Hejka, szukam pracy jako pomocnik piekarza u nas w Łodzi i piekarnia ze względu na dość długi staż mnie przyciągnęła. Nie mogłam jednak dokopać się do ofert, a tu komentarze też jakieś świeże nie są. nie wiecie czy w ogóle są możliwe przyjęcia?
Jestem zainteresowana pracą w Państwa piekarni mam ponad 14 letnie doświadczenie w pracy z klientem oraz praca w piekarni nie jest mi obca:) mój nr 607641805
Pieczywo super tylko proszę o zmianę personelu dziś poranna obsługa bardzo opryskliwa niemiła i brak higieny osobistej (brak rękawiczki) źle założona maska
Jaka pensja dla kasjerki ?
Bardzo dobre pieczywo. Jem cały tydzień.
Pieczywo o długiej trwałości, bez zbędnych dziur i o wyśmienitym smaku
Witam,takie pieczywo jadłam w Mikołajkach mojej miejscowości w latach 70-80 teraz mieszkam w ŁÓDZI i zaszłam do Piekarni na Kilińskiego-super chleb kupiłam i będę na pewno stałą klientką.Mam pytanie czy są jeszcze inne sklepy.Mieszkam na Dąbrowie i trochę daleko.Na Podhalańskiej-Dąbrowskiego jest pusty kiosk może by Pan otworzył punkt chociaż do 13 godz.Są piekarnie ale pieczywo do kitu.Jeżdżę na Górniak tam z samochodu w miarę dobry,ale Pana pieczywo po prostu niebo w gębie.
Pieczywo przepyszne.Bułki z przedziałkiem to jest taka bułka jaka kiedyś jadłam w latach 80.Ja mam uwagi do obsługi sklepu na ul.Kilińskiego.Nie dość ,że ta pani która tam sprzedaje jest niesympatyczna.To taki typowy gbur, zero uśmiechu i miłego słowa to nakłada pieczywo bez rękawiczek foliowych.Przyjmuje pieniądze od klientów,a pieniądze przechodzą z rąk do rąk i są brudne a później sięga po bułki i mi je pakuje do torebki.Zmieniłabym pracownika na miejscu właściciela albo dała żółtą kartkę...
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Piekarnia Tadeusz Podpora?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia Tadeusz Podpora tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.