logo Whirlpool

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

Małgorzata P. 2017-06-22 18:19
Ech ludzie, ludzie. Cudze widzicie pod lasem za to swego pod nosem nie. Jest takie powiedzenie - Każdy sądzi wegług siebie. Malinka i Mały - zastanówcie się najpierw co sobą reprezentujecie a potem oczerniajcie innych. Malinka - domu nie ruszaj bo to nie Twoja sprawa a co do tego gdzie kogo chcą a gdzie nie - nie wypowiadaj się za wszystkich. Poza tym - forum to jest dla osób, którym zależy na opinii o zakładzie , nie o tym kto jaki jest. Macie żal do ludzi , nie macie odwagi nawet porządnie się podpisać. Kryjecie się pod Nickiem. Brak odwagi to siedźcie może cicho a głupie teksty zostawcie dla siebie.
3
prawda i tylko prawda 2017-06-22 20:51
Droga Małgorzato ale mały malinka i cala reszta o nim komentarzy ludzie maja racje kryja sie mają racje ten człowiek jak by się dowiedzial kto to pisze to by te osoby zniszczył on nie ma za grosz szacunku do drugiej osoby lubi się mścić co nikomu nie zycze bo juz mialam -em z nim doczynienia a pewno to są te osoby ktorym tak dokucza.
6
Anna 2017-06-22 20:59
Malgorzato P napisałaś - forum to jest dla osob ktorym zalezy na opiniiach o zakladzie - no wiec pisza dobrze ludzie o pracy i o ludziach jaka tam utrzymuja atmosfere to tez jest wazne bo dlaczego ktos ma tam takze sie meczyc psychicznie z takim czlowiekem lepiej wiedziec od razu z kim sie ma do czynienia.
3
Małgorzata P. 2017-06-23 18:24
No cóż moi drodzy, tak się składa, że znam tego człowieka. Co widziałam - proszę. Wielu osobom służył pomocą znam conajmniej takich 15 osób. Nawet jak potrzebowalu kasy a wiedział o tym, załatwiał ludziom nadgodziny. Słyszałam jak mówił, że należy ludziom dać szansę Naprawdę, nie będę pisać kto i o co chodziło, bo to nie miejsce na to a i wiem to od samych zainteresowanych. Teraz - nie rządzi na jedynce, pracuje na piątce a do nas przychodzi , żeby skorzystać z komputera, czy jest poproszony o pomoc w kwestiach czysto zawodowych. Nigdy nie twierdziłam, że nie krzyczy bo rozdarciuch z niego jest i owszem. Uważam, że jest w zakładzie sporo liderów, którym można zarzucić więcej niż krzyki Koli. A szntaże na czwóece? A straszenie ludzi ? Nie wspomnę o innych ekscesach.
Dajcie już mu spokój, a opinie? Dobrze wiemy, że z jednego komputera można napisać wiele opinii pod różnymi pseudonimami. Pamiętajcie, ze prawda w oczy kole i rzadko kto podoła temu by stawić jej czoła. To się tylko mówi, ze kochamy prawdę. To nie tak a złośliwości ludzkich jak widać po wpisach nie brakuje.
Poszukajcie może innej osoby, po której można pojeździć. Może liderzy ze wspomnianej czwóeki , trójki albo dwójki a nie uczepiliście się jedynki.
Dajcie spokój jemu i ludziom z jedynki
2
BMala 2017-06-23 21:37
tak tak te nadgodziny to swoim przydupasą załatwiał wiadomo komu ulubieńcą swoim inni też chcieli i co powiedział np mi sorry ale ty sie do niczego nie nadajesz i na niczym się nie znasz przychodził tylko jak ludzi nie miał na nadgodziny zapraszal a jak ktos sie nie zgadzal to grozil ze zwolni więc to nie jest hamskie zachowanie i on niby daje szanse na co aby ktoś przez niego dostał depresji człowiek niech lepiej niech sie do pracy wezmie a nie wszystkich za plecami obgaduje bo prawda jest taka ze nie ma swoich problemow i interesuje się cudzymi i niech go pani Malgorzato P. prosze go nie kryc bo to ze z panią trzyma to nie znaczy ze jest porządnym człowiekiem bo jakby ludzie mieli anonimowo napisać jakim jest człowiekiem to 90 procent by napisalo ze zlym czlowiekiem tylko 10 procent by napisalo ze go lubi wiadomo kto jego przydupasy ktorzy maja klapki na oczach a i tak im pewnie tez sie smieje w twarz proszę mu przekazać aby sobie poczytał jakim jestczlowiekiem moze coś zrozumie ale nie sorry tyrana się nie zmieni.
4
Malinka 2017-06-24 09:17
Małgosiu prawda jest niby jedna !!! ale jest pojęciem względnym ty masz swoja prawdę a ja swoja !!! ty znasz ludzi którym pomógł ja znam ludzi którym zaszkodził !!! kończąc temat tego frajera powiem tak jego czas też się skończy !!! może w końcu ktoś z nowego szefostwa (a ciagle są zmiany ) dopatrzy się jaki to cwaniak i NIERÓB !!!! tylko mocny w gębie (brak kultury osobistej ... oczywiscie ) a jak jednak nie to pamiętajmy że pan BÓG nie rychliwy ale SPRAWIEDLIWY !!! BMała ja bym postawiła że spokojnie 95% (5% lizusy i przydupasy) ludzi postawiło by mu krzyżyk na drogę i nie chciało go więcej oglądać !!! A wszystkim miłej pracy i atmosfery w firmie !!!
3
Dożywotni przyjaciel lidera Koli :) 2017-06-24 14:05
HA HA HA co ja czytam sławetny Kola i Talony na 1 tak pamiętam on to umie załatwiać talony sobie żonie i synowi i to co oni w trzy osoby robili na nadgodzinach to operator albo ustawiacz musieli zrobic w pojedynke Dobrze że rozstałem się z pozal sie boże liderem i 1 BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI
3
Anetta 2017-06-24 18:25
ha ha no właśnie te nadgodziny załatwiał sobie żonce i synkowi to prawda haralowali po 12 . Koli to się w głowie poprzewracało szydzi z ludzi małgorzato P z ciebie tez ostatnio się nasmiewał ze jesteś guwniana liderką ludzie udają ze go lubią ale nikt nie powie mu w oczy ze ma go dosyć bo by jeszcze bardziej niszczył te osoby on nie ma skrupulow i posunie nawet się do bujki i zastraszania.
2
STUDENT 2017-06-24 19:59
Witam ! Własnie kończę polibude wrocławską i od września będę się rozglądał za jakaś stałą pracą i tak przypadkiem wszedłem na to forum czytam i oczom nie wierze piszecie o jakimś liderze KOLI ? twierdzicie że 95% załogi ma z nim problem ? Ludzie mamy XXI wiek są przepisy paragrafy radcy prawni zgłosić sprawę raz drugi trzeci i wyrwać chwasta raz na zawsze ! :) Pozdrawiam może od września będę jednym z was ?
2
Małgorzata P. 2017-06-24 20:16
Skoro tak go nie lubicie , a nie lideruje już na jedynce, to zostawcie w spokoju jego i naszą jedynkę. Nigdy nie jest tak, że liderzy wam pracownikom odpowiadają. Dlaczego zatem nie chcecie nimi zostać? Boicie się wyzwań i odpowiedzialności. Droga wolna. Zobaczymy co za jakiś czas napiszą o was inni wasi potencjalni pracownicy.
Skończmy wałkowany temat jedynki i jej liderów. Zajmijcie się sobą, pracą.
Pozdrawiam wszystkich z jedyneczki.
Maciek 2017-06-24 21:19
26 godzin czekania na załadunek w firmie Whirlpool Wrocław wyprowadziło mnie z równowagi. Ale byli tacy, co czekali dłużej. Na pewno więcej tam nie pojadę, szkoda czasu i pieniędzy. Ciekawe, co na to Amerykanie...
Nikomu nie polecam tej firmy, brak organizacji pracy utrudnia życie nie tylko kierowcom. Wielu klientów Whirlpool również wyraża swoje głębokie niezadowolenie. Nie tylko z obsługi ale także z kiepskiej jakości produktów.
Oli 2017-06-24 22:25
ale tu nikt się nie czepia jedyneczki i pracownikow z jedyneczki tylko tego calego Koli a on pracował na 1 więc poruszana jest jedyneczka na szczęście poszedł na piątke miejmy nadzieje ze bedzie tam liderem i będzie miał do pracy samych obywateli Ukrainy wtedy przynajmniej moze go zniszczą psychicznie i zrozumie ze mial lepiej na 1 tylko ludzi nie doceniał.
MP 2017-06-25 09:14
Owszem, ale to nie Jego nazywają Czopkiem. Liderów z prawdziwego zdarzenia policzysz na palcach jednej ręki. I to jest właśnie przykre.
Lola 2017-06-25 12:09
Dlaczego niektóre osoby postanowiły na podstawie pracy i zachowania jednego człowieka oceniać tak dużą firmę zatrudniającą setki osób? To jest bardzo nieuczciwe, tym bardziej, że tu pracuje wiele fantastycznych osób. Przecież jeśli komuś jest źle może zmienić pracę.
1
zzz 2017-06-26 15:14
Ocenianie całej firmy na podstawie jednego człowieka jest nie uczciwe ! ale daje do myślenia że coś takiego w firmie się dzieje i nic nikt z tym nie robi a tojuż minus dla firmy . A po drugie to dlaczego przez jednego frajera ma zmieniać pracę kilka lub kilkanaście osób ???????
Edek 2017-06-30 21:48
Pracowałem tu kiedyś to współczesny kolonializm .Murzyńska robota za murzyńskie pieniądze to tyle w temacie .Współczuję ludziom którzy tu pracują
8
Lola 2017-07-02 23:07
Wszędzie znajdziemy osoby z którymi jest ciężko pracować ale to nie znaczy że firma jest zła.
2
.................. 2017-07-10 07:29
Każda firma która nie szanuje pracownika jest zła której 70% ZAŁOGI TO AGENCJA firmie wcale nie jest taniej wynająć randstad np to po prostu lenistwo wiele firm nie korzysta z agencji i se jakoś radzi może kiedyś brudasy się w końcu nauczą co to szacunek bo kulturę to się z domu wynosi
1
Ernest 2017-07-10 17:42
Wasze opinie są odstraszające zwłaszcza o jakimś jedynce i o Włochach w firmie z USA.Informujecie o tym że agencje zatrudniają a nie Whirlpool.Nie warto marnować mojej dotacji z numeru PESEL przypisanemu do 10-30 tyś PLN na moją aktywizacje na rynku pracy po długotrwałej nieobeności skoro to nie da szansy na umowę na czas nieokreślony a tylko agencyjną na zastępstwo na 5 dni,miesiąc a strace pakiet z GFŚP-Wojewódzki Urząd Pracy Wrocław gdzie do 3 razy sztuka. .Swoimi uwagami zniechęciliście mnie i jutro nie pójdę do domu kultury na agitacje Randstatu w Wąsoszu.Poczekam na BSH Wrocław.
Myszk 2017-07-11 10:46
Po politechnice na produkcję
1
hbb 2017-07-11 18:27
Jak wyglądają posiłki w czasie pracy ? Samo płacicie za jedzienie czy jest za darmo dla każdego?
K 2017-07-11 20:55
za darmo to jest tylko woda i okropna kawa z automatu:)
2
Amator 2017-07-13 09:42
Czy praca dla kontrolera jakości jest jeszcze aktualna?
... 2017-07-13 15:45
tak
Opiernicz 2017-07-14 17:42
Prawda taka że wszyscy (prawie) liderzy nic nie robią, nie tylko 'kola'. Teraz powstały nowe zespoły i pozatrudbiali takich liderów że pozal się Boże :D. Praca na magazynie/wolnych stanowiskach jest okej. Na taśmie przej... Szczególnie spienianie. Nawet za aktualnie wynagrodzenie (4 tys brutto) bym tam nie robił !
Ps. Za rok prezes odchodzi , odejdę i jego psy. Będzie lepiej :)
Marta 2017-07-16 12:52
Szkoda, że mając złość do firmy ludzie piszą rzeczy nieprawdziwe. Może trzeba spojrzeć w lustro i ocenić swoją pracę ale tak solidnie i szczerze bez pudru?
Xyz 2017-07-18 01:23
Jak czytam o linii nr 1. O spienianiu..

To nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Ludzie, weźcie się za robotę, zamiast biegać jeden do drugiego, i ( usunięte przez administratora ) Głupoty, naśmiewać się z innych, czy wymyślać durnoty.
Pozdrawiam( usunięte przez administratora ) Resztę, która nie ma innych ciekawszych zajęć, jak tylko sypanie płotkami..
Naprawdę( usunięte przez administratora ) Żenada.
Totalna..
Do jasnej ( usunięte przez administratora )weźcie się za robotę, naprawdę.
To i norma będzie, i liderzy, jak i kierownictwo będzie zadowolone.
Nie trzeba tak dużo, zamknąć pysk i robić swoje.
Lider Kola, wd. mnie sprawiedliwy, odszedł na 5, więc zostawcie go w spokoju.
Zmianą kieruję kto inny, więc po co drążyć temat?!

Niechaj każdy zajmie się swoją robotą i naprawdę będzie spoko.
Nie pozdrawiam.
3
D. 2017-07-18 11:59
W tej firmie trzeba prosić o cud żeby spotkać jakiegoś Polaka :/ a jak juz to Ukraińca który umie mówic po Polsku..albo chociaz rozumie co sie do niego mówi .

Jezeli chodzi o prace to faktycznie kazdy tutaj pisze bzdury bo praca nie jest cieżka i jak za takie pieniadze to uważam że naprawde fajna robota. Widac ze niektorym poprzewracało się troche w główkach pisza to osoby albo sa kompletnymi leserami w pracy albo nie pracowali ciezko w zyciu ;)
idziesz do pracy robisz swoje, dostajesz wyplate i tyle kazdy by tylko narzekal jak mu jest zle a od siebie nic nie daje
pompa 2017-07-19 00:03
D.Fran..... cały czas łazi za KOLA a potem na niego gada co jej przekazuje ha ha żenada
3
Przyjaciel KOLI 2017-07-19 00:48
No proszę największe lizusy tak lubią plotkować kto by powiedział cicha woda brzegi rwie łażą jak nie po stronie A to po stronie B gadaja co na język im przyjdzie tak Hela.B nie ładnie zaplecami obgadywać a potem się uśmiechasz jak gdyby nigdy nic raz jednego obgadujesz raz drugiego cała reszta tez nie zła Dom.F ,Mare.F Annet.T, Doro.S, Łuk.Ł, Anka.SZ, Jol.G, Paw.K ,Mar.R, Anka.T, marzena i Ewelina orazGos.M dajcie spokoj sami plotkarze tylko roboty im mało a powinni isc na 4 to by buzki z przemęczenia im się pozamykały bo ludzie wy to chyba nie macie swoich problemow liderzy tak samo pani Gosia ta blondi przede wszystkim dajcie juz siana i KOLi też a nie o nim głośno caly czas bo to spoko gość tylko trochę przewrażliwiony na punkcie pracytak to K.... jak wam dawał i proponował nadgodziny to było fjnie a teraz go tylko obrażacie dosyć tego dajcie już siana naprawde on jest najlepszy.PS. i najlepiej jakby tą zmiane rozwalili bo to już jest nie miłe jak kazdy się obgaduje jeden przez drugiego co nie dominika............
4
A.............. 2017-07-19 01:06
no nadgodziny były fajne co nie hela, mareczek ,marcin, dominika,Anetta, Mateusz,Michał Ci co najwięcej korzystali i cala reszta Pani Dor S. pani Ania T. i pan Luk Ł pani Goś M teraz KOLi nie ma to go obgaduja i cala jedyneczka co za ludzie stuk puk w głowę i nadgodziny się skończyły co Dominika ma pole do popisu ze myśli ze ludzie ją lubią ajak byłamna nadgodzinach to kazdy na nią narzekał nie bylo osoby ktora by miala o niej dobre zdanie tak panie M ziobrowski
2
Byly tymczasowy 2017-07-19 01:17
Tak pozdrawiam albo nie tylko ich wspominam jak na 1 pracowałem M.F i H. B ta para małolatow co zawsze na Rysia narzekali ze im wszedzie kaze robić i gadali mi z żalem na niego jaki jest niesprawiedliwy i te rożne wulgaryzmy więc sam wiem po sobie że nikomu nie można ufać. Pozdro dla tej1.
1
Sandra 2017-07-19 01:44
Witam jaka praca na stonowisku BHP -owca i jakie zarobki czy może mi ktoś mniej więcej objaśnić ?
ktoś z 1 2017-07-19 23:31
Ja ( usunięte przez administratora ). ludzie dajcie już spokoj wszedzie na kazdej linii plotkuja i się nawzajem obgadują i wiecie co wam napisze pracuje na tej jedynce i najlepiej zawsze pracowało się ( usunięte przez administratora )z nimi była przyjemna praca zawsze będe to milo wspominać jak do nich na zmianę trafiłem i mnie miło przywitali dobrze wszystko tłumaczyli zawsze szybko rozwiazywali problemy a teraz jak ( usunięte przez administratora )nie ma to cały czas na niego najezdzacie wstydzcie się naprawde bo wam dużo brakuje aby mu dorównać i to was boli najbardziej. Szczerze pracuje tam do tej pory i Ci liderzy co tam są to wogole nie będe wymieniał tylko coś dodam zachowanie fatalne Pani liderko jak ktoś o coś prosi to z szacunkiem a nie z żalem pan lider tylko potrafi zmieszac z błotem ostatnio się przekonałem jeszcze pan ( usunięte przez administratora )z zmiany ktora pracuje przed nami jest wporzadku a reszta to tylko nerwy psuje no ale cóż nie kazdy jest idealny i trzeba to uszanować ale jesli chodzi o KOLE to naprawde wielki szacunek dla tego gościa bo pomimo to ze nieraz się niewłaście zachowywałem to on nigdy o to nie miał żalu i co tu więcej się rozpisywać gość nie do podrobienia drugiego takiego w tym zakładzie nie znajdziecie a jeśli ktoś ma do niego żal to niech to zachowa dla siebie. PS i już nie piszcie o tej jedynce.






















3
Maja 2017-07-20 09:19
Whirlpool to normalna, znana marka a pracować trzeba jak wszędzie.
K 2017-07-22 10:18
szacunku dla pracownika brak, "dzień dobry" od przełożonych też ciężko usłyszeć, zdecydowanie NIE POLECAM
5
Konrad 2017-07-23 19:38
Czy praca dla praktykanta w dziale logistyki może być jeszcze aktualna? Jakie wymagania na start może mieć firma? Czy okres praktyki jest płatny? Podpowiedzcie proszę . Z góry bardzo dziekuję za informacje
pol 2017-07-25 09:58
Jetem w firmie randstand
i mam pytanie bo byl tam pakiet benefitow do restauracji itp to jak to dziala
i Ci lekarze
tbh 2017-07-25 10:02
Jak mamy na umowie 16,31 brutto to ile wynosi netto i mniej wiecej jaka jest wyplata
Lewy 2017-07-26 20:37
Czy ciezka jest praca jako wozkowy ? Jakies normy itp ?
666 2017-07-28 12:39
14,08
skullhead 2017-07-29 09:25
Zna ktoś Tomasza B z whirlpoola? ...
x 2017-07-30 11:21
Podczas urlopu ci co ida do pracy na ktora mamy ? 6? 14?
hhhh 2017-07-30 19:46
6
Karolcia 2017-08-01 16:32
Chciałabym złożyć swoje cv na stanowisko w dziale zamówień. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś o pracy, firmie? Jakie wymagania może mieć firma na początek?
WRO100 2017-08-02 19:57
Stanowczo odradzam pracy w tej firmie na liniach obecnie pracuje więcej ludzi z Ukrainy niż Polski po za tym przyjmują na sezon a potem zwalniają na magazynie też bałagan i ostry zapiernicz. Za te STAWKI LUDZIE MOŻNA TRAFIĆ DUŻO LEPSZĄ PRACE A NAWET LEPIEJ PŁATNA SZKODA MARNOWAĆ CZASU DLA TEJ FIRMY PO ZA TYM UMOWĘ DOSTAJESZ CO DWA TYGODNIE JA JAKIŚ WYRZUTEK
5
High life 2017-08-04 23:29
Pozdrowienia dla Pana Łukasza i pani Doroty z linii numer 1 którzy cały czas plotkują i co najgorsze nic nie robią tylko się śmieja wasi najlepsi znajomi pozdro dla was moi kochani kochamy was za to papużki nierozłączki.







NK 2017-08-07 18:44
Dostalismy opieke medyczna medicover
jak sie z niej korzysta i czy mimo tego cos sie placi
Karolina 2017-08-11 13:15
@NK - czyli rozumiem, że pracodawca zapewnia dodatkowe benefity, jak prywatne ubezpieczenie medyczne. Jak wyglądają pozostałe warunki zatrudnienia w Whirlpool? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Te informacje będą cenne i pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy,
Karol 2017-08-17 12:27
Nie wiem co myśleć o firmie. Słyszałem wcześniej sporo dobrego i dlatego wszedłem na to forum. Tu piszecie niezbyt przychylne opinie. A jak jest naprawdę?, może ktoś napisze coś o pracy w dziale zamówień?
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool