Toshiba

Biskupice Podgórne

Opinie o Toshiba

sebastian 2015-10-21 04:58:50
Jak tak czytam te komentarze, to mam wrazenie, ze chyba Toshiba ma jakies problemy, piszecie o zwolnieniach i o jakims postojowym. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale może chodziło o przestój na produkcji. Tego się nie spodziewalem, przeciez to znana marka, ich laptopy sa popularne w naszym kraju.
0
tak 2015-10-21 10:21:36
W tej firmie robi się telewizory a nie laptopy
0
anonim 2015-10-21 15:50:16
Po co wchodzisz na tutejsze forum i komemtujesz jak nie wiem wogole o co chodzi
0
jow 2015-10-24 09:15:20
a tak wogóle to toshiby juz nie ma od ponad roku teraz jest Compal,ludzie zapomnieli gdzie obecnie pracuja.Forum moze kazdy przegladac jak i wypowiadac sie,pytac itp.po to sa opinie o pracodawcach ! głąbie !
0
mariusz 2015-11-17 00:13:59
Hej, ja sie zastanawiam, czy nie poszukać pracy w Toshiba jak Account Manager, widziałem nawet ciekawe ogłoszenie. Napisali w nim jednak sporo ogólników, jak to, że oferują wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaży, czy samochód służbowy. Może ktoś napisać jakieś widełki co do tego wynagrodzenia i czy z auta można korzystać po pracy?
0
Do Mariusza 2015-11-18 17:10:17
Na tym forum wypowiadaja sie tylko pracownicy produkcyjni, zarabiamy bardzo bardzo malo tzn.od kilku lat nie mielismy podwyzek i nie mamy pojecia jakie tobie zaproponuja wynagrodzenie
0
aska 2015-11-19 03:26:30
rozumiem @Do Mariusza, kurcze, a nie macie żadnych prowizji kwartalnych czy czegoś takiego? daj znać proszę
0
anonim 2015-11-19 16:03:44
Mamy premie kwartalne bony stazowe i premie absancyjna wtedy kiedy jest ta kwartalna to pensja wynosi ok 1800 zlotych wcale nie mamy nsjnizszej krajowej poszlibysvie przez agencje dostali 1300 zl na reke to byscie wiedzieli ile to jest najnizsza krajowa nie nazekajcie jedna zmiana jest robora robcie a jak wam nie pasuje to zawsze mozecie sie zwolnic
0
summernight 2015-11-22 03:21:51
Pewnie to jeszcze zależy na jakim stanowisku, bo managerowie zarabiają bankowo więcej. 1800 to by było mało.
0
gostek 2015-11-22 22:03:02
Haha,nie zarabiamy najmniej? To sie zdziwisz jak dostaniesz dwie najblizsze wyplaty w grudniu i w styczniu.Moze 1400zl ci wyjdzie.I co z tego ze jedna zmiana?caly czas bedziesz mial teraz soboty pracujace niesetkowe tylko za dzien urlopu
0
ja 2015-11-23 20:47:27
Nie pamietam kiedy byla wyplata 1400 zlotych nie dostaje mniej jak 1500 jako szarak podkreslam 4 soboty oddaja miedzy swietami a nadgodziny platne jako nadgodziny takze nie wiem chyba jestes z sgp albo grubi przasadzasz albo duzo przejadzas na stolowce
0
miś ptyś 2015-11-24 14:51:37
@summernoight ciekawe natomiast ile zarabia account manager bo teraz takie oferty mają aktualne w kilku miastach. niby wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaż ale to różnie może być
0
wero 2015-11-25 22:06:32
Nie no szal, stowa wiecej,masz sie czym chwalic. Podwyzke niech dadza a nie glupie ludzie godzicie sie na wszystko
0
iks 2015-12-03 18:28:09
Oktawian wracaj do nas na k1
0
zzzz 2015-12-04 18:21:52
tak wam tęskno za tym nieudacznikiem
0
tk 2015-12-04 20:19:09
No niemilo sie zrobilo z nowa pania senior
0
Dudzik 2015-12-08 14:14:16
Toshiba to świetna firma. Produkują chyba najlepsze sprzęty na rynku. Kupiłem ostatnio laptop ich firmy i nie mogę narzekać. Nie wiem natomiast jak jest z samą pracą u nich, ale wiem, że muszą mieć dobrych pracowników, bo sprzęt najwyższej jakości. Polecam.
