logo NOVAMEDIA INNOVISION Sp. z o.o.

NOVAMEDIA INNOVISION Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o NOVAMEDIA INNOVISION Sp. z o.o.

System Operacyjny mRiD 2017-01-09 15:16:08
Nie licz synku na taką kasę. W porty możesz robić ze spokojem bo na pieluchy na pewno zarobisz.
1
Muzyk 2017-01-13 09:29:01
Idąc za bieżącymi wydarzeniami politycznymi, Zarząd może zaśpiewać:
"Znowu z pensją mi nie wyszło..."
1
magnez 2017-01-13 16:42:45
Na pieniądze pod koniec stycznia nie ma co liczyć.
everest 2017-01-13 17:59:19
Możesz napisać powód i skąd takie domysły?
kotek 2017-01-13 20:22:14
Może ktoś naświetlić sytuację ?
Nikt 2017-01-13 20:27:52
Heh.... prawie pół roku brakujących/opóźnionych wypłat, +kilka miesięcy bez "premii", od prawie roku bez produkcji... masowe "samozwolnienia" a wy się jeszcze pytacie o źródło domysłów???? :)))))))
qwerty 2017-01-13 23:25:52
Coś wiadomo?
Putin 2017-01-14 18:32:47
Ponoć mają być pendrivy , dlugopisy i torebki z logiem firmy w ilościach nie ograniczonych. Oczywiście w formie zaległego wynagrodzenia.
2
Nitka 2017-01-14 19:16:41
Nieprawda... ostatnio jak klienci z DE gościli to zbierano z biurek wszystkie długopisy z logiem N na podarki... więc i tu braki.
Chytra_baba_z_Radomia 2017-01-14 20:02:52
Ja poproszę długopisy.
everest 2017-01-14 21:17:40
Dziękuję za błyskotliwe i pełne bogatej wiedzy informacje.
Błyskotliwy 2017-01-15 08:40:57
Czemu się dziwisz, że nie ma konkretów? Nikt normalny na forum nie będzie zdradzał źródeł swoich poufnych informacji.

A tak na marginesie, to z tego co ja wiem istnieje szansa, że będą pieniądze do końca miesiąca, choć raczej nie 25.
Wielki dziki kon z dużym przyrodzeniem 2017-01-15 15:52:20
Czyli na pieniądze w styczniu nie ma co liczyć. Najbardziej realna datą jest 17luty
everest 2017-01-15 16:31:52
Ta firma ma jeszcze jakieś szanse na normalne funkcjonowanie?
1
asd 2017-01-15 16:48:59
skąd te daty się w ogóle biorą.....
Dziki Renifer z potężnymi worami i ostrym porozem 2017-01-15 17:57:44
Biorą się z działań operacyjnych i zaawansowanych rozmów z kontrahentami. Tak można wyczytać z kolejnych maili od Oli, które wysyła w niezmienionej treści od pewnego czasu. Czyli zero konkretów. Problem polega na tym, że te działania trwają już za długo. A ludzie dłużej czekać nie juz będą. Teraz nawet bardzo konkretne i konstruktywne maile już nie przejdą, bo tego nikt nie kupi!
1
Wielki kogut z ogromnymi skrzydłami i dużym fredzl 2017-01-16 09:54:47
Ludzie są naprawdę wkurzeni. Pracują jak zawsze a kończą się środki do życia. Skandal. Chociaż uczciwie bez kombinacji powinni nam powiedzieć na czym stoimy.

Ola pokaż że masz cohonez . Apeluje
4
jj 2017-01-16 12:08:17
Kasa będzie 14 lutego, przecież to oczywiste! Ta firma tak pi..... kocha swoich pracowników, że inna data nie wchodzi w grę.
everest 2017-01-16 12:40:20
Nikt nie zgłaszał tego do PIP?
Qwerty 2017-01-16 12:54:50
A piszecie tutaj o zaleglosciach za który miesiąc?
everest 2017-01-16 13:39:34
za dwa ostatnie
1
Upluty na biało wielki Penis rozrabiaka wariat 2017-01-16 13:51:55
Z pustego nawet Salomon nie naleje więc krok taki strategicznie nie da nic a można tylko wylać dziecko z kąpielą
Paskudna krzywa morda do zdrajcy Tuska podobna 2017-01-16 14:21:39
To są jakieś daty konkretne czy tylko gdybacie? Skąd niby data 17lutu się wzięła?
Rudy lis z wielkimi uszami rudymi i kłami 2017-01-16 20:36:54
Według moich danych pieniądze mają być w tym miesiącu
co mu z japy jedzie jak od skunksa lub przyporu Żu 2017-01-16 21:12:13
Nie wolno nam tracić nadzieji wychodzi na to że tylko to nam narazie zostało.

Ale zobaczycie jeszcze będzie dobrze. Ja jestem z natury optymistą. Dodam tylko iż z moich informacji wynika to że pieniążki będą raczej do końca miesiąca.
W marcu wszystko ruszy z kopyta. Wytrzymamy. Musimy wytrzymać. Głowy do góry panie i panowie.
Dvpa mi pachnie niczym fiolki a jaja jak bez 2017-01-17 08:02:48
Firma pada. Nie ma się co łudzić
3
Łysy Knur z obrzydłą grzywa i pryszczatą mordą 2017-01-17 09:11:33
Nie siej paniki. Nic nie pada. To tylko przejściowe klopoty
Poiuytrewq 2017-01-17 10:20:19
Brak możliwości produkcyjnych, maksymalnie negatywna opinia u klientów i pracowników, po przez opinie o atmosferze i solidności zerowe możliwości pozyskania pracowników którzy mogliby stworzyć produkty i je wdrożyć. Ogólnie panujące dziadostwo - np. nie regulowanie płatności w tym głównie pensji pracownikom. Arogancja właściciela...czy ów właściciel powiedział kiedykolwiek - popełniłem błędy, niektórzy z Was mieli racje - pomóżcie mi teraz wyjść z problemu...pewnie nie powiedział nie pomyślał i ma Was nadal w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i obwinia za obecna sytuacje. A cześć z Was nadal się pyta co będzie....może bedzie dobrze a może nie...można biernie czekać na kasę albo wpisać to w straty i iść pracować gdzie indziej - przynajmniej dla części załogi jest taka opcja.
11
Narodowy Front Odrodzenia 2017-01-17 14:39:11
Ja bynajmniej pójdę pracować gdzie indziej ,ale w straty zaległych pensji nie zamierzam wliczać. Tak czy innaczej nie podaruje tego. Nawet jeśli będę zmuszony iść z tym do odpowiednich instytucji. Podejrzewam , że tak zachowa się większość rozsądnych jeszcze pracujących i nie pracujących. Olanie tematu i machniecie na to ręką to przyzwolenie na dalszą samowolę. Więc nie warto odpuszczać, bo ta szopka nigdy się nie skończy.
3
everest 2017-01-17 14:50:41
Niestety muszę się zgodzić, staram się zrozumieć pracodawcę lecz nie jest on fair wobec pracowników gdyż nie mówi nam prawdy. Nie mamy jasnej i klarownej wypowiedzi odnośnie sytuacji firmy. Prawdopodobnie dowiemy się dnia 25.01 ,że firma w dalszym ciągu nie może wypłacić nam pieniędzy , to jest bardzo przykre. Każdy z nas powinien szukać innej pracy a zaległej wypłaty nie powinien odpuszczać . Niestety prawdopodobnie trzeba będzie poinformować odpowiednie instytucje .
4
Uszatomordy zabijają z dużymi włosami na dopiero 2017-01-17 15:53:46
Niestety ale muszę się z Wami zgodzić. Powinni nam powiedzieć na czym stoimy uczciwie. A pracy podejrzewam że szuka każdy tylko nie zawsze można od razu znaleźć
1
Smród w gaciach i cipsko smierdzace zbukami 2017-01-17 17:34:02
Ludziska jak nie macie konkretnie nic do powiedzenia to upusccie ciśnienia sobie
Brajan cebula 2017-01-17 19:35:25
Wy tu placzecie na forum a tymczasem są równi i rowniejsi. Ci rowniejsi dostawaja wynagrodzenie. Są w mniejszości dodam dla otuchy ale są tacy.
Nikt się nie przyznaje ale popytać radzę to się wszystko wyda.
No ale ja niestety nie jestem ten rowniejszy. Dodam że jestem na to wkurzony. Powinno być sprawiedliwie albo wszyscy albo nikt !!!!!!!!!
4
everest 2017-01-17 23:01:03
To akurat wydaje mi się ,że każdy wie !
Donald Trump 2017-01-18 09:47:36
Jeżeli jest tak jak piszecie to oznacza jedno: oszustwo w biały dzień. Osoby, które nie otrzymują wynagrodzenia powinny w trybie ekspresowym (art 55) opuścić ten bajzel. Niech zostanie kilku "równiejszych" może to będzie tuzin osób lub nie. Wtedy to się samo rozpier....................... Może wtedy będzie szybsza możliwość na odzyskanie zaległych pensji.
Na szczęście ten problem już mnie nie dotyczy.
Amelka 2017-01-18 10:03:33
Na odzyskanie zaległości nie liczyła bym. Po prostu pech.

Ale lizusy nie mogą narzekać. Szkoda dla nich że się sprawa wydała.
Reszta może tylko płakać
Byłam w szoku ale potwierdzam rzeczywiście są rowniejsi. Różnie myślałam żeby dojść do tego dlaczego tak jest.
Wniosek sam się nasuwa dla myślących. Ci co dostawaja kasę muszą być dla firmy strategicznie ważni. Liczy się przetrwanie.
Owlosiona kuciapka smierdzaca śledziem i grzybami 2017-01-18 10:32:26
Nosz k.... chyba mnie szlak trafi
Andreas 2017-01-18 10:50:16
Żeby tak zrobić trzeba mieć gdzie odejść. Większość szuka pracy ale o tej porze roku to nie tak szybko
Donald Trump 2017-01-18 12:08:11
Myślisz,że lepiej dalej siedzieć tam za free i narzekać? Ale to wybór każdego.
1
pracownik 2017-01-18 15:14:32
Jest to prawda ,panuje w NV podział pracowników którzy dostają wypłaty a którzy nie. Myślałem ,że jest to kłamstwo ale wiem ,że Tomek S. miał załatwioną prace i w ostatni dzień zrezygnował bo dogadał się z wszechmogącym.
2
Małpolud 2017-01-18 15:54:02
Nie tylko Tomek. Są i inni. To oburzajace
Makumba 2017-01-18 16:34:26
Niech zgodne. Liderzy i kierownicy wypłatę dostawaja ?
2
Clinton 2017-01-19 19:56:18
Prawda jest taka, że jak firma nie płaci pracownikom to znaczy, że wisi na włosku. Siedzicie i czekacie a tu prosta sprawa - wniosek do sądu, rozprawa, wyrok i ściągacie kasę. Kto pierwszy ten lepszy bo dla następnych to już nawet komornik nie będzie miał z czego ściągnąć żeby wypłacić pensję.
1
fgfg 2017-01-19 22:04:22
Utrata płynności finansowej to nie bankructwo....
1
Kudłatouszaty dzikus z pryszczem na tyłku 2017-01-20 17:21:20
A niby co według Ciebie?
Jednooki szympans z ogolonymi jajkami 2017-01-20 17:55:42
Wiadomo coś na temat zaległych wypłat? Będą 25-tego?
Jednonożny szympans bez jaj 2017-01-20 19:28:14
A czemu z ogolonymi ?
Jednooki szympans z ogolonymi jajkami 2017-01-20 21:05:08
Bo ogolilem ze wściekłości z braku kasy. Ty natomiast jajek nie masz ,więc nie masz czego golic:) A tak na poważnie to pytanie zostaje bez zmian.
Chłopaki nie placza 2017-01-21 11:02:29
Nie bądź takim materialista
Wielki jeleń z ogromnym poroźem i sierścia i zębam 2017-01-21 18:13:37
Ja tam nie wierzę że kasa będzie 21
Zostaw swoją opinię o NOVAMEDIA INNOVISION Sp. z o.o. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVAMEDIA INNOVISION Sp. z o.o.