brak logo

zakłady mięsne dobrosławów

Puławy

Opinie o zakłady mięsne dobrosławów

pracownik 2011-09-30 12:05:58
Witam. Jestem pracownikiem tej firmy od ponad roku czasu, mam jednak porównanie z innym miejscem zatrudnienia, podobnej branży. Nie jestem spokrewniona z nikim pracującym oraz kierujacymi siecia tych sklepów. Nie odczułam nigdy w żaden sposób dyskryminacji a kierowniczki (w brew temu co było pisane wyżej) bardzo angażują się w swoją pracę i uważam, że są to dobrze dobrane osoby, na właściwych stanowiskach. Nie zapominajmy, że praca kierownicza to jednak duża odpowiedzialność i nie sądzę żeby połowa z WAS się do tego nadawała. Natomias P. [usunięte przez moderatora] jest w moim odczuciu wymagającym kierownikiem ale jeżeli ktoś dobrze pracuje to nie ma żadnych problemów. Ponandto uważam, że na podobnych forach można napisać wiele głupot, którymi nie zawsze należy się kierować, ponieważ ludzie są różni i nie każdy się do tej pracy nadaje. Powinno się właściwie dobierać słowa korzystając z forum ponieważ nie zapominajmy, że można zrazić do takiej pracy ludzi chętnych i nie powinno się operować nazwiskami.
owsik 2011-09-30 15:28:32
Witam byłam pracownikiem tej firmy. Pracowało się ok odeszłam tylko ze względów finansowych. Atmosfera była dobra, kierowniczki a zwłaszcza p. [usunięte przez moderatora] jest osobą odpowiednią na to stanowisko. I wogule nie rozumie wcześniejszej opini.
anonim 2011-09-30 16:04:02
Pracuje w sklepach tej firmy ok. trzech lat nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem jak jest opisane.Pani [usunięte przez moderatora] to jest odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.Pani [usunięte przez moderatora] szacunek i niech PANI dalej będzie sobą.
anonim 2011-09-30 21:05:38
WItam .TEZ jestem pracownikiem firmy.w opinii ANONIMA dodanej kilka dni temu nie ma za grosz prawdy. zgadzam sie z opinia przedmówcy ze jesli ktos pracuje uczciwie i lojalnie nie ma problemów . Obie kierowniczki obecnie panujace są własciwimi osobami na własciwym miejscu .ZAWSZE słuzą pomocą i zawsze mozna na nie lixczyc w sprawach zwiazanych z działalnoscia firmy .a takie oszczerstwa wypisywane na forum z wymienianiem imion podlega pod działalność prokuratury. Szkoda mi ludzi którzy SWOJE niepowodzenia i brak doświadczenia w branży próbują zwalic na złe funkcjonowanie firmy , zwierzchników i wspólpacowników POZDRAWIAM
mario 2011-09-30 23:13:45
Ja jestem byłym pracownikiem firmy, nie należałm do rzekomych znajomych ani rodziny P. [usunięte przez moderatora] i nie zgodzę się z oszczerstwami, które padły pod adresem P.[usunięte przez moderatora]. Jestem osobą postronną i uważam że P. [usunięte przez moderatora] jest konsekwentną, wymagającą, odpowiedzialną, kierowniczką , jak trzeba to opierniczy, ale umie również , pochwalić i docenić (nie rodzinę i znajomych ) podziwiam za to tą kobietę. Pracowałam ponad dwa lata i nie mogę nic złego powiedzieć o P. [usunięte przez moderatora] bardzo dobrze mi się współpracowało z dziewczynami i z kierowniczkami (nie jestem ani rodziną, ani znajomą żadnej kierowniczki ) a jednak mile wspominam pracę w Dobrosławowie
pracownik 2011-10-01 08:02:07
pracuję tu już od 2 lat, ale jeszcze z takimi oszczerstwami na temat p. [usunięte przez moderatora] się nie spotkałam. ten kto to napisał niech następnym razem się zastanowi, a dopiero pisze. jaka rodzina jacy znajomi?kompletne głupstwa. zamiast pisać takie durnoty to kup i poczytaj dobrą książkę. p. [usunięte przez moderatora] to dobry kierownik,a to że jest wymagająca i konsekwentna to dobra cecha.
anonim 2011-10-01 15:24:33
Witam.pracuje w tej firmie od niedawna (i podkreślam) nie jestem rodziną pani [usunięte przez moderatora] i nie spotkałam się z czymś takim co opisuję anonim ,kierowniczki są sprawiedliwe w ocenach a jeśli komuś się nie chce pracować to musi szukać pracy gdzie indziej,a nie oczerniać innych.


anonim 2011-10-01 17:25:30
Witam.A czy zatrudnienie [rodziny czy znajomego]to przestępstwo ????Na jakim świecie ten anonim żyje?Pracuje w jednym ze sklepów tej firmy a kierowniczki to fajne kobitki.Zaznaczam że nie jestem ani znajomą a tym bardziej rodziną.Pozdrawiam wszystkie dziweczyny ze sklepów i kierowniczki.
1
legenda 2012-01-20 21:09:09
Cz w Świdniku jest tylko jeden sklep mięsny?Jeśli nie odpowiada mi forma obsługi lub jakość sprzedawanego towaru to omijam taki punkt szerokim łukiem.Ale część osób wypowiadających się na tym forum utarczki z obsługą traktują chyba jako główną rozrywkę dnia.Polecam uśmiech w kontaktach z ludzmi,a zostanie wynagrodzony miłą obsługą i pięcioma plasterkami szynki wyciętymi z pięciu kawałków,a ja będę stała krócej w kolejce i szybciej będę w domu.
1
anonim 2012-06-18 21:45:13
wyroby bardzo smaczne są kupuję wędlinę praktycznie codziennie i dużo moich znajomych również robi zakupy na stoiskach mięsnych tej firmy ale jedno co mi się czasem nie podoba podejście do klienta ostatnio robiłam zakupy w kauflandzie w sumie to zawsze tam robię i Pani była bardzo nie miła zachowywała się jak bym nie potrzebnie robiła tam zakupy być może miała zły nastrój można zrozumieć zmęczenie tej Pani taka szczupła mała blondynka może ta praca za ciężka ona taka wątła ale niech pamięta że nie wszyscy klienci są marudni czasem tez potrzebują tez zachęty i propozycji jaką ma kupić wędlinę badzmy ludzmi ocena za wędlinę bardzo dobra ale tej pani dam mierną ocenę
creative 2012-09-01 17:05:41
Produkty smaczne(co jest rzadkością),współpraca nie zawsze :(
1
Vicki 2012-11-11 20:34:21
Witajcie
Jesli chodzi o kierowniczki to pani [usunięte przez administratora]to super babki uczynne pomocne pozdrawiamy szefa dziewczyny z krakowa
sklepowa 2012-11-19 16:23:58
Były dwie kierowniczki było wiadomo kto za co odpowiada i do kogo się zwrócić w razie potrzeby. Teraz jest 4 i jest motłoch i rozgardiasz. Nie wiadomo kto jest od czego a każda mówi i nakazuje co innego. Pani [usunięte przez administratora]to szkoda gadać. Osoba absolutnie nie nadająca się do tej roli. Jedynie Pani [usunięte przez administratora] to wie o co chodzi i zna się na tym co robi. Reszta na siłę chce się wykazać a sama nie bardzo zna się na czymkolwiek.
Anonim 2012-11-21 17:22:38
Jestem klientem i często robię zakupy widać po atmosferze pań ekspedientek że zawsze są uśmiechniete nigdy nie widziałem żeby coś było nie tak pomocne uczynne które potrafią doradzić jestem zadowolonym klientem bo zawsze byłem dobrze obsłużony i po odejściu od kasy było dziękujemy zapraszamy ponownie a ja będę polecał znajomym wasz sklep bo mają dobre wyroby a wędliny są pyszne
krakowianka 2012-12-10 11:27:24
Prawie codziennie robię zakupy na stoisku w Kauflandzie. Mają duży wybór i konkurencyjne ceny co do marketu. Jestem bardzo zadowolona z produktów jak i obsługi sklepu. Wyroby naprawdę pierwsza klasa.
ktoś 2012-12-23 11:41:48
daruj sobie to podlizywanie, na każdym sklepie znajdzie sie jakiś fałszywiec który myśli że jak sie podliże to coś ugra .
klient 2013-02-19 13:40:44
ja nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy przychodza do tego sklepu tylko po to zeby ponarzekac i wyzywac sie na sprzedawczyniach! skoro sie nie podoba to robcie zakupy w innym sklepie. wy byscie chcieli zeby te sprzedawczynie jak roboty chodzily, czepiacie sie slownictwa a sami potraficie zrobic awanture i sie wydzierac na bogu ducha winna sprzedawczynie ktora dostala taki towar jaki dostala. skoro sie nie podoba to NIE KUPUJCIE TAM a nie przychodzicie i wyladowujecie swoja zlosc jak was ktos sluzy. Ciekawe jak wy byscie sie zachowywali bedac na miejscu tych pan. troche empatii!! ze syf za lada maja?! a jak maja na biezaco sprzatac skoro ludzie stoja w kolejce dl;ugiej i aby sie irytuja bo im sie wydaje ze panie powinny sprzedawac i wszystko robic z predkoscia swiatla. zastanowcie sie czasem
Pracownica z mięsnego 2013-03-14 22:06:18
....świeże.... piszemy przez "ż" a nie "rz" więc zanim zaczniesz pouczać innych najpierw sam sie naucz!!!!
1
1342 2013-03-15 10:44:14
Ja robie zakupy na Kuflandzie w Puławach, tam są bardzo miłe panie, obsługa jest super, panie sa zawsze usmiechnięte miłe i sympatyczne. A klient potrafi być naprawde bezczelny i czepia się wszystkiego , a to stoi za długo w kolejce. Ale jak robi zakupy w samym Kauflandzie gdzie stanowisk kasjerek jest osiem to nie narzeka ,że za długo stoi tam dziewczyny sie mozolnie ruszaja. Najlepiej jest wyżyć na dziewczynach ze sklepu miesnego. Pan [usunięte przez administratora]ma fajne dziewczyny.A wy ludzie zastanówcie się czasami i postawcie sie na miejsce tych dziewczyn-jestem ciekawy jak wy byscie pracowali...
2
anonim 2013-07-30 16:59:59
anonimek - 2013-02-21 17:54:48

naucz się polszczyzny i pisowni bo z tego co widać to jesteś matołem który pisać nie umie a błedy ortograficzne każdy umie pisać wróć się do szkoły.A wracając do tematu wyżej narzekających klientów to dużo takich bo skoro przychodzę po mięso to powinno być świeże i nie wyleżałe i powysychane co to za firma zatrudnia ludzi którzy pisać nie umieją poprawnie a wciskają ludziom kity że świerze ludzie i opamiętjcie się co kupujecie i co kupujecie a panie sprzedawczynie weż cię się do roboty i nie opierajcie się o lady bo to o was świadczy jaki syf jest za mięso w ladzie sprzedajecie
spójrz lepiej na swoja pisownię ignorancie twojego pierwszego zdania nie sposób zrozumieć! jesteś śmieszny i pewnie bardzo pokrzywdzony przez życie skoro się wyżywasz na forum. "co to za firma zatrudnia ludzi którzy pisać nie umieją poprawnie a wciskają ludziom kity ze SWIERZE" to jest jeden z wielu przykładów ze to ty jesteś nieukiem. i nie dziwie się tym paniom które wciskają tobie nie ŚWIEŻY towar bo widocznie jak widzą takiego klienta który jest debilem i nic mu nie pasuje a dodatkowo się wyżywa na sprzedawczyniach oraz wymyśla głupoty to może to robią po to żebyś tu nie wracał!!!!!!!!!!!
1
pracownik 2013-08-27 12:02:59
minimalna pensja a premie ucinane bo dom trzeba postawić
2013-09-05 15:07:50
Na kazdym sklepie u pana[usunięte przez administratora]coś sie dzieje,ale w Gołebiu sA dziewczyny nie obliczalne. Raz że są bezczelne to wciskaja stary towar, a szczególnie ta nie miła pani z Puław czy pan [usunięte przez administratora]nie może zmienic persolelu na jakies miłe i sympatyczne panie. ja zakupów robic u pana nie bede dopóki te dwie panie będą pracować. One są poprostu hamskie i bazczelne.
Sopelek 2013-10-05 17:56:39
Jeśli chodzi o sklepy - jak każda praca w Polsce - rób wszystko, nie chciej za to nic. Pensja najniższa, nie dajcie się nabrać na jakieś premie czy dodatki. To fikcja. Praca ciężka, odradzam osobom z wrażliwymi kręgosłupami
2013-10-05 20:50:47
To prawda praca na sklepie miesnym jest bardzo cieżka. Wiem cos na ten temat ,bo sama w takim sklepie pracowałam, tylko nie u pana [usunięte przez administratora]nie dosyc, ze jest ciezko to pracuj za te marne 1000zł, smiech na sali, ty musisz sie na charowac jak głupia, a szef jak przyjedzie to jeszcze cos mu nie pasuje . W Polsce tak właśnie jest nie wiem jak pan [usunięte przez administratora]płaci dziewczynom na sklepach , ale zapewne najnizsza srednia.
gregory 2014-03-23 23:19:53
Tempo, jak mniemam, to w tym komentarzu mówiącym o 1000 ktoś się pomylił i wpisał złą kwotę, tylko nikt tego nie zdementował niestety, bo to mało realne jednak.
