Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Whirlpool

Pracowałeś w firmie Whirlpool i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-09 00:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka stawka jest w Adecco w whirpool 14.52brutto to ile na reke netto? osoba nie uczaca się już jaka stawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
zdjecie uzytkownika
bang bang - 2014-08-21 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna praca! polecam idzie spoko zarobić tylko sezonówka ale na te 3 mies mozna przejsc na kuchenki i spowrotem na chłodnictwo
zdjecie uzytkownika
sławek - 2014-08-22 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bang bang - 2014-08-21 23:12:04]:
@bang bang: a nie wiesz czy jest mozliwosc zajrzenia do Waszej firmy jak się jest świeżo po maturze? Bieda straszliwa we Wrocławiu z pracą, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak słaby jest ten rynek pracy tutaj dla najmłodszych osób. moge robic i na magazyne bo umiem jezdzic na wózkach widłowych (chociaż papierka nie mam, ale moge zalatwic sobie jak trza) albo jako pracownik administracyjno-biurowy bo jestem po liceum o takim profilu i lubię pracować z papierkami. na poczatku kazda praktyka czy staz mi wystarcza.
zdjecie uzytkownika
Opinia - 2014-08-28 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W whirpoolu są 2 stawki 14.45zł brutto (10.5) na reke to jest stawka montera oraz jest stawka operatora 18.45brutto (14) na reke ale trzeba mieć SEP do 1KvA praca spoko trzeba pracować .
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ2 - 2014-08-29 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-31 18:45:38]:
ja dojezdzam, dojazd super, 25 min w jedna stronę:)
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-29 23:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda ze trzeba miec uprawnienia sep, ja jestem operatorem i nie mam. A stawka 17.45
zdjecie uzytkownika
ktoś.. - 2014-09-03 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Początku było spoko.. z czasem "Liderzy" zaczęli za bardzo gwiazdorzyć. Narzucali tempo byle by norma byla i skończyc pół godz wcześniej. Czas na wykonanie Tego jest okreslony,więc po cholere gonić i męczyć si,bo pożal sie liderzy wraz z mistrzem mają jakues chore ambicje.. robole zapier... bez dziekuję,ani pocałuj Mnie w d.. a "żółtki" premie dostają. Pozdrowienia dla jednej z lini z chłodnictwa! (Kto miał te "przyjemność" tam pracować wie o którą linie chodzi..
zdjecie uzytkownika
burrito lover - 2014-09-04 18:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może czy jeśli komuś zależy to można u nich brać płatne nadgodziny? no i genialnie gdyby dało się pracować w weekendy bo to chyba byłaby wieksza kasiorka. A wiecie ile jest zmian i w jakich godzinach? jeśli ktoś wie jak działa u nich szczegółowo system premiowy to proszę odpowiadajcie bo zależy mi na jak największej kasie, nawet jak będzie ostra tyrka. a jak ktoś gwiazdorzy to niech zje snikersa:)
zdjecie uzytkownika
adek - 2014-09-05 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiedzcie czy jest jakaś szansa aby przenieść się ma zimę z chłodnictwa na kuchenki.
zdjecie uzytkownika
emwroc - 2014-09-08 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca ,jako monter zależności od tego jak się trafi trzeba niestety niekiedy ciężko popracować przy linii montażowej , jako operator maszyn i urządzeń trzeba posiadać sepa do 1kv jeżeli pracujesz jako operator a sepa nie posiadasz pracujesz na tym stanowisku bez wymaganych kwalifikacji , czyli pracodawca w razie jakiegoś wypadku ponosi za to całkowita niedopowiedziany
zdjecie uzytkownika
wnwn - 2014-09-11 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mogą tam pracować osoby uczące się dziennie? i czy tylko idzie załatwić tą prace przez agencje czy bezpośrednio też?
zdjecie uzytkownika
tentego - 2014-09-16 06:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie, ponoć na chłodnictwie jest teraz kiepsko, pytałem znajomego, bo miałem się zatrudnić, ale chyba podziękuję. Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wnwn - 2014-09-11 15:36:53]:
ja się uczysz w dzień to bez szans
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibix - 2014-09-16 18:17:45]:
sezon się kończy to jest norma co roku
zdjecie uzytkownika
zibix - 2014-09-16 18:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emwroc - 2014-09-08 15:10:59]:
jak już będą przenosić to w pierwszej kolejności ludzi przyjętych przez firmę whirlpool no chyba że kogoś znasz to może się udać
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-03 02:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie się podoba taki bardzo wysoki szczupły brunet z jakości, fajny, miły, ale ponoć gej :( wie ktoś coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Pan_Kierownik - 2014-10-03 17:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi Ci o tego na D? Juz dawno o tym slyszalem. Ale trzeba byc tolerancyjnym.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-04 22:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan_Kierownik - 2014-10-03 17:05:52]:
Ponoć powstał pomysł żeby zrobić osobny kibel specjalnie dla niego ;D wiecie, niezręczne sytuacje, te sprawy. W sumie nie widać po nim było. Chłopaki mają pompę, ponoć zarzekał się, że ma dziewczynę.
zdjecie uzytkownika
asdasdasdasd - 2014-10-12 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [burrito lover - 2014-09-04 18:15:12]:
nadgodziny sa, zajebiscie platne, robiac kazda sobote, pracujac 10-12h(zamiast 8) mozesz i 4-5k netto wziac
zdjecie uzytkownika
nikoniko - 2014-10-13 10:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam cały sezon w adecco w tym i zeszłym roku i zawsze mozna sie dogadac. Premie przyznają tym,c o przepracowali con. 30 dni i zaleza od oceny mistrza i wynikow danej fabryki. w tym roku chlodnictwo mialo najgorszy wyniki premie byly gorsze niz na kuchenkach, ale calkiem niezle. jeśli pracuje sie w soboty kazda godzina jest platna 100% wiecej, wiec mozna zarobic. ja kaurat trafilam na spoko mistrza Bialika, dokładny chociaz wymagający. najgorzej trafic do zięby, z tego co mowili inni pracownicy bywa nienormalny. generalnie polecam, zwlaszcza jak ktos chce zarobic np na studia, bo praca jest na sezon i trwa do polowy jesieni.
zdjecie uzytkownika
bardzo zainteresowany - 2014-10-17 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś na tym forum może mi jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie czy firma whirlpool jest firmą amerykańską czy włoską , bo czytając niektóre tutaj posty mam mieszane uczucia ????
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-10-18 09:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muł kolega ma 17 zł na rękę przy taśmie produkcyjnej i jest git ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dobrowy olesnicka - 2014-10-18 09:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karalnyh tez zatrudniajol z ciężkimi wyrokami wicherpol tez ma takich przykład Robert pil...na taśmie produkcyjnej. Wszyscy mógł pracować niewiem dlaczego narzekają l jest super. Poz
zdjecie uzytkownika
jksksnsns - 2014-10-20 16:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maniek : na tasmie 17zl ale to chyba brutto. jezdzi ktos z obornik-pegowa-szewc- i tym podobnych?
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-21 15:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda tam praca na kontroli jakości ? też sezonówka ? cięzko się dostać ? ciężka praca? za kilka dni mam rozmowe kwalifikacyjna w whirpoolu i nie wiem czego sie spodziewać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x