logo Whirlpool

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

tymczasowy 2017-02-13 17:41
Prawie wszyscy tymczasowi przechodzą do Boscha. Tam przyjmą nas od ręki, dają wyższą stawkę i konkretną umowę.
2
gościnnie 2017-02-14 11:13
do tej pory czytałam wasze opinie i nie wypowiadałam się bo nie widziałam w tym sensu, nie od dziś uważam że to forum to zbiór ludzi którym nikt i nigdy nie dogodzi znam wielu pracowników stałych i wielu sezonowych poznałam i znam podejście jednych i drugich w wśród każdych znajdą się tacy co to wiecznie będą narzekać i tacy co pracują i nie narzekają na wszystko i wszystkich idąc do pracy robię swoje a nie oglądam i słucham kto z kim i gdzie . Zakład ma wiele historii gorszych i lepszych ale to miejsce pracy nikt tam nie zatrudnia się żeby odpocząć no ludzie litości. Kiedyś jak firma nas zatrudniała dawno to nie było zarabiało się zaledwie ok 800 zł a stanowisk przez 8 godzin można było zaliczyć wiele i nikt nie narzekał. A firma zgadzam się iż władza powinna się porządnie wziąć za to co się dzieje z jakością ale ludzie pracujący na produkcji też często mają w nosie co idzie przez ich ręce na magazyn. Wiele razy się spotkałam z brakiem szacunku do stałych i starszych pracowników z wieloletnim stażem a wy tylko narzekacie jak to źle się traktuje sezonowych ale nikt nie powie ze wielu sezonowych ma wyrąbane na jakość bo itak długo nie popracuje to co się będę starał TO PO CO PRZYCHODZI DO ZAKŁADU podpisując umowę się godzi na takie warunki. Jestem pracownikiem stałym i znam ludzi za którymi naprawdę mi żal że ich zwolnili a znam takich co sama bym ich wykopała z zakazem przyjmowania gdziekolwiek. Mam nadzieje że zakład wyjdzie na prostą docenią dobrych pracowników i będą bardziej przesiewać tych co do pracy się nie nadają.
6
szok 2017-02-14 18:21
Takich bzdur już dawno nie czytałem znając sytuacje jesteś na stanowisku,ale tu nie tylko piszą sezonowi.Patrz na normy bieganie na stanowiskach czy tak kiedyś było!!!
6
Marcin 2017-02-14 21:03
Tyle mówisz o jakości, że to zależy od pracowników na produkcji i w magazynie, a nie od jakości komponentów, półfabrykatów oraz ogromnych ilości produktów, które sami narzucacie! Czego się nie robi by dostać premie. Co za hipokryzja. Prawda jest taka, że świeżo wyprodukowane urządzenia nadają się od razu na złom, bo na przykład konstrukcja jest powyginana.
5
pavo 2017-02-18 20:37
Święta prawda Marcin,panelu mocniej nie przycisniesz bo zaraz jest wgniot. Jak z czegoś takiego można zrobić dobry wyrób. Z byle czego cacka nie zrobisz.
4
Lila 2017-02-19 13:11
Znana marka wymaga od pracowników pełnego zaangażowania. Wspólnymi siłami można stwarzać super miejsce do pracy. Narzekających zawsze będzie dużo , trudno
taka prawda 2017-02-20 08:43
Znana marka dobrze płaci,a nie rzuca ochłapy
9
Paweł 2017-02-21 01:51
oj się czepiacie tam kazdy z kazdym kazdy lider ma jakaś laskę na boku rysiek ma chyba z trzy kochanki same blondyneczki bo to jest liderek lovelasek.
7
Masza 2017-02-21 01:54
Rysiek już nie wyrabia z tymi laskami wiec zaczyna się robić siwy i po co mu to było
4
Marek 2017-02-21 08:43
Rychu to taki prosty człowiek widać ze to pochodzi ze wsi bo dość ze ma zachowanie hamskie to jeszcze wypowiedzi wulgarne to jest patolka z Kobierzyc te jego miny i wypowiedzi są bezsensowne w głowie pusto a i tylko człowiekapotrafi zgnojić a sam jest zerem .
8
ryszard 2017-02-21 08:55
on na linii się nie nadaje bo by nie wyrabiał a tak jak jest liderem to moze się poopiepszać przez takie osoby ten zakład właśnie upada i upadnie jeśli kierownictwo nie zrobi z tym porzadku moim zdaniem powinny na linii byc kamery zeby wiedzieli komu ukrucić pensje.
