logo REDAN S.A.

REDAN S.A.

Łódź

Opinie o REDAN S.A.

anonim 2009-03-22 18:00:37
Słowa kojarzące się z REDAN S.A. rozwojowa, stresująca, wyczerpująca

Atmosfera i ludzie tam pracujący są naprawdę ok .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Od 1500 brutto
Najbardziej podobało mi się w REDAN S.A.:
Najbardziej nie podobało mi się w REDAN S.A.:
2
anonim 2009-04-10 11:09:20
Słowa kojarzące się z REDAN S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .zle
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...zdyscyplinowani .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? nie mozna
Najbardziej podobało mi się w REDAN S.A.: ekipa
Najbardziej nie podobało mi się w REDAN S.A.:
frodo 2009-09-29 18:49:53
Nie polecam.
były pracownik 2010-12-27 08:56:05
Pracował mi się bardzo dobrze. Zarząd miał czasami dziwne pomysły co zniszczyło niektóre działy i marki odzieżowe. Mimo wszystko dobrze wspominam kasa na czas wszystko na papierze. Jasne warunki i przejrzyste procedury. jako pracodawcę na pewno polecam.
abrakadabra 2011-03-30 20:31:23
powiem krótko współczuje osobą które pracują w na północy np. trójmiasto, bo mają przecudnego koordynatora, brakuje mu tylko bata w ręku (usunięte przez administratora)
ress 2012-02-17 10:15:15
Nie polecam tej firmy.Wszędzie brud,kusz na podłodze grubości 1cm.
Na magazynie wysokiego składowania ...brak ogrzewania gdy na zewnątrz jest -15 to wewnątrz jest -3 zwierzęta się lepiej traktuje.
Płaca netto 1.400zł na 3-zmiany ...wymagania wysokie tyko praca strach iść do WC. Sprzęt szeroko pojęty częściowo niesprawny.
Tomek 2014-03-24 14:35:11
Pracował mi się świetnie. Zarząd miał czasami dziwne pomysły szczególnie Pan kamienna twarz, który wszystko obracał w nicość. Mimo wszystko dobrze wspominam ekipę i pozdrawiam wszystkich byłych pracowników.Kasa na czas wszystko na papierze. Jasne warunki i przejrzyste procedury. Polecam jako pracodawcę.
Ja1982 2014-05-20 11:39:53
Witam, bylam na rozmowie o prace w tej firmie, Pani przygotowane byly do rozmowy bardzo dobrze, jednak mimo to wydaje mi sie dosc zabawne wymagania w porownaniu do pensji jakie proponuja. Ktos by powiedzial - czego sie tu spodziewac? Ano wlasnie tego, iz uwazam ze nalezy sie zastanowic czy chce sie miec specjaliste za dobre pieniadze czy byle kogo i za byle co.
JaFala 2014-12-01 19:53:49
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma REDAN S.A. opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to? Zapraszamy do współpracy z jedną z największych polskich firm odzieżowych, która posiada blisko 600 pu...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712072?keywords=&region=
meggy 2014-12-02 12:39:12
czy warto zatrudnić się na produkcji w firmie Redan S.A ?
Altus 2014-12-07 16:21:11
Zakład masakra. ciuchy zawilgocone lepiej traktuje mojego mopa do podlogi niz tam traktuje sie ubrania które później idą do sklepów top secret i innych. sprzet jak skanery nie dzałaja prawie wszystkie. zgubili moje zwolnienie i oprócz tego ne otrzymalem pieniedzy za cały tydzień pracy. Złodzieje nie idźcie tam do pracy.
Difen 2014-12-18 17:14:21
Niestety ta firma to masakra , przede wszystkim jeśli chodzi o magazyn. Kierownicy którzy tym zarządzają to faceci bez jaj. Nie mają żadnej wiedzy żadnych kompetencji managerskich. Są tu bo ktoś tak chce ale nigdy nie znajdą żadnej pracy poza Redanem. Najlepszy jest Przemek, gość który sam nie wie po co jest i kim jest. powinien co najwyżej zostać pomocnikiem pomocnika stróża, a i tak by tego nie ogarnął
2
bzikd 2015-02-03 15:02:34
a mnie zastanawia to co piszecie o tych ciuchach,że są zwilgocone itp.przecież nie czuje się jakichś przykrytch zapachów podczas zakupów....Może skoro z kierownikami jest problem to pracodawca powinien wymienić kadrę menagerską?! jak ogólnie jest tam z pensją, bo nie udałomi się wyczytać kwot, a to dla mnie ważna sprawa
adam 2015-04-28 15:37:11
Są oferty pracy w Redanie,bo nikt tam nie chce pracować. Nie wypracujesz normy bo skanerów i baterii do skanerów sprawnych brak .Nadgodziny w karcie pracy znikają.Było raz tak że zwolnili nie tą osobę co chcieli. Żadnych bonusów,paczek na święta nie ma.Do tego straszny bałagan i kurz,kurz jeszcze raz kurz.
2
WaldziuKiepski 2015-05-12 14:56:52
Dzisiaj bylismy w 6 osoba na rozmowe w redanie w lodzi. 2 dziewczyny i 4 chlopakow :P .1800brutto cos tam jeszcze cos tam jeszcze
galileusz 2015-09-10 17:04:31
praca na magazynie nie należy do wybitnie zorganizowanych.Brak odpowiedniego sprzętu. Płaca śmieszna. Począwszy od magazynierów, aż do kierowników.1700 brutto -magazynier,brygadzista niewiele więcej. Duuuuuuuuuuużo kurzu:))
dark 2015-10-05 11:19:41
Ja idę pierwszy dzień do pracy na magazyn,Przeczytałam same złe opinie,wszyscy się źle wypowiadają na temat pracy. Nie wiem czy jest sens tam iść. ..
pebe 2015-12-21 19:16:15
gra nie warta niczego
ktoś 2016-01-11 09:34:02
Dajcie sobie spokój z pracą w Redanie.Praca do kitu.
ktoś 2016-01-17 10:08:36
nak.Ja troszkę pracowałem w tej firmie,na szczęście już nie tam nie pracuje.Warunki pracy porażka.Stosunek Kierowników do zwykłych pracowników porażka.Wniosek jeśli ktoś ma stalowe nerwy i na wszystko na wyrąbane to się odnajdzie w tej Firmie.
1
aku 2016-02-04 22:30:13
jak chcesz mieć stałą pracę to Redan się nadaje.Regularnie płacą, dają zniżkowe bony do swoich sklepów, a jak jesteś sprytny to premie wyrobisz.Kierownicy wszędzie pilnują.
Pracownik 2016-02-14 15:47:27
Nie jest tam tak zle jak tu piszecie.Kierownictwo sie w jakiejs czesci zmienilo to i atmosfera lepsza:-)Placa jak placa....kokosow nie zbijecie,ale zawsze stale miejsce zatrudnienia.Pracuje tam juz jakis czas i nie narzekam.
@bc 2016-02-15 08:24:38
W Redanie dużo się zmieniło. Magazyn się rozrósł, kierownictwo się zmieniło i naprawdę jest tam dużo lepiej, niż kiedyś.
Plusem jest na pewno umowa o pracę i regularna wypłata, a i premię można niezłą dostać, jak komuś trochę zależy
nowy 2016-03-09 16:00:36
jutro mam rozmowe w sprawie pracy i sie zastanawiam czy isc czytajac Wasze komentarze a w szczegolnosci ze pracuje w innej firmnie tylko ze nie od powiadają mi godziny pracy
nowy 2016-03-09 16:04:07
witam i jak pracujesz jak tak to napisz jakie są warunki pracy
trh 2016-03-11 21:20:50
Pracowałem w redan, nie w magazynie, w "biurze". warunki są beznadziejne. Ludzie spoko, choć zdarzają się odstępstwa od reguły.
Jeżeli ktoś ma trochę oleju w głowie, wiedzy i ambicji, albo chce się nauczyć czegoś to ucieka. Piszę o nauce, żeby osobom które myślą o redanie jakie doświadczonym i wielkim pracodawcy, nie wydawało się, że takim właśnie jest. Firma rozwija się w jednym kierunki, krótkoterminowych przychodów.
1
maciej_wrocl 2016-06-08 21:48:50
Ja( usunięte przez administratora ) Po Twojej wypowiedzi sądząc jestem jednym/ą z tych co tę atmosferę psują i ściemniają.
A ile osób odeszło w tym samym okresie porównując do poprzedniego roku, i o ile wzrosła wartość niezapłaconych zobowiązań względem franczyzobiorów względem poprzedniego roku?
2
kiki 2016-06-17 13:04:24
ta firma to przedsiębiorstwo z siedzibą w Łodzi, zajmujące się projektowaniem, marketingiem oraz dystrybucją odzieży będące spółką zarządzającą Grupy Kapitałowej Redan, wiec mają naparde duży potencjał no i też trzeba im przyznać, że oferty sa dobre.
Zostaw swoją opinię o REDAN S.A. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REDAN S.A.