Janek 2014-03-26 15:28:03
Tez mi się wydaje, że zakłady mięsne dobrosławów płacą lepiej, bo inaczej już dawno jakaś instytucja zrobiłaby z nimi porządek.
teenage_warhead 2014-04-06 12:43:38
Wczoraj, na hali targowej w Puławach, kupiłem piersi z kurczaka. Panie zapewniały, że są wczorajsze. Dziś wyciągamy z lodówki - smród (inaczej tego się nie da opisać) w całym mieszkaniu. Panie dobrze wiedziały, że piersi są zepsute, dlatego, że przed odpowiedzeniem na pytanie czy piersi są świeże, skonsultowały się między sobą co mają odpowiedzieć.Niestety nie zwróciłem na to uwagi:/ Odradzam zakupy w sklepie, bo byłem jawnie oszukany.
były klient 2014-04-19 18:58:50
sklep w Gołębiu to już przechodzi sam siebie - swoją drogą to te przemiłe panie ekspedientki to same panu klientów ze sklepu wypieprz... panie A.
Zmień Pan personel albo zamknij ten bezpański pierdzielnik rządzony przez sprzedawczynie
CrazyCow 2014-04-19 20:20:48
Jak szukacie pracy to proponuję wybrać jakąś inną, poważniejszą niż tą firmę, bo ta nie szanuje ani klientów ani swoich własnych pracowników. Najniższa krajowa, ciężkie warunki, brak podwyżek, a ogromne wymagania, do tego sto różnych kierowników, w tym każdy mówi co innego (warto zobaczyć jakie tipsy mają panie regionalne...).

Produktów też nie polecam robione po kosztach, 50% mięsa w mięsie i cała lista składników E, sprawdzajcie przy zakupach metki z datami przydatności, bo różnie z tym jest. Nic nie dajcie sobie wcisnąć czegoś z polecenia sprzedawcy i sprawdzajcie czy nie kroją wam z gorszego, wyschniętego kawałka.

Ogólnie nie polecam ani pracy ani wędlin, możliwe jest tylko mięso, pod warunkiem że trafi się na świeże.

Pozdrawiam!
2
Adam K. 2014-06-16 16:23:16
Witam chciałbym pracowac na ubojni Dobrosławów jako pracownik fizyczny tzn nosic skrzynki z mięsem czy sprzątać krew, flaki itp itd proszę kogoś o kontakt telefoniczny 501-502-775 Bardzo mi zalezy na pracy. Takie warunki jakie tam panuja w żadnym stopniu mi nie przeszkadzaja
2
Timmy 2014-08-11 20:24:19
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia.
Wiele spraw nadawałoby się do Sądu Pracy . zdecydowanie NIE POLECAM NIKOMU!!!
a;;;;; 2014-09-09 23:05:26
tomaszku nie podlizuj się szefowi ,i tak za to premii nie dostaniesz.
claudia 2014-09-16 21:01:40
MAM NADZIEJĘ ŻE TE PANIE KTÓRE TAK OSZUKIWAŁY NA WADZE JUŻ NIE PSUJĄ REPUTACJI FIRMIE ANI INNYM KOLEŻANKOM U MNIE W PRACY DOSTAŁYBY DYSCYPLINARKĘ
a;;;;; 2014-09-17 22:17:27
Te panie które tak oszukiwały na wadze nie popsuły reputacji swoim koleżankom bo one wszystkie robią dokładnie to samo.W ten sposób potrafią dorobić sobie drugą wypłatę.Należałoby pozwalniać je wszystkie począwszy od najstarszych stażem i zabronić im robić sobie remanenty na własną rękę,bo mają wszystko pod kontrolą.
