brak logo

WERDUO Sp. z o.o.

Siemianowice Śląskie

Opinie o WERDUO Sp. z o.o.

anonim 2011-07-16 08:27:21
Nie tylko Ty ich szukasz :(
kiero 2011-11-16 08:19:28
Jest nowa oferta pracy dla kierowców, ( usunięte przez administratora )
\\\"figurant\\\" :) 2012-04-24 13:40:09
Gdyby treści zawarte w poprzednich wpisach były prawdziwe to nikt by ich nie usunął. Poza tym proszę nie mylić pojęć i nie wygłaszać nieprawdziwych opinii na temat Werduo. Spółka nie ma potrzeby ukrywania się przed wierzycielami bo nie ma długów a osoba o której Pan pisze nie jest jej udziałowcem.
kierowca 2013-06-04 18:11:15
Jak Ci kolego napiszemy prawdę o pracy w WERDUO to zaraz zostanie usunięty wpis. Ale napiszę Ci tylko chcesz mieć płacę za pracę to szukaj gdzie indziej.
anonim 2013-06-10 18:56:11
Wpisy na temat firmy Werduo nie zawierały żadnych wulgaryzmów, ani obraźliwych zwrotów, a były jedynie opiniami wierzycieli mającymi z kierownictwem firmy do czynienia, więc podtrzymuję radę- szukaj gdzie indziej, wybór oczywiście należy do Ciebie :)
kolo 2013-06-21 16:12:27
Umów się kolego na rozmowę w sprawie pracy i opisz co było to Ci zrobię korektę :)
ewos 2015-01-26 16:35:52
wpisów aktualnych brak więc wnioskuję że pracuje się tam dobrze, bo zazwyczaj wypisują tu osoby które mają negatywne zdanie o pracodawcach i w takim razie ze spokojem wyślę dziś dokumenty aplikacyjne, ale gdyby znalazł się ktoś kto napisze o wynagrodzeniu to juz całkiem bedę happy :-) :-) :-) :-)
miki 2015-03-31 16:12:16
może po prostu nikt nie pisze bo po prostu nikt już nie pracuje.. ja na stronie znalazłem informacje, że firma jest w likwidacji więc samo przez się.. chyba że to jakieś błędne informacje to może ktoś z aktywnych zdementuje ale tak wynika wpisu firmy do KRS i innych informacji w sieci, więc chyba nie wyślesz cv..
Adam 2016-05-20 18:45:57
@Kej czy ja wiem, czy tak mało. Konkurencja zawsze by się znalazła, ale jeśli firma sobie dobrze radzi, to nie musi się jej po prostu bać. W dzisiejszych czasach nikt nie może powiedzieć sobie, że konkurencji nie ma. Pytanie - kiedy pojawią się tutaj jakieś rekrutacje?
Zostaw swoją opinię o WERDUO Sp. z o.o. - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WERDUO Sp. z o.o.