Nitro-Chem

Bydgoszcz

Opinie o Nitro-Chem

Keenen 2016-11-05 20:29
Nie wiem skąd te negatywne opinie. Praca całkiem ok i na folii i na innych wydziałach!
Zenek 2016-11-14 19:42
A jakie sa zarobki?
Piotrek 2016-11-17 19:48
No wlasnie, bo jedni pisza ze 1600 brutto a inni ze 2tys netto i premie kwartlane. Ciekawe jak jest?
Pracownik 2016-11-18 07:20
To wszystko zależy od wydziału lub instalacji produkcyjnej, na którym się pracuje. Bliżej jest natomiast do Twojej drugiej opcji.
nitrochemowiec 2016-11-18 08:02
Piotrek. W NITRO-CHEMIE umowę podpisuje się na tzw. stawkę zasadniczą. Na początek to może być 1600. Do tego dochodzą różne dodatki w tym za pracę zmianową. Łącznie to wszystko daje tyle brutto, że na rękę ok 2 tys. zostaje. Do tego każdy ma przedpłaconą kartę płatniczą doładowaną 8zł netto za każdy przepracowany dzień.
Premie motywacyjne raz na kwartał. Wysokości różne. Jak ktoś podpadnie jest 0 a jak się wykazuje to może wpaść podwójna pensja.
Zainteresowana 2016-11-23 11:19
Gdzie można złożyć cv do waszej firmy ? Pilnie szukam pracy od zaraz
1
nitrochemowiec 2016-11-23 17:59
najlepiej na nitrochem@nitrochem.com.pl. Można też podejść do kancelarii ogólnej firmy lub do sekretariatu wydziału folii tworzywowych.
Zainteresowana 2016-12-04 16:55
Gdzie znajduje się ta kancelaria ? W firmie ?
nitrochemowiec 2016-12-05 12:44
tak. w dziedzinie głównej.
nitrochemowiec 2016-12-05 12:45
znaczy w siedzibie głównej ;)
Nero 2017-01-04 21:17
Gdyby było tak super to wszyscy zwolnienie z Zachemu juz by tam pracowali
6
Pracownik 2017-01-05 07:53
NITRO-CHEM cały czas szuka ludzi do pracy. Niestety tylko do pracy więc Zachemowcy odpadają.
11
Zenek 2017-01-05 15:25
Witam, jestem mgr inż. ochrony środowiska, ponadto przez pewien czas pracowałem jako analityk technologiczny zajmując się technologią depolimeryzacji tworzyw sztucznych, chciałbym zapytać czy istnieje możliwość zatrudnienia w Nitro-Chem???
500+ 2017-02-18 15:56
premia kwartalna dla "robola" 500 - 700
1
Nitrochemowiec 2017-02-18 21:31
Zależy na którym wydziale.
polo 2017-02-20 19:01
"chciałbym" pisze się razem, magistrze inżynierze!!!
Mkbewe 2017-03-09 21:12
A kogoś po szkole chemicznej chętnie przyjmują, w końcu warto by wykorzystać dyplom technika chemika ;P
Pracownik 2017-03-10 07:55
Posiadanie dyplomu "technika chemika" jest BARDZO dużym atutem kiedy planujemy zatrudnić się w NITRO-CHEMie. W firmie mogą być zatrudnieni jedynie pracownicy, którzy ukończyli 21 lat.
Niestety po technikum chemicznym, potencjalny pracownik ma ich zazwyczaj 19.
Mkbewe 2017-03-10 16:37
a to w moim przypadku nie jest problem, bo szkołę skończyłem kilka lat temu.
Pracownik 2017-03-10 18:20
W takim przypadkuku najlepiej będzie jak wydrukuje Pan CV i podejdzie do działu kadr. Powodzenia
Krzysztof 2017-03-13 16:13
Akurat do pakowania lub/i układania kartonów z TNT nie potrzeba żadnego dyplomu ze szkoły /uczelni kształcącej chemików...ale życzę powodzenia, może trafi się coś bardziej wymagającego od strony intelektualnej
Mkbewe 2017-03-13 20:15
zatem rodzi się pytanie na jakie stanowisko miałbym szanse?
Marcin chemik 2017-03-29 09:48
Co tam ciekawego słychać? Podobno zmiany, zmiany, zmiany... Oby w końcu na lepsze
czikitta 2017-03-30 11:03
Nawet bardzo duże. Oby nie na gorsze ;)
Chemik 2017-03-30 19:48
A cóż to za zmiany?
Nitrochemowiec 2017-03-31 17:55
Dobrze powiedziane
Pytanie 2017-04-03 11:05
Witam. Jak wygląda w Nitrochemie ZFŚP? Chodzi mi dokładnie, w jakich kwotach można otrzymać "wczasy pod gruszą"
ktoś tam 2017-04-05 00:17
A co to za "przypadki"?
olaf 2017-04-05 11:06
Administracyjne. Są jeszcze niekompetentne osoby, które nie powinny zajmować żadnych stanowisk związanych z kierowaniem ludźmi bo się po prostu na tym nie znają i wprowadzają nikomu niepotrzebny chaos.
5
Kamil 2017-04-07 11:18
Witam Nitrochemowców.
Dostałem własnie propozycje pracy w firmie (produkcja) i zastanawiam sie czy sie zdecydowac na zmiane pracy. Przy zmianie pracy to zawsze ryzyko bo idzie sie w nieznane :) Czy moze mi ktos napisac jak wyglada sytuacja firmy i czy warto zaczynac tam prace Nie bede ukrywal ze kwestie finansowe tez sa wazne :)
1
:) 2017-04-08 00:21
Ciężko powiedzieć. Wszystko zależy gdzie trafisz ;)
Tiko 2017-04-08 18:39
...na "łuskownie" hehe.
Chemikbdg 2017-04-18 17:08
Dzisiaj byłem na rozmowie, powiem że warunki wyglądają dobrze. Pani w kadrach zaproponowała mi min wypłatę 2800 brutto plus dodatki 140-160 zł miesięcznie na wydanie w lokalach w mieście system 4brygadowy po 6h i trzyzmianowy po 8h. Powiedziała 2800brutto minimalnie, by nie obiecywac za dużo, ale mówiła że to bywa różnie.
ktoś 2017-04-19 16:04
Jak nie hodowałeś rybek, to nie masz układów ;-(
2
ktoś tam 2017-04-19 16:08
Mi też obiecała, że będzie lepiej, z następną umową i zdanym egzaminem. Powiedziała.
1
ktoś tam 2017-04-19 16:15
No teraz to tak
3
ktoś 2017-04-19 16:19
Znam osobiści takie przypadki administracyjne, zwłaszcza pierwszego kontaktu ze świeżo przyjmowanymi pracownikami
3
ktoś 2017-04-19 19:26
Buhahaha podwójna pensja? Weź się ogarnij i takich bzdur nie pisz!
8
Nitrochemowiec 2017-04-20 07:23
Napisałem że może wpaść. To nie jest reguła. To że Ty o tym nie wiesz to nie znaczy że tak nie było.
xyz 2017-04-20 16:21
Nigdy nie wpada podwójna pensja. No chyba, że ktoś zarabia 700zł brutto
6
Nitrochemowiec 2017-04-21 17:20
Nie siedzisx w kadrach to sie nie odzywaj !
1
Chemik 2017-04-23 19:54
Widać koleżanka z kadr nerwowa i do tego niegrzeczna....I wszystko wie najlepiej...
15
Koleżanka 2017-04-24 11:40
Koleżanka 'z kadr' chyba wie skoro widzi wypłaty.
1
kolega 2017-04-24 19:44
może koleżanka z kadr wie....taka praca i na dodatek jak widać lubi wszystkich o tym informować....
1
Wrotek 2017-05-19 07:29
a jak wygląda system socjalny? czy jest dofinansowanie do wczasów lub kolinii dla dzieci?
6
Śorda 2017-06-17 16:24
Jak masz chrapkę na socjala, to najpierw rok musisz napierniczać worami tak ok. 16 000, tak to jest 16 ton na zmianę, po roku grucha, pietrucha, bo wcześniej się nie należy. 36 miesięcy umów na czas określony, bo tak można, a w tym czasie nie obejmują Cię żadne podwyżki. 1600 pln brutto szału nie robi plus dodatki za szkodliwość, niedziele i święta, trucie się. 2k zeta masz na łape. Ja jestem zdegustowany, mam ucho na inną robotę. Pozdro dla P. Marty, bo pewno czyta.
3
Karolina 2017-07-27 11:37
@Śorda, pakiety socjalne chyba są dodatkami w umowie? Piszesz o weekendach, czy są obowiązkowe? Jak wyglądają godziny pracy, pracuje się na zmiany? Czy praca w systemie?
maurycy 2017-08-01 14:19
Podobno jakieś premie kwartalne są i zyski wypłacane, prawda to?
Pracownik 2017-08-02 07:36
Prawda to.
Pytajnik 2017-08-12 19:37
Witam. Czy za pracę w sobotę, niedzielę płacą 100%. Jak płacą za dni świąteczne?
Zostaw swoją opinię o Nitro-Chem - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nitro-Chem