Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-03 11:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobiliby porządek z tym Oktawianem tyle lat gnębi ludzi.Ale biuro woli się z niego śmiać zamiast pozbyć się jego ze stanowiska.Zresztą po liderach widać jaki jest poziom firmy cieniutki!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-10-03 14:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczekaj, trafi w końcu swój na swego. W tej firmie czuje się mocny ale w innej już mu nikt nie pozwoli na takie szaleństwo. Już na nim psy wieszają a będzie tylko gorzej. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-10-03 16:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak taki jest to niech się go biuro pozbędzie wtedy kupę osób odżyje i produkcja lepiej będzie szła po co takiego pasożyta i brudasa trzymać najlepiej z tym iść do prezesa
zdjecie uzytkownika
do jana - 2015-10-04 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie to dlaczego nie znajdzie się nikt odważny by pójść? Nikt z innej linii za was tego nie zrobi narzekacie na oktusia ale najlepiej to jak by sie znalazła taka ofiara co odwali za was czarną robotę. To czekajcie sobie dalej i miejcie jak macie bo skoro takie jesteście mądre wszystkie ale tylko za plecami
zdjecie uzytkownika
crn - 2015-10-05 20:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie co pisać na forum tylko obrażać jeden drugiego. Wstydzcie się! Takiego zorganizowanego lidera jak Oktawian nie ma w całej firmie, niech Ci co piszą takie komentarze przepisza się na inna linię, to zobaczą jak będą przez innych zielonych traktowani. W głowach wam się przewraca, weźcie się za pracę a nie wypisywanie takich rzeczy na porządnych ludzi, bo może was spotkać to samo.
zdjecie uzytkownika
Janina - 2015-10-05 21:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie skoro K3 ma lepsze wyniki to trzeba zamienić liderów żeby stwierdzić czy wyniki zależą od ludzi czy od lidera.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-10-05 21:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zresztą to ludzie robią na liderów a nie odwrotnie i ludzie mają prawo zgłosić nieprawidłowości na lini jak się lider nie nadaje to albo go zdegradować albo wymienić .Tylko jak On pójdzie na drugą linię to tam go zgnoją ludzie bo będzie robił takie same krętactwa jak na poprzedniej lini.Dlatego tak go trzyma biuro na aktualnej linii.Manipuluje manipuluje i sami sobie odpowiedzcie co z takim liderem najlepiej zrobić.
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-10-06 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej wywieść go na taczkach za bramę tego zakładu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-06 16:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krótki poradnik "jak poradzić sobie z nękającym przełożonym":
1. bądź śwadomom swoich praw - takie rzeczy jak szacunek, równe traktowanie, brak poniżania i wyśmiewania, delegowanie obowiąków wg umiejętności (nie poniżej i nie ponad siły) są absolutnym minimum, kóre każdy przełożony musi zapewnić podwładnemu...
2 ... z drugiej strony: bądź świadom praw przełożonego - przełożony ma prawo delegować różne obowiązki i wymagać ich wykonania wg określonego poziomu jakości. Przełożony ma prawo zwrócić uwagę podwładnemu, iż jakieś zadanie nie jest wykonane poprawnie. Oczywistym jest, że powienien to zrobić profesjonalnie (patrz pkt.1). Jeśli zauważasz objawy nękania (krętactwa, manipulacji jak zostało to wcześniej nazwane) - sprawdź czy jest to tylko Twoja osobista opinia czy inni też to zauważają.
3. próba rozmowy z przełożonym - może nie jest świadom, że niektóe jego zachowania wywołują taki odbiór u podwładnych. w wielu przypadkach działa.
4. zgłoś sprawę osobie wyżej postawionej niż przełożony. Osoba ta zapewne będzie Cię prosić o:
- opisy konkretnych sytuacji (fakty, fakty u jeszcze raz fakty ; świadkowie itp.)
- spotkanie z twoim przełożonym w celu wyjaśnienia (niezawsze - zależy od sytuacji)
5. jesli nie masz zaufania do osoby wyżej niż twój przełozony - w firmie obowiazuje polityka antymobbingowa - procedura dająca poczucie bezpieczeństwa osobie zgłaszającej nieprawidłowe zachowania.


alternatywa:
- nic nie robić,
- narzekać na przełożonego na forum , które w wiekszości jest czytane przez tak samo sfustrowanych pracowników i wzajemnie się nakręcać.
- być jeszcze bardziej sfrustrowanym na linii i pokazywać to wszem i wobec.



o taczkę w zakładzie będzie trudno, proponuję więc inne rozwiązanie...
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-10-06 19:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli trudno będzie o taczkę to na wózku na którym wywozi się telewizory
zdjecie uzytkownika
Y - 2015-10-06 19:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko ładnie, pięknie, tylko powyższe procedury w tym zakładzie nie obowiązują.
Ad. 1. Nigdy nie było równego traktowania, tylko byli równi i równiejsi. Przykłady by tu można mnożyć, ale przecież nie o konkretne nazwiska nam chodzi a o sam fakt jak to nazwałeś delegowania pracowników. Temat rzeka.
Ad. 2.Co do widocznego przez innych współpracowników nękania- wszyscy patrzą a nikt nie widzi dopóki problem nie dosięgnie osoby wcześniej niewidzącej. A wiec koło się zamyka.
Ad. 3. Trzecia rzecz, to próba rozmowy z bezpośrednim przełożonym, najczęściej kończąca się na " ja ci teraz dopiero pokażę".
Ad. 4. Osoba wyżej postawiona czyli Line Lider - osoba stronnicza, którą raczej nie obchodzą fakty, bo zanim ciebie wysłucha, już wie, że wina jest po jednej stronie.
A co do polityki antymobbingowej. Darujmy sobie zbędny komentarz na temat czegoś co nie funkcjonuje.

Masz rację, o taczkę może być trudno ale szanse w jej przypadku zdecydowanie rosną w porównaniu do zmian personalnych. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
X - 2015-10-06 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jeśli chodzi o zmiany personalne to zatrudnienie nowych ludzi z zewnątrz na stanowisko lidera.Degradacja liderów którzy się na te stanowisko nie nadają ale siedzą przez kilka lat dzięki zastraszaniu ludzi i układom i układzikom.Skoro w tym roku takie ruchy były odnośnie pracowników nie rozumiem dlaczego nie ruszają seniorów.Czy firmie się opłaca trzymać takich ludzi którzy przez kilka lat gnębią ludzi.
zdjecie uzytkownika
Y - 2015-10-06 22:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie bez powodu wybiera się takie a nie inne osoby. Łatwiej jest sterować kimś takim. Oczywiście żadne to wytłumaczenie ale najwidoczniej firma takich właśnie pracowników pożąda. Zauważ, że nie od dziś dzieją się cyrki. One już były wiele lat wstecz. Ci, którzy przeholowali już dawno się z pracą pożegnali. Z kolei tym, którym się udało utrzymać, zapewne zawdzięczać to mogą wspomnianym przez ciebie układom. A może na zasadzie " mam więcej szczęścia niż rozumu". Tak czy inaczej nie zmienia to faktu, że zmiany były i nadal są konieczne, tylko co z tego jak nikomu to nie jest na rękę. Po co zmieniać coś, co mimo wszystko " jakoś" funkcjonuje. A głupie gadanie, że chodzi o kasę jest tylko wymówką, bo obecni liderzy najmniejszych pieniędzy nie zarabiają. Uważam, że biuro żyje swoim rytmem a pracownicy na produkcji, to zupełnie inna bajka. Można więc było pomyśleć już dawno o zmianach, uniknęło by się wielu nieprzyjemnych sytuacji a i to forum zupełnie inaczej by funkcjonowało. Obecnie nie ma już co się łudzić, tylko trzeba pchać ten wózek naprzód. Szkoda tylko, że pod górkę.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-09 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem,kto Was gnębi? Jaki mobbing? chyba Wam się w głowach poprzewracało,za mało roboty macie,za dużo siedzenia.LESERY!Wieczne narzekające baby,wstyd.Gdzie Wam będzie lepiej?nigdzie! siedzicie na tyłkach i zrzędzicie.
zdjecie uzytkownika
t - 2015-10-09 22:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2015-08-26 13:57:52]:
(A od kiedy Zawadowa miała za grosz rozumu wykształcenie zawodowe szwaczka zero inteligencji osobistej to nic dziwnego że tak się zachowuje)
Jolka przestań wypisywać te głupoty...
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-10-10 09:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jej też by się przydała zmiana personalna a jaka skuteczna w działaniu jeśli chodzi o usunięcie z linii niewygodnych pracowników.Przyjdzie i na nią kiedyś kreska na mateska.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-10-20 19:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w koncu bedzie jakies postojowe?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-10-20 21:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-10-20 19:18:51]:
Noooooo dawno juz nie bylo zdaloby sie na te jesienne szare dni ale kto to wie produkcja kulawa troche ale za to reworka multum wiec nie wiem czy cos bedzie wolnego zreszta kto to wie duzo ludzi sie badz ma zamiar zauwazyliscie ????
zdjecie uzytkownika
a - 2015-10-20 21:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo ludzi sie ma zamiar zwolnic zwalniaja sie badz szukaja czegos zauwazyliscie??
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2015-10-21 04:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam te komentarze, to mam wrazenie, ze chyba Toshiba ma jakies problemy, piszecie o zwolnieniach i o jakims postojowym. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale może chodziło o przestój na produkcji. Tego się nie spodziewalem, przeciez to znana marka, ich laptopy sa popularne w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-10-21 10:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie robi się telewizory a nie laptopy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-21 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebastian - 2015-10-21 04:58:50]:
Po co wchodzisz na tutejsze forum i komemtujesz jak nie wiem wogole o co chodzi
zdjecie uzytkownika
jow - 2015-10-24 09:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-10-21 15:50:16]:
a tak wogóle to toshiby juz nie ma od ponad roku teraz jest Compal,ludzie zapomnieli gdzie obecnie pracuja.Forum moze kazdy przegladac jak i wypowiadac sie,pytac itp.po to sa opinie o pracodawcach ! głąbie !
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-11-17 00:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja sie zastanawiam, czy nie poszukać pracy w Toshiba jak Account Manager, widziałem nawet ciekawe ogłoszenie. Napisali w nim jednak sporo ogólników, jak to, że oferują wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaży, czy samochód służbowy. Może ktoś napisać jakieś widełki co do tego wynagrodzenia i czy z auta można korzystać po pracy?
zdjecie uzytkownika
Do Mariusza - 2015-11-18 17:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym forum wypowiadaja sie tylko pracownicy produkcyjni, zarabiamy bardzo bardzo malo tzn.od kilku lat nie mielismy podwyzek i nie mamy pojecia jakie tobie zaproponuja wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-11-19 03:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem @Do Mariusza, kurcze, a nie macie żadnych prowizji kwartalnych czy czegoś takiego? daj znać proszę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-19 16:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aska - 2015-11-19 03:26:30]:
Mamy premie kwartalne bony stazowe i premie absancyjna wtedy kiedy jest ta kwartalna to pensja wynosi ok 1800 zlotych wcale nie mamy nsjnizszej krajowej poszlibysvie przez agencje dostali 1300 zl na reke to byscie wiedzieli ile to jest najnizsza krajowa nie nazekajcie jedna zmiana jest robora robcie a jak wam nie pasuje to zawsze mozecie sie zwolnic
zdjecie uzytkownika
summernight - 2015-11-22 03:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie to jeszcze zależy na jakim stanowisku, bo managerowie zarabiają bankowo więcej. 1800 to by było mało.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2015-11-22 22:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha,nie zarabiamy najmniej? To sie zdziwisz jak dostaniesz dwie najblizsze wyplaty w grudniu i w styczniu.Moze 1400zl ci wyjdzie.I co z tego ze jedna zmiana?caly czas bedziesz mial teraz soboty pracujace niesetkowe tylko za dzien urlopu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-23 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pamietam kiedy byla wyplata 1400 zlotych nie dostaje mniej jak 1500 jako szarak podkreslam 4 soboty oddaja miedzy swietami a nadgodziny platne jako nadgodziny takze nie wiem chyba jestes z sgp albo grubi przasadzasz albo duzo przejadzas na stolowce
zdjecie uzytkownika
miś ptyś - 2015-11-24 14:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@summernoight ciekawe natomiast ile zarabia account manager bo teraz takie oferty mają aktualne w kilku miastach. niby wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów sprzedaż ale to różnie może być
zdjecie uzytkownika
wero - 2015-11-25 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no szal, stowa wiecej,masz sie czym chwalic. Podwyzke niech dadza a nie glupie ludzie godzicie sie na wszystko
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-12-03 18:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oktawian wracaj do nas na k1
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-12-04 18:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wam tęskno za tym nieudacznikiem
zdjecie uzytkownika
tk - 2015-12-04 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niemilo sie zrobilo z nowa pania senior
zdjecie uzytkownika
Dudzik - 2015-12-08 14:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toshiba to świetna firma. Produkują chyba najlepsze sprzęty na rynku. Kupiłem ostatnio laptop ich firmy i nie mogę narzekać. Nie wiem natomiast jak jest z samą pracą u nich, ale wiem, że muszą mieć dobrych pracowników, bo sprzęt najwyższej jakości. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2015-12-21 12:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Toshibie pare lat temu,było dobrze,do puki Ci którzy byli na taśmie nie awansowali wyżej ,wtedy im urosły tyłki i zaczęli się wyżywać na pracownikach. pozdrowienia dla Krzysia J.
zdjecie uzytkownika
trzon - 2016-01-04 22:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oliwia - 2015-12-21 12:23:53]:
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może tutaj o taką łatwiej? co do ludzi na wyższych stanowiskach to zawsze tak jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-07 20:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie moze ktos z was jaki jest plan na styczen
zdjecie uzytkownika
Zyzio999 - 2016-01-09 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trzon - 2016-01-04 22:19:18]:
Toshiby już nie ma, jest Compal. Jak będą zatrudnienia to przez agencje pracy i nie licz na kokosy. Słaba płaca i brak perspektyw na przyszłość, taka prawda. Czemu tyle ludzi jak miało okazję uciekło?, bo wiedzieli że na psy to schodzi. Gdzie ty chcesz do pracy, zastanów się?.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-10 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie i same stare baby zostały w firmie,bo nigdzie by pracy nie znalazły nie wspomnę o liderach którzy są zakorzenieni na stołkach,młodzi stamtąd pouciekali!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-10 11:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie zresztą gnębi się młodych ludzi,rzuca ze stanowiska na stanowisko a stare baby które od lat mają stałe stanowiska niedługo korzenie zapuszczą.Poza tym jest polityka pozbywania się młodych ludzi bo oni sobie gdzie indziej pracę znajdą, a stare nie.I tak trzymają nieużytecznych pracowników od lat a młodych już dawno się pozbyli.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-01-10 12:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-10 11:08:23]:
I tak sie dzieje jak sie dzieje mlodzi dobrzy zdolni w wiekszosci odchodza zostaja sami starsi reworkow coraz wiecej wpadek coraz wiecej wtop i glupich bledow coraz wiecej lepiej nie bedzie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-10 13:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grazyna i Mirka to klony a jedna piękniejsza od drugiej
zdjecie uzytkownika
stara baba - 2016-01-10 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare też chciały odejśc ale im nie dali ,a co się tyczy reworków to wiek nie ma nic do tego a to co "STARE" wiedzą i robia to MŁODE muszą się tu zestarzeć aby tak robić i mieć o tym co robią jakie takie pojęcie
zdjecie uzytkownika
gk - 2016-01-18 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Of kiedy te dwie zmiany wchodza?Wiecie cos?
zdjecie uzytkownika
kjjkj - 2016-01-18 19:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
predzej zamkna niz stworza 2 zmiany
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-20 22:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjjkj - 2016-01-18 19:11:44]:
Czy ja wiem czy tak zamkna byl taki kryzys straszny przez ponad rok i jakos firma wykaraskala sie z tego a bylo naprawde gorzej niz zle i bardziej niz pewne ze zamkna bo tyle to trwalo teraz jest styczen tak zwany martwy sezon a zamowien wcale nie malo o postojach nie ma mowy a na luty i marzec ponoc bardzo duzo zamowien jest takze nie wiadomo co wymysla
zdjecie uzytkownika
abcde - 2016-01-23 23:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma staje na nogi,bedzie duzy plan,sa podpisane nowe Unisys oby jeszcze dali tylko podwyzki
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-28 10:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy ale dowiedziałem się że musze otworzyć działalność jako przedstawicel handlowy? Czy wszyscy przedstawiciele tez mają ? dajcie znać jak się na tym wychodzi (zarobkowo)- bardzo mi zależy na waszych opiniach.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert