Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kl - 2015-03-31 16:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppppp - 2015-03-31 14:27:25]:
Co racja to racja!
zdjecie uzytkownika
hah - 2015-03-31 17:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoho! a co ja słyszałam ,a co słyszałam na palarni , a co w szatni ,a w autobusie , na lince...
zdjecie uzytkownika
Winza - 2015-03-31 23:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekania są w każdej firmie i nie ma co się dziwić bo nigdzie idealnie nie będzie. A jeśli chce się zarobić to trzeba popracować trochę. Nie wiem czy ludzie myślą, że za siedzenie na krześle przelew przyjdzie. Spójrzcie jak w Chinach pracują. Tam to jest automatyzm i nikt nie narzeka. Powiedzcie mi może ile wynosi stawka podstawowa ?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-01 06:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie porownuj polski do chin inny ustroj polityka co ty piszesz za bzdury
zdjecie uzytkownika
f - 2015-04-01 18:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do osoby ktorej obiecalam te informacje-10osobom przyznano odprawy.
zdjecie uzytkownika
KO - 2015-04-02 18:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać wasze wypociny na temat wiedzy przyszłości firmy to wszystko bzdury ,domysły itp... jedynie wypowiedzi na temat zachowania innych a zwłaszcza przełożonych są prawdziwe :)
zdjecie uzytkownika
hohoho - 2015-04-14 16:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś wyjaśnić jak prostej babie czemu nadal są małe plany produkcyjne mimo że w biurze opijali jakiś nasz sukces,przejęcie tureckiej produkcji,wykup licencji itd? Czy i kiedy bedzie lepiej?Ile mam sie jeszcze błąkać po hali i czuć się niepotrzebna?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-14 17:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hohoho - 2015-04-14 16:39:19]:
Z tego co ja wiem i mowili zreszta to plany beda wieksze dopuero gdzies tak od czerwca i to tez stopniowo bo chcs tam ulepszac zmieniac itd do tej pory raz bedzie robota raz nie w kwietniu wiadomo mi o postojach
zdjecie uzytkownika
b - 2015-04-14 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hohoho - 2015-04-14 16:39:19]:
Dlaczego nie spytasz się wprost w pracy przełożonych tylko tutaj ? znowu zaczną wypisywać głupoty ,i już zaczęli
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-14 18:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hohoho - 2015-04-14 16:39:19]:
Ja sie moge z Toba zamienic z checia
zdjecie uzytkownika
(...) - 2015-04-14 20:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosta babo jak masz z tym problem to poszukaj innej pracy wówczas przestaniesz się pałętać bo nigdzie nie dadzą tobie tak się poobijać jak tutaj. Teraz wiecie dlaczego ciężko ludziom się stąd wyrwać? Pracowita osoba zawsze sobie poradzi a leser będzie zrzędził a i tak się nie ruszy z miejsca bo kto by za niego robił? Wiecznie wam w d..pę źle ale nic nie potraficie zmienić tylko ograniczacie się do chorych dyskusji. Zresztą tu większość to same marudy które nic ciekawego nie maja do powiedzenia tylko w kółko jedno i to samo
zdjecie uzytkownika
do (...) - 2015-04-16 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazasz ze w clx sa lesery ktore nie chca pracowac?Jesli tak to niezly debil z ciebie.A przelozonych o nic niewarto pytac bo nic nie wiedza i wiecznie odpowiadaja ze na nic gwarancji nie moga dac.Takie sa realia.Nie dziwie sie ludziom ktorzy wchodza na to forum i szukaja odpowiedzi na pytania zwiazane z praca bo nieraz mozna bylo sie dowiedziec konktetow stad
zdjecie uzytkownika
(...) - 2015-04-16 19:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do (...) - 2015-04-16 14:51:21]:
Nie, błąd, są lesery które chcą pracować ale tak jak im pasuje, na ich warunkach. Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego ludzie trzymają się roboty za wszelka cenę? Bo nie ma innej? Nie. Bo nigdzie nie ma tak jak tutaj- mowa oczywiście o jakiejś części osób, nie o wszystkich ale o znacznej grupie. A teraz odpowiedz sobie na kolejne pytanie, czy wszystkich traktuje się równo? Znowu nie. Można by tak mnożyć w nieskończoność przykłady ale to mija się z celem. Generalnie chodzi o to, że jak ktoś ma zapieprz to narzeka a jak nie ma co robić to też mu źle. Stąd pada propozycja- jesteś niezadowolony to zmień pracę a jak nie to zamknij się raz na zawsze. Dotarło? Pewnie znowu nie. Widzisz? Wszystko jest na nie. Dlaczego wciąż tu jesteś? I tu odnośnik do debila- musisz byś większym niż ja :)
zdjecie uzytkownika
hohohoh - 2015-04-17 21:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytałam czy ktoś zna plany firmy na najbliższe miesiące a skończyło się na wyzywaniu od leserów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I taki jest właśnie poziom tej firmy-taki sam jak ludzi w niej pracujących. Nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-19 00:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowana praca w tej firmie.w jakim systemie pracuje i jakie są zarobki na początek dla kobiety na stanowisku produkcyjnym.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-19 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-04-19 00:29:08]:
Radze pracy poszukac gdzie indziej przyjec tu nie ma i predka nie bedzie jesli sa jakiekolwiek to przez agencje i na czas krotki choc i tych przez agencje ostatnio to nie bylo baaaaaaaaardzo dlugo bo nie ma co robic system jednozmianowy tu jest jesli to pania interesuje jak byly wysokie sezony to byly 2 zmiany i wlasnie wtedy byly przyjecia przez agencje ale to tylko na kilka miediecy i dowidzenia a tych dwuch zmian to nie chce pani martwic ale nie bylo juz kilka lat pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-21 06:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
!Z? - 2015-05-05 21:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo jeszcze będą się szwendać ludzie po zakładzie ?Ewelina ze swoją świtą i druga Iwona z Gośką..? Ludzie zapieprzają na linkach po 130 pot im leci... a grupa ludzi już kolejny miesiąc szwendanie palarnia szatnia miotła itp...
zdjecie uzytkownika
????????????????????? - 2015-05-05 22:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!Z? - 2015-05-05 21:34:02]:
I jak się czuja ci co ciężko pracują i jeszcze się nie można wziąć urlopu bo niby brakuje ludzi
zdjecie uzytkownika
E - 2015-05-06 21:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak było, jest i będzie, jedni mają zapieprz a inni jak najdalej od roboty. I nic z tym nie da się zrobić bo ci co powinni nad tym panować zwyczajnie na to zezwalają - układy układziki nie do opanowania :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-07 15:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-05-06 21:33:17]:
Tak samo jak w kolko jedni i ci sami stoja przy liniia drudzy tez wybrancy wiecznie poza nia mowa o takim stanowisku jak standy czemu tam nie ma rotacji to niesprawiedliwe dosc ze chodzi i nic nie robi bo wrzucic 10 standow to sekund piec to jeszcze kreci nosem ze do toalety nie ma czasu zastapic
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-12 12:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dobrze ze zwolniłam sie z tego warjatkowa
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-24 09:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak było i jest i będzie do puki nie zmienią liderów którzy nie mają pojęcia co to jest praca uciwość i odpowiednie zachowanie zanjomości porządni ludzie to odeszli bo wiedzieli ze ta firma upadnie czy prędzej czy pózniej żal mi tych co zostali
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-05-24 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma pobędzie jeszcze parę miesięcy,chyba nikt nie wierzy w te brednie typu duże plany na jesień,dwie zmiany,zatrudnienia,nowe modele itd.Cała strefa upada,a my jesteśmy z nią związani dlaczego więc Compal miałby istnieć skoro nie stać ich na podwyżki choćby minimalne dla nas?
zdjecie uzytkownika
hm,hm - 2015-05-24 19:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-05-24 09:20:12]:
To raczej nie nastąpi ,chociaż coś drgnęło na K1 zielone już nie stoją bezczynnie przy swoich koleżankach tylko pracują na linii brawo temu komuś za odwagę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
alert