brak logo

Piekarnia Tradycyjna Reda

Reda

Opinie o Piekarnia Tradycyjna Reda

jou 2014-09-30 15:54:28
Swieże wszystko z worka i wiadra sama chemia smacznego
klient 2014-09-30 20:08:39
Moze i z soboty ale ja nie zawsze jestem w stanie zrobic u was zakupy w tygodniu ani w sobote tez zostaja mi w niedziele biedronki gdzie ich ciasta sa o wiele gorsze niz wasze
klient 2014-09-30 20:09:31
Moze i z soboty ale ja nie zawsze jestem w stanie zrobic u was zakupy w tygodniu ani w sobote tez zostaja mi w niedziele biedronki gdzie ich ciasta sa o wiele gorsze niz wasze
klientka 2014-09-30 21:00:47
Przykro sie czyta ze macie takie zdanie o klientach i firmie której pracujecie. A ja pomimo ze zwora i z chemia to i tak chetnie bym kupiła cuasto w niedziele np jak jade do pracy kub jak mam wolne
klientka 2014-10-01 12:38:12
to prosze sobie kupic ciasto w sobote chyba to jest bez roznicy a dla jednego klienta otwierac sklep niedziela to dzien panski i trzeba ja spendzac z rodzina a nie biegac po sklepach za kawalkiem ciasta parodia
2
klientka 2014-10-01 14:55:34
w niedziele swieze ciasto?w zwykly dzien ciasta nie sa swieze nie mowiac o swietach a co dopiero o niedzieli dadza ciasta z czzwartku hahahahah
2
barabasz 2014-10-04 16:44:15
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda są świeże znam sklep tej piekarni gdzie ekspedientki maja ciasto 2 dni i otwarcie mowia ze jest wczorajsze pozniej tego ciasta nie ma wiem kupuje codziennie tam pieczywo i widze. sklep jest w gdyni
1
wiola 2014-10-08 17:38:02
A gdzie w gdyni chetnie tam bede robic zakupy
były pracownik 2014-10-21 07:26:31
Ciasta na święta są pieczone kilka dni wcześniej
1
rycho 2014-11-17 01:42:38
w tradycyjnej masz wielke szanse na zatrudnienie tylko chodzi o to ile wytrzymasz
klientka 2014-11-23 11:07:56
dobra obsluga na ul karturskej mila obsluga a zwlaszcza pani ewa dobry sprzedawca
2
florek 2014-12-09 10:23:56
Wyzysk na każdym kroku.Jeżeli ktoś ma ciężką sytuację ,jest zdesperowany to jakoś zaciśnie zęby i wytrzyma tutaj.Jednak osoby znające swoją wartość od razu podziękują z szacunku dla swojej osoby.
8
rycho 2015-01-15 00:31:31
mysle ze pan własciciel tradycycyjnej nie zmienili warunków pracy razem z tym smiesznym kerownikem ludzie co sie boją ci co muszą bo reszta sie nie bała zmienic pracy panie włascicielu ludzi trzeba szanowac nie zalerznie kim są i nie liczyc na kapusiów to nic nie daje pana akurat szanuje ale nie tego kerownika nie muwie nazwiskami ale wiadomo o co chodzi
8
arko 2015-01-20 11:41:51
każdy narzeka kto tam pracę stracił przez własną głupotę. Praca jak każda inna, nigdzie sie nie położysz tylko pracować trzeba..
2
piekarz 2015-01-21 23:38:57
Widocznie wszyscy co odeszli to w/g Ciebie g ł u p k i ? Nie ja powiem inaczej Ty jesteś na tyle t ę p y że tam jeszcze siedzisz.
12
Tola 2015-01-22 21:09:07
Tradycyjna szuka sprzedawców.Czyżby właściciel poznał się na przebiegłych , cwanych ekspedientkach po byłym właścicielu JL.
1
ola 2015-01-25 16:39:02
a co masz na mysli przebieglych i cwanych ?wszyscy ci co mieli swoja godnosc i sie nie zeszmacili poszukali sobie pracy godniejszej i nie na czarno
9
karlik 2015-02-06 20:24:47
I prawidłowo bo to co robia z ludzmi to tak jakby odpalili na nowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
moi 2015-02-22 16:58:10
wspaniała firma wspaniali ludzie. praca przyjemność zero stresu
1
aaa 2015-02-28 06:29:15
jak czytam niektóre opinie to słabo mi się robi.Wielki szacunek i podziw dla tych co tam pracują bo muszą a nie liżą d*pę panu kierownikowi. ludzie odchodzą bo mają szacunek do siebie.jest podział lepszych(wchodzących w d*pę) i gorszych.praca jako praca nie jest zła ale atmosfera ma wiele do życzenia.
2
wujadobrarada.pl 2015-02-28 09:46:37
Narzekać to każdy potrafi! jak się komuś nie podoba, to niech nie szuka pracy i niech dalej się użala że jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca jak każda inna a robić trzeba.. kto chce iść do piekarni odpoczywać lub się nie przemęczać, to niech w ogóle CV nie składa, bo po co? po to aby narzekać i płakać na forum? ludzie! to nie praca dla mięczaków, podpowiem, trzeba mieć jaja i odporność na stres, a o temperaturze nie wspomnę :)ogólnie źle nie jest, kogo interesują dobre pieniądze za miesiąc harówy to zapraszam. domniewam że hejty polecą pod moim postem, ale proste walę opinię jaką umieścicie pod moim postem, ale przynajmniej piszę prawdę. Pozdrawiam! elo!
1
JL na zawsze szacunek !!! 2015-03-01 06:04:24
Pracować trzeba to racja takie czasy, ale kiedy nie szanuje się pracownika to już inna sprawa, nie tylko pracodawca ma swoje prawa ma je również pracownik, niech je szanuje jeden i drugi, druga sprawa w piekarni nie ma lekko ale musi być organizacja i zgranie, do tego ktoś kto pilnuje produkcji i pracowników, zero palenia i alkoholu, zwłaszcza przed i w trakcie pracy, sam pracuję w piekarni i wiem jak jest a o stresie to mi nie mów bo o mobingu to nie masz na pewno pojęcia, dobrych pieniędzy to też nie zarabiasz no chyba za 12 godz dziennie, jeżeli twierdzisz że jest ok napisz ile ludzi odeszło w ciągu roku, ilu z połączonej piekarni JL, i nie pisz że Ci ludzie nie znali się na robocie, bo potrafili zapier....ć na 200% i robili taką produkcję w Rumii że się Tobie w pale nie mieści i mogą to potwierdzić nieliczni którzy u Was jeszcze pracują, bo większość miała odwagę, godność i szacunek do siebie i odeszli na lepsze warunki i nikt nie może powiedzieć że sobie pogorszyli. I nie pisz że odeszli mięczaki, odeszli Ci co mieli jaja a zostali Ci co wchodzą w .... i uważają się za mistrzów piekarnictwa.
3
wujadobrarada.pl 2015-03-11 12:59:16
co do praw, zgodzę się że wzajemny szacunek działa w obie strony a nie tylko w jedną. Nie wiem gdzie pracujesz i nie mam pojęcia jakie tam macie standardy, ale to chyba normalne że podczas produkcji produktów żywnościowych i nie tylko, nie powinno się spożywać alkoholu, to jest chyba normalne.. skoro najeżdżasz z JL-em, to powinieneś coś wiedzieć, otóż pracują w Tradycyjnej ludzie, którym pasuje to wynagrodzenie, praca itd. nie pracują tam osoby, których nie satysfakcjonuje wynagrodzenie lub co innego. Skoro nie mam pojęcia pojęcia o Mobbingu, to mam nadzieje że Ty masz, wiele osób nauczyło się definicji mobbingu i wykorzystuje to aż nadto. Poza tym, tak się składa że pracowałem tam i wiem co i jak, a na przyszłość jeżeli próbujesz mi odpowiedzieć, to przynajmniej czytaj ze zrozumieniem, to chyba nie stanowi kłopotu :) mam szacunek do ludzi, bo atmosfera i praca w tamtej firmie była przyzwoita, i nie mam powodu aby kogokolwiek obrażać. także "Fanatyku JL-a" czytaj uważnie i nie marnuj czasu, skoro pracujesz w piekarni to wiesz o co chodzi i jak wygląda taka praca. ciach temat
xxx 2015-03-16 07:57:26
myślę że nigdy sobie rąk nie ubrudziłeś ciężką pracą. Chociaż praca nie jest lekka to atmosfera... wszystko się zmienia kiedyś znośna dziś nawet nie wiesz za co na ciebie krzyczą. A jak Ci się tam tak bardzo podobało to możesz wrócić:) pozdrawiam
wujadobrarada.pl 2015-03-17 13:47:59
nie dziękuję nie skorzystam z propozycji powrotu :) nie bronię tej piekarni, ale mam prawo do opinii i nie muszę udowadniać że sobie kiedykolwiek ręce ubrudziłem. ponadto, mam gdzieś te opinie, to nie moja firma aby się bulwersować, natomiast sugestia co do ciężkiej pracy to proszę kierować kilka postów wyżej.. praca jak praca.. koniec debaty :)
byly pracownik 2015-03-19 09:14:21
nie ma to jak za czaspw JL teraz to syf i brak szacunku na cholere bylo poniazac ludzi w koncu tradycyjna splajtuje i sie skonczy wywyzszanie
2
Magda 2015-03-25 18:27:23
Obsługa w Waszym sklepie na Dąbrowie bardzo niesympatyczna.Pani sprzedała mi stare ciasto więcej moja noga progu tego sklepu nie przekroczy i nikomu nie polecę.Lepiej robić zakupy w Rogaliku zawsze świeże i obsługa kompetentna.
2
Anita 2015-03-28 12:37:35
z punktu widzenia klienta: budka z pieczywem na ul. Cechowej jest bardzo przyjazna :) zamawiam tam chleb co kilka dni, Panie przyjazne, zawsze pamiętają, dobrze spakują :) samych takich kasjerek życzę !!! :)
1
Były 2015-04-11 14:09:14
Gdzie ta ekipa ze prawdziwej piekarni za śp.Zenka ktoś ich pamięta...
1
zyga 2015-04-15 06:51:55
auta nowe kupił szef pewnie dotacje dostał mine 5 latek przepisze na synka by znowu kase trzepac aludzie bedą zapieprzac
3
piekarz 2015-04-15 20:31:21
a jak tam park maszynowy? jakieś inwestycje w maszyny, silosy i automatyczne dozowanie surowców?
qwerty 2015-04-28 07:07:59
hahaha....
gruba:) 2015-04-29 00:51:24
Jestem ekspedientką w sklepie Tradycyjnej , mam pewne doświadczanie i nie raz mam złość na tą :Beatę" , w misce wody bym ją ... , ale ogólnie jest OK.
2
wira 2015-05-21 19:55:29
pracuje w tradycyjnej i jestem zadowolona a co do beaty to nie narzekam bo to jej praca raz op........ a raz pochwalic dzieki jej kontrolom to sie wszystko kupy trzyma bo tak to slabo to widze SAMOWOLKA CALKOWITA
Robi 2015-07-10 17:27:47
A jak z umową, wykazane tyle co się zarabia czy standard u prywatnego, stawka godzinowa czy stała miesięczna? chodzi mi o pracę na produkcji.
piekarz 2015-07-26 10:11:20
Umowy nie masz inspekcja pracy tu nie dociera robisz jak jeleń
3
rycho 2015-08-23 05:52:48
dobre he he
zygfryt 2015-10-08 19:21:59
dopuki tam bendzie pan tarnow... nie bendzie lepiej to fra..r nic dodac nic ująć
5
Anja 2015-10-24 22:54:45
Fajna dziewczyna pracowala na Dabrowie -Aga, ale zniknela.Fajne ,mile i sympatyczne kobitki czemu usuwacie ?
1
falc 2015-11-06 06:01:12
Kiedys tam pracowalem totalny wyzysk nie polecam szefostwo strasznie chciwe.Zarobki bardzo kiepskie praca po 12 godzin,czesto trzeba było czekać na wypłate.Pracują tam ludzie tego typu jak Beata strasznie fałszywa osoba.
2
Klientka 2015-11-23 16:34:04
Co się dzieje na Dąbrowie? Mianowicie kobieta, którą teraz przyjęliście tam do pracy nie nadaje się ( jest niemiła, opryskliwa , uśmiechu u niej się nie zobaczy , towar podaje bez rękawiczek, nie doradzi nic :_( )
Na szczęście została jedna z tych dwóch bardzo fajnych i miłych ekspedientek.Co zrobiliście z tamta drugą? Aż miło się szło do was na zakupy gdy były oby dwie, zawsze uśmiechnięte ,zagadają , doradzą. A teraz ??? wchodzę do sklepu gdy tamtej wiedźmy nie ma. Odpowiecie o się tam dzieje.Z tych osób co znam , też mają takie opinie.
xxx 2016-01-12 18:43:26
widzę że praca bez zmian cały czas tak samo
AH 2016-02-12 14:53:24
Potrzebują kierowców, mógłby się jakiś kierowca Tradycyjnej wypowiedzieć?
AH 2016-02-24 10:23:57
@Radosz
Polecam naukę czytania, najlepiej od razu ze zrozumieniem
1
Tomi. Skerw. 2016-07-05 17:45:07
Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?
Tomi. Skerw. 2016-07-05 17:45:32
Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?
Tomi. Skrew. 2016-07-07 17:09:27
A płacą chociaż na czas czy próbują się wymigać od płacenia i przedłużają specjalnie czas wypłaty bo już takie przypadki również miałem. A nie mam zamiaru się po sadach znowu ciągać o kasę bo już dwa razy musiałem.
Tomi. Skerw. 2016-07-11 12:59:21
Dzięki za info wybiorę się tam do nich zapytać o prace daniel:)
pracownik 2016-08-27 15:41:25
jesli chodzi o wyplaty to spokojnie, tygodniowki co tydzien, bez zwłoki zawsze co wtoreczek ;) firma solidna ;)
szymonek 2016-09-03 23:25:43
Ja to się zastanawiam czy mają teraz jakieś ogłoszenie pracy, bo odpowiednie doświadczenie mam, a w końcu o stabilne zatrudnienie wcale nie jest tak u nich trudno.
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Tradycyjna Reda - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tradycyjna Reda