brak logo

Aumatic

Skawina

Opinie o Aumatic

anonim 2009-03-12 15:19:07
Aumatic to profesjonalna i rozwojowa firma. Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobry. Atmosfera w firmie jest swobodna a ludzie tam pracujący są dobrymi fachowcami, dobrze zdyscyplinowani i koleżeńscy.W Aumatic najbardziej podobała mi się relacja między pracownikami.
Tichy 2009-10-15 12:22:38
Pracowałem tam prawie 2 lata i muszę powiedzieć, że atmosfera bardzo dobra, ludzie uczciwi, koleżeńscy, nie spotkałem się z donosicielstwem. Bardzo polecam, można się tam bardzo wiele nauczyć w miłej niekorporacyjnej atmosferze. Jedyna wada to trochę niskie zarobki.
anonim 2010-09-24 15:39:31
Tichy - 2009-10-15 12:22:38

Pracowałem tam prawie 2 lata i muszę powiedzieć, że atmosfera bardzo dobra, ludzie uczciwi, koleżeńscy, nie spotkałem się z donosicielstwem. Bardzo polecam, można się tam bardzo wiele nauczyć w miłej niekorporacyjnej atmosferze. Jedyna wada to trochę niskie zarobki.

Witaj, mógłbyś skontaktować się ze mną (usunięte przez administratora)l?
2
anonim 2012-09-26 11:42:06
Pracowałem tam prawie rok (dział konstrukcji) i z czystym sumieniem mogę napisać kilka dobrych słów. Bardzo \\\"zdrowa\\\" firma. Nie spotyka się tam uprawiania polityki między pracownikami. Ma się poczucie wspólnego dążenia do celu. Atmosfera koleżeńska, ludzie są profesjonalistami od których można się dużo nauczyć. To co wyróżnia firmę na tle innych w dzisiejszych czasach to uczciwość i zaufanie wobec pracowników. Jeśli chodzi o zarobki to pensja była dobra i zawsze na czas - ale mogła by być lepsza (to oczywiście moja prywatna opinia). Jeśli chodzi o pierwszą prace to zdecydowanie polecam
Bran 2014-04-20 18:29:06
Czy ktoś może powiedzieć ile osób zatrudnia ta firma? Szczególnie interesuje mnie dział konstruktorów.
anon 2014-05-09 18:25:05
Firma zatrudnia dużo osób, myślę że w graniach 30-50 na montażu, łącznie z projektantami i konstruktorami. Do tego dochodzi dział produkcji, który tylko ma wspólną nazwę z montażem. O firmie sam mogę powiedzieć, że najlepsza, w jakiejkolwiek pracowałem, oczywiście pod względem ludzi, wiadomo, zdażają się wyjątki, ale z reguły nie ma podziałów między monterami a programistami. Atmosfera naprawdę świetna. Jedyny minus jest taki, że można pracować nawet całe życie na śmieciówkach, ale cały czas się uczysz, a gdy przełożony uzna że już umiesz to przeważnie dają już umowy na stałe. Żałuję że przez własną głupotę odszedłem z montażu, ale jakbym miał możliwość wrócić, to nie zastanawiałbym się.
alan 2014-07-28 17:44:59
Głupoty kolego
Jacek 2016-10-08 23:02:28
Nie polecam. Niskie zarobki. Duże wymagania.
sdf 2016-10-09 20:28:18
@Jacek a czy mógłbyś napisać z jakiego powodu hm ?
Zostaw swoją opinię o Aumatic - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aumatic