Nie miałbym tu problemów gdybym chciałem od samego początku wziąć umowę o pracę? wiem ze nie każdy daje i idą raczej w zlecenia ale może tu jest lepiej?
PRZESTRZEGAM! Wykonanie nagrobka z tragicznego materiału. Jak tylko się zwróci uwagę zaczynaja się dziwne historie zbijania zniczy na grobie i mazanie marketem. Jakiś koszmar co za firma i właściciel. NIE POLECAM????????????????
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Zakład Kamieniarski Kisała Stanisław?
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Oceniamy ją bardzo wysoko. Prace zostały wykonane profesjonalnie, rzetelnie i w uzgodnionym terminie. Mieliśmy życzliwe i merytoryczne doradztwo w trakcie wyboru projektu i jego wykonawstwa. Bardzo polecamy ten zakład.
O(usunięte przez administratora)
Proszę omijać z daleka tego Pana. Robi pomniki równocześnie dewastując teren i stojące obok pomniki. Nie da się z tym człowiekiem rozmawiać, bo jak się przedstawia argumenty, to Pan ucieka do samochodu. Pracownicy śmieją się i robią co Pan karze. To jest tragedia. co ten człowiek wyprawia.
Ktoś mi podpowie, czy w firmie pracuje tylko właściciel, czy zatrudnionych jest więcej osób? Widzę tu opinie klientów, a chciałabym wiedzieć, jakie zdanie mają pracownicy. Bardzo mnie ciekawią warunki zatrudnienia. Jakie są zarobki i atmosfera w firmie?
Piwniczka wykonana tragicznie ,"wylewana na raty" przez co pełna dziur , uszkodzona kostka wokół , płyty pomiędzy "piętrami" nie zostały docięte tylko wrzucone do piwniczki. ( okazało się dopiero podczas ceremonii - nie chcecie wiedzieć co się działo ) + naprawdę wiele innych niedoróbek . Niezależne inne zakłady oceniły wykonanie jako tragiczne. Konieczna była naprawa piwniczki. Właściciel nie chciał słyszeć o pokryciu uwaga TYLKO CZCZĘŚCI kosztów naprawy ( od wykonania mineło 5 lat ? jakoś tak , odbierała osoba w podeszłym wieku więc z łatwością i ufnością odebrała prace )nawet nie chciał zobaczyć zdjęć. radzę omijać zakład , ten człowiek nie zasłużył na zarobek i szacunek.
Witam, fachowa obsługa i wszystko na czas tak jak było ustalone na początku. Pozdrawiam
Pragnę przestrzec przed tym "fachowcem". Nie słucha klienta, nie da się z tym człowiekiem porozumieć. W ciągu jednej rozmowy trzykrotnie zmienia zdanie. Człowiek dotknięty śmiercią bliskiej osoby musi jeszcze stracić nerwy podczas próby postawienia nagrobka. Wstyd, po prostu wstyd!
Uwaga Rzeszów Kisała Stanisław wprowadza nowy standard nagrobków unikajcie go z daleka☹️!!! Kisała Stanisław proponuje z jednej strony granit a z drugiej betonowy murek! Jak pokazać zdjęcia tego ewenementu co proponuje Pan Kisała?
Jak się pracuje w Zakład Kamieniarski Kisała Stanisław?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Kamieniarski Kisała Stanisław tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Kamieniarski Kisała Stanisław?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!