GOTEC Polska Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o GOTEC Polska Sp. z o.o.

anonim 2009-05-29 13:13:00
Jesli mozesz unikaj tej firmy .
Chaos , totalny brak szacunku dla drugiego czlowieka ,mnostwo konfliktow personalnych, kopanie dolkow.
Trudno sie tam czegokolwiek nauczyc, rozwinac .
2009-06-26 19:15:44
anonimie dorośnij! takie jest życie. a dla chcących się nauczyć każda praca jest odpoiwednia. może jesteś osobą nie zdolną do pogłębiania swojej wiedzy? tak wogole jak byś sie podpisał okazało by sie, że nadal tam pracujesz i siedzisz cichutko a tutaj obsmarowujesz firmę. ANONIMOWO!!! życie...
kuba 2010-01-09 23:13:18
najgorsze dziadostwo
Jurek 2010-01-17 17:47:39
najgorszy syf jaki moze byc
alek 2010-03-05 23:14:12
nie jest taka najgorsza, jak ktoś chce pracować to może dobrze zarobić
1
Jarek 2010-03-23 13:55:50
totalna poraszka ta firma GOTEC wielki syf i smród i do tego płacą najniszą krajową.Dobra rada omijaj tą firme szerokim łukiem

Pozd.Jarek były pracownik tej firmy
1
anonim 2011-01-12 11:50:02
gotec koleżenstwo,donoszenie na kolegow,kasa tez niezbyt wysoka tylko wyrobienia norm żadaja.Ogolnie nie polecam,
zib 2011-02-23 18:29:27
Porazka .Brak stolowki , brak ogrzewania w szatniach temp. prawie jak na dworze... Na poszczegolnych dzialach bez rekawic i czapki niema co wchodzic (rece i uszy z zimna odpadaja )Mozna zarobic pod jednym warunkiem jak pracujesz 8 dni w tygodniu czyli jeden dzien 16 godzin reszta po 8 . Kierownicy po OHapie lub zawodowka ....
1
henia 2011-04-05 22:52:54
Nie polecam tu pracy. Mniej tyrasz - więcej zarabiasz. Kierownicy bez wykształcenia robią co chcą, menadżerowie robią jeszcze mniej za większą kasę. Twierdzą, że brakuje pieniędzy i kryzys, a kasa ucieka na lewo i prawo. Szkoda słów na opisanie tego nieładu.
3
Asia 2012-01-15 22:15:29
Jestes nie na czasie ,bo kierownicy (2)po studiach a trzeci ma srednie
kasia 2012-09-04 04:47:25
Witam, czy są przyjęcia do Gotecu i jakie są zarobki. Z góry dziękuje za odpowiedz.
7
Były Pracownik 2012-09-19 22:43:12
Gotec to syf najgorzsze co moze byc , nie da sie zarobić , robisz cały czas w smrodzie , żucają tobą jak sie da . [usunięte przez moderatora]. Odradzam tą firme to najwiekszy syf jaki może być . [usunięte przez moderatora]
2
Belmondo 2012-10-01 09:23:09
Witam pracuje w tej firmie już 9 lat nie jest tak zle.Trzeba [usunięte przez moderatora] się nie dawać i troche w głowie i można zarobić.W każdej firmie jest tak samo na piękne oczy na początek nikt wam nie da trzech tysięcy.Pozdrawiam Gotec M.J.S.
2
cziuaua 2012-10-15 17:15:47
fajny gotec jest pracowalem dwa miechy slabo zarobilem [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze ojej polecam i pozdrawiam \"Adasia\" ) [usunięte przez moderatora]
Piotrek 2012-10-18 13:16:27
I znowu wypadek nowemu pracownikowi palca ucieło.Panie kierowniku [usunięte przez moderatora] może najpierw szkolenie a potem praca na maszynie.
gogo 2012-10-21 17:13:23
hej...chciałem tam złożyć podanie, ale już sam nie wiem o co chodzi????czy wszyscy z biura są tam nienormalni???? jest ktoś ok??? czy warto komuś tam zaufać,czy to sama patologia po podstawówce i z pierwszej łapanki???
Adamio8 2012-12-05 23:02:04
Mądrala który nic nie wie i nie ma pojęia co się dzieje.Odwalić kolejne 8 godz. i do domu!!!!
Belmondo 2013-03-20 19:12:33
[usunięte przez moderatora] wyłancza ogrzewanie ludzie marznom aszczędnosci totalny chaos brak dystypliny a na k [usunięte przez moderatora] zmianie robiom co chcom biedny nie wie ze zyje inspekcje pracy czeba powiadomic
dorris123 2013-08-29 16:15:42
wie ktoś może czy jeździ jakiś autobus do tej miejscowości? Wpisuję nazwę miejscowości do wyszukiwarki połączeń PKS ale nic mi się nie wyświetla
1
Piaskarz 2014-08-23 10:49:13
Jak ja bym miał siedzieć z takim czymś jak Sz.P (usunięte przez administratora)to ja dziękuje bardzo kierownik działu a bladego pojęcia nie ma (śmieszne)a poza tym powinni takiego pajaca w kaftan zamknąć a nie do ludzi dalej nie będę opowiadał o tym cielaku bez mózgu bo mi klawiatury na niego szkoda. Jeden na drugiego donosi, p.Bieć w szczególności bo to fałszywy (usunięte przez administratora)tyle lat robi a nic kompletnie nie ma pojęcia o robocie. (usunięte przez administratora)złego słowa powiedzieć nie można bo oni naprawdę mają pojęcie i są w porządku . Połowa tego co robią na piaskarkach u Bieć-a jest chowane w kanciapie za myjka albo jakieś machlojki ze złomkami albo magazynem bo on sam nie wie co m-m-m-ó-ó-ó-w-i-i i robi a wielki brygadzista. Kierownik działu psuje chęć do pracy i w ogóle prace i wszystko zresztą w Gotecu nie bee się dalej wypowiadał tylko tak dlaczego.......
3
asia 2014-11-08 10:25:58
Nadgodziny aaaa hahaha ale mnie rozmieszyles teraz jest kryzys dla ludzi najniższa krajowa.....
flow 2015-04-21 13:54:54
Okrucienstwo, czysty wyzysk! Widze ze tylko Gotec daje nadal najnizsza 1750 brutto na 3 i 4 brygadach a zapieprzac trzeba w tych oparach smrodu i meku. Na targach pracy nie mieli za bardzo chetnych...opinia robi swoje. Przez wiele lat nie nauczyli sie niczego niestety.
3
Kasia 2015-06-24 23:10:40
nie przesadzacie troche? praca Nie jest taka zła zależy gdzie kto trafi na jaką maszyne ja już pracuje ponad 2 lata i nie narzekam.
ddddd 2015-10-01 10:20:01
do popek!!!
widocznie byłeś słabym pracownikiem skoro przepracowałeś tylko rok i nie dostawałeś żadnej premii...
ZnNi 2015-10-27 23:33:01
Dlaczego nikt nie zdecyduje się na kotrole alkoholowe w firmie skoro jest to już tak rozwinięty problem. Tajemnica poliszynela jest fakt iż znaczna cześć pracowników przychodzi na gazie bądź na kacu do pracy, myśle że wiedzą o tym nie tylko o tym kierownicy zmianowi ale tez ich przełożeni. Za brak obecności w pracy nikt nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności... Ten brak dyscypliny bierze się z tego iż przełożeni boją się stracić pracownika nawet jeśli ten przychodzi pijany do pracy albo nie przychodzi do niej w ogóle...
Dajcie ludzią zarobić a całą chołote wywalcie na zbity pysk. Z niewolnika nie będzie pracownika a CV będą przynosić tylko osobniki z marginesu społecznego. Wszyscy wiedzą jak jest.
Dyscyplina i lepsze zarobki a bedzie dobrze :)
geniusz 2015-11-24 12:03:31
To co jest tu teraz to jest nic. Po ostatniej integracji na fosfacie to fajne rzeczy sie działy. a wszystko kreci sie wobec jednej osoby pana gały R.O. ostatnio wszystkich kablował zeby dostac sie na stanowisko brygadzisty a na intgracji usiadł kolo kamci i właził jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tylko mozna bez wazeliny. A pózniej ona o wszystkim wie i zabiera premie swoim pracownikom przez takiego gnoja jak radek a najlepsze to ze na koniec integracji radzio ukradł reszte wódki z stołu dla swojej zonki alkocholiczki i dla siebie tak w nia wierzy a ona wali kazdego za jego plecami:D i co lepsze kolega jego zobaczył jak kradnie butelki i złpapał go za reke i wszystko sie wysypało na ziemie taki wstyd a on to pozbierał i szybko do samochodu do magdy uciekł bo penie ich suszyło. Za mało ma wrazen po ostatniej tragedi co zrobili.wstyd i chanba dla tyakich ludzi jak radek i witulski dwóch najgorszych lizusów z fosfatu. Wiedz koledzy i koleznaki takich mamy kolegów wsród nas:D
2
MARCO NIII!!! 2015-12-14 00:30:17
A czy ty to widziałeś czy tylko tak słyszałeś bo to jest róźnica
3
MARCO NIII!!! 2015-12-14 00:31:57
Chodzi mi o geniusza
1
infor 2016-03-02 12:58:59
Super firma, proces rekrutacyjny przebiegł bez zastrzeżeń
Titan 2016-03-02 13:28:08
Exfactor - nie polecasz ale nie wiesz co mówisz. Tyle ci powiem :P
Twoją opinię sprzed 10 lat można sobie teraz w ... wsadzić. I wiem co mówię :P
Pracuję tam już 5 lat i nie narzekam.
:)
exfactor:) 2016-03-07 22:40:17
Czyzbym prawde pisala? moj wpis wczesniejszy zniknal...prawda w oczy kole, najprawdopodobniej...syf, smród meku, najnizsza krajowa ku chwale lidera branzy, jedziecie ludki!!! Nie twierdze Titan (nomen omen nie darmo taki nick, skoro Gotec od 5 lat), ze nie ma ludzi zadowolonych w Gotecu, aczkolwiek nie ma z czego sie cieszyc. Lepiej isc do sasiadow zza sciany.
john 2016-04-07 18:16:26
kapusie!!!!!!!!
4
pracoWnik 2016-04-27 13:56:11
Jeśli jesteś osobą, która zniesie brak kultury i poszanowania drugiego człowieka - to dasz radę pracować w tej firmie. Niestety nie liczy się ani Twoje wykształcenie, ani doświadczenie, ani chęci pracy. Nawet jeśli jesteś pełen zapału i chęci - to nigdy nie zostaniesz doceniony. Nigdy nie dowiesz się jakie są oczekiwania firmy i co tak naprawdę się od Ciebie wymaga. Mowa o stanowiskach biurowych - nie ma zadań ani celów, nie ma rzetelnej oceny pracy pracownika. Bo jakże może być, jeśli "starych wyjadaczy" - nie można urazić i rozliczyć z ich "nieróbstwa"?Firma z możliwościami - ale mentalność zespołu ciągnie ją w dół...nie da się zbudować zdrowych zasad pracy i rozwoju, jeśli wszelkie przejawy dobrej organizacji są tłumione w zarodku. Bo "nasza firma nie potrzebuje standardów", bo "w naszej firmie się tak nie pracuje"..Firma, która traci entuzjastycznych ludzi, chcących cokolwiek poprawić. Przełożeni chcą zmian, chcą stanąć w wyścigach z najlepszymi w branży automotive (choć szczycą się, że są jedyni na rynku) - ale w ogóle nie są do nich przekonani "jest dobrze jak jest"!!!Więc proszę 5 razy się zastanowić - bo może się okazać, że jest to firma, która łamie ludziom życie - poprzez swoje ignoranckie podejście do pracownika. Firma, która bardzo mocno wspiera "kolesiostwo", brak zasad, "mocną gębę" i stosuje szantaż wobec ludzi, którzy tam pracują.
12
anonim 22 2016-05-08 23:23:36
potwierdzam, ja pracuje kilka miesiecy i jestem zdruzgotany psychicznie, nie arto , bo nawet kasa mizerna
6
Titanic 2016-05-09 20:39:37
Proponuję aby wpisując opinię zaznaczać którego oddziału tej firmy ona dotyczy, czy Komornik czy Jastrzębia koło Brodnicy.

Pozdrawiam :)
pracoWnik 2016-05-10 13:33:37
Oddział GOTEC w komornikach koło Środy śl.
oburzony/ Komoriki 2016-06-10 23:03:04
Traktowanie nieludzkie. W sumie, czego spodziewać się w dzisiejszych czasach. Nie ma chyba już kadry zarządzającej, której zależałoby na pracowniku. Kierownik, który argumentuje zwolnieniem: ,,bo się nie nadajesz" po przepracowanym ponad roku i brakiem konkretniejszego z argumentowania decyzji o zwolnieniu niech może lepiej się przekwalifikuje na inne stanowisko. Wstyd dla firmy za takich ludzi, którzy zamiast wstawiać się za pracownikami, kierują się układami i swoim własnym dobrem. Nikomu nie życzę źle, ale mam nadzieje, że los dla takich ludzi się kiedyś odwróci. FIRMY NIE POLECAM !!!
8
ppppppp 2016-09-22 17:26:17
Praca i zarobki może i nie najgorsze ale co z tego jak traktują ludzi jak śmieci, zabierają premie bez podania konkretnego powodu! Nie pozwalają dojść do słowa pracownikowi kiedy on chce się dowiedzieć za co premia została zabrana... gdzie jest sprawiedliwość w tym zakładzie?? ludzie pracują bo chcą zarobić... Wielki Pan zmianowy Roman Dębek wie coś o tym bo on sam zabiera premie niewinnym ludziom, tak postępują tylko idioci którzy myślą że im wszystko wolno....! A gdzie jest kierownik bądz szef tego zakładu chyba czas zrobić porządek i wziąć sprawę w swoje ręce udowodnić że Roman D to cham i prostak.... Mam nadzieje że kiedyś dostanie za swoje!!!!!!
6
Brodnica 2016-09-22 17:44:30
Praca i zarobki może i nie najgorsze ale co z tego jak ludzi w tym zakładzie traktują jak śmieci?? Zabierają premie bez podania konkretnego powodu, niszczą psychikę niewinnych ludzi... Mogę podać przykład Zmianowego Romana D. który robi z siebie nie wiadomo kogo i próbuje rządzić ludzmi ktorych ma pod sobą. Gdzie w tym zakładzie jest jakiś kierownik?? Powinien wkońcu ktoś zainteresować się tym co się dzieje w tym zakładzie. Ludzie pracują by zarobić a nie po to by się bać!!! Dla mnie Roman D to cham i prostak. Mowa o Gotec Jastrzębie koło Brodnicy.
1
Anonim 2016-09-22 17:58:02
Praca i zarobki może i nie najgorsze ale co z tego jak ludzi w tym zakładzie traktują jak śmieci?? Zabierają premie bez podania konkretnego powodu, niszczą psychikę niewinnych ludzi... Mogę podać przykład Zmianowego Romana D. który robi z siebie nie wiadomo kogo i próbuje rządzić ludzmi ktorych ma pod sobą. Gdzie w tym zakładzie jest jakiś kierownik?? Powinien wkońcu ktoś zainteresować się tym co się dzieje w tym zakładzie. Ludzie pracują by zarobić a nie po to by się bać!!! Dla mnie Roman D to cham i prostak. Mowa o Gotec Jastrzębie koło Brodnicy.
1
anonim222 2016-09-22 18:00:00 [użytkownik zarejestrowany]
Praca i zarobki może i nie najgorsze ale co z tego jak ludzi w tym zakładzie traktują jak śmieci?? Zabierają premie bez podania konkretnego powodu, niszczą psychikę niewinnych ludzi... Mogę podać przykład Zmianowego Romana D. który robi z siebie nie wiadomo kogo i próbuje rządzić ludzmi ktorych ma pod sobą. Gdzie w tym zakładzie jest jakiś kierownik?? Powinien wkońcu ktoś zainteresować się tym co się dzieje w tym zakładzie. Ludzie pracują by zarobić a nie po to by się bać!!! Dla mnie Roman D to cham i prostak. Mowa o Gotec Jastrzębie koło Brodnicy.
1
nnnn 2016-09-22 18:22:47
GOTEC Polska Sp. z o.o. - Komorniki
er 2016-09-22 18:44:06
Trochę się z tym nie zgodze do konca bo nie uważam, by po znajomosci kogoś zatrudniali tym bardziej, że poszukiwali wczesniej pracowników wiec rekrutacje mieli zewnetrzna, nie wątpie, ze moga zatrudnić kogos z polecenia przez kogoś bo takie osoby są sprawdzone
to ja 2016-12-01 13:00:15
,,zatrudnić kogoś z polecenia przez kogoś" tak to właśnie nazywa się zatrudnianie po znajomości.. Sam sobie zaprzeczasz w tym momencie..
Zostaw swoją opinię o GOTEC Polska Sp. z o.o. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOTEC Polska Sp. z o.o.