Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ISS Facility Services Sp. z o.o.

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-20 16:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bobik17: no i to jest jakis konkretny komentarz. bo to prawda, ze Ty masz szefa w jakiej kolwiek pracy, ten Twój szef ma swojego szefa i tak dalej. Jak w wojsku po prostu ta odpowiedzialność się rozkłada i tyle w temacie. Więc trza robić swoje i wykonywać swoją robotę, aby szef był zadowolony. Napisz bobik jak tam z robotą na serwis sprzątający bo widzę, że tu na forum pojawiła się godna oferta pracy dla pracownika serwisowego na sprzątanie w Buku. Nie wiem czy takim absolutnym wymogiem jest orzeczenei o niepelnosprawnosci, nie jest zprecyzowane w ogłoszeniu ten punkt. Ja na szczęście jestem zdrowa, nie mam orzeczenia o niepelnosprawności. teraz pytanie do Ciebie, czy myslisz ze w takim razie przyjmą mniie bez problemu jak nie bede miala takiego zaswiadczenia? Napisz jak wiesz, pozdro Gosia.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-08-20 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus pracowac nie chce to każda firma bedzie zła i da popalic osoby ktore pracuja nie maja czasu na wypisywanie tutaj bzdur
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-04 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olka, a czy Ty tam pracujesz teraz czy skąd masz taką opinie o firmie? też inna sprawa, że faktem jest, że ludziom nigdy nie chce sie pracować, dokładnie tak jak piszesz, tylko wypisywać swoje żale na forum to bez sensu, nikomu nic to nie da tak naprawdę, zero rzetelnych informacji i konkretów o firmie
zdjecie uzytkownika
mic - 2014-10-09 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adas.l - 2014-03-06 21:57:23]:
Pracuje na zakładzie brembo za7 zł w dużym zapyleniu w miesiącu wyrabiam ponad 200 godzin wypłaty dostaje 1456zł tak jak wszyscy a obiecywali złote góry
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-09 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to na rozmowie wyglądało dokładnie, co Ci mówili @mic? Chyba nie obiecywali większej pensji, a jeśli nawet no to widziałeś co podpisywałeś i jaka tam widniała stawka.. ewentualnie mogli zmienić takie rzeczy jak godziny pracy, nie dać podwyżki itd. ale wszystko powinno się zgadzać z umową tak czy inaczej.
zdjecie uzytkownika
simi - 2014-10-23 23:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co? przepracowałem trochę w wielu firmach, na swoim też. Teraz ISS, kokosów nie ma, ale pracować się daje, pensja na czas. Kto liczy na leżenie, za kilka tygodni będzie pisał puste komenty na forum. Za uczciwą pracę nikt nie goni. Więc dla tych, co pracować chcą będzie dobrze, dla oczekujących wczasów na Bermudach będzie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
szef kuchni wavin kantyna ISS - 2014-10-24 23:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto nie pokazuje swojej twarzy potrafi wypowiedziec się na forach,to jest najłatwiejszy sposób przelania swoich anonimowych frustracji.Będąc nie widzocznym najlepiej jest przekazać to co się odczuwa,to co gryzie,boli czy wymaga uwagi osób trzecich.Ale każdy z Was składający podanie do firmy ISS miał przedstawione warunki zatrudnienie, rodzaj stanowiska,zakres jego obowiązków oraz wynagrodzenie....Dlatego w pełni nie potrafię pojąć czy forum to jest miejscem oceny działalności ogółu firmy.Czy miejscem na poszukiwania przypadkowych słuchaczy którzy pomogą w swojej niewiedzy dodać negatywne komentarze,które zmieniają obraz firmy.

POZDAWIAM

PIOTR MOSKA

P.S podpis dla "odważnych" wciąż anonimowy:)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-27 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz nawet nowe ogłoszenia się pojawiły w Tychy, ale oferta chyba nie dla wszystkich, bo dotyczy pracy bufetowej. Napisali, że praca jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 20:30 - 0:30, czyli dosyć długo, w ogóle to jakaś nocna zmiana jest chyba. Wymagana jest tylko aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim obiekcie pracowała Twoja znajona?
zdjecie uzytkownika
wrotko - 2014-11-06 12:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15]:
hp wrocław
zdjecie uzytkownika
gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firmę znam od pewnej zasłyhszanej rozmowy na mieście, ale jestem bardzo zaintersowany gdzie ja znajdę jakieś oferty pracy z tej firmy wlasnie interesuje mnie praca w okolicach wroclawia tak na prawde na kazdym stanowisku ktore sa w stanie mi zaoferowac. tylko chcialbym zeby to bylo pewne miesjce pracy i konkretna kasa.
zdjecie uzytkownika
issworld - 2014-11-20 20:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55]:
Zadzwoń do biura w Warszawie i otrzymasz kontakt na Wrocław. Są aktualnie prowadzone rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-22 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to był za obiekt?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-27 18:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś chętnie jeszcze się podzieli informacjami dotyczącymi tej firmy?! Moja ciocia tam była, złóżyła cv i czeka na odzew. Bardzo jej zależy.... Chce się dowiedzieć m.in. jak wyglada system wynagrodzeń- są wypłacalni chociaż?? Proszę i info
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2014-12-09 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ile płacą za godzinę i czy jest umowa?
zdjecie uzytkownika
Kambo - 2014-12-11 21:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak prosto z mostu - podejmując pracę spodziewasz się, że nie dostaniesz umowy? Bez umowy ja bym w ogóle nie podejmował tematu, bo skąd masz pewność, że na przyszłość zostanie ona zawiązana? Jeżeli jesteśmy poważnymi partnerami do rozmów - a za takiego uważam również firmę to należy szanować wzajemnie swoje potrzeby...
zdjecie uzytkownika
master blaster - 2014-12-26 01:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ISS Facility Services Sp. z o.o. oferuje może teraz jakieś nowe stawnowiska pracy? bo tak się składa że ja akurat bardzo szukam. ale w związku z tym że już parę lat w branży siedzę i robię ostro to ządam na początku umowy o pracę. jestem specjalistą i za takiego się słusznie uważam, co firma może mi zaoferować?
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji ISS - 2015-01-02 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [master blaster - 2014-12-26 01:19:13]:
Witam Serdecznie,
W związku z dynamicznym rozwojem firma ISS poszukuje nowych pracowników.
Bardzo proszę o informację w jakim mieście interesuje Pana podjęcie pracy.
Proszę o kontakt na adres: rekrutacja@pl.issworld.com
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-28 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie na terenie Częstochowy kiedy zapytałam o umowę powiedziano mi ,że zostanie mi dostarczona w ciągu 3 miesięcy .Kiedy kierownictwo stwierdziło ,że wyjdzie lepiej zatrudniając osobo z drugą grupą rozwiązano mi umowy.Następnego dnia poszłam zapytać o świadectwo pracy odpowiedziano mi ,iż zostanie wydane nie wcześniej niż za dwa tygodnie. Po czym kiedy zwróciłam uwagę kierowniczce ,że jest tylko 7 dni na zarejestrowanie w urzędzie pracy zwróciła się do mnie niecenzuralnymi słowami. A następni kazała mi natychmiast opuścić budynek w przeciwnym razi zostanę wyrzucona przez ochronę.Nikomu nie polecam tej firm co z tego ,że jest wypłacalna jeśli pierwszą umowę do podpisu dostajesz po upływie dwóch miesięcy ,a w tym czasie musisz pracować jak każdy. Niema czegoś takiego jak pakiet socialny ,masz jedną przerwę ,a bez pośredni przełożony potrafi niecenzuralnymi słowami krzyczeć na ciebie w obecności współpracowników i swoich przełożonych. Dlatego też w obecnej chwili rozważam złożenie pozwu do sądu pracy ,aby mogła uzyskać wymagane papiery w celu możliwości uzyskania statusu osoby bezrobotnej.Oczywiście jak wiadomo nie byłby to pierwszy taki pozew . Jeśli więc ktoś chciałby zatrudnić się w tej firmie szczerz nie polecam jednak jest to moje zdania w końcu każdy ma własne zdanie to jest moje
zdjecie uzytkownika
ja123 - 2015-02-04 09:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma jeżeli chodzi o Wrocław jest żałosna nie wiem jak w innych miastach .
Wykorzystywanie pracowników, ponadplanowe obowiązki,zmiany godzin pracy z dnia na dzień,niekompetentna kadra koordynatorów,mobbing
jedyne co na + to wypłacalność w terminie
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-02-06 15:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktos pracował badź pracuje w biurze na Flisa w Warszawie ? Jak sie tam pracuje ? Jaka jest atmosfera, zarobki itp.... ?
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-02-08 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-06 15:37:52]:
Potwierdzam, były procesy z pracownikami biurowymi. Rozstania bardzo nieprzyjemne, rotacja dość duża. Jak pracowałem tam kilka lat temu to atmosfera była lepsza, zarobki dobre.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-02-13 18:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-06 15:37:52]:
No cóż, niepochlebne, ale prawdziwe, informacje o warunkach pracy w biurze w W-wie są usuwane z tej strony. Widocznie kogoś bardzo bolą. Pracy w ISS nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-05 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o więcej info na temat pracy w biurze w Warszawie. Jaka jest atmosfera, sa jakieś benefity??? godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
Prac - 2015-04-29 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisze już po raz czwarty. Poprzednie 3 opinie zostały usunięte mimo ze były zgodne z regulaminem forum.Ttak wiec zastanów się czy warto tam pracować skoro za pisanie prawdy (niepochlebnych dla firmy, ale potwierdzanych przez innych forumowiczow opinii, patrz odpowiedzi do Nowej)są wpisy usuwane. Wyglada że naprawdę maja długie ręce. A PRACOWAĆ TAM NIE WARTO SZKODA ZDROWIA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ISS Facility Services Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert