brak logo

Ksymex

Strumień

Opinie o Ksymex

PRACOWNIK 2012-05-26 23:01:58
Praca jak każda inna, ja się spotkałem wszędzie z takimi normami jak w ksymexie. STRUMET ma większe :) A te opinie piszą chyba ci którym pracować się nie chciało:)( usunięte przez administratora ) Warunki jeśli chodzi o halę nie są wcale dobre coś trzeba z tym zrobić szefie!! Mamy nadzieję że będą wkońcu lepsze!! Praca ogólnie git...
3
spawaczek malutki 2013-01-13 18:36:15
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kosmos brak socjalu normy dla supermena i batmanala nie polecam nikomu
pracownik 2013-02-18 18:51:05
[usunięte przez moderatora] Większość ludzi nie narzeka. Wiadomo, że nie jest różowo ale w dzisiejszych czasach nigdzie nie jest. A jak sam nie potrafiłeś spawać lub robiłeś 10 razy mniej niż pozostali to świadczy tylko o twoich umiejętnościach a nie o płacach w firmie Ksymex. Pozdrawiam
1
Wielka lipa 2014-01-18 14:50:30
Placa jak maja na to ochote. To nie firma, (usunięte przez administratora). Powodzenia.
1
pr 2014-07-29 11:59:58
Według mnie to praca tam to masakra. Człowiek żeby zarobić traktowany jest jak ( usunięte przez administratora ). Starzy pracownicy już przywykli ale w Strumieniu ciężko o pracę i raczej wszystkie zakłady pracujące w kooperacji dla firmy( usunięte przez administratora )... tak pracują. Harujesz jak murzyn na akord i spróbuj się tylko nie wyrobić. Dobrze jak jeszcze masz jakąś umowę ( przeważnie bez). Zapomnij o L4 albo o urlopie( usunięte przez administratora )Pozdrawiam i nie polecam
Oi 2014-10-27 17:41:36
nie radze nikomu podejmować pracy w tej niby firmie, warunki pracy okropne,problemy z wypłacaniem wynagrodzenia, uszkodzony sprzet...właściciel tej "firmy" doszedł do wniosku że niedziałające spawarki nie są wytłumaczeniem niewykonanej normy:P...ludzie w pracy są akurat wporządku, ale to jedyny plus.wiecej zapłacicie na wizyty w PIP-ie walcząc o swoje niż tam zarobicie:P
3
pok 2015-01-31 18:51:12
czy coś się poprawiło z tym całym sprzetem w ksymexie czy nadal tak samo? znajomy chwalił sobie tą firme jako pracodawce, ale wiadomo że znajomy przed znajomym lubi się pochwalić a ja zanim złożę może swoje cv do ksymexu to chciałbym zweryfikować informacje od niego. Więc może ktoś powie mi ile zarabia się na samym początku?
pracownik 2015-03-20 18:01:18
ogólnie to jest nieciekawie pracuje tam juz 7 miesiecy szef traktuje nas jak bydło, ogólnie koledzy mowili ze juz ich kilka razy na wypłatach oszukał, co do sprzetu to sie zgadzam z przedmówcami..masakra wszytsko popsute a norme trzenba wyrobic bo inaczej jest ponizanie człowieka ostatnio nawet policja była bo szef tej firmy ma zatargi z jakimis gosciami z jastrzembia co poprzebijali mu opony w jego i zony aucie.. ogólnie normy nie sa az tak wysokie da sie wyrobic.. ale sprzet wogóle nie działa a on daje kary finansowe za nie twojej winy ogólnie praca zeby sie nabawic nerwicy!! nie polecam rotacja pracowników straszliwa
4
pracownik 2015-03-20 18:16:01
zapomniałem dodac ze jedyny plus w tej firmie to ludzie w sumie sa wporzadku
misiek 2015-04-06 20:00:55
co z ta mafią z jastrzębia juz sie wzieli za ksymex i Pana Mariusza że opony walą itp A wiem tam praca to masakra największemu wrogowi nie polecam superman by nie wyrobił normy
nick 2015-07-09 08:33:43
pytanie brzmi czy jest zmiana myslenia przez władze??? wielka nie wiadoma pytanie do pana michalczyka... jak ja tam pracowałem to jak napisałem jeden z komentarzy szef powiedzał ze zgłosi to na policje ...bo ma tescia w policji.. wykorzystywanie władz publicznych do własnych celów...za to sie powinna prokuratura wziasc pod prace .. tak mówili znajomi z pracy jesli chodzi o warunki pracy targiczne zycze zebyscie sami tam pracowali sami sie przekonacie!!!!pozdrawiam panie michalczyk... ta wypowiedz ma chrakter informacyjny nie obrazliwy zgodnie z prawem rzecz pospolitej poslkiej.... prosze nie zgłaszac tego na policje!! heheheheh
1
niezadowolony 2015-07-14 09:07:45
Firma wielkie dno . zatrudnia pracowników na czarno . ciula na wypłatach . nie widziałem gorszej firmy . marna PŁACA . ZERO szacunku do człowieka . szczerze odradzam pracowania tam.
1
ol twój szef 2015-08-11 21:10:33
ol.. twój nick czyzby w swej wypowiedzi nie naszła nutka pana milaczewskiego... pan michalczweski zachiwle zacznie pisac swoje komentarze...panowie...sami sprawcie jak sie tam pracuje...jejku uwierzcie mi panowie idzcie do tej pracy samo góry złote i sukces gwarontowany poprostu mód z mlekiem tylko isc do pracy tam wasze pragnienia i marzenia napewno sie spełniom... super !!!!
p.s...... tylko zebyscie nie wydalis zbyt duzo na terapie psychologicznom i na psychiatre
2
pracownik obiektywny 2015-09-10 22:23:29
git ile ci michalczyk zapłacił za ta opinie.... niepograzaj sie a moze to sam pan michalczewski..... bardzo fajne miejsce jesli chcesz dostac nerwicy.. panowie idzcie do normalnej pracy strumet, woseb zaraz obok... albo na na berobocie ..teraz jest tyle pracy ze kazdy cie wezmie nawet młodych nie doswiadczonych... olek i dasiu i krzysiek tez narzekajm ale jakos sie juz chyba przyzwyczaili... na michalczewskiego same epitety juz w jadalni mówia..pracuj na swoja przyszłosc ale nie w patologicznych firmach.... ciekawie jak mówił pracownik powyrzysz konentarzach ciekawe jak ta mafia z jarzembia czy juz samochody płonom..jego zonka ja zobaczyła tych dwoch koksów w bramie prawie sie nie zesrała! znajomy mi mówił ze ostra jazda była.... pip(intytucja inspekcja pracy)co chiwle tam chodzi nic dziwnego ... ale jeszce tago syfu nie zamkneła..

dobrze a teraz szczególy drodzy młodzi spawacze-sprzet nie sprawny
normy jak dla iron men
lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunek konieczny
pan michalczewski facet doskonały i idealny szkoda ze jest utopistom-to znaczy patologia w czystej postaci
jego zona ksiegowa-magda gessler ksymeksu cwianiara i tylko o kase chodzi jej w zyciu.. temu faceta sobie wzioła o 20 lat starszego bogatego starego p......
......... ok panowie szukacie innej pracy na rozwój i doswiadczenie do cv dla nowych parcodawców... to jest komunikt zeby was ostrzec co zrobicie wasza sparwa,,, tylko nie mówcie ze was ostrzegałemm.... praca patologia!!!!!!!!!Q!
1
Szefowa 2015-09-14 08:10:31
Do pracownika obiektywnego ;)
Po pierwsze właścicielem firmy nie jest p. Michalczewski tylko p. Michalczyk. Jeżeli już chcesz pisać opinie to pisz je poprawnie. Musisz być mocno zniesmaczonym zwolnieniem z pracy, skoro tak to przeyżywasz. Ale nie przejmuj się, przecież u nas jest tak źle, więc kto by chciał tam pracować.. Powinieneś być zadowolonym człowiekiem, że nie pracujesz w tak patologicznej firmie! Masz tyle czasu na pisanie komentarzy, więc chyba jesteś BEZROBOTNY. Naucz się rozwijać formy skrótowe - PIP - Państwowa Inspekcja Pracy .
Bardzo dziękuje chłopcze za komentarz, szczególnie za Magdę Gessler ;) Bardzo fajnie, że tak się nami przejmujesz, ale niepotrzebnie ;) jakoś sobie radzimy.
Szkoda, że tylko potrafisz przez internet o nas pisać i głupoty opowiadać. Widocznie taki typ człowieka..
A TERAZ DRODZY I MŁODZI SPAWACZE, jeżeli chcecie być jak Iron Men sprawdźcie nas sami. Zapraszamy do współpracy ;)

Pozdrawiam, Szefowa.

p.s. Ja w przeciwieństwie do Ciebie - pracowniku obiektywny - potrafię się podpisać pod moją wypowiedzią.
spawacz ksynex 2015-09-18 08:28:49
to jest fakt......firma patologia,,zycie jest brutalne iron man to postac wikcyjna.... takrze pani M.G. prosze sie nie kompromitowac co do pani urodu to fakt nie mozna pani obrażąc.....nic na to pani nie poradzi ze wyglanda pani jak ryszard kalisz z sld, widocznie ma pani takie predyzpozycje genetyczne..ale jesli chcemy byc szczerzy to jest tragiczna sutuacja w tej firmie swiete słowa na tej stronie nic dodac nic ujac szef to jest zwykły mato........ł.... bogactwa dorobił sie tylko poprzez układy i lizanie d.......,pozniej sie dzwicie ze mu opony przebijajom samych wrogów ma i tyle....ogólnie ludzie tu mająm racje na tym forum ..jest zle... pewnie bendzie jeszcze gorzej
p.s szefie firmy ksynex nie obrazaj sie ze twoja zona wyglanda jak ryszar kalisz,pewnie ma bogatom osobowosc czyli zwykła blach.....a i materjalistka
ludzie nie idzcie tam bo masakra
2
nie szanują ludzi ;/ 2015-09-20 08:15:58
Droga szefowo czytając tę wszystkie komentarze i opinie nap temat pani i Pana Michalczyk nie sądzę żeby to byli pracownicy co zzostali zwolnieni to są opinie ludzi co pracowali do was a wy nie umiecie szanować ludzi i ich godności taka płaca i wymogi to uchodźcy mieli by lepiej. A nie mówiąc o kobietach pracujących dla was. P. Szefowo rekrutacja pracownika nie polega na tym że kobieta jest brzydka to się nadaję a jak ładna to nie żeby Pan Michalczyk nie zmienił se na lepszy model. Pozdrawiam a co do pracy odradzam pracowania w tej firmie.
2
gość 2015-11-04 12:47:08
Jestem w tej firmie nowy, atmosfera ok, jak w każdej pracy trzeba robić, zarobki okej. przyuczają do zawodu. szkoda, że taki kiepski dojazd z jastrzebia do strumienia - ale to juz nie ich wina. Ogólnie wporządku!
młody 2015-11-25 20:34:47
to co powiedział,ola,nie szanuja ludzi,ksynex spawacz,pracownik obiektywny,misiek,wielka lipa
ludzie wiadomosc do was wszystkich to wsztko prawda ostatnie dwa wpisy szef i ta jego zona cwaniara co sie strasznie obraziła ze ma nadwage bo nie nalerzy do super lasek jak chłopaki z jastrzembia to nazwali...... firma totalne dno,szef to samo na tym samym poziomie.....ogólnie prac jest tragiczna, morzan mówic ze jest dobrze ale jest zle,tez człowiek (usunięte przez administratora)lize w strumiecie temu ma zlecienia... to inne firmy powinny dostawac zlecienia wtedy w tym kraju były by lepsze warunki dla młodych... znajomosci i układy cały szef z tej firmy....firma samo dno!
1
spawcz 2015-11-25 20:45:16
robiłem w tej firmie zwolnili mnie teraz dalej robie jako spawacz i powiem ze nie inne firmy sa dla mnie dobre, u nich z całym szacunkiem..... zle sie pracowało, chciał bym powiedziec troche dobrego o tej firmie,niestety nie mam zadnych podstaw, w ich sklepach z urzywanymi ciuchami jest jeszce gorzej, nic dziwnego ze kobiety sie skarzom, tam podobno to wogule jest tragedia... tam pani ryszard aklisz z lsd ta z grubom d......(cztery litery w nawiasie)wogule totalny rozpizdziel robi,syf kiła mogiła
2
Roman 2015-11-25 22:23:25
hmmmmm czytam i sie zastanawiam czy to ten sam Mariusz znam chłopaka dobrych pare lat nawet pracowałem tam no wsumie 2 razy heheh zawsze jakieś ustalenia z Mariuszem szło zrobić raz lepiej raz gorzej ale w sumie jest szefem i jest demokracja pasuje ci pracujesz nie pasuje zmieniasz prace choć troche dobrej woli dogadania i byłby fajny zakład pozdrawiam wszystkich R.... F..może wpadne zobaczyc jak pojadę na kontrole :)
2
2016-01-05 22:42:07
Ja też czytam i zastanawiam się czy to ten sam Mariusz którego się znało? zdecydowanie nie!, jak bardzo człowiek
może zmienić się w zaledwie kilka lat... 3? a może 4? Jest szefem
prawda, ja też nimi jestem i szacunek dla pracowników musi być!
2
cumed 2016-05-14 11:48:37
No praktyki czy staż u nich to jest dobry pomysł @iuy bo bardzo dużo można się nauczyć i jeszcze jest szansa zostania na dłużej.
pracownik 2016-11-07 17:24:32
Ja przyszedłem na okres próbny i pracuję do dzisiaj. Atmosfera w pracy fajna, szefostwo bardzo w porządku i przede wszystkim zarobki się zgadzają.
Zostaw swoją opinię o Ksymex - Strumień
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ksymex