Czy rozmowa kwalifikacyjna do Cukiernia Kołaczek Marzena Kołaczek odbywa się w siedzibie firmy?
(usunięte przez administratora)
Tak naciągacie na pieniądze? Zapłacić wam firmy powinny tysiąc złotych byście puszczali dobre komentarze? Ten portal to rynsztok za kasę. Każdą firmę potraficie zniszczyć. Nawet to pisząc muszę wybrać czy moja opinia pozytywna czy negatywna. Dla cukierni oczywiście pozytyw a dla was negatyw
Czy orientujecie się jak wygląda sprawa rekrutacji? Czy trzeba przejść jakiś dzień próbny i przygotować swoje popisowe wypieki? Ciekawa jestem, a dodam że uwielbiam piec ciasta i mam doświadczenie.
Dzisiaj byliśmy na lodach,kupiliśmy dwa razy po trzy gałki.Teraz żałuję że zajechaliśmy do tej cukierni,lody były beznadziejne,smaki te same tylko kolor zmieniony.Zajechaliśmu dlayego ,że przed pandemią byliśmy częstym gościem i wszystko było inne.Szkoda!!!
Cukiernia Kołaczek ma tylko i wyłącznie sprzedaż własnych wyrobów ciastkarskich, lodów oraz kawy. Naszej produkcji lody sprzedawane są tylko i wyłącznie w okienku. Nie posiadamy stolików wewnątrz oraz przed Cukiernią Kołaczek do konsumpcji. Czy jest Pan pewien, że kupił Pan lody Naszej produkcji i w Cukierni Kołaczek?
Beznadziejne Napoleonki z jakimś okropnym smakiem migdałowym zamiast lekko cytrynowego. Ciasto spód jakby twarde wilgotne . Następna sprawa to ciasta czekoladowe. Wszystko zapaćkane jakimiś smakami, wiśniami, pomarańczami. Gdzie te dawne tradycyjne ciasta czekoladowe o smaku czekoladowym a nie sztucznym wiśniowym. Babeczki. To samo, już nie można kupić normalnej babeczki z kremem czekoladowym albo białym bo musi być nawalone surowych owców. To nie pasuje do kremu. Pisze ten post w takim stylu bo własnie kupiłam wczoraj Napoleonki i co wezmę do ust i czuję ten beznadziejny migdałowy smak to mnie biorą nerwy. Krem też inny, już nie jest tylko z białek tylko przypomina trochę ptasie mleczko. Smaków nie powinno się zmieniać bo ludzie smak pamiętają latami. Jeżeli chce się wprowadzać nowe smaki to powinno powstać nowe ciasto z nowym smakiem. Powoli u Kołaczka to będzie tak, że wyglądem będą przypominać dawne ciastka a smaki będą rozczarowywać. Same udziwnienia. Jeszcze tylko ekler przypomina dawne ciastko. Jeżeli chodzi o kremówki to już dawno sie zmieniły. Po kremówki jeżdżę do Krakowa tylko do jednej małej cukierni na ul. Krupniczej za teatrem Bagatela. I to są prawdziwe kremówki. Bez zafałszowanych smaków. wszystko tradycyjne z dawnych lat. Proponuję zrobić dla swojego personelu wycieczkę do tej malutkiej cukierni po zapoznanie się tradycyjnymi smakami. Tam zawsze kolejka. Z wyrazami szacunku. Pozdrawiam
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Cukiernia Kołaczek Marzena Kołaczek?
Zobacz opinie na temat firmy Cukiernia Kołaczek Marzena Kołaczek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Cukiernia Kołaczek Marzena Kołaczek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!