Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Whirlpool

Pracowałeś w firmie Whirlpool i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nowa 123 - 2014-05-29 09:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, pomyliłam się *[14zł/h brutto] Więc na rękę wychodzi koło 12zł.
Nie jest źle, dla ludzi, którzy chcą pracować a nie się obijać to jest dobra praca. Wiadomo, że znajdzie się grono niezadowolonych, ale to przeważnie ludzie z przerośniętą ambicją. Mnie się tam podoba, praca jak praca. Jak dla ucznia to bardzo dobra praca, już jakieś doświadczenie w CV można wpisać no i ok. 2000zł na miesiąc jest, więc źle naprawde nie jest. Ubrania wszystko dostajesz za free, masz jeszcze 13zł na kluczyku i możesz sobie za to kupić kubek jakiegoś soku [np pomaranczowy około 40gr]. Jest ok, jak na firmę zatrudniającą taką ilość pracowników to dobrze traktują ludzi.
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-05-29 12:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e to niezle w tym whirlpool jak piszecie. pytanie o jeszcze jenda sprawe - nie robia problemow z urlopami? mam małe dziecko
zdjecie uzytkownika
stała - 2014-06-01 00:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka Zuzi :) - 2014-05-29 12:52:08]:
w sezonie urlopy są zawsze wstrzymane,bo młodzi przychodzą albo nie i wciąż jest problem z obsadzeniem stanowisk
zdjecie uzytkownika
2 sezon - 2014-06-01 00:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od działu, ja mam bardzo fajnego lidera, który nie gnębi a stara się jak najbardziej pomóc.
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-06-02 17:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to bardzo dobrze, że w whirpoolu po ludzku traktuja. kazdy kto ma dziecko ten zrozumie. moze ten lider u @2 sezon tez jest ojcem? :) w porządku człowiek jest?
zdjecie uzytkownika
Parowniki - 2014-06-09 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam praca ogólnie spoko da się wszystko normalnie ogarnąć, wystarczy chcieć dokładnie wszystko zależy od tego gdzie się trafi. mogę wam polecić że na parownikach jest całkiem spoko ;)
zdjecie uzytkownika
tiaaa - 2014-06-17 15:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie! Praca w Whirlpool to jeden wielki koszmar, szczególnie jeżeli chodzi o działy zakupów i jakości. Dogadanie się z kimkolwiek to cud. Przede wszystkim osoby na stanowiskach tzw. menadżerskich (raczej nazwijmy ich meneżerami, bo do prawdziwych managerów to im baaardzo daleko) pozostawiają wiele do życzenia... zero odpowiedzialności, zero kompetencji, zero decyzyjności.
Wszędzie szerzy się kolesiostwo i włocho-uwielbienie. Nie jesteś italiańcem ... twoja kariera w tej firmie będzie usłana cierniami (no chyba, że jesteś "bliskim znajomym" kogoś postawionego wyżej ... przykład: jak stać się Managerem ze stanowiska asystentki) ... SZKODA GADAĆ
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-06-23 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaraz, zaraz a to nie podpada pod jakiś rasizm czy cos w ten deseń? nie powiem, lubię Włochów :), ale też nie zamierzam się starac przypodobac innym za wszelką cenę żeby dostac podwyzke albo cos w tym rodzaju.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-07-29 22:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś dojezdza z Trzebnicy i jaki jest dojazd
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-31 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam wszystkich,mam naglące pytanie i proszę o w miare szybką odpowiedź.Z jakiego miejsca w trzebnicy i w jakich godzinach kursuje autobus pracowniczy do whirpoola???????????:)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-09 00:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka jest w Adecco w whirpool 14.52brutto to ile na reke netto? osoba nie uczaca się już jaka stawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
zdjecie uzytkownika
bang bang - 2014-08-21 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna praca! polecam idzie spoko zarobić tylko sezonówka ale na te 3 mies mozna przejsc na kuchenki i spowrotem na chłodnictwo
zdjecie uzytkownika
sławek - 2014-08-22 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bang bang - 2014-08-21 23:12:04]:
@bang bang: a nie wiesz czy jest mozliwosc zajrzenia do Waszej firmy jak się jest świeżo po maturze? Bieda straszliwa we Wrocławiu z pracą, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak słaby jest ten rynek pracy tutaj dla najmłodszych osób. moge robic i na magazyne bo umiem jezdzic na wózkach widłowych (chociaż papierka nie mam, ale moge zalatwic sobie jak trza) albo jako pracownik administracyjno-biurowy bo jestem po liceum o takim profilu i lubię pracować z papierkami. na poczatku kazda praktyka czy staz mi wystarcza.
zdjecie uzytkownika
Opinia - 2014-08-28 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W whirpoolu są 2 stawki 14.45zł brutto (10.5) na reke to jest stawka montera oraz jest stawka operatora 18.45brutto (14) na reke ale trzeba mieć SEP do 1KvA praca spoko trzeba pracować .
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ2 - 2014-08-29 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-31 18:45:38]:
ja dojezdzam, dojazd super, 25 min w jedna stronę:)
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-29 23:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda ze trzeba miec uprawnienia sep, ja jestem operatorem i nie mam. A stawka 17.45
zdjecie uzytkownika
ktoś.. - 2014-09-03 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Początku było spoko.. z czasem "Liderzy" zaczęli za bardzo gwiazdorzyć. Narzucali tempo byle by norma byla i skończyc pół godz wcześniej. Czas na wykonanie Tego jest okreslony,więc po cholere gonić i męczyć si,bo pożal sie liderzy wraz z mistrzem mają jakues chore ambicje.. robole zapier... bez dziekuję,ani pocałuj Mnie w d.. a "żółtki" premie dostają. Pozdrowienia dla jednej z lini z chłodnictwa! (Kto miał te "przyjemność" tam pracować wie o którą linie chodzi..
zdjecie uzytkownika
burrito lover - 2014-09-04 18:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może czy jeśli komuś zależy to można u nich brać płatne nadgodziny? no i genialnie gdyby dało się pracować w weekendy bo to chyba byłaby wieksza kasiorka. A wiecie ile jest zmian i w jakich godzinach? jeśli ktoś wie jak działa u nich szczegółowo system premiowy to proszę odpowiadajcie bo zależy mi na jak największej kasie, nawet jak będzie ostra tyrka. a jak ktoś gwiazdorzy to niech zje snikersa:)
zdjecie uzytkownika
adek - 2014-09-05 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie czy jest jakaś szansa aby przenieść się ma zimę z chłodnictwa na kuchenki.
zdjecie uzytkownika
emwroc - 2014-09-08 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca ,jako monter zależności od tego jak się trafi trzeba niestety niekiedy ciężko popracować przy linii montażowej , jako operator maszyn i urządzeń trzeba posiadać sepa do 1kv jeżeli pracujesz jako operator a sepa nie posiadasz pracujesz na tym stanowisku bez wymaganych kwalifikacji , czyli pracodawca w razie jakiegoś wypadku ponosi za to całkowita niedopowiedziany
zdjecie uzytkownika
wnwn - 2014-09-11 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mogą tam pracować osoby uczące się dziennie? i czy tylko idzie załatwić tą prace przez agencje czy bezpośrednio też?
zdjecie uzytkownika
tentego - 2014-09-16 06:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, ponoć na chłodnictwie jest teraz kiepsko, pytałem znajomego, bo miałem się zatrudnić, ale chyba podziękuję. Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wnwn - 2014-09-11 15:36:53]:
ja się uczysz w dzień to bez szans
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibix - 2014-09-16 18:17:45]:
sezon się kończy to jest norma co roku
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emwroc - 2014-09-08 15:10:59]:
jak już będą przenosić to w pierwszej kolejności ludzi przyjętych przez firmę whirlpool no chyba że kogoś znasz to może się udać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x