0
Oliwia 2015-12-21 12:23:53
Pracowałam w Toshibie pare lat temu,było dobrze,do puki Ci którzy byli na taśmie nie awansowali wyżej ,wtedy im urosły tyłki i zaczęli się wyżywać na pracownikach. pozdrowienia dla Krzysia J.
0
trzon 2016-01-04 22:19:18
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może tutaj o taką łatwiej? co do ludzi na wyższych stanowiskach to zawsze tak jest
0
anonim 2016-01-07 20:24:37
Wie moze ktos z was jaki jest plan na styczen
0
Zyzio999 2016-01-09 23:32:46
Toshiby już nie ma, jest Compal. Jak będą zatrudnienia to przez agencje pracy i nie licz na kokosy. Słaba płaca i brak perspektyw na przyszłość, taka prawda. Czemu tyle ludzi jak miało okazję uciekło?, bo wiedzieli że na psy to schodzi. Gdzie ty chcesz do pracy, zastanów się?.
0
ja 2016-01-10 10:55:29
Właśnie i same stare baby zostały w firmie,bo nigdzie by pracy nie znalazły nie wspomnę o liderach którzy są zakorzenieni na stołkach,młodzi stamtąd pouciekali!!!
0
ja 2016-01-10 11:08:23
w tej firmie zresztą gnębi się młodych ludzi,rzuca ze stanowiska na stanowisko a stare baby które od lat mają stałe stanowiska niedługo korzenie zapuszczą.Poza tym jest polityka pozbywania się młodych ludzi bo oni sobie gdzie indziej pracę znajdą, a stare nie.I tak trzymają nieużytecznych pracowników od lat a młodych już dawno się pozbyli.
0
a 2016-01-10 12:04:44
I tak sie dzieje jak sie dzieje mlodzi dobrzy zdolni w wiekszosci odchodza zostaja sami starsi reworkow coraz wiecej wpadek coraz wiecej wtop i glupich bledow coraz wiecej lepiej nie bedzie
0
gosc 2016-01-10 13:15:23
Grazyna i Mirka to klony a jedna piękniejsza od drugiej
0
stara baba 2016-01-10 13:33:51
stare też chciały odejśc ale im nie dali ,a co się tyczy reworków to wiek nie ma nic do tego a to co "STARE" wiedzą i robia to MŁODE muszą się tu zestarzeć aby tak robić i mieć o tym co robią jakie takie pojęcie
0
gk 2016-01-18 18:57:58
Of kiedy te dwie zmiany wchodza?Wiecie cos?
0
kjjkj 2016-01-18 19:11:44
predzej zamkna niz stworza 2 zmiany
1
anonim 2016-01-20 22:38:46
Czy ja wiem czy tak zamkna byl taki kryzys straszny przez ponad rok i jakos firma wykaraskala sie z tego a bylo naprawde gorzej niz zle i bardziej niz pewne ze zamkna bo tyle to trwalo teraz jest styczen tak zwany martwy sezon a zamowien wcale nie malo o postojach nie ma mowy a na luty i marzec ponoc bardzo duzo zamowien jest takze nie wiadomo co wymysla
0
abcde 2016-01-23 23:42:04
Firma staje na nogi,bedzie duzy plan,sa podpisane nowe Unisys oby jeszcze dali tylko podwyzki
0
Bartek 2016-01-28 10:09:47
szukam pracy ale dowiedziałem się że musze otworzyć działalność jako przedstawicel handlowy? Czy wszyscy przedstawiciele tez mają ? dajcie znać jak się na tym wychodzi (zarobkowo)- bardzo mi zależy na waszych opiniach.
0
pgi 2016-02-11 16:17:38
to prawda te starowinki to emerytury co prawda nie doczekają,ale będąc pewne że sa najlepsze porozpadaja sie jak telewizory na paletach pojada
0
pgi 2016-02-11 16:21:16
hahaha
0
ktos 2016-02-12 17:05:29
Myslisz,ze dla Ciebie czas zatrzyma sie w miejscu???? Bardzo szybko sie zdziwisz :)
0
anonim 2016-02-16 21:08:06
Tzn??????
0
zielony 2016-02-23 18:52:03
Radze pani senior i jej bystrym zapracowanym zielonym dziołchom z montażu k1 wziąć sie do roboty a nie stać w kółeczku i obgadyać ludzi bo to słychać a zreszta same na siebie pózniej gadacie.W końcu ktoś złoży skarge na wasze leserstwo
0
OJOJOJ 2016-02-24 21:03:19
To jest przewoźnik oraz bus trasy Stary Henryków oraz Ząbkowice śl.
3
ulka 2016-03-16 11:39:14
Widziałam, że trwa rekrutacja na stanowisko telemarketera w Poznaniu. Praca wydaje się w porządku, bo od 8 do 16. W końcu weekendy wolne... Czy ktoś się może orientuje jaka umowa wchodzi w grę?
0
wer 2016-03-18 13:32:12
@ulka ja tez wizialem wlasnie to ogloszenie od nich do zadan takiej osoby nalezy umawianie spotkań dla przedstawicieli handlowychWsparcie dla działu handlowego
0
Zenek 2016-03-19 20:56:14
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
0
Zenek 2016-03-19 21:00:47
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
0
mała 2016-03-21 20:35:32
do Zenka-a od kiedy to forum danej firmy może mieć wpływ na szukanie pracy i jaka jest zależność miedzy istnieniem tego forum a dostaniem pracy? to jest forum dla pracowników tej firmy a nie kandydatów do pracy
1
ut 2016-03-23 21:14:10
No mam nadzieje ze nie dadza podwyżki tym nierobom i leserom zielonym.Bezczelni najmniej robicie a najgłośniej krzyczycie o podwyżke
0
Zainteresowany 2016-04-16 00:07:02
Dlaczego w tv serii 74 są w 2016 roku problemy z funkcjami SMART? Czy Smart w tych modelach będzie rozwijany?
0
Zenek 2016-04-24 13:59:32
Ależ ma, bo takie forum właśnie po to jest żeby potencjalny pracownik wiedział gdzie się pcha !!!. Chyba nie rozumiesz idei jego działania?, bo ma na celu dzięki opiniom pracowników pomagać w wyborze pracy. Pamiętaj że to nie jest twój prywatny blog, a strona która ma pomagać. I jeśli jakaś firma nie istnieje to i takie forum nie ma prawa bytu.
0
gostek 2016-05-01 15:07:08
Powiem tak-ludzie nie pchajcie sie do tego syfu,nie dosc ze zero szacunku wobec ludzi,to jeszcze najmniejsze zarobki na calej strefie,liderzy stoja w grupkach i obgaduja innych albo kreca biznes latajac po hali i sprzedajac ryby,ciuchy i wszystko co sie da zeby tylko jak najmniej zajmowac sie robota bo przeciez szaraki odwala za nich.Dziwie sie ze lajni na to przyzwalaja,albo tego nie widza albo nie chca widziec.Ale to wlasnie dlatego ludzie odchodza do innych firm.Stawiacie na agencyjnych?Ok,ale za kilka miesiecy przez taka polityke ta firma upadnie.Do roboty zagonic tych zielonych co sie nudza i linki swojej nie maja.A w zagrodach po co tylu ich siedzi?Trzech trenerow?Dwie od audytow?Tylu koordynatorow w tym jedna wiecznie przeprowadzajaca prywatne rozmowy przez telefon?Nigdzie nie ma takiego nieposzanowania czlowieka jak w tym zakladzie
0
sss 2016-05-12 14:43:49
Witam czy ktoś wie przez jakie agencje pracy mogę się tu dostać
0
Łosiu 2016-06-02 16:20:31
Słyszałem że ostatni technik UR się zwolnił
0
gosc 2016-06-16 21:54:24
A ja słyszałam ze compal nas sprzedał i szykuje sie niezły syf
0
Mała Miss 2016-07-01 09:08:21
Że jakiś Turek compala kupił.
Bez praciwników i będzie sam magazyn bez produkcji.
Tak na prawdę to nic nie wiadomo, a krążą tylko słuchy.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba