brak logo

„MAJOR” sp z.o.o

Tychy

Opinie o „MAJOR” sp z.o.o

S-11 2016-07-07 10:32
Firma nie zatrudnia kobiet na produkcję, bo pokłóciłyby się między sobą dlaczego jedna ma dwie, a druga trzy maszyny.

Kobiety pracują na pakowaniu i są od tego, żeby znajdować powody do ucięcia premii operatorom, dlatego, że ktoś nie zdążył w ciągu 8 godzin pracy przedmuchać 3 tysięcy detali, bo w tym czasie musiał zmierzyć 100 razy dane detale, wprowadzić 10 korekt do programu, dolać 5x chłodziwo, przynieść i wyszlifować 40 prętów, wymienić 10 płytek czekając w kolejce do magazynu 10 min po każdą sztukę, wyrzucić wióry, pozamiatać i umyć maszynę przed audytem. A no i oczywiście nie zapomnijmy o kontroli jakości, której trzeba donieść na drugi koniec hali sztukę (czasem nawet przeciąć na pół, w końcu chłopacy boją się szlifierki), bo tylko w jednym pomieszczeniu działa poprawnie urządzenie do pomiaru chropowatości.
12
sliczna 2016-07-08 14:17
So dziołchy na maszynach i se dobrze radzom. Nawet jak nic nie kumasz to cie nauczom. składej papiery, w babach sila
3
szpilq 2016-07-14 16:44
Nie obrazaj nas, bo jestesmy lepsze na maszynach od co po niektorych. Po co pracujesz jak wszystko ci nie pasuje a komentujesz ciagle
fsgf 2016-07-15 09:02
zatrudnia, tylko S11 ma jakies zle doswiadczenia z laskami
1
S-11 2016-07-15 17:51
@szpilq

nie pracuję już w tej firmie, a wypowiadam się, żeby ludziom pomóc przy wyborze pracy. Staram się to robić obiektywnie. Nie wiem jak sprawy wyglądają obecnie, ale do końca zeszłego roku na produkcji nie pracowała ŻADNA kobieta. Kobiety zatrudniano jedynie na dział pakowania, kontrolę jakości lub ewentualnie na szlifierki (do polerowania detali). Podobno, choć nie byłem tego nigdy świadkiem, niekiedy jedna z kobiet siadała przy Robodrillu, ale pracą na produkcji bym tego nie nazwał.

@fsgf

no własnie przedstawiłem tutaj doświadczenie jakie wyniosłem z tej firmy - za moich czasów w tej firmie kobiety pracowały tylko w działach, które wyżej wymieniłem

co do atmosfery między pracownikami raczej narzekać nie można, inaczej już jest na linii produkcja-kierownictwo (czego dowodem jest odejście wielu doświadczonych operatorów latem 2015 i 2016)

oczywiście jest pewna śmietanka pracowników (z długim stażem), którzy będą chwalić tą firmę.

młodych operatorów się tam nie docenia i co gorsza nawet z nimi nie rozmawia na temat ich perspektyw/rozwoju w tej firmie (piszę o osobach, które mają większe ambicję niż tylko klikanie zielonego guzika)

potrzeba duuuużo czasu, żeby dorobić się w miarę godziwych zarobków (bo do czego prowadzą podwyżki 1zł brutto za godzinę)?

no, ale każdy ma inne priorytety - jednych zadowoli 1600/1800 zl (o ile nie utną miesięcznej premii), inni za to nie wstaną nawet z łóżka :)

każdy kto spróbuje kiedyś pomieszkać sam za tą kwotę i realizować jakieś swoje życiowe marzenia, zrozumie o co chodzi.
15
fsgf 2016-07-18 17:28
Wypłata zawsze jest 10 dnia kazdego miesiaca i nie mozna na to narzekac. A co do ogloszen to teraz jest rozbudowa i wrzucają na fejsa ciagle ogloszenia o przyjeciach. Kolezanka teraz dostala wakacje pod grusza a ja czekam na sierpien i tez dostane
Mówcie co chcecie ale wyplata jest na czas i da sie dogadac jak cos nie pasuje
1
Opinia 2016-07-22 19:28
S - 11 uważa że za wciskanie guzika 1800 to mało. Są osoby które przyszły zielone, zainteresowały się tematem i same robią korekty i ustawiają maszyny i zarabiają adekwatnie więcej. Doświadczony ustawiacz zarobi dobre pieniądze, a jak ktoś chodzi w weekend to i dorobi więcej. Nie brakuje leni którzy w weekend nie, złomu nadupi i premie zabiorą, a potem marudzą. Patrząc po innych zakładach w Tychach nie jest źle.
1
S-11 2016-07-25 02:16
Zacznę od tego, że za wciskanie zielonego guzika nikt nie dostaje w Majorze 1800zł, no chyba, że po paru latach.

Nowi "guzikowi" na start dostają 7,5zł/h, a po 3msc próbnych 8zł/h + 20% premii. Jest też dodatek nocny również w wysokości 20%. Zakładając, że w miesiącu dany pracownik przepracuje 20 dni roboczych z czego 5 dni na nocnej zmianie i otrzyma pełna premię wychodzi nam kolejno: 1412zł przy stawce 7,5zł/h oraz 1612zł przy stawce 8zł/h.

Druga sprawa.

Weekendy są po to, żeby odpocząć od pracy i spędzać ten czas z rodziną. Rozumiem, że branża produkcyjna wiąże się z tym, że czasami zdarzają się zaległości w zamówieniach i trzeba je nadganiać weekendami, ale wtedy to własnie powinien być przywilej dla pracowników, żeby przyjść do pracy i DOROBIĆ sobie do pensji, a przez takie rozumowanie jak Twoje doszło do paradoksu, że żeby ZAROBIĆ godziwe pieniądze trzeba dymać 4 weekendy w miesiącu. Dodatkowo, jak ktoś bardziej od pracy w sobotę i niedziele ceni sobie rodzinę, to uważany jest za lenia i jeszcze naraża się na ucięcie premii.

I potem łysy biega po hali i pyta się kto przyjdzie w sobotę do pracy za 100%? Szkoda tylko, że przed wypłatą niektórym chłopakom tną premię i wychodzi na to, że w weekend przyszli za normalną stawkę.

I na koniec pytanie do Ciebie - jakie to według Ciebie są te dobre pieniądze dla doświadczonego ustawiacza? I ile lat musi upłynąć, żeby stać się takim doświadczonym operatorem?

Pytam, bo znam paru "doświadczonych" chłopaków ze sprintów, którzy ogarniają wszystkie maszyny z działu a pracują za +/- 1900/2000zł...

Co przy takich umiejętnościach i obowiązkach (nie raz 3 maszyny na raz pod sobą) to są żenujące pieniądze.

Ja kończę wątek pracy w tej firmie - niech każdy przed wysłaniem CV sam wyciągnie sobie wnioski z postów powyżej lub ewentualnie przekona się na własnej skórze.
12
czarny 2016-07-26 13:14
Porządnie zraniła Cię ta firma. Na pohybel
S-11 2016-07-27 12:16
Po prostu mam szacunek do siebie i nie pozwolę traktować się jak CZARNY niewolnik :)

A Ty dalej żyj w przekonaniu, że godnie Was tam traktują i po kilkunastu latach pracy 3 tyś na rękę to porządna wypłata dla operatora-programisty.

...a teraz wracaj do palet i sprawdź przy okazji czy suwmiarka jest w pudełeczku, a w okół maszyny nie ma ani grama wiórów, bo Twoja zmiana straci punkty, a Ty przy okazji premię :)
5
c***j cie to obchodzi 2016-08-01 15:55
nie polecam ... kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fakt faktem jeżeli szef przyjdzie do ciebie to spoko ale kierownik szkoda gadać zwykły cwaniak co nie ma szacunku dla pracowników
4
c***j cie to obchodzi 2016-08-01 15:59
małolaci bez doświadczenia . oczywiście lepiej wyszkolić piekarza a za to nic nie płacą
Opinia 2016-08-05 09:50
Nowy operator/ustawiacz po 6 miesiącach dostał 10 zl. I znam na zakładzie kolesi co maja po 3000 i więcej ale oni ustawiają maszynę 2-3 godziny a nie 8 godzin... Są duże minusy na zakładzie ale nie jest to najgorszy zakład w okolicy. Napisz gdzie w Tychach nie traktują ludzi jak niewolnika?
1
mat 2016-10-12 12:57
Masakra. Fatalne miejsce. Szkoda czasu i miejsca w cv.
1
dno 2016-10-12 13:07
Miejsce bez finansowych perspektyw. W firmie dużo osób to rodzina i znajomi więc im wypada płacić dobrze. Buduje się hala za dużo kasy, przybywa maszyn za dużo kasy. Major inwestuje w siebie i tylko w siebie. Gdzieś trzeba zaoszczędzić na to wszystko. Na pracownikach. Piszę to bez żadnych większych emocji. To po prostu fakty. Zaraz zostaną sami Ukraińcy. "Bo oni pracują nie marudzą z uśmiechem na twarzy".
9
bez 2016-10-13 20:45
Ciekawe skąd słyszałeś te dobre rzeczy? W firmie dzieje się źle, wielu bardzo dobrych i doświadczonych operatorów znowu sie zwalnia a kierownictwo nie robi nic żeby ich zatrzymać. Ciągle przyjmują nowych ludzi bez doświadczenia i często bez wyobraźni. Jak tak dalej pójdzie to w tej firmie zabraknie kumatych ludzi.
3
bęben 2016-10-13 23:21
Ubrania robocze pierzesz sobie sam w domu albo chodzisz brudny i śmierdzący. Nie dostajesz na to pieniędzy. Jak chcesz nowe ciuchy podpisujesz papierek że jak się zwolnisz oddajesz równowartość ubrań. I te nowe ubrania również wkładasz do swojego bębna za free.
1
Polecam! 2016-10-17 10:05
To naprawdę żałosne oczerniać firmę tylko dlatego , żeby podbudować właśnie "kiepskiej jakości" ego.

4
bez 2016-10-17 23:06
Droga Kamo. Niezmiernie się cieszę, że sie odezwałaś. Po tym jak udało mi się rozszyfrować to co napisałaś, dochodzę do wniosku, że jednak miałem rację twierdząc, iż do tej firmy przyjmują coraz bardziej tępe osoby co oczywiście doskonale pokazuje Twoja nieznajomość poprawnej pisowni. Jeśli chcesz możesz chwalić tą firmę ale Ja osobiście nikomu jej nie polecam.
3
0_o 2016-10-19 15:16
To specjalnie jest tak nieskładnie napisane żeby ludzie myśleli że to pisze jakiś robol z produkcji i się z tym nie zgadza jak ktoś pisze źle o firmie. Pozytywne opinie są tu dla mnie fikcją. Ci co mają tam nie najgorzej, to ci którzy za dobrym dawnych czasów wywalczyli sobie swoje choć i oni w dalszym ciągu mają ciężko jak cała reszta. Jedyne na co ich stać w dowód wdzięczności to nie pisanie tu źle. Nie wierzę że mogli by chwalić. Kadrę zarządzającą zachęcam do wstania od biurek i poprawy relacji z pracownikami zamiast marnować czas na obronę wizerunku tu w internecie bo zaraz nikt wam nie zostanie do pracy. Jeśli się mylę, to proszę napisać co takiego jest super i dlaczego warto się związać z tą firmą. Się zacznie gorąca dyskusja zapewne po tych fikcyjnych pozytywach. Jeśli to Cie nie przekonuje drogi kandydacie na operatora cnc i sądzisz ze jestem nieudaną marudą, idz, dostaniesz sie szybko, i zobacz jaki dostaniesz numer. Zatrudnią was dziesieciu, rozejdziecie sie po zmianach, po pol roku zostaniesz ty i jeszcze jeden. Jak to sprawdzic. nastepna tura po tobie znow dostanie numery. po roku zobaczysz ze masz numer 400 a nowi 480. 80 osób w rok a nowych twarzy widzisz dziesieć. gdzie 70 ? odeszli.
Omijać.
7
766 2016-10-19 15:33
Na zastraszaniu, chamstwie, wyzyskiwaniu, przekleństwach, kombinatorstwie, cwaniactwu, szukaniu na siłę problemów żeby zabrać pieniądze itd itd ...nikt nigdy nie stworzył dobrego zespołu pracowników.
6
gonzo 2016-10-19 21:20
W ciągu roku przeszło ponad 200 osób a nie 80 ale fajnie, że poruszyłeś ten temat.
7
ij 2016-10-20 11:58
-dzien dobry to moje wypowiedzenie
-co ? dlaczego?
-podziekuje
-ale jestes na liscie do podwyzek za miesiac
- slyszalem to rok temu, pol roku temu, dzisiaj, juz panu nie wierze
- ale co ty sobie wyobrazasz tyyyy taki takiii ***** i ****
:/
8
ooo 2016-10-20 15:29
Ach to standard, każdy słyszy to samo
6
okioji 2016-10-27 16:05
W firmie major produkujesz detale , jak cos zrobisz zle zostajesz po pracy i szukasz tych ktore sa złe, podczas pracy nie, bo musisz szybko szybko i nie wylapiesz wszystkiego. zostajesz nieodplatnie za darmo po godzinach. firma ma pelno pracownikow kontroli jakosci, siedza , pod lupa itd ogladaja co jest dobre a co zle, to po ch** karzą zostawac operatorom !
5
nero 2016-10-31 15:05
taki myk zeby nie odeszli nowi po okresie próbnym, nowy pracownik pracuje na jednej maszynie stoi i sie cieszy, traktuja go bardzo luzno, inni starzy na kilku i jeszcze inne obowiazki. Nowy mysli ze tamten pewnie duzo ma na glowie ale i duzo zarabia. I tu niespodzianka. Dla majora pracuje kilka agencji, nikt nie chce pracowac tam za takie pieniadze, nowi obecnie potrafia dostac tyle samo co starzy pracownicy a nawet wiecej, ale na wiecej niech juz nie licza potem, niestety.
4
Szpyrka 2016-11-01 00:41
Jakby nikt nie chcial pracowac to nie zwiekszylaby sie o tyle liczba pracownikow. Takie brednie sie tu czyta..
2
qwert 2016-11-01 06:30
Nawet nie wiesz ilu pracowników szuka nowej pracy. Jesli im sie udaje to zaraz się zwalniają a na razie przeczekują bo za coś żyć trzeba.
3
Faja 2016-11-01 11:51
Nasz kochany prezes jeszcze chyba nie zrozumiał że do jego firmy nie najmie sie żaden fachowiec z doświadczeniem i stażem za takie pieniądze jakie oferowane są w chwili obecnej.A niebawem może się przekonać że odejdą ci fachowcy w których zainwestował czas i pieniądze .Po dziesięciu latach 2800 zł podstawy to nie żadne kokosy
11
Szymel 2016-12-09 20:31
Szymel---
Tak poczytałem te wszystkie opinie przyznaję że nic dodać nic ując całkiem prawda wyzysk człowieka przez człowieka ciekawe jak długo to potrwa ? albo faktycznie zostanie ta siła robocza ze wschodu .....
5
qaz 2017-01-14 17:50
Jeden w te jeden w tamtą on nigdy ludzi mieć nie będzie
Ogień z dupy 2017-01-15 13:30
Krzysiu s co robiles na grjowskim portalu ?
1
on 2017-01-15 15:20
Strugałem sobie rafała!!!
1
toki 2017-01-16 22:55
czemu usunięto teksty o kierowniku waldusiu ? na przyklad tu cyt: " - kierowniku mama mi zmarła pogrzeb w środę. - ku.wa ale ja nie mam ludzi " łysy za to jak traktujesz ludzi i jak sie do nich odzywasz nie dziwie się ze cię wiekszosc nie szanuje, odwazniejsi sie stawiaja, tchórze za plecami obgadują a dwulicowi udaja ze jest dla nich autorytetem. ludzie z Tychów i okolic juz sie wyznali na Majorze. gdyby nie ukraincy Major i reszta biura musieli by pracowac na maszynach bo brak nowych konkretnych ludzi do pracy. dyrektor i kierowniczka bliska rodzina sie zwolnili bo widzieli co sie dzieje, ukraincy tez zaczynaja rezygnowac.
10
nick 2017-02-17 10:30
wole zbierać złom niż tam pracować.
m4troX 2017-02-17 13:36
Witam, dużo już tam pracuje ukraincow na frezarkach cnc ?, dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
pawelek 2017-02-18 20:23
Sporo. Na oko to z 25% operatorów na maszynach to już Ukraińcy, plus jakieś dziewczyny na pakowaniu.
2
AP 2017-03-29 21:38
Ja przepracowałem w Majorze 5 lat i powiem tak. Praca bardzo lekka, tak lekkiej roboty w życiu nie miałem. Jak już ustawiasz maszyny to możesz ściemniać ile wlezie. A największym ściemniaczem w Majorze jest paluszek z tokarek. Koleś wiecznie włóczy się po hali, albo ustawia maszyny żółwim tempem. Zobaczyć go jak robi produkcję graniczy z cudem. A że robi tam ponad 10 lat to za ściemnianie płaca mu ponad ,,trójkę". Prawda jest taka że w Majorze robi kilkanaście osób z długim stażem którzy zarabiają około 4 tysięcy na rękę i oni są nietykalni. Reszta to osoby którę się tam tylko przewijają i zmieniają robote. Ja tam przepracowałem 5 lat i po 5 latach ustawiając maszyny zarabiałem 2400-2500 zł na rękę nie mając perspektyw na jakąkolwiek podwyżke przez najbliższe dwa lata wiec dlatego podziękowałem za pracę. Reasumując to praca w Majorze jest idealna dla osób które nie chcą się napracować, ale nie oczekują za to sowitego wynagrodzenia. Jeżeli nie chcesz się narobić i zadawala cię wynagrodzenie 2000 zł na rękę po trzech latach pracy to ta robota jest idealna dla ciebie. Co do Waldusia to cóż mogę powiedzieć.. zawsze może być ktoś gorszy.. chłop jest po prostu za tępy na to stanowisko, ale znajomości robią swoje.
8
Piter 2017-03-31 11:38
To nie firma tylko jak każdy wie obóz pracy nic więcej. Jedno wielkie dno i wyzysk ludzi.
Joanna 2017-03-31 13:35
A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy Major? Chętnie usłyszymy więcej o tym jakim pracodawcą jest firma.
FFP110 2017-04-19 00:51
Dla mnie irytujące jest, że operator, który chce się uczyć czegoś więcej niż naciskania zielonego guziczka najczęściej słyszy, że może przyjść w czasie wolnym od pracy, ZA DARMO i się uczyć np. przezbrajać od innego operatora. Za darmo to można w pysk dostać. A w czasie wolnym od pracy się albo odpoczywa, albo pracuje za wyższą stawkę. Tym bardziej, że szkolenie operatora jest przecież dla firmy pożyteczne, bo ustawiacze ciągle są potrzebni. W normalnych zakładach szkolenia prowadzi się w godzinach pracy.
5
ffiefok 2017-05-08 17:50
Od kogo operator słyszy coś takiego ?
Łowcabubli 2017-05-15 18:03
Strzelać z tego nie będą.
1
jo 2017-07-22 18:11
czy nikt sie nie wypowiada w tej firmie.?
lol 2017-07-23 18:46
Myślę, że już nie ma o czym. Wszystko zostało powiedziane.
3
Pogromca Hebli 2017-07-28 22:00
Jakiś czas temu pracowałem w tej firmie i bardzo się cieszę że już nie muszę :) Dlaczego mi się nie podobało :
- zarobki nie powalają ( no chyba że walisz nadgodziny bez przerwy ) faktem jest że pensja regularnie wypłacana w całości ( to chyba jedyny plus) :)
- bardzo mało miejsca na trzymanie ubrań roboczych i innych rzeczy dosłownie " szafki basenowe" wkładasz brudne ubrania z czystymi latem jakoś się da, ale zima to nogą trzeba upychać żeby zamknąć szafkę. Ktoś ma nierówno pod sufitem żeby kupować takie malutkie szafki na produkcje i dodatkowo są one często tak rozdzielane że przebierając się po pracy jeden drugiemu "zagląda" do tyłka bo jeden koło drugiego że ciężko przejść obok siebie.
- firma nie daję mydeł, ręczników ( nawet za bardzo nie ma gdzie wysuszyć), ubrań roboczych nie pierze ! (każda szanująca się firma pierze) Faktem jest że wypłacają " ekwiwalent BHP" jest na pasku z wypłaty wyszczególniony około 12 zł. Łaaaaał :) Ciekawi mnie tylko, czy ktoś się zastanawiał czy to wystarczy na pokrycie kosztów częstego prania i co z ludźmi którzy pracują na maszynach gdzie jest chłodzenie olejem i to że ciężko się to pierze to jeszcze dodatkowo niszczy pralkę. Kogo to interesuje najważniejsza jest wydajność !!
- firma faktycznie dynamicznie się rozwija, ale jak większość firm w Polsce ma w gdzieś pracowników ( nihil novi) ponieważ jest parking, ale jest za mało miejsca żeby wszystkie auta się pomieściły, więc" kto pierwszy ten lepszy" albo blokujesz innych, potem w trakcie zmiany idziesz brudny idziesz przestawić auto, albo parkujesz pod kościołem - twój wybór.
- normy ilościowe detali często są tak wyliczane że nie ma opcji, aby wyrobić normę i co jakiś czas jest wyliczana wydajność każdego pracownika, nie raz potem było wielkie halo, nawet przypadki uwalenia premii za to, a to też za sprawą beznadziejnego systemu, który jest nie dopracowany i nie odpowiednio skonfigurowany ( ma dbać o wydajność a tak na prawdę wk...a ludzi)
- brakuje ludzi, więc na siłę próbuje się dowalić robotę tym, którzy jeszcze zostali i podam przykład : miałem 4 zamiast 3 maszyn i nie łatwo upilnować taką ilość maszyn, i spadły mi braki na jednej z maszyn. Wyłapałem niezgodność poprawiłem jak trzeba i było ok, ale selekcje zostawiłem sobie jak będę miał chwilę. Były problemy więc do końca zmiany nie zdążyłem bo byłem zajęty innymi maszynami, są niestety w coraz gorszym stanie, więc lubią robić operatorom psikusy :) Odłożyłem detale do selekcji do działu k. jakości z myślą że zrobię to jutro w trakcie zmiany. Na drugi dzień okazało się że selekcje można tylko robić po pracy za darmo, w prywatnym czasie. Więc nie warto się starać żeby firmie było lepiej bo cię kopnie w tyłek.
- jak coś chcesz załatwić w kadrach to z każdą pierdołą jeździsz 3,9 km w inne miejsce
- nie polecam palaczom bo obowiązuje zakaz palenia na hali, co 2 godziny można zapalić na zewnątrz w tzw. „palarni” czyli wyznaczonym pod chmurką miejscu przed halą.
- kierownik wyjątkowy cwaniak i kombinator. Na rozmowie miły sympatyczny w dupcię bez mydła wchodzi i ściemnia. A jak jest okazja to ci uwali premię, dowali się do czegoś, robi zdjęcia na hali, ale tak to jest jak ktoś nie ma pojęcia o robocie.
- jeżeli ktoś dojeżdża z daleka to jedynie można zajechać autem, bo to jest akurat wiejski teren, więc prawie wogule nie ma tam autobusów.
Mógłbym wiele jeszcze opisać, ale tyle wystarczy. Pracę poleciłbym osobom o mocnych nerwach lub które mają bardzo w...bane na wszystko, osobom bez doświadczenia, żeby gdzieś popracować. Na dłuższą metę nie polecam nawet doświadczeni pracownicy już mają tego dosyć.
13
Joanna 2017-08-18 16:04
@Pogromca Hebli - czy z pracodawcą jest możliwość podpisania umowy o pracę? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Jak dokładnie wygląda ocenianie wydajności pracownika, o którym wspominasz w swoimi wpisie? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Heheszki 2017-08-23 21:23
Pracowałem w tej firmie jakiś czas - nie uważam go za zmarnowany, bo zdobyło się trochę doświadczenia i poznało fajne osoby z którymi do teraz utrzymuję kontakt. Właśnie! W tej firmie jedyne co jest wartościowe to ludzie. Zarobki należą do najgorszych w Tychach. Przykład:
6 dni przepracowane w nowej firmie dało mi połowę miesięcznego wynagrodzenia z "Majora". Premia niby jest, ale często ucięta ze względów wiadomych tylko kierownikowi. A skoro już mówimy o kierowniku. Łysy jest kompletnie nieodpowiednią osobą na tym stanowisku. Począwszy od niewiedzy o produkcji, przez podejście do pracownika (wulgaryzmy, wyzywanie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak dojscia do słowa na swoją obronę są na porządku dziennym podczas konfrontacji werbalnej), a kończąc na dwulicowości. Kiedyś trafi na frustrata, który mu się odwinie, jestem pewien ;) Oczywiście dodatki wakacyjne i na Boze Narodzenie są, ale górny pułap wynosił chyba 500 zł co jest już nie tyle śmieszne, co żałosne. Podobnie z premią absencyjną wynoszącą... 100 zł wypłacaną raz na cztery miesiące. Praca faktycznie nie należy do najcięższych (o ile nie trafisz na paletówki), i da się przyzwczaić nawet do babrania w oleju (wtajemniczeni wiedza o co chodzi). Stan techniczny maszyn woła o pomstę do nieba i wszystko co złe jest winą operatora i to on za to ponosi konsekwencje, dopóki nie przedstawia tego pracownik, z którym liczą się prezesowie firmy. Jest garstka takich osób i bez nich ta firma by upadła. Jeśli chcesz tam pracować to po to by zdobyć doświadczenie i zbaleźć pracę na cnc gdzie indziej. W przeciwnym wypadku odradzam i cieszę się, że już tam nie pracuję.
11
pracownik 2017-09-16 20:56
Masakra omijajcie firme z daleka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na 3 maszynach prezesi lazą i o byle co sie dopierdalają , ciagle mało lysy kierownik to sie chowa przy ala M.Walter i prezesach ich ciaglych testach itp...3/4 firmy to Ukraincy a i ci maja dosc tego traktowania przez gore...Praca tylko dla desperatów
4
Martii 2017-09-16 21:10
Kpina firma ... na frezarkach masakra brak ludzi ... Ostatnio widziałam jak chłopaki biegali na nowej hali z maszyny na maszyne na zlamanie karku gonieni przez pana ...mmm (:( Ciesze się ze odeszłam
1
Zostaw swoją opinię o „MAJOR” sp z.o.o - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „MAJOR” sp z.o.o