brak logo

Bud-Max II Piotr Rybowski

Żory

Opinie o Bud-Max II Piotr Rybowski

palec bozy 2010-10-03 23:24:11
firma jak wiele w polsce praca i nie pytac o kase.zalega z wyplatami nie placi delegacji.moze kiedys sie zmieni jak z firmy bedzie czerpal zysk lyzeczka a nie jak teraz chochla.
anonim 2011-01-09 13:29:39
palec bozy - 2010-10-03 23:24:11

firma jak wiele w polsce praca i nie pytac o kase.zalega z wyplatami nie placi delegacji.moze kiedys sie zmieni jak z firmy bedzie czerpal zysk lyzeczka a nie jak teraz chochla.

nigdy nie badz naiwny nie przyjmuj sie do tej firmy czlowiek nie wyplacalny oszust i zerujacy na naiwnosci ludzi jedynie co potrafi klamac w zywe oczy..niestety takich firm jest duzo...odradzam
czarny 2011-03-30 18:32:02
takie opinie najczęściej wydają osoby zwolnione z powodu alkoholu lub innych incydętów typu złodziejstwo
palec bozy 2011-11-11 11:48:36
Zadaje pytanie do P. kiedy wypłaci pani zalełą kasę byłym pracownikm,chyba że chonor p. nie pozwal????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
anonim 2011-11-19 22:51:50
czarny - 2011-03-30 18:32:02

takie opinie najczęściej wydają osoby zwolnione z powodu alkoholu lub innych incydętów typu złodziejstwo

ty palancie
mazury 2011-11-19 22:55:31
Ma nadzieje że wypłaci zaległe pieniądze jeżeli (usunięte przez administratora) ma jakiś honor.
ćwiara 2012-01-15 14:46:40
Pan (usunięte przez administratora)to człowiek żerujący na naiwności wszystkich dookoła włącznie z bratem którego gnoi jak psa.Człowiek NIEWYPŁACALNY na dłuższą metę, mający zaległości u kilkunastu byłych pracowników...Firma oważ nie posiada również żadnego sprzętu co tu dużo mówić nawet rękawice robocze trzeba kraść:(

UWAGA!!!tzw. firma Krzak z prezesem jeżdzącym wiecznie na oparach i czekającym na wirtualne przelewy.hahaha
Ps.Prezes kłamie w zywe oczy...pozdro Ukraince
zenek z cęgami 2012-01-15 14:52:06
(usunięte przez administratora).Pozdro dla dzbanów pracujących za friko :)
gruby 2012-09-04 17:14:07
a podobno teraz naciagaja kogos na jakiejs robocie we wroclawiu i krakowie moze ktos wie gdzie bo mi troche kasy wisi i chcialem odzyskac ale gdzie go szukac w polsce
TakJestTu 2013-04-29 14:47:06
Dalej to samo bez zmian NIEPOLECAM!!!
lucjan męczygąbka 2015-01-08 19:06:25
super, ja chętnie wejdę w taką współpracę z firmą Bud-Max II Piotr Rybowski. tylko z racji tego że my sezon głęboki sezon zimowy, firma prowadzi obecnie jakiekolwiek nabory albo rekrutacje na jakiekolwiek stanowiska? super by było ale napiszcie tez ile netto płacą w takiej firmie i czy miałbym szansę na umowę o pracę?
zdzis 2015-03-24 06:01:08
Z tego co sie orientuje to firma dziala na terenie Zor, gdzie jest sporo wyksztalconych i doswiadczonych osob szczegolnie w branzy budowlanej... Oczywiscie niektorzy zlosliwi moga stwierdzic, że gro specjalistow wyjechalo badz do Warszawy bądź za granice szukac szczescia, ale prawda jest taka, ze ten kto chce bedzie w stanie normalnie zarobic.
kolo 2015-06-03 10:00:01
a widział ktoś pana Piotrka żeby z nim pogadać czy jest szansa na zatrudnienie ?
pracownik 2015-11-29 13:11:14
panie rybowski sciemnianie ze Bautech nie wysłał przelewu to sciema a panem zajmie sie sąd i prokuratura juz nie dlugo jest nas wiecej wiec sie nie wyprzesz
ti8 2016-05-14 20:01:51
no nie wiem... w sumie usługi budowlanei np. uzbrajanie terenu to nie są chyba jakieś fuchy gdzie dostaniesz np. multisporta albo jakieś wycieczki do spa
Zostaw swoją opinię o Bud-Max II Piotr Rybowski - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bud-Max II Piotr Rybowski