brak logo

Astaldi S.p.A. Oddział w Polsce

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Astaldi S.p.A. Oddział w Polsce

przestepcy 2012-05-29 07:47:21
to co wiem to zatrodniaja tam osoby bez wykrztalcenia oraz sciganych przez prawo Probuje juz od jakiegos czasu dowiedziec sie na jakich warunkach zatrodniaja takie osoby i jak takie osoby moga miec dostep do informacji poufnych oraz jak takie osoby moga podejmowac decyzje
4
andrzej 2012-06-14 10:30:11
Potrzebuje adresu w Tomaszowie Mazowieckim firmy Astaldi
2
hhhh 2012-08-11 16:18:24
ile w astaldi można zarobić
aaaa 2012-08-12 11:17:32
mało płacom i wykrzystujom ludzi a na koniec pozwalniajom i zostaniesz na lodzie
geo 2012-11-22 22:46:29
jest taka samogłoska jak ''ą'' - faktycznie chyba zatrudniają tam niekompetentnych ludzi
Kaszanka 2014-08-14 11:51:09
Ogólnie zależy gdzie sie trafia, czy kontrakt, czy do centrali. Ale ogolnie po wynegocjowaniu warunkow zatrudnienia, pozostaje juz tylko praca bez perspektyw rozwoju, zero szkolen, zero inwestowania w pracownika, zero podwyzek. A na koniec robią problemy z odejściem. Rozwojowe stanowiska obsadzają swoimi rodakami. Ambitnym i dynamicznym osobom nie polecam zdecydowanie
9
Eivissa 2014-11-14 20:11:32
Zgadzam się w 100%
1
xxxx 2014-11-19 15:26:38
Czy to są opinie od pracowników? czy zasłyszane? skończylam w tej chwili studia i myślałam, że jednak Astaldi to firma z ambicjami, przynajmniej tak się reklamują...
olek 2016-01-21 12:49:33
trochę przekłamane te opinie bo pracuję już długi czas i wszystko jest na bardzo dobrym poziome. Płaca, praca, oraz rozwój w firmie. Jeżeli któraś z osób była zatrudniona przy tzw.łopacie to nie ma czemu się dziwić iż są niezadowoleni
3
mw 2016-02-16 15:45:39
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Włosi prowadzą nieustanne gry między sobą w które wciągają zwykłych pracowników. Normalny ambitny człowiek nie ma szans na rozwój. Jedynie korporacyjne szczury kuci na 4 łapy mogą coś ugrać, oczywiście idąc po trupach. Decyzje i całe zarządzanie to komediodramat, to co dzieje się na budowie jest rzeczą drugorzędną. Na pierwszym miejscu są biurkowe rozgrywki. Na początku swej działalności w Polsce nawet nieźle płacili. Na dzień dzisiejszy doskonale wiedzą jak omijać prawo i wyssać pracownika.
3
mm 2016-03-26 09:44:15
Też interesują mnie zarobki osoby pracującej na stanowisku kosztorysanta robót kubaturowych z doświadczeniem - czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć? Czy są duże nadgodziny i składanie co tydzień wielkiej oferty, czy na przykład jedna oferta na 3 tygodnie?
aaa 2016-04-25 16:46:36
czy pracował ktoś w Bydgoszczy przy spalarni odpadów? jakie warunki?
hello 2016-05-06 08:29:58
Widocznie nikogo nie szukają, bo wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i bieżące warunki płacowe w firmie, ale wiecie czy wypłata jest terminowa? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Astaldi S.p.A. Oddział w Polsce - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astaldi S.p.A. Oddział w Polsce