4
Antek 2017-02-21 09:05
Ha ha pamiętam jak Rysiek kiedyś nawet nie potrafił włączyć maszyny i się pracownika pytał on udaje takiego ważniaka a tak naprawde jest kretynem bez wielkiego zaangażowania on poprostu wie w ktorym momencie zabłysnąc tak zeby byl zauwazony jako dobry lider a tak naprawde to totalne dno ktore garnie tylko pod siebie jeśli myśli ze jest fajny to się grubo myli ludzie cały czas na niego narzekaja.
7
ciekawy 2017-02-21 10:34
Czy ktoś słyszał o jakiś przestojach w marcu na kuchenkach i chłodnictwie?
1
ANNA K 2017-02-21 11:31
Ha ha ha i znowu się zaczeło jedynka na czasie Riczi to taki zalewaja jak on lubi kłamać masakra ten gość to pomyłka na linie albo do budy a nie udaje lidera niech się weżmie do roboty i rączki z kieszeni a nie przestoi całe 8 godzin jak nie na spienianiu to na montarzu z majstrem Areczkiem a potem normy nie ma i same buble zjezdzaja jakby się troche zainteresował to by byla lepsza ta jakość.
5
Smiech na sali 2017-02-21 11:48
ha ha dobre to prawda jest szacun kto to napisał pompa jest na cały zakład.
4
Majster 2017-02-22 10:08
Rysiek myśli ze jest fajny super i cool a tak naprawde ludzie na niego cały czas narzekaja bo krzyczy i z kazdego potrafi zrobic jedno wielkie zero on nigdy już nie zmieni swegozachowania to poprostu kwestia wychowania masakra ten gość.
7
Leon 2017-02-22 22:03
Dostałem się do pracy i teraz jestem zadowolony, że pracuję w takiej super firmie. Zarobki też mam całkiem dobre.
1
blondynka 2017-02-23 12:02
Boże co za bzdury tu piszecie.Pracowałam z Kolą długo i nic takiego nie zauważyłam.Czasami powrzeszczy i przeklnie , ale z niektórymi osobami inaczej się nie da.Na robocie się zna a że mówi prawdę prosto w oczy to można mu zapisać na plus.Lepiej tak niż obgadywanie po kątach jak to robią niektóre liderki.Zaznaczam,że jestem blondynką i nigdy nie byłam niczyją kochanką.
3
Goja 2017-02-24 10:25
Masz rację. I ja pracowałam z Kolą. Też nic nie zauważyłam podobnego o czym piszą. Słowo ma wielką moc i może sromotnie zaszkodzić. Nikt nie nie oklepywał. Nawet bym sobie na to nie pozwoliła. Żal mają ci, którzy zazdroszczą mu fachowości bo tego nie można mu zaprzeczyć. Krzykacz i owszem ale ostatnio bardzo się wyciszył. Wolę lidera krzykacza, który wykrzyczy choćby prawdę ale za chwilę jest ok niż cichego filozofa, w którym ani fachowości ani szczerości tylko obłuda i gadanie poza plecami. Czepiają się jedynki ale na niektórych liniach wywalane sztuki przez pracowników sam majster wrzucał jako dobre. Tu przynajmniej się je poprawia. A o jakość powinni zatroszczyć się wszyscy ba naprawdę buble wychodzą na każdej linii. Najlepiej byłoby, żeby każdy zajął się swoją pracą i sobą. Wtedy i zadania by schodziły i bubli by nie było. Każdy tak pracownicy jak i liderzy i majstrowie.
Przestańcie w końcu żyć życiem innych a zajmijcie się własnymi problemami.
Blondynko - i ja jestem blondynką i w zupełności Cię popieram. Pozdrawiam.
2
Margolkaa 2017-02-25 23:35
Hmm aż strach Was czytać. Co musi wami kierować ze tak negatywne opinie wyrażacie... rozczarowanie... to że was nie chwalą że was zwolnili.... nie wy jedyni nie wy ostatni. Czepianie się liderów zwłaszcza tych którzy naprawdę znaja się na tym co robią np Ryszard z 1 dla mnie to walka z wiatrakami bo zawsze znajdzie się ktoś życzliwy kto obrobi Ci doope.... fakt Rys krzyczy nie przebiera w słowach jest prostolinijny ale z niektórymi osobnikami nie da się inaczej... zwłaszcza z paniami z innych hal które od zawsze uważały się za lepszy gatunek... dla mnie to zawsze był człowiek w porządku co myślał to powiedział a teksty ze ma kochanek multum co z. . To pewnie piszą te panie których wdzięki Ryszard odrzucił coz nic gorszego jak urażona duma kobiety...
Pozdrowki dla ekipy z 1 ktora jeszcze się tam uchowała ...
5
rolf 2017-03-07 23:49
ktos kasuje wpisy. pozdrowienia dla administratora lub rosyjskich hakerow z whirlpoola ;)
Karolina 2017-03-08 10:45
Whirlpool ma fajne oferty pracy, ale może ktoś mógłby dodać kilka szczegółów o pracy dla MES Inżyniera.
1
Martyna 2017-03-09 08:20
Redman i Mikołajczak oni się nie nadają do pracy
8
niestety 2017-03-10 11:26
Co ma whirpool,ach chciałaś powiedzieć stare maszyny rozsypujące się i jakość detali tragiczna.
1
nick 2017-03-12 14:59
witam wirpool przenosi zaklad z francji do lodzi...ile sie tam zarabialo a ile tu to samo sie zarabia u was ?
ktoś tajny 2017-03-14 13:05
R.K z jedyneczki to poprostu masakra ten gość zamiast wziąść się do roboty to tylko łazi jak łajza i wszystkimi rządzi a sam na wszystkim się nie zna taka prawda z kogoś potrafi zrobić jedno wielkie zero a sam wszystkiego nie potrafi no ale najważniejsze jest to ze jest mocny w gębie i nikt mu nie podskoczy a i ma zółta koszulke wiec to już jest coś tylko szkoda ze się zachowuje jak by to był jego zakład i wszystkimi rządzi i pomiata .
3
vici 2017-03-14 19:20
Jak się znasz lepiej sam zostań liderem.
2
zielony 2017-03-14 21:08
moge zostac liderem. tylko ups nie jestem KAPUSIEM
2
Natalia 2017-03-15 17:48
Mam pytanie czy oferta pracy dla specjalisty ds. Logistyki w Łodzi jest aktualna? Coś więcej na ten temat dowiem sie? Może jeszcze jaka jest atmosfera w firmie ? Jak jest prowadzona rekrutacja, czy trudno jest podczas rozmowy? Chciałabym tu pracować i tak dopytuję
Panna M. 2017-03-19 21:02
R.K. z tej sławnej jedyneczki to ja już nie mogę patrzeć na tego gościa jak nic nie robi tylko podpiera te mury whirlpula zamiast wziąść się do pracy to woli podrywać te blondyneczki znowu się skumał z tą Magdą co robi na 3 pracowała u niego na 1 ale jak byly zwolnienia o ja zwolnil i sie pokłucili a tera znowu graja niezła pare kochanków brawo dla was magda i rysiek szczęscia dla was pozdrawiam.
Panna M. 2017-03-19 21:03
R.K. z tej sławnej jedyneczki to ja już nie mogę patrzeć na tego gościa jak nic nie robi tylko podpiera te mury whirlpula zamiast wziąść się do pracy to woli podrywać te blondyneczki znowu się skumał z tą Magdą co robi na 3 pracowała u niego na 1 ale jak byly zwolnienia o ja zwolnil i sie pokłucili a tera znowu graja niezła pare kochanków brawo dla was magda i rysiek szczęscia dla was pozdrawiam.
2
sandra 2017-03-19 21:07
Madzia M. brawo.
1
amaro 2017-03-21 16:13
Whirlpol nadal zwalnia tak jak ostatnio wywalili prawie 300 osób mimo, że związkowcy zapewniali że nie będzie żadnych zwolnień ?
2
Gregor 2017-03-21 18:41
Podpowieci mi coś na temat najnowszej oferty pracy dla Quality Program Engineer we Wrocławiu? Bardzo chcę tu pracować
whirlpooltandtea 2017-03-23 11:56
moje doświadczenie z whirlpoolem jest bardzo złe, 4-01-2017 kupiłem 3 sprzęty: lodówka, płyta gazowa i piekarnik. Lodówka nie działała od początku a płyta gazowa (iskrownik) zepsuła się 8-02-2017. Z lodówką miałem najwięcej przebojów, serwis zakwalifikował wymianę sprzętu i czekałem na nową do 20-03-2017 - w tym czasie wiele nic nie wnoszących rozmów z infolinią gdzie mało rozgarnięte dziewczynki potrafią jedynie ciśnienie podnieść, skarga do firmy i sklepu gdzie ten badziew kupiłem. Przed dwoma tygodniami o pomoc poprosiłem RPK i może tylko ten fakt zadziałał na gwaranta. Ja z wirlpool nie chcę już mieć nic wspólnego, żadna promocja mnie nie skusi.
11
Karol 2017-03-31 09:48
Powiedzcie mi trochę więcej w temacie pracy dla specjalisty ds. obsługi klienta węgierskiego. Jakie warunki muszę spełniać?
Mark 2017-04-05 20:06
Najgorsza marka sprzetu agd z jaka mialem do czynienia. Nie polecam.
1
Klaudia 2017-04-05 23:09
Mysle, że przesadzacie z tymi wpisami o Whirlpool. Normalna firma a jesli nawet ktoś miał problemy to jest tylko życie.
dajar 2017-04-06 16:36
A jak na wózkach widłowych się pracuje,myslę o produkcji?
Wrocławianin 2017-04-09 19:10
Na wózkach dajar to czasem się nie pracuje po mimo że masz napisane na umowie operator wózka to możesz ręcznie ciągać wózki przez osiem godzin nogi raczej z czasem siadają do tego do tego dołożą ci jeszcze obowiązków na to stanowisko mówią mleczarz, możesz też trafić na stanowisko TIGER będziesz wtedy woził części wózkiem ciągnikowym na montaż lub spienianie niezły zasuw sporo osób się nie wyrabia a nowych zazwyczaj dają do najgorszych prac. Na wózek widłowy możesz pomarzyć że ktoś cię wpuści to stanowisko dla tych co pracują tam kilka lat a zazwyczaj ludzi zatrudniają na sezon który kończy się z końcem września lub października wtedy zaczynają się zwolnienia leci z 500 osób z produkcji I około 50 z magazynu. Jeśli się tam zatrudnisz to licz się z tym że praca jest na 6 miesięcy albo mniej jeśli sam tam wytrzymasz spora rotacja co prawda da się zarobić jeśli robisz po godzinach bez nadgodzin nie warto tam zaczynać pracy bo zarobisz ochłap jak w większości firm . Zatrudnienie oczywiście przez Adecco lub Ramstad
1
Marcin 2017-04-09 19:16
Wrocławiani pisze o chłodnictwie na piekarnikach wygląda to trochę inaczej mniej zwolnień i brak stanowiska mleczarz praca nie jest tez stała bo przez pośrednika niestety w naszym kraju pozwala się traktować ludzi w taki sposób za ochłap bo musisz coś do garnka włożyć dziecku też ciężko powiedzieć że nie masz po mimo że pracujesz
1
m 2017-04-11 16:51
ktoś może wie jake stawki daje polar operarormo wózków widłowych przyjętych przez agencję ?
n 2017-04-12 19:59
17.33 brutto, ale operatorem wózka widłowego nie jesteś. Stanowisko nazywa się operator wózka widłowego, ale w rzeczywistości trzeba podnosić cały dzień kilogramy a w każdy piątek okazuje się czy pracujesz dalej
Anta 2017-04-13 14:30
Czy ktoś posiada jakieś doświadczenia jako stażysta w dziale logistyki ? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna, jaka jest stawka dla studentów? Szukam właśnie praktyk, więc proszę o pomoc :)
m 2017-04-13 20:43
jeśli tak, to straszna bieda jak na Polar
Monika 2017-04-13 22:14
Jestem kadrową i widziałam ofertę pracy dla specjalisty ds. personalnych, czy to jest jeszcze aktualne, może ktoś wie? Słyszałam wiele dobrego o firmie i chętnie zmienię pracę. Jak się w firmie pracuje? Czy firma dba o pracowników? Dobrze wiedzieć kilka spraw
1
Piotr1000000000 2017-04-14 12:14
Operator wózka widłowego to najgorsza praca w tej firmie gorszy zasuw niż na produkcji dziennie przerzucasz tony i do tego wszystko na biegu bo linia stania. umowy co tydzień lub dwa k każdy piątek może podejść do ciebie lider i powiedzieć ci mam przykrą informacje już tu nie pracujesz. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie.
1
Marcin 1,2 2017-04-14 12:27
pracownik produkcji 15,12 jesteś obrażany poganiany po pracy może wykręcać koszulkę z potu z agencji dostaniesz dwie na dwa dni bo po dwóch odechce ci się tam pracować za grosze w porównaniu do pracy jaka wykonujesz płaca powinna wynosić 20 zł minimum może wtedy by ktoś sezon do września wytrzymał bo jak co roku we wrześniu cię zwolnią jak każdego bo po sezonie .
2
wrocławianin 2017-04-17 19:52
problemy wynikają z podniesionej normy i ciągłej rotacji pracowników oraz złej kontroli jakości to główny problem ludzie pracując na tygodniowych lub dwu tygodniowych umowach mają firmę wiadomo gdzie
2
Lidia 2017-04-25 16:41
Widziałam ofertę pracy dla specjalisty ds. personalnych i mam pytanie. Jaka jest atmosfera w firmie ?
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool