Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kdh - 2014-10-25 19:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buahaha - 2014-10-24 21:05:20]:
z c3-ludzie nie pierwszy dzien tu pracujecie!!!jechac na podwojnej lini 110/h to żenada! zielonych z testow powinni wyje....*na inne linie i pozamieniac bo skoro Pawel z Damianem gadaja ze ma byc minimum 220/h to ma byc a nie zlewanie totalne.Chyba zielonym i szarym na testach nie chce sie juz pracowac...to WYPAD!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-26 19:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Linia C3 była zaj...a, dopóki nie przyszły Panie z C1 i obrabiają tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami.
zdjecie uzytkownika
Demo - 2014-10-26 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale wy jesteście pop...doleni! Jak wy wytrzymujecie sami ze sobą? jesteście gorsi niż te stare baby z kas supermarketu, które potrafią godzinami gadać o niczym, podczas gdy kolejka sięga już drzwi!
zdjecie uzytkownika
no - 2014-10-27 21:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam nie pasuje to w kolejke do posredniaka stancie
zdjecie uzytkownika
kaszub spod giewontu - 2014-11-05 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie trzeba spełniać wymagania i kryteria żeby się dostać na linię montażową w Toshiba i jak wygląda sprawa z pierwszą umową dokładnie? będę zobowiązany jeśli mi opiszecie co i jak. co do kaski to już się z zaufanego źródła dowiedziałem ile jest i mi to pasuje, jest godnie i szacun. dobry układ.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
brydz - 2014-11-05 18:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-10-26 19:02:10]:
z tym wypiepszeniem zielonych z testow... to sie zgadzam..a w pierwszej kolejnosci sylwie...porazka niech sie wreszcie wezmie za prace a nie ludzi buntuje jednych na drugich...szok nie ma swojego zycia tylko zyje sprawami ludzi pracujacych...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-05 19:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaszub spod giewontu - 2014-11-05 16:40:40]:
faktycznie, ta kaska jak dla faceta jest zadowalająca. Nic tylko się przyjmować, najlepiej już w tej chwili. Ale z ciebie pajac. Pozdro i do zobaczenia!
zdjecie uzytkownika
CE - 2014-11-06 18:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brydz - 2014-11-05 18:57:27]:
TOSHIBY już nie ma i nie ma przyjęć.
zdjecie uzytkownika
klamca - 2014-11-09 22:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam teraz trzeba szukac innej roboty, bo tu tylko kontrola albo audyt to nie masz rękawiczki to nie masz kamizelki ,to robisz za wolno ,szybciej? a gwiazdy zielone dalej pusz-up
zdjecie uzytkownika
malgosia - 2014-11-10 15:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na linii C3.Nie dlatego,że chciałam ale po prostu tu mnie posłali.Nie płaczę z tego powodu,ale chętnie się z Wami zamienię na linię pojedyńczą.Pokażecie jak się pracuje...Krytykować każdy potrafi,ale to chyba nie o to chodzi?Dziewczyny z testów są super więc może przestańcie szukać dziury w całym?Zajmijcie się sobą,swoją pacą i swoimi liderkami.Widocznie nie macie swoich problemów,że tak się nami interesujecie.Obrabiając komuś ,,tyłek,,miejcie trochę odwagi i się podpiszcie,albo powiedzcie mu w oczy.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-10 21:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fora służą do wymiany informacji i poglądów. Te anonimowe a z takim mamy tutaj do czynienia, nie wymagają od użytkownika rejestracji, tak więc zupełnie nie rozumiem aby wymagać od kogoś by się podpisał z imienia i nazwiska. Samo imię również niczego nie mówi, bo w firmie nie pracuje jedna małgosia. Inna rzecz, to aby wymagać od innych samemu należało by się ujawnić. To tak swoją drogą. A za atmosferę panującą w firmie odpowiedzialni są ludzie w niej pracujący, nikt inny.I nie ważne, czy jest to przełożony, czy zwykły pracownik.Człowiek jest najważniejszym elementem środowiska pracy.
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-15 14:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mowisz o wpisywaniu sie imiennie...ale sam sie nie podpisales...madrala
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-15 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia - 2014-11-15 14:08:01]:
Czy ty jesteś aż tak głupia, czy tylko głupią udajesz? Od nikogo nie wymagam podpisu. Mój wpis był odpowiedzią na wpis małgosi, bo to ona zasugerowała aby się podpisać lub powiedzieć w oczy, przy czym sama podpisała się samym imieniem. Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym problem jak widzę.
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-19 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama jestes kretynka....
zdjecie uzytkownika
Jerry KSG - 2014-11-25 23:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fidi powiedz mu to w oczy a nie tu kozak z neta i daleka... Śmieciu
zdjecie uzytkownika
trzon - 2014-11-26 02:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie dajcie już spokój z tymi osobistymi pojazdami i skupcie się na prowadzeniu konstruktywnej rozmowy... Zależy mi na tym bo mam kilka pytań odnośnie pracy w Toshibie. Głównie zależy mi na informacji na temat rekrutacji tutaj. Nigdzie nie mogę znaleźć ofert pracy i chciałbym wiedzieć czy jest szansa w najbliższym czasie na zatrudnienie...
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-26 21:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trzon - 2014-11-26 02:15:23]:
nie ma przyjec...chyba ze do biura z tego co wiem potrzebny jest technik...
zdjecie uzytkownika
kbb - 2014-11-27 20:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia - 2014-11-26 21:25:11]:
TOSHIBY NIE MA JUZ OD DAWNA TERAZ JEST COMPAL Electronics Europe , wiec i przyjęć NIE MA !
zdjecie uzytkownika
xyz.... - 2014-12-07 18:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zróbcie w końcu porządek Z zielonymi(ofami) na LINI C3/C4. Piotrek z Beatą świetnie sami dają sobie radę ze wszystkim . Po co na linii Gośka!!!! Marta!!! dwa nieroby tylko na telefonie sms-y piszą i łażą powietrze mieszają, Masakra !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hdhsgf - 2014-12-11 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz.... - 2014-12-07 18:56:28]:
po to,bo Marta zawsze za ludzi staje i Gosia a Piotrek wielki kierownik zamieszania stanie za 2 osoby i zadowolony!!!Zawsze nie ma czasu,nobo przeciez nikt z zielonych nic nie robi tylko on zap...ier..da/...la.Chyba pomyliles se role w tym zakladzie,sa miejsca w Amazonie to wypad !!!moze na miotle cie wezma Piotrusiu panie!!!
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnn - 2014-12-19 17:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hdhsgf - 2014-12-11 20:15:30]:
Piotrek jest spoko! i nie ma co się czepić , robi swoje, i sie nie wpie...la . A do Amazona to może Gosia iść tylko nie wiem czy będzie miała tam czas na pisanie smsów.
zdjecie uzytkownika
ccccccc - 2014-12-21 08:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mysle ze ty chyba jestes slepa albo tak glupia zeby takie bzdury pisac bo osoba o zdrowych zmyslach to by najpierw pomyslsla ale czego tu wymagac od idiotow
zdjecie uzytkownika
tttyyujjoo - 2014-12-21 09:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuje na tej linni i niewidze zeby gosia pisala sms ale za to widze jak beata caly czas gdzies dzwoni i gada przez tel. A gosia zawsze stanie zeby zastspic.dla niej to nieproblem i robi to co do niej nalezy a nawet wiecej.
zdjecie uzytkownika
Wojtas QA lab - 2014-12-21 16:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale Wy jesteście wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tchórze pod obcymi nickami,tak obserwuje i mi Was poważnie żal.
zdjecie uzytkownika
kkkkkrrrrl - 2014-12-21 21:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak pozatym to podziwiam goske taka fajna dziewczyna a miala tak beznadziejnego meza dobrze zrobila ze sie rozwiodla z nim niedosc ze wyglada jak malpa to jeszcze mu tak smierdzi z geby ze niemozna wytrzymac a gbur jakich malo. Ma sie za wielkiego inteligenta a tak naprawde to prostak i wiesniak. Jasiu pan technik to jakas porazka zyciowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
x