1
Olga 2014-10-03 10:29:13
Witam bardzo serdecznie jestem w sumie stała klientką stoiska mięsnego "Dobrosławowa" od kiedy otworzyli punkt koło poczty na ul.Skłodowskiej jestem tam co drugi dzień wychodząc z pracy i jestem zadowolona z obsługi "dziewczyny" są sympatyczne nawet jak czasem widać już po nich "duże zmęczenie" to umieją doradzić uśmiechnąć się. Parę dni temu miałam okazję robić zakupy na ul Okulickiego kilka razy gdyż było mi wygodniej zaparkować auto wracając z pracy i nie mam pozytywnej opinii na temat tych "Pań" są dość nie miłe nie obrażając wyglądają "nie czysto" no i to długie oczekiwanie aż łaskawie obsłużą.Rozumiem potrzeby ludzi gdyż też mam swoje nałogi"palenie papierosów" ale w pracy nawet nie mogę sobie pozwolić na to gdyż jest zakaz a tutaj Pani zanim spali zanim rozejrzy się co się dzieje koło budynku trzeba czekać bardzo długo.Dlatego wróciłam "do moich dziewczyn na ul.Skłodowską" tam się wchodzi i czuje porządek czysto i "dziewczyny" wyglądają czysto.Wyroby są bardzo dobre także nie ma co na nie narzekać.
stała klientka 2014-10-10 10:19:12
Dzień dobry w odpowiedzi na ten post absolutnie sie nie zgadzam, jestem codzienną klientką tego sklepu ,jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło abym była zle obsłużona.
Zawsze mi doradzą co kupić jak też często rzucą pomysł na obiad ,i dzięki im za to że wchodząc do sklepu człowiek nie czuje się intruzem ,oraz anonimowym klientem.Jeśli chodzi o czystość tego sklepu nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń , a ta pani jeśli czuje się nie zauważana przez te Panie to jej błąd albo czuje się kimś ważniejszym niż one to polecam zakupy na skłodowskiej a nie oczerniać innych.
ulubiency 2014-10-19 18:14:46
jesli chcecie byc niewolnikami zatrudnijcie sie u amanowicza w lublinie trzy nieudane rewidentki pilnuja jak psy pomiataja ekspedientkami jak sie tylko da tylko wybrancy maja fory moga robic co chca kombinowac ile sie da za ich zgoda najwyzszy czas aby wlasciciel sie tym zainteresowal szkoda utrzymywac je zatrudniac na to miejsce jeden solidny menedzer polecamy pracownicy
sprawiedliwy 2014-10-27 20:28:06
najwięcej do powiedzenia mają jak zwykle pracownice, których lenistwo i nieuczciwość przekraczają wszelkie normy. Pracowałam w tej firmie i naprawdę nie jest żle, jak się robi swoje i jest się uczciwym to wszystko jest w porządku, a kierowniczki to panie na poziomie, oczywiście dla tych którzy jakiś poziom mają...
1
Fachowiec 2014-12-29 09:15:57
Panowie i Panie nie polecam pracy w Z.M Dobrosławów na żadnym stanowisku pracy Prezes jest niezrównoważony delikatnie to powiedzieć zero szacunku dla pracownika. Kto chce podjąć prace lepiej dowiedz się więcej o tej firmie od byłych pracowników i obecnych ale nie od przydupasów!!! zarobki nędzne sklepowa 1200 zł jak nic nie obciąży kierowcy busa 1500-2000zł max oczywiście bez tacha i (przeładowani)obciąża za przepał bo się nie da od poniedziałku do soboty (na żywcu więcej trochę zarabiają ale pracują 300-400 godzin żadna rewelacja i śpią po rowach i przystankach oczywiście przeładowani bez tacha (magnez) na międzynarodówce nie jest lepiej tylko magnes i na produkcji wcale nie jest lepiej warunki i presja kwadrata . Może ktoś by zainteresował się zwrotami mięsa zwróconego ze sklepów które się nie sprzeda i już śmierdzi i wraca z powrotem do produkcji na zakład z m Dobrosławów. Wędliny w sklepach firmowych z m Dobrosławów są odświeżane myte ponieważ niema zwrotów i sklepowa musi sprzedać lub sama kupić.Jak ma ktoś pytania chętnie odpowiem coś o tej firmie wiem i wiele lat znam od podszewki.
8
Mariola 2015-04-22 09:13:28
Zgadzam się sama pracowałam w tej firmie bardzo długo jeśli chodzi o zarobki to najniższa krajowa kierownik troszkę więcej. Jeśli chodzi o właściciela jak jest wszystko wpozadku on też się nie czepia, trzeba.Panie rewidentki to spoko dziewczyny lecz nie lubią lenistwa i kombinatorstwa.
A jeśli chodzi o te odbijanie na kasie to prawda czas najwyższy coś z tym zrobić. Jakby zwolnić wszystkie stare pracownice to młode nowe na pewno by nie kombinowały
3
ewa 2015-06-20 17:44:19
Ile zarabia sie miesiecznie z zakladach miesnych dobroslawow? Jak wyglada dzien pracy na produkcji? Chodzi mi czy to jest praca na zmiany i jak sie to prezentuje godzinowo. Czy umowy sa podpisywane z pracownikami czy jest to praca na czarno? Z Waszych opini to nie wyglada za ciekawie. Chcialabym zarabiac 2400 zl miesiecznie. Dodatki mile widziane. I oczywiscie 40 godzin tygodniowo nie wiecej. Czy sa takie szanse
Klijent 2015-07-22 20:55:41
Jak maja nie oszukiwac jak locza im ubyyki tylko 2% a wszedzie i sklepach miesnuch jest 4%za remanent placa z wlasnej kieszeni nic w papierach niema. Zr remanent wyszedl na minusie za to jest potracenie z wyplaty a nie z kieszeni pracownika ktos tu kreci niezla kase ciekawe czy szef wie czy daje ciche przyzwolenie na tego typu praktyki inaczej KRADZIERZ PIENIEDZY OD PRACOWNIKOW BO NIGDZIE NIEMA PLAC ZA REMANENT Z KIESZENI TYLKO Z WYPLATY I MUSI TO BYC NA ODCINKU Z WYPLATY!!!!!!!!!!!!
1
Syl87 2015-08-27 09:56:01
Same złe rzeczy!!!Nie radzę tam szukać pracy.
2
obywatel 2016-03-21 15:40:32
lublin żelazowej woli panienki łaskę robią,że sprzedają wędlinę a jak już muszą zacząć nowy kawałek to byle tylko klientowi skórkę wcisnąć.sklep otwarty do 16 czy 17.00. poza tym wędlina dobra to była dopóki firma nie zaczęła oszczędzać na surowcu w towarze. czasami wygląda że pół na pół z wodą .kpiny z klienta w biały dzień pod ochroną prawa
2
ktoś taki 2016-09-18 17:27:16
dobre dobre ha ha. na każdym sklepie zakłamanie fałsz i ploty tylko jedna z kierowniczek jest ok reszta jeszcze trochę to rozchyli poślady żeby je całować prosto w CENTRUM uwielbiają to szczególnie jedna.
ktoś taki 2016-09-18 17:28:54
dobre dobre ha ha. na każdym sklepie zakłamanie fałsz i ploty tylko jedna z kierowniczek jest ok reszta jeszcze trochę to rozchyli poślady żeby je całować prosto w CENTRUM uwielbiają to szczególnie jedna.
1
ktoś taki 2016-09-18 17:38:47
dokładnie tak jest. ( usunięte przez administratora ) kręcą na swoją stronę oraz stare pracownice zrabiają dniówki.
1
ktoś taki 2016-09-18 17:45:35
jak się milczy to ma się potem obrobioną odpowiednio du... owszem są tematy które należy przemilczeć ale nie TĄ parodię:-)
1
qqrydza 2016-09-18 20:58:43
jakie tematy chcesz konkretnie przyjacielu przemilczeć? jako przyszły ewentualnie by moze pracownik tej firmy jednak sądzę, że powinnam wszystko wiedzieć co się da. a poza tym to uważam wędliny z ich sklepów na najlepsze w Radomiu, czuć że naturalne bardzo są
1
były klient 2016-11-09 13:16:58
Moja opinia dotyczy sklepu firmowego nr.28 w Lublinie przy ul.Braci Wieniawskich 5.Obie panie obsługujące stoisko mięsne są bardzo nieuprzejme,aroganckie a nawet można powiedzieć pyskate.Często próbują sprzedać mięso lub wędlinę nie świeżą.Oszukują na wadze.Na zwróconą uwagę,ironicznie się uśmiechają i bardzo arogancko odpowiadają lub komentują.Jest to opinia moja oraz moich sąsiadów i znajomych.Nie będziemy tam robić zakupów oraz innym odradzamy,dopóki obsługa nie zostanie zmieniona. Bardzo zawiedziony klient
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne dobrosławów - Puławy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne dobrosławów