Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-19 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-06-15 21:26:44]:
Ktos sie orientuje jaku jest plan na lipiec skoro oprocz dwutygodniowego urlopu ma byc jeszcze shout [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-06-24 19:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nieprawda że będzie tydzień postojowego w lipcu,jest spory plan a mało dni pracujących ze względu na urlop,postojowego nie będzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-28 18:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka - 2015-06-24 19:16:24]:
Dobrze ze jest dwa tyg urlopu to przynajmniej moze przepracujemy caly lipiec choc smiesznie to brzmi i ciekawe co w takim razie dalej chociaz na zebraniu w radzie mowiono ze wipcu bedzie postoj
zdjecie uzytkownika
Winak - 2015-06-28 18:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Warszawie teraz poszukują telemarketera http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=36®ion=Warszawa&oferta_opinie=infopraca.pl11694882 zastanawia mnie tylko czy pracując na początek na takim słabym stanowisku jakoś w miarę szybko awansować i pójść wyżej gdzieś na stanowisko techniczne i przede wszystkim dostawać lepsze pieniądze..
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-06-28 22:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka - 2015-06-24 19:16:24]:
spory plan :)
zdjecie uzytkownika
nocoty - 2015-06-29 19:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30tyś.plan na lipiec to mało jak weźmiesz pod uwagę że tylko 3 linki robią?I trochę reworka jest,nie będzie postojowego.
zdjecie uzytkownika
hahahe - 2015-06-29 21:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nocoty - 2015-06-29 19:59:07]:
ho ho ho będą nadgodziny soboty setkowe ...:)
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2015-06-30 10:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czego ty kłamiesz na lipiec nawet nie ma trzech tysięcy telewizorów nie wprowadzaj ludzi w błąd nie pocieszaj się że tyle masz pracy
zdjecie uzytkownika
ulala - 2015-07-02 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was barany,na razie nikt nie wie jaki jest plan więc nie wymądrzajcie się,nawet prezes tego nie wie a wy wiecie wrzystkowiedzący spece
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 20:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Uff ale goraco
zdjecie uzytkownika
?! - 2015-07-02 21:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Ciekawa teoria,to by znaczyło że produkujemy z tego co jest na magazynie i uda się skręcić ,a co będzie jak nikt nie kupi tego badziewia ? :)
zdjecie uzytkownika
no tak - 2015-07-03 01:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [?! - 2015-07-02 21:52:39]:
będą reworki a później młotek
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-03 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no tak - 2015-07-03 01:08:57]:
A na końcu będzie buldożer,spych....
zdjecie uzytkownika
ori - 2015-07-12 13:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ogarnijcie sie toshiba sie wycofuje z biznesu TV, zobaczcie juz likwiduja TLGCE :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-12 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ori - 2015-07-12 13:48:41]:
Likwiduja likwiduja. likwiduja...... A my dalej siedzimy i kase bierzemy bedziemy robic inne tv nie jestesmy toshiba tylko compal nie paniki
zdjecie uzytkownika
PPP - 2015-07-12 19:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A niech się wycofa. Śmiali się z tych co poodchodzili i nie mogli znaleźć pracy a wystarczy że firmę by zamknęli i będzie płacz i zgrzytanie zębami. W tej firmie to by się przydał co niektórym kubeł zimnej wody na ten pusty łeb. Ciekawe czy wówczas będzie tak wesoło? Ale znając mentalność niektórych osób będziecie mieli tupet dzwonić właśnie do tych z których tak szydziliście, by ratować swój z.a.s.r.a.n.y zad. To dopiero będzie żałosne
zdjecie uzytkownika
eej tam - 2015-07-14 22:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PPP - 2015-07-12 19:28:23]:
Nie będzie ani płaczu ani zgrzytania zębami bo niby po czym i dlaczego ,praca dla chcących jest a jak widać to Tobie żal d...ę ściska że ludzie zostali a zostali i czekają co będzie dalej a co będzie...?! czas pokarze...
zdjecie uzytkownika
etwtabi - 2015-07-15 20:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sierpniu juz nie będzie postojowego bo będziemy robić np.Phillipsa, ten kto liczy na upadek tego zakładu to się nie doczeka,tu zawsze dla chcących będzie jakaś praca a najważniejsze że mamy luzy i nam za to jeszcze regularnie płacą. Jak komuś tak źle to po co tu jeszcze pracuje? Idźcie do Amazona to zatęsknicie za Compalem
zdjecie uzytkownika
PPP - 2015-07-18 21:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od tego ściskania to chyba zafunduję sobie maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-19 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jeszcze będziemy pracować przed urlopem?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-19 22:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak do urlopu jeszcze tydzien jak przepracujecie go caly to nic wam sue nie stanie tym bardziej ze inwentura za pasem
zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2015-07-22 15:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Amazonie dają podwyżki:-).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-24 14:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyzio - 2015-07-22 15:00:20]:
A co mnie amazon interesuje chcesz miec wiecej to idz kto cie trzyma moze kokosow nie ma ale tu przynajmniej pracuje jak czlowiek od poniedzialku do piatku spie w nocy weekendy wolne postoje platne widzisz sie z rodzina masz czas cos zalatwic a tyrac po kilkanascie godzin dziennie poza domem nocki zasuwac jak robocik za 200 zl eiecej czasem nie watro wole miec ciut mniej i luzowac sie w compalu milego urlopu cieszcie sie tym co macie bo lepszej roboty nie znajdxiecie
zdjecie uzytkownika
gaga - 2015-07-25 21:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nam urlop przedłużyli-żyć nie umierać:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-26 17:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gaga - 2015-07-25 21:58:40]:
No wlasnie a mialo nie byc postoju w sierpniu ktos powyzej napisal i co juz zalatwione jest. Jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
alert