brak logo

serwis bud

Szczecin

Opinie o serwis bud

robti 2014-09-03 10:45:22
Ej manolo miało być z imienia i nazwiska, i jakoś obiecanki cacanki nie napisałeś, czekamy
1
manolo 2014-09-03 12:43:48
W serwis budzie pracuje sie od 7 -? Nie wiadomo do ktorej a jak powiesz ze nie mozesz lub poprostu nie masz ochoty robic dlozej to juz zle bo przeciesz ormowiec (fiolek) robi do 22 to czemu wy nie nikt sie nie podpisune wiec ja tez nie nikogo nie oczerniam pisze jak tam bylo i jest bo jeszcze informacje do mnie dochodza.
Kiedys kosiorek zrobil zebranie jak dostal kopa od zazadu z osiedla na kalinowym to przeciesz byla wina pracownikow . Ale to ze lewe faktory przedstawial na material to nie ma znaczenia to samo bylo na pszczelnej jak ormowiec chcial dzwi za 4000 zl podcinac fleksem w gremiusie to nic ale jak by to zrobil kto inny to albo by wylecial albo przerabane mial na maxa ale nie ormo bo to fachowiec a tak naprawde nadaje sie jako kamoen do kapusty .tyle to narazie bede dalej pisal by jak najwiecej osob trzymala sie z dala od tej pseudo firmy
robti 2014-09-06 13:27:38
Ej manolo ty się sam zwolniles??? Czy ci podziękowali? Bo nierozumiem,zalisz się czy się chwalisz?coś mi się wydaje ze tak wszyscy odważni przez internet,a skoro tak źle było to czemu nie zwolnili się wszyscy od razu, tylko tam siedzieli -nierozumiem
ja 2014-09-10 22:39:03
On ci nie powie czemu został zwolniony ale wiem jedno ze mści się bo szef go wkoncu paprocha zwolnił i to dla tego że z nikim się nie dogadywal zresztą szkoda gadać na temat tego palanta Nie potrafił nawet malować a kiedyś pracował z młodym pracownikiem którego straszyłze go zgwałci i obmacywal Chłopak się zwolnił.
manolo 2014-09-12 15:56:04
Nie rozumiesz bo jestes tepy ja sie Sam zwolnilem bo oszukal na wyplacie tyle na temat
Robert 2014-09-12 21:28:39
Tez pracowalem w tej firmie okolo roku i potwierdzam wszystko co pisali inni firma nie jest tego warta zeby tracic tam nerwy puki slepo wykonujesz rozkazy to jakos to leci ale wystarczy raz sie postawisz i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak sie zwolnisz lub pod byle pretekstem ciebie zwolnia to bedziesz oczerniany i szykanowany jednego z konserwatorow zwolnili przez telefon
robti 2014-09-15 09:19:40
Fiolek ormowiec, manolo -gey :-) Haha interesujące
mol 2014-09-15 19:37:16
Nie wiem za co ale wiem jedno ze go blagales o powrót do pracy wymyślając co rusz to jakieś bajki
klient 2014-09-17 21:15:43
miala te qatpliwa przyjemnosc stycznosci z Ta firma widzialem jak wlasciciel traktuje pracownikow Canada poprostu ze tez on nie ma wstydu odradzam ci praceVus w tej firmie
gość 2014-09-17 22:41:41
A ja pracuje już 5 rok normalna praca a szefa widuje 2x w miesiącu i jakoś nikt mnie tam źle nie traktuje Robie swoje a raz w miesiącu odbieram wynagrodzenie na które zasluzylem i wiem jedno. Nie małe wynagrodzenie jak na Szczecin
one 2014-09-25 20:38:04
kosior czy jak ci tam teraz..... pochwal się wyrokiem sadu z oskarżenia przez PIP w Szczecinie.
hegewara 2014-09-27 10:23:59
Nie licz na to ze sie pochwali to jest typ najgorszego rodzaju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spolecznej wszystko I Tak Bedzie zgonione na pracownikow jak rozbil naware na wyszynskiego to tez zgonil to na pracownikow a Czeka go jeszcze jedna sprawa w listopadzie z powudztwa pracownika
Taki z niego wlasciciel firmy jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] exspres do kawy
manolo 2014-09-29 18:01:08
jestes cieciem na ktoryms z osiedli zbierasz pety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po mieszkancach to zarabiasz max 1600 szal poprostu
sienna 2014-10-04 10:19:05
A wiecie może czemu właściciel SB zmienił nazwisko?
manolo 2014-10-07 20:52:35
nie rozliczył się z pieniędzy z kimś i chcieli go odpalić teraz też kilku osobom nie wypłacił pieniędży takich jak obiecywal stary dobry kośiorek wali wszystkich w rogi jak leci
jacek 2014-10-07 20:56:47
no kosiorek dawaj te linki ze zdjeciami
manolo 2014-10-08 21:36:04
Co wy gadacie nie mam nic do homoseksualistów ale ten Jacek podrywal chłopaków w robocie ma zarzuty żona się skapowala i go wypier. ale obiecał ze terapia i złapała go a on teraz wypisuje na ormowca bo go wydał Chłopie chcesz się bzykac to rób to w domu a nie robić te świństwa w pracy
manolo 2014-10-09 19:14:05
ten post wyżej nie był pisany przeze mnie jacka znam miał żonę i ma dziecko a w to ze jest gejem to nie wierze ktoś po prostu trafił w czuły punkt kosiorka a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet nie ma odwagi napisać oszukuje pracowników kontrahentów też kilku klientów tez oszukał a ludzie na wyszynskiego po wymianie pionow to go przeklinali tyle temat
1
Przemek 2014-10-22 19:05:05
ostro.....
odpuść sobie :)))
gość 12 2014-10-23 11:10:30
manolo ale ty jesteś Zjebany,wystawiles opinie sam sobie, piony robili tez pracownicy (wiem bo kiedyś też byłem na wymianie pionów) nie sam kosiorkiewicz, wiec radze udać się do lekarza na kolana, bo na głowę juz za późno,
sprzątaczka 2014-10-23 12:06:24
Nigdy nie byłam na tym forum, ale ciekawość zwyciężyła, a jak wszyscy wiedzą plotki się tu u nas rozchodzą czasami szybciej niż dana sytuacja ma wogole miejsce, napisze raz i starczy. Tak pracuje na sprzątaniu, i czy zarabiam 1600 czy 1000 to uważam że to wyłącznie moja sprawa, jest kilka rzeczy które poruszyło to jak ktoś napisał ze kazali mu przesunąć pogrzeb, ludzie no jak można kłamać z takich spraw, tez potrzebowałam wolne na taką okoliczność i nikt problemów nie robił, i jak tu ktoś napisał właśnie ta chuda Madzia załatwiła zastępstwo na moje osiedle, ludzie wy się ogarnijcie, wszystkim dogodzić się nie da, ale już nie wymyslajcie takich bajek, ja tu pracuje dużo więcej czasy niż co niektórzy tu piszący i wiem jedno liczę na kolejne kilka lat w tej firmie, święta tez nie jestem, ochrzan tez dostałam co nie oznacza ze mam zaraz wypisywać niestworzone rzeczy, więcej dystansu i kultury co niektórym tu życzę, to co piszecie sądzi tez czasami o was samych. Dziękuję
Krzysiek Z. 2014-12-08 17:08:40
Heh, meksyk normalnie.
Tyle ile ludzi tyle opinii. Po co te nerwy, nie idzie współpraca to nie ma siedzieć na siłę. Po co wyciągać jakieś brudy na zewnątrz.
Większość niesnasek powstaje na skutek braku umiejętności dogadania się z przełożonymi, a zapanowanie nad ok 50 pracownikami oraz utrzymanie ciągłości pracy, tak aby była ona dla wszystkich wymaga trochę cwaniactwa, inaczej firma by nie istniała.
Jest to specyficzna branża, a utrzymanie się na powierzchni naprawdę dużo wymaga od właściciela. Nie staje tu w obronie p. Krzysztofa. Każdy ma prawo pisać i mówić co chce, sam nie raz rzucałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi na szefa, mówiłem, że ta praca to gów..no, to normalne.
Praca wymaga poświęcenia swojego czasu i to jest fakt, ale zaznaczmy, że nie na każdym stanowisku.
Dogadać się można z p.Krzysztofem, każdy to wie, kto próbował i coś sobą reprezentuje. A jeśli nie idzie w żaden sposób się porozumieć to po co się męczyć, później wszystko siada na łeb i są nerwy.
Nie bronie firmy, ani jej nie atakuje. Ale moje zdanie jest takie: Pracowałem jako konserwator mobilny, czy jak to zwać...? Nie było, źle, ale też nie było rewelacyjnie. W jakimś etapie podjąłem decyzję, że się zwalniam i tyle. Nie zostałem oszukany na pieniądzach ani razu przez 1,5 roku mojej pracy. Nie specjalnie musiałem też wchodzić w tyłek aby tak było.

Umiejętność organizowania sobie czasu oraz samodzielność w podejmowaniu decyzji, tych słusznych lub nie oraz przede wszystkim ponoszenie konsekwencji za swoje czyny.
Odporność na stres, też istotne. I da się pracować. Narzeka się jak w każdej pracy.

Mam nadzieję, że mnie nie obsmarujecie po wypowiedzi.

Praca na pewno nie jest dla każdego, wymaga specyficznych ludzi, nie zmanierowanych systemem pracy 8h z dwiema przerwami po 30 min.
To tylko w urzędzie miejskim albo w zusie, to jest prywatna firma.

Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
ps. Tak naprawdę to każdy wchodzi szefowi w tyłek :)
1
Sprzątam 2014-12-22 14:26:21
Wlasnie wrocilam z pracy i z ciekawosci weszlam na forum po dlugim czasie. A tu takie hity!hahahah usmialam się z niektorych. Ja pracuje w tej firmie i zarabiam 1500zł za 4-5godz pracy dziennie. Dla mnie to dobra placa i nie szukam nowego pracodawcy. Szef jest wybuchowy ale da sie z nim dogadac. Sama potrzebowalam raz pomocy i mi jej nie odmowil. Piszcie sobie dalej te bzdury a mi tu dobrze jest
1
ktoś 2015-02-04 15:51:43
żyje dalej ta firma ???? bo widzę nikt nie daje nowych wpisów.....
Jacek 2015-02-23 12:59:26
Bardzo ładnie Krzysiu bardzo ładnie
ciekawy 2015-03-23 22:43:30
witam, proszę o informację na temat zarobków mobilnego konserwatora czy jak tam się to nazywa, taka fucha, że się jeździ na awarie, gdyż myśle o zatrudnieniu się tam, aha daja umwe o pracę?
hegewara 2015-07-05 17:55:58
daj sobie spokoj z ta firma jedyne czego vmozesz oczekiwac to wkurwiania sie pracowalem tam kolchoz
Liczący na 2015-07-17 22:34:46
Byłem dzisiaj na rozmowie biuro potężne a ludzi pełno, dwie równocześnie prowadziły rozmowy kwalifikacyjne, mam nadzieję, że się tam dostanę super zarobki pracowałem u różnych ludzi i potrafię rozróżnić oszolomow Miałem szansę pogadać z kierowcą na korytarzu i był zadowolony na jedno miejsce ponad 40 osób facet że sklepu obok kupę pozytywów teraz wiem czemu ludzie tak piszą z zawiści licząc że się dostaną ja stoję w kolejce i mam nadzieję, że napiszę tu cała prawdę jak się dostanę z imienia nazwiska
Hegewara 2015-07-18 10:35:48
Jak ja byłem na rozmowie też takie wrazenie odnioslem że super pierwszy miesiąc też był ok życzę ci szczęścia i twardych nerwów a te 40 osób na jedno miejsce to cię poniosło to nie renomowana uczelnia przepracował em tam prawie rok i skończyło się nadciśnieniem i problemami że zdrowiem żadnych podstawowych zasad BHP nic nie dają wszystko swoje trzeba mieć najniższa krajowa i jeszcze do tego oszukują urząd skarbowy i ZUS
donadltusk 2015-07-18 11:52:31
Racja, chłopie poszukaj sobie innej pracy, trzymaj się z daleka od nich a będziesz spokojniej żył. Po pierwszej wypłacie, która z reguły nie będzie na czas zobaczysz ile warte są obietnice.
hegewara 2015-07-18 15:03:39
jak masz pojecie o elektryce jakie kolwiek to masz nazwe fifmy elwork praca w niemczech zarobki kolo 7000 tys ale trzeba pracowac czasami jest ciezko
Liczący na 2015-07-22 20:54:35
Dostałem dziś był pierwszy dzień nie jest pięknie jest kupę roboty mnóstwo latania ale właśnie lubię pracować ciągle coś nowego nawet szkoda ze jutro mam wolne kolejna zmiana w piątek Chłopaki czy dziewczyny wasze wpisy nawet nic jest tak mało poważny ( donaldtusk) itd, że uznałem wasze opinie za stronnicze szefa jeszcze nie widziałem ale gadałem z ludźmi którzy pracują ilość lat zamierzam na bieżąco opowiadać by ktoś napisał prawdę jestem młody więc mogę przetestować sobie pracodawcę Jak narazie jest ok a Pani Magda to jak szefowa ale naprawdę fajna szprycha Kolejne spostrzeżenia już nie bawem Pozdrawiam ( narazie się nie podpisuje by nie było że się podlizuje)
donaldtusk 2015-07-23 08:03:45
Lizak...
Smarujesz tak mocno od samego początku?
Co Ty wiesz o życiu?
donaldtusk 2015-08-05 18:36:27
W takim razie zatrudnij się tam i sam zobaczysz na własne oczy jak pracodawca żyjący jeszcze w czasach PRL-u traktuje ludzi.
Przekonaj się sam.
1
ciekawy 2015-08-12 23:36:51
Liczacy na to jakie warunki zatrudnienia? warto?
Liczący na 2015-08-13 18:37:16
Co kolwiek tu napiszesz to cie opluja. Ja jestem zadowolony nawet bardzo choć z szefem widziałem się raz reszta to kontakt z biurem Jest tam miła atmosfera i fajni pracownicy zauważyłem że ci starzy to dość mocno zaangażowani Fajna ekipa
on33 2015-08-31 17:56:54
Liczący na... podjarałeś się starym renault ??? zakupami w casto ??? czy czym.... mi pierwszy miesiąc też się podobał.... później było coraz gorzej :) umowa o pracę ??? jaką pracę ??? Ty masz zapieprzać jak "perszing na wysokości laperii" nawet o 4 w nocy... !!! Szef nie potrafi się nawet zachować jako klient w hurtowni, drąc paszczę na nieswoich pracowników. I nie zapomnij o tym, że masz dwoje szefów A. i K. :)))))))
Gensut 2015-08-31 20:57:22
Buhaha.....
1
Gensut 2015-08-31 21:10:58
Pewno nie podpisuj się,nikt się pewno nie pokapuje...
Kim jest :

Liczący na - 2015-07-22 20:54:35

:D
1
Hegewara 2015-09-20 22:54:13
W serwis bud mozesz dostac co najwyrzej wrzodow z nerwow i przepracowania o jakim socjalu mowisz tam nawet podstawowych srodkow bhp nie dostaniesz a kosior to zwykly oszust i kretacz
donaldtusk 2015-09-21 11:07:15
Nareszcie ktoś napisał prawdę jak tam jest. Trzymajcie się z dala o tej pseudo firmy.
on32 2015-12-10 03:55:41
e tam kolego, kretacz, oszust po co się unosić facet do rany przyłóż , zawsze można na niego liczyć, do odśnieżania czemu nie, tylko co z tym śniegiem
szpieg 2015-12-11 14:19:23
Teraz To już Serwis Mobil Sp. z o.o. Nazwa inna ale firma ta sama :))
hehehe 2015-12-11 14:36:04
chcesz poznać opinię o firmie Serwis-Bud sp z o.o. (Serwis Mobil Sp z o.o.) wejdź na stronę Osiedla Kresy w Warzymicach :)))
ted 2015-12-11 22:28:52
no i na forum garden house też ładne kwiatki, na tym nowej cegielni też, w fajnej firmie pracujecie nie ma co...
lulu 2015-12-25 21:33:53
Nowa nazwa a bałagan ten sam i ten mądry szef tylko pozazdrościć premię były jak zawsze
byly 2016-07-24 06:37:03
teraz mobil serwis zdzierstwo w najwiekszym wydaniu ,a caly ten niby szef to dopiero cacko ,nie polecam tej firmy
Nie polecam!!! 2016-07-29 08:08:11
Przy odejściu z tej spolki Serwis Bud sp z o.o. (Serwis Mobil Sp z o.o.) na ostatnią wypłatę nie masz co liczyc. Po puł roku pracy na osiedlu ostrowska i poniżania przez prezesa odeszłam...
Puł godziny w zimie spóżnienia, bo autobusy nie mogły dojechać i trzeba parę kilometrów na nogach po lodzie i już obcinka parę stów na wypłacie.
1
jej 2016-07-30 18:14:41
No nie ukrywam, że chętnie podjąłbym u nich zatrudnienie, ale wiadomo czy w najbliższym czasie będzie prowadzona u nich rekrutacja? Doświadczenie u nich zdobyte musi być dość cenne.
czarny 105 2016-11-10 22:39:21
na moze ktos firme work partners z szczecina rekrutuja obecnie do belgi na wlasnej dzialalnosci firma sie miesci przy ulicy rydla 9
Zostaw swoją opinię o serwis bud - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis bud