Nadal można się zatrudnić dorywczo w tym barze? Szukam pracy na sezon letni i po przeczytaniu opinii chętnie bym spróbował pracy na kuchni. Tylko czy w ogóle przyjmują? Ktoś wie?
O to świetnie ale już po sezonie. Wiesz może jakie są teraz stawki na kuchni? Da się wyciągnąć ze 4 tysiące? Czy po sezonie nie ma tak gości i są małe obroty?
Ja pracowałam w tym barze w ubiegłych latach i prace sobie chwale. Jest to praca sezonowa wiec i godzin jest sporo. Za nadgodziny i sumienna prace zostaław doceniona i dostałam premie. Osoby ktore wraz ze mna pracowały pojecia o gastronomi nie miały wíec irytacja Pani Teresy czesto była dla mnie wmzrozumiała! Po co pchac sie na kuchnie jak sie noza nie umie trzymac czy tez usmazyc nalesnika !? Jedzenie rewelacja szef ma wspaniała reke do gotowdnia. Polecam osoba chetnym do pracy choc troche znajacym sie na pracy w kuchnhi!
(usunięte przez administratora) Prysznic jest tylko o wyznaczonej porze, brak możliwości zamknięcia pokoju na klucz, a trzaśnięcie zacinającymi się drzwiami od wc grozi naganą z rana. Przede wszystkim obiecano 10h pracy przy czym pracowało się po 15h. Szefowa dzieli personel na lepszych i gorszych pod względem swoich upodobań a nie umiejętności więc nie ma mowy o jakiej kolwiek sprawiedliwości - jednego dnia praca jest chwalona a następnego ta sama praca krytykowana. Nawet o zrobienie prania trzeba się prosić. Podczas pracy nie ma nawet kiedy spożyć posiłku w wyniku czego je się przed otwarciem i kiedy znajdzie się później czas. Kiedy goście rzucają "mięsem" w personel, szefowa nie staje po stronie swojego,pracownika a jedynie dobija go bardziej przy wszystkich gościach. A na koniec jakiś plus - jedzenie smaczne ale sama szefowa ciężkostrawna. Gorąco nie polecam pracy w tym barze chyba, że jesteście masochistami.