brak logo

Nitro-Chem

Bydgoszcz

Opinie o Nitro-Chem

forte 2015-10-01 22:21:52
te pozytywne komentarze to chyba pisza przyd...... wielkiej trójcy
ktoś 2015-10-02 07:40:01
to firma, dla której jej dobro jest sprawą drugorzędną. Liczą się układy, krycia i inne zagrywki. Czyli taki mały polityczny k...dołek :)Jeśli to akceptujesz, to możesz tam pracowniku spędzić reszte życia w miłej nieświadomości. A jeśli chcesz nie daj Boże chcesz awansować to nastaw się na bycie w układach. Tyle
maniek 2015-10-02 10:53:02
A kto to jest wielka trójca?
tryb awaryjny 2015-10-02 14:39:42
Mam pytanko. Ile można zarobić na stanowisku elektryka bądź automatyka?
pracownik miesiąca 2015-11-05 14:18:37
Firma w której przychodzisz do pracy , robisz swoje i idziesz po 6 godzinach do domu nie zabierając roboty do domu. Jak jesteś mało ambitny pracujesz tak do emerytury pod warunkiem że firma wytrzyma wolny już w tej dziedzinie wolny rynek.Jak jesteś ambitny i się starasz jest szansa że pójdziesz wyżej i zarobki też. Ogólnie jak na dzisiejsze warunki na rynku pracy to w Nitro-chemie jest dobrze i warto tam pracować.
pracownik miesiąca 2015-11-13 09:07:18
Praca przy MW , więc pracujesz 6 godz
nowy 2015-12-02 07:31:44
chodzą słuchy, że podobno się w nitro znacznie poprawiło ... podobno jakieś nowe zamówienia i roboty w pip....a da się tam z kierownictwem dogadać ??
pracownik miesiąca 2015-12-03 21:20:53
Już zaowocowały ,są premie , podwyżki , roboty masa, możliwość rozwoju , jest coraz lepiej
1
nowy 2015-12-04 07:26:03
a wiecie coś jak jest na tzw. folii, tam też coś się zmienia ??
2
Ciekawski 2015-12-07 20:41:32
A osoby bez samochodu mogą tam jakoś dojechać komunikacją miejską czy czeka spacerek od pętli Kapuściska?? A praca na produkcji jest na 3 zmiany?? Weekendy pracujące??
pracownik tygodnia 2015-12-08 10:46:14
Po zakładzie jeździ darmowy bus, który przewozi ludzi z bramy Zachemu do pracy.
pracownik miesiąca 2015-12-08 14:01:58
na folii tragedia jest :( na starych wydziałach jest dużo lepiej
Michal 2015-12-08 16:18:53
A co na folii? Tam slyszalem ze coraz.lepiej?
bolo 2015-12-13 23:47:16
tragedia ??
pracownik miesiąca 2015-12-16 17:08:16
Na folii jest tragedia , kierownik zapatrzony w siebie robi z ludzi niewolników , Jak pracować w Nitro to tylko na wydziałach nie związanych z folią
Stary 2015-12-17 22:05:49
Absolutnie nie zgadzam sie z tą opinią. Widocznie pracownik miesiąca nie jest pracownikiem wydziału folii. Kierownik może i wymagający ale w porzadku. Pracuje tam może nie dość długo ale to co tu wypisują negatywnego o folii nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
pracownik kwartału 2015-12-18 12:37:58
chcesz zobaczyć niewolika to idź do prywaciaża...
Nowy 2016-02-04 19:48:49
Nie pracuje długo , ale mam pierwsze wrażenia , praca spokojna , przyjaźni ludzie , pomagają się zaakceptować i wciągnąć w obowiązki, może zarobki nie powalają ale firma stabilna i płaci na czas.
sławas 2016-04-15 11:49:56
No to nie będziesz miał połowy sukcesu. Zarobki dno i jak nie poddasz się tzw. "układowi" to nie żyjesz. Firma rodem z PRL.
sławas 2016-04-15 11:50:29
No to nie będziesz miał połowy sukcesu. Zarobki dno i jak nie poddasz się tzw. "układowi" to nie żyjesz. Firma rodem z PRL.
foliowiec 2016-04-15 15:48:13
a ty sławas skąd się urwałeś ?? 2000-2500 netto i premie kwartalne 500-1500brutto, to takie dno ?? idź do prywaciaża to na pewno cie potraktuje lepiej.
Sławas 2016-04-18 11:41:46
prywaciarz pisze się przez "rz", a poza tym to 2000 nawet w Biedronce zarabiają.
foliowiec 2016-04-18 16:35:37
to dlaczego jeszcze ciebie tam nie ma ?? na pewno tam sie sprawdzisz, panie mądry
pracownik miesiąca 2016-04-20 14:50:16
Praca jest ok.Płace jak wszędzie tyle ,że są na czas nie ma jakiś poślizgów , zaliczek czy tłumaczeń , teraz nie mam dam jak będę miał .Nitrochem płaci na czas, do tego kartki profilaktyczne do tego premie kwartalne i jak się ktoś stara jest zauważony i ma możliwość na szkolenia awanse. Atmosfera dobra. Jeżeli ktoś chce zacząć od dołu i piąć się w górę , rozwijać się i pracować to Nitrochem to dobra decyzja
ramzes 2016-05-11 07:46:12
premia kwartalna, jak sama nazwa mówi jest co kwartał... negatywy to zapewne pracownicy, którym nie powiodło się w firmie... ale spoko... jest jeszcze "biedra", można na kasie posiedzieć i bułki powykładać, no i "McD", tam przecież tylko frytki się smaży i kasa leci...
premia jak sama nazwa też mówi jest nagrodą... niestety trochę trzeba popracować, nie ma nic za darmo...
Kasia 2016-06-27 19:13:56
Witam a czy wogole zatrudniaja tam kobiety ?jesli tak to na czym ta praca polega i jak mozna sie tam dostac do pracy?
Pracownik 2016-07-04 07:26:51
Firma zatrudnia kobiety i mężczyzn.
1
Kasia 2016-07-09 14:00:20
A jakie to wymagania np ?
Wrzos 2016-08-30 08:49:14
Witam jestem mgr inż ochrony środowiska chciał bym podjąć prace w nitro chem czy mam szanse na jakaś posadę nie liczę od razu na super etat od czegoś trzeba zaczać
1
nitrochemowiec 2016-08-30 10:22:42
proszę przesłać cv na dwa adresy nitrochem@nitrochem.com.pl oraz triniflex@triniflex.com.pl
2
Nitrochemowiec 2016-09-04 11:42:25
Pracuję 13 lat. Nigdy nie było obsuwy.
Nitrochemowiec 2016-09-06 15:17:26
Obecnie poszukiwani handlowcy. Cv zawsze warto złożyć bo często do pracy brane cv z archiwum
nitrochemowiec 2016-09-07 07:43:59
Azja, wyślij cv na triniflex@triniflex.com.pl z drobnym dopiskiem "go work". CV trafi we właściwe ręce. System prowizyjny, poziom wynagrodzeń, warunki pracy handlowców ustalane są indywidualnie i na forum się niestety tego nie dowiesz. Jedno co pewne to można naprawdę dobrze zarobić a praca mega ciekawa. Polecam
Wrzos 2016-09-11 19:12:57
poszedł meil
nitrochemowiec 2016-09-12 08:17:55
namierzę i w ciągu tygodnia dam znać. pozdrawiam
M.K. 2016-10-11 08:28:04
Już znów robi się pomalutku kaplica. Nitrochemowiec nie ściemniaj z tym tak dobrze !!! Lepiej powiedz jak było rok temu. Zus nie zapłacony komornik siedział . Wypłaty tylko w podstawie a i czasem z poślizgiem. I to nie pierwszy raz. A teraz ta afera rozkręcana przez media o Misiewiczach w nitro-chemie.
nitrochemowiec 2016-10-12 08:01:56
i jak tam kolego wrzos .... praca się podoba ??
romek 2016-10-12 13:01:17
No dobrze, ale kierowcy jakie mają średnie zarobki?
Sławek 2016-10-26 15:51:34
Cześć.
Obecnie pracuję (miesiąc) w jednej firmie produkcyjnej, ale chcę się stamtąd ultonić. Słyszałem od znajomego, że nitro-chem szukali jakiś czas temu ludzi na produkcję. Czy to jest aktualne? Jeszcze jestem ciekaw, czy to prawda, że zmiany są po 6 godzin ze względu na jakieś zagrożenie.
Pozdrawiam.
Pracownik 2016-10-26 17:40:17
NITRO-CHEM cały czas poszukuje pracowników. Najlepiej takich, którzy nie ulatniają się po pierwszym miesiącu z pracy.
Keenen 2016-11-05 20:29:10
Nie wiem skąd te negatywne opinie. Praca całkiem ok i na folii i na innych wydziałach!
Zenek 2016-11-14 19:42:34
A jakie sa zarobki?
Piotrek 2016-11-17 19:48:33
No wlasnie, bo jedni pisza ze 1600 brutto a inni ze 2tys netto i premie kwartlane. Ciekawe jak jest?
Pracownik 2016-11-18 07:20:33
To wszystko zależy od wydziału lub instalacji produkcyjnej, na którym się pracuje. Bliżej jest natomiast do Twojej drugiej opcji.
nitrochemowiec 2016-11-18 08:02:32
Piotrek. W NITRO-CHEMIE umowę podpisuje się na tzw. stawkę zasadniczą. Na początek to może być 1600. Do tego dochodzą różne dodatki w tym za pracę zmianową. Łącznie to wszystko daje tyle brutto, że na rękę ok 2 tys. zostaje. Do tego każdy ma przedpłaconą kartę płatniczą doładowaną 8zł netto za każdy przepracowany dzień.
Premie motywacyjne raz na kwartał. Wysokości różne. Jak ktoś podpadnie jest 0 a jak się wykazuje to może wpaść podwójna pensja.
Zainteresowana 2016-11-23 11:19:30
Gdzie można złożyć cv do waszej firmy ? Pilnie szukam pracy od zaraz
nitrochemowiec 2016-11-23 17:59:44
najlepiej na nitrochem@nitrochem.com.pl. Można też podejść do kancelarii ogólnej firmy lub do sekretariatu wydziału folii tworzywowych.
Zainteresowana 2016-12-04 16:55:39
Gdzie znajduje się ta kancelaria ? W firmie ?
nitrochemowiec 2016-12-05 12:44:31
tak. w dziedzinie głównej.
nitrochemowiec 2016-12-05 12:45:15
znaczy w siedzibie głównej ;)
Zostaw swoją opinię o Nitro-Chem - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nitro-Chem