Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Whirlpool

Pracowałeś w firmie Whirlpool i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sam na sam - 2016-01-23 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy zmywarki likwiduja ?
zdjecie uzytkownika
zagost - 2016-01-23 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno w czerwcu likwiduja i juz zostana dwie fabryki szkoda
zdjecie uzytkownika
marwolinka - 2016-01-23 23:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszalam z pewnych zrodeł ze nie zlikwiduja zmywarek
zdjecie uzytkownika
sandrunia - 2016-01-24 18:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa przyjecia na liderów
zdjecie uzytkownika
zagost - 2016-01-24 18:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz nie przyjmuja ludzi na produkcje bo jest ograniczenie
zdjecie uzytkownika
sandrunia - 2016-01-24 18:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy zaczną przyjmować ludzi ktoś coś może wie
zdjecie uzytkownika
wrocławianin - 2016-01-24 19:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz będą prędzej zwalniać niż przyjmować .Pierwsze przyjęcia mogą zacząć się w połowie marca ale zależy to też od zamówień i tego kiedy zlikwidują zmywarki
zdjecie uzytkownika
sandrunia - 2016-01-24 23:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie jak by nie likwidowali zmywarek to by bylo duzo przyjec a tak to lipa ludzie ze zmywarek przejda na dwie pozostałe fabryki wiec bedzie ograniczenie zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-26 00:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmywarki likwidują potwierdzone info , i to juz nie długo , starych pracownikow na 2 inne fabryki a reszta out
zdjecie uzytkownika
truteń - 2016-02-01 20:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, Whirpool nie powinien takich kroków podejmować, zmywarki mają dobre :) może słabo ze sprzedażą, kto wie.. a o pracę nie ma co się martwić, firma szuka dodatkowych pracowników, więc tych obecnych na pewno nie zwolnią, tylko rozłożą po działach
zdjecie uzytkownika
M - 2016-02-09 11:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fabryka jak fabryka. Pracowałam w gorszych. Lepiej nie wdawać się za bardzo w dyskusje z ludźmi jeśli ma się trochę oleju w głowie. Plotkowanie i wymyślanie to norma w takich miejscach. Najlepiej robić swoje. Można zarobić (jak na taką posadę), płacą więcej niż w innych zakładach we Wrocławiu. Im mniej człowiek gada, a im więcej zajmuje się pracą tym lepiej szefostwo to przyjmuje i można sobie spokojnie popracować dość długo. Że leaderzy źli? Hmm, u mnie było ok, ale chyba w każdej pracy ludzie narzekają. Trzeba po prostu robić swoje i nikt się nie będzie czepiał.
zdjecie uzytkownika
kaka - 2016-02-10 01:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz znajomości i nie mieszkasz w Trzebnicy lub okolicy to nie masz co liczyć na długą współpracę. Trzebnica opanowała whirlpool i rządzi. Ciebie zawołaja gdy będzie potrzeba ciężko pracować i nie licz na lekkie stanowisko bo te są już obsadzone przez znajomych,żony kolegów, kochanki .Kolesiostwo wali prosto w oczy ,a Tobie powiedzą że sie za mało starales chociaż tyrales wszystkie talony i nadgodziny .Faktycznie płacą nieźle ale wykorzystają do cna a potem część.
zdjecie uzytkownika
D - 2016-02-10 14:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy w oddziale we Wrocławiu przyjmują studentów na praktyki? Dziękuję z góry za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-10 18:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marwolinka - 2016-01-23 23:13:28]:
Coś mało wiarygodne te Twoje pewne źródła. Niestety, zmywarki idą do likwidacji we Wrocławiu. Mają być przeniesione do Radomska. I niestety proces zaczyna się lada dzień do końca maja.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-13 15:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaka - 2016-02-10 01:05:41]:
Masz święta rację dziewczyno,to wszystko wali po oczach nas zwyczajnych,szarych roboli,a kierownictwo ma klapki na oczach i nie widzi tych wszystkich manipulacji,tego lizusostwa liderów,mistrzów,jak ci ludzie mogą spojrzeć w lustro?
zdjecie uzytkownika
my fashion - 2016-02-16 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda jesli nie jestes z dtr i nie masz znajomości to raz dwa wylecisz
zdjecie uzytkownika
Monia była pracownica - 2016-02-16 14:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puste słowa obietnice bez znaczenia są bez wartości bo to twój bład otwórz oczy jest za pózno teraz tylko tracisz swoj czas czy tak wiele wymagali w ślepą strone zaplątali a pózniej zwolnili mnie tak własnie robią liderzy na chłodnictwie.
zdjecie uzytkownika
my fashion - 2016-02-16 14:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monia była pracownica - 2016-02-16 14:35:16]:
Już wiem która monia z 1 monia G. która zwolnili
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-16 14:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ploty, ploty, ploty to podstawa w whirlpool a póżniej dopiero praca najważniejsze jest kto z kim ten ma znajomosci to pracuje i takie tp asz zal tego słuchać
zdjecie uzytkownika
IV_montaz - 2016-03-01 18:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktos wie co sie dzieje z taka czarna co robila rozne proby?Dawno jej nie widzialem
zdjecie uzytkownika
też Gosia - 2016-03-02 12:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gosia - 2016-02-16 14:43:26]:
no i masz rację. Chyba drugiego tak plotkarskiego i ciekawskiego zakładu chyba nie ma. Wszystko ludzi interesuje tylko nie oni sami i ich praca.
zdjecie uzytkownika
wikii - 2016-03-10 21:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też Gosia - 2016-03-02 12:09:42]:
Na plotki i obserwowanie innych mają właśnie osoby uprzywilejowane. Inni bez znajomości nie mają na to czasu bo ciężko pracują z głową opuszczona w dół, bo jak ją podniosą to zaraz ,,ciężko" pracujące koleżanki krzyczą o pomoc bo je rączki bolą.
zdjecie uzytkownika
facet - 2016-03-11 00:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wikii - 2016-03-10 21:37:37]:
Kto taki? W ogole to jakie za lizusostwo i znajomosci? O co chodzi? Sam nic takiego nie zauwazylem ale moze dlatego ze nowy jestem.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-22 09:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może wie którą zmianę ma w tym tygodniu zespół mistrza Nawrota? Z góry dziękuję za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
bubel - 2016-03-22 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym tygodniu Nawrot ma drugą zmianę. A po co Ci to chcesz być zastraszany lub poganiany przez pana z DITROIT.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2016-03-23 20:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka atmosfera na chlodnictwie?
zdjecie uzytkownika
sarsa - 2016-03-23 23:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy likwiduja zmywarki bo narazie cicho
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-03-23 23:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera nie najgorsza na poczatku a pozniej zaczna cie obgadywac i ponizac
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-24 21:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poniża Cie bo sie opierdzielasz slyszalem marta
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2016-03-25 19:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem propozycje na kierownika produkcji. Czy warto? Jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-29 11:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan powinien mieć wygląd,ogładę i kulturę.Lepsi "cwaniacy" rządzili w polarze,a dzisiaj słuch o nich zaginął.Jego "5 minut" też się kiedyś skończy,głowa do góry.
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-03-29 21:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tam tak ostro rzadzi ?
zdjecie uzytkownika
sarsa - 2016-04-02 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie czy ktos mi da znac wreszcie czy juz likwiduja zmywarki bardzo prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
michusjsk - 2016-04-05 13:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zmywarki maja likwkdowac w czerwcu. Ogolnie o oracy ? Gdyby nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i upaly to praca na poziomie :) oczywiscie jesli ktos chce stac i zgarniac dukaty to nie dla niego. Trzeba sie troche naeobic.
zdjecie uzytkownika
michu - 2016-04-05 13:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem z okolicy ditroit:) gdzie mam sie zglosic po "bonus" bo narazie ciezko zapier.... ? ;( haha..
zdjecie uzytkownika
michu - 2016-04-05 13:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem z okolicy ditroit:) gdzie mam sie zglosic po "bonus" bo narazie ciezko zapier.... ? ;( haha..
