brak logo

tradiro

Vlaardingen

Opinie o tradiro

do Patryk 2016-05-13 13:39:09
Co Ty bredzisz żaden koordynator nie przyjeżdża Cię przywitać jak króla.Spotkanie było dzisiaj w biurze i ja na tym spotkaniu byłem jutro ide na szkolenie i wg listy jaką dostali w NL z PL wszscy wstawili się w biurze więc chyba ktoś Ci dobrze zapłacił
3
Patryk 2016-05-13 20:15:47
Ty chyba jesteś z biura, przyjechaliśmy na bungalo i 4 godziny czekaliśmy aż ktoś klucze przywiezie żeby otworzyć nam Te mini domki z obiego drewna. Więc to jest praca koordynatora żeby przyjechał na czas jak są ludzie, kierowca dzwonił do biura Że będziemy o tej godzinie a biuro mu odpowiedziało że za 10 minut ktoś będzie, i co 4 godziny na deszczu. Jak kaczka mokra. Nie jestem królem ale to obowiązek Biura żeby ktoś czekał na tym bungalo jak ludzie przyjeżdżają. Tradiro się nie podpisało, jak zwykle. Te domki to wrogowi nie życzę tam mieszkać Tobie się podoba, tak, jak Ty tan nie mieszkasz, jesteś z biura i tylko ludzie z Biura komentują te posty, bo zwykły pracownik pierdo,,,, li żeby pisać dobre komentarze. Bo polak się boji o swoją robotę i nie będzie pisał jak tu jest okey, bo by ktoś mu robotę zabrał oczywiście jak by miał lepsza normę od niego. Proste ale prawdziwe. Takie jest życie. Tradiro masakra.
2
ola 2016-05-13 22:47:50
Hejter! Tylko biuro, z biura. Dobre komentarze z biura i biuro. Czy tutaj tylko zle komentarze można dodawać? A jak na + to biuro? Pierd...niety jesteś hejterze !
ola 2016-05-13 23:04:58
Hejter! Przygotuj się chociaż do komentarzy. Od kiedy kierowcy informują biuro. A w czwartek było 28 stopni i słoneczko bo się opalalem. Piszesz pierdy bez opamiętania. Jedno i to samo. Daj na luz człowieku. Dobrą kasę trzepiesz za hejty ale coś cienko ci idzie. Stawki powinni ci obniżyć za brak wiarygodności i brak przygotowania. Hejterze!
misiek 2016-05-13 23:12:18
witam, mam pytanie dlaczego w Twojej opini pisze ze Tradiro jak zwylke sie nie popisalo, byles tam juz wczesniej?bo nie rozumiem.Z tresci wynika ze juz tam byles wiec chyba nie bylo zle skoro wrociles.a moze znasz lepsze biuro ktore bys polecil?
max 2016-05-14 23:13:45
Musisz sam/a sie przekonac ja nie narzekam juz 3 sezon pracuje i 2 sezon na bungalo nie jest to hotel z gwiazdkami ale mi sie podoba, oczywiscie ludzie sa różni ale na to nie ma,nikt wplywu.Czasem wlasnie wchodze na ta strone i placze ze smiechu czytajac te opinie a bledow tyle ze masakra i sam/a ocen jak,ktos wali takie byki jaki musi byc inteligenty pewno buzi nie otworzy bo nie potrafi sie wyslowic wiec lepiej pisac.w Holandii trzeba walczyc o swoje.Jesli wyjazd tylko na sezon to to wystarczy pozniej ewentualnie szukac cos swojego.Jesli dalej firmowe to jesienia juz sa normalne mieszkania lub domki.te tylko w okresie letnim.
Janek 2016-05-15 12:21:53
Skręciłem rękę na szklarni pomidorów. Zadzwoniłem do Biura!!! dopiero po 8 godzinach pojechałem do lekarza, bo rękę skręciłem rano w piątek, a u lekarza byłem o godzinę 17 stej. Do tego czasu cały czas byłem na kantynie w pracy olewaja Cie na maksa. Panie z biura powiedziały, że specjalnie skręciłem rękę bo nie chciałem pracować. Jedno nie czaje jakim trzeba być zimnym skurw,,,,, em że takie coś mówić, że specjalnie rękę skręciłem. Tego samego dnia biuro powiedziało że nie ma dla mnie pracy i mam jechać do Polski, bo już na moje miejsce jest inna osoba. Ja zostałem da mieszkaniu jestem ubezpieczony to co mam jechać do Polski? Powiedzieli mi jak będę cały czas na chorobowym to nie mam powrotu do Tradiro. A ja twardo zostałem na mieszkaniu., pewnego dnia poszedłem do sklepu po chleb itp... Nie zostali mnie na mieszkaniu, to odrazu powiedzieli mi że pije i zostałem usunięty z mieszkania i wpisany na czarną listę. Bo miałem nie zapowiedziana kontrol a mnie nie było. To ja się pytam ❓ Tradiro! Udało się wam mnie załatwić, bo to dla was jest nie zręcznie jak ktoś jest na chorobowym. Jesteśmy tylko numerami.... Ja już znalazłem dobrą pracę w Polsce i nie mam zamiaru pracować w Tradiro. Kiedyś tak zadzwoniłem zapytać się czy mają dla mnie pracę. MAM WPISANE ZE JESTEM WPISANY NA CZARNA LISTE Z POWODU znalezienia trawy I ALKOHOLU!!! jak ja nigdy nie palilem , a co dopiero alkohol. Takie pierdoly mam wpisane za to że nie chciałem zjechać do Polski. Ojjj tradiro, tradiro. Więc jak pojedziecie do pracy a wam coś się stanie to jesteście na siebie skazani.... Żegnam pseudo firmę Tradiro.
8
Natalia 2016-05-15 19:28:51
Dobrze ze jestem w Polsce, nikomu nie życzę pracy w Tradiro, że strony biura totalna olewka na wszystko.
4
szpieg 2016-05-16 08:51:44
Koleżanko Ntalio jestem pewny że 100% że jesteś hejterem śledzę opinie biur pośrednictwa pracy i Twój wpis o tej samej godzinie jest również na stronie innego biura, poniżej skopiowany wpis. Może coś z Tobą nie tak?A Wateringen pisze się przez W



Natalia - 2016-05-15 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze jestem w Polsce, ostatni raz w tej pseudo agencji, nie życzę nawet wrogowi jak trafi na hotel w vateringen
1
Artur 2016-05-16 10:05:07
Miło witam moja osobista opinia na temat "Tradiro"to napiszę tak biuro jest naprawdę ok wypłaty są na czas są odprowadzane składki rent-emer ubezpieczenie , co chodzi o zakwaterowanie to jest różnie mają do dyspozycji ładny hotel mieszkania prywatne i tzw bungala domki kempingowe nad samym morzem ,dojazdy do pracy są zagwarantowane są do dyspozycji samochody osobowe i busy ,praca to szklarnia albo pakownia kwestia co umiesz robić lub czego chcesz się nauczyć ,z szczerego serca polecam pisze dla tego tak bo sam tam pracuje może są lepsze agencje ale ta nie jest zła są o wiele gorsze .pozdrawiam
nowy 2016-05-16 10:35:46
gościu jesteś chyba walniety 15e internet ,5e pranie ,dojazd 5.50e,za klucz pobieraja 25e,a a te budy co sie mieszka maja pokoje 2na dwa metry,i to pietrowe łóżka i de dwoje trzeba mieszkać w czymś takim ,Oni pobieraja pieniadze dosłownie za wszystko, więc przy takich wypłatach to mozna odłozyc jakieś śmieszne pieniadze ,a jeszcze jak trafisz na jakieś pijackie i naćpane towarzystwo to już całkiem masakra,I niech ludzie z biura przestana pisac te dobre opinie i gadać ludziom przez telefon jak tam jest cudownie,Patologia i tyle Pozdro
2
do nowy 2016-05-16 10:50:44
A to że ludzie są tacy a nie inni to też wina biura, Pań, kierowców.... czy moze samych ludzi? i kolejny raz ta sama osoba pisze komentarz. "dobre opinie - biuro, złe- mogą wszyscy" ....porażka......na sam rzut widać hejtera
Paulina 2016-05-16 13:27:33
Do nowy. Dokładnie pewnie jesteś z biura, bo piszesz bardzo ładne opinie na temat biura. A co do biura to hshahaha, porażka. Pracowałam w De lir na szklarni pomidorów. Szlak mnie trafiał jak jechałam na te bungalo i się modlilam czy woda będzie ciepła. Czy zaś lokatorzy się nawciagaja czegoś. Z koleżanką byliśmy tylko dwa tygodnie do pierwszej wypłaty, a potem szukaliśmy innej pracy. Pracujemy teraz dujdamie na pakowaniu, mamy normalne mieszkanie. Tylko ludzie co uciekają w Polsce przed wyrokami czy itp będą mieszkać na bungalo. Ludzie normalni myślący uciekają z takiej patologi. A Ty Artur jesteś z biura bo odrazu widać po pisowni znaczenia. Ludzie z całym szacunkiem dla was zastanówcie się, jak nie chcecie stracić pieniędzy i nerwów.
2
do Paulina 2016-05-16 14:36:53
wszyscy z biura, obok biura, za biurem. Samo biuro :) A z jakiego ty jesteś biura. Bo pewnie zaraz będzie, że jak teraz piszę to pewnie z biura. Wyprzedzam z tego samego co ty skoro piszesz w godzinach pracy. Z tą różnicą że ja z żadnego. Siedzę na zasiłku w NL i lubię czytać opinie o biurach. Ale skoro ty piszesz w godzinach pracy to pewnie biuro również ale konkurencyjne hahahaha
Ridi 2016-05-16 16:01:59
Jak czytam opinie to Płacze. A tak przy okazji pracowałem w tradiro tylko godzinę na pakowaniu pomidorów, i wiecie co taka malolata tam była jakoś się na to mówi bandowa. Powiedziała mi że mam zapierdaac,,, bo to nie polska. Powiem tak ta dziewczynka mogła by być moja córka, a ona ma takie nastawienie do starszych ludzi. Zapierdal,,,c hehehe ojjj drogie dziecko tak się nie robi, i do czego zmierzam tradiro ma takich ludzi hehehe zero szacunku gowniarz jeden z drugim myślą że pracują w Holandii drugi sezon na jakieś śmiesznej sortowni. Drogie dziecko l. Polak Polakowi wilkiem, a te panie w biurze w Holandii, normalnie z budów wychodzi słoma a nosz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyżej jak ją mają. Hehehe. Moja córka skończyła studia a tak się nie wywysza jak te panie w biurze. W Polsce te panie pewnie by były na zasiłku, albo na utrzymaniu swoich facetów. Chcesz zabłysnąć jedz do Holandii dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jest okey.przy okazji to te panie z biura to blllle same pasztety kijem bym tego nie dotknął. A one myślą że są ładne hehehe ciekawe co biorą.
2
ktoś tam 2016-05-17 14:16:06
UWAGA DLA ZAINTERESOWANYCH PRACĄ W TRADIRO : czytając te wszystkie komentarze jest wiele prawdy ,ale o co chodzi ja jestem w Holandii 7rok pracowałem przez parę agencji i napiszę tak że z roku na rok jest coraz gorzej bo nie spotkałem tu naprawdę fajnego NORMALNEGO BIURA wszystko na jedno kopyto oszukują jak mogą mało tego że ludzie którzy tu przyjadą nawet nie wiedzą ze są okradani a jest to niewiedzą o tym co się należy takiemu człowiekowi wiec opiszę to Po 1. każdy pracujący musi dostać umowę od tego trza zacząć ważne jest zanim ją podpiszesz to musi być ona dla ciebie zrozumiała NIE PODPISUJCIE W CIEMNO JAK WAM PODSUWAJĄ COŚ DO PODPISANIA Po2. każdy pracujący ma mieć odprowadzaną składkę ubezpieczeniową to jest obowiązkowe ale niektóre biura nie opłacają składek wiec nie macie ubezpieczenia a to pózniej na was się odbije jest parę ubezpieczalni jak DSW czy HOLLANDZORG ja korzystam z tej 2 i jest ok Po 3 sprawdzajcie sobie godziny na solarisach (solaris to taki odcinek wypłaty dostaje się go na e-maila gdzie pisze ile godzin przepracowanych jakie potrącenia itd ) Po 4 co chodzi o zakwaterowanie ,WAŻNE jeżeli ktoś mieszka w syfie jest to bungalo tzw kemping czy inny obiekt gdzie jest przeludnienie i nie ma warunków to zgłaszajcie to do Gemeente to jest coś takiego jak w Polsce spółdzielnia mieszkaniowa i oni dbają o to a żeby ludzie godnie mieszkali, więcej informacji znajdziecie w necie na ten temat dodam że biura zarabiają krocie na upychaniu ludzi w slamsach gdzie nie ma warunków do mieszkania .Po.5 dojazdy do pracy nigdy się nie zgadzajcie na dojazdy swoim prywatnym autem bo będziecie stratni na tym .Po.6 jak macie problemy takie jak mobiing w pracy czy jesteście wykorzystywani czy zmuszani zgłaszajcie to do związków zawodowych w Rotterdamie znajdziecie w necie / związki zawodowe Rotterdam / mówią tam po Polsku i musicie mieć dowody 100% natomiast jak by komuś stał się wypadek w pracy gdzie jest potrzebna interwencja medyczna to musi przyjechać karetka i być spisany protokoł a nie że was ktoś zawiezie czy opatrzy na miejscu i po sprawie . myślę że w jakiś sposób pomogłem tym co są w niewiedzy na temat zatrudnienia i mieszkania przez biura pracy w Holandii a Tradiro to dno człowiek jest tak tylko numerkiem jaki dostanie nie m a litości jak murzyni na plantacji tylko norma i norma do tego jakość i do tego Polak Polakowi wrogiem jak ktoś dostanie lepsze stanowisko to już odbija mu kupa debili zamiast się szanować i pomagać to się gryzą jak psy .
2
oberwator 2016-05-17 23:56:21
Małe sprostowanie do wypowiedzi kolegi.W Nl skladki kazdy powinien odprowadzac sam nie jest to obowiazek biura.Jednakże dla osob ktore nie wiedza co z czym sie je w Nl. Ubezpieczenie w biurze jak najbardziej.Owszem pilnujcie tego ale pamietaje ze biura nie maja obowiazku ubezpieczac.Mozna by powiedziec ze wyswiadczaja Wam przysluge.Ubezpieczalnia Holland Zorg jest podgrupa Salland Verzekering. Jestescie ogarnieci mozecie ubezpieczyc sie sami w dowolnej ubezp.zmiany tylko z koncem roku.
Ktoś 2016-05-18 12:23:02
Do obserwatora biuro ma obowiązek Cie ubezpieczyć, i nie gadaj głupot. Obowiązek jest w Holandii żeby się ubezpieczyć, ale te ubezpieczenia co biuro ma to masakra naj tańsze jakie jest. Masz pracować a nie na chorobowym. Proste. Tradiro masakra. Pracowałam.
ewa 2016-05-18 13:19:42
Biuro nie ma takiego obowiazku. Ubezpieczenie jest i owszem obowiazkowe, ale mozesz ubezpieczyć się sam. Ja pracuję w tradiro, a ubezpieczenie mam swoje.
Zośka 2016-05-18 23:46:25
Hmm chyba czegoś nie rozumiem w poprzednim poście piszesz jako On teraz jako ONA bardzo ciekawe, więc tak nie pracuję dla Tradiro pracuję juz bezpośrednio u Holendra. pewnej Pewna gazeta z PL prosiła mnie o napisanie artykułu i właśnie piszę o Polakach piszących opinie o biurach więc od tygodni śledzę opinie na gowork. Jakaś MASAKRA.Od 15 lat jestem w Holandii dlatego też zgodziłam się napisac dla gazety. Zaczynałam przez biura jak każdy i wybacz pogłęb swoją wiedzę na temat ubezpieczeń w Holandii. Każda osoba przebywająca/mieszkająca na terenie Holandii ma obowiązek płacić ubezpieczenie i tu masz racje. Ale biura nie mają takiego obowiązku.To jest ubezpieczenie zdrowotne ( w PL składki ZUS-zdrowotne)Jakbyś była bardziej ogarnięta ogarnęła byś sobie swoje ubezpieczenie i zawsze byś mogła płacić pakiet TOP w tej opcji jest też opieka psychologa i psychiatry mogłabyś/ mógłbyś( już nie wiem jak napisać)skorzystać z ich Pomocy skoro Ci tak źle w Holandii, ALBO PAKUJ SIĘ I WRACAJ DO PL. Wejdź na strony innych biur tam jest podobnie i co wszystkie biura są złe. Zajrzyj na NL Jobs, Duindam, Covebo i zobacz opinie. Podchodząc w taki sposób bazgrać na forach to jedyne wyjście dla Ciebie? Holandia nie dla wszystkich, niestety. MOJA RADA DLA WSZYSTKICH: BIURA MOŻE NIE SĄ SPEŁNIENIEM MARZEŃ ALE OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ, UCZCIE SIĘ JĘZYKA, BĄDŹCIE OGARNIĘCI i naprawdę nie będzie źle.Pozdrawiam
4
SJONAX64 2016-05-20 06:44:02
jaka zośka podpisz się prawdziwym imieniem i nazwiskiem a ja przypuszczam kim jesteś i na własne oczy widziałam jak robią kariery takie i tobie podobne,językoznawca się znalazł!!!!
Były pracownik tradiro 2016-05-21 15:30:23
Powiem tak pracowałem w tym Tradiro. I moja opinia to wszystko na nie. Robiłem tylko 1 miesiąc. Mieszkałem na takiej Melanie 8 osób na mieszkaniu, co powinno miesiąc maks 4 a tu zonk. Te paniusie z biuro to takie pewne, że one chyba myślą że to jest ich tak cała firma tradiro. Ciekawe gdzie one mieszkają w Polsce tyle nie nawisci do Polaków, a one też są Polakami. Władza odbija do głowy. Ale wieczne nic nie trwa, kiedyś zjedzenie do Polski, panie z biura. A przy okazji to nie złe pasztety są z was, kijem bym tego nie dotknął.
1
daria 2016-05-22 00:17:11
Kobiety na sadzonkach to tragedia... Obgadują wszystkie wszystkich.. A są i takie które zamiast do pracy to przyjechały chyba ładnie wyglądać i puszczać się. Małe, czarne, machają rzęsami, nie chce im się pracować, nie znają języka. a jak już muszą coś robić to pretensje do całego świata. Jak się kariera na szklarni nie podoba to do Top Model proszę się zgłosić. A czasami to nawet dadzą się wyr***** i myślą że nikt nie wie :P Pozdrawiam taką jedną małą dzi*** Wstydziłaby się robić to co robi w pracy.. Jeśli to czytasz to wiedz że wszyscy już wiedzą a jeśli nie to się dowiedzą.
2
Nikifor 2016-05-22 00:35:51
Po co ten trujący jad? ? Zazdrościsz jej ze trochę przyjemności ktoś jej da? A może jest ładna i podoba się facetom w przeciwieństwie do Ciebie??
1
ciekawska 2016-05-22 14:25:25
Dario a powiedz mi co Twoja opinia ma do biura? Pozytyw czy negatyw? W wypowiedzi kierujesz do konkretnej osoby wiec nie wiem.Możesz cos wiecej napisac czy płacą na czas?i wogole
fgf 2016-06-15 14:50:21
jak u nich jest na pomidorach,jakie sa warunki mieszkaniowe na bungolach ,czy wypłacaja pieniadze na czas?????
Były niewolnik 2016-06-15 19:59:04
Ja na pomidorach tańczę jak Mario Bross w rytmie lambady. Kieszonkowe raczej na czas, częściej na czas niż spóźnione.
2
xefis 2016-06-24 13:14:24
Też miałem zamiar pisać, gdy trafiłem do Holandii. Odwiedź Otto. Tam jest można książki pisać. Obóz pracy, patologia, szwindle i narkomania, a nawet prostytucja.
hewi 2016-07-05 12:58:34
a jak jest u nich na pomidorach,mieszkania daja na bungolach ,jak tam na prawde jest ,czy da sie tam wytrzymac jacy ludzie i warunki,podobno za wszystko sie płaci na tych bungolach?prosze o opinie kogos kto tam mieszka
ada 2016-07-05 13:24:29
Witam. Mógłby ktoś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych na bungolach i o samej pracy ? Ile można zarobić
lipiec2015 2016-07-13 13:30:58
Ja byłam tam w ubiegłym roku, są ludzie spoko ale trafia się też patologia, ludzie po wyrokach, którzy grożą Ci, że Cię zabiją a biuro oczywiście nic z tym nie robi. W ubiegłym roku chłopak wylądował w karetce bo nie spodobał się jednemu kryminaliście.... Para uciekła po jednym dniu bo jakiś patol groził im nożem... Dla mnie to biuro to porażka, w ciągu miesiąca pracowałam tylko 2 tygodnie a za mieszkanie policzyli mi za 4... Dno
Asia 2016-07-13 13:53:28
Byłam tam w ubiegłym roku. Zależy na jakich ludzi traficie.... Ja akurat w domku miałam spoko ludzi więc na to nie narzekam ale przyznam, że niektórzy nie mieli tego szczęścia bo zaświadczenie o niekaralności w tej firmie to jakiś żart i fikcja... Są ludzie po wyrokach, którzy potrafią grozić innym. Ogólnie banda ćpunów (i nie mówię tutaj o zielsku) był chłopak, którego pobił jeden z mieszkańców, był chłopak, który uciekł do Niemiec bo był przez tego samego gościa zastraszany i bity. Para wyjechała po jednym dniu bo współlokator szmacił ich i groził nożem. Mi osobiście również grożono. Firma oczywiście nic z tym nie robi, potrafi nawet wyśmiać.

Co do warunków na bungalach to prawdą jest to, że pokój 2 osobowy jest wielkości klatki ale to da się przeżyć. Na domek składają się 2 pokoje (w tym jeden dla pary) i jeden 2osobowy z piętrowym łóżkiem, do tego jest "salon" połączony z kuchnią + niewielka łazienka. Co do warunków da się przeżyć, bo wiadomo, przyjeżdżamy tam do pracy a nie na wakacje.

Faktycznie, zgodnie z tym co mówi pani w polskim biurze jest to kilka kroków od morza.

Za pralki oczywiście trzeba zapłacić, do sklepów jest dość daleko około 2km, a co do internetu to można u nich w recepcji wykupić ale podobno nie w każdym domku łapie zasięg, nie próbowałam bo mi to odradzano.

Ogólnie co do firmy to jak dla mnie to oszuści. Wysłano mnie tam rzekomo z 2 koleżankami a ostatecznie trafiłam w zupełnie inne miejsce oddalone o kilkadziesiąt km od pozostałych.
Początkowo tydzień czekałam na pracę bo okazało się, że nic dla mnie nie mają.
Po tygodniu przepracowałam 2 dni na szklarni (pomidory) (jakieś 16h z czego ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapłacili mi tylko za 2h :o)
dalej czekałam tydzień na pracę i znaleźli mi miejsce na pakowni pomidorów.
2 tygodnie pracowałam na pakowni, gdzie dopraszałam się o zaliczkę, którą za każdym razem mi obiecano, ale jej nie dostałam.
Z braku pieniędzy byłam zmuszona zrezygnować z dalszej pracy.
Wtedy Anka z pakowni poinformowała mnie, że nie wyrobią mi nr sofi skoro zrezygnowałam a tym samym nie dostanę od nich grosza. (ton jej wypowiedzi był dosadny)

Wróciłam do Polski i przy kolejnym wyjeździe zorganizowałam nr sofi (wtedy dopiero odzyskałam swoje pieniądze)

WSZYSTKIM ODRADZAM !!
1
NickNickNick 2016-07-19 20:06:22
CI CO CHCĄ JECHAĆ ZA GRANICE I NIE WIEDZĄ JAK WYGLĄDAJA MIESZKANIA CHĘTNIE DORADZE I POKAŻE ZDJĘCIA JAK SIĘ MIESZKA ZA 100 EURO/TYG Z GRZYBEM :) MOJ MEIL: PATZZ@OP.PL
Pozdrawiam 2016-07-25 10:42:38
Nie radzę :) odciągnęli mi po tygodniu pracy 200€ za brak nr sofi. Oczywiście nie mówiąc wcześniej, że tak robią. Po 3 tygodniach dopiero wyrobili mi nr sofi. Domek dostałam okropny !!!! Śmierdziało starocia, prysznic żółty, fugi czarne. Kuchenka na gaz - butla z gazem za oknem hahha, ciśnienie wody bardzo słabe, co najlepsze za domek 80€ Hahahaha . Gdzie ludzie mieszkają na hotelu i fajnych domach z tej firmy i tez płaca 80€. odciągnięcie za kluczyk 25€ ubezpieczenie 21€, jeszcze za transport z 10 € . Ludzie z biura bardzo chamscy, jeżeli cos Ci się nie spodoba to Mówią, ze masz się pakować i jechać do domu. A sami mieszkają w willach pewnie i nie widzieli takiego syfu na oczy jak na tych bungalach. Praca bardzo dajna, ludzie płotkarzy straszni, ale jak wszędzie za granica.
1
RM 2016-07-25 10:50:21
Internet na bungalach wykupuje się samemu 2€ za 1 GB. 10€ -3 prania. Parodia kochani. A domki w bardzo kiepskim stanie. Szkoda, ze nie da się umieścić zdjeć z domku. Ludzi traktują bardzo zle. Przyjeżdza masę ludzi i większość wraca do Polski. W takich warunkach watpię żeby te baby z biura wytrzymały
RM 2016-07-25 10:50:45
Internet na bungalach wykupuje się samemu 2€ za 1 GB. 10€ -3 prania. Parodia kochani. A domki w bardzo kiepskim stanie. Szkoda, ze nie da się umieścić zdjeć z domku. Ludzi traktują bardzo zle. Przyjeżdza masę ludzi i większość wraca do Polski. W takich warunkach watpię żeby te baby z biura wytrzymały
Prawda 2016-07-25 10:57:10
Jakby zmienili pracownikow w biurze to może podejście do ludzi by się zmieniło. Marta bardzo wredna księżniczka, która się chwali swoim facetam i straszy tym, ze jak zjedziesz bez wypowiedzenia to w całej Holandii nie znajdziesz pracy Hahahaha . Simona wredna baba. Łukasz super koleś, ale nie pomógł. Marek pomoze tylko jak kogoś lubi
2
Ola 2016-07-25 11:07:41
Nie wybierasz sobie gdzie chcesz pracować hahha. Jak Ci nie idzie na szklarni czy na pakowni to Cię wyrzucają. Wypłaty sa na czas, racja. Ale odciągają dużo kasy za brak nr sofi, a zanim ci je wyrobią to trochę mija. Co z tego, ze nad samym morzem jak domki sa okropne. Busy i auta do dyspozycji ?? Kilometry spisują, jeżeli się nie zgada to płacisz karę. Nawet 200€ ;)
Basia 2016-07-29 22:43:52
Pracowałam w tym biurze na sadzonkach,biuro pozostawia wiele do życzenia-kompletny brak poszanowania dla pracowników,niekompetencja ,na koordynatorów nie moźna liczyć,normy wygórowane,warunki mieszkalne poniźej wszelkich standardów ,słowem wyzysk i tyle
2
Robert 2016-08-25 00:58:39
TRADIRO hmmm co tu napisac, nie wiem od,czego zaczac.Opole Pani w biurze bez sciemniania powiedziala ze godz nie gwarantuje ze praca przy pomidorach bla bla bla.....mieszkania,ubezp wszystko co mowila okazalo sie prawda ale na miejscu taki bajzel ze jakas k....masakra w biurze same plastiki z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzej niz cycki, jedna to taki rryj miala jakby byla alfa calego swiata kiedys sie ta guma udlawi,koordynatorem mial byc Marek a kazali sie kontaktowac z ta pusta blond Marta,na recepcji jakby wiecznie na haju byla.Wyplaty na czas to na duzy +ale godz srednio. Ludzie jak sie,trafi nawet na tych bungalo da sie przezyc.Biuro na miejscu do wymiany jak oni dostali ta robote.
Adam 2016-08-28 23:47:31
Dokładnie tak jak piszesz, kasa na czas jesli maja wszystkie dokumenty a maja taki bajzel ze szok ze masakra Pani z Polski przy mnie wysylala dokumenty a oni ze ni maja bo nie dostali na spotkaniu dzwonili do polski zeby przeslac niby juz mieli a za tydz jak przychodzi do wyplaty nie majavnr konta.jakby ksera nie bylo a bylismy wszyscy w biurze z dokumentami bo tak nam kazano juz w pl zeby zabrac... jak juz sie ogarna to placa w terminie. Pani Marta ja jest najlepsza jeszcze niedawno pracowala w Van Kopenie na kwiatach a teraz kozaczy co to nie ona i ta guma w gebie jakas porazka. Jak ja tam widzialem to myslalem ze padne kolezanka juz nie poznala no bo jak teraz wielka pani.Reszta ujdzie bywaja gorsze biura
Adam 2016-10-02 09:26:38
Ludzie ,ile ludzi tyle opinii jak w każdym biurze ale oni to przynajmniej w Opolu maja świetną kobietę. Pani z Opola jak potrzebowalem pomocy z,chorobowym bez problemu ogarnela temat bedac w pl a Ta blond nieogarnieta Marta ktora kompletnie na niczym sie nie zna nawet nie kiwnela palcem tylko szczeka,geba jakby byla bogiem ciekawy jestem w jaki sposob se wydeptala sciezke.....to bęben przynajmniej jest wypelniony w srodku powietrzem wiec nawet nie moge napisac ze pusta jak beben.wyplaty na,czas mieszkania zalezy.zmienic pracownikw w Nl szczegolnie blond i nie bedzie zle
Bury 2016-10-02 22:25:38
Teraz jest gwarancja godzin nadgodziny odrazu do wyplaty.moim zdaniem jest ok.
Adam 2016-10-05 14:12:07
Witam, mam pytanie: czy ktoś pracował na akord w Tradiro? Otrzymałem od nich taką propozycję i chciałbym się dowiedzieć jakie są stawki (obkręcanie plantów z pomidorami) i czy rzetelnie jest wszystko wypłacone. Z góry dziękuję za odpowiedz.
Kris 2016-10-05 22:00:15
A od kogo dostales taka prppozycje?Skoro nie wiesz co to jest okrecanie.na,draaien jest placone na akord i jak masz,doswiadczenie to idzie fajnie wyjsc.jesli masz sie uczyc dopiero to nie na akord i raczej nie teraz.
wrozka 2016-10-12 13:23:37
przepracowalam w tradiro tydz . znalezlismy oferte wraz z chlopakiem moim i okazalo sie wszystko fajnie spoko dali mam adres do mieszkania by sie tam wprowadzic mieszkanie jest w maasdijku i co lepsze wiedzieli ze jestesmy para a zakwaterowali nas do pokoji metr na mertz jednym malym lozkiem przemeczylismy to jedna noc co lepsze mieszka tam 3 osoby i kazdy ma swoj pokoj 2 osobowy ... hmm dobra w pracy dzwoilam do biura i mowie ze to jest smieszne para ma spac na sobie w malym pierdolniku!!!!! przeniesli nas do naaldwijku tammmmm ok domek no willa mieszka tam naprawde poje...ny stary typ co chce wszystkich ustawiac co lepsze to kiedys byl psem 10 lat w holandii ani angielski ani holenderski mieszka 10 lat na firmowce i wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura co jest smieszne dla mnie soe go boja typ musi niezle galy robic ze tak jest. nie kwaterujcie sie w naaldwijku bo tam jest naprawde typ stary specjalnie klucz mojemu chlopakowi zajebal by zaplacil kare wogole jeszcze jak miwlismy tam prawo mieszkac to nam drzwi przed nosem na klucz zamykal dzwoilam do biura ale kazdy wyje...ane bo typ przeciez dobrze ciagnie sorry ale nie polecam ani biura oooo wlasnie dzis solarisy i twraz moj chlopak dostal za20godz a mial przepracowane 40 oszuci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyjeba... maja na wszystkich i wiecznie jak jest jakis problem to albo wylacza tel albo nie odbieraja a jak juz odbiora to twierdza ze nie maja czasu .smieszne biuro naprawde jaaa noe polecam tego biura i tego tam zakwaterowania raz byla taka sytuacja ze siedzialam w salonie i wola mnie ten oblesny typ i gadka szmatka aaa do mnie z tekstem musze isc w niedziele do pracy bo co bede robic kochal sie z tb ? aaaa uwierzcie typ moglby byc moim dziadkiem. ta aluzja raczej nie byla na miejscu on ma szczescie ze moj chlopak tego nie slyszal . NIE POLECAM . aaaaa i jeszcze jedna ja to wogole nie dostalam wyplaty a pracowalam caly tydzien !!!!
Joanna 2016-10-13 09:01:49
buhahaha padłam mieszkanie w Naaldwijku, TRADIRO NIE MA MIESZKAŃ W NAALDWIJKU buuu nie udało się koleżance pojechać, jakie to uczucie wyjść na kłamce?
2
ewa 2016-10-16 11:01:19
Nie ma w Naalwijku :-)
w-09 2016-10-18 21:19:54
@władek jakaś ta podejrzana jest nieco ta twoja opinia - możesz w takim razie przyjacielu dokładniej opisac tę atmosferę w firmie i co w njiej jest takiego konkretnie przyjacielskiego? no to jak jest z tym zakwaterowaniem w Naalwijku w takim razie?
Kowboj 2016-11-26 10:20:21
tradiro bylo do niedawna dobrym biurem lecz mniej wiecej od dwoch lat to juz nie to biuro lecz wyzysk na ludziach. Mieszkania beznadziejne z wyjatkiem moze hotelu bo hotel ktory bodajze jest od trzech lat jest przerobiony z domu starcow i pokje sa 2-osobowy i czasem jeszcze gdzies pojedyncze mieszkania sa ok ale reszta to klapa. Np slynna willa w Massdijku na ktorej mieszka od kilku dobrych lat wredna falszywa baba Goska Malinowska ktora nie dosc ze mysli ze jest pania tego domu to np jak biuro daje na sezon nowe garnki patelnie to ta pani kradnie to wszystko i daje córce ktora wziela mieszkanie w kredyt na siebie to samo jest z materacami nowymi. Zreszta wspomniana Malinowska na tym domku urzadzila sobie Kurwidołek przez co wspollokatorzy musza przechodzic tresienie sufitu bo co weekend nowy gach odwiedza Malinowska. Takich jak Malinowska jest wiecej ale skupiam sie na tej wrednej grubej babie ktorej juz z oczu widac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Odnoszac sie wlasnie do biura bylo fajnie w tym biurze jeszcze trzy lata wstecz lecz wlasnie teraz juz tak nie jest poniewaz w biurze tym maja tacy jak malinowska przez jeden tel do znajomej osoby w biurze wiecej do gafdfania niz osoba uczciwa i pracujaca bardzo dobrze...Pozdro
Zostaw swoją opinię o tradiro - Vlaardingen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro