brak logo

Teletorium

Wrocław

Opinie o Teletorium

Majka 2014-11-21 14:09:35
Czytam i nie wierzę, albo ludzie są głupi i czytać nie potrafią, albo konkurencja masowo klepie tu te oszczerstwa, w dodatku nie na temat. Tu się pisze o pracy, a nie o obsłudze!
Wierzę, że każda inteligentna osoba, która tu trafi, nie będzie zwracać uwagi na ten cały "hejt". Bo to jakieś totalne bzdury są.
Firma jest uczciwa, przestrzega umów, a pracownicy są dobrze traktowani.
Proponuję żeby admin/moderator usunął wypowiedzi, które nie są na temat.
Tomasz 2014-11-24 14:05:05
Pracowałem w Teletorium 2 lata i bardzo miło wspominam ten czas. Szef był w porządku, zajęcie uczciwe , dobre warunki pracy. Nie wiem skąd wcześniejsze opinie się wzięły, ale nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością.
przypadkowy klient 2014-11-26 16:55:48
jestem bardzo zadowolony z sieci warzywniaków Teletorium, tylko czemu za ladą siedzi burak?
ciasny wiesiek 2014-11-26 16:57:20
polecam! profesjonalna obsługa, szybko i tanio!!

Teletorium na prezydenta
1
Mareczek 2014-12-10 11:21:38
To chyba trzeba ustalić indywidualnie z szefem ;)
Ja ze swojej strony powiem że bardzo dobrze wspominam pracę w Teletorium, firma spoko, z kierownictwem dogadywałem się bez problemów, a wypłata zawsze była na czas.
Janek 2014-12-15 14:07:34
Pracuję w Teletorium od tygodnia i jak na razie bardzo mi się podoba :) Atmosfera fajna, elastyczne godziny pracy i na pensje też nie mogę narzekać. Jak nie boicie się kontaktu z ludźmi to polecam.
Ryśka 2015-01-07 15:30:14
Polecam pracodawcę, wszystko ok.
arnoldD 2015-01-12 15:06:27
Pracowałem przez ostatnio rok i było wszystko w porządku. Jasny podział obowiązków, ludzki szef i dobre warunki pracy.
Andrzej 2015-01-14 12:43:55
Pracuje od 3 Miesięcy i miałem pierwszą wizytę kontrolną regionalnego. Powiedzcie mi bo przyszedł pwytykał mi kilka bezsensownych błedów że np nie znałem daty powstania firmy myphone tylko powiedziałem że jest od ponad roku na rynku i pomyliłem się z czasem gwarancji produktu bo stał jak obsługiwałem i podłuchwiwał. Czy mogę mieć z tego konsekwencję ? Jeśli chodzi o czystość była utrzymana :)
3
aaa 2015-01-14 16:38:23
prosze panią jak pani szuka wypozyczalni telefonow to nie ma czegos takiego. dziadek sie pobawił i chcial cos innego nie tedy droga, komu takie cos sprzedac po kims. kazdy chce nowe nieuzywane a nie jakies testowane przez 10osob.
jancia 2015-01-16 14:13:26
Widzę, że niektórzy ludzie nie rozumieją co się tutaj powinno pisać... Opinie o pracodawcy, a nie jakieś dziwne nieskładne teksty nie wiadomo o czym.
Wracając do meritum:
Pracuję w Teletorium od 7 miesięcy i dlatego mogę z czystym sumieniem polecić pracodawcę.
jarekk 2015-01-21 11:38:52
Moja przygoda z Teletorium trwała trochę ponad rok. Pracowałem w tym czasie na dwóch wyspach jedna po drugiej (jakoś tak wyszło)i nie moge powiedzieć złego słowa o szefach czy towarze, który był do nas dostarczany. Fakt, to praca z klientem, więc zdarzają się różne przygody, ale nie dostrzegłem złej jakości produktów, a i do każdego klienta starałem podchodzić z uśmiechem na ustach.

Dobra praca dla młodych ludzi, którzy potrafią nawiązać kontakt z klientem, zarobki całkiem w porządku.
Gabriello 2015-01-29 13:01:14
Tutaj macie pisać o pracy i pracodawcach, a nie o odczuciach jako klienci, pamiętajcie o tym! Ja nie mogę powiedzieć złego słowa o swojej pracy w punkcie Teletorium. Szef w porządku, towar przychodzi regularnie i jest dobrej jakości, jako pracownik kupowałem i testowałem żeby wiedzieć co sprzedaję.

Praca jest spoko, dużo ludzi przychodzi, można pogadać, wymienić się opinią. Czasami dużo roboty, a czasami pustawo. Taki to biznes, powtórzę się, ale złego słowa nie mogę powiedzieć.
Czarek 2015-02-05 10:27:22
Pracuję i jest w porządku. Ludzi coraz więcej, nie mamy problemów ze zwrotami czy skargami. U nas wszystko działa :)
Kama 2015-02-09 13:05:52
Jestem jedyną kobietą w moim Teletorium, więc może jestem inaczej traktowana (choć wątpię), więc nie mam żadnych problemów, ani z dogadaniem się z pracodawcą, ani też z klientami. Praca jest fajna, kontaktowa i przyzwoicie płatna.
Gary 2015-02-10 10:57:53
Polecam, wszystko ok.
Grzegorz 2015-02-11 11:17:50
Bardzo przyjemna praca, można poznać ciekawych ludzi, godziny elastyczne, także mnie jak najbardziej pasuje.
Mati 2015-02-12 12:03:45
Jestem studentem, podoba mi się ta praca. Telefony to moje hobby, więc uczę się i doradzam ludziom. Przyjemnie i bez problemów. Polecam.
Kazik 2015-02-16 13:33:34
Jestem właścicielem takiego punktu i nie przydarzyły się nam jeszcze skargi. Nie kontroluję ciągle pracowników, ale staram się im podpowiadać jak się zachowywać i doradzać. Sam też często obsługuje i wiem, że ludzie są zadowoleni.

Wypłaty u mnie zawsze na czas i są bardzo przyzwoite jak na rodzaj pracy.
Jagoda 2015-02-19 10:29:24
Jest dobrze, przyjaźnie, miło i klienci raczej zadowoleni :)
Nicki 2015-02-24 09:39:45
Nie będę pisała elaboratu, ale mogę Was zapewnić, że to naprawdę fajna praca. Nie jest trudna, czasami może być męcząca, szczególnie gdy dużo ludzi przychodzi jednego dnia (np. przed świętami), ale poza tym jest bardzo fajnie. Doradzasz, pomagasz wybrać, ludzie zazwyczaj są mili, choć trafiają się i buraki.

Praca i płaca okej. Dla młodych ludzi, albo dla tych którym to wystarcza i nie szukają niczego bardziej wymagającego :)
Idzia 2015-03-02 11:40:50
Bardzo podoba mi się ta praca. Spokój, fajni ludzie, wokół sporo gadżecików, lubię ją. Wypłata przyzwoita, a samo zajęcia nie jest jakość szczególnie męczące.
Zygfryd 2015-03-04 13:11:57
Polecam pracodawcę, wszystko ok.
Olga 2015-03-06 12:58:56
Pracowałam w Teletorium kilka miesięcy i miło to wspominam. Ludzie w porządku, praca uczciwa, elastyczne godziny, nie miałam na co narzekać.
Oskar 2015-03-11 11:39:42
Pracuję i jest spoko. Dobra wypłata, szef w porządku. Zajęcia naprawdę dobre i całkiem przyjemne.
vvera 2015-03-25 15:16:31
Bardzo porządna praca. Niby tylko wysepki, a naprawdę fajnie się pracuje. Pensja przyzwoita, a z klientem idzie się dogadać.
Xeros 2015-03-26 13:29:00
Ja bardzo miło wspominam pracę na stoisku, wszystko było ok.
javier 2015-04-15 13:18:31
Szukałem opinii innych pracowników i widzę, że doświadczenia są podobne do moich. Bardzo przyjemnie i wszystko w porządku :)
aga 2015-04-21 13:49:04
Zwykła praca na stoisku, jakoś nie specjalnie ciężka. Trzeba być kontaktowym i cierpliwym. Polecam jako pracę dorywczą.
Szeryf 2015-05-11 13:45:41
Dobrze się pracowało. Krótko, ale będę miło wspominać. Doradzanie, rozmowa, polecanie całkiem dobrych produktów.

Miła robota.
Vera 2015-05-14 14:21:13
Polecam Teletorium jako pracodawcę i jako serwis, bardzo miło wspominam współpracę :)
Arietta 2015-06-03 11:21:15
Miałam wątpliwości przed rozpoczęciem pracy, ale okazały się bezpodstawne. Wszystko świetnie działa, praca nie jest trudna, więc polecam.
xero 2015-06-12 12:40:33
Fajne miejsce pracy, spokojne, mili ludzie, płaca nie najgorsza, polecam jako pracę dla studenta.
buenos 2015-07-15 11:45:27
Uważam, że to praca dla młodych ludzi, którzy znają się na temacie telefonów i technologii ogólnie. Bardzo przyjemnie można połączyć w pewien sposób zainteresowania z pracą z żywym człowiekiem. Polecam, można się sprawdzić :)
roko 2015-07-16 14:32:10
Fajna praca, polecam
Neons 2015-09-23 11:11:29
Bardzo ciekawa praca, można się sporo nauczyć, typowa obsługa klienta, ma swoje atuty. Właściwie wszystko w porządku, zarówno z pracodawcą, jak i ludźmi, którzy przychodzą po porady.
Frank 2015-11-03 13:43:24
Bardzo ciekawa praca. Dużo kontaktu z ludźmi i technologią. Może nie do końca tak jak chciałby zapaleniec branży mobilnej, ale jednak :) Można poznać trendy, produkty i ceny.

Podobało mi się.
Radzio 2015-12-14 11:36:04
Pracowałem i przyznam, że mi się podobało. Naprawdę w porządku praca. Pensja ok, godziny też naprawdę fajnie można ułożyć. Polecam każdemu, kto np. szuka tymczasowego zajęcia, na kilka miesięcy.
Katia 2015-12-23 11:44:55
Świetny pracodawca i dobra praca. Właściwie wszystko mi się podobało. Nie wiem na co mogłabym narzekać. Młodzi ludzie z pewnością się odnajdą.
yyyyy 2015-12-29 10:34:58
po napisie made in china ;-/...na każdym produkcie
Modest 2016-01-15 11:27:09
Jak dla mnie świetna praca. Bardzo dobrze się tam czułem i zawsze na uśmiech odpowiadałem klientowi uśmiechem. Bardzo polecam ludziom, którzy nie mają problemu z kontaktowaniem się z innymi :)
adam 2016-01-22 12:25:21
Dobrze wspominam pracę. Bez szału, ale było spokojnie i przyjemnie.
katia 2016-02-05 12:11:39
Polecam, bo praca bardzo fajna i można zdobyć niezbędne doświadczenie i się czegoś ciekawego nauczyć. Bo, może się nie wydaje, ale ta praca daje taką możliwość :)
Marek 2016-02-17 12:12:46
Bardzo cenię sobie doświadczenie wyniesione z pracy w Teletorium. Poznałem sporo ludzi, doszkoliłem się w kontakcie z klientem, zapoznałem z procedurami zamawiania towaru, no i byłem na bieżąco z nowinkami technologicznymi. Polecam.
Yogurt 2016-03-02 13:36:02
Jestem całkiem zadowolony z okresu podczas którego pracowałem w Teletorium. Wszystko na miejscu, obowiązki nie były bardzo skomplikowane, klientela zadowolona. Wypłata ok, godziny pracy też.
Rozalia 2016-03-18 13:26:23
Bardzo dobry kontakt z szefem i współpracownikami. Dobra stawka i godziny pracy, naprawdę polecam jako pracę na kilka miesięcy-rok, bo jest fajna i opłacalna ;)
Jaco 2016-04-12 12:25:39
Bardzo polecam taką pracę - bardzo miło, przyjemna praca, stawki całkiem znośne. Jest dobrze.
Kamil Śląsk 2016-04-12 14:10:43
Atmosfera fajna, ale zarobki i umowy kiepskie.
Lisza 2016-05-05 11:55:02
Czas, by napisać o Teletorium. Bardzo dobrze mi się tam pracowało. Oczywiście były jakieś lekkie zatargi, szczególnie z niemiłymi i wymagającymi klientami, ale to codzienność, nie zmienia to mojego zdania o pracy. A to, mam całkiem dobre.
Ania 2016-06-08 11:17:38
Świetne miejsce do pracy. Naprawdę polecasz, szczególnie, jeśli to pierwsza praca. Można się sporo nauczyć :)
Zostaw swoją opinię o Teletorium - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teletorium