Nitro-Chem

Bydgoszcz

Opinie o Nitro-Chem

nitrochemowiec 2016-09-12 08:17
namierzę i w ciągu tygodnia dam znać. pozdrawiam
M.K. 2016-10-11 08:28
Już znów robi się pomalutku kaplica. Nitrochemowiec nie ściemniaj z tym tak dobrze !!! Lepiej powiedz jak było rok temu. Zus nie zapłacony komornik siedział . Wypłaty tylko w podstawie a i czasem z poślizgiem. I to nie pierwszy raz. A teraz ta afera rozkręcana przez media o Misiewiczach w nitro-chemie.
nitrochemowiec 2016-10-12 08:01
i jak tam kolego wrzos .... praca się podoba ??
romek 2016-10-12 13:01
No dobrze, ale kierowcy jakie mają średnie zarobki?
Sławek 2016-10-26 15:51
Cześć.
Obecnie pracuję (miesiąc) w jednej firmie produkcyjnej, ale chcę się stamtąd ultonić. Słyszałem od znajomego, że nitro-chem szukali jakiś czas temu ludzi na produkcję. Czy to jest aktualne? Jeszcze jestem ciekaw, czy to prawda, że zmiany są po 6 godzin ze względu na jakieś zagrożenie.
Pozdrawiam.
Pracownik 2016-10-26 17:40
NITRO-CHEM cały czas poszukuje pracowników. Najlepiej takich, którzy nie ulatniają się po pierwszym miesiącu z pracy.
Keenen 2016-11-05 20:29
Nie wiem skąd te negatywne opinie. Praca całkiem ok i na folii i na innych wydziałach!
Zenek 2016-11-14 19:42
A jakie sa zarobki?
Piotrek 2016-11-17 19:48
No wlasnie, bo jedni pisza ze 1600 brutto a inni ze 2tys netto i premie kwartlane. Ciekawe jak jest?
Pracownik 2016-11-18 07:20
To wszystko zależy od wydziału lub instalacji produkcyjnej, na którym się pracuje. Bliżej jest natomiast do Twojej drugiej opcji.
nitrochemowiec 2016-11-18 08:02
Piotrek. W NITRO-CHEMIE umowę podpisuje się na tzw. stawkę zasadniczą. Na początek to może być 1600. Do tego dochodzą różne dodatki w tym za pracę zmianową. Łącznie to wszystko daje tyle brutto, że na rękę ok 2 tys. zostaje. Do tego każdy ma przedpłaconą kartę płatniczą doładowaną 8zł netto za każdy przepracowany dzień.
Premie motywacyjne raz na kwartał. Wysokości różne. Jak ktoś podpadnie jest 0 a jak się wykazuje to może wpaść podwójna pensja.
Zainteresowana 2016-11-23 11:19
Gdzie można złożyć cv do waszej firmy ? Pilnie szukam pracy od zaraz
1
nitrochemowiec 2016-11-23 17:59
najlepiej na nitrochem@nitrochem.com.pl. Można też podejść do kancelarii ogólnej firmy lub do sekretariatu wydziału folii tworzywowych.
Zainteresowana 2016-12-04 16:55
Gdzie znajduje się ta kancelaria ? W firmie ?
nitrochemowiec 2016-12-05 12:44
tak. w dziedzinie głównej.
nitrochemowiec 2016-12-05 12:45
znaczy w siedzibie głównej ;)
Nero 2017-01-04 21:17
Gdyby było tak super to wszyscy zwolnienie z Zachemu juz by tam pracowali
4
Pracownik 2017-01-05 07:53
NITRO-CHEM cały czas szuka ludzi do pracy. Niestety tylko do pracy więc Zachemowcy odpadają.
6
Zenek 2017-01-05 15:25
Witam, jestem mgr inż. ochrony środowiska, ponadto przez pewien czas pracowałem jako analityk technologiczny zajmując się technologią depolimeryzacji tworzyw sztucznych, chciałbym zapytać czy istnieje możliwość zatrudnienia w Nitro-Chem???
500+ 2017-02-18 15:56
premia kwartalna dla "robola" 500 - 700
Nitrochemowiec 2017-02-18 21:31
Zależy na którym wydziale.
polo 2017-02-20 19:01
"chciałbym" pisze się razem, magistrze inżynierze!!!
Mkbewe 2017-03-09 21:12
A kogoś po szkole chemicznej chętnie przyjmują, w końcu warto by wykorzystać dyplom technika chemika ;P
Pracownik 2017-03-10 07:55
Posiadanie dyplomu "technika chemika" jest BARDZO dużym atutem kiedy planujemy zatrudnić się w NITRO-CHEMie. W firmie mogą być zatrudnieni jedynie pracownicy, którzy ukończyli 21 lat.
Niestety po technikum chemicznym, potencjalny pracownik ma ich zazwyczaj 19.
Mkbewe 2017-03-10 16:37
a to w moim przypadku nie jest problem, bo szkołę skończyłem kilka lat temu.
Pracownik 2017-03-10 18:20
W takim przypadkuku najlepiej będzie jak wydrukuje Pan CV i podejdzie do działu kadr. Powodzenia
Krzysztof 2017-03-13 16:13
Akurat do pakowania lub/i układania kartonów z TNT nie potrzeba żadnego dyplomu ze szkoły /uczelni kształcącej chemików...ale życzę powodzenia, może trafi się coś bardziej wymagającego od strony intelektualnej
Mkbewe 2017-03-13 20:15
zatem rodzi się pytanie na jakie stanowisko miałbym szanse?
Marcin chemik 2017-03-29 09:48
Co tam ciekawego słychać? Podobno zmiany, zmiany, zmiany... Oby w końcu na lepsze
czikitta 2017-03-30 11:03
Nawet bardzo duże. Oby nie na gorsze ;)
Chemik 2017-03-30 19:48
A cóż to za zmiany?
Nitrochemowiec 2017-03-31 17:55
Dobrze powiedziane
Pytanie 2017-04-03 11:05
Witam. Jak wygląda w Nitrochemie ZFŚP? Chodzi mi dokładnie, w jakich kwotach można otrzymać "wczasy pod gruszą"
ktoś tam 2017-04-05 00:17
A co to za "przypadki"?
olaf 2017-04-05 11:06
Administracyjne. Są jeszcze niekompetentne osoby, które nie powinny zajmować żadnych stanowisk związanych z kierowaniem ludźmi bo się po prostu na tym nie znają i wprowadzają nikomu niepotrzebny chaos.
3
Kamil 2017-04-07 11:18
Witam Nitrochemowców.
Dostałem własnie propozycje pracy w firmie (produkcja) i zastanawiam sie czy sie zdecydowac na zmiane pracy. Przy zmianie pracy to zawsze ryzyko bo idzie sie w nieznane :) Czy moze mi ktos napisac jak wyglada sytuacja firmy i czy warto zaczynac tam prace Nie bede ukrywal ze kwestie finansowe tez sa wazne :)
:) 2017-04-08 00:21
Ciężko powiedzieć. Wszystko zależy gdzie trafisz ;)
Tiko 2017-04-08 18:39
...na "łuskownie" hehe.
Chemikbdg 2017-04-18 17:08
Dzisiaj byłem na rozmowie, powiem że warunki wyglądają dobrze. Pani w kadrach zaproponowała mi min wypłatę 2800 brutto plus dodatki 140-160 zł miesięcznie na wydanie w lokalach w mieście system 4brygadowy po 6h i trzyzmianowy po 8h. Powiedziała 2800brutto minimalnie, by nie obiecywac za dużo, ale mówiła że to bywa różnie.
ktoś 2017-04-19 16:04
Jak nie hodowałeś rybek, to nie masz układów ;-(
ktoś tam 2017-04-19 16:08
Mi też obiecała, że będzie lepiej, z następną umową i zdanym egzaminem. Powiedziała.
ktoś tam 2017-04-19 16:15
No teraz to tak
2
ktoś 2017-04-19 16:19
Znam osobiści takie przypadki administracyjne, zwłaszcza pierwszego kontaktu ze świeżo przyjmowanymi pracownikami
2
ktoś 2017-04-19 19:26
Buhahaha podwójna pensja? Weź się ogarnij i takich bzdur nie pisz!
3
Nitrochemowiec 2017-04-20 07:23
Napisałem że może wpaść. To nie jest reguła. To że Ty o tym nie wiesz to nie znaczy że tak nie było.
xyz 2017-04-20 16:21
Nigdy nie wpada podwójna pensja. No chyba, że ktoś zarabia 700zł brutto
2
Nitrochemowiec 2017-04-21 17:20
Nie siedzisx w kadrach to sie nie odzywaj !
Chemik 2017-04-23 19:54
Widać koleżanka z kadr nerwowa i do tego niegrzeczna....I wszystko wie najlepiej...
5
Koleżanka 2017-04-24 11:40
Koleżanka 'z kadr' chyba wie skoro widzi wypłaty.
kolega 2017-04-24 19:44
może koleżanka z kadr wie....taka praca i na dodatek jak widać lubi wszystkich o tym informować....
Zostaw swoją opinię o Nitro-Chem - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nitro-Chem