Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-05-21 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spięty Wincenty - 2014-05-08 20:52:01]:
W jakim ty świecie żyjesz,w pośredniaku to siedziałbyś chyba ty!.Sporo firm cały czas się otwiera,ludzie sobie poradzą ;-).
zdjecie uzytkownika
Spięty Wincenty - 2014-05-21 20:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenon - 2014-05-21 20:19:27]:
Podejrzewam, że żyjemy na tym samym świecie, choć co do ciebie, to głowy nie dam. Dobrze wiesz jaka jest sytuacja, ale uparcie obstajesz przy tym, że wszystko jest na dobrej drodze. Tak, na dobrej drodze do mety, a skoro "sporo firm cały czas się otwiera", to radziłbym monitorować rozwój, bo już niebawem możesz zapukać do bram tychże firm, w poszukiwaniu pracy. Wszakże ludzie sobie poradzą!
zdjecie uzytkownika
Tolak - 2014-05-22 06:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, kultury troszeczkę. Mając takie podejście nic w tym kraju się nie zmieni. Jeśli komuś pasuje taki układ jak w Toshibie to powinien być szczęśliwy. W innym razie poszuka czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-05-27 18:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktos pomyslal i rozejrzal sie to zobaczylby ze kadra sie powoli wykrusza a na ich stolki sie przyjmuje ludkow z produkcji a co za tym idzie maja aneksy,ktore sa na krotszy okres i kaska tez mniejsz niz ktos spoza ale wy dalej tkwijcie w nieswiadomosci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-15 13:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-05-27 18:08:10]:
co taka cisza ??? :)
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-06-16 18:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,kiedy postojowe będzie? Ktoś wie coś sprawdzonego i pewnego? Chce poszukać nowej pracy,też chciałbym wiedzieć kiedy wolne planują
zdjecie uzytkownika
Tolak - 2014-06-16 23:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ludzi z produkcji to całkiem dobry układ bo awans jakby nie było. Ale to że będzie zacieśnianie pasa to pewne.
zdjecie uzytkownika
DO JACK - 2014-06-18 19:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tolak - 2014-06-16 23:05:52]:
ploty sa ze czwartek i pitek za tydzien lub tez poniedzialek ale ten poniedzialek to duzy znak zapytania okaze sie w przyszlym tygodniu
zdjecie uzytkownika
gsa - 2014-07-07 18:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy można liczyć na jakieś postojowe w lipcu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-20 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gsa - 2014-07-07 18:01:00]:
w sierpniu ma byc tez
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-08-06 17:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postojowego już nie będzie, ruszamy do pracy pełną parą, zwiększają się plany, zwiększa się zatrudnienie, może wyjdziemy na prostą
zdjecie uzytkownika
post mortem - 2014-08-09 13:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
laska nie siej spamu wrzucasz podejrzane linki
zdjecie uzytkownika
compal - 2014-08-13 10:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponował bym założenie lub znalezienie odpowiedniego zakładu do dalszej rozmowy.
To już nie jest TOSHIBA.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-04 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [compal - 2014-08-13 10:33:07]:
to prawda to już nie jest toshiba dlatego zapraszam bywalców do nowej strony nowej firmy Compal Electronics Europe
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-09-14 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj skompromitowałaś się Anetko z c3 z testów na zabawie...wieś pokazała że ze wsi pochodzi. A cudzych facetów sie nie tyka, nieudacznice
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-15 16:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaga - 2014-09-14 19:51:36]:
aneta skompromitowała się tylko tym że za dużo się napiła.a obcych facetów podrywała inna blondynka z testów z c3.tak to była kompromitacja z line leaderem w roli głównej...haha więcej takich imprez:)
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-15 22:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale się ośmieszył na oczach wszystkich hahahaha no to macie swojego damianka wystarczyło wiecej wypic i łapy się same kleiły hahahah
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-09-16 08:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy nie macie swojego życia...? Po cholerę to pisać na forum? Przyjrzyjcie się sobie czy tacy idealni jesteście...
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2014-09-16 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Nika czemu o tym się pisze na forum? Bo w pracy tacy line liderzy wymagają od zwykłych produkcyjnych ludzi niewiadomo jakiej dyscypliny i sumienności natomiast sami pokazują swą "kulturę" i ogładę jak wypija piwo. Przyznaj sama,że szaraczki zachowały sie o wiele fajniej niż kierownicy
zdjecie uzytkownika
ojj - 2014-09-16 21:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sa tylko ludzmi, nie wazne jakie stanowiska zajmuja a alkohol jest dla ludzi wiec w czym problem???Kazdy sie bawi jak umie a dla komentujacych polecam przyjzec sie wlasnemu zachowaniu po alkoholu nie tylko na imprezie firmowej ale i poza nia czyli w domu,u znajomych itd....
zdjecie uzytkownika
olomanolo - 2014-09-16 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sporo ludzi przyjechalo tylko aby wrzucic kupon do kuli " napewno wygram " to trzeba bylo wrzucic i wrocic przed losowaniem to jest raz, dwa kolejna część tzw " apacze " wpadne zobacze moze ktos coś wywinie jak sie napije potem jeszcze coś dopowiem przekrece puszcze w eter bo moze jeszcze sie trafi ze ktos kogo nie lubie tak zrobi, tacy to powinni zostac w domu i ogladac mode na sukces albo innego gniota. Ludzie powinni byc usmiechnieci weseli a nie zlosliwi.CZESC
zdjecie uzytkownika
jujka - 2014-09-17 17:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczyło dać piwo lajnom i gadali jak najęci o przyszłości compala. Czego nie dowiesz sie z zebrania tego dowiesz się z imprezy suto zakrapianej alkoholem
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-18 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojj - 2014-09-16 21:20:04]:
własnie że ważne jakie stanowisko się zajmuje, bo jakby nie patrzeć do czegoś ono zobowiązuje. Jak widać jedni się z tym liczą a dla innych jest to drobnostką. Skoro mamy w pracy takiego przełożonego, który nie ma żadnych zasad to jakim niby jest dla pozostałych przykładem? Wypic owszem i można, ale z głową a nie lać w siebie ile wlezie by móc spokojnie odstawiac cyrk a w pracy na zebraniu pracowników na linii przemawiać niemalże jak Papież z ambony
zdjecie uzytkownika
lakimen - 2014-09-18 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-09-18 19:34:33]:
Bardzo mądre słowa, popieram w 100%. Każda sytuacja którą tworzymy określa kim naprawdę jesteśmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-19 23:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lakimen - 2014-09-18 21:53:58]:
na imprezie integracyjnej nie bylem wiec sie nie wypowiadam ale nie powiedzialbym ze line lider z c1 jest chodzacym przykladem w pracy : rece w kieszeni ani dzien dobry ani pocaluj mnie w cztery litery, niecenzuralne slowa nie jest to zachowanie godne nasladowania
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x