Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tadzio - 2014-09-16 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Nika czemu o tym się pisze na forum? Bo w pracy tacy line liderzy wymagają od zwykłych produkcyjnych ludzi niewiadomo jakiej dyscypliny i sumienności natomiast sami pokazują swą "kulturę" i ogładę jak wypija piwo. Przyznaj sama,że szaraczki zachowały sie o wiele fajniej niż kierownicy
zdjecie uzytkownika
ojj - 2014-09-16 21:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sa tylko ludzmi, nie wazne jakie stanowiska zajmuja a alkohol jest dla ludzi wiec w czym problem???Kazdy sie bawi jak umie a dla komentujacych polecam przyjzec sie wlasnemu zachowaniu po alkoholu nie tylko na imprezie firmowej ale i poza nia czyli w domu,u znajomych itd....
zdjecie uzytkownika
olomanolo - 2014-09-16 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sporo ludzi przyjechalo tylko aby wrzucic kupon do kuli " napewno wygram " to trzeba bylo wrzucic i wrocic przed losowaniem to jest raz, dwa kolejna część tzw " apacze " wpadne zobacze moze ktos coś wywinie jak sie napije potem jeszcze coś dopowiem przekrece puszcze w eter bo moze jeszcze sie trafi ze ktos kogo nie lubie tak zrobi, tacy to powinni zostac w domu i ogladac mode na sukces albo innego gniota. Ludzie powinni byc usmiechnieci weseli a nie zlosliwi.CZESC
zdjecie uzytkownika
jujka - 2014-09-17 17:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczyło dać piwo lajnom i gadali jak najęci o przyszłości compala. Czego nie dowiesz sie z zebrania tego dowiesz się z imprezy suto zakrapianej alkoholem
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-18 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojj - 2014-09-16 21:20:04]:
własnie że ważne jakie stanowisko się zajmuje, bo jakby nie patrzeć do czegoś ono zobowiązuje. Jak widać jedni się z tym liczą a dla innych jest to drobnostką. Skoro mamy w pracy takiego przełożonego, który nie ma żadnych zasad to jakim niby jest dla pozostałych przykładem? Wypic owszem i można, ale z głową a nie lać w siebie ile wlezie by móc spokojnie odstawiac cyrk a w pracy na zebraniu pracowników na linii przemawiać niemalże jak Papież z ambony
zdjecie uzytkownika
lakimen - 2014-09-18 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-09-18 19:34:33]:
Bardzo mądre słowa, popieram w 100%. Każda sytuacja którą tworzymy określa kim naprawdę jesteśmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-19 23:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lakimen - 2014-09-18 21:53:58]:
na imprezie integracyjnej nie bylem wiec sie nie wypowiadam ale nie powiedzialbym ze line lider z c1 jest chodzacym przykladem w pracy : rece w kieszeni ani dzien dobry ani pocaluj mnie w cztery litery, niecenzuralne slowa nie jest to zachowanie godne nasladowania
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-21 21:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie od kiedy wy tam pracujecie?To ze jest balagan to kazdy wie i to nie od dzis wiec czego wy sie spodziewacie?Jesli was tak to kluje w oczy to LG jest niedaleko.A co do gadania pewnego LL na temat przyszlosci firmy to chyba nie wierzycie w to jego gadanie bo juz nie raz mowil a nic z tego nie wynikalo a jesli nie ma nic sensownego do powiedzenia to gada co mu slina na jezyk przynisie a i zeby zainteresowanie nim bylo wiec "krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje"...
zdjecie uzytkownika
ggl - 2014-09-24 18:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lakimen - 2014-09-18 21:53:58]:
przestancie wszyscy (usunięte przez administratora)impreza imprezą i na takiej imprezie nie ma line.lider .kierownik itd.wszystko jest dla ludzi i widac ze sie dobrze bawili a ci co pisza to albo sie zle bawili bo nie pili albo zazdroszcza!!!!zajmijcie sie swoja dupa,a czyjas zostawcie w spokoju!!!
zdjecie uzytkownika
Tkolig - 2014-09-26 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mysle, ze praca w toshibie nie nalezy do najlzejszych, tym bardziej rozumiem niektore sklonnosci ludzi do dobrej zabawy. Poza tym wszystkim z tego mozna chyba slusznie wywnioskowac, ze niektore zaklady moga pozazdroscic atmosfery w zakladzie. A to w wielu przypadkach jest klucz do sukcesu firmy, rowniez i toshiby.
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-09-27 13:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie macie swoich problemów?Czego się czepiacie Damiana? Wypił trochę za dużo,ale takich jak On było dużo więcej...Pewnie w pracy zwrócił Wam uwagę i teraz macie okazję się odegrać...Może tak zajmijcie się sobą?
Stańcie przed lustrem,popatrzcie sobie w oczy i powiedzcie,że jesteście idealni.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-09-28 11:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tkolig - 2014-09-26 11:23:12]:
Wy ciągle TOSHIBA TOSHIBA przecież tej firmy już nie ma ,dziwię się że jeszcze nie zamknęli tego forum
zdjecie uzytkownika
wiksa - 2014-10-17 19:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie ma tej firmy? Bylem niedawno w centrali z przesylka, bo pracuje jako kurier. Chyba ze o czyms nie wiem. Poza tym wszedlem tu, bo chce zmienic prace i pomyslalem, ze poczytam cos na temat naprzyklad w Toshibie. Fajni ludzie tam pracuja wiec pomyslalem, ze moze cos pisza o atmosferze, zarobkach.....
zdjecie uzytkownika
gk - 2014-10-19 21:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oktawian wytęp w końcu te chwasty z linii,te młode wchodzące ci w tyłek najbardziej fałszywe i obgadują.Czego ty się boisz?Niby taki z zasadami a gówniarom dajesz sobą rządzić,tylko problemy masz przez niektórych,beznadziejna jest atmosfera na tej linii
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-20 12:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gk - 2014-10-19 21:35:29]:
K1 to ( usunięte przez administratora )montaż to nic w porównaniu z testami...
zdjecie uzytkownika
bleee - 2014-10-22 17:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla lini C3 jesteście cudowni jest cudnie !!!! Kazdy marzy o pracy w takiej atmosferze... ! lider i off zamieniają się stanowiskami, a no i senior linii też cycus malina no nic tylko zazdrościc.
zdjecie uzytkownika
smiechu warte - 2014-10-22 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bleee - 2014-10-22 17:16:53]:
Linia c3 jako montaz jest zajebista...tylko na testach powinni zrobic porzadek, zamiast jechac jak nalezy to tylko na fajeczki co pol godziny lataja!!! do roboty Aneta pociagnij ta linie anie na glowe ci kolezaneczki weszly i robia to co chca.ze tak se dalas -az wstyd:(Zamiast powymieniac na dziewczyny z c1 to zostawili elite ktora zapomina ze jest w pracy!!!Dac wam stolki to byscie Usiadły!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kłamca - 2014-10-23 21:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anata z c3 przynajmniej się stara , a reszta obsady żenada ,ludzie się zwolnili a Damian mówi o jakims kasztanie , to morze mu pomnik postawią sam się zwolnił bo widział co się dzieje cyt. psychiatria&geritria , róbcie tak szukajcie innej roboty ,
zdjecie uzytkownika
no - 2014-10-24 09:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakby bylo tak dobrze jak gadaja to by sie Toshiba nie musiala sprzedawac.Lepiej idzcie do Amazona poki jeszcze potrzebuje ludzi
zdjecie uzytkownika
buahaha - 2014-10-24 21:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dosc ze robimy za dwoje jak woły pociągowe to jeszcze nikt nie szanuje tylko (usunięte przez administratora) a tekst ze Damian jest wku wiony i trzeba przyśpieszyć to nie jest motywacja... jak na minusie to darcie ryja a za plus nawet jednego dobrego słowa nie mamy umów podpisanych na akord tak dla przypomnienia...
zdjecie uzytkownika
TY - 2014-10-25 19:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak masz na imię? ty znający problemy na linii imię nazwisko podaj...
zdjecie uzytkownika
kdh - 2014-10-25 19:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buahaha - 2014-10-24 21:05:20]:
z c3-ludzie nie pierwszy dzien tu pracujecie!!!jechac na podwojnej lini 110/h to żenada! zielonych z testow powinni wyje....*na inne linie i pozamieniac bo skoro Pawel z Damianem gadaja ze ma byc minimum 220/h to ma byc a nie zlewanie totalne.Chyba zielonym i szarym na testach nie chce sie juz pracowac...to WYPAD!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-26 19:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Linia C3 była zaj...a, dopóki nie przyszły Panie z C1 i obrabiają tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami.
zdjecie uzytkownika
Demo - 2014-10-26 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale wy jesteście pop...doleni! Jak wy wytrzymujecie sami ze sobą? jesteście gorsi niż te stare baby z kas supermarketu, które potrafią godzinami gadać o niczym, podczas gdy kolejka sięga już drzwi!
zdjecie uzytkownika
no - 2014-10-27 21:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam nie pasuje to w kolejke do posredniaka stancie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x