Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stocznia Crist

Pracowałeś w firmie Stocznia Crist i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Władek - 2014-02-05 12:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Chciałbym zdobyć doświadczenie w spawaniu w stoczni, ale szkopuł w tym że nie mam uprawnien do spawania.
Mam pytanie do jakiej stoczni się udać i jakie uprawnienia do spawania mam zrobić.
Proszę o poradę.
Pozdrawiam Władek
zdjecie uzytkownika
piotr 82 - 2014-02-07 19:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Władek - 2014-02-05 12:54:35]:
witam chcialem sie zapytac ile w stoczni zarabia sprzatacz i ile godzin dziennie sie pracuje i jak z sobotami
zdjecie uzytkownika
OLOLOKI - 2014-02-12 22:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [romi333 - 2014-01-29 16:12:12]:
NAUCZ SIE PISAC TU PRACUJĄ LUDZIE Z MIASTA A BYDG PRZECIEŻ TAM ZAJĄC SLOME NA PLECACH NOSI -BIDA I FAŁSZ,LENISTWO
zdjecie uzytkownika
mikus - 2014-02-14 12:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja praaqcuje we francji ceny sa takie same a zarobki 70 zł na godz wuiec te wasze 20 zł to na zabawki dla dzieci wystarcza niedac sie oszukiwac złodziejom rewolucja jest potrzebna min 50 zł na godz a jak nie to niech zamykaja firme niedajcie sie oszukiwac trzeba polske zmienic w nas nadzieja
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-02-14 21:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Proszę o życzliwą odpowiedź.Czy to prawda że w criscie można zarobić 5 do 6 tysięcy miesięcy na rękę jako spawacz z dwu, trzyletnim doświadczeniem?Dla mnie to spore pieniądze a znajomi którzy tam pracują za każdym razem jak rozmawiamy to chwalą się że zarabiają coraz więcej.Czy tam faktycznie jest takie eldorado?Może ktoś z Was,forumowiczów tam pracuje jako spawacz i może to potwierdzić?Dzięki za jakiekolwiek info i Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-02-14 23:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stachu - 2014-02-14 21:13:54]:
Chodziło oczywiście o 5-6 tysięcy na rękę miesięcznie,sory za literówkę
zdjecie uzytkownika
piochu - 2014-02-17 23:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znow cisza , a wiec byl juz ktos na rozmowie , z tego co wiem to max 3000 kola proponuja spawaczowi na poczatek
zdjecie uzytkownika
rrrtty6 - 2014-02-18 19:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stachu - 2014-02-14 23:51:37]:
idzie i 8 tysiecy zarobic na poczatku slabiej a potem juz jest ekstra najlepiej isc do(usunięte przez administratora) jego brygady maja najlepiej a i on sam najuczciwiej dzieli kase- jak pracujesz i sie starasz to dostaniesz wiecej, jedyny chyba ktory ma dobre podejscie do ludzi
zdjecie uzytkownika
DOBRY PRACOWNIK - 2014-02-22 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM , MAM PYTANIE CZY W TEJ CRIST POTRZEBUJĄ CUKIERNIKÓW? SZYBKO SIE UCZE MOGE POMAGAĆ PRZY SPAWANIU ITP . JESTEM Z GDYNI .
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-02-22 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie wiele pytań a 0 odpowiedzi sam chciałbym się coś dowiedzieć o tej firmie właśnie zaproponowali mi prace (zawód - spawacz bez doświadczenia) jeden z największego minusu po rozmowie to zazwyczaj umowa o dzieło czyli typowa śmieciówka , zarobki i tu zaskoczenie, jak dla mnie naprawdę ładne pieniądze 23zl/h co przy 180 godzinach daje prosty rachunek okolo 4140 zł . Piszę to co sam się dowiedziałem osobiście o dyrektora niestety nie wiem jak wygląda tam z wypłacalnością i czy nie przeciągają terminów wypłat. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-02-24 00:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z du letnim starzem spawacz zarabia 9 tys , ma 28 zl i 20 godzin dopisane za niedziele pracujące.
zdjecie uzytkownika
Monter - 2014-02-25 11:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2014-02-24 00:19:48]:
Wszystko zależy od twoich umiejętności i twojego podejścia jak również zachowania osobistego.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
a - 2014-02-25 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jestem po kursie spawania 141 (podstawa) ogarnę sobie tam robotę ?
Proszę o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-02-27 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pomocnicy monterów kadłuba tez musza robic soboty ?
zdjecie uzytkownika
portofino - 2014-02-27 14:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2014-02-22 20:32:17]:
Weź Ty lepiej przeczytaj dokładnie tą umowę. Bo jak jest o dzieło czyli cywilnoprawna, to godziny tu mają drugorzędne znaczenie.Liczy się to co wykonasz i za to będziesz miał kasę. I sprawdź dokładnie sposób rozliczania bo może się okazać że nic nie dostaniesz po miesiącu roboty.
zdjecie uzytkownika
fffffsdfdsfsd - 2014-02-28 21:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2014-02-22 20:32:17]:
zarobisz nawet wiecej, idz do brygady piocha, tam najlepiej
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-03-12 09:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He , he pomocnik montera 20 zł.na rękę ale dniówki a nie godzinówki. Spawacze zarabiają po 8 tys.? przy 400-tu godzinach jako wyrobnicy na działalności gosp. Ile dostaniesz wypłaty decyduje majster bo w obozie Crist on jest twoim panem. Dobrze czują się tam koledzy z Korei bo są traktowani jak u siebie .Panowie z doświadczeniem więcej szacunku dla siebie.
zdjecie uzytkownika
spawacz tynkarz akrobata - 2014-03-14 11:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2014-02-22 20:32:17]:
Wypłacaja kase na czas, ale jak masz zamiar pracowac 180 godzin to nawet nie próbuj bo w Crist trzeba jeb,,ac po minimum 250 i faktycznie da sie zarobic nawet 6-8 na reke po opłaceniu zus i podatku ale jakim kosztem??(usunięte przez administratora) dobra firma na start zeby (młodzi) mogli nabrac jakiekolwiek doswiadczenie. taka moja opinia.
zdjecie uzytkownika
spawacz tynkarz akrobata - 2014-03-17 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wycisną każdego jak gąbkę, nie liczy się zdrowie, najważniejsza tylko robota a ludzi się wymieni.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-04-06 18:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś czy potrzebuja ślusarzy?????
I jakie stawki na początek????
zdjecie uzytkownika
c - 2014-04-08 20:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy tez macie sraczke po zapiekankach z baru na rogu?
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-04-15 17:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Polecam nasze zapiekanki! Sa takie pyszne!" Poprosilem jedna. "Podaj mi tu zapiekane!" Rzekla pani. "Prosze Bozenko" odparla druga. Wszystko rekoma, bez rekawiczek a wczesniej sobie poprawiala wlosy. "Prosze!" i dostalem zapiekanke. Rowniez rekoma ktorymi wczesniej liczyla pieniadze. Co bylo pozniej- szkoda pisac. Na szczescie dopadlo mnie juz w domu.
zdjecie uzytkownika
Michel - 2014-04-17 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostałem tam ofertę pracy na stanowisko elektryka dźwignic. Zaproponowali mi 18 zl/h na własnej działalności. 20 zł po zrobieniu uprawnień konserwatorskich. Konserwatorzy zarabiają tam 22-25 zł/h, ale to są osoby z przynajmniej 20-letnim doświadczeniem. Praca od pon do sob po 12 h dziennie.
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-04-22 02:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CSP MARINE ważne
zdjecie uzytkownika
Batek - 2014-04-22 07:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy to jakaś wielka różnica, bo rozumiem, że inna nazwa odnosi się do innej firmy? Pracowałeś tam?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
48 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stocznia Crist
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x