brak logo

Agrofirma Witkowo

Stargard Szczeciński

Opinie o Agrofirma Witkowo

poszkodowana 2015-03-10 15:32
Dzisiaj byłam w państwowej inspekcji pracy,myślałam że uda się coś załatwić w w związku z zaległością za urlop.Niestety zabezpieczyli się statutem,którego nawet prawo pracy nie może ruszyć.Znam trzy przypadki oszustwa,a ile jest takich o których nikt nie wspomniał.
2
poszkodowana 2 2015-03-13 16:41
Zupełna racja i prawda!!!! A czy "poszkodowana" dostała chociaż zasiłek dla bezrobotnych po tych 3 latach pracy???napewno sie jej nie przysługuje bo za niskie składki odprowadzała firma,bo niskie zarobki są.A jaka emerytura z takich składek na starość??Lepiej nie myśleć ale osoby pracujące tam nie wiedzą o tym dopóki sie nie zwolnia i nie przyjdzie im załatwiać spraw w ZUS i Urzędach.Pracują i cieszą się z tej pracy bo maja na życie ale nie są wcale świadomi tego że po tej pracy póżniej nie ma nic.
1
poszkodowana 2 2015-03-13 16:48
1400 za 200 godzin to jeszcze super,a co byś powiedziała na 1200 za 208 godzin albo 216,to jest super płaca.A co do wypłaty za urlop to nie rozumiem dlaczego nie wypłacili bo o tym słyszę pierwszy raz,ale nie zdziwiłabym sie jakby tak było,ale myślę że trzeba z nimi walczyć do końca ale nie z Inspekcją pracy (bo ona nie dotyczy Spółdzielni) tylko osobiście,bo za każdy wypracowany nie wykorzystany urlop powinni zapłacić.
swoja 2015-03-17 09:45
Swieta prawda a najgorsza w obgagywaniu i oczernianiu personelu jest kierownik rejonowa ze Swinoujscia i Miedzyzdrojow
1
kokoszka 2015-03-17 10:49
Ale to nie tylko tego rejonu,bo Kier.rejonu Gorzowa,Wałcza itd jest taka sama.Obgaduje,oczernia i robi zamęt między sklepami i załoga.Tylko swoich wad nie widzi i nie ocenia.
4
mamdam 2015-03-19 11:25
konkretna kobieta nie pozwoli na samowolki i skubanie ja tam mam pensje bo jest wymagająca i jestem zadowolona tobie się chyba nudzi w pracy, weź się do roboty bo jak przyjedzie to będziesz biedna do roboty kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDMIŁA 2015-03-20 06:31
Dziwna sprawa, tylu narzekających i złorzeczących, a firma żyje funkcjonuje już 65 lat. Jest źródłem utrzymania dla około 1400 ludzi i ich rodzin (tak przynajmniej ustaliłam. Myślę więc że ci narzekający i złorzeczący za wiele racji nie mają w tym swoim marudzeniu, mimo pewnie swoich niewątpliwych zalet po prostu nie potrafili lub nie chcieli się przystosować do stylu pracy w tej firmie.
Myślę, że nie jest to zakład dla miłośników łatwizny i lekkiego żywota.
1
Jacek 2015-03-20 09:27
Praca w Witkowie to dobra metoda zdobycia doświadczenia zawodowego i życiowego.
Cwaniaczek i kombinator długo tam nie pociągnie, więc jest niezbyt zadowolony.
4
Paola 2015-04-24 16:58
Nie wiesz co mówisz głupia! Praca w tej firmie to żenada i totalne nieporozumienie! A dobrze jest tylko takim lizusom i przydupasom, którzy robią wszystko by być jak najlepiej ustawionym. Pewnie sama do nich należysz. Zwalanie winy w tym sklepie na innych pracowników to norma. A kierownictwo robi co chce i w jaki sposób chce... Nikomu nie polecam pracować w tak fałszywej i złodziejskiej firmie jak ta!!! Ludzie, nie bądźcie głupi!
1
Wanda 2015-05-28 06:12
Stabilna firma a nie firma krzak, stała praca z opłacaniem wszystkich składek,
zarobki może nie powalają, ale płacone systematycznie. Jak ktoś lubi stabilizację i nie boi się pracować to może się tam odnaleźć.
Dobre miejsce dla uczciwych i pracowitych.
poszkodowana 2 2015-08-20 20:29
Najprawdopodobniej tak jest,że to reklama.A tym co jest tam dobrze to lizusy i ludzie mający wodę z mózgu zrobioną przez rejonowych,że niby pracy nie ma albo gdzie pani w tym wieku prace znajdzie itp.A prawda jest taka że jak ktoś jest dobrym pracownikiem to niestety marnuje się tylko tam.Dziewczyny w sklepach to już porażka totalna.Tyle kasy oddają za towar nie sprzedany,zepsuty,teraz nowa metoda żeby na raz tyle kasy nie płacić to na bieżąco pokrywają drobnymi kwotami.To dopiero głupota wpojona przez "kogoś".A w innych firmach to co zarabiasz to dostajesz.I jak taka firma ma dobrze nie prosperować tyle lat jak ma kto na to robić.Miejsce dla uczciwych i pracowitych to nie w tym miejscu na 100 % bo uczciwy i pracowity to tam nie zarobi na życie,prędzej w markecie za tą pracowitość i uczciwość zapłacą.A wszystkie manka w sklepach nie biorą się z nieuczciwości pracowników tylko złego systemu,czyli braku odpowiedzialności za towar nie nadający się do sprzedaży przez pracodawcę,tylko spoczywa to na pracownikach.
Irena 2015-09-06 10:54
Co to za bzdury? Ja jestem pracowita sumienna itd. I co z tego jak nikt nie umie docenić. Banda złodziei i nic więcej. Pan kierownik wielki pan i władca robi co chce i ludzi nie szanuje ani godziwie nie wynagrodzi. Ukraińców tylko doceniają.Oni obcokrajowcy i pracują po osiem godzin i prawdopodobnie soboty wolne a my Polacy i rzekomo członkowie(a tak naprawdę nie mamy nic do powiedzenia oni i tak sami decydują). Nie ma pracy i człowiek tak to wszystko znosi ale czas najwyższy z tym skończyć.
2
Irena 2015-09-06 11:03
Doświadczenia,pozrywanych rąk jeszcze bo raczej niczego nie więcej człowiek nie dorobi tam
4
maciek 2015-10-14 06:36
Równość to może cie czeka w niebie lub idealnej zwierzęcej farmie (ale tam też niektóre zwierzątka są równiejsze od innych). Pracuj, zarabiaj i nie oczekuj że ktoś ci będzie napełniał miseczkę za darmo. Firma pewnie taka sama jak inne, które muszą mozolnie utrzymać się na rynku bo nie maja skąd ukraść.
1
Misiek 2015-10-26 06:40
Jakby sie tak dobrze przyjrzeć, to w tej chwili jedna z niewielu w 100 % polskich firm funkcjonujących na rynku, a rodzimą przedsiębiorczość powinno się
czynnie popierać. Trzeba brać przykład z niemców, niemiec świdomie kupuje jedzenie niemieckie, samochody niemieckie, bo dokładnie wie że jak rodzimym firmom się bedzie dobrze powodziło to i on nie bedzie miał źle.
1
anika 2015-11-17 11:23
Masz rację Sylwek dlatego zwolniłam się z tego kołchozu bo tak nazywają tą firmę sami pracownicy i zatrudniłam się w Animex Szczecin jestem bardzo zadowolona.Normalna umowa o pracę żadnych wewnętrznych kodeksów pracy jasne zasady ,pełen socjal.Nie czaruj z tą tradycją bo obydwoje doskonale wiemy jak tam jest ps pracowałam jako magazynier na wędlinach 1 niedziela w miesiącu wolna praca po 10 godzin na nockach .Pracować trzeba za 3 osoby mam na myśli to że towar musiał pobierać magazynier i podstawiać pakowaczkom pod maszyny,wydać towar na samochody a po skończonej wydawcę wyszorować podłogi ludzie gdzie tu sens i to za 1400zł mało tego jak któraś z dziewczyn zachorowała to nie dali nikogo do pomocy tylko tą samą pracę musiałyśmy wykonać w cztery a nie w pięć i nikogo nie interesowało o której wyjdziemy.Taka jest tam praca i ty dobrze o tym wiesz pozdrawiam.
1
Jacek 2015-11-19 05:42
To samo opowiadają ci którzy przychodzą do Witkowa z Agryf Szczecin.
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a pracować trzeba bo wszelkie socjale mogą się niebawem skończyć.
1234 2016-04-04 22:23
Z tym sie zgadzam.
gość 2016-05-05 11:55
wszystkie na tym dziale bym zwolniła ,sprzedawczynie wszystkie podkreślam z łaską obsługuja ,czeka sie na nie az racza z papierochów wrócić ,czasami trza wołać,jak jakas wieksza promocja to chowają towar pod lade i wogule na sklep nie wyciagaja totalna pomyłka z tymi babami
niech zyje bezrobocie 2016-05-25 11:57
na pewno zapewnią mase nerwow i poniżeń, bluzgów i roboty za jakiegoś pijaka który nie przyszedł a pod koniec miesiąca będę tylko polować na potyczkę żeby premie zabrać która tak na prawdę nie jest premią a wynagrodzeniem za godziny tak nazwanym. mam kupe nagran łamania prawa na fermie radziszewo oraz rozmowe telefoniczną w której kierownik*śmiech* MACAŁA wyzywa mnie od śmiecia i mówi że jak mi nie psuje to won bydło itp. nikomu nie polecam kto szuka stabilnego zarobku potrzebnego do utrzymania rodziny- może sie na koniec miesiaca okazac ze zarobiles 1000 zloty a jebales po 12 godzin caly miesiac
1
Kominiarz 2016-07-03 08:24
Agrofirma Witkowo to spółdzielnia gdzie głęboko zakorzeniony jest komunistyczny kult jednostki. Wszystkie laury dla firmy zagarnia prezes (o wątpliwym wykształceniu) zamiast równouprawnieni, ciężko pracujący spółdzielcy. Prawa ogólne (na których opiera się prawo spółdzielcze) obowiązujące w Polsce nie są tuszowane. Choć nie ma żadnych problemów z realizacją wynagrodzeń to okupione jest to w niektórych przypadkach długim czasem pracy i powszechnie występującym na zakładach mobbingiem.
2
Klienk 2016-09-13 17:58
Agrofirma Witkowo firma która powinna być stawiana jako przykład i symbol wyzysku pracowników.Firma w której jest wszechobecny mobing ,ignorancja i nieudolność ze strony przełożonych.Firma która za Twoje przepracowane dla niej lata nie da Ci podwyżki.A co dostaniesz?Pracę od 5 rano sześć dni w tygodniu,kilkaset kilogramów towaru codziennie do wyłożenia w ladach,pozrywane mięśnie,bolący kręgosłup i stawy,stres,opinię złodzieja,spiski olewactwo i pretensje ze strony kierowniczki rejonu.Takie postępowanie świadczy tylko o tym że pomimo błędów stanowiska raz otrzymanego nie odda już nigdy i będzie pokazywać jaką ma władzę.Szokujące jest to że kierowniczką rejonu może być osoba która nie posiada żadnego doświadczenia w kierowaniu ludżmi,przez którą odchodzą pracownicy z wielu sklepów a Agrofirma Witkowo nie wyciąga żadnych konsekwencji.Gdybym był konkurentem Agrofirmy dałbym pani "X"sowite wynagrodzenie za bardzo skuteczne niszczenie sieci własnych sklepów.
6
Klienk 2016-09-14 21:19
Cały towar jaki przywiozą.Jeśli duży sklep to od 500 do 600 kg.