zdjecie uzytkownika
giguś - 2016-04-07 12:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam podobno sa zwolnienia na chłodnictwie i troche osob poleci bo ze zmywarek maja ludzi przenosic mam nadzieje ze mnie nie zwolnia bo robie na kuchenkach.
zdjecie uzytkownika
mateusz monter - 2016-04-07 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giguś - 2016-04-07 12:09:54]:
Giguś a co to za roznica na ktorym dziale robisz jak maja zwolnic to zwolnia no chyba ze lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i masz układy to wtedy jest całkiem inna sprawa.
zdjecie uzytkownika
giguś - 2016-04-07 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateusz monter - 2016-04-07 12:15:14]:
Odezwał się dziad ''Mateusz monter'' piszesz tak zeby ktoś z ciebie brał przykład ale dla liderów i mistrzów jestes zwykłym robolem i nie ma wyjątków nawet jesli masz układy i jestes najlepszym pracownikiem i moga cie chwalic a ty bedziesz to brał do siebie bedziesz chodzil na nadgodziny i tp a i tak jestes przez agencje zatrudniony i jak stalych beda musieli pomiescic na 2 fabrykach to nie ma wyjatków wszyscy moga stracic prace moze teraz nie wszystkich zwolnia bo pewnie latem ruszy sezon ale na zime moga wszyscy poleciec wiec nie badz taki madry i to tyle
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-04-07 17:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto z biurowych z chlodnictwa poleci...
zdjecie uzytkownika
34hej - 2016-04-08 11:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widzę ofertę w Radomsku na speca ds. BHP i Ochrony środowiska. Jak na to miasto, to całkiem przyzwoita oferta - naprawdę jest dostęp do kursów językowych i innych benefitów? Trzeba oczywiście mieć wyższe wykształcenie kierunkowe.
zdjecie uzytkownika
pwelczyk - 2016-04-16 15:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dajcie info o kierowniku który przechodzi do lincolna do Dzierżoniowa ma rządzić od maja czy to nastepny palant
zdjecie uzytkownika
Kosmos - 2016-04-29 22:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie a co sądzicie o prototypowni? Jak tam jest? Mam możliwość stażu tam i zastanawiam sie?
zdjecie uzytkownika
jolka - 2016-04-30 23:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Lincolna? hm a kojarzysz jak sie gość nazywa?
zdjecie uzytkownika
pawelczyk - 2016-05-01 17:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nazywa sie ( usunięte przez administratora ) kojazysz
zdjecie uzytkownika
sarsa - 2016-05-03 15:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro znowu gonic biec latac ponad ile sil mam krzycze to i ja kiedy miga swiat w twoich oczach naucz mnie ooooo........
zdjecie uzytkownika
Do Pawełczyk - 2016-05-05 22:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję 13 lat na chłodnictwie. Nie słyszałam tego nazwiska. Przynajmniej tu. Od nas odszedł również jeden z majstrów. Niezły był .......Ale nazywał się K.Z. Skąd by6ł ten pan M.
zdjecie uzytkownika
tr - 2016-05-08 19:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej no ja mysle nad praca u nich jako Mechanical Engineer we Wroclawiu? czy ktos z was moze napisac cos na temat warunkow i wynagrodzenia jakie tam jest..na pewno trzeba znac dobre jezyk angielski no i tez miec odpowiednie wyksztalcenie mechaniczne..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie było bardziej informacyjne, niz rekrutacyjne. Na spotkaniu bylo kilku kandydatów, ale kazdy z nich potem pracowal. Ja pracowalam przez Adecco.
Pytania: Na spotkaniu padały pytania o wcześniejsze doswiadczenia, czy pracowalam na produkcji, czy zdaje sobei sprawe jak to jest pracowac w nocy. byly pytania o adojazd, i tez przedstawione dokladnie warunki zatrudnienia. No i czy ta parac mi odpowiada.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-26 15:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed Robertem Łąckim z chłodnictwa. Ten człowiek chyba był dręczony w szkole. Chodzi po zakładzie tylko się gapi czasem udaje że coś robi, jednak najgorsze jest jego hobby, daje dyscyplinarki powodem może być 5minutowe spóźnienie.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-05-26 15:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Whirlpool!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert