Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-10-20 19:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w koncu bedzie jakies postojowe?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-10-20 21:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-10-20 19:18:51]:
Noooooo dawno juz nie bylo zdaloby sie na te jesienne szare dni ale kto to wie produkcja kulawa troche ale za to reworka multum wiec nie wiem czy cos bedzie wolnego zreszta kto to wie duzo ludzi sie badz ma zamiar zauwazyliscie ????
zdjecie uzytkownika
a - 2015-10-20 21:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo ludzi sie ma zamiar zwolnic zwalniaja sie badz szukaja czegos zauwazyliscie??
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2015-10-21 04:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam te komentarze, to mam wrazenie, ze chyba Toshiba ma jakies problemy, piszecie o zwolnieniach i o jakims postojowym. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale może chodziło o przestój na produkcji. Tego się nie spodziewalem, przeciez to znana marka, ich laptopy sa popularne w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-10-21 10:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie robi się telewizory a nie laptopy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-21 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebastian - 2015-10-21 04:58:50]:
Po co wchodzisz na tutejsze forum i komemtujesz jak nie wiem wogole o co chodzi
zdjecie uzytkownika
jow - 2015-10-24 09:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-10-21 15:50:16]:
a tak wogóle to toshiby juz nie ma od ponad roku teraz jest Compal,ludzie zapomnieli gdzie obecnie pracuja.Forum moze kazdy przegladac jak i wypowiadac sie,pytac itp.po to sa opinie o pracodawcach ! głąbie !
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-11-17 00:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja sie zastanawiam, czy nie poszukać pracy w Toshiba jak Account Manager, widziałem nawet ciekawe ogłoszenie. Napisali w nim jednak sporo ogólników, jak to, że oferują wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaży, czy samochód służbowy. Może ktoś napisać jakieś widełki co do tego wynagrodzenia i czy z auta można korzystać po pracy?
zdjecie uzytkownika
Do Mariusza - 2015-11-18 17:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym forum wypowiadaja sie tylko pracownicy produkcyjni, zarabiamy bardzo bardzo malo tzn.od kilku lat nie mielismy podwyzek i nie mamy pojecia jakie tobie zaproponuja wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-11-19 03:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem @Do Mariusza, kurcze, a nie macie żadnych prowizji kwartalnych czy czegoś takiego? daj znać proszę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-19 16:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aska - 2015-11-19 03:26:30]:
Mamy premie kwartalne bony stazowe i premie absancyjna wtedy kiedy jest ta kwartalna to pensja wynosi ok 1800 zlotych wcale nie mamy nsjnizszej krajowej poszlibysvie przez agencje dostali 1300 zl na reke to byscie wiedzieli ile to jest najnizsza krajowa nie nazekajcie jedna zmiana jest robora robcie a jak wam nie pasuje to zawsze mozecie sie zwolnic
zdjecie uzytkownika
summernight - 2015-11-22 03:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie to jeszcze zależy na jakim stanowisku, bo managerowie zarabiają bankowo więcej. 1800 to by było mało.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2015-11-22 22:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha,nie zarabiamy najmniej? To sie zdziwisz jak dostaniesz dwie najblizsze wyplaty w grudniu i w styczniu.Moze 1400zl ci wyjdzie.I co z tego ze jedna zmiana?caly czas bedziesz mial teraz soboty pracujace niesetkowe tylko za dzien urlopu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-23 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pamietam kiedy byla wyplata 1400 zlotych nie dostaje mniej jak 1500 jako szarak podkreslam 4 soboty oddaja miedzy swietami a nadgodziny platne jako nadgodziny takze nie wiem chyba jestes z sgp albo grubi przasadzasz albo duzo przejadzas na stolowce
zdjecie uzytkownika
miś ptyś - 2015-11-24 14:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@summernoight ciekawe natomiast ile zarabia account manager bo teraz takie oferty mają aktualne w kilku miastach. niby wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaż ale to różnie może być
zdjecie uzytkownika
wero - 2015-11-25 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no szal, stowa wiecej,masz sie czym chwalic. Podwyzke niech dadza a nie glupie ludzie godzicie sie na wszystko
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-12-03 18:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oktawian wracaj do nas na k1
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-12-04 18:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wam tęskno za tym nieudacznikiem
zdjecie uzytkownika
tk - 2015-12-04 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niemilo sie zrobilo z nowa pania senior
zdjecie uzytkownika
Dudzik - 2015-12-08 14:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toshiba to świetna firma. Produkują chyba najlepsze sprzęty na rynku. Kupiłem ostatnio laptop ich firmy i nie mogę narzekać. Nie wiem natomiast jak jest z samą pracą u nich, ale wiem, że muszą mieć dobrych pracowników, bo sprzęt najwyższej jakości. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2015-12-21 12:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Toshibie pare lat temu,było dobrze,do puki Ci którzy byli na taśmie nie awansowali wyżej ,wtedy im urosły tyłki i zaczęli się wyżywać na pracownikach. pozdrowienia dla Krzysia J.
zdjecie uzytkownika
trzon - 2016-01-04 22:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oliwia - 2015-12-21 12:23:53]:
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może tutaj o taką łatwiej? co do ludzi na wyższych stanowiskach to zawsze tak jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-07 20:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie moze ktos z was jaki jest plan na styczen
zdjecie uzytkownika
Zyzio999 - 2016-01-09 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trzon - 2016-01-04 22:19:18]:
Toshiby już nie ma, jest Compal. Jak będą zatrudnienia to przez agencje pracy i nie licz na kokosy. Słaba płaca i brak perspektyw na przyszłość, taka prawda. Czemu tyle ludzi jak miało okazję uciekło?, bo wiedzieli że na psy to schodzi. Gdzie ty chcesz do pracy, zastanów się?.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-10 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie i same stare baby zostały w firmie,bo nigdzie by pracy nie znalazły nie wspomnę o liderach którzy są zakorzenieni na stołkach,młodzi stamtąd pouciekali!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-10 11:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie zresztą gnębi się młodych ludzi,rzuca ze stanowiska na stanowisko a stare baby które od lat mają stałe stanowiska niedługo korzenie zapuszczą.Poza tym jest polityka pozbywania się młodych ludzi bo oni sobie gdzie indziej pracę znajdą, a stare nie.I tak trzymają nieużytecznych pracowników od lat a młodych już dawno się pozbyli.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-01-10 12:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-10 11:08:23]:
I tak sie dzieje jak sie dzieje mlodzi dobrzy zdolni w wiekszosci odchodza zostaja sami starsi reworkow coraz wiecej wpadek coraz wiecej wtop i glupich bledow coraz wiecej lepiej nie bedzie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-10 13:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grazyna i Mirka to klony a jedna piękniejsza od drugiej
zdjecie uzytkownika
stara baba - 2016-01-10 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare też chciały odejśc ale im nie dali ,a co się tyczy reworków to wiek nie ma nic do tego a to co "STARE" wiedzą i robia to MŁODE muszą się tu zestarzeć aby tak robić i mieć o tym co robią jakie takie pojęcie
zdjecie uzytkownika
gk - 2016-01-18 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Of kiedy te dwie zmiany wchodza?Wiecie cos?
zdjecie uzytkownika
kjjkj - 2016-01-18 19:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
predzej zamkna niz stworza 2 zmiany
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-20 22:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjjkj - 2016-01-18 19:11:44]:
Czy ja wiem czy tak zamkna byl taki kryzys straszny przez ponad rok i jakos firma wykaraskala sie z tego a bylo naprawde gorzej niz zle i bardziej niz pewne ze zamkna bo tyle to trwalo teraz jest styczen tak zwany martwy sezon a zamowien wcale nie malo o postojach nie ma mowy a na luty i marzec ponoc bardzo duzo zamowien jest takze nie wiadomo co wymysla
zdjecie uzytkownika
abcde - 2016-01-23 23:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma staje na nogi,bedzie duzy plan,sa podpisane nowe Unisys oby jeszcze dali tylko podwyzki
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-28 10:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy ale dowiedziałem się że musze otworzyć działalność jako przedstawicel handlowy? Czy wszyscy przedstawiciele tez mają ? dajcie znać jak się na tym wychodzi (zarobkowo)- bardzo mi zależy na waszych opiniach.
zdjecie uzytkownika
pgi - 2016-02-11 16:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda te starowinki to emerytury co prawda nie doczekają,ale będąc pewne że sa najlepsze porozpadaja sie jak telewizory na paletach pojada
zdjecie uzytkownika
pgi - 2016-02-11 16:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-12 17:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pgi - 2016-02-11 16:21:16]:
Myslisz,ze dla Ciebie czas zatrzyma sie w miejscu???? Bardzo szybko sie zdziwisz :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-16 21:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-02-12 17:05:29]:
Tzn??????
zdjecie uzytkownika
zielony - 2016-02-23 18:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radze pani senior i jej bystrym zapracowanym zielonym dziołchom z montażu k1 wziąć sie do roboty a nie stać w kółeczku i obgadyać ludzi bo to słychać a zreszta same na siebie pózniej gadacie.W końcu ktoś złoży skarge na wasze leserstwo
zdjecie uzytkownika
OJOJOJ - 2016-02-24 21:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To jest przewoźnik oraz bus trasy Stary Henryków oraz Ząbkowice śl.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2016-03-16 11:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałam, że trwa rekrutacja na stanowisko telemarketera w Poznaniu. Praca wydaje się w porządku, bo od 8 do 16. W końcu weekendy wolne... Czy ktoś się może orientuje jaka umowa wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-03-18 13:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ulka ja tez wizialem wlasnie to ogloszenie od nich do zadan takiej osoby nalezy umawianie spotkań dla przedstawicieli handlowychWsparcie dla działu handlowego
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-03-19 20:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-03-19 21:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się z prośbą do Moderatora o zamknięcie tego forum, ponieważ zakład Toshiba w Biskupicach Podgórnych już nie istnieje. A jego działanie potrafi wprowadzić w błąd osoby poszukujące pracę.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-03-21 20:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Zenka-a od kiedy to forum danej firmy może mieć wpływ na szukanie pracy i jaka jest zależność miedzy istnieniem tego forum a dostaniem pracy? to jest forum dla pracowników tej firmy a nie kandydatów do pracy
zdjecie uzytkownika
ut - 2016-03-23 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mam nadzieje ze nie dadza podwyżki tym nierobom i leserom zielonym.Bezczelni najmniej robicie a najgłośniej krzyczycie o podwyżke
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-04-16 00:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego w tv serii 74 są w 2016 roku problemy z funkcjami SMART? Czy Smart w tych modelach będzie rozwijany?
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-04-24 13:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2016-03-21 20:35:32]:
Ależ ma, bo takie forum właśnie po to jest żeby potencjalny pracownik wiedział gdzie się pcha !!!. Chyba nie rozumiesz idei jego działania?, bo ma na celu dzięki opiniom pracowników pomagać w wyborze pracy. Pamiętaj że to nie jest twój prywatny blog, a strona która ma pomagać. I jeśli jakaś firma nie istnieje to i takie forum nie ma prawa bytu.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-05-01 15:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak-ludzie nie pchajcie sie do tego syfu,nie dosc ze zero szacunku wobec ludzi,to jeszcze najmniejsze zarobki na calej strefie,liderzy stoja w grupkach i obgaduja innych albo kreca biznes latajac po hali i sprzedajac ryby,ciuchy i wszystko co sie da zeby tylko jak najmniej zajmowac sie robota bo przeciez szaraki odwala za nich.Dziwie sie ze lajni na to przyzwalaja,albo tego nie widza albo nie chca widziec.Ale to wlasnie dlatego ludzie odchodza do innych firm.Stawiacie na agencyjnych?Ok,ale za kilka miesiecy przez taka polityke ta firma upadnie.Do roboty zagonic tych zielonych co sie nudza i linki swojej nie maja.A w zagrodach po co tylu ich siedzi?Trzech trenerow?Dwie od audytow?Tylu koordynatorow w tym jedna wiecznie przeprowadzajaca prywatne rozmowy przez telefon?Nigdzie nie ma takiego nieposzanowania czlowieka jak w tym zakladzie
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-05-12 14:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wie przez jakie agencje pracy mogę się tu dostać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Toshiba!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert