Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Whirlpool

Pracowałeś w firmie Whirlpool i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
N84 - 2014-05-03 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chce sie dowiedzieć od której do której są zmiany pracy w whirpool?
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-05-03 18:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalna stawka to 14zł brutto, 28zł to jest jak się pracuje w sobotę. A zmiany są w godzinach 6-14-22-6.
zdjecie uzytkownika
pysia631 - 2014-05-18 13:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam WSZYSTKICH KTO DOJEZDZA Z TWARDOGÓRY DO WHIRLPOOLU LUB Z TWARDOGÓRY DO BUKOWIC AUTEM ..PISAC
zdjecie uzytkownika
koksu - 2014-05-19 00:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wiem o jaka pania chodzi, jesli to ta na zmywarkach to ona przerobila pol fabryki :d i dalej przerabia. Nie napalajcie sie bo wyglada jak pozal sie mutant z krzywymi oczami oraz gruba dupa
zdjecie uzytkownika
Amariok - 2014-05-20 01:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
14 brutto to wcale nie jakaś nie wiadomo jak wysoka stawka. Spodziewałem się lepszych wyników finansowych, a tu zonk.
zdjecie uzytkownika
nowa123 - 2014-05-22 14:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero zaczynam pracę od poniedziałku, za namową znajomych, którzy już tam pracują dosyć długo. Stawka to 14zł/h netto na lodówkach. Z tego co znajomi mówią, to nie ma tragedii, jak dla ludzi z wyksz. średnim bez doświadczenia praca dobra na wakacje, biorąc pod uwagę zarobki. Podobno na większości stanowisk nie ma tragedii, owszem są stanowiska trudne ale na nie świeżego pracownika nie dają. W lato potrafi być na hali ponad 30 stopni, ale są wiatraki, więc da się wytrzymać. Jest tania stołówka i przerwa 30 minutowa i jeszcze jedna bodajże 10min. Jak jest bardzo gorąco to dodają przerwy. Podobno atmosfera jest fajna, tylko jest na którejś linii bardzo wredny mistrz. Zobaczymy jak to będzie, jak coś się dowiem to może jeszcze napisze :)
zdjecie uzytkownika
mua - 2014-05-23 13:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kupiec - 2014-02-27 19:18:01]:
jezeli chcesz pracowac z ludzmi, ktorych glownym zadaniem jest sciaganie naleznosci, wyciaganie kasy od dostawcow i wklepywanie cen w systemie to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-24 14:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jest spoko. Wszystkiego idzie się nauczyć. Na hali już jest 30 stopni,a wiatraki guzik pomagają. przerwy, które mialy byc co godz tak na prawde są tylko dwie kolo 11 i 13. I tylko 5 min.. Fajna atmosfera i ludzie. A pracuje na chłodnictwie. :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-05-26 19:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koksu - 2014-05-19 00:53:35]:
nie nie ta ze zmywarek,z KUCHENEK (z piekarików)
zdjecie uzytkownika
Nowa 123 - 2014-05-29 09:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, pomyliłam się *[14zł/h brutto] Więc na rękę wychodzi koło 12zł.
Nie jest źle, dla ludzi, którzy chcą pracować a nie się obijać to jest dobra praca. Wiadomo, że znajdzie się grono niezadowolonych, ale to przeważnie ludzie z przerośniętą ambicją. Mnie się tam podoba, praca jak praca. Jak dla ucznia to bardzo dobra praca, już jakieś doświadczenie w CV można wpisać no i ok. 2000zł na miesiąc jest, więc źle naprawde nie jest. Ubrania wszystko dostajesz za free, masz jeszcze 13zł na kluczyku i możesz sobie za to kupić kubek jakiegoś soku [np pomaranczowy około 40gr]. Jest ok, jak na firmę zatrudniającą taką ilość pracowników to dobrze traktują ludzi.
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-05-29 12:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e to niezle w tym whirlpool jak piszecie. pytanie o jeszcze jenda sprawe - nie robia problemow z urlopami? mam małe dziecko
zdjecie uzytkownika
stała - 2014-06-01 00:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka Zuzi :) - 2014-05-29 12:52:08]:
w sezonie urlopy są zawsze wstrzymane,bo młodzi przychodzą albo nie i wciąż jest problem z obsadzeniem stanowisk
zdjecie uzytkownika
2 sezon - 2014-06-01 00:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od działu, ja mam bardzo fajnego lidera, który nie gnębi a stara się jak najbardziej pomóc.
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-06-02 17:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to bardzo dobrze, że w whirpoolu po ludzku traktuja. kazdy kto ma dziecko ten zrozumie. moze ten lider u @2 sezon tez jest ojcem? :) w porządku człowiek jest?
zdjecie uzytkownika
Parowniki - 2014-06-09 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam praca ogólnie spoko da się wszystko normalnie ogarnąć, wystarczy chcieć dokładnie wszystko zależy od tego gdzie się trafi. mogę wam polecić że na parownikach jest całkiem spoko ;)
zdjecie uzytkownika
tiaaa - 2014-06-17 15:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie! Praca w Whirlpool to jeden wielki koszmar, szczególnie jeżeli chodzi o działy zakupów i jakości. Dogadanie się z kimkolwiek to cud. Przede wszystkim osoby na stanowiskach tzw. menadżerskich (raczej nazwijmy ich meneżerami, bo do prawdziwych managerów to im baaardzo daleko) pozostawiają wiele do życzenia... zero odpowiedzialności, zero kompetencji, zero decyzyjności.
Wszędzie szerzy się kolesiostwo i włocho-uwielbienie. Nie jesteś italiańcem ... twoja kariera w tej firmie będzie usłana cierniami (no chyba, że jesteś "bliskim znajomym" kogoś postawionego wyżej ... przykład: jak stać się Managerem ze stanowiska asystentki) ... SZKODA GADAĆ
zdjecie uzytkownika
matka Zuzi :) - 2014-06-23 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaraz, zaraz a to nie podpada pod jakiś rasizm czy cos w ten deseń? nie powiem, lubię Włochów :), ale też nie zamierzam się starac przypodobac innym za wszelką cenę żeby dostac podwyzke albo cos w tym rodzaju.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-07-29 22:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś dojezdza z Trzebnicy i jaki jest dojazd
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-31 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam wszystkich,mam naglące pytanie i proszę o w miare szybką odpowiedź.Z jakiego miejsca w trzebnicy i w jakich godzinach kursuje autobus pracowniczy do whirpoola???????????:)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-09 00:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka jest w Adecco w whirpool 14.52brutto to ile na reke netto? osoba nie uczaca się już jaka stawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
zdjecie uzytkownika
bang bang - 2014-08-21 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna praca! polecam idzie spoko zarobić tylko sezonówka ale na te 3 mies mozna przejsc na kuchenki i spowrotem na chłodnictwo
zdjecie uzytkownika
sławek - 2014-08-22 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bang bang - 2014-08-21 23:12:04]:
@bang bang: a nie wiesz czy jest mozliwosc zajrzenia do Waszej firmy jak się jest świeżo po maturze? Bieda straszliwa we Wrocławiu z pracą, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak słaby jest ten rynek pracy tutaj dla najmłodszych osób. moge robic i na magazyne bo umiem jezdzic na wózkach widłowych (chociaż papierka nie mam, ale moge zalatwic sobie jak trza) albo jako pracownik administracyjno-biurowy bo jestem po liceum o takim profilu i lubię pracować z papierkami. na poczatku kazda praktyka czy staz mi wystarcza.
zdjecie uzytkownika
Opinia - 2014-08-28 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W whirpoolu są 2 stawki 14.45zł brutto (10.5) na reke to jest stawka montera oraz jest stawka operatora 18.45brutto (14) na reke ale trzeba mieć SEP do 1KvA praca spoko trzeba pracować .
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ2 - 2014-08-29 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-31 18:45:38]:
ja dojezdzam, dojazd super, 25 min w jedna stronę:)
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-29 23:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda ze trzeba miec uprawnienia sep, ja jestem operatorem i nie mam. A stawka 17.45
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski