Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Crist S.A.

Pracowałeś w firmie Crist S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
artur - 2015-02-26 14:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dużo ludzi się odchodzi, ogólnie to jest słabo
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-03-08 14:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest słabo a będzie jeszcze gorzej bo nie widać żadnych perspektyw na następne miesiące tylko plotki ze to czy tamto będziemy budować i nic poza tym coraz mniej się zarabia ciecia z każdej strony tylko szanownej władzy kierowniczej w portfelach nic się nie zmienia a nas dociskają z każdej strony kolanem.I te KLITY! rodzinne dosłownie na każdym szczeblu to jest nie do opisania dyrektorzy porobili sobie prywatne folwarki i doją kasę z cristu ile się da.Mają swoje prywatne firmy, jako dyrektorzy w criscie zlecają sobie jako prywatnej firmie różne roboty i kasują jak za zboże szczególnie pan xxxxxx xxxxxxxx. to pobija chyba wszystkie rekordy. Panowie prezesi wielki szacunek dla was za to coście stworzyli ale chyba trochę wam wymknęło się to z pod kontroli a szkoda bo te pijawki wydoją z cristu ile się da i zniszczą wasze dzieło.
zdjecie uzytkownika
loki - 2015-03-13 20:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie norki maja juz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powoli crist i nie tylko crist....nie majuz kontraktow bo niestety ale prawda jest ze wiele kontrahentow zagranicznych naklada nacisk na zatrudnienie w firmach(stabilne) czyli umowa o prace,no i najwazniejsze BHP!!!wiele klientow wycofuje sie po tym jak siegaja opini z Panstwowych inspekcji pracy badz z innych zródeł....w naszych oczach wyglada to inaczej...firam mowi lub sa pogloski o kontraktach a to aker a to siamto..ale niestety Panowiie dzis dla kontrahenta przestaly sie liczyc w polsce pieniażki same bo te oni juz sami wiedza ze sa smieszne i podołają dane polskie firmy..ale coraz wiecej zagranicznych kontrahentow(dania,norwegia,szkocja,francja,oraz wiele afrykanskich nawet!!TAK AFRYKANSKICH!) i to nie sa żarty wymagaja BHP!! i stabilizacji w firmie poprzez wlasnych pracowników a nie poprzez samozatrudnienia! W naszych oczach i umyslach tylko tak ładnie pięknie to wyglada ze robote dadza spólkom..ale pamietajcie ze ta robote daje polak!!!!nie kontrahent!!!!oni(ci pierwsi) mysla ze jest wszystko okej!Dzis dla kontrahenta nie wystarczy ze dana firma zrobi cos za male lub "smieszne" pieniadze..dzis kontrahent che smiesznych pieniedzy!zero wypadkowosci i stabilizacji ludzi jako gwarancja na ukonczenie kontraktu poprzez pełną obsade we wszystkich plaszyznach zadań w dotyczącym kontrakcie.... I dlatego wiadace w tym kierunku firmy takie jak EPg lub Remontowa przewyzszają nas o głowe...nas crist!TAKA PRAWDA PANOWIE.Tak to wyglada a wiem co mowie bo pracuje(łem) w dziale analiz wielu wiodących firm stoczniowo -ofshorowych w Polsce i na ten temat nie wciskam kitu tylko przedstawiam realny podgląd na to co sie dzieje....Dla przykładu powiem wam cos smiesznego....nie moge zdradzac szczegółow bo to sa tajemnice firmy ale uwierzcie mi ze jest taka fima ofshorowa na terenie morza bałtyckiego w Polsce ktora podpisała gruby kontrakt,wypalano pierwsze blachy i zerwano go!!!!Powód nie uwierzcie!Brak przestrzegania BHP....!!!!!!tak własnie moi drodzy!!W raporcie widniały następujące powody: Brak okularów ochronnych na produkcji,brak pozytywnych relacji na lini Mistrz-Pracownik produkcji,Zbyt niska ochrona osobista wygenerowana przez Pracodawcę w stosunku do pracownika fizycznego!!!Dziekuje za uwage...Przemyslcie sami sprawe i zadawajcie swoim zarządom niewygodne pytania..w koncu wobec zaistnialej sytuacji beda musieli odpowiedzieć.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-04-02 11:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zarabiam 8tyś i jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-04-23 08:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobiono z was tanich niewolników. To przerażające co piszecie. Zarabiacie między 6000-8000zł za 300/400 godzin. Przyjmijmy 7000 zł za 350 godzin. To daje 20 zł na godz. To nędzna stawka w takiej branży. Po odliczeniu zus, księgowej i podatku to koszt w miesiącu ok 1500-2000 zł. Zostaje powiedzmy 5500 zł na ręke (czyli stawka na czysto ok 15 zł). Ponieważ 350 godzin to dwie wypłaty w jednym miesiącu czyli za podstawę 180 godzin swojej pracy na rękę wychodzi ok 2800zł!!! Przyjmując, że raz w roku się choruje i urlop średnio 21 dni w roku, uwzględniając stawkę na rękę, która wyszła to tracicie w roku między 5000-10000 zł. Jeśli za podstawę godzin wychodzi 2800zł to rocznie wychodzi 33600 zł ale ponieważ wy pracujecie razy 2 to za 350 godzin wychodzi ok 65000 (jest to średnia za dwa lata pracy, które wy robicie w rok). Za dwa lata pracy dwa razy odpada wam płatne chorobowe i urlopy w sumie ok 10000-20000 tysięcy. Umniejszając wypracowaną kwotę 65000 o chorobowe i urlop (przyjmijmy 15 tysięcy za dwa lata). Wychodzi, że zostaje 50000zł za dwa lata pracy w rok wypracowane. To daje na miesiąc ok 4200 zł na rękę ale jest to wypłata za 350 godzin czyli dwie wypłaty w jednej, co daje nam za podstawę 180 godzin ok 2200zł. Gdyby jeszcze umniejszyć ile tracicie na emeryturach na działalności to zeszlibyśmy grubo poniżej 2000zł za podstawę 180 godzin pracy, czyli gorzej od pracowników Biedronki. Wychodzi na to, że zarobki obecnie są znacznie niższe niż 7 lat temu w branży stoczniowej. Przyjmijmy, że jest 20zł na godzinę przy umowie o pracę. Za 180 godzin mamy 3600zł, teraz doliczmy te nagodziny, 160 nadgodzin, połowa płatna zgodnie z kodeksem pracy plus 50% a druga połowa 100% = 2400zł plus 3200 zł. W sumie z podstawą 9200zł brutto. Odpadnie z tego ok 30% więc na rękę ok 6500zł. Ta kwota jest z urlopami, chorobowym i lepszą emeryturą. Ale to powinna być kwota w stoczniowych zawodach za podstawę godzin 180, ponieważ to dalej kwota za 350 godzin. NA WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI NIE POWINNIŚCIE SCHODZIĆ PONIŻEJ 35zł, TO MINIMUM PRZY POZOSTAŁYCH KOSZTACH. ZA PODSTAWĘ MACIE WÓWCZAS 6300ZŁ I PO ODLICZENIU KOSZTÓW I URLOPÓW I EMERYTUR OK 4000ZŁ. Dopiero taka kwota jest adekwatnie uczciwsza do pozostałych branż pracy. Natomiast ci co się cieszą, że mają jeszcze ten pomniejszony ZUS więc mniejsze koszty, nie wychodzą dużo lepiej, bo nie odkładają na emeryturę. Jedyna różnica w zarabianiu jest tylko taka, że wy macie możliwość robienia tyle nadgodzin a nawet jest to wam narzucane w tak niebezpiecznych zawodach. To oczywiście wina rządu i systemu polskiego niewolnictwa.
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-04-23 09:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie uwzględniłam tutaj kosztów jakie jeszcze ponosi pracownik, badania lekarskie i często własny ubiór roboczy, nie wiem jak z posiłkami czy zakład zapewnia coś zimą chociaż.
zdjecie uzytkownika
beatka t. - 2015-05-15 15:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to firma poszukuje obecnie w Gdyni szefa działu zakupów, i jestem zainteresowana chociaż przemysł stoczniowy raczej należy chyba do tych trudniejszych. natomiast ciekawi mnie na jakim poziomie trzeba mieć opanowany zintegrowany system zarządzania jakością więc jak ktoś wie to niech proszę napisze
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2015-05-24 07:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iga - 2015-04-23 08:44:20]:
20 zl. to maja chyba szlifierze albo sprzatacze.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-07 17:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie coś na temat stawki godzinowej spawacza na migomat.
