brak logo

„MAJOR” sp z.o.o

Tychy

Opinie o „MAJOR” sp z.o.o

xyz 2015-12-26 17:26:39
To chyba nie w tej firmie
piątka 2015-12-27 15:02:31
piątka na starcie,nie ma zle:)
joo 2015-12-27 17:43:59
to w tej firmie wlasnie,miód malina:) idzie sobie fure kupić za 1 wypłatę
myjka 2015-12-27 17:45:27
na myjce idzie wyciągnąć bez sobót koło 6 tys
myjka 2015-12-27 17:46:03
na myjce idzie wyciągnąć bez sobót koło 6 tys
bbc 2015-12-27 19:15:02
Chyba dzieląc to przez 6 miesięcy
2
jo jebia 2015-12-31 15:21:24
jest pięknie fantastycznie,mozna sobie piwko sączyć przy maszynie,jointa zapalić,zyc nie umierac :) koło dychy na łapę bez piatków xd :)
wala nadgodziny 2015-12-31 20:21:17
jo wala po 16 godzin i zarobia 7 koła,niedługo se kupia takie ałto jak szef :)
1
STULEJKA 2016-01-05 15:54:21
teraz tak naprawdę,ja sobie bardzo chwale prace w majorze,pracuje tak 8 lat,fakt faktem jebia jak osioł po 16 godzin w łojyju od kostek do szyi,czorny jak murzyn ale zarabiam godziwe pieniadze,płaca na czas zawsze!!!!!
1
chycił robota,momy kasa 2016-01-14 11:02:05
nie polecam tej roboty,syf ,kiła i mogiła,marne pieniądze.......
2
S-11 2016-01-26 14:48:14
Bo właściciel to złotówa (sknera), na dodatek zatrudnił nowego kierownika, który szuka oszczędności w kieszeniach swoich pracowników. Tnie premię jak idzie, obwiniając za wszystko operatorów. Z cała odpowiedzialnością nie polecam nikomu, kto szanuje siebie, jako człowieka pracy w tej firmie.
2
Omen 2016-01-26 20:12:40
Witam
A jak u was praca w utrzymaniu ruchu ??
Widzę na stronie że szukają mechaników ??
Życzliwy 2016-01-29 14:04:03
Syf kiła i mogiła...
1
porażka 2016-02-09 19:15:20
powiym wom tak masakra.. narobisz się bo trzeba klepac po 2 maszyny to jeszcze płaca jak wcale... i robią same matoły co nic nie wiedzą na temat roboty.I kierownik który loto po maszynach i patrzy za co zabrać premię.. 5 lat placa 1500-1800
7
ramadeusz 2016-02-12 19:18:55
pisze opinie jak jest na prawde :) zarobki na początek nie powalają jednak po 5 miesiacach juz idzie odczuc ze idzie cos w gore :) atmosfera jak nigdzie spotykana kierownik jest jaki jest BO MUSI TAKI BYĆ debile. a Ty nade mna co piszesz ze same malolaty co nic nie wiedza na temat roboty jebni* sie w glowe bo sam jestem malolatem i zadupiam chetniej i milej dla oka niz nie jeden ,, stary ,, co tam robi :) zarobki po 8 miesiacach 1800-1900
2
Takata 2016-02-16 17:58:11
Firma od ponad roku bardzo dynamicznie się rozwija, nowy kierownik, bardzo wiele nowych maszyn, podobno plany dobudowy jeszcze jednej hali, więc firma z planami na przyszłość, tylko że tak jak moi przedmówcy już mówili, wypłaty nie powalają, szczególnie dla nowych, świeżych, niezaznajomionych z obróbką. Załoga na produkcji, to w większości właśnie ludzie, którzy wcześniej nawet nie widzieli na oczy maszyn CNC, ilość maszyn przewyższa znacznie ilość pracowników, którzy muszą pracować często na 2 jednocześnie. Robota sama w sobie nie jest ciężka, atmosfera wśród pracowników jest bardzo dobra, jest kilka czarnych owiec, ale w wiekszości przypadków ludzie sobie pomagają. Jeżeli nie masz doświadczenia w obróbce CNC, nie można tu na starcie liczyć na kokosy, jednak jeżeli wyrabia sie normy i nie robi się przy tym za dużo złomu można liczyc na podwyżkę.
3
S-11 2016-02-23 11:22:38
Ramadeusz, jeżeli dla Ciebie zarobki w przedziale 1800-1900zł za pracę w hałasie, oparach chłodziwa i pozycji stojącej przez 8h to dobre wynagrodzenie, to proponuję spojrzeć w przyszłość i pomyśleć czy starczy Ci choćby na aparat słuchowy za taką kasę. Ponadto socjal w tej firmie w ogóle nie istnieje. Mam wrażenie, że to pierwsza Twoja praca i po prostu nie znasz warunków pracy w innych firmach. Śmieszne jest też to, jak słyszę, ile to niby zarabiają tam pracownicy z kilkuletnim doświadczeniem. To jest żenujące, żeby ktoś z 20 letnim stażem zarabiał 3tys netto i uważał to za godną w tej branży wypłatę...Potem kształtuje się taki, a nie inny rynek pracy. W tej firmie nie raz trzeba być operatorem, programista, mechanikiem, konserwatorem i porządkowym w jednym, a na wypłacie widać choćby płacili tylko za to ostatnie (z całym szacunkiem do firmy sprzątającej). Na koniec powiem tak: jeżeli ktoś zna się na obróbce CNC i ma choćby podstawową wiedzę w tej dziedzinie, to niech ucieka z tej firmy jak najprędzej. Gdzie indziej dużo szybciej docenią wasze umiejętności i zaangażowanie. A Tobie Ramadeusz dalej polecam robić za "super kase" zapewne na paletach :)
16
S-11 2016-05-27 14:02:05
Łysy, to Ty?
4
Szukam pracy 2016-06-21 23:26:53
Witam serdecznie. Jak wygląda praca kobiet na produkcji?jakie zarobki?
aparat 2016-06-28 16:41:06
KPINA!!!!! bonusów zero, już lepiej iść do powaznej firmy co ma hale produkcyjną i daje pakiet medyczny na dzien dobry plus jakieś multsporty. inzynierow chca zatrudniac z doswiadczeniem za pensje jak z hali. "bo przeciez bedziesz pracowal w biurze klimatyzowanym" za 1700zl inzynier hahahaha i ewentualna podwyzka po 6 meisiacach. ludzie tam pracujacy to sama patologia z urzedu pracy zeby zbytnio nie zbiednieli. prosta zasada 'ja zarabiam tyle' a ile zarabiaja twoi pracownicy?? odradzam kazdemu
3
Sylwia 2016-07-02 13:15:50
Witam serdecznie. Podobno u was są przyjecia na operatorow CNC. Kolezanka mi mowila, bo widziala od was ogloszenie o pracę. Chce zlozyc cv, ale nie mam zadnego nawet minimalnego doświadczenia na produkcji, mam jakas szansę? Podobno umowa pod firmę na 3 miesiące, spoko. Czy po tych trzech miesiacach przedłużają umowę czy wywalaja? Ile moge zarobic na rękę?
1
S-11 2016-07-07 10:32:34
Firma nie zatrudnia kobiet na produkcję, bo pokłóciłyby się między sobą dlaczego jedna ma dwie, a druga trzy maszyny.

Kobiety pracują na pakowaniu i są od tego, żeby znajdować powody do ucięcia premii operatorom, dlatego, że ktoś nie zdążył w ciągu 8 godzin pracy przedmuchać 3 tysięcy detali, bo w tym czasie musiał zmierzyć 100 razy dane detale, wprowadzić 10 korekt do programu, dolać 5x chłodziwo, przynieść i wyszlifować 40 prętów, wymienić 10 płytek czekając w kolejce do magazynu 10 min po każdą sztukę, wyrzucić wióry, pozamiatać i umyć maszynę przed audytem. A no i oczywiście nie zapomnijmy o kontroli jakości, której trzeba donieść na drugi koniec hali sztukę (czasem nawet przeciąć na pół, w końcu chłopacy boją się szlifierki), bo tylko w jednym pomieszczeniu działa poprawnie urządzenie do pomiaru chropowatości.
10
sliczna 2016-07-08 14:17:23
So dziołchy na maszynach i se dobrze radzom. Nawet jak nic nie kumasz to cie nauczom. składej papiery, w babach sila
2
szpilq 2016-07-14 16:44:24
Nie obrazaj nas, bo jestesmy lepsze na maszynach od co po niektorych. Po co pracujesz jak wszystko ci nie pasuje a komentujesz ciagle
fsgf 2016-07-15 09:02:30
zatrudnia, tylko S11 ma jakies zle doswiadczenia z laskami
1
S-11 2016-07-15 17:51:26
@szpilq

nie pracuję już w tej firmie, a wypowiadam się, żeby ludziom pomóc przy wyborze pracy. Staram się to robić obiektywnie. Nie wiem jak sprawy wyglądają obecnie, ale do końca zeszłego roku na produkcji nie pracowała ŻADNA kobieta. Kobiety zatrudniano jedynie na dział pakowania, kontrolę jakości lub ewentualnie na szlifierki (do polerowania detali). Podobno, choć nie byłem tego nigdy świadkiem, niekiedy jedna z kobiet siadała przy Robodrillu, ale pracą na produkcji bym tego nie nazwał.

@fsgf

no własnie przedstawiłem tutaj doświadczenie jakie wyniosłem z tej firmy - za moich czasów w tej firmie kobiety pracowały tylko w działach, które wyżej wymieniłem

co do atmosfery między pracownikami raczej narzekać nie można, inaczej już jest na linii produkcja-kierownictwo (czego dowodem jest odejście wielu doświadczonych operatorów latem 2015 i 2016)

oczywiście jest pewna śmietanka pracowników (z długim stażem), którzy będą chwalić tą firmę.

młodych operatorów się tam nie docenia i co gorsza nawet z nimi nie rozmawia na temat ich perspektyw/rozwoju w tej firmie (piszę o osobach, które mają większe ambicję niż tylko klikanie zielonego guzika)

potrzeba duuuużo czasu, żeby dorobić się w miarę godziwych zarobków (bo do czego prowadzą podwyżki 1zł brutto za godzinę)?

no, ale każdy ma inne priorytety - jednych zadowoli 1600/1800 zl (o ile nie utną miesięcznej premii), inni za to nie wstaną nawet z łóżka :)

każdy kto spróbuje kiedyś pomieszkać sam za tą kwotę i realizować jakieś swoje życiowe marzenia, zrozumie o co chodzi.
10
fsgf 2016-07-18 17:28:45
Wypłata zawsze jest 10 dnia kazdego miesiaca i nie mozna na to narzekac. A co do ogloszen to teraz jest rozbudowa i wrzucają na fejsa ciagle ogloszenia o przyjeciach. Kolezanka teraz dostala wakacje pod grusza a ja czekam na sierpien i tez dostane
Mówcie co chcecie ale wyplata jest na czas i da sie dogadac jak cos nie pasuje
1
Opinia 2016-07-22 19:28:04
S - 11 uważa że za wciskanie guzika 1800 to mało. Są osoby które przyszły zielone, zainteresowały się tematem i same robią korekty i ustawiają maszyny i zarabiają adekwatnie więcej. Doświadczony ustawiacz zarobi dobre pieniądze, a jak ktoś chodzi w weekend to i dorobi więcej. Nie brakuje leni którzy w weekend nie, złomu nadupi i premie zabiorą, a potem marudzą. Patrząc po innych zakładach w Tychach nie jest źle.
1
S-11 2016-07-25 02:16:13
Zacznę od tego, że za wciskanie zielonego guzika nikt nie dostaje w Majorze 1800zł, no chyba, że po paru latach.

Nowi "guzikowi" na start dostają 7,5zł/h, a po 3msc próbnych 8zł/h + 20% premii. Jest też dodatek nocny również w wysokości 20%. Zakładając, że w miesiącu dany pracownik przepracuje 20 dni roboczych z czego 5 dni na nocnej zmianie i otrzyma pełna premię wychodzi nam kolejno: 1412zł przy stawce 7,5zł/h oraz 1612zł przy stawce 8zł/h.

Druga sprawa.

Weekendy są po to, żeby odpocząć od pracy i spędzać ten czas z rodziną. Rozumiem, że branża produkcyjna wiąże się z tym, że czasami zdarzają się zaległości w zamówieniach i trzeba je nadganiać weekendami, ale wtedy to własnie powinien być przywilej dla pracowników, żeby przyjść do pracy i DOROBIĆ sobie do pensji, a przez takie rozumowanie jak Twoje doszło do paradoksu, że żeby ZAROBIĆ godziwe pieniądze trzeba dymać 4 weekendy w miesiącu. Dodatkowo, jak ktoś bardziej od pracy w sobotę i niedziele ceni sobie rodzinę, to uważany jest za lenia i jeszcze naraża się na ucięcie premii.

I potem łysy biega po hali i pyta się kto przyjdzie w sobotę do pracy za 100%? Szkoda tylko, że przed wypłatą niektórym chłopakom tną premię i wychodzi na to, że w weekend przyszli za normalną stawkę.

I na koniec pytanie do Ciebie - jakie to według Ciebie są te dobre pieniądze dla doświadczonego ustawiacza? I ile lat musi upłynąć, żeby stać się takim doświadczonym operatorem?

Pytam, bo znam paru "doświadczonych" chłopaków ze sprintów, którzy ogarniają wszystkie maszyny z działu a pracują za +/- 1900/2000zł...

Co przy takich umiejętnościach i obowiązkach (nie raz 3 maszyny na raz pod sobą) to są żenujące pieniądze.

Ja kończę wątek pracy w tej firmie - niech każdy przed wysłaniem CV sam wyciągnie sobie wnioski z postów powyżej lub ewentualnie przekona się na własnej skórze.
9
czarny 2016-07-26 13:14:53
Porządnie zraniła Cię ta firma. Na pohybel
S-11 2016-07-27 12:16:35
Po prostu mam szacunek do siebie i nie pozwolę traktować się jak CZARNY niewolnik :)

A Ty dalej żyj w przekonaniu, że godnie Was tam traktują i po kilkunastu latach pracy 3 tyś na rękę to porządna wypłata dla operatora-programisty.

...a teraz wracaj do palet i sprawdź przy okazji czy suwmiarka jest w pudełeczku, a w okół maszyny nie ma ani grama wiórów, bo Twoja zmiana straci punkty, a Ty przy okazji premię :)
3
c***j cie to obchodzi 2016-08-01 15:55:50
nie polecam ... kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fakt faktem jeżeli szef przyjdzie do ciebie to spoko ale kierownik szkoda gadać zwykły cwaniak co nie ma szacunku dla pracowników
c***j cie to obchodzi 2016-08-01 15:59:37
małolaci bez doświadczenia . oczywiście lepiej wyszkolić piekarza a za to nic nie płacą
Opinia 2016-08-05 09:50:15
Nowy operator/ustawiacz po 6 miesiącach dostał 10 zl. I znam na zakładzie kolesi co maja po 3000 i więcej ale oni ustawiają maszynę 2-3 godziny a nie 8 godzin... Są duże minusy na zakładzie ale nie jest to najgorszy zakład w okolicy. Napisz gdzie w Tychach nie traktują ludzi jak niewolnika?
1
mat 2016-10-12 12:57:14
Masakra. Fatalne miejsce. Szkoda czasu i miejsca w cv.
1
dno 2016-10-12 13:07:26
Miejsce bez finansowych perspektyw. W firmie dużo osób to rodzina i znajomi więc im wypada płacić dobrze. Buduje się hala za dużo kasy, przybywa maszyn za dużo kasy. Major inwestuje w siebie i tylko w siebie. Gdzieś trzeba zaoszczędzić na to wszystko. Na pracownikach. Piszę to bez żadnych większych emocji. To po prostu fakty. Zaraz zostaną sami Ukraińcy. "Bo oni pracują nie marudzą z uśmiechem na twarzy".
6
bez 2016-10-13 20:45:22
Ciekawe skąd słyszałeś te dobre rzeczy? W firmie dzieje się źle, wielu bardzo dobrych i doświadczonych operatorów znowu sie zwalnia a kierownictwo nie robi nic żeby ich zatrzymać. Ciągle przyjmują nowych ludzi bez doświadczenia i często bez wyobraźni. Jak tak dalej pójdzie to w tej firmie zabraknie kumatych ludzi.
2
bęben 2016-10-13 23:21:53
Ubrania robocze pierzesz sobie sam w domu albo chodzisz brudny i śmierdzący. Nie dostajesz na to pieniędzy. Jak chcesz nowe ciuchy podpisujesz papierek że jak się zwolnisz oddajesz równowartość ubrań. I te nowe ubrania również wkładasz do swojego bębna za free.
Polecam! 2016-10-17 10:05:13
To naprawdę żałosne oczerniać firmę tylko dlatego , żeby podbudować właśnie "kiepskiej jakości" ego.

3
bez 2016-10-17 23:06:38
Droga Kamo. Niezmiernie się cieszę, że sie odezwałaś. Po tym jak udało mi się rozszyfrować to co napisałaś, dochodzę do wniosku, że jednak miałem rację twierdząc, iż do tej firmy przyjmują coraz bardziej tępe osoby co oczywiście doskonale pokazuje Twoja nieznajomość poprawnej pisowni. Jeśli chcesz możesz chwalić tą firmę ale Ja osobiście nikomu jej nie polecam.
2
0_o 2016-10-19 15:16:13
To specjalnie jest tak nieskładnie napisane żeby ludzie myśleli że to pisze jakiś robol z produkcji i się z tym nie zgadza jak ktoś pisze źle o firmie. Pozytywne opinie są tu dla mnie fikcją. Ci co mają tam nie najgorzej, to ci którzy za dobrym dawnych czasów wywalczyli sobie swoje choć i oni w dalszym ciągu mają ciężko jak cała reszta. Jedyne na co ich stać w dowód wdzięczności to nie pisanie tu źle. Nie wierzę że mogli by chwalić. Kadrę zarządzającą zachęcam do wstania od biurek i poprawy relacji z pracownikami zamiast marnować czas na obronę wizerunku tu w internecie bo zaraz nikt wam nie zostanie do pracy. Jeśli się mylę, to proszę napisać co takiego jest super i dlaczego warto się związać z tą firmą. Się zacznie gorąca dyskusja zapewne po tych fikcyjnych pozytywach. Jeśli to Cie nie przekonuje drogi kandydacie na operatora cnc i sądzisz ze jestem nieudaną marudą, idz, dostaniesz sie szybko, i zobacz jaki dostaniesz numer. Zatrudnią was dziesieciu, rozejdziecie sie po zmianach, po pol roku zostaniesz ty i jeszcze jeden. Jak to sprawdzic. nastepna tura po tobie znow dostanie numery. po roku zobaczysz ze masz numer 400 a nowi 480. 80 osób w rok a nowych twarzy widzisz dziesieć. gdzie 70 ? odeszli.
Omijać.
6
766 2016-10-19 15:33:31
Na zastraszaniu, chamstwie, wyzyskiwaniu, przekleństwach, kombinatorstwie, cwaniactwu, szukaniu na siłę problemów żeby zabrać pieniądze itd itd ...nikt nigdy nie stworzył dobrego zespołu pracowników.
5
gonzo 2016-10-19 21:20:23
W ciągu roku przeszło ponad 200 osób a nie 80 ale fajnie, że poruszyłeś ten temat.
5
ij 2016-10-20 11:58:57
-dzien dobry to moje wypowiedzenie
-co ? dlaczego?
-podziekuje
-ale jestes na liscie do podwyzek za miesiac
- slyszalem to rok temu, pol roku temu, dzisiaj, juz panu nie wierze
- ale co ty sobie wyobrazasz tyyyy taki takiii ***** i ****
:/
6
ooo 2016-10-20 15:29:55
Ach to standard, każdy słyszy to samo
4
okioji 2016-10-27 16:05:09
W firmie major produkujesz detale , jak cos zrobisz zle zostajesz po pracy i szukasz tych ktore sa złe, podczas pracy nie, bo musisz szybko szybko i nie wylapiesz wszystkiego. zostajesz nieodplatnie za darmo po godzinach. firma ma pelno pracownikow kontroli jakosci, siedza , pod lupa itd ogladaja co jest dobre a co zle, to po ch** karzą zostawac operatorom !
3
nero 2016-10-31 15:05:08
taki myk zeby nie odeszli nowi po okresie próbnym, nowy pracownik pracuje na jednej maszynie stoi i sie cieszy, traktuja go bardzo luzno, inni starzy na kilku i jeszcze inne obowiazki. Nowy mysli ze tamten pewnie duzo ma na glowie ale i duzo zarabia. I tu niespodzianka. Dla majora pracuje kilka agencji, nikt nie chce pracowac tam za takie pieniadze, nowi obecnie potrafia dostac tyle samo co starzy pracownicy a nawet wiecej, ale na wiecej niech juz nie licza potem, niestety.
4
Szpyrka 2016-11-01 00:41:52
Jakby nikt nie chcial pracowac to nie zwiekszylaby sie o tyle liczba pracownikow. Takie brednie sie tu czyta..
1
qwert 2016-11-01 06:30:24
Nawet nie wiesz ilu pracowników szuka nowej pracy. Jesli im sie udaje to zaraz się zwalniają a na razie przeczekują bo za coś żyć trzeba.
3
Faja 2016-11-01 11:51:01
Nasz kochany prezes jeszcze chyba nie zrozumiał że do jego firmy nie najmie sie żaden fachowiec z doświadczeniem i stażem za takie pieniądze jakie oferowane są w chwili obecnej.A niebawem może się przekonać że odejdą ci fachowcy w których zainwestował czas i pieniądze .Po dziesięciu latach 2800 zł podstawy to nie żadne kokosy
8
Zostaw swoją opinię o „MAJOR” sp z.o.o - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „MAJOR” sp z.o.o