brak logo

Piekarnia Tradycyjna Reda

Reda

Opinie o Piekarnia Tradycyjna Reda

florek 2014-12-09 10:23
Wyzysk na każdym kroku.Jeżeli ktoś ma ciężką sytuację ,jest zdesperowany to jakoś zaciśnie zęby i wytrzyma tutaj.Jednak osoby znające swoją wartość od razu podziękują z szacunku dla swojej osoby.
11
rycho 2015-01-15 00:31
mysle ze pan własciciel tradycycyjnej nie zmienili warunków pracy razem z tym smiesznym kerownikem ludzie co sie boją ci co muszą bo reszta sie nie bała zmienic pracy panie włascicielu ludzi trzeba szanowac nie zalerznie kim są i nie liczyc na kapusiów to nic nie daje pana akurat szanuje ale nie tego kerownika nie muwie nazwiskami ale wiadomo o co chodzi
8
arko 2015-01-20 11:41
każdy narzeka kto tam pracę stracił przez własną głupotę. Praca jak każda inna, nigdzie sie nie położysz tylko pracować trzeba..
3
piekarz 2015-01-21 23:38
Widocznie wszyscy co odeszli to w/g Ciebie g ł u p k i ? Nie ja powiem inaczej Ty jesteś na tyle t ę p y że tam jeszcze siedzisz.
15
Tola 2015-01-22 21:09
Tradycyjna szuka sprzedawców.Czyżby właściciel poznał się na przebiegłych , cwanych ekspedientkach po byłym właścicielu JL.
2
ola 2015-01-25 16:39
a co masz na mysli przebieglych i cwanych ?wszyscy ci co mieli swoja godnosc i sie nie zeszmacili poszukali sobie pracy godniejszej i nie na czarno
9
karlik 2015-02-06 20:24
I prawidłowo bo to co robia z ludzmi to tak jakby odpalili na nowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
moi 2015-02-22 16:58
wspaniała firma wspaniali ludzie. praca przyjemność zero stresu
1
aaa 2015-02-28 06:29
jak czytam niektóre opinie to słabo mi się robi.Wielki szacunek i podziw dla tych co tam pracują bo muszą a nie liżą d*pę panu kierownikowi. ludzie odchodzą bo mają szacunek do siebie.jest podział lepszych(wchodzących w d*pę) i gorszych.praca jako praca nie jest zła ale atmosfera ma wiele do życzenia.
2
wujadobrarada.pl 2015-02-28 09:46
Narzekać to każdy potrafi! jak się komuś nie podoba, to niech nie szuka pracy i niech dalej się użala że jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca jak każda inna a robić trzeba.. kto chce iść do piekarni odpoczywać lub się nie przemęczać, to niech w ogóle CV nie składa, bo po co? po to aby narzekać i płakać na forum? ludzie! to nie praca dla mięczaków, podpowiem, trzeba mieć jaja i odporność na stres, a o temperaturze nie wspomnę :)ogólnie źle nie jest, kogo interesują dobre pieniądze za miesiąc harówy to zapraszam. domniewam że hejty polecą pod moim postem, ale proste walę opinię jaką umieścicie pod moim postem, ale przynajmniej piszę prawdę. Pozdrawiam! elo!
1
JL na zawsze szacunek !!! 2015-03-01 06:04
Pracować trzeba to racja takie czasy, ale kiedy nie szanuje się pracownika to już inna sprawa, nie tylko pracodawca ma swoje prawa ma je również pracownik, niech je szanuje jeden i drugi, druga sprawa w piekarni nie ma lekko ale musi być organizacja i zgranie, do tego ktoś kto pilnuje produkcji i pracowników, zero palenia i alkoholu, zwłaszcza przed i w trakcie pracy, sam pracuję w piekarni i wiem jak jest a o stresie to mi nie mów bo o mobingu to nie masz na pewno pojęcia, dobrych pieniędzy to też nie zarabiasz no chyba za 12 godz dziennie, jeżeli twierdzisz że jest ok napisz ile ludzi odeszło w ciągu roku, ilu z połączonej piekarni JL, i nie pisz że Ci ludzie nie znali się na robocie, bo potrafili zapier....ć na 200% i robili taką produkcję w Rumii że się Tobie w pale nie mieści i mogą to potwierdzić nieliczni którzy u Was jeszcze pracują, bo większość miała odwagę, godność i szacunek do siebie i odeszli na lepsze warunki i nikt nie może powiedzieć że sobie pogorszyli. I nie pisz że odeszli mięczaki, odeszli Ci co mieli jaja a zostali Ci co wchodzą w .... i uważają się za mistrzów piekarnictwa.
3
wujadobrarada.pl 2015-03-11 12:59
co do praw, zgodzę się że wzajemny szacunek działa w obie strony a nie tylko w jedną. Nie wiem gdzie pracujesz i nie mam pojęcia jakie tam macie standardy, ale to chyba normalne że podczas produkcji produktów żywnościowych i nie tylko, nie powinno się spożywać alkoholu, to jest chyba normalne.. skoro najeżdżasz z JL-em, to powinieneś coś wiedzieć, otóż pracują w Tradycyjnej ludzie, którym pasuje to wynagrodzenie, praca itd. nie pracują tam osoby, których nie satysfakcjonuje wynagrodzenie lub co innego. Skoro nie mam pojęcia pojęcia o Mobbingu, to mam nadzieje że Ty masz, wiele osób nauczyło się definicji mobbingu i wykorzystuje to aż nadto. Poza tym, tak się składa że pracowałem tam i wiem co i jak, a na przyszłość jeżeli próbujesz mi odpowiedzieć, to przynajmniej czytaj ze zrozumieniem, to chyba nie stanowi kłopotu :) mam szacunek do ludzi, bo atmosfera i praca w tamtej firmie była przyzwoita, i nie mam powodu aby kogokolwiek obrażać. także "Fanatyku JL-a" czytaj uważnie i nie marnuj czasu, skoro pracujesz w piekarni to wiesz o co chodzi i jak wygląda taka praca. ciach temat
xxx 2015-03-16 07:57
myślę że nigdy sobie rąk nie ubrudziłeś ciężką pracą. Chociaż praca nie jest lekka to atmosfera... wszystko się zmienia kiedyś znośna dziś nawet nie wiesz za co na ciebie krzyczą. A jak Ci się tam tak bardzo podobało to możesz wrócić:) pozdrawiam
wujadobrarada.pl 2015-03-17 13:47
nie dziękuję nie skorzystam z propozycji powrotu :) nie bronię tej piekarni, ale mam prawo do opinii i nie muszę udowadniać że sobie kiedykolwiek ręce ubrudziłem. ponadto, mam gdzieś te opinie, to nie moja firma aby się bulwersować, natomiast sugestia co do ciężkiej pracy to proszę kierować kilka postów wyżej.. praca jak praca.. koniec debaty :)
byly pracownik 2015-03-19 09:14
nie ma to jak za czaspw JL teraz to syf i brak szacunku na cholere bylo poniazac ludzi w koncu tradycyjna splajtuje i sie skonczy wywyzszanie
2
Magda 2015-03-25 18:27
Obsługa w Waszym sklepie na Dąbrowie bardzo niesympatyczna.Pani sprzedała mi stare ciasto więcej moja noga progu tego sklepu nie przekroczy i nikomu nie polecę.Lepiej robić zakupy w Rogaliku zawsze świeże i obsługa kompetentna.
2
Anita 2015-03-28 12:37
z punktu widzenia klienta: budka z pieczywem na ul. Cechowej jest bardzo przyjazna :) zamawiam tam chleb co kilka dni, Panie przyjazne, zawsze pamiętają, dobrze spakują :) samych takich kasjerek życzę !!! :)
1
Były 2015-04-11 14:09
Gdzie ta ekipa ze prawdziwej piekarni za śp.Zenka ktoś ich pamięta...
1
zyga 2015-04-15 06:51
auta nowe kupił szef pewnie dotacje dostał mine 5 latek przepisze na synka by znowu kase trzepac aludzie bedą zapieprzac
3
piekarz 2015-04-15 20:31
a jak tam park maszynowy? jakieś inwestycje w maszyny, silosy i automatyczne dozowanie surowców?
qwerty 2015-04-28 07:07
hahaha....
gruba:) 2015-04-29 00:51
Jestem ekspedientką w sklepie Tradycyjnej , mam pewne doświadczanie i nie raz mam złość na tą :Beatę" , w misce wody bym ją ... , ale ogólnie jest OK.
3
wira 2015-05-21 19:55
pracuje w tradycyjnej i jestem zadowolona a co do beaty to nie narzekam bo to jej praca raz op........ a raz pochwalic dzieki jej kontrolom to sie wszystko kupy trzyma bo tak to slabo to widze SAMOWOLKA CALKOWITA
Robi 2015-07-10 17:27
A jak z umową, wykazane tyle co się zarabia czy standard u prywatnego, stawka godzinowa czy stała miesięczna? chodzi mi o pracę na produkcji.
piekarz 2015-07-26 10:11
Umowy nie masz inspekcja pracy tu nie dociera robisz jak jeleń
3
rycho 2015-08-23 05:52
dobre he he
zygfryt 2015-10-08 19:21
dopuki tam bendzie pan tarnow... nie bendzie lepiej to fra..r nic dodac nic ująć
5
Anja 2015-10-24 22:54
Fajna dziewczyna pracowala na Dabrowie -Aga, ale zniknela.Fajne ,mile i sympatyczne kobitki czemu usuwacie ?
1
falc 2015-11-06 06:01
Kiedys tam pracowalem totalny wyzysk nie polecam szefostwo strasznie chciwe.Zarobki bardzo kiepskie praca po 12 godzin,czesto trzeba było czekać na wypłate.Pracują tam ludzie tego typu jak Beata strasznie fałszywa osoba.
4
Klientka 2015-11-23 16:34
Co się dzieje na Dąbrowie? Mianowicie kobieta, którą teraz przyjęliście tam do pracy nie nadaje się ( jest niemiła, opryskliwa , uśmiechu u niej się nie zobaczy , towar podaje bez rękawiczek, nie doradzi nic :_( )
Na szczęście została jedna z tych dwóch bardzo fajnych i miłych ekspedientek.Co zrobiliście z tamta drugą? Aż miło się szło do was na zakupy gdy były oby dwie, zawsze uśmiechnięte ,zagadają , doradzą. A teraz ??? wchodzę do sklepu gdy tamtej wiedźmy nie ma. Odpowiecie o się tam dzieje.Z tych osób co znam , też mają takie opinie.
xxx 2016-01-12 18:43
widzę że praca bez zmian cały czas tak samo
AH 2016-02-12 14:53
Potrzebują kierowców, mógłby się jakiś kierowca Tradycyjnej wypowiedzieć?
AH 2016-02-24 10:23
@Radosz
Polecam naukę czytania, najlepiej od razu ze zrozumieniem
1
Tomi. Skerw. 2016-07-05 17:45
Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?
Tomi. Skerw. 2016-07-05 17:45
Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?
Tomi. Skrew. 2016-07-07 17:09
A płacą chociaż na czas czy próbują się wymigać od płacenia i przedłużają specjalnie czas wypłaty bo już takie przypadki również miałem. A nie mam zamiaru się po sadach znowu ciągać o kasę bo już dwa razy musiałem.
Tomi. Skerw. 2016-07-11 12:59
Dzięki za info wybiorę się tam do nich zapytać o prace daniel:)
pracownik 2016-08-27 15:41
jesli chodzi o wyplaty to spokojnie, tygodniowki co tydzien, bez zwłoki zawsze co wtoreczek ;) firma solidna ;)
szymonek 2016-09-03 23:25
Ja to się zastanawiam czy mają teraz jakieś ogłoszenie pracy, bo odpowiednie doświadczenie mam, a w końcu o stabilne zatrudnienie wcale nie jest tak u nich trudno.
drajwer 2017-01-30 12:19
Ile zarabia w Tradycyjnej kierowca?
rycho 2017-02-03 21:19
tomi jak tam pujdziesz do pracy to długo nie popracujesz kasa jest na czas ale warunki tragiczne
Piekarnia 2017-03-20 15:58
Staramy się dostarczyć wam nasze produkty jak najlepszej jakości i jak najzdrowsze
1
Maja 2017-04-05 10:11
Pracujesz w Piekarni Tradycyjna Reda? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy.
stały klient 2017-05-04 17:22
sklep na dąbrowskiego w rumi super obsługa a wszególnosci pani danusia która potrafi doradzic nawet po kaszubsu super sklep takich więcej
3
rycho 2017-05-31 18:44
pewnie to tarnow..i powiedział
Maja 2017-08-10 16:32
@rycho jakie dokładnie warunki pracy zapewniono Ci w piekarni? Jeżeli możesz, to napisz coś więcej. Każda osoba ma zupełnie inne priorytety w zatrudnieniu, ktoś inny może mieć zupełnie inny punkt widzenia na Twoją sytuacje w firmie.
Pracownica 2017-09-20 13:36
Jestem ekspedientką w Tradycyjnej nie narzekam wypłata na czas nawet wcześniej bo 6 teraz dostałam plus kaska od sprzedaży, fakt wstaje się o 4 żeby być na 5 w pracy na poranną zmianę ale nikt nie mówił że będzie lekko, tylko rąk do pracy brakuje zostałyśmy same we dwie z koleżanką to robimy na zmianę, teraz będzie 2 sobota pod rząd jak będę pracować a powinnam mieć wolną i fakt menadżerka mimo mojej prośby o postawienie kogoś innego powiedziała że nie ma kogo, i to jest ból bo jakby była zwykła sobota to rozumiem, ale mam zarezerwowany stolik w knajpie przyjeżdżają do mnie rodzice z centrum z Łodzi razem z siostrą i co mają to w głębokim poważaniu bo menadżerka na urlopie i mówi tylko po skończonej rozmowie "dziękuję za zrozumienie". i co z tego że zapłacą więcej skoro przepadnie mi 400 zł za rezerwację i za obsługę stolika!! . Także jeżeli ktoś chce przyjść do pracy to niech liczy się z tym że może w wolny dzień nagle mieć pracujący a nawet mogą go rzucić do innego sklepu albo budy.
1
Kierowca 2017-09-20 16:22
Jestem kierowca w piekarni i nie narzekam, wypłata zawsze na czas, czasem się zdarzy raz na jakiś czas obsuwa jeden dzień ale jest ok. ludzie są spoko. pracować trzeba wszędzie
piekarz 2017-09-20 16:31
Praca spoko chociaż jest gorąco przy piecu ale w sumie to nic dziwnego czasem są jakieś zgrzyty ale jest ok. kasa zawsze na czas
Maja 2017-09-21 12:14
@kierowca, @piekarz, na pewno liczyć się to, że pracownicy Piekarni Tradycyjnej Reda mają wypłatę na czas, ale ważne są też inne rzeczy. Wcześniej pytałam o warunki pracy, chodziło mi w tym o pensje, godziny, pracy, premie, szkolenia, dni wolne. Co powiedziecie na ten temat?
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Tradycyjna Reda - Reda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tradycyjna Reda