarabiających dla was realne pieniądze. Ja wiem... nie umieli docenić mlekiem i miodem płynącej krainy dobra itd.. ;) choć byli szanowani oraz doceniani za swoje starania. NIEWDZIĘCZNICY!!!! ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

@Pracownik, dlaczego masz takie zdanie o firmie Ewa Szpot? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? @Były pracownik, czy próbowałeś rozmawiać na temat warunków, o których piszesz, z odpowiednimi osobami w firmie? Jak długo pracowałeś w Ewa Szpot? Jak najlepiej aplikować do pracy w tym miejscu? Osobiście? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
 Opinia
@Teresa 30.03.2018 13:07

Tereso, a czy Ty już tam nie pracujesz?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

@anonymous, a napisz jeszcze prosze jaka jest atmosfera wśród pracowników? Na jaka umowę może liczyć nowo zatrudniony pracownik? Ktoś jeszcze wypowie się odnośnie firmy Ewa Szpot? Czy polecacie z czystym sumieniem innym osobom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezary
 Opinia

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać? Może to gorszy moment w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Cezary 23.02.2018 14:16

Lepszych już nie będzie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Miałem kiedyś nieprzyjemność pracować w tej firmie, na szczęści bardzo krótko. W mojej ocenie gdyby nie szeregowi pracownicy, który codzienną pracą trzymają jakoś ten bałagan, nie wiem jakby to wyglądało. Pomijam fakt, że (celowo pominę dane personalne) jeden z kierowników chodził dość często pod wpływem do pracy, wszędzie atmosfera donoszenia, trzeba na każdym kroku uważać co się mówi. Dla tej firmy dobry pracownik to taki, który donosi i płaszczy się przed kierownikiem, pod żadnym pozorem nie można wykazywać inicjatywy, bo wyjdzie że pracuje się lepiej niż przełożony. Warunku...tragiczne. Praca w wygrzanym latem i wychłodzonym zimą pomieszczeniu, brudnym, do ubikacji dla pracowników strach wejść...Szkoda gadać i marnować czasu na pracę w Miasteczku Samochodowym...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opel SZROT
 Opinia

Firma powinna zmienić nazwę z Opel Szpot na Opel SZROT! TAK SZROT!! Oszukali mnie na prowizjach bo mi jej nie wypłacili kiedy odszedłem pare miesiecy temu. Najbardziej na kosztach tnie Grzesiu Szpot, który wygląda jak cygan i za każdą złotówką ogląda się miliard razy. Wielki biznesmen z Murowanej GOsliny.... :D

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anty.
 Opinia

Nawet praca u zdzicha za płotem w drewnianej stodole za piwo przy agro tiuningu ursusa kupionego za szpadel z kilow jest lepsza niż praca w tej firmie .

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Panie! U nas taka bida, że ostatnio jak przechodziłem koło jeziora to mi kaczki chleb rzucały

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Panie u nas taka bida, że ostatnio jak przechodziłem koło jeziora to mi kaczki chleb rzucały

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Ewa Szpot - Swarzędz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej