brak logo

Toshiba

Biskupice Podgórne

Opinie o Toshiba

ja 2016-01-10 11:08:23
w tej firmie zresztą gnębi się młodych ludzi,rzuca ze stanowiska na stanowisko a stare baby które od lat mają stałe stanowiska niedługo korzenie zapuszczą.Poza tym jest polityka pozbywania się młodych ludzi bo oni sobie gdzie indziej pracę znajdą, a stare nie.I tak trzymają nieużytecznych pracowników od lat a młodych już dawno się pozbyli.
a 2016-01-10 12:04:44
I tak sie dzieje jak sie dzieje mlodzi dobrzy zdolni w wiekszosci odchodza zostaja sami starsi reworkow coraz wiecej wpadek coraz wiecej wtop i glupich bledow coraz wiecej lepiej nie bedzie
gosc 2016-01-10 13:15:23
Grazyna i Mirka to klony a jedna piękniejsza od drugiej
stara baba 2016-01-10 13:33:51
stare też chciały odejśc ale im nie dali ,a co się tyczy reworków to wiek nie ma nic do tego a to co "STARE" wiedzą i robia to MŁODE muszą się tu zestarzeć aby tak robić i mieć o tym co robią jakie takie pojęcie
gk 2016-01-18 18:57:58
Of kiedy te dwie zmiany wchodza?Wiecie cos?
kjjkj 2016-01-18 19:11:44
predzej zamkna niz stworza 2 zmiany
1
anonim 2016-01-20 22:38:46
Czy ja wiem czy tak zamkna byl taki kryzys straszny przez ponad rok i jakos firma wykaraskala sie z tego a bylo naprawde gorzej niz zle i bardziej niz pewne ze zamkna bo tyle to trwalo teraz jest styczen tak zwany martwy sezon a zamowien wcale nie malo o postojach nie ma mowy a na luty i marzec ponoc bardzo duzo zamowien jest takze nie wiadomo co wymysla
abcde 2016-01-23 23:42:04
Firma staje na nogi,bedzie duzy plan,sa podpisane nowe Unisys oby jeszcze dali tylko podwyzki
Bartek 2016-01-28 10:09:47
szukam pracy ale dowiedziałem się że musze otworzyć działalność jako przedstawicel handlowy? Czy wszyscy przedstawiciele tez mają ? dajcie znać jak się na tym wychodzi (zarobkowo)- bardzo mi zależy na waszych opiniach.
pgi 2016-02-11 16:17:38
to prawda te starowinki to emerytury co prawda nie doczekają,ale będąc pewne że sa najlepsze porozpadaja sie jak telewizory na paletach pojada
pgi 2016-02-11 16:21:16
hahaha
ktos 2016-02-12 17:05:29
Myslisz,ze dla Ciebie czas zatrzyma sie w miejscu???? Bardzo szybko sie zdziwisz :)
anonim 2016-02-16 21:08:06
Tzn??????
zielony 2016-02-23 18:52:03
Radze pani senior i jej bystrym zapracowanym zielonym dziołchom z montażu k1 wziąć sie do roboty a nie stać w kółeczku i obgadyać ludzi bo to słychać a zreszta same na siebie pózniej gadacie.W końcu ktoś złoży skarge na wasze leserstwo
OJOJOJ 2016-02-24 21:03:19
To jest przewoźnik oraz bus trasy Stary Henryków oraz Ząbkowice śl.
4
ulka 2016-03-16 11:39:14
Widziałam, że trwa rekrutacja na stanowisko telemarketera w Poznaniu. Praca wydaje się w porządku, bo od 8 do 16. W końcu weekendy wolne... Czy ktoś się może orientuje jaka umowa wchodzi w grę?
wer 2016-03-18 13:32:12
@ulka ja tez wizialem wlasnie to ogloszenie od nich do zadan takiej osoby nalezy umawianie spotkań dla przedstawicieli handlowychWsparcie dla działu handlowego
Zenek 2016-03-19 20:56:14
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
Zenek 2016-03-19 21:00:47
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
mała 2016-03-21 20:35:32
do Zenka-a od kiedy to forum danej firmy może mieć wpływ na szukanie pracy i jaka jest zależność miedzy istnieniem tego forum a dostaniem pracy? to jest forum dla pracowników tej firmy a nie kandydatów do pracy
1
ut 2016-03-23 21:14:10
No mam nadzieje ze nie dadza podwyżki tym nierobom i leserom zielonym.Bezczelni najmniej robicie a najgłośniej krzyczycie o podwyżke
Zainteresowany 2016-04-16 00:07:02
Dlaczego w tv serii 74 są w 2016 roku problemy z funkcjami SMART? Czy Smart w tych modelach będzie rozwijany?
Zenek 2016-04-24 13:59:32
Ależ ma, bo takie forum właśnie po to jest żeby potencjalny pracownik wiedział gdzie się pcha !!!. Chyba nie rozumiesz idei jego działania?, bo ma na celu dzięki opiniom pracowników pomagać w wyborze pracy. Pamiętaj że to nie jest twój prywatny blog, a strona która ma pomagać. I jeśli jakaś firma nie istnieje to i takie forum nie ma prawa bytu.
gostek 2016-05-01 15:07:08
Powiem tak-ludzie nie pchajcie sie do tego syfu,nie dosc ze zero szacunku wobec ludzi,to jeszcze najmniejsze zarobki na calej strefie,liderzy stoja w grupkach i obgaduja innych albo kreca biznes latajac po hali i sprzedajac ryby,ciuchy i wszystko co sie da zeby tylko jak najmniej zajmowac sie robota bo przeciez szaraki odwala za nich.Dziwie sie ze lajni na to przyzwalaja,albo tego nie widza albo nie chca widziec.Ale to wlasnie dlatego ludzie odchodza do innych firm.Stawiacie na agencyjnych?Ok,ale za kilka miesiecy przez taka polityke ta firma upadnie.Do roboty zagonic tych zielonych co sie nudza i linki swojej nie maja.A w zagrodach po co tylu ich siedzi?Trzech trenerow?Dwie od audytow?Tylu koordynatorow w tym jedna wiecznie przeprowadzajaca prywatne rozmowy przez telefon?Nigdzie nie ma takiego nieposzanowania czlowieka jak w tym zakladzie
sss 2016-05-12 14:43:49
Witam czy ktoś wie przez jakie agencje pracy mogę się tu dostać
Łosiu 2016-06-02 16:20:31
Słyszałem że ostatni technik UR się zwolnił
gosc 2016-06-16 21:54:24
A ja słyszałam ze compal nas sprzedał i szykuje sie niezły syf
Mała Miss 2016-07-01 09:08:21
Że jakiś Turek compala kupił.
Bez praciwników i będzie sam magazyn bez produkcji.
Tak na prawdę to nic nie wiadomo, a krążą tylko słuchy.
3
hs 2016-07-01 19:57:35
Bo zarząd trzyma tą informacje na razie tylko dla siebie,ale postanowienia pewne już są i niedługo wszyscy sie dowiemy co bedzie dalej.Poza tym nie dało wam do myślenia gadanie Marka M że szuka pracy i my też powinniśmy?
11
studentka 2016-07-23 12:01:04
Cześć, na czym polega tam praca monera/ kontroli jakości? czy dziewczyna da radę? (studentka)
Brutus 2016-07-23 21:20:05
Da radę, ale firma pada bo roboty nima...
Na razie nie wiadomo co będzie dalej :/
1
abc 2016-08-08 12:22:31
Długo tak jeszcze, bo już odciski na tyłkach się robią
7
zaciekawiona 2016-08-08 12:33:39
Macie jakieś informacje czumu nie pracujemy? Wszyscy jakby nabrali wodę w usta....bać się utraty pracy?
Do Zaciekawionej 2016-08-09 19:25:36
Nikt nie ma żadnych informacji,z tego co gdzieś podsłyszałam to nikt nie kupił hali,siedzimy bo nie ma planu na sierpień i pewnie jakieś postojowe bedzie ale co nas czeka we wrześniu to nikt ci nie powie,może być produkcja a mogą nam dać wypowiedzenia,wielki znak zapytania
2
jkl 2016-08-10 13:43:26
Mamy nowego pracodawcę...Kiedy w końcu się dowiemy kto nim jest?:-)
3
a 2016-08-10 22:43:55
To czekanie jest juz denerwujace i irytujace....zreszts ciekawe czy ten nowy pracodawca tez i nAs chce
1
a 2016-08-10 22:45:02
To czekanie jest juz denerwujace i irytujace....zresztaciekawe czy ten nowy pracodawca tez i nAs chce
2
Bab 2016-08-15 11:10:38
Wtorek do pracy a później do końca sierpnia postojowe
2
a 2016-08-15 12:33:32
A kiedy zamierzaja zrobic jakies zebranie moze jakies wyjasnienia dla nas by sie nalezaly dlaczego to
tak wyglada
zulu gula 2016-08-16 10:47:48
Nie zamierzają
kabaret 2016-08-16 12:15:37
Może sami nic nie wiedzą?
1
booo 2016-08-16 12:27:02
Oczywiscie ze wiedzą. Compal się skończył!! Praca do końca roku, a później zwolnienia.
ehhh 2016-08-16 16:10:32
Jaka praca ? Znowu przestój !!!
a 2016-08-16 20:29:24
Mamy dosc wolnego chcemy pracowac czemu nikt nam nie chce powiedziec o co tu chodzi przeciez ponoc nas ktos kupil dlaczego nie przedluzaja umow ?postoj postojem ok ale co nastapi we wrzesniu co bedziemy robic
Popi 2016-08-17 19:39:22
Ale wy jesteście nienormalni albo nieroby jakieś, jęczycie że firma pada produkcji nie ma na postojowym siedzicie a pracy nowej lepszej nie szukacie. I nie pierdolic że nie ma pracy, pracy jest od groma tylko pewnie wam się robić nie chce. Żal.pl hahahaha
1
jestemjakijestem 2016-08-17 19:48:28
W grudniu do widzenia??!! Nie zdziw sie jak juz 31.08 po powrocie z postojowego dostaniemy wszyscy wypowiedzenia.I nie słuchajcie bzdur ze musza nas trzymać do marca czy jeszcze dlużej-oni nic nie muszą
1
anonim 2016-08-17 22:02:15
Poki nie powiedza czarno na bialym o co biega nie ma co panikowac siedziec poki co skoro placa za postoj zobaczymy co bedzie jak przyjdziemy po wolnym zobaczymy co bedzie sie dzialo czy to wogole bedzie sie mialo cos ruszyc przeciez chyba nie bedziemy dalej siedziec na wozkach bo to nonsens to ze w sierpniu planu nie bylo to my wiemy bo nas poinformowali a we wrzesniu albo w te albo we wte sami zobaczymy
Popi 2016-08-18 10:53:01
Ja widzę waszą przyszłość w pośredniaku. Wasz wybór czy chcecie siedzieć a później się martwić bo pracy trzeba szukać czy wziąść los w swoje ręce i poszukać normalnej pracy.
ktoś z compala 2016-08-20 13:50:33
A ty co,jesteś jednym z tych którzy już dostali wypowiedzenia w innej firmie czy jednym z tych którzy ostatnio u nas nie dostali następnej umowy że tak złorzeczysz jakbyś zazdrościł?O nasz los się nie martw bo my prace mieć będziemy,jeszcze nie od września ale produkować będziemy.
S 2016-08-21 12:14:48
Juz napracowal sie pewnie w compalu i lata po innych firmach bo mu sie robic nie chce i jeszcze mysli ze tutaj nikt nic nie wie ty byly z jakosci z labu ...lepiej ci nigdzie nie bedzie jak tu miales
Zostaw swoją opinię o Toshiba - Biskupice Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba