logo Whirlpool

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

Men 2016-10-25 14:39:28
Chyba myslimy o tej samej osobie.blondyneczka z szopą na głowie i okularkach . Reka reke myje!!!
1
KTOŚ BARDZO TAJNY 2016-10-25 15:17:32
Gościu ty mnie poprostu rozwaliłeś tą wypowiedzią jak to przeczytałem to ze śmiechu nie mogę do tej pory ale to jest cała prawda zgodzę się z tobą nic nie potrafi ta osoba a utrzymuje takie stanowisko na linii niech zapiepsza a nie z siebie robi pośmiewisko ale wiadomo lepsze pieniądze jej płaca tylko ona nic nie robi . Szczerze tylko jednemu Ryśkowi należy się stanowisko lidera na tej 1 -neczce tylko on się na wszystkim zna potrafi wszystko szybko ogarnąc i rozwiązać jakiś problem reszta się nadaje pracować na linii. Słuchajcie ściągnijcie wreszcie te zółte koszulki i do roboty a nie za ozdoby robicie a jak się coś psuje jakaś maszyna to nagle nikogo nie ma pusto tylko jeden Rysiek nie ucieka bo się na tym zna najlepiej a reszta się w chowanego bawi i mówię to o 2 zespołach jak to nieraz widzę to ze śmiechu nie mogę nawet się boją po mechaników zadzwonić albo udają że dzwonią tylko nikt nie przychodzi piszę to szczególnie do liderow pani I.Z i M.Ś wezcie sie za inna robote pan P.M też nie lepszy,a co do Ryśka Koli to powinien być Majstrem bo mu się to należy pozdrawiam wszystkich z 1neczki i tego gościa Pawła za tą czczerą prawde
4
Marta 2016-10-25 17:18:59
KOchani moi. Popatrzcie nieco i na inne linie. Wisicie wszyscy na jedynce. Inni też robią buble a na jedynce chociaż Kola pilnuje jakości i upomina ludzi, że coś robią nie tak. Mało tego, potrafi powiedzieć jak robić, zeby było dobrze.
Nie będę osądzć liderów z innych linii. Mistrzów też. Co do PM to naprawdę nie macie racji. Praowałam z nim i wiem, że może jest krzykliwy ale potrafi ludziom pomóc, no jak trzeba to drze się niemiłosiernie. Na linii zrobi wszystko i ogarnia te cholerne maszyny jak naprawdę rzadko kto.
Tak, prawda, Kola powinien być majstrem na stałe nie tylko tymczasowo. Był moim majstrem i współpracę z nim jak i z panem PM wspominam jak najlepiej.
Tak, mają rację moi przedmówcy, ze niektórzy liderzy i majstrowie powinni się zastanowić nad tym, czy aby nie podać się do dymisji. Mniejszy wstyd.
6
Ktoś znany z whirlpuula - play my drum 2016-10-26 17:39:14
ha ha zgadzamy się wszyscy z tobą ale Rysiek - Kola najlepszy jest i niech już tak zostanie.
2
Marta 2016-10-26 18:25:44
No mylisz się. Na całe moje szczęście nie jestem tą Martą. Jeśli się zawiodłeś?zawiodłaś bardzo mi przykro. Nie jestem nawet z tej zmiany. Prodro dla ktosia z linii.
Marta 2016-10-26 18:28:42
Ależ jak najbardziej. Kola Nr 1.
2
nikoś 2016-10-26 22:12:17
no coment ram pam pam wszystko prawda
kierownik produkcji 2016-10-27 00:26:03
ludzie ludzie Rysiek Kola powinien być Majstrem na 1 a pan szanowny A.Plaskacz powinien się podać do dymisji co o tym sądzicie jak myślicie czy takie zmiany powinny nastąpić proszę się wypowiadać szczerze pozdrawiam.
9
sandrunia 2016-10-29 00:17:59
hejka ludziska i co z tym akładem dalej będzie ktoś coś może wie ?
siesinior 2016-10-29 22:02:46
GENERALNIE GO ZAMYKAJA WSZYSCY NA STOLKACH KLAMIA SOLIDZRNOSC UDAJE ZE NIC SIE NIE DZIEJE
Marek 2016-10-30 18:47:07
Podobno zakład nie został sprzedany i dalej będzie działał pod marką whirlpool mają produkować coś nowego a neo idzie już spać ale ile w tym prawdy to nikt nie wie pożyjemy zobaczymy.
3
tymczasowy pracownik 2016-10-31 13:51:08
I co z tego jeśli zakład nawet przetrwa to co mi po tym pracowałem już tam sześć sezonów za każdym razem na zimę mnie zwalniali ponieważ jest ograniczenie i tak robią z każdym tymczasowym pracownikiem ludzie nie podejmujcie tam pracy bo i tak zostaniecie potraktowani jak śmieci nie ma co się starać przychodziłem na nadgodziny zawsze kiedy było trzeba a tyle naobiecywali a na koniec i tak podziękowali jeśli nie macie tam znajomości to nie liczcie na prace tylko znajomości się liczą co nie macie przykład M.Ś liderki która tak naprawdę nic nie ma poukładane w głowie zawsze jak coś było nie tak to potrafiła krzyczeć na kogoś ale sama nic nie wytłumaczyła jak to robić tak aby było dobrze bo nie potrafi sama nic tylko podpierała się i obgadywała wszystkich . Moje zdanie jest takie jeśli już komuś udało się dorwać do władzy to niech pokaże że mu to dane stanowisko się należy a nie się zachowuje jak wcielony diabeł.
4
magda 2016-10-31 13:57:27
przede wszystkim taka osoba powinna mieć szacunek do wszystkich pracowników a nie tylko krzyczeć przecież wszyscy jestesmy jedna druzyna i nikt nie powinien być wyrużniany .
3
liniowy w whirlpool 2016-10-31 16:40:51
Ten Wrocławski whirlpool nigdy nie zostanie zamknięty już jest tyle lat co jakiś czas co pare lat tak jest ze już ma splajtować i nigdy do tego nie dochodzi i tak będzie tym razem szkoda tylko tych pracowników tymczasowych ze ich cały czas w konia robią kiedy chcą to ich zwalniaja to własnie by mogło się zmienić nie lepiej zrobić mniej zespołow tak zeby tych młodych co zatrudniają nie musieli pózniej zwalniać . Dajcie wreszcie szanse młodzieży oni też chcą pracować zwracam się z tym do kierownictwa mam nadzieje ze czytaja te opinie.
4
ktoś kto chciałby jeszcze tam pracować przez whirl 2016-10-31 22:14:35
Witam właśnie dobra wypowiedz Whirlpool to zakład w którym w ciągu roku przewinie się tam ok. 600-900 osób zatrudnionych na umowach śmieciowych niektóre osoby to nawet miesiąca nie przepracowały bo zostały zwolnione nietorych zatrudniaja 3 razy do roku bawią się ludżmi jak zabawki ludzie wracają ponieważ nie mają pracy ale jęśli chodzi o wrocław to whirlpool wrocławski to jeden z najgorszych zakładów w którym przewija się tyle ludzi w ciągu roku kiedyś to nikogo tam nie zwolnili wręcz przeciwnie szukali ludzi do pracy a teraz potrafią tylko kazdego wykorzystać i wyrzucić jak psa na bruk. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca jeśli nie może zakład utrzymać tych ludzi którzy naprawde się nawet lepiej starają niż nie jeden stały pracownik to po co ich tyle zatrudnia na to pytanie nigdy chyba nikt nie da odpowiedzi bo to właśnie jest tak że każdy patrzy tylko na siebie zeby mu bylo dobrze a wszystkich dookoła ma gdzieś i to jest największy skandal w tym zakładzie jęśli chodzi o tych ludzi.
3
Krzychu 2016-10-31 22:31:56
ha ha poprostu wycwanili się narobią zespolów latem po to zeby na zimę zapełnić magazyny i wszystkich tymczasowych wyrąbac na bruk a kase garną do siebie przecież to logiczne cale kierownictwo i każdy majster z osobna musi zarobić tyle żeby im się nie ukruciło kiedys tego nie było a teraz narobiło sie pełno złodziei którzy garna do siebie ile sie da kiedys kazdy pracował to prawda wystarczy się popytać tych starych polarowców to nie uwierza ze teraz ludzi maja za nic ale to właśnie jest Polska wiec nie mam więcej słów.
1
Marta 2016-11-01 12:34:25
Powiem tak.
Prawdą jest, ze wielu sezonowych pracuje lepiej niż stały bo im zależy. Niby stałemu też zależy, tylko na czym, żeby się poobijać . Tak, tacy też są i to większość. Są ludzie, którzy mają więcej wymagań i pretensji niż robią. Są tymczasowi, którzy myślą, że robią coś bo nie wiem, mama, mąż wygonili do pracy i pracują że pożal się Boże. Dopiero jak przychodzi do zwolnień to załamują ręce.
Jasne, wolałabym pracować z tymczasowymi , którzy są pracowici niż ze stałym, który ma wszystko gdzieś, tak jakość jak i zadanie. A uwierzcie mi , jest takich bardzo dużo.
Prawdą jest, że tu aby się utrzymać trzeba mieć plecy tak szerokie jak Odra albo być dupowłazem(sorki za wyraz). Nigdy nikomu tyłka nie lizałam , nie jestem czopkiem i daj Boże nigdy nie będę.
Szkoda mi ludzi tymczasowych, przeżyłąm w ciągu ostatnich tygodni cztery czarne piątki. Płakać się chce jak dobrzy ludzie muszą odejść. Mało tego, nie każdy majster czy lider powie im dziękuję.
3
Były tymczasowy 2016-11-01 20:56:15
Padnie czy nie to dopóki kierownictwo się nie zmieni to polityka zakładu się nie zmieni i dalej będzie tak że zatrudnia a potem wyrzuca jak niepotrzebnego śmiecia, który charowal na ich dodatkowe zera na kącie...

Koła najlepszy a ten śmieszny pudel który ciągle za nim lata to na linie albo do budy, bo takie nieroby tylko trzymają stanowiska dla tych którzy chcieliby pracować...
3
sarsa 2016-11-02 14:44:23
tak to prawda taka niech sobie idzie gdzieś inndziej pracować najlepiej jako hostessa zeby nic nie musial robic
sarsa 2016-11-02 21:49:36
Pudel ha ha juz to słyszalem wiem chyba kto napisał tę wypowiedz
Były tymczasowy 2016-11-03 15:44:01
Haha pół jedynki na nią tak wolalo xD
Podobno słyszałem że mają na jedyneczke ściągać prawie 40 osób :o
sarsa 2016-11-03 16:54:42
ciekawe nic nie slyszalam ciekawe kto takich plotek narobil.
Były tymczasowy 2016-11-03 19:07:28
No właśnie też nic nie słyszałem ogólnie poza plotkami jakie usłyszałem dzisiaj i wczoraj od stalrgo pracownika :)... Także postanowiłem się podzielić z tymi plotkami czy ktoś coś więcej na ten temat wie i słyszał
giguś 2016-11-03 20:07:10
albo to prawda albo bujda ale na kuchenki na 100% przyjmuja
Czarna 2016-11-04 12:54:54
Pracowałam w Whirlpoolu kilka sezonów. Nie wspominam miło tej pracy, ciągła presja liderów , że mało sztuk, o mistrzach już nie wspomnę .Człowieku! Stań i pomóż jeśli ktoś nie wyrabia się z czymś ! Stanąć przy linii każdy potrafi z założonymi rękami! Chciałam poruszyć temat stałych pracowników , którzy myślą,że wszystko im wolno i mogą traktować tymczasowych jak zero. W czym my jesteśmy gorsi??!! W tym ,że mamy inne umowy niż wy??!! No tak... Sezonowy nie podskoczy, bo zaraz zostanie podpier... Do mistrza.A propo mistrzów- nie wiem jakim cudem część z nich jest na tym stanowisku,skoro trzęsie gaciami , tak samo jak liderzy , niektórzy ze stresu dostają sraczki ; D Pupilki i donosiciele mają zawsze lepiej, mają nawet czas na bzykanko albo "potajemne" schadzki obok linii myślać ,że są niewidzialni. Ludzie mają oczy i widzą wszystko. Pozdro!
5
sarsa 2016-11-04 17:46:13
ha ha az z krzeselka spadlem jak to przeczytalem to prawda sa liderzy ktorzy do niczego sie nie nadaja tak samo mistrzowie ale tak jestjak sa znajomosci ale sa takze i liderzy ktorym sie dane stanowisko nalezy albo i wiecej stanowisko mistrza wiadomo o ktorych liderow chodzi wymienieni w wczesniejszych wypowiedziach szacun pozdro dla tych pracusiów i dla tych co lubią udawac ze pracuja tez wymienieni wyzej.
4
Czarna 2016-11-04 20:10:18
Prawda jest taka ze takie wygodne posadki im odpowiadają i dali by się pokroić za stanowisko, jeden drugiego próbuje wygryźć i wymyśla niestworzone historie na drugiego.Ktoś mi powie - oni stworzyli zgrany zespól . Chyba disco- polo : ) Najbardziej śmieszy mnie fakt ,że pracownicy sezonowi zapisali się do związków z myślą,że nie zostaną zwolnieni jeśli będą płacić składki. Ode mnie na szczęście nie dostali ani grosza. To jest poprostu komedia jacy ludzie potrafią być naiwni.
2
sarsa 2016-11-04 20:25:07
dobre masz wypowiedzi tak było ludzią mieszali w glowie a i tak ich pozwalniali zostali ulubiency i ci co maja znajomosci byl kolchoz i bedzie pewnie dalej pozdro dla ciebie czarna.
2
Czarna 2016-11-04 22:20:15
Pozdrawiam wszystkich którzy nie dali się ogłupić i mieli własny rozum. Człowiek uczy się na błedach. Wyciągnijmy zatem z nich wnioski , aby nie popełniać ich w przyszłości. Jesteśmy tylko ludzmi, każdy z nas ma uczucia. Dlatego szanujmy się nawzajem. Czy to tak wiele? Piąteczka ! :)
1
alfons xx 2016-11-04 23:27:37
Najlepiej aby firma zbankrutowala.
Tyle tych nierobów stalych pewniaków tz.murzynow bez szkoły.
Zwolnic ich pracowników,mistrzów i liderów same cwaniaki tylko buble wykonać bez wyksztalcenia i doświadczenia w technolodze.
powinien wziosc sie ktos główny tz.wlasciciel.za to cozrobili z polarem. A teraz jego dzielo wykonczylu.
Biorą tych tymczasowych aby kasę czepac.
Na was przyjdzie czas stali.
2
Czarna 2016-11-05 13:59:39
Zauważcie,że pracownicy stali zazwyczaj mają lżejsze stanowiska niż tymczasowi. No cóż , w końcu jesteśmy białymi murzynami tego zakładu i nie mamy prawa głosu. Mam nadzieję , że tą budę kupią Chińczycy albo Japończycy i podniosą normy tak że będzie im pot ciekł po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet w zimie : D szczególnie tym wytapetowanym lafiryndom,które chyba pomyliły miejsce pracy z salonem fryzjerskim i kosmetycznym mało tego , wyszły chyba prosto od jubilera bo obwieszone są jak choinka w Boże Narodzenie o stroju już nie wspomnę, opiętę spodnie , które wyglądają jakby miały zaraz pęknąć... What a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Uwierzcie, że wygląda to tanio i tandetnie.Czego się nie robi żeby podobac się płci przeciwnej, ale powiększanie cycków to już przesada ; )
8
Marta 2016-11-05 19:44:15
No cóż. Trudno się z Tobą Czarna nie zgodzić. Nawet wiem o kogo chodzi. Masz rację. Nie wygląda to ani ładnie ani z klasą. Brak tzw. samokrytycyzmu. NIestety panom mistrzom to się podoba. Zawsze mi mówiono, że nie przychodzi się do pracy po to, aby się podobać. Należy być schludnym, skromnym i tym się zyskuje. Jak widać nie. Osobiście nie przeszkadza mi to ale nie chciałabym tak wyglądać. Widocznie te panie nie mają czym zaimponować bo w głowie sieczka to chociaż tak zwrócą na siebie uwagę. Do pracy dwie lewe ręce . Masakra. Pozdrawiam.
2
niestety 2016-11-06 09:52:00
Proszę stałych nie wrzucać do jednego worka,bo wiemy że wielu widzi co się dzieje i mimo wszystko są bezsilni jak klika rządzi zakładem.Ludzie bardzo stracili zdrowie by dostać umowę na stałe.Też jedno mogą żałować że wcześniej się nie urodzili.
2
Czarna 2016-11-06 13:25:09
Mam szacunek do osób stałych ,ale nie wszystkich, bo na to nie zasługują. Rozumiem ,że to nie jest lekka praca dla osoby ,która ma za sobą kilkanaście albo kilkadziesiąt lat przepracowacych w tym zakładzie , ale nikt nie karze im pracować tam. Były odprawy , mogli odejść skoro nie dawali rady. Mogą mieć pretensje sami do siebie.
dawno temu w auschwitz 2016-11-06 14:10:16
30 000 wyrobów gotowych do zezłomowania tylko czeka na magazynie.

Prezes FS nie przewidział, że fabrykę wykończyć łatwiej niż Polaków w niej pracujących.

Dyrektor chłodnictwa pali ganję między przerwami, żeby nie zwariować ( mógłby chociaż przewietrzyć przyciasny sweterek bo da się wyczuć ) . Mam nadzieję że tym razem obejdzie się bez prób samobójczych. Vide Indesit.

Po angielsku łatwiej dogadać się pracownikami śmieciowymi niż z kierownictwem.

Jakość dzieli się na dwie grupy:
1. Nie znam się, czego ode mnie chcesz?
2. Puść na poprawki, wypchniemy w przerwie - przecież działa.

Doświadczeni i wyszkoleni ludzie odchodzą i znajdują zajęcia spokojniejsze i lepiej płatne bo istnieje przeświadczenie, że jak przeżyłeś WH to już nic Cię nie zniszczy.

Nowe kierownictwo ma lepsze osiągi niż program 500 +. Która mogła i miała możliwość, już dawno odpoczywa na macierzyńskim.

To prawda. AP jest burakiem najwyższego kalibru. Jako pierwszy zainaugurował zmianę systemu 5S na 3J (jechać, jechać, jechać)

Rekordzista pracuje już 11 rok przez Ranstadt/Gerendis. Nie zauważyłem żeby kogoś ze związków to w ogóle zainteresowało. Pani Gosia potrafi jednak zadać podstawowe pytanie. 'A czy Ty już zapisałeś się do związków?'

Pracę polecam wszystkim cierpiącym na syndrom sztokholmski.
7
niestety 2016-11-06 15:16:14
Tak,ale nie każdemu pozwolili odejść
sarsa 2016-11-06 15:43:26
to znaczy komu
jaja 2016-11-17 08:11:28
Ładne cyrki w tym zakłądzie ludziom każą iść na bezpłątne urlopy nie płacąc postojowego,a tu sobie instytut wybudują mając kasę na to sprawa do prokuratury.
2
Szeryf 2016-11-17 20:07:01
Aż trudno nie zgodzić się z wypowiedziami wcześniejszymi. Whirpool pewnie nie był tak popularny na forach internetowych w czasach swojej największej świetności tak jak teraz dzięki polityce w niej prowadzonej. Polityce kolesiostwa,klepania po plecach, przymykania oczu na puszczane buble (przecież nie gora za nie beknie ,tylko pocisnac mozna pracownikowi najlepiej tymczasowemu ,bo stali sa nietykalni) czerpaniu korzyści ze znajomości (meetingi po pracy przy piwku i innych mniej legalnych uzywkach) I ochronce swoich pupilkow (czyt. dupowłazow jak ktoś tu wcześniej stwierdził)
Większość z czytających pewnie myśli że są tu wypowiedzi tylko zgorzknialych zwolnionych pracownikow sezonowych,Ale pewnie sa tu tez stali Ci dla których powiedzenie "whirpool it's my life" nie jest mottem życiowym i z komentarzami sie zgodzą. Firma zeszła na psy i dobra przyszłość ja nie czeka. No może poza pracą dla inżynierkow, techników i innych klasycznych opier..... . A powiedzenie ze ryba psuje się od głowy jest tu jak najbardziej na miejscu.... zaczęło się od góry a skończy na Nas malutkich szarych.
I jeszcze raz szacun dla sezonowych bo to oni odwalali i odwalaja (pozostałe niedobitki) czarna robotę za Nas.
5
Lejdi 2016-11-17 20:22:23
Piękne słowa prawdziwe w 100% szkoda że zaglądają tu tylko osoby rozczarowane zakładem i atmosfera w nim. A cała reszta zwłaszcza gora ma szczerze wyj3bane na to co myśli robol. No chyba że jest przydupaskiem lidera mistrza lub kierowniczka bo z ich zdaniem a raczej zachciankami się liczą. Istny koncert życzeń...tu nie bo ciężko...tu nie bo zdrowie mi nie pozwala...itd.przykladow można mnożyć. Prawda też jest że pracownicy tymczasowi trzymali standardy tej firmy nie było problemu z jakością, normami...a teraz ten kto pracuje to widzi jakie zmiany zaszły.. . Zostawili kilkoro tymczasowych których los w późniejszym czasie jest niepewny bo zapomnijcie o umowach. I oni zapieprzaja dalej jak osły a cała reszta byle 8 godzin i do domku . Współczuć tylko tym którzy zostali i są normalni bo naprawdę jest tam jeszcze ich sporo którym Whirpool nie zjadł mózgu. Wytrwałości życzę: -)
2
zenek 2016-11-17 21:29:13
Wiem coś o tym bzykają dziewczyny w pracy w hotelach . O pracy niewiele myślą.Jeden z nich ma pseudonim Diabełek.
sarsa 2016-11-18 18:00:47
Zenku który to ten diabełek podaj inicjały tej osoby.
Monikap 2016-11-20 12:23:15
Czy warto iść tam do pracy na staż Np jako inżynier utrzymania ruchu?
Jestem studentka 3 roku mechaniki i budowy maszyn i zastanawiam sie czy faktycznie jest cieżko , czy naprawdę wymagają biegłego angielskiego ? Chciałabym zdobyć doświadczenie w jakieś firmie zanim skończę studia ale nie wiem gdzie iść . Pomoże ktoś z normalna opinia ?
Kuklux klan 2016-11-21 22:39:40
A może ktoś wie coś na temat pracowników ALBY odpowiedzialnych za gospodarkę odpadami itp itd ? Chodzi mi o zarobki i jak wygląda dzień z życia pracownika obsługi ?
ggggggg 2016-11-24 20:56:05
Dobra ludzie, bo tu wypisujecie straszne rzeczy, a powiedzcie mi czy warto pakować się na mistrza, skoro takie niepewne czasy, w dodatku preferuję styl zarządzania z szacunkiem dla ludzi, dla mnie nigdy nie ma znaczenia kto ma tymczasową umowę, a kto ma na stałe, rozliczam ludzi za konkretne działanie. Jeśli do was przyjdę, to rozwalę te układziki, że się niektórzy opierdzielają, a reszta stoi na ciężkich stanowiskach.Co zrobiliście z poprzednim mistrzem? Zamykają ten zakład czy jak?
Marta 2016-11-25 21:24:42
Czy warto startować na mistrza? Czemu nie. Poprzedni mistrz awansował na kierownika a poprzedni odchodzi na inną ciepłą posadkę. Awans? A jakże, zgodnie z powiedzeniem o szerokich plecach, o czopkowaniu, o tym, ze ręka ręke myje , o chamstwie i parszywym traktowaniu ludzi, którzy mu byli nie na rękę.
Mówisz, że to rozwalisz? Nic z tych rzeczy. Prawdę mówiąc wydaje mi się, że kandydat na mistrza już jest tylko pro forma ogłosili nabór. Nie pierwszy zresztą raz. Jak nie jesteś z nimi , nie trzymasz z nimi to sorry bardzo, ale nic nie wskórasz.
Jest to jedna wielka klika jak to ktoś we wcześniejszych wypowiedziach napisał mafia. I niestety tak jest. Co się porobiło ze starego dobrego polaru gdzie normy się wyrabiało wcześniej? Teraz nawet jak norma zrobiona to ludzie mają pracować o prawda jak to mówią miestrzowie i niektórzy liderzy - ludzie tu mają zapier....
Zero szacunku dla pracowników dobrych . Obiboki się liczą, bo lider czy mistrz to kumpel, dobry znajomy . Prawdę opisać o tym co się dzieje w tym zakładzie strony brakuje.
Ma rację Czarna, Szeryf, Paweł i wielu innych . Poczytaj i wnioski wysnuj sam.
Jest paru liderów i majstrów godnych szacunku ale tych można piliczyć na palcach jednej ręki. Bardzo przykre.
Pozdrawiam.
Zenek 2016-11-26 06:37:21

Nie mogę podać inicjałów diabełka jest pracownikiem umysłowym pracuje blisko produkcji nie jest młody.
tragizm 2016-11-29 12:56:27
Przykre że pan prezydent dał się namówić na przyjazd do tego zakładu.Chcą wmieszać prezydenta w ten bajzel co narobili.Wielu jest tu wspaniałych ludzi tylko liderzy i mistrzowie to zdecydowana większość nieroby.Ratowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzyskiwaczom i tak ich reklamować przykre najwidoczniej nie mają wyjścia i łapią się wszystkiego.Tylko zmniejszyć normy nie wyzyskiwać ludzi by chodzili do pracy w soboty,bądź niedziele tego nie łaska zrobić.Ten zakład to jedna wielka porażka,ale ludzie też sami są sobie winni że dają się wykorzystywać.
samuel 2016-11-29 14:08:51
Nic nigdy nawet jak prezydent przyjedzie nic sie nie zmieni a ludzie powinni zrobic afere zeby prezyent sie dowiedzial jak jest jak ludzi traktuja jak wykorzystuja pracownikow tymczasowych a pozniej ich zwalniaja tylko tych lizosow i ulubiencow zostawiaja a reszta na bruk nawet czlowiek nie wie do kiedy pracuje w kazdej chwili moga cie zwolnic masakra szkoda gadac
3
Były tymczasowy 2016-12-02 12:10:50
Ostatnio ciągle wydzwaniaja czy chce wrócić, a jak im powiedziałem że do obozu nie wrócę bo mam już inna pracę na normalnej umowie a nie smieciowej to się oburzyli i już nie dzwonią xD
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool