logo ISS Facility Services Sp. z o.o.

ISS Facility Services Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

ggg 2016-01-02 15:38:23
hej, widzialem ze calkiem ciekawe oferty pracy maja teraz w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. a mianowicie na stanowsiko technika obsługi budynku
9876lkl 2016-01-11 23:31:42
no ale to nie jest jedyna oferta pracy od nich, sa jeszcze inne na przyklad na stanowisko kierownika technicznego w Warszawie i Krakowie jakby ktos byl chetny
kojocik 2016-01-20 09:09:06
pozdrowienia dla bandy ukraincow:):):)

tak nawiasem. firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
fiskus 2016-01-20 19:15:58
widze, że długo pracowałeś nad swoim postem @kojocik. Ze swojego doświadczenie wiem , że ISS nie jest tak złą firmą jak to przedstawiasz, dobrze współpracowało mi się z ich kierownikami technicznymi
zaraanko 2016-02-10 21:58:57
Żle nie jest na pewno, ponieważ oferują szereg szkoleń @fiskus, wiele się nauczysz. Podobnie wiele mogą Cię nauczyć jeśli się udasz do firmy na praktyki np technika obsługi budynku
benitaaa28 2016-02-20 16:37:58
Ja pracowałam w Iss na karolkowej w Warszawie to osobiscie nie polecam. Mialam doczynienia normalnie z dziecmi a nie z doroslymi ludzmi. mimo to ze pracuje sie na umowe o prace jest mobbing zastraszanie sa przywileje dla innych pracownikow. nie stosuja sie do panujacych zasad BHP urywają z pensji sa nie jasnosci nie wyplacaja nadgodzin.Biuro znajdije sie w miejscu gdzie spozywamy posilek(ludzie w chlewie maja czysciej) pracuje sie starymi smierdzacymi mopami ogolnie nie polecam tam pracy.
kottoor 2016-02-20 17:11:25
To zależy jeszcze w jakim mieście, jeśli chodzi o Warszawę @benitaaa28 to nie ma takich problemów. Firma dba o pracowników poprzez systematyczne szkolenia.
1
Filip 2016-02-23 11:57:45
chyba w każdym z miast prowadzone są szkolenia. Według mnie jeśli jedna firma ma kilka filii, to powinna pracowników traktować na równi, bez względu na to czy to Warszawa, Szczecin czy Wrocław.
benitaaa28 2016-02-24 10:50:54
Jesli chodzi Warszawe FILIPIE co z tego ze sa zkolenia skoro nie stosuja sie do panujacych zasad
2
takohe 2016-02-26 16:49:21
Firma posiada ponad 100 letnie doswiadczenie, sa 4 najwiekszym prywatnym pracodawca, sa najlepsza firma outsourcingowa na swiecie, gdzie zatrudniaja umowy o prace.
1
benitta28 2016-02-26 22:20:20
ze firma ma 100 letnie doświadczenie ok ale dużo zależy od tego z jakimi ludźmi się pracuje :-) i czy firma ma 100 lat czy 50 lat doświadczenia to nie znaczy ze jest najlepsza :-) jak powiedziałam. wszystko zależy od ludzi z jakimi się pracuje
1
czapa 2016-03-02 20:01:27
oczywiście, czas utrzymania się firmy na rynku nie zawsze świadczy o jej super etykiecie. Jednak oznacza, że dobrze zarządzają pieniędzmi i mają czym pracowników przyciągnąć :)
1
byly pracownik 2016-03-13 00:02:55
Pracowałem i zlego słowa nie moge powiedziec.a kierowniczke jaka mialem to skarb życzę kazdej osobie takiej przełożonej.
julia 2016-03-13 09:35:58
w tej branży ciężko o dobre opinie a proszę tutaj aż miło się to czyta! może w końcu jakiś szef z głową, wiecie może coś więcej na temat obowiązków pomocy kuchennej? bo z ogłoszenia dowiedziałam się tylko, że praca trwa 8h..
Maja 2016-05-01 16:32:20
Nieprawda. Praca ponad siły, nie ma kiedy się wysikać czy napić, a umyć można się co najwyżej pod hydrantem.
3
hm 2016-05-01 16:50:05
@Maja no chyba przesadzasz troszkę. Myślę, że jest w pracy jakaś przerwa. No przecież być musi. W dodatku jest umowa o pracę i socjal, więc ciężko mi to pojąć co piszesz.
Maja 2016-05-04 13:36:38
To zatrudnij się tam na jeden dzień i potem pogadamy.
2
dron 2016-05-05 11:47:07
aj tam, przez jeden dzień niczego się nie dostrzeże, taka jest prawda Maju. Wydaje mi się, że firma nie ma żadnego celu, by wpisywać kłamstwa w treść oferty. A Ty to sugerujesz zniechęcając resztę kandydatów.
Maja 2016-05-05 12:26:58
Łatwo mówić komuś kto tam nie był prawda? Rozumiem, że to pani koordynator klepie te super odpowiedzi ;)
3
Była pracownica 2016-05-30 15:02:21
Maju odpowiem Ci jako osoba tam pracująca dużo dłużej niż jeden dzień. To co piszą w ofercie to bajki. Musza tak pisać bo nikt by się nie zgłosił na rozmowę wstępną. Bez przerwy poszukują pracowników a rotacja personelu jest olbrzymia. Praca na umowę jest dla nielicznych. Generalna zasada jest zatrudnianie na 1/8 etatu jeśli w ogóle jest umowa a reszta na zlecenie. nagminną żeczą jest oszukiwanie w przepracowanych godzinach. O socjalu zapomnij. Tak firma działa na zasadzie wyzysku czyli jak najmniej zapłacić pracownikom. Szefostwo począwszy od kierownika obiektu a skończywszy na zarządzie to osoby nie kompetentne złośliwe mające się za wybitnych managerów. Maja olbrzymia ilość procesów w sadzie pracy. Ostatnio zaliczyli wpadkę na kuchni na banacha (zbiorowe zatrucie) Pójdziesz tam pracować to będziesz zasuwała za 1,5 osoby a zapłać a ci za pół osoby.A i tak sie dowiesz ze jest 20 osób na Twoje miejsce. NIE POLECAM TEJ FIRMY I OMIJAJ JA Z DALEKA. Ciekawe jak długo sobie ten post powisi albo zaraz zgłosi sie dziunia z kadr z gadka o wysokich standardach i trosce o opinie wyjaśnienie wszelkich nieprawidłowości. Prawda jest praca ze fizoli maja za nic. Dzień kiedy zuciolam tam wymówienie był pięknym dniem.
11
kowal 2016-06-02 01:42:04
Ta firma to porażka ,ponieważ zamiast nadgodzin placa jak na umowe zlecenie, Obywatyli Ukrainy jak i pracowników z Polski traktuja bardzo przedmiotowo, czyli jak śmieci tak przynajmniej jest w Szczecinie . Przelozeni opowiadaja bajki jak z podrecznika dla akwizatorów, a tak pozatym duzo obowiazkow , przelozeni i kierownicy i brygadzisci to takie kapa jak w obozach, Nie polecam !!! jedyny plus ze placa na czas !
5
adam i. 2016-06-02 21:04:08
czy to prawda że u was w firmie poszukiwany jest nowy Manager Regionalny Segmentu Żywienia Zbiorowego?
Ja 2016-06-11 20:12:14
Najgorsza firma jak spotkałam straszne podejście do pracownika obiecanki pięknie wygląda jak się rozmawia na rozmowie wstępnej dupa obiecanki pracowałam tydzień i do tej pory nie widzę wypaty
4
Ja 2016-06-11 20:12:38
Najgorsza firma jak spotkałam straszne podejście do pracownika obiecanki pięknie wygląda jak się rozmawia na rozmowie wstępnej dupa obiecanki pracowałam tydzień i do tej pory nie widzę wypaty
3
kao 2016-06-11 22:34:41
W sumie ostatnio pojawiły się u nich oferty pracy nie tylko na kierowników projektu, ale również na specjalistów w dziale umów i rozliczeń. To doskonały dowód na to, że się ciągle rozwijają, mając na uwadze zadowolenie kadry.
Pracownik 2016-06-14 10:18:22
Dokładnie najważniejsze zadowolenie kadrowej. Fajne te nowe służbowe BMW co? A ludzie dalej pracują na śmieciówkach za najniższa krajowa? Potrzebują ludzi do rozliczania umów bo trudno się już połapać w tych papierowych spółkach pozakładanych do zatrudniania ludzi na umowy-zlecenie i przerzucania pracowników z jednej do drugiej tak aby nie dać im umowy o pracę.
4
do rene 2016-06-14 14:27:46
Firma Międzynarodowa zatrudni pracownika serwisowego i to jest właśnie ich firma, wiec wydaje mi się, że warunki również mają międzynarodowe na pewno.
1
Pracownik 2016-06-15 14:13:52
Dobrze napisałeś że Ci się wydaje. Zapraszam do ISS to zderzysz się bolesną rzeczywistością i dzikim kapitalizmem.
3
paoa 2016-06-15 15:52:20
nowa oferta jest do pracy jako Firma Międzynarodowa zatrudni pracownika serwisowego.
1
kowal 2016-06-19 00:48:15
sami niech popracuja jako pr,serwisowy i zobacza jak to ciezka i niwdzieczna praca jest banda oszołołów z W-way. i juz wiem pozbyli sie jednego z mondrzejszych szefów jakich mieli w tym bałaganie jak agryf ,szkoda ze plotki wzieły góre ,a nikt z mózgiem nie ragował wczesniej , ja i tak nie załuje gosc by dla mnie ok, nie polecam tej firmy ,
3
bożena 2016-06-19 08:13:08
a jakie to stanowisko dokładnie @kowal bo widziałam, że znów mają ogłoszenia i np. gosposią mogłabym być ale nie chce sprzątać
ja 2016-06-27 11:24:31
Gdy prascowałam tam jeszcze odbierałam o 23 telefony od pijanej jak bela szefowej.... to nie jest mobing
1
pan tomasz 2016-06-27 11:30:05
ale to było w czasie pracy o tej godzinie czy w czasie wolnym? córkę chcę do was na dietetyczkę dać. tylko czy musi mieć koniecznie wykształcenie wyższe w zakresie dietetyki lub technologii żywności i żywienia człowieka
Węgliniec 2016-06-30 10:07:40
Witam od 7 miesięcy pracuje w tej firmie i jestem bardzo zadowolna płaca jest ok warunki również a atmosfera nie do opisania nie mam zastszerzeń pozdrawiam :)
danka 2016-06-30 10:54:58
a możesz napisać chociaż na jakim stanowisku pracujesz? ja wybieram się na dietetyka w Warszawie i mam nadzieję że się nie zawiodę, HACCP, GHP i GMP znam jak chcecie
Warszawianka 2016-07-19 16:41:46
Witam.Tez pracowałam w tej firmie rok. Osobiscie nie polecam pracy tam.Pozdrawiam
3
kaliber 2016-07-19 16:43:29
a dlaczego konkretnie nie polecasz? prosze o konkretną i merytoryczną wypowiedź, z góry dziękuję i pozdr
Warszawianka 2016-08-02 13:19:51
bo jest ciezko i malo placa dlatego
3
tomek 2016-08-02 14:28:50
Firma Międzynarodowa zatrudni pracownika serwisowego i to tylko tyle z nowych pracowników o których wiem po prostu jednak na pewno kazdy dostaje umowe o prace.
Ja 2016-08-18 10:54:06
Tak, masz rację z tymi nazwami stanowsik. Swego czasu pracowałam, sprzedając cegiełki na pomoc różnym służbom, m.in straży pożarnej, lecz wyglądało to jak... można by powiedzieć - akwizycja. Dlaczego? Chodzenie po domach. W umowie miałam jednak: "specjalista ds. sprzedaży", hehe. Ale mimo, iż była to robota na 1/2 etatu, bardzo miło ją wspominam, zwłaszcza szefa i ekipę ze mną pracującą. "Niestety - wszystko, co dobre, szybko się kończy:(
3- 2016-08-18 10:56:40
tomek każdy niezależnie od stanowiska? no ciekawi mnie tylko po jakim czasie można ją konkretnie otrzymać
Jola 2016-08-24 15:40:20
Panie zbiór nie potrafią wypełnić ZUS Z3. Proponował bym im prace nie wymagające myślenia.
Jola 2016-08-24 15:41:34
Panie zbiór nie potrafią wypełnić ZUS Z3. Proponował bym im prace nie wymagające myślenia.
1
mok 2016-08-24 15:48:38
Niektorzy pewnie od razu otrzymuja umowy o prace lub musisz przejsc ten okres 3 mieseicy probnych zalezy jeszcze gdzie, poza tym teraz maja sporo ogloszen wiec chyba prowadzona jest jakas rekrutacja dosyc spora, kilkanascie ofert pracy, poza tym wymagan duzych nie maja
niunia5911 2016-09-20 14:45:01
Z wlasnego doswiadczenia wiem. Ze nie na wszystkich obiektach są oszuści. Pracowalam na Złotych Tarasach tam dopiero są oszuści! Urywaja ludziom godziny, jak ktoś odchodzi próbują nie płacić za wypracowane godziny. Tacy kierownicy. Psują opinię firmie.
ami 2016-09-20 14:56:54
nie rozumiem na czym, dokładnie ma polegać to urywanie godzin:/ a pytam bo interesuje mnie od was zatrudnienie przy dystrybucji posiłków w szpitalu w Pruszkowie i chciałam ocenić czy ta firma rzeczywiście moze być tak konkurencyjna jak sie plotkuje w sieci
Kargulena 2016-09-21 21:35:21
Firma ma kasę dla pracowników ale zalezy na jakim poziomie.
Pracownicy sprzatajacy robią swoja prace,a gdy kogoś w pracy nie ma to robią swoje i jeszcze za tego kogo nie ma (za darmo).
"Nie ma takiej opcji" sie słyszy,jeżeli w gre wchodzi zapłata za dodatkowa prace...
Nic dziwnego,ze jest taka rotacja.
1
takohe 2016-09-22 10:49:39
W sprzątanie to teraz generalnie @Kargulena jest teraz posucha na rynku bo nie ma komu pracować ale tutaj chociaż stawka jest do zniesienia 11 brutto no to masz 9 na rękę
ania2001 2016-09-22 16:27:04
Jaki socjal? Bzdury piszesz
takohe 2016-09-22 16:30:18
A czy ktoś tutaj pisał o socjalu @ania2001? Raczej nie zresztą oni nie kryją się z tym, że jest to praca najczęściej przy sprzątaniu i nie ma tutaj dodatkowych benefitów i tak stawka jak wcześniej pisałam jest wysoka więc za dużo wymagać no to niestety też nie można
Zostaw swoją opinię o ISS Facility Services Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.