Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
????????????????????? - 2015-05-05 22:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!Z? - 2015-05-05 21:34:02]:
I jak się czuja ci co ciężko pracują i jeszcze się nie można wziąć urlopu bo niby brakuje ludzi
zdjecie uzytkownika
E - 2015-05-06 21:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak było, jest i będzie, jedni mają zapieprz a inni jak najdalej od roboty. I nic z tym nie da się zrobić bo ci co powinni nad tym panować zwyczajnie na to zezwalają - układy układziki nie do opanowania :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-07 15:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-05-06 21:33:17]:
Tak samo jak w kolko jedni i ci sami stoja przy liniia drudzy tez wybrancy wiecznie poza nia mowa o takim stanowisku jak standy czemu tam nie ma rotacji to niesprawiedliwe dosc ze chodzi i nic nie robi bo wrzucic 10 standow to sekund piec to jeszcze kreci nosem ze do toalety nie ma czasu zastapic
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-12 12:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dobrze ze zwolniłam sie z tego warjatkowa
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-24 09:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak było i jest i będzie do puki nie zmienią liderów którzy nie mają pojęcia co to jest praca uciwość i odpowiednie zachowanie zanjomości porządni ludzie to odeszli bo wiedzieli ze ta firma upadnie czy prędzej czy pózniej żal mi tych co zostali
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-05-24 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma pobędzie jeszcze parę miesięcy,chyba nikt nie wierzy w te brednie typu duże plany na jesień,dwie zmiany,zatrudnienia,nowe modele itd.Cała strefa upada,a my jesteśmy z nią związani dlaczego więc Compal miałby istnieć skoro nie stać ich na podwyżki choćby minimalne dla nas?
zdjecie uzytkownika
hm,hm - 2015-05-24 19:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-05-24 09:20:12]:
To raczej nie nastąpi ,chociaż coś drgnęło na K1 zielone już nie stoją bezczynnie przy swoich koleżankach tylko pracują na linii brawo temu komuś za odwagę
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-06-07 19:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś wie o ponownych zwolnieniach w ramach programu dobrowolnych odejść?
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-06-09 19:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z poprezdnikiem mmm nie ma co się łudzić od 2 lat słysze to samo nowe modele nowe duze zamowienie a dalej jest jak jest kazdy wie wiec o czym my mowimy
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-11 16:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie następne postojowe?Bo jutro do pracy a mi sie nie chce:)))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-15 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba dlugo nie musisz czekac na nastepne
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-15 21:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj szybko będzie następne postojowe, i niekrótkie...:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-19 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-06-15 21:26:44]:
Ktos sie orientuje jaku jest plan na lipiec skoro oprocz dwutygodniowego urlopu ma byc jeszcze shout [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-06-24 19:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nieprawda że będzie tydzień postojowego w lipcu,jest spory plan a mało dni pracujących ze względu na urlop,postojowego nie będzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-28 18:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka - 2015-06-24 19:16:24]:
Dobrze ze jest dwa tyg urlopu to przynajmniej moze przepracujemy caly lipiec choc smiesznie to brzmi i ciekawe co w takim razie dalej chociaz na zebraniu w radzie mowiono ze wipcu bedzie postoj
zdjecie uzytkownika
Winak - 2015-06-28 18:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Warszawie teraz poszukują telemarketera http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=36®ion=Warszawa&oferta_opinie=infopraca.pl11694882 zastanawia mnie tylko czy pracując na początek na takim słabym stanowisku jakoś w miarę szybko awansować i pójść wyżej gdzieś na stanowisko techniczne i przede wszystkim dostawać lepsze pieniądze..
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-06-28 22:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka - 2015-06-24 19:16:24]:
spory plan :)
zdjecie uzytkownika
nocoty - 2015-06-29 19:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30tyś.plan na lipiec to mało jak weźmiesz pod uwagę że tylko 3 linki robią?I trochę reworka jest,nie będzie postojowego.
zdjecie uzytkownika
hahahe - 2015-06-29 21:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nocoty - 2015-06-29 19:59:07]:
ho ho ho będą nadgodziny soboty setkowe ...:)
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2015-06-30 10:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czego ty kłamiesz na lipiec nawet nie ma trzech tysięcy telewizorów nie wprowadzaj ludzi w błąd nie pocieszaj się że tyle masz pracy
zdjecie uzytkownika
ulala - 2015-07-02 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was barany,na razie nikt nie wie jaki jest plan więc nie wymądrzajcie się,nawet prezes tego nie wie a wy wiecie wrzystkowiedzący spece
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 20:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Uff ale goraco
zdjecie uzytkownika
?! - 2015-07-02 21:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulala - 2015-07-02 18:10:37]:
Ciekawa teoria,to by znaczyło że produkujemy z tego co jest na magazynie i uda się skręcić ,a co będzie jak nikt nie kupi tego badziewia ? :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , www.prawda.5x.pl http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny ,www.prawda.5x.pl http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
no tak - 2015-07-03 01:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [?! - 2015-07-02 21:52:39]:
będą reworki a później młotek
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-03 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no tak - 2015-07-03 01:08:57]:
A na końcu będzie buldożer,spych....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
alert