brak logo

Grupa Top Farms

Głubczyce

Opinie o Grupa Top Farms

master 2009-12-27 23:25:31
kasa mała ( usunięte przez administratora )nie polecam
1
nono 2010-01-12 18:28:49
Chciałem się tam zatrudnić i myślałem co innego o tej firmie ile tam zarabiacie?? (dokładnie) To może lepiej jest w top farms wielkopolska.
3
adek 2010-01-28 23:00:41
Ja znam parę osób i pracują po 12godz dziennie później 12 godz wolnego i znowu do roboty ale mówią ze są zadowoleni bo dobrze płacą.
taki tam 2010-04-24 13:54:59
No to napiszcie ile zarabiacie, a jak piszecie że tak jest źle to czemu się nie zwolnicie i nie poszukacie innej roboty?? Ja bym się od razu zwolnił.
anonim 2010-06-05 11:11:31
taki tam - 2010-04-24 13:54:59

No to napiszcie ile zarabiacie, a jak piszecie że tak jest źle to czemu się nie zwolnicie i nie poszukacie innej roboty?? Ja bym się od razu zwolnił.


Witam, to jaki jest poziom zarobków w top farms w wielkopolsce?
ja próbuję czgoś dowiedzieć się przed ewentualną decyzja o podjęciu pracy.
No way 2010-11-21 15:14:09
Nie rozumiem wszyscy narzekają a nikt się nie zwolni. Przecież pracujecie na nowych maszynach siedzicie i nic praktycznie nie robicie bo maszyna sama pracuje jedynie że pracujecie na starych "bizonach" ale akurat nie zauważyłem żeby na polach jeździły jakieś stare maszyny tylko nówki no paro letnie a jak się zdarzy jakiś starszy to jest w idealnym stanie.
I ile tam zarabiacie konkretnie 2 , 3 tyś? ja Myślę że poniżej tego żaden kierowca nie ma.
łuczyk 2010-12-16 12:23:03
Polecam filię Top Farms Agro - praca przy zaprawie - 360 godzin miesięcznie
śmieszne 2011-01-02 14:22:29
Po prostu śmiać mi się chce piszecie że jest tak źle. Gościu pracuje 20lat i narzeka na złe traktowanie człowieka jesteś śmieszny. Wszyscy narzekają ale nikt się nie zwolni dlaczego?? bo dobra kasa z tego jest i nie chcecie żeby ktoś nowy lepszy wsiadł na wasze miejsce i oto cała prawda praca jak praca trzeba (usunięte przez administratora) ale tu jest taka różnica że na maszynach się nie zmęczysz bo one same wszystko robią.
1
wódz 2011-01-05 02:55:59
wreszcie ktoś powiedział prawde
1
nowy 2011-01-14 21:27:06
mam zamiar podjac prace w top farms wielkopolska jako specjalista do spraw roslin kombajnowych wiecie może jakie wynagrodzenia ma taki ktoś?i jakimi autami jezdza,czy maja jakis dodział koło kórnika???? dzieki za odpowiedz
lwp 2011-11-15 17:16:25
czy przyjmuja oni teraz do pracy?
anonim 2011-12-08 11:53:28
A jak wygląda sytuacja w Top Farms Wielkpolska??
KOMBI 2013-08-27 20:05:18
anonim - 2013-05-28 19:56:36

cześc, chciałbym wysłać CV do Top Farms i stąd moje pytanie o to jak w tej chwili wyglądają tam zarobki, atmosfera, czy szefostwo jest w porządku, czy istnieje jakaś możliwość rozwoju zawodowego i awansu?
Daj spokój sobie z tą firmą lipa(usunięte przez administratora) kiepskie zarobki tam robią sami emeryci bo gdzie oni teraz pujdą w tym wieku trzymają się łapami i nogami masz 1300 na miesiąc i masz być zadowolony ja tam robiłem i się zwolniłem i wyjechałem do Danii i zarabiam 12000zł na 8 godz

1
dona 2014-07-02 19:37:34
Ja z innej beczki, nie interesują mnie sama praca w wyżej wymienionej firmie. Wiem od znajomych którzy pracują że większość ma olewający styl pracy w firmie Ziębice, niszczenie urządzeń,marnotrastwo w firmie. Niektóre majstrowe celowo niszczą urządzenia by mieć większą premię za tzw.tony. Kierownik produkcji olewa wszystko bo jak twierdzi ma dobry kontakt z kierownikiem działu mechanicznego. Znam dwie osoby którym zależy na firmie są to pracownicy fizyczni pracujący właśnie na dziale mechanicznym, chwale ich za to że potrafią bez zgody kierownictwa usuwać usterki i awarie mp. dzisiaj awaria przy wialni. Niestety jedna majstrowa niweczy ich wysiłek a cała reszta próbuje naśladować głupią babę w kontekście wyrobionych ,,ton'' Dopóty prezesi top farms nie ukrócą tego typu zachowań to dalej będzie taki sam gnój jak za Pamapolu.
2
kit 2015-01-18 22:16:26
Hej, a pracuje ktos obecnie w grupie top farms i może słyszał cos, by ogłaszali nowy nabór? Gdzie w ogóle moge znaleźć ich ogłoszenia pracy, bo w sumie mam z tym mały problem. Tak przy okazji, to gdzie sa prowadzone rozmowy rekrutacyjne i o co takiego moga mnie zapytac? Pozdrawiam i z góry dziekuję za informacje.
nieznajomy 2015-02-05 21:15:20
Witam,
Grup TopFarms jest jedną z większych firm rolniczych w Pl. Praca jak na roli, nie ważne czy stanowisko robotnicze czy kierownicze - musisz być dyspozycyjny w każdej chwili wg potrzeby (to zależy jeszcze w jakim oddziale pracujesz -czym dalej na wsch. pl. tym gorzej). Zarobki- zwykły pracownik robotniczy to najniższa krajowa do tego nadgodziny których w sezonie jest duuuuzo. Najlepszi premie jakąs tam stówke może dwie góra trzy. Kierownictwo może wywalczyć nawet godziwą płacę ale nie ma nic za darmo. Godzi jest bardzo dużo, i przeliczając to na stanowiska robotnicze stawka na godzine wychodzi podobnie:). Kultura pracy? raczej jej brak, oczywiście to zalezy od przełożonego, Rozwój zawodowy- to co jest konieczne na Twoim stanowisku nic poza tym. Ogólnie praca dla tych którzy mieszkają przy gospodarstwie, dla ambitniejszych i wykształconych lepiej szukać w przemysle - przynajmniej normowany czas pracy( wolny i weekned czy wakacje latem) oraz kultura pracy na innym poziomie.
anonim 2015-02-14 09:48:30
mają ludzi za nic a zarobki żadne
1
@ 2015-08-25 14:54:34
Napewno nie w tej firmie. A kto tak uważa, wyląduje z depresją i wypaleniem zawodowym
Maniek 2015-11-05 18:17:24
Możesz jak najbardziej złożyć papiery ale nie myśl że będziesz pracował 8 h dziennie:) zdaża sie po 12 16 h a w sezonie jeszcze więcej za śmieszne pieniądze.
Za żadne nadgodziny nie płacą.
Paweł 2015-11-06 13:51:25
Ja pracowałem w tej firmie. Dokładnie w TFW. Płaca niska. Szczególnie gdy masz nielimitowany czas pracy to wychodzi kilka zł za godzinę. Duża presja, bałagan we firmie, przełożeni mało słowni. Ludzi traktuje się za nic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt nie zwraca uwagi na zdrowie pracownika.
Przedstawiciel 2016-02-02 11:26:06
czy ktoś pracuje bądź pracował na stanowisku koordynator ds sprzedaży w tej firmie? dział nasion dokładnie, może powiedzieć jak wygląda praca w rzeczywistości i jaka jest podstawa? dzwonili do mnie by przyjechać na rozmowę ale nie wiem czy warto
Marek 2016-06-08 15:24:09
Nie polecam.
Praca wyczerpująca psychicznie. Brak szacunku. Zarobki zależne od tego komu liżesz D...
XYZ 2016-09-23 14:10:22
Pracuję obecnie w tej firmie i atmosfera poza działami, gdzie pracują same kobiety jest bardzo dobra. Tam gdzie są wyłącznie kobiety jest niestety podpie...nie, obgadywanie i ogólnie kwas. Praca wcale nie jest taka ciężka, relacje z przełożonym są dobre, w zarządzie pracują rozsądni ludzie z którymi można normalnie porozmawiać.
Am 2016-09-27 11:37:16
To prawda, praca do ciężkich nie należy, można spokojnie powiedzieć, że jest raczej lekka, na pewno nie tak wymagająca jak mówią co niektórzy, a atmosfera... różna.
Zostaw swoją opinię o Grupa Top Farms - Głubczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Top Farms