zdjecie uzytkownika
dziki95 - 2015-06-08 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jesteś rurarzem i chcesz pracować w Crist"cie to tylko nie idz do Daniela K. "ŁOŚ".U niego jak nie będziesz jebał minimum po 300h miesięcznie to będziesz żle widziany. Jedynie na co przymyka oko to chlanie w pracy.Pracując przez półtora roku nie raz widziałem 1/4 brygady pijaną od 6 rano ,łażącą po sekcjach i iśpiącą po budach. Na podwyżkę będzierz czekał rok jak nie więcej a na początek dostaniesz 16brutto i podwyżka 1zł. Za jakiekolwiek przewinienie "Łoś" bardzo chętnie upie... stawkę.Do kierownika D.Bańki nie masz co iść bo powie ci to samo. Przestrzegam tych co chcą pracować mniej niż 300h miesięcznie-kariery nie zrobicie
Jeszcze nie napisałem o braku organizacji na wydziałach. Nazywam to totalnym chaosem.Połowę dnia potrafisz się przebujać na stoczni tylko po to by przerzucić skrzynię z gratami. Rury często sam musisz nosić bo połowa dzwigów popsuta a dróga połowa zajęta i czasem nosisz rury warzące po 40 - 50 kilo na plecach na czwarty Deck albo i wyżej, a potrafi być ich do wrzucenia 0,5t-1t.Potem cię plecy napie...ją a co niektórym leci krew z nosa od wysiłku. A spróbuj wziąść Weekend wolny aby odpocząć. To ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powie że widocznie za dużo zarabiasz jak bierzesz weekendy wolne. I każdy zapie... w weekendy bo się boi powiedzieć że chce wolne . Pracujesz od 6-17tej a przeważnie zapieprzają do 19tej w sobotę do 13h iw niedzielę do 12h bo pan Daniel K. ma premię z każdego osła który pracuje w jego brygadzia . Im dłużej zapie...sz tym więcej dostaje.to jest jedyna brygada która tak długo pracuje w tygodniu i miesiącu. Już nie mówiąc o jego przydupasie i zastępcy "Generale" jak go wszyscy nazywają. Zupełny brak kompetencji .Na rysunkach się zupełnie nie zna , wszystkich pogania , przerzuca z miejsca na miejsce.Co chwilę daje coś nowego do roboty i drze się jak zarzynana świnia na wszystkich. Nowi przy nim wytrzymują parę dni i spie...ją (przeważnie szlifierze).
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-08 21:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile jest w stanie zarobić spawacz 135 i jak płacą delegacje jestem z radomia
zdjecie uzytkownika
nareszcie - 2015-06-17 18:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polski biedny stoczniowcu na własne życzenie zrobiłeś z siebie niewolnika w swoim kraju.Wkrótce będziecie wolni bo przegrana w niemieckim sądzie arbitrażowym i niespłacone kredyty położą kres obozowi pracy jakim jest CRIST.Żarty się kończą gdy chodzi o pieniądze.W tym kraju były więzienia CIA i są obozy pracy na skalę xx1 wieku.Dowód 1-odszkodowanie dla 2-ch więżniów , dowód 2-gi spawacz w Criście pracuje za 2.70-3.00 zł. na godzinę .Wiecie wszyscy o kogo chodzi.
zdjecie uzytkownika
spawacz 136 - 2015-06-28 18:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba powiedzieć stanowcze NIE dla pracy w Criście. Ci którzy chcą tu przyjść do pracy powinni się mocno zastanowić, bo albo są nieudacznikami i nigdzie ich nie chcą, albo nie umieją spawać i...też ich nigdzie nie chcą. Dopóki te bandyckie firmy nie zaczną płacić po 40 zł/h brutto nikt nie powinien się tam zatrudniać. A uwierzcie, że stać ich na to. To WY przyzwyczailiście ich do tego, że można was okradać. Pozbądźcie się w końcu mentalności niewolnika. Wystarczyłby miesięczny przestój w produkcji z braku spawaczy i monterów, a panowie prezesi w doopska by was całowali, żebyście tylko zaczęli pracować. I stawki poszybowałyby do normalnych wartości. Kary umowne za niedotrzymanie terminów i zerwanie kontraktów doprowadziłyby tych złodziei na skraj bankructwa, pewnie i prywatne mająteczki musieliby sprzedawać. Nie bójcie się. Rzućcie tę robotę. Będą was prosić żebyście wrócili
.
zdjecie uzytkownika
ludwik - 2015-07-08 12:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę popracowałem na stoczniach w tym i troszkę w gdyńskim Criście.
Stawki : obecnie ciężko powiedzieć, pościągali sporo ukraińców którzy zaniżyli polakom płace które wyglądają 16-18 brutto, szlifierze 12-14zł
Gdy robota była potężna stawki wachały się szlifierze 16-20zł monterzy 21-24 brutto, spawacze 28-30 brutto (NA DZIAŁALNOŚCI) obecnie tam jest murzynowo w pełnym tego słowa znaczeniu, murzynowo i kolesiostwo.
Ktoś pytał więc odpowiadam : ciuchy dają po 1-2 miesiącach (obecnie niestety mają kryzys i ani ciuchów ani maski 3m (dla szlifierza) nie dostaniesz,obuwie musisz mieć własne (80-100zł) + badania własne co dwa lata (150-350zł) jedzenie? no proszę was nie żartujcie :) noooo w upały dają wodę to plus chyba jedyny. Nie przyjdziesz w sobotę to majster patrzy na ciebie zdziwiony z pytaniem co to za wolne weekendy? ooo nie daj boże na zbiórce kierownik dowie się że robisz wolne weekendy to w 5 min masz obiegówkę w ręku i do widzenia.
BHP ? hmmm nie słyszałem znaczy wiem, że są bo robią pseudo szkolenia na kolanie i tyle. Możesz pisać swoje bo w biurach budowy są kartki ale po 2 tygodniach nasze kartki dalej tam były a usterki nie naprawiono. Pomoc medyczna? hehe mają straż pożarną i nią śmigają na ratunek, wyposażenie ... byłem kilka razy z kolegą a to rozcięcie, rozbicie głowy itp. nie mają plastra, bandaża ... nie wspominając o pustych apteczkach w biurze budowy. Aha obowiązkowo wszyscy podpisują dokument by nie dzwonili na pogotowie z miasta za które Crist musi płacić, najpierw dzwonisz na straz ich pożarną i oni stwierdzą czy żyjesz, czy miejską pogotowie wezwać.

Tak wygląda obecnie CRIST Gdynia


niedługo albo sami ukraińcy beda tam pracowali za 13zł wraz z koreanczykami i hindusami albo bezdomni, ubodzy czy kucharze piekarze
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-08-23 17:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie spróbować poszukać tu pracy, ale trochę w innym dziale. Otóż obecnie Crist poszukuje, ale specjalistki do spraw księgowo - finansowych. Tylko pytanie, czy warto, bo w ofercie napisali w sumie jedynie, ze oferują gwarantowaną ciągłość zatrudnienia i atrakcyjne wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
kompania - 2015-09-27 15:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam Panowie,
Zatrudnię spawaczy metoda 136.138( proszek) od zaraz. Spawanie konstrukcji stalowej na hali.
Praca- Gdynia.. Zakwaterowanie oraz przejazdy zapewnione z naszej strony..
Praca 10 godz dziennie. Możliwość zjazdu co tydzień.. Stawki zaczynają się od 26 zł netto.. napewno co do stawki dogadamy się... praca na dłuższy okres około pół roku. Na poczatku umowa zlecenie, po okresie próbnym 3miesięcy umowa o pracę i stałe zatrudnienie.tel: 882-057-630
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-09-27 22:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anna warto by ktoś z pracowników, a najlepiej pracownic na podobnym stanowisku się wypowiedział. Niestety, firma w ogłoszeniu może napisać dosłownie wszystko. Z drugiej strony ciągłość zatrudnienia niekoniecznie musi oznaczać umowę o pracę, a przecież ładnie w ogłoszeniu wygląda. To samo z kasą, każdy patrzy na to inaczej.
zdjecie uzytkownika
leonidas1971 - 2015-09-29 08:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolhoz
zdjecie uzytkownika
Leonidas1971 - 2015-09-29 09:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mało powiedziane jest to oboz ale koncentracyjny z takimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na czele jak ta pala BANKA i swoimi majstrami klawiszami . nigdzie ich na miescie nie widuje chyba kumaja ze takie spotkanie może się dla nich zle skonczyc.
zdjecie uzytkownika
Krzywy - 2015-10-09 10:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w stoczni Crist, zwłaszcza na magazynie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jarecki - 2015-10-09 14:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałam że jak crist nie spłaci doku, to im zabiorą, a nauta tylko czeka.
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-10-24 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze tam siedzicie, bez was budowa stanie, nic bez was nie zrobią, nic nie ma za darmo o swoją stawkę trzeba walczyć. Macie rodziny, nie żyjecie tylko po to by być w pracy a ci na górze z waszej niewolniczej pracy opalają się na Karaibach, jesteście najbardziej cenionymi pracownikami w świecie i tak Polacy są nie do zastąpienia.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-10-28 18:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze opinie sa podzielone, ja chcialem dowiedziec sie czegos wiecej o firmie a konkretnie o stanowisku na magazynie, pracowałem w podobnej branży, znam sie na pracy, posiadam kilkuletnie doswiadczenie w tej pracy,nie nastawiam sie na jakies kokosy by tu zarobic tylko zwyczajne nawet 1700 netto , sa jakies tam przyjecia
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-29 17:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzywy - 2015-10-09 10:36:33]:
moze cos wiecej dlaczego nie polecasz wlasnie niedawno dostalem propozycje pracy na magazynie i nie wiem czy mam ryzykowac ? az tak zle ? kasa czy atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Krzywy - 2015-11-03 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adamie!!! Cóż mam napisać, jeżeli chodzi o klimat na magazynie jest jak w rodzinie patologicznej. Będziesz musiał założyć działalność gospodarczą dostaniesz 17 na godzinę!!! Pracujemy od pn do pt po 9 h plus dwie soboty pracujące od 7 do 12 i pisane 6 h i dwie wolne.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-11-06 15:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Suwnicowego nie potrzebują?
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-11-06 15:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliści jakie maja wymagania na stanowisko Administrator I Lini Helpdesk? Nawet konkretna uczlenie trzeba mieć ukońcozną - wykształcenie wyższe techniczne (Politechniki) lub adekwatnie certyfikaty potwierdzające kompetencje, ale takich nie jest dużo.. no i oczywiście doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2 lata.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-11-08 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto pamięta "Generał Pedał a Tereska ma pieska"?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-09 01:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie ta praca jako Administrator I Lini Helpdesk wydaje sie być w porządku, ja słyszałem, że można tu sie sporo nauczyć.
zdjecie uzytkownika
amek - 2015-11-11 14:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek ja też, tylko nie wiem, czy możliwe jest próbowanie się dostać jak nie ma się 2 lat doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
mada - 2015-11-13 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprobowac mozesz, przeciez moze cos innego zainteresuje osoby z twojej kandydatury co tez bedzie wazne
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-11-13 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klimek!!!napisz jak dobrze u ciebie na K3, tylko dodaj kto tak fajnie ma!!!
zdjecie uzytkownika
amek - 2015-12-03 17:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy jestem czy nadal dostępna jest ta oferta pracy, o której tutaj ktoś wcześniej wspominał, czy już kogoś przyjęli, jak macie takie info to proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-12-04 11:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić w Criscie np. Na magazynie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-05 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziki95 - 2015-06-08 14:37:56]:
Głupi polaczku pracuj W criscie za frajr
zdjecie uzytkownika
gontal - 2015-12-13 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja widziałem za to, że Crist poszukuje Inspektora BHP do Gdyni i zastanawiam sie, czy nie spróbowac swoich sił. Zapytam, czy macie tu ubezpieczenie grupowe?
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-12-17 19:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-12-04 11:53:21]:
tyle co w biedronce!!! a nawet mniej, bo sa tacy ludzie co na ludzkiej krzywdzie wspinaja sie na coraz wyzsze stanowiska i tak powiem! jestem bardzo wylewny bo mnie boli takie kur...wo !!!
zdjecie uzytkownika
Crist - 2015-12-18 11:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się Tobie nie podoba to idź pracować do biedronki, na twoje miejsce przyjdzie ktoś kto nie będzie narzekać!!!
zdjecie uzytkownika
Kilimandżaro - 2015-12-18 14:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Biedronce mają chociaż godziwe wynagrodzenie i pełny socjal a także inną atmosferę pracy. Na magazynie robisz za trzech a płacą jak Ukraincom, zarobki są tak niskie że pieniędzy nie wystarcza od wypłaty do wypłaty. Ktoś pnie się na wyższe szczebelki kariery kosztem ludzi tam pracujących nie dając im nic w zamian. Takie są realia pracy na magazynie!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-19 10:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn zawsze gnojony będzie!!! Stawki najniższe na całej stoczni, i jak tu żyć no jak?!
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-12-23 13:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały rok 2016, to ma być kontrola wszystkich branż budowlanych, stwierdzono, że budowlanka to najbardziej zdegradowany rynek pracy "szara strefa", którą mają przywrócić do porządku. Ponoć wezmą się za pracodawców, przejrzą umowy zatrudnienia, naliczą wstecz tam gdzie trzeba wyrównania pracownicze stawki, będą robić naloty i sprawdzać poziom bezpieczeństwa. Pod lupę pójdą umowy o dzieło i zlecenie oraz narzucane samozatrudnienie a także stawki i godziny pracy.
zdjecie uzytkownika
rtrt - 2015-12-30 01:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej czy ktos z was pracował moze w firmie Crist SA jako samodzielny specjalsita do spraw kontraktowych i mioglby mi cos powiedziec na temat zarobkow
zdjecie uzytkownika
Filip z konopii - 2016-01-07 14:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w Criscie ruszy na ostro praca?
zdjecie uzytkownika
brejk - 2016-01-08 01:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się , że już w przyszłym tygodniu wszystko powinno wrócić do normy. Zresztą tak samo jak i we wszystkich innych firmach. W końcu ludzie wrócą z urlopów
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-08 13:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jakieś podwyżki???!!!
zdjecie uzytkownika
werhj - 2016-01-10 15:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie orientujecie się może czy będą w najbliższym czasie prowadzone jakieś rekrutacje? Pamiętam, że szukali jakiś czas temu asystentki na projekt w Gdynii, ale obecnie nie widzę żadnych ofert. Słyszałem ostatnio wiele dobrego o firmie, głównie to, że można dobrze zarobić i pracować w przyjemnej atmosferze, dlatego rozważam zatrudnienie u nich i informacje, czy prowadzą lub prowadzić będą rekrutacje bardzo mi pomoże. Z góry dziękuję!
zdjecie uzytkownika
klemens - 2016-01-26 08:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietajcie, ze tylko kadra i brygadzista maja umowy o prace, reszte maja w d... i dzialalnosc a tam juz placa tragiczna siegajaca 15-17zl na reke za ostra prace fizyczna.
zdjecie uzytkownika
koziej - 2016-01-29 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat klemens to stawka 15-17 złotych za godzine to jest bardzo dobra kasa w Polsce, nie wiem czemu tak narzekasz. Owszem, czasem oferują umowę o dzieło, ale da się uzyskac umowy o pracę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to wizyta w pokoju majstra, który kilka pytań zada przegryząąc bułkę, da rysunek masz coś pokazać, popyta gdzie pracowałeś, u kogo co robiłeś, gdzie pracujesz, dlaczego nie pracujesz ...
Pytania: Powiedziałem,że mam małe dziecko żona pracuje i nie mogę w niektóre soboty pracować, oraz po g.17 dostałem odpowiedz to wybierz czlowieku albo crist albo rodzina
zdjecie uzytkownika
Koala - 2016-02-01 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku co ty za bzdury piszesz, uważasz że 17 zł to dobra stawka na działalności? To życzę powodzenia!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
doni - 2016-02-01 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koala, chyba wszystko zależy od tego kto ma jakie możliwości... Ja teraz nie widziałem aby ludzie do crista walili. Podobno można za to auto służbowe uzyskać etc.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Crist S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crist S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert