brak logo

indesit

Łódź

Opinie o indesit

ania 2014-11-14 03:00:36
A pewnie że są i chętne hehe
gość 2014-11-14 11:55:01
Pracował ktoś na serwisie? Ktoś coś wie? stawki, atmosfera itp
1
rudy 2014-11-14 13:20:22
Ja pracuje na zmianie Bojana laski fajne chętne męzatki tez chętne
1
edek 2014-11-14 20:20:21
a na kuchenkach można coś zaliczyć bo słyszałem że są fajne laseczki
li 2014-11-16 15:31:00
hej, macie tam jakies wyjazdy integracyjne?
mariusz 2014-11-26 15:58:22
jak jestes taki kozak to pracuj miesiecznie za 300 EURO na trzy zmiany LOL i chwal sie zarobkiem. jestem mechanikiem z wykształcenia i żaluje że pracowałem tam 2lata stracone. A ortografia ortografia liczy sie wiedza w głowie. a to co napisałem to po to żeby ludzie wiedzieli jak tam wygłada praca za marna jałomużne.
4
Miodek 2014-11-29 12:59:34
To i tak dobrze że się potrafisz podpisać :) Jak z Ciebie taki mechanik to po co podpisywałeś umowę na pracownika produkcji za 9.50?? Nie potrafisz czytać umowy którą podpisujesz, ona jest napisana w języku polskim ,nie włoskim:)
paweł 2014-12-09 22:25:36
Sylwia ciekawą opinię wystawiłaś i myślę, że rzetelną, czy pisząc adam masz na myśli gościa z pakowalni?
A co sądzisz o dziewczynach z ,,RIZO,,
Jestem byłym pracownikiem i zaczynam pracę znów, życie mnie ,,przycisnęło,, ale myślę, że na krótko. Odpisz jeśli możesz.
mogi 2015-01-03 16:53:38
jaki koles z pakowalni?
1
alfons 2015-01-14 23:01:55
Teraz do zupy się wezmą tym pseudo kierownika hehe jak wirhpool przejmnie ten najder.Bojan aut kubiak aut.
2
audyt 2015-01-15 12:52:09
Na kuchenkach norme wysrubowali od nowego roku. Amerykance widac maja lepsza umiejetnosc wyciskania cytryn.
1
audyt 2015-01-15 12:55:20
Na kuchenkach norme wysrubowali od nowego roku. Amerykance widac maja lepsza umiejetnosc wyciskania cytryn.
1
stefan 2015-01-15 15:41:14
Jestem zaaaa:)
stef 2015-01-15 15:43:09
Jestem zaaaa:)
alik 2015-01-20 09:16:39
Czy jest jakaś szansa przejścia z manpower na firmę? jak tak,to po jakim czasie?
Mimi 2015-01-20 09:20:48
czy zmieniło się coś w tej dziadowskiej firmie po tym jak przejęli ją amerykanie?
5
olek 2015-01-23 16:20:17
Mimi daj sobie spokoj bo będziesz musiała obciagac kierownikom
1
mała 2015-02-03 19:32:48
wiecie co wam powiem? dziwi mnie to co piszecie.jesli sytuacja zyciowa zmusza do pracy to taki Indesit potrafi uratować du..e!!! wypłaty na czas, przez 9 lat nie spóznili sie ani jednego dnia a tyle tam pracuje. pracowac trzeba wszędzie,za darmo nie ma nic.co roku są bony, podwyżi co prawda marne,max 60 gr ale sa,a w innych firmach jest inaczej?jesli ktos chce pracowac to tam bedzie pracował i uwierzcie że zostanie to zauważone.jest ciezko ale gdzie jest łatwo?
................ 2015-02-03 19:54:56
PRACA NA LODÓWKACH NA ZMIANIE C, KIEROWNIK LINIJ SPOKO ALE KIEROWNIK ZMIANY TO JUZ KOSZMAR. NAPOMPOWANY CWANIAK PO PODSTAWÓWCE KTÓRY JEST PIESKIEM NA SMYCZY.OD NOWEGO ROKU KUPILI FIRME AMERYKANIE,NIC SIE NIE ZMIENI BO IM JEST WYGODNIEJ ZE LUDZI NĘKAJĄ.ALBO ZAPIRD...SZ ALO WYPAD ZA BYLE PRETEKST,UDUPIĄ CIE NAGANAMI.KOSZMAR.NA UMOWACH MAJĄ LEPIEJ ALE NOWI CO SĄ NA AGENCJACH? JESLI NIE WEJDZIESZ KIEROWNIKOWI TYŁEK ALBO SIE Z NIM NIE PRZESPISZ, NIE MASZ CZEGO TAM SZUKAC
8
malek 2015-02-26 00:25:39
Witam ta z ontetloga karolina to jest łatwa? Niez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niej ale jakąś sztywna
4
--------------- 2015-03-05 10:39:37
Witam wszystkich Indesit to fabryka dla podpierdalaczy lub tych co lubia sex mowie o Radomsku nie dla ludzi pracy , poniewaz oni sie praca nie zajmuja , na BHP wszystko jest ustawione zostaja tylko ludzie po znajomosciach z kierownikami lub kadra ,potrafia podkrecic linie i powiedziec ze sie nie wyrabiasz zeby tylko jego kochanka zostala ,bardzo patrza na wyglad nie na to jak ci na pracy zalezy .Indesit to jedna wielka plota i kumoterstwo nie mowiac juz o seksie ze zwyklej grzecznosci .
3
samaretanin 2015-03-21 02:45:19
No fakt zakłada mini specjalnie a skąd ona jest?
1
Grzesiek 2015-11-26 17:08:43
Najlepiej wyjechać za granicę.Tutaj nas zastąpią ukraińcy w pracy i wg:)
niunia 2015-11-28 21:58:48
Szlak mnie trafia jak czytam wasze opinie od kilku lat pracuję w Indesicie Verpol można powiedzieć od początku jak powstała ta forma i widzę co się dzieje przez ten czas przewinęło się tyle ludzi kto chce pracować to został a odchodzili ci którzy by spijali by tylko kawkę i plot kowali a do pracy to lewe ręce to fakt zarobki są troche za niskie ale są podwyżki i premie pracowałam nie w jednym zakładzie i powiem szczerze że jestem zadowolona i nie zmieniła bym na żaden inny zakład kierownictwo wyrozumiałe a najważniejsze ludzkie wiec kto chce pracować zapraszam do Werpolu Indesit
ja 2015-12-08 12:00:02
Jaką dają stawkę godz przez manpower wie ktoś
też ja 2015-12-08 13:26:21
rozmawiałem dziś z manpower,stawka to 11,20 brutto.
Mimi 2015-12-09 15:45:36
Manpower 11.20,jak wytrzymasz rok to przy dobrych wiatrach przejdziesz na firme i dostaniesz 11.50
1
xxxxxxxxxxxyz 2015-12-12 17:53:02
bo to jest indesit czyli burdel nie firma... to nie jest praca dla normalnych ludzi!!! po 8miu godzinach wychodzisz taki wypompowany psychicznie że nic się nie chce a dojazdy są takie że nic tylko praca,spanie,praca,spanie,praca,spanie... chuj nie firma
3
mechanik 2016-01-31 18:25:13
verpol werpol czy może jednak nazwa brzmi whirlpool...nie dziwię się że Ci praca tam odpowiada skoro jesteś takim tłukiem że nawet poprawnie nazwy nie umiesz napisać zakładu w którym pracujesz...i wszystko jasne w temacie
2
kaligula 2016-02-08 10:42:16
Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki "na rękę" na początek i w dalszej perspektywie? z ewentualnymi dodatkami.Jaki obowiązuje system pracy? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?
mariano italiano 2016-02-11 11:21:13
Kolego mechaniku na terenie firmy znajdują się 3 fabryki i jedna z nich nazywa się Verpol.
piter 2016-02-18 19:43:07
Witam wszystkich. Aplikowałem tam na staż w dziale inżynieringu, czy ktoś wie jak wyglądają zarobki na stażu?
gosc 2016-03-09 12:54:33
Odradzam szczerze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kuchenki tragedia pensja nie doliczysz sie powyzej najniższej krajowej z premią za frekwencje z urlopami z pieniędzmi za pranie oszustwo buc kierownik Wojtek same bluznierstwa z jego ust 15 min na cale 8 godz przerwy z tego niewiadomo czy zapalic do wc czy zjeśc za cały miesiać charowania w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1370 zl z premią 2 urolpy firmy posredniczace opowiadają głupoty praca ciężka nie adekwatna tych pieniędzy z daleko od tego żakladu
3
opr 2016-03-14 19:15:12
Italiano Mariano,masz racje ztym Verpol bo sam tam pracowałem na wtryskarkach w Indesicie .Do niunia-a wiesz dlaczego tylu ludzi się przewineło przez Verpol?Bo ludzie nie wytrzymują tempa na wtryskarkach dzięki nastawiaczom którzy mogą tak podkręcic maszyne że można się osmarkać,kierownicy na to przyzwalają bo liczy się ilość dobrych sztuk,im więcej tym lepiej.A nie zobaczyłaś może że ludzie z Verpol przeważnie jedzą za maszynami lub w szatni? bo ztych15 minut przerwy tak naprawde to masz z 10minut na jedzenie bo czas liczą już od odejścia z maszyny do powrotu,im dalej od stołówki tym gorzej .A do tego wielkie kolesiostwo,nastawiacze+kierownicy+szybkie dziewczyny,im się nic nie dzieje bo zawsze kierownik da im łatwą maszyne a nastawiacz ustawi dobrze wtryskarke i wszystko jest cacy.Mógłym opisać więcej takich sytuacji bo pracowałem tam przez agencje pracy i przez Indesit bo mnie przejeli na firme.Jedyny plus tej firmy to terminowe wypłaty, podwyżki co rok i to że jest siłownia,ale to chyba bybyło na tyle
3
oli 2016-03-16 13:42:59
do Man.nie przejdziesz badań jak powiesz że masz astme-farby i lakiery są pozabezpieczane ale przecież przy tym będziesz miał cały czas styczność a to jest bardzo szkodliwe na długą mete-nie polecam
1
sssss 2016-04-12 17:37:21
praca jak w pgrach 9zeta godz
1
Mark. 2016-04-25 12:02:03
Cześć. Co do zarobków.Parę razy pojawiła się we wpisach kwota 9 zł na rękę, lub 11,20 brutto(więc ciut więcej niż 9zł netto) Mam jednak pytanie jak płacone są godziny nadliczbowe, lub noce, weekendy i święta. Jest dodatkowo 100%, 50 % ??? słyszałem że mając w grafiku kilka takich dni w miesiącu można jakoś wyjść bliżej 2 tys na rękę.
Sam mieszkam na WidzewieWsch. i widzę jak w nocy i święta czasem ludzie tam pracują.. Mam dryg do montażu,w domu sam sporo robię i chętnie bym tam poszedł jak bliżej 2 tys można by wypracować. Układy personalne mam gdzieś w firmie się pracuje, a nie obgaduje, to nie "jarmark na wsi" jak kogos to kręci to jego sprawa. Bardzo proszę o odpowiedź jak z tymi nadliczbowymi godz. !
3
xxxx 2016-05-02 17:20:24
płacone są więcej jednak nadgodziny kiedyś przynajmniej zdarzały się bardzo rzadko tak samo jak i praca w soboty, nocek na montażu kuchenek nie ma wcale chyba ze na lodówkach tam normalnie są trzy zmiany na kuchenkach też są działy gdzie ludzie przychodzą na trzy zmiany
1
xxxx 2016-05-06 11:49:50
ja akurat byłam na montażu kuchenek tam przychodziłam tylko na dwie zmiany i tak raczej miało zostać nic w tej kwestii miało się nie zmienić, jako zwykły pracownik przez agencje miałam 11.2 brutto, przy przepracowanym całym miesiącu bez żadnego dnia wolnego bez nadgodzin i sobót maiłam 1400-1600 złoty na rękę razem z premią frekwencyjną (około 200 zloty brutto) , ekwiwalentem za 2 dni urlopu (tak samo około 200 zloty brutto), umowy prace dawane są co miesiąc, pierwsza tylko jest na tydzień a później jak się sprawdzisz dają już na miesiąc
111 2016-05-08 22:47:16
nawet ukrainców zaczeli przyjmowac
3
Pracownik 2016-05-17 17:53:37
Zapraszam na montaż
1
s 2016-06-14 16:51:47
Nie polecam. Ciągną na rekrutację do Łodzi, mimo że z góry wiedzą, że nie są w stanie spełnić oczekiwań finansowych kandydata ! Potem zapraszają jeszcze na drugi etap - zupełnie bez sensu. Na szczęście ten cymbał, który zorganizował taki cyrk, już w firmie nie pracuje. Korporacja się na nim poznała i go wypluła.
3
kasia 2016-07-15 06:51:13
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie zarobki małe 1500zł na rękę a pracy bardzo dużo nie można odejść na chwilę nawet od lini poza tym wszedzie stwarzają problemy nie ma organizacji ani pomocy tylko chcą człowiekowi uprzykrzyć życie chodzi o kierowników ,mobing straszny kierownicy mają pracowników za nic rozporządzaja pracą na lini niesprawiedliwie ich ulubieńcy tzn lizusy lub ci co im robią "dobrze" stoją i nic nie robią reszta na nich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] soboty pracują tylko wybrani tzn kierownicy ich rodziny i przydupasy no bo podwójna stawka to wiadomo a przeważnie i tak nic nie robią bo sobie wymyślają jakieś lekkie prace czy sprzatania a pracownicy nadrobia w tygodniu bo norma musi zjechać bo pan kierownik ma od tego premię chłopcy uwaga na dziale kuchenek jest jeden taki kierownik marian co czeka na wasze tyłki ...ogólnie to wszyscy oni mają coś nie tak z głową
7
do....k 2016-08-20 23:09:21
a co myślicie o Agnieszce z pakowalni, która przeszła do RISO
4
Ktoś 2016-09-10 18:32:11
witam.Pracownika powinni płacić szkodliwe psychiczne za to co tam się dziej zdrowotne w idesycie sobie zdrowie tylko można zmarnować.
3
Psik 2016-09-14 10:21:47
Teraz to już wszystko,lodówki przenoszą do Wrocławia a ludzi na dział kuchenek,z kuchenek wywalili agencyjnych i tyle w temacie.
3
xxx 2016-09-25 19:58:46
Whirpool, to nazwa korporacji, która kupiła markę Indesit. Verpol, to nazwa zakładu.
salwatore 2016-09-27 16:05:15
warunki kosmiczne zimno ,brak tlenu latem ,bajzel i brak zamowien
1
Wolna 2016-10-10 22:35:57
Jak Ci nie zależy aż tak na kasie to sobie pracuj.
1
rtg 2016-10-10 22:39:22
@Wolna ale dlaczego tak uważasz przecież praktycznie dla każdego jest ważne wynagrodzenie nie wydaje Ci się? widze ze szukają na chwilę obecną Accountant AP w Łodzi tylko napisali ze należy znać jezyk turecki i włoski wiec dosyć nietypowe wymagania w sumie
Zostaw swoją opinię o indesit - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie indesit