brak logo

INDESIT COMPANY POLSKA

Radomsko

Opinie o INDESIT COMPANY POLSKA

Czesio 2014-05-26 23:15:17
Żenadą to jest dopiero to że nadal na własne życzenie tam pracujesz Rainbow....chyba że radość sprawia ci takie użalanie się nad sobą i robienie z siebie niewolnika. O jak beznadziejnie. Zamiast pisać te bzdury byś poszukał lepszej roboty. Ale co? Pewnie się nie chce...no właśnie...
1
Rainbow 2014-05-27 23:37:20
Nie pracuję już w Indesicie.
Mam nadzieję ,że dzięki mojej opinii przyszły potencjalny pracownik dokona trafnego wyboru i nie będzie marnował swojego życia/czasu/zdrowia zanim zdecyduję się zatrudnić w Indesicie.

Czesio jeśli udzielasz się na tym forum,to pewnie jesteś pracownikiem tego zakładu.
Jeśli zależałoby Ci na poprawie warunków pracy w tej firmie, odpowiadając na moją opinie,to odniósłbyś się do niej w sposób konstruktywny i merytoryczny.
Jeśli brak Ci argumentów ,to niestety pozostaje Ci tylko atak personalny.

Pozdrawiam Rainbow
10
indesit 2014-06-03 02:42:35
kolega chyba zadzi tam w tm radomsko ciekawe ............
Kierowniku! 2014-06-04 20:59:46
wyuronizenie ,powines ustawic mnie na przeprosiny ?
sebek 2014-06-29 17:28:01
taka robota za takie pieniądze to żenada , na całej strefie nie ma gorszych zarobków
4
Kamil 2014-07-02 21:46:40
Mam zamiar iść do pracy wlaśni w Indesicie. Jaka jest praca na lini produkcyjnej ciężko?
3
Adrian 2014-07-14 20:41:56
A jak Przedstawicielom Handlowym w tej firmie się pracuję? Jaka atmosfera, możliwość długiej współpracy, jakie zarobki, jaki samochód służbowy?

Pozdrawiam
2
ewa 2014-08-29 09:55:35
tu był jeszcze jeden komentarz... Brawo administratorzy!
3
radomszczanka27 2014-09-18 21:13:31
Pracowałam w Indesicie, ale jest gorsza firma Padav na Bloku Dobryszyckim,też włoska,tam to dopiero jest wyzysk.
Ogólnie nie polecam nikomu,chyba że na kilka miesięcy,do czasu znalezienia innej.
1
kamil 2014-10-07 10:40:11
Moja znajoma pracuje w tym PADAV-IE zarabia 800-1000zł na miesiąc. Żyć nie umierać.
koszmar 2014-12-12 18:37:10
Nie polecam pracowania w żadnej włoskiej firmie.PO 2 nie polecam szukania pracy w radomsku zresztą żony również.Koniec tematu
8
SW Mikolaj 2014-12-17 17:33:19
Pozdrawiam dział CSQ który stołował sie na stołówce i wpieprzył cały makowiec przeznaczony dla wszystkich nie tylko dla nich Chciwe nawet na makowiec
4
ktoś tam 2015-01-26 22:34:57
Zamierzam się przyjąć do tej firmy Indesit czy jakoś tak ponieważ nie pracuje, każdy grosz się liczy wiadomo.Z komentarzy wynika ze kierownictwo bardzo gwiazdorzy nie polecam na mnie trafić ponieważ jego wypłata nie starczy na wstawienie wszystkich ząbków Pozdrawiam
1
jest 2015-01-27 12:41:54
Dostaniesz szpile w tył i nawet nie zauważysz :p a liczenie ząbków wskazane:p
ggfgf 2015-02-02 12:40:52
Urlopy wysłanie na widzi mi się kierownika kiedy by sie nie pszyszło zawsze jest odpowiedz Nie bo ludzi nie ma chociaż są .Lizusy lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu jeśli nie należysz to takich nie masz co tam szukać
4
ggfgf 2015-02-20 20:38:52
czlowieku zdała od tego zakładu uciekaj mobbing wykorzystywanie zmuszanie do pracy ponad godzinowych nie polecammmmmmmmm
8
kulfon 2015-02-22 19:23:38
robisz na agencji po ponad 7-9 miesięcy dopiero Cie zatrudni indesit
2
------------- 2015-03-11 08:53:10
Chcialbym uswiadomic nowych jezeli chodzi o awansowanie na lepsze stanowiska to niech sie nie czaruja ,poniewaz awans dostaja tylko ludzie ktorzy maja znajomoscji w kierownictwie lub w kadrach pozostali nie maja szans ,dotyczy to takze umow o prace jezeli sa dobre plecy na Indesit Radomsko przechodza juz po 2 tygodniach .Podam przyklad kolezanka moja pracowala 3 lata byla zucana wszedzie postanowila upomniec sie o awans na lepsze stanowisko ,chodzilo kakretnie o wozek widlowy poszla do kierownika w tej sprawie i zostala zwolniona a wiec //NIECH PRAWDA WAS ORZEZWI .
4
riki 2015-03-12 13:58:29
pracowałem tam na magazynie komponentów którego kierownikiem jest taki młody grubas, wszystkich pracowników ma za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i śmieci. A na jego magazynie to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ma swoich kilku pupili z w biurze których nazywają kierownikami zmiany i liżą mu wiecie co a za jego plecami nadają na niego.
Nie polecam pracy w tym dziadostwie.
4
?????? 2015-03-16 11:29:15
Przypisuje się do Twojego postu ŚWIĘTA PRAWDA dokładnie tak samo jest na zmywarkach po zejściu ze stanowiska na którym moje zdrowie nie pozwalało mi już pracować. Niejaki Siwy Muminek wyp... mnie na zbity pysk po kilku latach pracy. Dlaczego? a dlatego, że nie byłam ani dobrą znajomą ani rodziną, chociaż koledze z ławki nogę też podłożył żeby wstawić brata na stanowisko. I nawet się nie domyśla, że ja wiem co zrobił żeby się mnie pozbyć i zostawić bez środków do życia. "......."
8
chris 2015-11-20 02:29:29
a jakie te dziewuchy zza Przedborza pabloimyszka@wp.pl daj namiar na nie
Olo 2015-12-05 08:29:55
Jedna z najgorszych firm, traktują wszystkich jak śmieci, nie pracuję tam, ale bywam i widzę, że wielu pracowników, zwłaszcza niższego szczebla jest zastraszonych. Durne przepisy, nie polecam ani troszke
4
Andrzej 2015-12-09 19:54:59
Zaczynasz na produkcji ze stawką 11.20 brutto/h
Kamban 11.50 pln/ h
Kamban z obsługą wózka widłowego 12pln/h

Odejmij od tej kwoty składki i podatki i zwróć uwagę ,że od 1 stycznia 2016r najniższa krajowa będzie wynosić 1850 brutto,więc zarabiasz niewiele ponad minimum z perspektywą pracy na początku poprzez agencje pracy ok 8 miesięcy...

Pozdrawiam
5
mario 2015-12-18 20:36:53
Witam są ogłoszenia ze przyjmuja przez agencje do was ile tam się u was pracuje przez to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ile się zarobi potem jako pracownik intesitu juz
ggfd 2015-12-29 07:48:20
Taaa a komu dalas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by miec lepiej ??
3
massefect3 2016-01-20 12:59:24
ja też tam pracuje kilka dni i zaraz koncze z tym obozem pracy,a ty widze że uprawiasz jakies sadomaso albo zdrowo jesteś popiep.........,że znosisz ten wyzysk,obelgi,albo jesteś jedną z tych którzy ponizają wszystkich jak tak to gratuluję rodzice cie pieknie nauczyli szacunku do drugiego człowieka.a tak na marginesie jeżeli firma by szanowała pracownika to nie było by takiej rotacji
3
Były Magazynier 2016-01-20 15:01:57
Większego Syfu nigdy nie widziałem w życiu. Brygadziści oraz tzw JOY'E to bez wyjątku banda pier...nych konfidentów.Mi udało się wytrzymać kilka miesięcy na magazynie z obsługą kanban i jedno co wiem to, że gorszego gówna nigdzie indziej nie znajdziesz. A upośledzenie kierownika "CHOREGO"i jego przydupasów to klasa sama w sobie. Powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć byle tylko spuścić głowę i dalej zap...lać. Wyzysk, mobbing, zastraszanie. No i oczywiście nie można zapomnieć o Panu J.M( główny cieć w firmie) gorszego półmózga z wypaczoną rZeczywistością oraz wybujałym ego nie spotkałem.Jednym słowem dziadostwo za 12PLN brutto. Żałosne
8
Szwagier 2016-01-25 22:58:05
Siema

Jeżeli nie macie innej alternatywy i chcecie zacząć pracę w obozie ,to obecnie jedna ,jedyna agencja betssma rekrutuje nowych pracowników np na produkcję ze stawką 12,17/h PLN.
Oczywiście jest możliwość aplikacji poprzez inne agencje ,ale zaoferują Ci 11.20 PLN/h.
Najciekawszy jest fakt,że pracownicy indesitu którzy mają długi staż pracy na montażu/produkcji na linii pracują za 11.50 PLN/h
Jasno i klarownie widać jak indesit szanuje swoich pracowników :P
Wiadomo ,że agencja pośrednictwa pracy musi "zarobić" na praconiku ,więc indesit za każdą przepracowaną godzinę płaci pewnie z +20 % od stawki 12,17..
Żenada.Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Tylko dla naprawdę zdesperowanych i nie mającej innej alternatywy.


Pozdro :)
6
ja 2016-02-05 10:50:28
Beetsma to porażka.
Na początku miałem powiedziane, że w styczniu 12,17 zł/ h będę zarabiać. Na umowę czekałem 3 tygodnie, telefonów nie odbierają.
Teraz się okazało, że stawka jednak 11,20 zł, bo ktoś u nich w agencji się pomylił.
Na dyżury przychodzą spóźnieni po 30 minut i czeka się na nich pod drzwiami.
Szwagier 2016-02-05 13:57:26
Niestety od 01.02.2016 r stawka oferowana przez betssma zostala zmniejszona do 11.20 zl/h.
Nikt się nie pomylił.Wszystkie agencje dostają więcej pieniędzy od nowego roku i tylko jedna zagrała fair i podwyższyła wynagrodzenie.
Teraz wszystkie agencje mają identyczne stawki,ponieważ było wiele skarg od ludzi w związku z różnicą wynagrodzeń za ta samą pracę.
Obecnie agencje jeszcze bardziej wykorzystują pracowników płacąc ta samą kasę i zgarniając dla siebie większe profity.
Niedługo planowane jest otworzenie linii 6.
Skomentuje to krótko : Good luck :P
Jest problem z skompletowaniem załogi linii 5 a chcą otwierać 6 :P
Dalej plaćcie ludzią ochłapy i miejcie nadzieje ,że jakoś się uda.
Nawet w związku z problemami z pozyskiwaniem nowych pracowników nowe darmowe połączenia z Częstochowy i Bełchatowa Wam nie pomogły z rekrutacja nowych praowników haha
Ludzie powoli zaczynają się szanować i nie zamierzaja pracować za jalmużnę.

Jeszcze raz powodzenia :D

Pozdro Szwagry :)
8
Remusek 2016-02-13 00:18:04
Wiecie jaką stawkę dają na start na okres próbny (umowa o pracę) w dziale utrzymaniu ruchu?
piotrekw0 2016-03-09 15:56:20
Pojawiła się oferta pracy, potrzebują operatora wózka widłowego. Wie ktoś może ile na takim stanowisku można tam zarobić????
DDT 2016-03-13 22:29:35
Zamknąć całą tą strefę ekonomiczną Radomsko. Śmiech na całą Polskę. Zarobki jak jałmużna. Nie powinni tej strefy otwierać.
13
Mag 2016-03-16 17:01:19
12.50 na godzinę brutto
5
Mariusz 2016-03-22 09:00:55
Na początek pracując na stanowisku operator wózków/kamban wynagrodzenie za godzinę pracy to 12 pln brutto/h.
1
kineo 2016-05-28 21:20:43
Praca i płaca to wyzysk.Dlatego popierajmy akcję protestacyjną,którą zapoczątkowali pracownicy w dniu 17.05.2016 w fabryce Indesit Łódz. Walczmy o wyższą płace obecnie to na produkcji 11,20 do 11,50 brutto na godzinę.
1
Ja 2016-07-29 08:34:12
Świetne spostrzeżenie...ciekawe gdzie wtedy procowaliby ci wszyscy ludzie. Może i zarobki nie są zbyt dobre ale SĄ! Nie wszyscy pamiętają czasu przed 2007 rokiem, kiedy to bezrobocie w Radomsku było na poziomie 20% i można było zapomnieć o jakiejkolwiek pracy.
olenka 2016-08-31 22:42:13
Witam, jak jest teraz na tym zakładzie? Ciągle na agencję, czy jest szansa przejść na nich? Pracuję w Padavie i myślę, żeby stamtąd uciec, bo już nie idzie wytrzymać. Już sporo osób z tego obozu uciekło do was. Jaka jest atmosfera???
1
Menager 2016-09-03 00:13:48
jednak to jest zly zaklad to co napisalem nie weszlo w w forum ale jeszcze to napisze zaraz kierowniczki pionk poniewieraja ludzmi i wogole dziadostwo
1
kineo 2016-09-03 22:59:46
Witam wszystkich z pralek i zmywarek od kilku tygodni na zmianie zmywarek kierownika M.P. pojawiła na fabryce zmywarek linii nr.2 POMYŁKA trochę baba trochę chłop bez mózgu co zmiana modelu to POMYŁKA i tak jest od początku jej obecności na zmywarkach. Kierowniku zmiany M.P. otrząśnij się ONA się nie nadaje na to stanowisko po co męczyć pracowników blue colours , żółtych i bordowych POMYŁKĄ chodzi ubrana na niebiesko z białym odblaskiem na koszulce wszyscy już znają ją jak wygląda debil bez mózgu, który chce pokazać , że coś wie i umie. Kierowniku M.P. mamy jej dość pokaż że masz jaja i niech zgłosi się do HR a tam pokażą jej miejsce za bramę POMYŁKA. To uratuje jej życie przed samozagładą. To co ONA robi to katastrofa dla kierownika zmiany M.P. i całej linii nr.2 za każdym razem POMYŁKA.
Sylwia 2016-09-06 15:31:46
Ty to szoruj do Shreka prosto i kabluj na ludzi, Shrek lubi takich jak Ty podpie... a nie tu na forum podpieprzasz ludzi. A na koniec umowy jak dostaniesz od niego szpile w plecy to Ci się odechce wszystkiego.
4
kineo 2016-09-10 21:56:22
Odpowiadając w ten sposób to nie rozróżniasz kablowania od stwierdzania faktu że Monika na linii nr.2 nie ogarnia żadnej zmiany modelu za każdą zmianą to POMYŁKA zastanów się nad logicznym myśleniem w kwestii odpowiedzialności Moniki "POMYŁKI" za brak myślenia. Niech wraca na pralki skąd przyszła tutaj się pogrąży i wypad mózg się zablokował w logicznym myśleniu ale tak to jest jej cztery litery są szersze niż jej mózgu. Następnym razem stań w obronie kogoś kto ma mózg a nie szambo jak Monika POMYŁKA linia nr.2 . Ja nie kabluję stwierdzam fakt ktoś kto się nie nadaje musi odejść najlepiej na pralki najgorzej za bramę.
2
ponzi 2016-09-10 22:14:25
Sama jesteś bez mózgiem takim samym jak POMYŁKA lubisz lizać i cukrować a donoszenie to twój sposób na bycie w INDESIT Radomsko. Dla mnie to jesteś właściwym czopkiem w tyłkach bordowych który czuje się jak przysłowiowa ryba w wodzie.
2
Sylwia 2016-09-13 14:24:53
Tacy ludzie jak ta wyżej mają na tym dziale i tej zmianie racje bytu taka jest przykra prawda. Znam tych bordowych od podszewki, to są ludzie wyrwani... łącznie z tymi co im donoszą "bez komentarza"
4
kierowca 2016-09-19 02:22:47
Najgorsza firma kierowcy na załudenek czekają 4 dni horror!!!!
2
Wolna 2016-10-10 22:33:09
Tylko specjalistów zatrudniają bezpośrednio a na montaż przez agencje i jeszcze musisz przepracować 1,5 roku. Po tym okresie MOŻE zatrudnia na stała umowę a jak nie to przenoszą do innej agencji i znów 1,5 roku .
Postojowe nie płatne .
Umowy ma tydzień podpisywane lub na dwa tygodnie .
1
----- 2016-10-12 14:08:23
W peso kubańskim hehehehehe!
1
Ultras 2016-10-12 14:22:10
Mi też się wydaje, że jeśli chodzi o Łódź to nie ma na co narzekać, mnóstwo ludzi tam pracuje bez szwanku
bezstronny 2016-10-24 20:53:18
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty o tych umowach. Różnie 5-8 miesięcy na agencji potem umowa na 2lata. Żadne tulaczki po agencjach.
Kierowca 2016-11-24 11:07:56
Kompletne dno człowiek na awizacje i czeka jak debil po 30 godzin
Zostaw swoją opinię o INDESIT COMPANY POLSKA - Radomsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDESIT COMPANY POLSKA