Rust Sp. z o.o.

3.7/5

Opinie o Rust Sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Ryszard Nowy wpis

Korzystałem z usług firmy Ernestrust i jestem zadowolony. Wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami, bez większych problemów.

Paulina Nowy wpis

Polecam firmę ernestrust. Kuchnia wyszła świetnie, wszystko zgodnie z projektem. Dobry kontakt, porządne wykonanie, żadnych problemów.

Sandra Nowy wpis

Bardzo profesjonalne podejście od pierwszego spotkania aż po montaż. Czułam się zaopiekowana na każdym kroku, a efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania.

Marcin Nowy wpis

Meble piękne, wykonanie na najwyższym poziomie, a całość naprawdę przemyślana. Nie była to najtańsza oferta, ale zdecydowanie warta każdej złotówki.

Firma Rust Sp. z o.o. w ostatnim czasie szukała pracownika na stanowisko Projektant - Doradca klienta. Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną z potencjalnym pracodawcą? Jakie bonusy oferuje firma? Czy warunki współpracy zostały dokładnie przedstawione podczas spotkania?
Agnieszka

Polecam usługi firmy ErnestRust. Mam przepiękną kuchnię i wspaniałą szafę wykonane i zamontowane przez firmę ErnestRust. Wróciłam do tej firmy po kilku latach ponieważ wcześniej wykonana kuchnia była najlepszą zachętą do skorzystania z usług firmy ponownie. Polecam projektantów - ja współpracowałam z panią Renatą a także z panem Dawidem. Dopracowanie każdego szczegółu, mierzenie się z pozytywnym efektem z każdym utrudnieniem, szukanie najlepszych rozwiązań i cierpliwość i duuuża wyrozumiałość. Oferowane materiały są doskonałej jakości, można zastosować każdą nowinkę - choć czasem koszt studził zapał. Ale jakość jest warta ceny (nie najniższej uprzedzam). Ekipa montażowa fest (panowie ze Śląska). Taka ekipa trafia się raz w życiu, mnie dwa razy bo do szafy i do kuchni. Tak jak dokładnie projektowane, tak dokładnie zamontowane. Polecam, warto!

Gustaw

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Rust. Od pierwszego kontaktu czuć było pełen profesjonalizm i zaangażowanie zespołu. Projekt kuchni został dopracowany w najdrobniejszych szczegółach, a efekt końcowy przerósł moje oczekiwania – nowoczesny design, doskonała jakość wykonania i funkcjonalność na najwyższym poziomie. Ekipa montażowa również spisała się na medal – wszystko przebiegło sprawnie i terminowo. Polecam firmę Rust każdemu, kto szuka pięknych, trwałych i dopasowanych do swoich potrzeb mebli kuchennych

Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko projektant w Rust Sp. z o.o.? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?

Czy rotacja pracowników w Mebel Rust Marian Rust na Specjalista ds. Marketingu jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 25 stycznia na Praca.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w Mebel Rust Marian Rust?

@Pytanie

A jakim stanowiskiem pracy jest Pan/Pani zainteresowany/a? Proszę wysłać swoje CV na adres mailowy [email protected], będziemy się kontaktować jeżeli Pana/Pani umiejętności wpasują się w stanowisko pracy, na które aktualnie szukamy pracowników.

tutaj przynajmniej nie ma zwolnień. Wszyscy do okoła zwalniają ludzi lub dają im wypowiedzenia..

sdsaswa

Jestem był pracownikiem firmy Mebel Rust. Wspominam ją bardzo dobrze. Bardzo wiele nauczyłem się w niej. Mam do Firmy ogromny szacunek. Jedna z lepszych firm meblowych w kraju!!!!! Nie mam zamiaru nikomu się podlizywać tylko realnie oceniam fakty. Gospodarka w cale nie ruszyła. Odblokowali tylko parę zakazów i to wszystko. Skutki tego kryzysu dopiero się zaczną. Firmy w 90 % wysłały do domu wszystkich pracowników ze wschodu. Zaczynają zwalniać pracowników : kilku , kilkunastu lub masowo. Nie zwalniają bo chcą tylko MUSZĄ przetrwać. Nie ma zamówień a koszty rosną. Klienci masowo do sklepów nie ruszą na zakupy mebli, bo do życia nie są im niezbędnie potrzebne. Budowlanka stoi i przez najbliższe dwa lata sięgnie dna co będzie kryzys potęgowało.

Co wchodzi w socjal Mebel Rust Marian Rust?

Czy w obrębie jednego działu w Mebel Rust Marian Rust są wewnętrzne rekrutacje na liderów?

admin

Pracowałeś już w firmie Mebel Rust Sp. z o.o.? W takim razie opowiedz innym o swojej przygodzie na naszym forum. Zachęcamy do komentowania.

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Rust Sp. z o.o. - Pludry