brak logo

Acrea

Łomianki

Opinie o Acrea

anonim 2011-04-19 12:31:16
( usunięte przez administratora )ą (podpisuje się,że nie będzie się rościło żadnych odszkodowań) tylko można zarobić w miarę, ale naprawdę nie polecam.
2
acrea 2011-06-18 18:51:14
JA.nie zgadzam sie z tymi klamstwami .
firma jest doswiadczona i produkuje najlepszą jakość , a warunki pracy są przyzwoite pod warunkiem że każdy za sobą ogarnie.
jeśli się zaangażujesz to masz pewną prace i niezłą kase .
wiedza i chęć do pracy , oraz zdobywanie doświadczenia to podstawa aby do czegoś w życiu dojść i robić coś naprawde dobrze.
Pracuje w tej firmie od dawna i mam największą wiedze o zasadach i obowiązkach
FIRMA CAŁY CZAS SIĘ ROZWIJA POMIMO LUDZI KTÓRZY SĄ TAK ZWANYMI SZKODNIKAMI
POZDRAWIAM.
mniej zdziwiony 2013-03-18 22:14:26
Zdziwiony, usunięto trochę więcej wpisów..Szanowny[usunięte przez moderatora] ma kompleksy, boi się krytyki i tyle. Jak się jest takim krętaczem to nic dziwnego!!! A jego powtarzające się od kilku lat teksty w ogłoszeniach są żenujące " niekwestionowany lider na rynku" a to dobre !! raczej niekwestionowany partacz i bajkopisarz!!!
1
Waldek 2013-03-21 12:18:58
[usunięte przez moderatora] musi mieć dobre układy,ciekawe czy sam wybierał które wpisy mają być usunięte około dziesięciu wpisów negatywnych wyparowało.Nie polecam pracy w firmie ACREA .
1
Klient 2014-09-11 10:24:32
Radze unikać i pluć w ich stronę, firma że istnieje to( usunięte przez administratora )Niesłowny i niekompetentny zespół.
1
corianowsky 2015-02-20 17:41:22
zdecydowanie nie polecam
1
pancio 2015-02-22 21:07:40
Witam. Firma jak firma kokosów nie ma ale jedyny błąd to że tam nie ma z kim robic z całej ekipy ze 4 znają sie na zeczy a i tak są nie doceniani,praca ciekawa,ciekawe czemu kasowane są wpisy,niech ludzie widza
1
poldii 2015-07-02 10:51:40
Witam!typowy wyzysk.Szarak nigdy nie wie ile zarobi ani stawka godzinowa,ani pensja stała zagadkowa premia zalezna od humoru Pana O.
1
Łukasz 2015-09-15 09:38:55
E tam! Piep...cie bzdury. Widzę po wcześniejszych wpisach że narzekają ci co wszędzie będą narzekać i zawsze czują się poszkodowani. Ci którym się wydaje że za mieszanie w betoniarce powinni dostawać tyle co inżynier. Niestety dzisiaj się płaci za umiejętności i szybkość przyswajania wiedzy. Ja nie narzekam, robię swoje. Dostaję dobrą pensję i dogaduję się z chłopakami. Wystarczy skupić się na pracy, proste
pawii 2015-10-27 15:16:01
Franek prosze cie jaka zadowolona wiekszosc.zycze powodzenia w dostaniu etatu w tej firmie i zobaczysz jak szybko sie przekonasz ze ta firma to nieporozumienie
1
były pracownik 2015-11-15 22:21:04
Ha. Ta firma to porażka. Zadowolony będzie pracownik który robi od samego początku bo reszta to ma przesrane. Nie liczcie na konkretną umowę nawet jeśli chodzi o zlecenie. Może do ręki dostajesz dobry hajs ale co z tego jak z taką umowa nie masz ani kredytu ani emerytury. Dobre dla tych co na niczym im nie zależy lub dorabiaja czy gdzie indziej nie mogą pracować. Ja się z nimi pożegnalem i jestem zadowolony. Omijajcie szerokim łukiem. A Lukasz ty to chyba nie źle koło dupy kierownictwo latasz jeśli takie głupoty wypisujesz bo w pracy to co innego mówiłeś. Pozdro
1
Ja 2015-12-26 12:05:42
Umowy zlecenia a nie o dzieło. Do tego brak stawki na papierze. I zarejestrowany człowiek na 200 zł. To naprawdę takie dobre?
1
misio 2015-12-28 17:15:14
jaja jak berety pensie licza jak chcą,nadgodziny pfff nie płatne. weekendy pff płatne jak zwykły dzień.delegacje pfff zero dodatku człowiek nie wie za co robi
1
ja 2016-02-29 20:14:08
co wy p.... Jak uczciwie pracujesz to nie znam nikogo kto by narzekał. Pracuję już ponad trzy lata i to moje najlepsze, dotychczasowe doświadczenie. Jak ktoś woli się ujarać i zalać robaka to wszędzie będzie nieszczęśliwy :)
arekk 2016-03-01 09:59:41
Uczciwie to niech zacznie postepowac Pan O to wtedy pogadamy.
jacekk 2016-03-07 09:50:06
Tak Pan O ma sie za takiego goscia jakich mało a w rzeczywistosci typowy wyzyskiwacz.Ta firma to równia pochyła......
1
kolo 2016-03-23 21:29:10
O jej ale się uśmiałem z"ja" hehe 3 lata pracujesz to śmieszne bo tylko jeden pracownik pracuje 12 lat a reszta nawet 3lata nie pracuje bo każdy ucieka po góra roku hehe no chyba że pan kierownik pisze stary kłamczuch... tak że tak nie płacą dobrze nie ma warunków i wogóle lipa
1
Maciek 2016-03-29 14:08:32
Nie dogodzisz... Często ludzie nie dają sobie szansy, by ich traktować poważnie. Dajesz takiej osobie szansę na nauczenie się czegoś konkretniejszego niż kopanie i jeszcze dostaje do tego przyzwoitą pensję a i tak będzie narzekał. Bo np. nabrał kredytów i nie może wygrzebać się z długów, bo samochód się popsuł, bo ma piątkę dzieci itp. itd. Panowie, to są wasze osobiste problemy i sami jesteście odpowiedzialni za swoją sytuację. Żadna firma czy organizacja nie będzie brała odpowiedzialności za wasze złe decyzje, dlatego wiecznie będziecie narzekać, użalać się nad swoim losem i obwiniać innych, firmę, kierownika, księdza, żonę, rząd itd. Winny zawsze się znajdzie. Należy przyznać się do błędu i zaakceptować fakt że nie pracujecie w tej firmie dlatego że część z w/w osób się nie nadaje do takiej pracy. Są u nas pracownicy którzy od lat wykonują swoją pracę i współpracuje nam się razem dobrze. Są pracowici, rzetelni, odpowiedzialni, dorośli i znają się na swojej pracy. Tacy ludzie mają u nas dobrze i stale doceniamy ich wkład. Zabawne jest też to że część "anonimowych" wpisów z góry strony pochodzi od osób które po rozstaniu z nami kilkakrotnie usiłowało do nas wrócić. Powodem chęci powrotu był zapewne "zły nowy pracodawca"?
michal 2016-03-30 11:48:15
Maćku,widzę ze w samych superlatywach wyrazasz sie o waszej firmie ale mnie akurat to wcale nie dziwi.Napisz prosze w dwu zdaniach jak wyglądądały twoje etapy rekrutacji:) do firmy Acrea-bo zapewne nie wszyscy wiedzą i nie wpełni zrozumia twój wpis powyżej.I kogo jesli mozemy wiedziec nazywasz pracownikiem z kilkuletnim stazem?fakt jest jeden stary krymanalista którego z jego kartoteką zadna porzadna firma nie przyjmie.Przyznam szczerze ze przewineło sie w acrea kilku naprawde perspektywiczych młodych chłopaków z poważnym podejsciem do zycia,pracy itp.ale jak im sie kaze pracowac w swiatek,piatek i niedziele za jakis marny grosz to sorry nikt nie jest instytucja charytatywną.A dlaczego jest u was taka niesamowita rotacja pracowników?zapewne wina lezy tylko i wyłacznie po ich stronie.......co z pensją płaconą zawsze na raty i nie w terminie...nikt powazny długo u was miejsca nie zagrzeje co jedyne jak wyzej ładnie opisałes ,,desperaci zyciowi'' z dlugami po uszy.Pzdr
Maciek 2016-03-31 11:06:55
„Maćku,widzę ze w samych superlatywach wyrazasz sie o waszej firmie ale mnie akurat to wcale nie dziwi.Napisz prosze w dwu zdaniach jak wyglądądały twoje etapy rekrutacji:) do firmy Acrea-bo zapewne nie wszyscy wiedzą i nie wpełni zrozumia twój wpis powyżej.I kogo jesli mozemy wiedziec nazywasz pracownikiem z kilkuletnim stazem?fakt jest jeden stary krymanalista którego z jego kartoteką zadna porzadna firma nie przyjmie...”

Drogi Michale, gowork i jego forum to nie jest odpowiednie miejsce do umieszczania informacji na temat naszych wewnętrznych zasadach rekrutacji i polityki firmy. Nie jest to też miejsce do umieszczania personaliów naszych wieloletnich pracowników. Ty ich zapewne znasz, nie wiem dlaczego piszesz tylko o jednej osobie. Może byłeś u nas krótko, nie wiem. Natomiast poruszanie kwestii przeszłości kogokolwiek i jeszcze nazywanie kogoś „starym kryminalistą” jest co najmniej nie na miejscu. To że jest się anonimowym w internecie nie oznacza że można wszystkimi szargać po podłodze bez żadnych konsekwencji. Proszę o „niedłubanie” w czyimś prywatnym życiu. Bądźmy poważni i wymieniajmy się na fakty i argumenty, nie na zasłyszane historie i plotki.

„ Przyznam szczerze ze przewineło sie w acrea kilku naprawde perspektywiczych młodych chłopaków z poważnym podejsciem do zycia,pracy itp.ale jak im sie kaze pracowac w swiatek,piatek i niedziele za jakis marny grosz to sorry nikt nie jest instytucja charytatywną...”

Jesteśmy transparentni i każdy kto chciałby z nami pracować dostaje na początku wszelkie niezbędne informacje na temat zasad panujących w naszej firmie. Każda nowa osoba jest informowana o wyjazdach, nadgodzinach i że dyspozycyjność to bardzo istotny punkt w warunkach zatrudnienia. Nie wiem w jakim okresie z nami współpracowałeś ale odkąd ja pamiętam nikt nikogo do niczego na siłę nie zmusza. Każdy w naszej organizacji ma swoje obowiązki służbowe i określoną rolę do odegrania. Za wykonywanie swojej części pracy dostaje adekwatne do doświadczenia wynagrodzenie. Faktem jest że każdy nowy pracownik ma możliwość dość szybko podnieść swoją pensję i zbliżać się do pensji naszych doświadczonych pracowników. Widzimy i premiujemy zaangażowanie i temu drogi Michale nie możesz zaprzeczyć bo okazałbyś się kłamcą. To czy ktoś jest perspektywiczny czy nie pozostaje w ocenie kadry zarządzającej personelem. Zgadzam się że nasze postrzeganie i ocena jakiejś osoby może się różnić (choć nie zawsze), bo patrzymy w ten sam punkt z dwóch różnych biegunów. I zgadzam się z tobą że nikt nie jest instytucją charytatywną, my też nie. To biznes, i wszystkie działania muszą mieć swoje ekonomiczne uzasadnienie. Jeśli stwierdzamy że osoba nie spełnia naszych standardów to nie mamy żadnego uzasadnionego powodu by dalej z nią współpracować. Współpracę w takim przypadku kończymy i to jest zupełnie normalne. Nie należy do tego podchodzić emocjonalnie, może się okazać że taka osoba zostanie ekspertem w zupełnie innej dziedzinie. I ja osobiście mam taką nadzieję i zawsze życzę jak najlepiej

A dlaczego jest u was taka niesamowita rotacja pracowników?zapewne wina lezy tylko i wyłacznie po ich stronie.......co z pensją płaconą zawsze na raty i nie w terminie...nikt powazny długo u was miejsca nie zagrzeje co jedyne jak wyzej ładnie opisałes ,,desperaci zyciowi'' z dlugami po uszy

Niesamowita rotacja? :) Nie ma w tym nic niesamowitego. Chcemy aby nasz zespół był doskonale dobrany, wiele osób szuka pracy, wiele osób dopiero wchodzi na rynek pracy i niestety zbyt wiele osób w tej branży nie ma wyuczonego zawodu ani wykształcenia kierunkowego. Mamy jednak ten przywilej że możemy tym ludziom stworzyć odpowiednie warunki, przyuczyć ich do zawodu i sprawdzić kto z naszego punktu widzenia jest dla nas cenny a kto nie. Nie ma w tym niczyjej winy i nie ma w tym nic dziwnego że szukając na rynku transferowym dobrego napastnika, nie weźmiemy np. bramkarza lub obrońcy. Tworzymy zespół, który stanowi całość i funkcjonuje coraz lepiej. Pewne rzeczy widać dopiero będąc pracodawcą dlatego pewne rzeczy celowo pominę, mam nadzieję że kiedyś będziesz mógł stanąć po drugiej stronie a wtedy ten punkt naszej rozmowy w ogóle nie będzie nas doprowadzał do sporu. Pensje nigdy nie są płacone na raty, rozumiem natomiast że można odnieść takie wrażenie jeśli się pobiera zaliczki. Drogi Michale, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwość, uwagi, pytania to jestem do twojej dyspozycji. Mój numer telefonu to (usunięte przez administratora) Pozdrawiam - Maciek
michal 2016-04-04 10:03:07
Maćku zrób wszystko abyś w końcu miał coć do powiedzenia w tej firmie.Bo mimo Twoich szczerych checi dalej bedą dzielić i rzadzić tak jak dotychczas Państwo O to sam wiesz ze nic z tego nie bedzie dobrego(sam wspominałes ze wiele zeczy zmieniłbyś w tej firmie).Pozdrawiam
Jam 2016-07-06 23:22:29
Firma działa ponad 12 lat, obroty rosną, zdobywa kolejne nagrody w międzynarodowych konkursach, pracuje głównie ze stałymi klientami a stała załoga z minimum 3 letnim stażem jak Darek, dwóch Wojtków, Rafał, Arek, Magda, Mariusz, Maciek i Tomek jakoś nie narzeka :) No cóż rzadko kto zadowolony z pracy pisze opinie o pracodawcy? Rozpisują się zdesperowani frustraci, którzy nie potrafili zadbać o miejsce pracy i dziś nie potrafią się z tym pogodzić. Pozostaje współczuć :(
Mirek 2016-07-09 15:26:24
Panie Jam co Pan pie............3 letni staz jedynie Darek i Magda ale dlaczego oni tak długo pracuja to wszyscy wtajemniczeni wiedzą :) :):) Maciek to napewno dozywocie w acrea tez wiadomo dlaczego (wątek poruszany w dyskusji powyzej).Wojtek operator ok 1.5 roku jeszcze chwile liznie doswiadczenia na cnc i ...............Drugi Wojtek dłuzej przebywa na L4 jak w pracy Mariusz ok roku Tomek ok 1.5 roku moze napisz Panie co potrafi sam zrobic po tym okresie przepracowanym u was?a przyjsc punktualnie do pracy:) Rafal fakt ok 3 lat moim skromnym zdaniem przyzwyczail sie do dziadostwa.....do pracy 2km pensja na raty marna ale jest itp
1
corianowsky 2016-10-19 15:25:19
to co napisał Maciek jest w pełni prawdą.
corianowsky 2016-10-19 15:26:22
oczywista pomyłka. To co napisał MICHAŁ jest prawdą
Jurant 2016-10-19 21:10:49
Nie wiem już kto napisał prawdę, a kto nie to skomplikowane
Zostaw swoją opinię o Acrea - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acrea