brak logo

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

34hej 2016-04-08 11:21:47
Hej. Widzę ofertę w Radomsku na speca ds. BHP i Ochrony środowiska. Jak na to miasto, to całkiem przyzwoita oferta - naprawdę jest dostęp do kursów językowych i innych benefitów? Trzeba oczywiście mieć wyższe wykształcenie kierunkowe.
pwelczyk 2016-04-16 15:07:54
Hej dajcie info o kierowniku który przechodzi do lincolna do Dzierżoniowa ma rządzić od maja czy to nastepny palant
3
Kosmos 2016-04-29 22:16:24
Witajcie a co sądzicie o prototypowni? Jak tam jest? Mam możliwość stażu tam i zastanawiam sie?
jolka 2016-04-30 23:33:22
Do Lincolna? hm a kojarzysz jak sie gość nazywa?
pawelczyk 2016-05-01 17:01:09
nazywa sie ( usunięte przez administratora ) kojazysz
sarsa 2016-05-03 15:20:18
jutro znowu gonic biec latac ponad ile sil mam krzycze to i ja kiedy miga swiat w twoich oczach naucz mnie ooooo........
Do Pawełczyk 2016-05-05 22:19:15
Pracuję 13 lat na chłodnictwie. Nie słyszałam tego nazwiska. Przynajmniej tu. Od nas odszedł również jeden z majstrów. Niezły był .......Ale nazywał się K.Z. Skąd by6ł ten pan M.
tr 2016-05-08 19:41:38
hej no ja mysle nad praca u nich jako Mechanical Engineer we Wroclawiu? czy ktos z was moze napisac cos na temat warunkow i wynagrodzenia jakie tam jest..na pewno trzeba znac dobre jezyk angielski no i tez miec odpowiednie wyksztalcenie mechaniczne..
Tomek 2016-05-26 15:11:47
Ostrzegam przed Robertem Łąckim z chłodnictwa. Ten człowiek chyba był dręczony w szkole. Chodzi po zakładzie tylko się gapi czasem udaje że coś robi, jednak najgorsze jest jego hobby, daje dyscyplinarki powodem może być 5minutowe spóźnienie.
5
m 2016-05-27 21:20:26
A co Ty myślisz. Spóźnisz się a potem cały zespół ma nadganiać sztuki za Ciebie? A niby dlaczego. Pracowałam z tym mistrzem i nie ma bardziej logicznego mistrza na chłodnictwie niż ten. Nie zależy mi na tym co kto sobie pomyśli. Gdyby było więcej mistrzów tak jak Pan Łącki zainteresowanych produkcją - bo po to przecież przychodzimy do pracy - przychodziłoby się tu o wiele chętniej. Nie życzę współpracy z innymi mistrzami najgorszemu wrogowi.
Alfred 2016-05-30 20:55:54
gdyby nie był tak zakompleksiony jak jest i nie bał się własnego cienia to może byłby "logiczny".
Krzysiek 2016-06-02 20:29:28
mierny ale wierny - najbardziej pożądane kompetencje kadry zarz. czy u Was też tak jest?
sarsa 2016-06-12 22:12:17
Witam czy ktoś moze słyszał o postoju na chłodnictwie w lipcu. Prosze sie wypowiadac bo podobno krucho w tym roku.
ela 2016-06-17 10:43:58
za robote sie wziasc liderzy a nie liderki w lodowkach posuwac ,jak widze co sie dzieje na drugich zmianach to sie dziwie ze mezowie pozwalaja swoim zona pracowac w tej firmie
2
sarsa 2016-06-19 14:27:44
Właśnie to co sie dzieje w tym zakladzie to porazka same uklady za to jest awans kto sie nie podlizuje to jest zwyklym śmieciem jak ja widze co sie dzieje na mojej linii a nie bede mowil która to tam liderzy maja swoich ulubienców i tylko z nimi rozmawiaja a reszte olewaja i tacy sami sa mistrzowie trzeba zmienic prace bo nie moge na to patrzec juz lizustwo.
dfgh 2016-06-22 16:21:57
hej wiecie co zastaniwam sie nad praktykami u nich w dziale finansowym bo wiem ze poszukuja ktos wie cos na ten temat?6 miesięczny program stażowy z możliwością kontynuacji zatrudnienia po odbytej praktyce
szok 2016-06-25 14:58:07
Whirpool zwalnia 250osób zatrudnionych na śmieciówkach.Podziękujcie państwo liderom,mistrzom i kierownikom ich zasługa że podnosili normy szły buble,oraz jakość wyrobów tragiczna.Przykra sprawa dla pracowitych ludzi.
5
sarsa 2016-06-25 17:11:59
Tak to przykre ten zaklad to jakies dno najpierw twierdza ze w tym roku nie ma sezonu i krucho z praca ale jakos w pracy zapiepszamy i jeszcze ostatnio ludzi przyjmowali i pretensje ze normy nie ma a wszystko jakosciowo jest takie niedopracowane ale kiedy jak czasu nie ma a pozniej same buble wiec sie nie dziwie ze nikt tego nie kupuje podejscie niektorych liderow i mistrzow jest takze beznadziejne i lepiej sie nie wypowiadac ale jak mnie zwolnia teraz to juz nie wracam do tego zakladu bo co roku zwalniaja a pozniej z powrotem przyjmuja ten zaklad to porazka bo przede wszystkim ludzi nie szanuja zwiazki tez sobie z tego nic nie robią dno totalne dno
6
marti 2016-06-25 17:22:16
Podobno na kuchenkach juz sa grupowe zwolnienia ok 80 osob zwolnili teraz czas na chłodnictwo moim zdaniem zwolnia wszystkich tymczasowych tylko zostawia tych co po znajomosci maja robote i tych co sie umią podlizac. to przykre bo fajni ludzie tam pracuja oczywiscie chodzi o pracownikow ktorzy ciezko pracuja jesli chodzi o niektorych liderow i mistrzow to totalne DNO.
4
ja 2016-06-26 00:22:55
Po raz pierwszy trafiła nam się liderkaw miarę spokojna i pomocna ale wlazł nowy stary mistrz i dojeżdża ją bo ma na jej miejsce swojego nieroba. Padnie ten zakład. To prawda liczą się znajomości i lizanie tyłków. Masakra.
4
ziomek 2016-06-26 18:40:46
tak zrobili umowy prawie wszystkim do 30 czerwca a powinny byc do 3 lipca na dwa tygodnie przeciez podpisujemy i twierdza ze tak jest bo niby podwyzka a zadnej podwyzki nie bedzie tylko zwolnienia no tak kto zostanie to podwyzke dostanie a kogo zwolnia to nie dostanie przeciez zmywarki przychodza jutro na chlodnictwo nauczymy ich a nam w czwartek podziekuja. Szkoda gadać .... szok.
3
marko 2016-06-26 22:22:09
Układy, układy to w tej firmie norma. Nieważne jak dobrym jesteś pracownikiem ważne kogo znasz. Czy ktoś wie kto z chłodnictwa dostał umowę na stałe ?
3
żabcia 2016-06-28 09:18:39
nie nwiem w ogóle czy teraz będą jakieś rekrutacje do chłodnictwa, teraz sporo praktyk letnich oferują w różnych działkach, np. inżynieryjnym, zakiupów, finansowym, consumer service i w obsłudze klienta. pracodawca okej ale oby te praktyki były jednak płatne
Były robol 2016-06-29 15:23:48
Ogólnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownik to śmieć, który ma przynosić zyski. Nowi obgadywani przez starych pracowników, chamskie docinki. Zbyt małe wypłacane wynagrodzenie. Polecam pracę tutaj tym, którzy stracili już smak życia i chcą trochę sobie zarobić, reszta może spokojnie omijać kołchozy i chodzić do normalnej pracy. Bo bez doświadczenia i wykształcenia można znaleźć znacznie pracę lepszą niż ta, wystarczy chcieć.
8
remek 2016-06-29 15:28:34
@był ale w internecie firma ma dobre opinie! wie ktoś coś o programie praktyk w dziale finansowym w firmie?
tajemnicza liniowa 2016-06-29 19:48:27
Chłodnictwo ! jesteśmy najlepsi ! To wszystko dzięki Krzysiowi
tr 2016-06-29 21:19:39
@remek no jezei chodzi o staz to wiem ze platny jest
marta 2016-07-01 09:13:35
hallo dzisiaj to jest piątek 1 lipca whirlpool ma zwolnic ponad 200 osób a w poniedziałek przychodza zmywarki szkoda gadac.
1
mirek 2016-07-01 09:16:22
Płatny staż w Działach Inżynieryjnych i Zakupów jest u nich
2
aga 2016-07-19 10:03:07
Krzysiu dobrze rucha to jest najlepszy masakra ta firma
6
34h 2016-07-19 10:05:33
Ktoś wie ile z takiego stażu można wyciągnąć? Niby mam wakacje ale za jakieś marne grosze też nie chce pracować. Jeśli ktoś to czyta to odezwijcie się koniecznie
3
sarsa 2016-07-25 00:26:26
Jaki krzysiu ten co jest w zwiazkach
3
Wojas 2016-07-25 12:32:45
No sam nie wiem co powiedzieć, mają tutaj płatne staże inżynierskie dla młodych inżynierów, wszystko wydaje się być naprawdę dobrze przemyślane i zdecydowanie warte świeczki
Janek z Whirlpoola 2016-07-28 10:39:05
1200-1600. Oczywiście brutto.
Wtyk 2016-07-28 10:44:36
Brutto? Muszę powiedzieć, że to nie są jakieś bardzo bardzo duże pieniadze, tylko takie raczej do przeżycia, a premie?
Janek 2016-08-01 16:52:01
To jest staż. Umowa zlecenie. Żadnych premii. Tyle ile napisałem tyle się na początku dostaje. Na STAŻU.
redt 2016-08-01 16:52:31
Przecież zarobki mają w pełni adekwatne do powierzanych obowiązków, więc nie ma co narzekać na stawki.
Majster 2016-08-14 22:46:21
Nie ma zasnych umow kolego hahah ;d ludzie tu po 10lat tak robia
3
Ni 2016-08-14 23:01:58
Jak to nie ma umów, są umowy o prace to chyba wiadomo nie od dziś i że są dla każdego też to wiadomo
ru3 2016-09-07 16:46:31
ni no to pozostaje njeszcze kwestia odnośnie tej umowy o pracę czy ona jest dawana tutaj pracownikowi czy dostaje ją od razu czy ewentualnie czy po jakimś okresie próbnym , i ewentualnie czym sobie trzeba na nią zasłużyć
Pozdrawiam 2016-09-08 23:33:28
Ta firma to kpina, podczas rekrutacji na stanowisko typu 'top management' kazali mi ukladac klocki;)
Kaja 2016-09-09 09:42:30
Na początku zazwyczaj zawsze i wszędzie dają umowy na okres próbny trwa to zazwyczaj trzy miesiące w sumie to tez zależy od firmy, jak się sprawdzisz podejrzewam,ze cię zostawia, musisz tez posiadać jakieś doswiadczenie
buchu 2016-09-11 17:08:15
@ xxl - nei jest to za specjalnie rozbudowana odpowiedź :) a może powiesz jak sie pracuje w tej firmie, czy jest spoko, czy kasa na czas, no i najwazniejsze - jaka panuje atmosfera? Proszę o informacje
szok 2016-09-11 22:22:41
No to świetnie, że atmosfera u nich dopisuje, bo dbałość o dobre relacje między pracownikami jest dość istotna, a się to odpowiednio przyczynia do sukcesu całej firmy. A wyplata jaka jest? Pozdrawiam.
Am 2016-09-12 13:07:15
A czy powie mi ktoś gdzie jest jakiś agregator ich ofert, żeby widzieć wszystko za jednym razem co koledzy?
anonimus 2016-09-16 15:09:29
Dobre zarobki jak na polskie realia, ale praca nie stabilna. Dzisiaj pracujesz jutro mogą Cię zwolnić. Jeżeli chodzi o awans jest to niemożliwe w tej firmie i przejęcie przez Whirlpool. Ustalają normy z kosmosu jak na tą chwilę lodówki nie mają zbytu, wynajmują hale bi magazynują to dziadostwo. Odnośnie pracy, zatrudniqsz się jako operator wózka a dają Cię na stanowisko gdzie ciagasz ciężki wózki ręcznie i biegasz jak wół przez z 8h. Pozdrawiam
Kaja 2016-09-16 15:15:27
Torowe to mijało by się z celem bo po co zatrudniać pracownika by na drugi dzień go zwalniać? Chyba za jakieś przewinienia się zwalnia a nie z widzi mi sie
matio 2016-09-19 10:39:58
Czy nadal jest wolny wakat na stanowisko Trade Marketing Trainee? Wiem, że trzeba mieć już duże doświadczenie, żeby takie stanowisko uzyskać, ale ja chętnie spróbowałbym swoich sił w rekrutacji, jeśli nadal jest w tym sens...
Ania 2016-09-19 12:26:40
Z tego co wiem to Alinka ma problem z nadwagą szybko jej brzuszek rośnie więc chyba nic z tego
1
Kaja 2016-09-19 12:29:50
Wyślij do nich Cv wtedy będziesz wiedział czy stanowisko jest wolne czy nie, jeżeli nadal widziałeś go na ich stronie to pewnie rekrutacja pewnie trwa, często nawet pojawiają sie u nich oferty ale pierwszy raz spotykam sie z oferta na Praktykanta jak to wyglada w praktyce?
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool