Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ulala - 2015-07-02 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was barany,na razie nikt nie wie jaki jest plan więc nie wymądrzajcie się,nawet prezes tego nie wie a wy wiecie wrzystkowiedzący spece
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 20:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Uff ale goraco
zdjecie uzytkownika
?! - 2015-07-02 21:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Ciekawa teoria,to by znaczyło że produkujemy z tego co jest na magazynie i uda się skręcić ,a co będzie jak nikt nie kupi tego badziewia ? :)
zdjecie uzytkownika
no tak - 2015-07-03 01:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [?! - 2015-07-02 21:52:39]:
będą reworki a później młotek
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-03 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no tak - 2015-07-03 01:08:57]:
A na końcu będzie buldożer,spych....
zdjecie uzytkownika
ori - 2015-07-12 13:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ogarnijcie sie toshiba sie wycofuje z biznesu TV, zobaczcie juz likwiduja TLGCE :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-12 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ori - 2015-07-12 13:48:41]:
Likwiduja likwiduja. likwiduja...... A my dalej siedzimy i kase bierzemy bedziemy robic inne tv nie jestesmy toshiba tylko compal nie paniki
zdjecie uzytkownika
PPP - 2015-07-12 19:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A niech się wycofa. Śmiali się z tych co poodchodzili i nie mogli znaleźć pracy a wystarczy że firmę by zamknęli i będzie płacz i zgrzytanie zębami. W tej firmie to by się przydał co niektórym kubeł zimnej wody na ten pusty łeb. Ciekawe czy wówczas będzie tak wesoło? Ale znając mentalność niektórych osób będziecie mieli tupet dzwonić właśnie do tych z których tak szydziliście, by ratować swój z.a.s.r.a.n.y zad. To dopiero będzie żałosne
zdjecie uzytkownika
eej tam - 2015-07-14 22:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PPP - 2015-07-12 19:28:23]:
Nie będzie ani płaczu ani zgrzytania zębami bo niby po czym i dlaczego ,praca dla chcących jest a jak widać to Tobie żal d...ę ściska że ludzie zostali a zostali i czekają co będzie dalej a co będzie...?! czas pokarze...
zdjecie uzytkownika
etwtabi - 2015-07-15 20:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sierpniu juz nie będzie postojowego bo będziemy robić np.Phillipsa, ten kto liczy na upadek tego zakładu to się nie doczeka,tu zawsze dla chcących będzie jakaś praca a najważniejsze że mamy luzy i nam za to jeszcze regularnie płacą. Jak komuś tak źle to po co tu jeszcze pracuje? Idźcie do Amazona to zatęsknicie za Compalem
zdjecie uzytkownika
PPP - 2015-07-18 21:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od tego ściskania to chyba zafunduję sobie maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-19 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jeszcze będziemy pracować przed urlopem?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-19 22:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak do urlopu jeszcze tydzien jak przepracujecie go caly to nic wam sue nie stanie tym bardziej ze inwentura za pasem
zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2015-07-22 15:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Amazonie dają podwyżki:-).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-24 14:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyzio - 2015-07-22 15:00:20]:
A co mnie amazon interesuje chcesz miec wiecej to idz kto cie trzyma moze kokosow nie ma ale tu przynajmniej pracuje jak czlowiek od poniedzialku do piatku spie w nocy weekendy wolne postoje platne widzisz sie z rodzina masz czas cos zalatwic a tyrac po kilkanascie godzin dziennie poza domem nocki zasuwac jak robocik za 200 zl eiecej czasem nie watro wole miec ciut mniej i luzowac sie w compalu milego urlopu cieszcie sie tym co macie bo lepszej roboty nie znajdxiecie
zdjecie uzytkownika
gaga - 2015-07-25 21:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nam urlop przedłużyli-żyć nie umierać:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-26 17:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gaga - 2015-07-25 21:58:40]:
No wlasnie a mialo nie byc postoju w sierpniu ktos powyzej napisal i co juz zalatwione jest. Jest
zdjecie uzytkownika
heloł - 2015-08-17 20:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heloł,czy będzie jakieś postojowe w sierpniu? Przydało by sie po urlopie odpocząć
zdjecie uzytkownika
Winza - 2015-08-21 20:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że w najbliższym czasie wszystko wróci do normy, tym bardziej, że zapowiadają się nowe ogłoszenia o pracę. No i nawet w tej chwili poszukują osób na przedstawiciela handlowego na tereny Wrocławie, także nie jest z tą firmą tak źle jak mówicie, tym bardziej że to światowa firma jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-22 21:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Winza - 2015-08-21 20:37:24]:
Mi sie tez wydaje ze koniec z postojami bedzie praca nie ma sie co martwic
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-08-26 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kiedy Zawadowa miała za grosz rozumu wykształcenie zawodowe szwaczka zero inteligencji osobistej to nic dziwnego że tak się zachowuje
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-08-27 11:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie samo wykształcenie świadczy o inteligencji. Osobiście znam osoby bardzo wykształcone a zachowujące się nijak w stosunku do posiadanej wiedzy. Każdy człowiek jest inny i każdy zachowuje się tak jak potrafi się zachować.
zdjecie uzytkownika
aha - 2015-08-27 19:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestancie sie obrazac, jestesmy jedna zaloga i szanujmy sie,nie obgadujmy,nie zlozeczmy bo po co to nam,mamy prace,badzmy dla siebie zyczliwi i pomocni a wtedy i atmosfera w pracy bedzie dobra i bedzie nam sie wszystkim milo pracowalo. Jestesmy tylko ludzmi i kazdy z nas ma czasem gorszy dzien,badzmy wyrozumiali i po prostu dobrzy dla siebie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 22:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-08-27 22:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aha - 2015-08-27 19:39:30]:
Otóż to. Amen.
zdjecie uzytkownika
aha - 2015-08-28 19:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aha - 2015-08-27 19:39:30]:
A ty co z kalkuytjesteś matka teresa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
alert