brak logo

Iron Mountain

Reguły

Opinie o Iron Mountain

... 2010-12-24 11:14:46
Powiem tylko że jak na firmę która ma się liczyć w tym tej dziedzinie dużo jeszcze jej brakuje do konkurencji. Wszystko ładnie pięknie wygląda z zewnątrz lecz w środku panuję straszny burdel.
Najbardziej szkoda ludzi z którymi się pracowało, lecz są i tacy co jak spotkam na mieście to łeb ukręce.

Pozdrawiam
2
anonim 2011-04-21 18:59:07
Bardzo Proszę powiedzieć jakie jest średnie wynagrodzenie w firmie na stanowisku ds. wprowadzania danych godz. 15-22. Pilne
anonim 2011-04-21 19:28:10
taka inormacje zapewne dostaniesz na rozmowie kwalifikacyjnej
hodor 2012-05-07 13:16:56
Nie polecam, na początku niby wszystko cacy, ale ostatecznie okazuje się, że plusami są tylko ładny budynek, kawa za darmo i niespecjalnie limitowane przerwy. Podejście do pracownika (studenta) - KPINA.
No i przede wszystkim - kto sobie wyobraża akord grosz BRUTTO?
ulia 2012-05-31 17:18:04
opowiadała mi koleżanka jak tu pracowała ,że miała same kokosy firma która dostarczała im towar ciągle dawała gratisy kawę herbate sprzęt RTC AGD itp wyposazyła sobie dom a potem wypieła się na ta firmę ,pisze to dlatego ,że ta koleżanka okazała sie w stosunku do mnie nie fer więc firma powinna się dowiedzieć jak 2 lata temu ich pracownica ich wycyckała i tą firmę która do iron Mountain dostarczała towar a szef powinien sam dojść kto to był z pracownic wystarczy zapytać firme dostarczajacą jakie gratisy zawozili do firmy a potem się okarze ,że ich w firmie nie ma pozdrawiam moją nieuczciwą koleżankę I.....
2
marek90 2013-12-18 15:13:52
Witam. Odnośnie ogłoszenia o pracę jako magazynier. Wymagany status studenta- czy bardzo wyzyskują? Da się wytrzymać czy to raczej coś w rodzaju obozu pracy? Bardzo duża rotacja?
8
pomocny 2013-12-26 10:45:18
stanowisko: wprowadzanie danych.
pensja: zależy od projektu. akord. stawkę podają na rozmowie.
Szanse na umowę o pracę: NIE! zlecenie, co miesiąc nowa umowa do podpisania.
grafik? jaki grafik? :D od pon do pt, nie chcesz, nie przychodzisz, nikt się nie czepia. Przynajmniej 4 dni powinno się być w pracy.
Kawa i herbata darmo, jasne. Nawet cukier jest :p
1
maksym 2014-01-02 14:55:49
Stawka przez pierwsze 2 tygodnie pracy: 9,5zł/h brutto (ok. 8zł na rękę). Potem praca na zwykły akord (ileś groszy od jednej paczki, na rozmowie nie podają dokładnie jak wygląda ich przelicznik). Zarobki tragiczne, jak jesteś obrotny to wyciągniesz maksymalnie 1400-1500zł na miesiąc. Wchodzę na rozmowę dziarskim krokiem i jeszcze szybciej wyszedłem, bo to była strata czasu. Typowa praca dla studenta, gdzie chcą z ciebie wycisnąć ile się da, płacąc grosze. Zdecydowanie nie polecam.
1
ania 2014-02-26 21:17:38
Jak z pracą w Kopytowie?
Są przyjęcia do pracy?
Jakie warunki pracy i płacy, na lepsze?
pracowita 2014-04-11 18:32:48
Ta są pzryjecia do Kopytowa, stawka 11 zł brutto, warunki pracy według mnie ok. Pracują tam ludzie po 3-4 lata na zlecenie, wiec chyba nie jest aż tak źle
aga 2014-06-03 14:22:07
wprowadzanie danych bylo monotonne, jak dla mnie 2600 akordów na 8 godz było do zrobienia, a co do pensji bez problemu mozna wyciagnac 2000 netto a nawet więcej, trzeba tylko szybko i sprawnie pisac na klawiaturze :)
1
gosc 2014-06-08 20:06:46
Tak praca na akord
dag 2014-09-30 16:28:21
Jakby kogoś interesowała praca na magazynie w iron mountain w regułach to stawka to 9,50 zł brutto za godzine. Podejście osoby prowadzącej rekrutacyjne jest na tyle nie poważne, że na rozmowę potrafi zaprosić dwie osoby na raz czyli prowadzi rozmowę z dwoma osobami jednocześnie. To jest totalny brak szacunku, skoro nie chcą spotkać się bezpośrednio z kandydatem tylko robią to hurtowo to sorry wieś straszna i brak profesionalizmu. Nie pracujcie ludzie za takie stawki ! Przez to jest wyzysk !
1
romano125 2014-12-01 16:26:47
Czy ktoś już z was widział nową ofertę pracy, którą proponuje firma Iron Mountain? Moim zdaniem wygląda to interesująco, ale proszę was o opinie i komentarze. Światowy lider z zakresu przechowywania oraz zarządzania informacją poszukuje pracowników do:Wprowadzania dany...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5692248?keywords=&region=
Ironman 2014-12-22 15:45:45
Pracowałem tam trochę to mogę coś powiedzieć. Na awanse umowy o prace bym się nie napalal. Przychodzili pracownicy i potrafili odejść po dniu a nawet nie. To archiwum. Kurze, pyły itp. W lato gorąco w zime przy rampach 3 stopnie :-). Z zarobków samych godzinowo po podniesionej stawce 1600 do reki za 20. 8.30godz pracy w tym 30 min przerwy. Dość nudna i monotonna praca jezeli chodzi o robote na akord. Pudła potrafią swoje ważyć, a siedzenie w regale 50 cm szerokości 2m wysokości i dlugi na 150m samemu przez 8 h może popsuć głowę ;-). Co do stawki na akord to podam podstawowe czynności jak wrzut pudla i wyjecie. To pierwsze 17gr netto od pudla a drugie 0,50 gr.
gosc 2015-02-05 11:08:23
Wezta idzta. Znalezli sie dyrektorzy..
Anonim 2015-02-24 13:14:00
Witam, jak jest teraz tam z pracą?
Jaka płaca?
W jakim wieku towarzystwo, atmosfera w pracy itp.
1
Młody 2015-04-05 20:24:42
Nie polecam tej"firmy".Można przez niedługi czas popracować aż do znalezienia czegoś normalniejszego.Poziom zarządzania i traktowania pracownika dramatyczny.
Pracowałem w Błoniu-dają na umowie zlecenie 10 zł/h.Wszystko na już, na teraz, na wczoraj. Brak możliwości rozwoju, awansu, nauczenia się czegokolwiek. Praca monotonna i prosta.Także klapki na oczy i do roboty.Frajerów szukają cały czas ale to akurat nie jest dziwne biorąc pod uwagę rotację i to ilu ludzi zwalnia się na własne życzenie.Piszą w ogłoszeniach,że są światowym liderem zarządzania informacją- po tym syfie,który widziałem przez kilka mies. na własne oczy są dla mnie jedynie bandą nieudaczników i wyzyskiwaczy z dziwnymi pomysłami.
Jeśli masz możliwość pracowania gdzie indziej nawet się nie zastaniawiaj.
on111 2015-05-01 07:36:00
Nie polecam bomba kartonowa nie archiwum
ironman 2016-08-03 18:33:53
Niech wszystkich nie korci aby podjąc się współpracy. to firma, która nie szanuje pracowników, nie szanuje zasad i 7 wartości którymi sie chwali. Nie maja za grosz wiedzy z zakresu zarządzania a na stołkach managerskich zasiadają osoby, które nigdy nie powinny zarządzać ludzmi. Szczegoleni odradzam kontakt z Pania górska, której brak kompetencji jest na najwyższym poziomie.

odradzam prace!
1
stara_anka 2016-08-03 18:35:47
Dział HR nawet nie odpowiada na maile w sprawie ofert pracy ktore sa zamieszczane. tragedia!!!!!

dodzwonić sie do Hr managerów - niemozliwie.

a maile do dyrektora hr - zero odpowiedzi i reakchi. a ogloszenia wiszą
1
abcd 2016-08-05 10:46:15
A jakie są tam warunki dla pracowników biurowych? Podobno szukają asystentki ds. administracyjnych na umowe o pracę. Jakie są stawki?
H. 2016-09-15 21:58:06
Pracowalem kilka lat. Pomimo nazwy korporacja firma ta nie rerezentuje żadnych zasad wspołżycia z pracownikami. Cyrk!
Począwszy od wejścia do ten firmy wszystko jest nie tak.
Tam nawet nie ma procesów, zasad, poczucia godności. Zero!

Cyrk i nic więcej. A jak ktoś wspimnial juz wyżej. Dział hr powinien wylecieć w powietrze z dyrektorką przede wszystkim.
2
tomasz 2016-10-07 16:45:08
Pracowałem w Regułach przy wprowadzaniu danych, stawka dzienna za 8h przez pierwsze dwa tygodnie to 62zł netto, potem akord który zmniejszają wraz z rosnącą liczbą wprowadzanych dokumentów, robota dla zdesperowanych, potem trafiłem na chwilę do magazynu, jaśnie wielmożny kierownik Wojtek i jego świta która czeka aż zostanie jakiś matoł z ciągle rotujących ludzi i będzie dawał się wykorzystywać za 1400 netto autentycznie!!! korporacja w naturalnym negatywnym wydaniu ludzie proszę was nie zbliżajcie się tam
med ig 2016-10-08 21:55:21
@bum wydaje mi się ze ta ofert pracy w dalszym ciągu jest aktualna ale pojawila się też inna na stanowisko specjalisty do spraw wsparcia sprzedaży w Warszawie i to jest akurat najnowsza oferta od nich myśle tylko że trzeba spore wymagania spełniać ..
Rosa 2016-11-11 16:24:47
Zatrudnilam sie na um. zlecenie przez Agencje Pracy .
Mialam miec zapewniony transport do klientów ale juz pierwszego dnia dowiedzialam sie ze albo bede jezdzic na swoj koszt albo moge isc do domu.
Zostalam bo mialam nadzieje ze agencja wyjasni sprawe, i ze to jakas pomylka.
Ale na drugi dzien powiedziano mi ze juz jestem zwolniona bo nie ma projektu.
Czy w tej firmie sa odpowiedzialni ludzie co zatrudniaja czlowieka i po dwoch dniach mowia ze nie ma projektu.
Odradzam..
Zostaw swoją opinię o Iron Mountain - Reguły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iron Mountain