Kirby

Warszawa

Opinie o Kirby

japa 2015-01-25 15:20:25
ok
3
Pol 2015-05-04 14:38:25
No cóż ten portal jest ustawiony tylko na pozytywne opinie więc nie ma co pisać nawet gdy to jest prawda negatywna bo po 5 minutach usuną twoją opinię. Próbowałem ostrzec potencjalnych poszkodowanych o złodziejskim działaniu fałszywej firmy KIRBY działającej na TARGÓWKU przy ul. TURZYCKIEJ są to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oprogramowania komputerowego i Bazy Danych Osobowych.
3
byłem i sprawdziłem 2015-08-16 17:38:40
Wszystko ok ,dobre zarobki, call center działa ale to nie dla mnie. Po pewnym czasie praca męczy.
Byłem i sprawdziłem 2015-09-04 10:52:38
Mają podstawę 2500 na rękę plus prowizje no ale trzeba być w pracy od poniedziałku do piątku żeby dostać 2500 zł
4
Pracuje 2015-09-23 11:37:48
W firmie pracuje już jakiś rok, nie będę kłamał bo już mam dość osób które szukają lekkiej pracy i się ślizgają, praca jest ciężka!!!! Ale dobrze płatna średnie zarobki przedstawiciela to 3,5-5 tyś ale nie dla leszczy. Produkt Kirby jest drogi to prawda ale najlepszy, nie ma żadnej innej firmy na świecie która ma 101 lat i sprzedaje jedna rzecz! Wiec przed rozmowa jeżeli jesteś zaproszony na Tużycka 16 przeczytaj to i się zastanów czy chcesz cieżko pracować i zarabiać czy narzekać - jeżeli tak to nie przychodź.
Pomyłka 2015-09-24 12:27:13
Moja opinia dotyczy firmy SunRise system sprzedająca oprogramowanie a nie SunRise biuro handlowe- przepraszam za pomyłkę.
zadowolony 2015-11-06 13:39:57
Bardzo dobra firma, wyplata zawsze na czas a nawet wczesniej zarobki dosc dobre. Atmosfera super i ludzie tez. Polecam warto
okazalo sie super 2015-12-02 15:02:58
Byłem dzisiaj na szkoleniu, atmosfera super, sama praca tez mi odpowiada. Polecam!
2
mariang 2015-12-16 10:37:10
Wszystko ok praca ok zarobki ok atmosfera ok produkty ok.
Kasia 2016-07-22 13:02:40
Uwaga! nie polecam i przestrzegam!
Kłamią że jest podstawa, kłamią że są umówione spotkania, kłamią że nie chodzi się od drzwi do drzwi, kłamią z ilością sprzedaży - zawyżają, prowizja od sprzedaży jednego odkurzacza za 10 tysięcy to tylko 10 % minus podatek !! zakup ze stanów tego kosztuje 3 tyś reszta idzie do szefostwa ! 5 gęb do wykarmienia z mojej sprzedaży a klient dostaje 10 kilowego grata! Zgłosiłam firmę do skarbówki!!!
5
He 2016-07-28 14:38:04
Dzięki za info bez sensu w takim razie tak chodzić
andrzej 2016-07-28 14:49:25
A jakie warunki miałaś na umowie @Kasia? przecież nikt nie może ich zmieniać sobie od tak
miek 2016-08-04 11:53:42
@andrzej ludzie chyba umów nie czytają. Mimo, ze jest już XXI wiek i tyle się mówi o czytaniu umów, to mam wrażenie, że i tak w dalszym ciągu robią to bardzo pobieżnie i potem właśnie są takie narzekania....
janas 2016-08-18 23:17:05
jesteś najlepsza! ja też cię kiedyś podam nie koniecznie do skarbówki
gygu 2016-08-19 13:34:11
@miek - ludzie powinni teoretycznie uczyć się na cudzych błędach, a niestety czesto tak nie jest. Nie wiem czemu. tyle sie mówi o oszustwach, że trzeba czytać umowy i w ogóle być czujnym. a ludzie naiwni sa
Wojciech 2016-10-31 16:09:35
Nie polecam firmy od strony klienta, przedstawiciel słabo władajacy językiem polskim, zero wychowania, teksty ze jestesmy biedni bo pracujemy na etacie i nie kuopimy odkurzacza za 6 tysiecy to przegiecie.
Konrad 2016-11-24 18:55:43
Ludzie jak nie czytajcie umowy to tak jest. Poza tym jak myślicie, że dostaniecie 2500 za obijanie sie to powodzenia :) pracowałem 5 mies i byłem zadowolony
1
Zostaw swoją opinię o Kirby - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kirby