brak logo

Zakłady mięsne Aleksandria

Aleksandria

Opinie o Zakłady mięsne Aleksandria

anonim 2009-03-25 11:41:53
Słowa kojarzące się z Zakłady mięsne Aleksandria (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Zakłady mięsne Aleksandria :
Najbardziej nie podobało mi się w Zakłady mięsne Aleksandria :
2
anonim 2011-01-27 12:32:42
A co jeśli chodzi o wycieczki integracyjne dla pracowników , organizują czy nie i dla kogo oranizauja tylko dla pracowników , czy dla małżonków też ??
różne żeczy o tym słyszałem :)
3
landi 2011-02-03 14:53:52
NIe organizują już wycieczek. W Aleksandrii co raz gorzej się dzieje.. złe, rządy, zła jakość, wysokie ceny, małe wypłaty = ZM Aleksandria
anonim 2011-04-15 14:03:50
Z tego co mówią inni to podobno pracować w biurze w aleksandrii to sama przyjemność... a płace wysokie i mnóstwo podwyżek. Ciekawe tylko dla kogo? ;] Zresztą praca przy uboju i rozliczanie tego to nic przyjemnego to może faktycznie jakieś premie są.
medalik 2012-03-13 17:24:35
cześc wszystkim-słyszałem że ZM aleksandria żle się dzieje,brak podwyzek,złe traktowanie ludzi przez kierownika jednym słowem [usunięte przez moderatora] .Odpiszcie czy to nprawda
landi 2012-06-03 13:20:13
sczera prawda niestety :(
i tu i tu 2012-08-30 22:54:40
Zgadzam sie ja pracuje w \\\'y...l w herbach i znajomi tak samo reagują na odpowieć gdzie pracujesz?! A właściciele tych firm pan ; [usunięte przez moderatora] i pan [usunięte przez moderatora] to koledzy więc jak ma być dobrze,wszysko dla siebie albo rodziny a nam prcownikom tylko zabrac! ! !
i tu i tu 2012-08-30 23:19:06
Na temat pensji nie ma sensu pisac,jak chcesz podwyżke to rok sie prosisz a jak juz dostaniesz to całe 30gr a najlepsze jest to ze brutto [usunięte przez moderatora] sobie robią z ludzi,a jak nie przyjdziesz w sobote to cię pani ;AN; tzw$derektor$ straszy zwolnieniem. Tylko stać i patrzeć ludziom na ręce:-P
gość 2013-03-30 03:40:26
Dział rozbiór majster i kierownik nie nadawają się do pełnienia swych stanowisk nie nadawają się kompletnie do kierowania ludźmi często [usunięte przez moderatora] krzyki w zakładzie po odejściu właściciela nikt nad niczym nie panuje rządzą ludzie co nie mają bladego pojęcia o produkcji
masaż 2013-04-12 14:48:53
jakie proponujes zmiany?
GoŚć 2013-04-12 18:13:52
GOSC AA zgadzam się z Tobą i popieram to.
1
bezstronny 2013-04-17 19:16:43
Nie wiecie co z nim zrobić? Pójść trzeba wyżej i pokazać co sie dzieje ale rzecz jasna że nie samemu tylko w kilka osób bo jednego to da sie zwolnić a kilku muszą posłuchać. Podpowiadam solidarność pracowników na zmianie tego kierownika. Pozdrawiam i powodzenia.
pold 2013-08-13 15:55:52
metoda pracy kierownia to ponizanie pracownikow odbieanie godnosci [usunięte przez moderatora] niesamowite [usunięte przez moderatora] tak wyglada praca w tej firmie a dyrekcja milczy
2013-09-10 14:24:52
Super zaklat wiesiek z Belgi
gość 2013-09-17 20:46:14
Jak taki dobry to po co pojechałeś do Belgi,jak byłeś tu to mówiłeś co innego
2
miro 2013-09-17 20:53:49
Fasel przychodź do zakładu jak lubisz wypić,nie dość że zarobisz to jeszcze popijesz .p.s kierownictwo--majster,i kierownik chłopy w deche
pracownik 2014-05-14 19:53:04
zdecydowanie nie polecam, dla kierowcy dają 10 zł/h brutto, po pierwszej umowie obiecują zwiększenie stawki a jak przychodzi co do czego to ucinają temat. Pracujesz długo i nic z tego nie ma, ani pieniędzy ani przyjemności. Robią co chcą a pracowników traktują jak niższą rasę. wykorzystują do cna, a jak bierzesz wolne to wysyłają zwolnienie :)
1
gość 2014-06-09 01:06:18
To co się dzieje w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie... Na początek płacą poniżej najniższej krajowej.... Przychodzisz pierwszy dzień do pracy i odrazu masz (usunięte przez administratora)tak jak ludzie którzy pracują tam po 15 lat... w dodatku ciągle Cię poganiaja, żadnego instruktarzu stanowiskowego, nawet nie przedstawili mnie przełożonej, nie powiedzieli co do czego . Praca na pakowaniu/produkcji jest bardzo ciężka, wyczerpująca szczegolnie dla kobiety - trzeba dźwigać... Nie polecam najgorszemu wrogowi! Atmosfera beznadziejna... czułam się jak popychadło... śmieć. (usunięte przez administratora)Na produkcji pracują w większości starsze kobiety... przepracowane, zmeczone życiem... Prawie nikt się nie usmiecha... (usunięte przez administratora)
2
vi 2015-01-07 21:41:55
Nie potrzeba specjalnego wykształcenia, co więcej niektórzy majstrowie nie posiadają żadnych umiejętności i nie znają się na swojej robocie.
Ogólnie praca taka jak wszędzie tylko ludzie... Niektórzy w porządku, pomocni, wiedzą co mają robić, a o innych nie będę pisał bo szkoda nerwów.
Danka 2015-02-11 23:25:06
w parowce jest 14E dodatkow do zywnosci z tego 6 szkodliwych w kielbasie np podwawelskiej 7 E dodatkow za co sie placi za chemie
1
aaaaaaa 2016-04-15 22:36:00
Ale to forum o warunkach pracy a nie o tym czy ci kiełbasa smakuje...
sfrustrowany 2016-06-07 22:28:07
Roboty w (usunięte przez administratora) ludzi mało, traktują wszystkich jak śmieci - żadnego szacunku dla ludzi nie mają - czy majstrowie, czy kierownik , zarobki do (usunięte przez administratora) , kierownik to się nadaje do zamiatania placu, a nie do zarządzania ludźmi - pojęcia o czymkolwiek brak. Zresztą tak jak ci w biurze co siedzą, "zarządzają" i planują. Tylko kasę potrafią liczyć, no bo marketing 40% premii ma od sprzedaży, a ty szary robolu z produkcji (usunięte przez administratora) , zamknij pysk i ciesz się, że masz robotę. Zastraszanie i mobing na każdym kroku. Ogólnie praca dla zdeterminowanych i wytrwałych. Nie polecam...
3
janek 2016-06-20 10:10:53
ale skąd wiecie, że marketing 40% premii ma od sprzedaży? Wydaje mi się, że tutaj jednak hndlowcy mają większe prowizje z tego tytułu, a i na produkcji jest tak, że są dodatkowe korzyści z tego tytułu, wiec i na premie to na pewno się jakoś przekłada.
5
Zostaw swoją opinię o Zakłady mięsne Aleksandria - Aleksandria
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady mięsne Aleksandria