Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gsa - 2014-07-07 18:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy można liczyć na jakieś postojowe w lipcu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-20 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gsa - 2014-07-07 18:01:00]:
w sierpniu ma byc tez
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-08-06 17:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postojowego już nie będzie, ruszamy do pracy pełną parą, zwiększają się plany, zwiększa się zatrudnienie, może wyjdziemy na prostą
zdjecie uzytkownika
post mortem - 2014-08-09 13:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
laska nie siej spamu wrzucasz podejrzane linki
zdjecie uzytkownika
compal - 2014-08-13 10:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponował bym założenie lub znalezienie odpowiedniego zakładu do dalszej rozmowy.
To już nie jest TOSHIBA.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-04 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [compal - 2014-08-13 10:33:07]:
to prawda to już nie jest toshiba dlatego zapraszam bywalców do nowej strony nowej firmy Compal Electronics Europe
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-09-14 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj skompromitowałaś się Anetko z c3 z testów na zabawie...wieś pokazała że ze wsi pochodzi. A cudzych facetów sie nie tyka, nieudacznice
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-15 16:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaga - 2014-09-14 19:51:36]:
aneta skompromitowała się tylko tym że za dużo się napiła.a obcych facetów podrywała inna blondynka z testów z c3.tak to była kompromitacja z line leaderem w roli głównej...haha więcej takich imprez:)
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-15 22:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale się ośmieszył na oczach wszystkich hahahaha no to macie swojego damianka wystarczyło wiecej wypic i łapy się same kleiły hahahah
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-09-16 08:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy nie macie swojego życia...? Po cholerę to pisać na forum? Przyjrzyjcie się sobie czy tacy idealni jesteście...
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2014-09-16 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Nika czemu o tym się pisze na forum? Bo w pracy tacy line liderzy wymagają od zwykłych produkcyjnych ludzi niewiadomo jakiej dyscypliny i sumienności natomiast sami pokazują swą "kulturę" i ogładę jak wypija piwo. Przyznaj sama,że szaraczki zachowały sie o wiele fajniej niż kierownicy
zdjecie uzytkownika
ojj - 2014-09-16 21:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sa tylko ludzmi, nie wazne jakie stanowiska zajmuja a alkohol jest dla ludzi wiec w czym problem???Kazdy sie bawi jak umie a dla komentujacych polecam przyjzec sie wlasnemu zachowaniu po alkoholu nie tylko na imprezie firmowej ale i poza nia czyli w domu,u znajomych itd....
zdjecie uzytkownika
olomanolo - 2014-09-16 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sporo ludzi przyjechalo tylko aby wrzucic kupon do kuli " napewno wygram " to trzeba bylo wrzucic i wrocic przed losowaniem to jest raz, dwa kolejna część tzw " apacze " wpadne zobacze moze ktos coś wywinie jak sie napije potem jeszcze coś dopowiem przekrece puszcze w eter bo moze jeszcze sie trafi ze ktos kogo nie lubie tak zrobi, tacy to powinni zostac w domu i ogladac mode na sukces albo innego gniota. Ludzie powinni byc usmiechnieci weseli a nie zlosliwi.CZESC
zdjecie uzytkownika
jujka - 2014-09-17 17:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczyło dać piwo lajnom i gadali jak najęci o przyszłości compala. Czego nie dowiesz sie z zebrania tego dowiesz się z imprezy suto zakrapianej alkoholem
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-18 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojj - 2014-09-16 21:20:04]:
własnie że ważne jakie stanowisko się zajmuje, bo jakby nie patrzeć do czegoś ono zobowiązuje. Jak widać jedni się z tym liczą a dla innych jest to drobnostką. Skoro mamy w pracy takiego przełożonego, który nie ma żadnych zasad to jakim niby jest dla pozostałych przykładem? Wypic owszem i można, ale z głową a nie lać w siebie ile wlezie by móc spokojnie odstawiac cyrk a w pracy na zebraniu pracowników na linii przemawiać niemalże jak Papież z ambony
zdjecie uzytkownika
lakimen - 2014-09-18 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-09-18 19:34:33]:
Bardzo mądre słowa, popieram w 100%. Każda sytuacja którą tworzymy określa kim naprawdę jesteśmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-19 23:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lakimen - 2014-09-18 21:53:58]:
na imprezie integracyjnej nie bylem wiec sie nie wypowiadam ale nie powiedzialbym ze line lider z c1 jest chodzacym przykladem w pracy : rece w kieszeni ani dzien dobry ani pocaluj mnie w cztery litery, niecenzuralne slowa nie jest to zachowanie godne nasladowania
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-21 21:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie od kiedy wy tam pracujecie?To ze jest balagan to kazdy wie i to nie od dzis wiec czego wy sie spodziewacie?Jesli was tak to kluje w oczy to LG jest niedaleko.A co do gadania pewnego LL na temat przyszlosci firmy to chyba nie wierzycie w to jego gadanie bo juz nie raz mowil a nic z tego nie wynikalo a jesli nie ma nic sensownego do powiedzenia to gada co mu slina na jezyk przynisie a i zeby zainteresowanie nim bylo wiec "krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje"...
zdjecie uzytkownika
ggl - 2014-09-24 18:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lakimen - 2014-09-18 21:53:58]:
przestancie wszyscy (usunięte przez administratora)impreza imprezą i na takiej imprezie nie ma line.lider .kierownik itd.wszystko jest dla ludzi i widac ze sie dobrze bawili a ci co pisza to albo sie zle bawili bo nie pili albo zazdroszcza!!!!zajmijcie sie swoja dupa,a czyjas zostawcie w spokoju!!!
zdjecie uzytkownika
Tkolig - 2014-09-26 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mysle, ze praca w toshibie nie nalezy do najlzejszych, tym bardziej rozumiem niektore sklonnosci ludzi do dobrej zabawy. Poza tym wszystkim z tego mozna chyba slusznie wywnioskowac, ze niektore zaklady moga pozazdroscic atmosfery w zakladzie. A to w wielu przypadkach jest klucz do sukcesu firmy, rowniez i toshiby.
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-09-27 13:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie macie swoich problemów?Czego się czepiacie Damiana? Wypił trochę za dużo,ale takich jak On było dużo więcej...Pewnie w pracy zwrócił Wam uwagę i teraz macie okazję się odegrać...Może tak zajmijcie się sobą?
Stańcie przed lustrem,popatrzcie sobie w oczy i powiedzcie,że jesteście idealni.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-09-28 11:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tkolig - 2014-09-26 11:23:12]:
Wy ciągle TOSHIBA TOSHIBA przecież tej firmy już nie ma ,dziwię się że jeszcze nie zamknęli tego forum
zdjecie uzytkownika
wiksa - 2014-10-17 19:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie ma tej firmy? Bylem niedawno w centrali z przesylka, bo pracuje jako kurier. Chyba ze o czyms nie wiem. Poza tym wszedlem tu, bo chce zmienic prace i pomyslalem, ze poczytam cos na temat naprzyklad w Toshibie. Fajni ludzie tam pracuja wiec pomyslalem, ze moze cos pisza o atmosferze, zarobkach.....
zdjecie uzytkownika
gk - 2014-10-19 21:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oktawian wytęp w końcu te chwasty z linii,te młode wchodzące ci w tyłek najbardziej fałszywe i obgadują.Czego ty się boisz?Niby taki z zasadami a gówniarom dajesz sobą rządzić,tylko problemy masz przez niektórych,beznadziejna jest atmosfera na tej linii
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-20 12:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gk - 2014-10-19 21:35:29]:
K1 to ( usunięte przez administratora )montaż to nic w porównaniu z testami...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x