1
Klaudia 2016-10-05 00:00
TO CO TAM SIĘ DZIEJE PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE, ZWIERZĘTA CIĄGLE RAŻONE PRĄDEM, KOPANE, MALTRETOWANE. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ŻE KIEDYKOLWIEK SIĘ TU PRACOWAŁO BĄDŹ PRACUJE. NIENAWIDZĘ TAKICH ŚMIECI, KTÓRZY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA JAK ŚMIECI, TO ZWIERZE TAK SAMO CZUJE BÓL!!!!! SZCZEGÓLNIE JAK SIĘ JE CIĄGLE KATUJE, WŁAŚCICIELA FRAJERÓW I WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW TAK SAMO RAZIŁABYM PRĄDEM BO TO JEST SKURWYSYŃSTWO TAK TRAKTOWAĆ ŻYWĄ ISTOTĘ!
7
Widz 2016-10-05 00:04
Polecam dokument uwagi z tvn o tym zakładzie
6
Mieszkanka Stargardu !!! 2016-10-05 00:18
Nie polecam banda zwyrodnialcow !!! Ręka rękę myje weterynarze prezes i reszta śmietanki ! Wstyd mam nadzieje ze ta bestialska firma zostanie zamknięta ! A tym którzy kopali bili te zwierzęta zrobiła bym to samo !!!
6
Edi 2016-10-05 22:13
Oboz nic wiecej kiero walniety zarobki male a ludzie porazka
4
Nikola 2016-10-05 23:59
To co tam się dzieje jest nie do pomyślenia. Cały zakład razem z pracowanikami powinien odejść w zapomnienie, a Ci nie dostać pracy w żadnym zawodzie. Tacy ludzie nie powinni chodzić po ulicach. Mam nadzieje ze jak ludzie dowiedzieli się co tam się dzieje, tak samo szybko oni przestaną istnieć.
2
tak 2016-10-06 20:35
Ja kupuję i będę kupował ich wyroby , to nasz rodzima firma a błędy zdarzają się każdemu szczególnie jak ubija się tak dużo sztuk ,przecież oni mają ogromną produkcje.Najważniejsze żeby wyciągneli odpowiednie wnioski.A ten film wygląda tak by był kręcony na zlecenie, zmontowany tendencyjnie.
3
Jacek 2016-10-06 21:24
Prosze nie kupowac niczego od tych sadystow. Praca tam nie jest wskazana. Jak chcecie dowodow material tvn 24 wyjasni. Szkoda mi Cie Polsko.
5
Też klient 2016-10-08 21:11
To co się zdarzyło nie powinno mieć miejsca, ale na pewno zostaną wyciągnięte z tego odpowiednie wnioski i konsekwencje. Nie zapominajcie, że jest to polska, rodzima firma, a przez kilka nieodpowiedzialnych osób chcecie zbojkotować całą firmę, a najlepiej zamknąć. Nie zapominajcie, że firma to ludzie , a tam oprócz tych kilku pracuje jeszcze 1300 osób , ale widocznie nie ma dla was znaczenia co się z nimi stanie gdy stracą miejsce pracy.
2
Klient 2016-10-16 09:15
Wasze szydercze opinie olewam gorącym moczem cały ten Tvn i aktywistów z viva którzy dostali kilka groszy i od lutego biegali przy płocie by coś nagrać.Ta niemiecka telewizja dąży do zamknięcia własnie takich Polskich zakładów by tylko sprowadzać z zachodu i wspierać ich gospodarkę POLITYKA POLITYKA POLITYKA.I myślicie że tam na zachodzie krówki i świnki całuję się na dobranoc?Byłem widziałem świnie na piętrach jedna sra na drugą a jeśli któraś zdechnie to jest zjadana przez kolejną itd.Najlepiej jest zamknąć firmę i puścić z torbami 1500 ludzi którzy tam pracują i nikt się nawet nie zastanowi co się z nimi stanie,żałośni jesteście...
5
HANS KLOS 2016-10-18 10:20
Bzdury człowieku wypisujesz.Jaka polityka przyszłości?Czy zatrudnianie emerytów i Ukraińców zamiast dać godziwe pensje własnym pracownikom jest przyszłością???To ja zapytam czyją i dla kogo przyszłością???Czy to jest dbanie o "Polski kapitał"?Gdzie jest patryjotyzm lokalny?Przykładowy "Niemiec"zwolnił by "obcokrajowca po to aby dać pracę rodakowi i na pewno nie wykorzystywał by go.
1
MM 2016-10-19 19:55
No ja swoje słyszałem o Agrofirma Witkowo i muszę powiedzieć że nie jest tutaj najgorzej, ogólnie uważam dokładnie tak jak @kacper że wystarczy dać szanse, trochę się zakręcić w temacie i na pewno jakoś to się rozwiąże, jakoś to będzie tak sądzę, pozdrawiam.
gosc 2016-11-16 07:17
Szczerze co to za pracownicy jak oni traktuja zwierzęta masakra teraz powinno ich to samo spotkac jak ich kopali byli jak tak można a gdzie kierownicy byli nie widzieli teraz to sąd powinien sie zając tymi ludzmi i ukarac porządnie.
2
Iwona 2017-03-31 15:41
Pracujesz w Agrofirma Witkowo? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć jej pracownicy?
Zosia 2017-06-25 21:36
Tragedia Skwierzyna mięsny. Brud smród i niedługo robale będą chodzić. Pani kierownik z cyckami na wierzchu mięso jak sprzedaje to z włosami kupiłam w piątek gulasz drobiowy i włosy, przed Bożym ciałem skrzydelka u pani moniki smierdzace. Gdzie jest kierownik rejonowy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. Pozbyli Się dobrych pracowników i żądza szkoda że jeszcze Pana Tomka nie ma przy pani renacie i wynoszą że sklepu towar a dziewczyny płacą. Sklep do zamknięcia klientów tracicie a szkoda. Wystarczy zmiana pracowników i będzie ok. Tragedia nie polecam
2
Iwona 2017-06-26 12:07
@Zosia jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy poszczególnych pracowników, to zawsze możesz taką informacje przekazać bezpośrednio do firmy. Publiczne forum to nie miejsce na zostawianie opinii na temat indywidualnych pracowników firmy, tym bardziej podając ich dane personalne.
2
Iza 2017-06-27 09:40
Oferta z urzędu pracy do sklepu agrofirma : ) Umowa spoldzielcza na czas nieokreślony, z 3 miesięcznym wypowiedzeniem. Urlop po przepracowanym roku. Zarobki zależne od miesięcznego utargu czyli możesz pracować 12h dziennie a dostać wypłatę 1500 :) i prawdziwy hit - pobierają kaucję z pierwszej wyplaty 2000 zł :D tak, tak, pierwszy miesiąc a nawet może i półtora pracujesz za free za kaucję ( na wszelki wypadek jakby pracownik chciał sie wcześniej zwolnic). Praca dla bogatych
Iwona 2017-06-27 11:00
@Iza jak często zdarzają się tak długie 12 godzinne dni pracy? Czy jest to praca również w weekend?
Iza 2017-06-27 22:17
Nie wiem. Była to oferta z pup z której nie skorzystanio z oczywistych powodow. Praca jest po to aby w niej zarabiać a nie płacić kaucję z wyplaty 2000 zł zabezpieczenia dla pracodawcy. Chore
2
Zosia 2017-07-03 12:03
Wszyscy znają te stoisko tylko pracują w nim nieodpowiedni ludzie. Kiedyś to było fajnie fajna załoga a teraz stoją i sprzedają stare i Nieswieze wędliny i mięso. A co do dzwonienia to było tyle razy dzwonione i tak nic nie zrobiliście. Ostatnio byłam na innym sklepie i aż chce się Kupować fajne dziewczyny i świeży towar ale to chyba też zależy od kierowników i rejonnowych
Długoletni pracownik 2017-07-06 07:31
Sprostowanie do błędnych informacji;
nikt nie pobiera kaucji w wys. 2000 zł w pierwszym miesiącu. Agrofirma jest spółdzielnią i praca w niej polega na zasadzie członkostwa. Każdy kto chce być jej członkiem musi wnieś wkład w wysokości 2000 zł. Nie jest pobierany przy pierwszej wypłacie ale rozłożony na 24 miesiące. W momencie rezygnacji z pracy wkład jest w całości zwracany.
1
jazga 2017-07-07 18:05
czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)
jazga 2017-07-07 18:06
czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)
jazga 2017-07-07 18:06
czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)
Grzegorz 2017-07-11 15:48
To jest prawda na temat Skwierzyny bardzo nie uprzejme są osoby na ty stoisku. Głowę noszą wyżej jak.... A już nie mówić o kierowniku i zastępcy masakra jedno wielkie nieporozumienie. Porażka zgłosiłem sprawę do sanepidu i skrzydelka zawiozlem do badania. Dzwoniłem do firmy i mi. Powiedziano że Przekaza kierownikowi z resztą to co czytam na temat sklepu to i tak się dziwie ze te osoby jeszcze pracują. Powodzenia następnego klienta straciliscie a ile już odeszło.
Zadowolona klientka 2017-07-12 16:29
Apropos stanowiska w Skwierzynie, bo widzę, że jest tu o nim bardzo głośno. Była wzmianka o tym, że zwalnia się dobrycg pracowników, a zostawia co zostawia. Ale od kiedy zwolniono "dobrego" pracownika aż chce się przychodzić i robić zakupy. Na sklepie jest ład, porządek, Panie są uprzejme, w ladzie wszystko poukładane jak należy. A temu, kto wypisuje takie bzdury na temat tamtych pracownic bez konkretnych dowodów, proponuję wizyte u DOBREGO psychiatry. Wypisywanie takich rzeczy na forum publicznym, wraz z danymi personalnymi podchodzi pod paragraf droga Pani, myślę że zdaje sobie Pani z tego sprawę.
2
Grzegorz 2017-07-15 20:04
No chyba nie kobieto nie byłaś na innych sklepach agrofirmy to Przejedz się i zobacz a Jak byli starzy pracownicy to było świeże a nie stare. Chcesz to kupuj stare ja nie mam zamiaru i Odrazu może postawi ci diagnozę jaka potrzebujes, a co do twojego straszenie to nikt tego się nie boi to jest forum publiczne więc o co chodzi. Trzeba pisać co się dzieje w sk-n bo ludzie się potruja. Ja kupiłem dwa razy, dzwoniłem do firmy i co to dało odpowiedź była to jest nie możliwe wszystko przyjechało świeże. I jak i jak nie pisać ludzi chcecie otruc. Masakra
1
Zadowolona klientka 2017-07-15 20:26
Panie kochany, ja nie potrzebuję jeździć po innych sklepach skoro na miejscu mam świeże. Jeszcze nie jestem na tyle zdesperowana. :) Nie będę się rozpisywać na temat byłego pracownika, bo tak się składa, że jestem miejscowa i co nieco wiem na temat tej Pani. :) I nikogo nie straszę, ale gdyby któraś pracownica chciała, złożyłaby zeznania o zniesławienie, a po IP idzie bardzo szybko dojść do tejże osoby. Kolejna sprawa, nie jesteśmy na Ty, nie życzę sobie takich zwrotów w kierunku mojej osoby. Nikt "Panu" nie każe robić tam zakupów, jest masa sklepów mięsnych. Szczerze, ta dyskusja jest bezsensu, takie odbijanie piłeczki nie jest w moim stylu. I zamiast robić nagonkę na sklep proponuję wyjazd nad jezioro z rodziną, czy posiedzieć przed telewizorem i popierdzieć w fotel, cokolwiek.. Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Agrofirma Witkowo - Stargard Szczeciński
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrofirma Witkowo