Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Whirlpool

Pracowałeś w firmie Whirlpool i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator - 2015-02-14 01:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na magazynie niby lekka ale często mają nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Wieczny Tymczasowy - 2015-02-26 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Whirpoolu od4 lat. Oczywiście zatrudniony jestem przez Agencje Pracy Tymczasowej. Co pół roku jestem zwalniany i zatrudniany przez firmę córkę. 6 miesięcy Randstad, 6 miesięcy Adeco, 6 Randstad, 6 Adeco i tak(usunięte przez administratora) Znam osoby które pracują tak prawie 8 lat!!!! Na stałe zatrudnienie nie ma szansy
zdjecie uzytkownika
sezonowiec - 2015-02-26 22:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha 17 zł na godzinę to będziesz miał ale razem z kumplem w sumie ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-02-26 22:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Zatrudniają tylko przez firmę agencji tymczasowej. Umowa co tydzień jest przedłużana w nieskończoność. Po 18 miesiącach zwalniają i zatrudniają prze inną agencję i tak w nieskończoność. Potwierdzam to co pisał "Wieczny Tymczasowy" znam kolesia co 10 lat robi przez agencję w Whirpoolu
zdjecie uzytkownika
Ziomek Kozak - 2015-02-26 22:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero szansy na stałe zatrudnienie. Nawet nie róbcie sobie nadziei. Obiecują tylko złote góry
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-02-28 13:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakaś praca sezonowa bardziej , w jakiś okresach pracy poszukujawięcej ludzi a potem te osoby są zwalniane czy jak to wygląda? prosiłbym o aktualne informacje w tym temacie. Myślicie, że dam radę tam popracować czy jak to wygląda. Szukam pracy na pewno na conajmniej 3 miesiące ale wiadomo żę jak będize w porządku to zostanę chętnie na dłużej
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-03-02 00:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zatrudniony przez tą samą agencję prawie rok, pierwsze słyszę że po pół roku zmieniają agencję.
zdjecie uzytkownika
maly - 2015-03-03 20:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem na kuchenkach i widziałem co się dzieje. Ten kto wchodzi w tyłek przełożonym ma dobrze ten kto tego nie robi jest robolem od najgorszej roboty i tyra za dwóch a ocena zawsze C [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] B. Nie polecam nikomu i ja już tez tam nie wrócę. Pozdrowienia dla trzech pań z kuchenek które wchodzeniem liderom i nie tylko głeboko w (usunięte przez administratora)pobijają wszystkich.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-04 22:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
choć by ktoś stanoł na głowie i niewiem jak w d... wchodził i kablował to i tak wszystkich zwolnią prawie dla wiadomości wszystkich kablujących co myslą że jak się kończy sezon to pozbędzie się w ten sposób konkurencji i tak jest co roku .
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-04 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jedynym plusem w tej pracy są zarobki a tak to jedna z najciezszych produkcji , starzy pracownicy często zdaża się że umierają lub zawału dostają na stanowiskach nie dożywają emerytury . tymczasowym to niegrozi bo wiecej bezrobocia niz tej pracy w ciągu roku , a zarobki jedne z najwiekszych na produkcji we wrocławiu na 3 miejscu pod tym względem ... koleżanka mówi że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obuz jest ale kasiorka ... coś za coś
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-04 22:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niepolecam przez manpower jakoś inne agencje mi premie wypłacały a ta to co dla siebie do kieszeni ......
zdjecie uzytkownika
awaria!!! - 2015-03-22 19:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak do pracowników
jestem nowy w tej firmie i nie dopytałem się kiedy zaczynam nockę
z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek bardzo proszę o pomoc!
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-03-24 00:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
standardowo jest z poniedziałku na wtorek
zdjecie uzytkownika
Karol buglewski - 2015-04-04 18:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym whirlpoolu pracuje Marcin m co w Lg zwalniał za dzień chorobowego napicie się wody po za przerwą za spóźnienie dyscyplinarka koleś nie halo strasznie krzyczał, obniżał pensje prawdziwy kryminalista i psychopata
zdjecie uzytkownika
Karol buglewski - 2015-04-04 18:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-12-10 11:10:23]:
W tym whirlpoolu pracuje Marcin m, co w Lg zwalniał za dzień chorobowego napicie się wody, po za przerwą za spóźnienie dyscyplinarka, koleś nie halo strasznie krzyczał, obniżał pensje prawdziwy kryminalista i psychopata
Zarobić u niego można było najmniej a narobić najwięcej jeszcze ci krymialiści którymi się otaczał
zdjecie uzytkownika
Karol buglewski - 2015-04-04 18:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [analfabeta - 2014-12-10 18:40:21]:
W tym whirlpoolu pracuje Marcin m, co w Lg zwalniał za dzień chorobowego napicie się wody, po za przerwą za spóźnienie dyscyplinarka, koleś nie halo strasznie krzyczał, obniżał pensje prawdziwy kryminalista i psychopata
Zarobić u niego można było najmniej a narobić najwięcej jeszcze ci krymialiści którymi się otaczał
zdjecie uzytkownika
Karol buglewski - 2015-04-04 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-04 22:47:00]:
W tym whirlpoolu pracuje Marcin m, co w Lg zwalniał za dzień chorobowego napicie się wody, po za przerwą za spóźnienie dyscyplinarka, koleś nie halo strasznie krzyczał, obniżał pensje prawdziwy kryminalista i psychopata
Zarobić u niego można było najmniej a narobić najwięcej jeszcze ci krymialiści którymi się otaczał
zdjecie uzytkownika
Karol buglewski - 2015-04-04 18:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-02-14 01:52:15]:
W tym whirlpoolu pracuje Marcin m, co w Lg zwalniał za dzień chorobowego napicie się wody, po za przerwą za spóźnienie dyscyplinarka, koleś nie halo strasznie krzyczał, obniżał pensje prawdziwy kryminalista i psychopata
Zarobić u niego można było najmniej a narobić najwięcej jeszcze ci krymialiści którymi się otaczał
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-04-09 17:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie odnosnie xa co odpowiedzialny jest w Whirpol pracownik na stanowisku operator maszyn
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-04-19 04:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują kogoś może na kontrolę jakości? Aplikowałbym, są jakieś ogłoszenia kontrolera z Randstadu, ale nie wiem czy to z Whirpoola. Ponoć można dobrze zarobić, ale trzeba omijać chłodnictwo.
zdjecie uzytkownika
netoperek - 2015-05-04 16:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca w Dziale Rozwoju Chłodnictwa? W ogóle miał ktoś styczność z tym co się robi? Jest oferta dla studenta i chciałbym poznać kilka opinii zanim się zdecyduję
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-05-04 22:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy!!! Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing!!!
zdjecie uzytkownika
cicha520 - 2015-05-14 18:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest ze stawką godzinową ?? Praca jest tylko na zlecenie??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie było bardziej informacyjne, niz rekrutacyjne. Na spotkaniu bylo kilku kandydatów, ale kazdy z nich potem pracowal. Ja pracowalam przez Adecco.
Pytania: Na spotkaniu padały pytania o wcześniejsze doswiadczenia, czy pracowalam na produkcji, czy zdaje sobei sprawe jak to jest pracowac w nocy. byly pytania o adojazd, i tez przedstawione dokladnie warunki zatrudnienia. No i czy ta parac mi odpowiada.
zdjecie uzytkownika
damian12 - 2015-05-18 17:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem na chłodnictwie ale sam się zwolniłem ... umowy o prace tygodniowe , w każdej chwili mogą ciebie zwolnić . Najlepiej chyba na Lini nr 1 , nawet spoko i taka duża ilość tam nie idzie ... najgorzej Linia 2,3 Mistrzowie to kawały ku**ew i szm**t . Kontrola jakość na chłodnictwie ? haha najbardziej lajtowe chodzą całą zmianę i walą w głupa ... Magazyn ? zależy gdzie tam trafisz jak początkowy to przechlapane jest trochę kołkoz i nadgodziny .... ale za to kasa dobra ... Nie ukrywajmy , jesteś dobry i nie walisz w głupa to popracujesz tam ... a jak się obijasz to krótką karierę tam zrobisz ... Ogólnie nie jest źle w porównaniu do Amazona czy LG to naprawdę niebo :)
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-05-20 09:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważajcie na brygadzistów na magazynach,bo na magazynie zmywarek pracuje taki brygadzista,który zabrania pić wodę w czasie pracy!!!Ale miejcie Wyje.ane na takich brygadzistów z niskim poziomem inteligencji!!!Pozdrawiam inteligentnych brygadzistów!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Whirlpool?
Zadaj pytanie
alert