brak logo

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

adrian 2016-03-23 20:16:49
jaka atmosfera na chlodnictwie?
sarsa 2016-03-23 23:51:33
kiedy likwiduja zmywarki bo narazie cicho
marta 2016-03-23 23:54:37
atmosfera nie najgorsza na poczatku a pozniej zaczna cie obgadywac i ponizac
on 2016-03-24 21:15:13
poniża Cie bo sie opierdzielasz slyszalem marta
krzysiek 2016-03-25 19:25:13
dostalem propozycje na kierownika produkcji. Czy warto? Jakie warunki?
Paweł 2016-03-29 11:02:13
Pan powinien mieć wygląd,ogładę i kulturę.Lepsi "cwaniacy" rządzili w polarze,a dzisiaj słuch o nich zaginął.Jego "5 minut" też się kiedyś skończy,głowa do góry.
heniu 2016-03-29 21:02:12
kto tam tak ostro rzadzi ?
sarsa 2016-04-02 20:38:34
Witam serdecznie czy ktos mi da znac wreszcie czy juz likwiduja zmywarki bardzo prosze o odpowiedz
michusjsk 2016-04-05 13:37:40
Witam. Zmywarki maja likwkdowac w czerwcu. Ogolnie o oracy ? Gdyby nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i upaly to praca na poziomie :) oczywiscie jesli ktos chce stac i zgarniac dukaty to nie dla niego. Trzeba sie troche naeobic.
michu 2016-04-05 13:41:42
Ja jestem z okolicy ditroit:) gdzie mam sie zglosic po "bonus" bo narazie ciezko zapier.... ? ;( haha..
michu 2016-04-05 13:42:10
Ja jestem z okolicy ditroit:) gdzie mam sie zglosic po "bonus" bo narazie ciezko zapier.... ? ;( haha..
giguś 2016-04-07 12:09:54
Witam podobno sa zwolnienia na chłodnictwie i troche osob poleci bo ze zmywarek maja ludzi przenosic mam nadzieje ze mnie nie zwolnia bo robie na kuchenkach.
mateusz monter 2016-04-07 12:15:14
Giguś a co to za roznica na ktorym dziale robisz jak maja zwolnic to zwolnia no chyba ze lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i masz układy to wtedy jest całkiem inna sprawa.
giguś 2016-04-07 12:24:52
Odezwał się dziad ''Mateusz monter'' piszesz tak zeby ktoś z ciebie brał przykład ale dla liderów i mistrzów jestes zwykłym robolem i nie ma wyjątków nawet jesli masz układy i jestes najlepszym pracownikiem i moga cie chwalic a ty bedziesz to brał do siebie bedziesz chodzil na nadgodziny i tp a i tak jestes przez agencje zatrudniony i jak stalych beda musieli pomiescic na 2 fabrykach to nie ma wyjatków wszyscy moga stracic prace moze teraz nie wszystkich zwolnia bo pewnie latem ruszy sezon ale na zime moga wszyscy poleciec wiec nie badz taki madry i to tyle
kasia 2016-04-07 17:35:28
ciekawe kto z biurowych z chlodnictwa poleci...
34hej 2016-04-08 11:21:47
Hej. Widzę ofertę w Radomsku na speca ds. BHP i Ochrony środowiska. Jak na to miasto, to całkiem przyzwoita oferta - naprawdę jest dostęp do kursów językowych i innych benefitów? Trzeba oczywiście mieć wyższe wykształcenie kierunkowe.
pwelczyk 2016-04-16 15:07:54
Hej dajcie info o kierowniku który przechodzi do lincolna do Dzierżoniowa ma rządzić od maja czy to nastepny palant
1
Kosmos 2016-04-29 22:16:24
Witajcie a co sądzicie o prototypowni? Jak tam jest? Mam możliwość stażu tam i zastanawiam sie?
jolka 2016-04-30 23:33:22
Do Lincolna? hm a kojarzysz jak sie gość nazywa?
pawelczyk 2016-05-01 17:01:09
nazywa sie ( usunięte przez administratora ) kojazysz
sarsa 2016-05-03 15:20:18
jutro znowu gonic biec latac ponad ile sil mam krzycze to i ja kiedy miga swiat w twoich oczach naucz mnie ooooo........
Do Pawełczyk 2016-05-05 22:19:15
Pracuję 13 lat na chłodnictwie. Nie słyszałam tego nazwiska. Przynajmniej tu. Od nas odszedł również jeden z majstrów. Niezły był .......Ale nazywał się K.Z. Skąd by6ł ten pan M.
tr 2016-05-08 19:41:38
hej no ja mysle nad praca u nich jako Mechanical Engineer we Wroclawiu? czy ktos z was moze napisac cos na temat warunkow i wynagrodzenia jakie tam jest..na pewno trzeba znac dobre jezyk angielski no i tez miec odpowiednie wyksztalcenie mechaniczne..
Tomek 2016-05-26 15:11:47
Ostrzegam przed Robertem Łąckim z chłodnictwa. Ten człowiek chyba był dręczony w szkole. Chodzi po zakładzie tylko się gapi czasem udaje że coś robi, jednak najgorsze jest jego hobby, daje dyscyplinarki powodem może być 5minutowe spóźnienie.
1
m 2016-05-27 21:20:26
A co Ty myślisz. Spóźnisz się a potem cały zespół ma nadganiać sztuki za Ciebie? A niby dlaczego. Pracowałam z tym mistrzem i nie ma bardziej logicznego mistrza na chłodnictwie niż ten. Nie zależy mi na tym co kto sobie pomyśli. Gdyby było więcej mistrzów tak jak Pan Łącki zainteresowanych produkcją - bo po to przecież przychodzimy do pracy - przychodziłoby się tu o wiele chętniej. Nie życzę współpracy z innymi mistrzami najgorszemu wrogowi.
Alfred 2016-05-30 20:55:54
gdyby nie był tak zakompleksiony jak jest i nie bał się własnego cienia to może byłby "logiczny".
Krzysiek 2016-06-02 20:29:28
mierny ale wierny - najbardziej pożądane kompetencje kadry zarz. czy u Was też tak jest?
sarsa 2016-06-12 22:12:17
Witam czy ktoś moze słyszał o postoju na chłodnictwie w lipcu. Prosze sie wypowiadac bo podobno krucho w tym roku.
ela 2016-06-17 10:43:58
za robote sie wziasc liderzy a nie liderki w lodowkach posuwac ,jak widze co sie dzieje na drugich zmianach to sie dziwie ze mezowie pozwalaja swoim zona pracowac w tej firmie
1
sarsa 2016-06-19 14:27:44
Właśnie to co sie dzieje w tym zakladzie to porazka same uklady za to jest awans kto sie nie podlizuje to jest zwyklym śmieciem jak ja widze co sie dzieje na mojej linii a nie bede mowil która to tam liderzy maja swoich ulubienców i tylko z nimi rozmawiaja a reszte olewaja i tacy sami sa mistrzowie trzeba zmienic prace bo nie moge na to patrzec juz lizustwo.
dfgh 2016-06-22 16:21:57
hej wiecie co zastaniwam sie nad praktykami u nich w dziale finansowym bo wiem ze poszukuja ktos wie cos na ten temat?6 miesięczny program stażowy z możliwością kontynuacji zatrudnienia po odbytej praktyce
szok 2016-06-25 14:58:07
Whirpool zwalnia 250osób zatrudnionych na śmieciówkach.Podziękujcie państwo liderom,mistrzom i kierownikom ich zasługa że podnosili normy szły buble,oraz jakość wyrobów tragiczna.Przykra sprawa dla pracowitych ludzi.
1
sarsa 2016-06-25 17:11:59
Tak to przykre ten zaklad to jakies dno najpierw twierdza ze w tym roku nie ma sezonu i krucho z praca ale jakos w pracy zapiepszamy i jeszcze ostatnio ludzi przyjmowali i pretensje ze normy nie ma a wszystko jakosciowo jest takie niedopracowane ale kiedy jak czasu nie ma a pozniej same buble wiec sie nie dziwie ze nikt tego nie kupuje podejscie niektorych liderow i mistrzow jest takze beznadziejne i lepiej sie nie wypowiadac ale jak mnie zwolnia teraz to juz nie wracam do tego zakladu bo co roku zwalniaja a pozniej z powrotem przyjmuja ten zaklad to porazka bo przede wszystkim ludzi nie szanuja zwiazki tez sobie z tego nic nie robią dno totalne dno
2
marti 2016-06-25 17:22:16
Podobno na kuchenkach juz sa grupowe zwolnienia ok 80 osob zwolnili teraz czas na chłodnictwo moim zdaniem zwolnia wszystkich tymczasowych tylko zostawia tych co po znajomosci maja robote i tych co sie umią podlizac. to przykre bo fajni ludzie tam pracuja oczywiscie chodzi o pracownikow ktorzy ciezko pracuja jesli chodzi o niektorych liderow i mistrzow to totalne DNO.
1
ja 2016-06-26 00:22:55
Po raz pierwszy trafiła nam się liderkaw miarę spokojna i pomocna ale wlazł nowy stary mistrz i dojeżdża ją bo ma na jej miejsce swojego nieroba. Padnie ten zakład. To prawda liczą się znajomości i lizanie tyłków. Masakra.
2
ziomek 2016-06-26 18:40:46
tak zrobili umowy prawie wszystkim do 30 czerwca a powinny byc do 3 lipca na dwa tygodnie przeciez podpisujemy i twierdza ze tak jest bo niby podwyzka a zadnej podwyzki nie bedzie tylko zwolnienia no tak kto zostanie to podwyzke dostanie a kogo zwolnia to nie dostanie przeciez zmywarki przychodza jutro na chlodnictwo nauczymy ich a nam w czwartek podziekuja. Szkoda gadać .... szok.
1
marko 2016-06-26 22:22:09
Układy, układy to w tej firmie norma. Nieważne jak dobrym jesteś pracownikiem ważne kogo znasz. Czy ktoś wie kto z chłodnictwa dostał umowę na stałe ?
żabcia 2016-06-28 09:18:39
nie nwiem w ogóle czy teraz będą jakieś rekrutacje do chłodnictwa, teraz sporo praktyk letnich oferują w różnych działkach, np. inżynieryjnym, zakiupów, finansowym, consumer service i w obsłudze klienta. pracodawca okej ale oby te praktyki były jednak płatne
Były robol 2016-06-29 15:23:48
Ogólnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownik to śmieć, który ma przynosić zyski. Nowi obgadywani przez starych pracowników, chamskie docinki. Zbyt małe wypłacane wynagrodzenie. Polecam pracę tutaj tym, którzy stracili już smak życia i chcą trochę sobie zarobić, reszta może spokojnie omijać kołchozy i chodzić do normalnej pracy. Bo bez doświadczenia i wykształcenia można znaleźć znacznie pracę lepszą niż ta, wystarczy chcieć.
4
remek 2016-06-29 15:28:34
@był ale w internecie firma ma dobre opinie! wie ktoś coś o programie praktyk w dziale finansowym w firmie?
tajemnicza liniowa 2016-06-29 19:48:27
Chłodnictwo ! jesteśmy najlepsi ! To wszystko dzięki Krzysiowi
tr 2016-06-29 21:19:39
@remek no jezei chodzi o staz to wiem ze platny jest
marta 2016-07-01 09:13:35
hallo dzisiaj to jest piątek 1 lipca whirlpool ma zwolnic ponad 200 osób a w poniedziałek przychodza zmywarki szkoda gadac.
mirek 2016-07-01 09:16:22
Płatny staż w Działach Inżynieryjnych i Zakupów jest u nich
2
aga 2016-07-19 10:03:07
Krzysiu dobrze rucha to jest najlepszy masakra ta firma
2
34h 2016-07-19 10:05:33
Ktoś wie ile z takiego stażu można wyciągnąć? Niby mam wakacje ale za jakieś marne grosze też nie chce pracować. Jeśli ktoś to czyta to odezwijcie się koniecznie
sarsa 2016-07-25 00:26:26
Jaki krzysiu ten co jest w zwiazkach
Wojas 2016-07-25 12:32:45
No sam nie wiem co powiedzieć, mają tutaj płatne staże inżynierskie dla młodych inżynierów, wszystko wydaje się być naprawdę dobrze przemyślane i zdecydowanie warte świeczki
Janek z Whirlpoola 2016-07-28 10:39:05
1200-1600. Oczywiście brutto.
Wtyk 2016-07-28 10:44:36
Brutto? Muszę powiedzieć, że to nie są jakieś bardzo bardzo duże pieniadze, tylko takie raczej do przeżycia, a premie?
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool