brak logo

Air Cargo Poland

Warszawa

Opinie o Air Cargo Poland

PRACOWNIK 2015-01-01 18:56:26
Polecam pracę w tej firmie wszystkim.Jest możliwość rozwoju.Bardzo dobra atmosfera pracy.To jest firma dla ludzi, którzy wiedzą co mają robić.Nikt nad Tobą nie stoi nie pogania.Pracowałem w kilku firmach ale tutaj trafiłem w dziesiątkę.Zarobki niezłe jak na dzisiejsze czasy.Mogę każdemu ją polecić.
3
Pracownik 2015-04-10 11:02:59
Odradzam. Firma ma błędne mniemanie o sobie. Myślą że coś znaczą na rynku a tak na prawdę utrzymują się tylko dzięki obsłudze klientów DPD.
1
PRACOWNIK 2015-04-19 18:47:19
Człowieku o czym ty piszesz Pracuję w tej firmie wystarczająco długo,że każdemu ją mogę polecić.Jeżeli odradzasz to po co w niej pracujesz a może już nie pracujesz? Kierownictwo nie wtrąca się do pracy.Prezes ok.,wynagrodzenie ok.
2
Pracownik 2015-04-19 20:05:18
@PRACOWNIK.
Całe szczęście nie pracuje :-) udało się odejść do lepszej firmy. A co do ACP może i kierownictwo nie wtrąca się do pracy bo po porostu w wielu przypadkach się na niej nie zna:-) Spedytorzy zajmujący się exportami celnymi nie mają zielonego pojęcia nawet o podstawach procedur celnych! A agenci w Wawa na lotnisku nie wiele lepsi...
Prezesi ok :-) Szczególnie fantasta który ma zamiar w najbliższym czasie wprowadzić usługę która PeKaEs, DHL, JASFBG i wielu wielu innych proponuje od co najmniej 15 lat :-)
Także jeśli praca Ci pasuje wiedzę że nie wiele do szczęścia Ci trzeba :)
1
Pracownik 2015-04-19 20:22:44
Zapomniałem dodać że wprowadzając tą usługę myśli że będzie to nowość na rynku :-)
PS.
Bronisz ACP - twierdzą że fajna firma, ludzie itp. ale po poziomie twojej wypowiedzi śmiem twierdzić że wymagania co do ludzi też mają nie zbyt wygórowane. Mam nadzieję że do klientów piszesz z uwzględnieniem zasad polskiej gramatyki i interpunkcji :-)
Obserwujący 2015-04-28 08:17:30
Były pracowniku natomiast ja po Twojej wypowiedzi śmiem twierdzić,że dobrze,że odszedłeś z tej firmy, gdyż z Twoimi zasadami gramatyki to pewnie się nie nadawałeś i nie nadajesz do pracy w spedycji.W spedycji potrzeba fachowości.Mogę tylko stwierdzić,że Ci co odeszli albo im podziękowano to jednak dobrze zrobili.Niech zasilają inne firmy gramatyką albo mydleniem oczu jaki to jestem fachowiec.
1
Pracownik 2015-04-28 13:09:58
Nie mam zamiaru dalej bawić się w wytykanie błędów. Ale ten przypadek aż się prosi:

"Mogę tylko stwierdzić,że Ci co odeszli albo im podziękowano to jednak dobrze zrobili." - nie co a KTÓRZY.

Moja opinie o firmie taka a nie inna. Co do fachowości, nie rozumiem czemu się do niej przyczepiasz, skoro nawet nie wiesz jakie jest moje doświadczenie i widza.


piotr0323 2015-04-30 17:39:13
Ja mam pytanie. W jakich godzinach i na ile zmian jest praca w Cargo? Domyślam się,że w weekendy i święta też. Dzięki za odp. Pozdrawiam
Obserwujący 2015-05-01 06:35:37
Praca jest w godzinach 8-16.00 lub 9-17.00 od poniedziałku do piątku
Obserwujący 2015-05-01 06:40:53
Widzę,że Twoja gramatyka jest na ,,bardzo wysokim poziomie" cha,cha,cha
PRACOWNIK 2015-05-01 20:55:23
Wszyscy co odeszli za wyjątkiem chyba jednej osoby nie mają kompletnie wiedzy o spedycji dlatego się czepiam Gościu
1
Pracownik 2015-05-05 23:18:25
Ja już utnę swoją dyskusję na temat ACP. Żal pełen. Nic dodać nic ująć :-) Max rok i znikną z rynku :-)
EX Pracownik 2015-05-05 23:21:51
Podzielam @pracownik !
BYLA/BYLY 2015-05-07 18:15:42
Widze po Waszych wypowiedziach ludzi sfrustrowanych wiele w tej firmie przezylem sam odszedlem.Jedno trzeba powiedziec dzial handlowy wczesniejszy i obecny to dno i wodorosty.Wszyscy obecni i poprzedni pracownicy dzialu handlowego to chyba raczej powinni sprzedawac na bazarze a nie w spedycji.Spedytorzy,ktorzy odeszli albo im podziekowali to za wyjatkiem moze jednego lub dwoch tez godni pseudhandlowcow.Juz nieraz bylo slychac jeszcze rok i firmy nie ma ale wyobrazcie sobie, ze firma jest i ma sie z roku na rok coraz lepiej.
2
Daniel 2015-05-13 12:34:06
Bo jedzie na plecach DPD:-) handlowo padaka. DPD daje im zlecenia na linie + zlecenia które nie łapią się do kurierki :-)
1
thenorthremembers 2015-05-13 17:20:38
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie rekrutacyjna rewolucja.pl Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)
pracownik 2015-05-14 23:15:44
Nikomu nie polecam ACP !!!!!
Jak najdalej stad
2
Była 2015-05-17 06:29:05
Czy ktoś widzi w tym problem,że DPD daje takie zlecenia bo ja nie
1
Była 2015-05-17 06:31:06
Nikomu nie polecasz ACP niby czemu?
pracownik 2015-07-05 14:54:35
Od początku mojej pracy w ACP mijają za chwilę 3 lata i nie mogę słowa złego powiedzieć. Podobno ACP zwiększyła kilkukrotnie sprzedaż usług w tym czasie i urosła o wielu nowych pracowników. Otwiera nowe oddziały i regularnie zatrudnia nowe osoby. W tym roku wszyscy mieli szkolenia specjalistyczne. Która firma tak robi?
Z tego co widzę i słyszałem pozbyła się tylko najsłabszych, którzy ostatnio nawet o kolejnym mówiono albo już zostali wyrzuceni z kolejnych prac albo za chwilę będą jak tylko się na nich poznają. To co czytam i wypisują byli zwolnieni przeczy temu co widzę, ale to typowe dla byłych i sfrustrowanych. Dlatego się z nich śmieję.
2
Zadowolony 2015-07-28 20:10:23
Firma rośnie z każdym dniem i to widać gołym okiem. Od mojego przyjścia zatrudnienie urosło chyba z 2 razy. Chyba ty masz błędne mniemanie o sobie. Nic nie znaczysz i masz kompleksy. Od razu da się poznać wywalonego i sfrustrowanego. Nie pisz bzdur, bo trochę pracuję i jest to najlepsza jak dotąd firma w mojej karierze
2
pracownik 2015-07-28 20:25:25
Do expracowników - za rok zaliczycie następną i kolejną firmę. Tak będzie już stale. Gdzie się utrzymacie na dłużej? Jak tylko się na was poznają to wywalą tak samo jak stąd. Wiecie dlaczego? Bo byliście, jesteście i będziecie zawsze słabi i sfrustrowani. Przykłady pseudospecjalistów których wywalili można mnożyć. Zostali najlepsi i taka jest prawda.
2
pracownik 2015-07-28 20:34:10
Ten co krytykuje to od razu widać, że ostatnio wywalony za brak wyników.
Wywalony słusznie i za późno. Ja bym wywalił po okresie próbnym. Wszyscy się teraz z niego śmieją, zero chodzące a chce pouczać. Nie potrafił sprzedawać i firma dokładała do niego ponoć kilka miesięcy. Prywatne rozpieprzone życie i tak samo w pracy. Nikt z nim nie chce pracować więc wywala takie głodne teksty
1
Klient 2015-07-29 13:41:58
Witam,

Wiem że może trochę nie w temacie ale miałam średnią przyjemność współpracować z oddziałem Gliwickim.
ODRADZAM! Totalny brak profesjonalizmu.
Obserwator 2015-09-04 13:53:28
@józka
Argument że firma się z niego śmieje pewnie go nie rusza. A wnikanie w jego życie prywatne (czy jest "rozpieprzone" czy nie) ie powinno interesować firmy. Widać firma chce mieć kontrolę nad całym życiem pracownika...
Co do cudzych wyników. Widać że nie znasz się na handlu. Wyniki często są uzależnione od możliwości firmy. A z tego co wiem ACP poza wparciem DPD nie ma nic. Jadą na kontraktach z innymi spedycjami narzucając marże.
ACP jak DPD. Syf, kiła i mogiła :-)
pracownik 2015-09-09 17:33:27
Reklama chyba pomylilas/es fora to nie w tym miejscu pownien byc ten Twoj post tu sa wypowidzi o spedycji a nie masazu
pracownik 2015-09-09 17:39:42
Brak profesjonalizmu najczesciej polega na tym,ze czlowiek,ktory znalazl sie na miejscu,ktore nie jest dla niego bo nie wie co robic ani jak robic
pracownik obecny 2015-09-09 19:15:13
Poszlas troche za daleko nie wiem czy masz pojecie ale chyba nie bo tu nie ma nic dla Ciebie.Nie ma na tym forum nic o czym piszesz ani oasystence stomatologicznej ani sal wykladowczych ani nic o egzaminach tego typu co Ty zdawalas.Dla mnie to jest totalna porazka dla Ciebie,gdyz trzeba umiec czytac ze zrozumieniem o czym jest to forum.Chyba,ze umiesz czytac tylko drukowane litery
dgnojav 2015-11-03 16:54:53
ile osób pracuje w oddziale wrocławskim?
1
Are 2016-05-12 19:28:40
Poszukują tutaj przedstawicieli handlowych i chociaż niby nie ma ogłoszeń jakoś bardzo publicznych, to z tego co wiem, bardzo łatwo się tam dostać jeśli ma się trochę doświadczenia, i robiło się gdziekolwiek wxcześniej
Zostaw swoją opinię o Air Cargo Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Air Cargo Poland