Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ISS Facility Services Sp. z o.o.

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-05-07 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to raczej normalne, że płacą za kazdy dzien przepracowany, niczym tu sie ISS Faculty Services nie wyróżnia moim zdaniem, ale to, że dostałaś więcej brzmi intrygująco.
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-05-18 17:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może zrobiła jakies nadgodziny, czy ISS Facility Services jest az tak dobra firma i przyznaje premię, a może się pomylili..
zdjecie uzytkownika
laj - 2014-05-20 13:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy chyba żyją przeszloscia. pokazcie mi wokol firme, ktora placi jak nie przyjdziesz do pracy. no chyba że ja o czymś nie wiem :)
zdjecie uzytkownika
madziula 22 - 2014-07-09 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że macie niezły przerób. Ja w stolicy szukam pracy od pół roku, a dziecko nakarmić trzeba. Mam nadzieję, że recepcjonistka w Warszawie ma lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
bobik17 - 2014-08-20 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję od niedawna (3mce). Nie miałam nigdy problemów z wypłatą pieniędzy ani pensji ani nadgodzin. Szefową mam fajną, nie wtrąca się. Wiadomo jest, że jak ona nie dostaje na nas skarg to się nie czepia a jak są skargi to jedzie równo.
Ale za to jak jest taka potrzeba to nam pomaga, nie boi się wziąć do ręki mopa czy ścierki, nie boi się kibli ani innych przybytków. Ja tam jestem zadowolona z pracy w ISS.
Wszędzie trzeba pracować i nie ma firmy która płaci za nic nie robienie.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-20 16:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bobik17: no i to jest jakis konkretny komentarz. bo to prawda, ze Ty masz szefa w jakiej kolwiek pracy, ten Twój szef ma swojego szefa i tak dalej. Jak w wojsku po prostu ta odpowiedzialność się rozkłada i tyle w temacie. Więc trza robić swoje i wykonywać swoją robotę, aby szef był zadowolony. Napisz bobik jak tam z robotą na serwis sprzątający bo widzę, że tu na forum pojawiła się godna oferta pracy dla pracownika serwisowego na sprzątanie w Buku. Nie wiem czy takim absolutnym wymogiem jest orzeczenei o niepelnosprawnosci, nie jest zprecyzowane w ogłoszeniu ten punkt. Ja na szczęście jestem zdrowa, nie mam orzeczenia o niepelnosprawności. teraz pytanie do Ciebie, czy myslisz ze w takim razie przyjmą mniie bez problemu jak nie bede miala takiego zaswiadczenia? Napisz jak wiesz, pozdro Gosia.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-08-20 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus pracowac nie chce to każda firma bedzie zła i da popalic osoby ktore pracuja nie maja czasu na wypisywanie tutaj bzdur
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-04 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Olka, a czy Ty tam pracujesz teraz czy skąd masz taką opinie o firmie? też inna sprawa, że faktem jest, że ludziom nigdy nie chce sie pracować, dokładnie tak jak piszesz, tylko wypisywać swoje żale na forum to bez sensu, nikomu nic to nie da tak naprawdę, zero rzetelnych informacji i konkretów o firmie
zdjecie uzytkownika
mic - 2014-10-09 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adas.l - 2014-03-06 21:57:23]:
Pracuje na zakładzie brembo za7 zł w dużym zapyleniu w miesiącu wyrabiam ponad 200 godzin wypłaty dostaje 1456zł tak jak wszyscy a obiecywali złote góry
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-09 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to na rozmowie wyglądało dokładnie, co Ci mówili @mic? Chyba nie obiecywali większej pensji, a jeśli nawet no to widziałeś co podpisywałeś i jaka tam widniała stawka.. ewentualnie mogli zmienić takie rzeczy jak godziny pracy, nie dać podwyżki itd. ale wszystko powinno się zgadzać z umową tak czy inaczej.
zdjecie uzytkownika
simi - 2014-10-23 23:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co? przepracowałem trochę w wielu firmach, na swoim też. Teraz ISS, kokosów nie ma, ale pracować się daje, pensja na czas. Kto liczy na leżenie, za kilka tygodni będzie pisał puste komenty na forum. Za uczciwą pracę nikt nie goni. Więc dla tych, co pracować chcą będzie dobrze, dla oczekujących wczasów na Bermudach będzie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
szef kuchni wavin kantyna ISS - 2014-10-24 23:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto nie pokazuje swojej twarzy potrafi wypowiedziec się na forach,to jest najłatwiejszy sposób przelania swoich anonimowych frustracji.Będąc nie widzocznym najlepiej jest przekazać to co się odczuwa,to co gryzie,boli czy wymaga uwagi osób trzecich.Ale każdy z Was składający podanie do firmy ISS miał przedstawione warunki zatrudnienie, rodzaj stanowiska,zakres jego obowiązków oraz wynagrodzenie....Dlatego w pełni nie potrafię pojąć czy forum to jest miejscem oceny działalności ogółu firmy.Czy miejscem na poszukiwania przypadkowych słuchaczy którzy pomogą w swojej niewiedzy dodać negatywne komentarze,które zmieniają obraz firmy.

POZDAWIAM

PIOTR MOSKA

P.S podpis dla "odważnych" wciąż anonimowy:)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-27 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz nawet nowe ogłoszenia się pojawiły w Tychy, ale oferta chyba nie dla wszystkich, bo dotyczy pracy bufetowej. Napisali, że praca jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 20:30 - 0:30, czyli dosyć długo, w ogóle to jakaś nocna zmiana jest chyba. Wymagana jest tylko aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim obiekcie pracowała Twoja znajona?
zdjecie uzytkownika
wrotko - 2014-11-06 12:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15]:
hp wrocław
zdjecie uzytkownika
gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firmę znam od pewnej zasłyhszanej rozmowy na mieście, ale jestem bardzo zaintersowany gdzie ja znajdę jakieś oferty pracy z tej firmy wlasnie interesuje mnie praca w okolicach wroclawia tak na prawde na kazdym stanowisku ktore sa w stanie mi zaoferowac. tylko chcialbym zeby to bylo pewne miesjce pracy i konkretna kasa.
zdjecie uzytkownika
issworld - 2014-11-20 20:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55]:
Zadzwoń do biura w Warszawie i otrzymasz kontakt na Wrocław. Są aktualnie prowadzone rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-22 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to był za obiekt?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-27 18:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś chętnie jeszcze się podzieli informacjami dotyczącymi tej firmy?! Moja ciocia tam była, złóżyła cv i czeka na odzew. Bardzo jej zależy.... Chce się dowiedzieć m.in. jak wyglada system wynagrodzeń- są wypłacalni chociaż?? Proszę i info
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2014-12-09 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ile płacą za godzinę i czy jest umowa?
zdjecie uzytkownika
Kambo - 2014-12-11 21:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak prosto z mostu - podejmując pracę spodziewasz się, że nie dostaniesz umowy? Bez umowy ja bym w ogóle nie podejmował tematu, bo skąd masz pewność, że na przyszłość zostanie ona zawiązana? Jeżeli jesteśmy poważnymi partnerami do rozmów - a za takiego uważam również firmę to należy szanować wzajemnie swoje potrzeby...
zdjecie uzytkownika
master blaster - 2014-12-26 01:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ISS Facility Services Sp. z o.o. oferuje może teraz jakieś nowe stawnowiska pracy? bo tak się składa że ja akurat bardzo szukam. ale w związku z tym że już parę lat w branży siedzę i robię ostro to ządam na początku umowy o pracę. jestem specjalistą i za takiego się słusznie uważam, co firma może mi zaoferować?
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji ISS - 2015-01-02 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [master blaster - 2014-12-26 01:19:13]:
Witam Serdecznie,
W związku z dynamicznym rozwojem firma ISS poszukuje nowych pracowników.
Bardzo proszę o informację w jakim mieście interesuje Pana podjęcie pracy.
Proszę o kontakt na adres: rekrutacja@pl.issworld.com
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-28 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie na terenie Częstochowy kiedy zapytałam o umowę powiedziano mi ,że zostanie mi dostarczona w ciągu 3 miesięcy .Kiedy kierownictwo stwierdziło ,że wyjdzie lepiej zatrudniając osobo z drugą grupą rozwiązano mi umowy.Następnego dnia poszłam zapytać o świadectwo pracy odpowiedziano mi ,iż zostanie wydane nie wcześniej niż za dwa tygodnie. Po czym kiedy zwróciłam uwagę kierowniczce ,że jest tylko 7 dni na zarejestrowanie w urzędzie pracy zwróciła się do mnie niecenzuralnymi słowami. A następni kazała mi natychmiast opuścić budynek w przeciwnym razi zostanę wyrzucona przez ochronę.Nikomu nie polecam tej firm co z tego ,że jest wypłacalna jeśli pierwszą umowę do podpisu dostajesz po upływie dwóch miesięcy ,a w tym czasie musisz pracować jak każdy. Niema czegoś takiego jak pakiet socialny ,masz jedną przerwę ,a bez pośredni przełożony potrafi niecenzuralnymi słowami krzyczeć na ciebie w obecności współpracowników i swoich przełożonych. Dlatego też w obecnej chwili rozważam złożenie pozwu do sądu pracy ,aby mogła uzyskać wymagane papiery w celu możliwości uzyskania statusu osoby bezrobotnej.Oczywiście jak wiadomo nie byłby to pierwszy taki pozew . Jeśli więc ktoś chciałby zatrudnić się w tej firmie szczerz nie polecam jednak jest to moje zdania w końcu każdy ma własne zdanie to jest moje
zdjecie uzytkownika
ja123 - 2015-02-04 09:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma jeżeli chodzi o Wrocław jest żałosna nie wiem jak w innych miastach .
Wykorzystywanie pracowników, ponadplanowe obowiązki,zmiany godzin pracy z dnia na dzień,niekompetentna kadra koordynatorów,mobbing
jedyne co na + to wypłacalność w terminie
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-02-06 15:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktos pracował badź pracuje w biurze na Flisa w Warszawie ? Jak sie tam pracuje ? Jaka jest atmosfera, zarobki itp.... ?
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-02-08 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-06 15:37:52]:
Potwierdzam, były procesy z pracownikami biurowymi. Rozstania bardzo nieprzyjemne, rotacja dość duża. Jak pracowałem tam kilka lat temu to atmosfera była lepsza, zarobki dobre.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-02-13 18:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-06 15:37:52]:
No cóż, niepochlebne, ale prawdziwe, informacje o warunkach pracy w biurze w W-wie są usuwane z tej strony. Widocznie kogoś bardzo bolą. Pracy w ISS nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-05 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o więcej info na temat pracy w biurze w Warszawie. Jaka jest atmosfera, sa jakieś benefity??? godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
Prac - 2015-04-29 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisze już po raz czwarty. Poprzednie 3 opinie zostały usunięte mimo ze były zgodne z regulaminem forum.Ttak wiec zastanów się czy warto tam pracować skoro za pisanie prawdy (niepochlebnych dla firmy, ale potwierdzanych przez innych forumowiczow opinii, patrz odpowiedzi do Nowej)są wpisy usuwane. Wyglada że naprawdę maja długie ręce. A PRACOWAĆ TAM NIE WARTO SZKODA ZDROWIA
zdjecie uzytkownika
gabryiela - 2015-07-22 18:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety prawda jest taka, że jeśli ktoś koniecznie potrzebuje pracy i bardzo ma nóż na karku to nie zastanawia się czy warto pracować czy nie warto tylko chcą się odbić od dna i mieć pieniądze. Teraz ja tak mam, dlatego będę aplikować na sprzątanie w szpitalu w Bydgoszczy. Jak ktoś jest chętny to możemy się podzielić robotą.
zdjecie uzytkownika
mebli - 2015-08-21 22:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nawet nie ma co się dzielić robotą bo roboty jest w bród, obecnie można się zatrudniać na takie stanowiska pracy jak Pracownik serwisowy czy też jak osoba do sprzątania w szpitalu. ISS sprawuje dobrą pieczę nad zatrudnionymi osobami i niewiele jest rzeczy które można poprawić, raczej na plus.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-08-25 13:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cytuję Prac - 2015-04-29 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisze już po raz czwarty. Poprzednie 3 opinie zostały usunięte mimo ze były zgodne z regulaminem forum.Ttak wiec zastanów się czy warto tam pracować skoro za pisanie prawdy (niepochlebnych dla firmy, ale potwierdzanych przez innych forumowiczow opinii, patrz odpowiedzi do Nowej)są wpisy usuwane. Wyglada że naprawdę maja długie ręce. A PRACOWAĆ TAM NIE WARTO SZKODA ZDROWIA

Mój też został usunięty, więc wpisuję go ponownie.

Pracowałam w tej firmie w Krakowie, odeszłam, szkoda zdrowia,
niekompetentni przełożeni, nie szanują pracowników, obowiązków dużo
co nie ma odzwierciedlenia w zarobkach. Pracuję teraz w innej firmie,
zakres obowiązków podobny ale dostosowany do ludzkich możliwości,
płaca podobna, mniejszy stres. W poprzedniej firmie miałam umowę
zlecenie, zrobiłam nie mogłam wyjść, bo się czepiali, że stawka na
godzinę. Obecnie też umowa zlecenie, zrobię, wychodzę, płaca taka sama
i nikt się nie czepia, po prostu ma być zrobione i moja w tym głowa czy
zrobię to co mam zrobić w ciągu trzech czy czterech godzin. Tak jak
pisała poprzedniczka gabryiela jak ktoś ma nóż na gardle i potrzebuje
pieniędzy to pracuje, ale warto szukać innej pracy i uciekać do innych
firm, gdzie ludzi traktują poważnie, nie dyskryminują nie mobbingują
itp.

Tak, roboty jest w bród, tylko dlaczego ciągle poszukujecie pracowników. Jakby było tak super to ludzie nie odchodziliby już po jednym dniu pracy, po tygodniu czy po miesiącu.
zdjecie uzytkownika
z drugiej strony - 2015-08-31 11:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy Pani ma świadomość, że są przypadki gdzie klient wymaga określonej liczby godzin?
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-08-31 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [z drugiej strony - 2015-08-31 11:35:35]:
Tak, mam taką świadomość i dlatego mnie tam nie ma. Tak, wiem, klient wymaga a pracownik ma się "zarobić", bo tyle pracy ma przydzielonej,że wszystko musi robić na pełnych obrotach.
zdjecie uzytkownika
rene - 2015-09-15 12:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-06 15:37:52]:
Witam ,tak to prawda mobbing na pierwszym miejscu ,atmosfera w pracy ooo i jeszcze troche [gorzej niz na budowie]szefostwo nie kompetentne ,wyzwiska leca jak z rekawa [przyzwolenie od gorne]tz,;kto ma lepszy donosik ten zyje .Bywa ze jest sie na piedestale [najlepszy pracownik miesiaca ],to tyle tylko ze wyplaty na czas -pytam sie gdzie jest godnosc człowieka????????pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do rene - 2015-09-21 01:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rene tak naprawde w dzisijeszym świecie wszystko moze podchodzić pod mobbing, więc napierw warto sie zastanwić co to słowo znaczy tak naparwde. A firma widac dobrze się rozwiaj, bo co i rusz mają nowe oferty i jest praca jako młodsza ksiegowa, jako pomoc kuchenna czy nawet jako sam kucharz no i umowa o prace raczej dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
rene - 2015-09-21 11:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...mobing[słownik]zobacz ewentualnie [radca prawny]widac strasznie kogos ujeło to co napisałam,szkoda tylko ze przełozeni akceptuja to i owo,byc moze prawda boli .Jezeli chodzi o kucharza to raczej z prawdziwego zdarzenia -pomoc kuchenna i owszem ,jezeli chodzi o młodsza ksiegowa [referenta] to taka osoba znajdzie prace raczej wszedzie -takie jest moje zdanie ,co do rozwoju firmy [ogloszen o prace]nie watpie ROTACJA JEST OGROMNA [przychodza i odchodza]chyba ze ktos ma noz na gardle to rozumiem [pracuje].pracowałam to chyba wiem jak jest pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ff - 2015-09-27 14:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracuję obecnie we Wrocławiu dla tej firmy przy Pendolino. Szczerze polecam tą pracę. Praca nie jest ciężka (jedynie w momencie jeżeli ktoś nie przyjdzie do pracy wtedy trzeba się sprężyć). Płacone zawsze 10-tego każdego miesiąca. Jak na mało ambitną pracę (sprzątanie, odkurzanie, wynoszenie śmieci) bardzo dobrze płacą. Praca na pewno lżejsza niż pracowanie w galerii handlowej gdzie jesteś prawie 10h na nogach i pracujesz za 5.5-10 zł za godzinę mając tylko 20 min przerwy.
Kierownik bardzo w porządku (jeżeli masz coś do załatwienia na mieście stara się iść na rękę)
Moja opinia jak najbardziej pozytywna
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-10-05 17:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam wasze opinie i nie wierze własnym oczom. Pracuje przy sprzątaniu pociągów we Wrocławiu i nie narzekam, praca spoko a kierownik jeszcze lepszy. Pracuje już kilka miesięcy i jeszcze nie słyszałem żeby mój przełożony krzyczał na kogoś lub kogoś wyzywał.
Więc polecam wszystkim :)
zdjecie uzytkownika
hubster - 2015-10-21 07:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisac jakies widelki płacowe ile to ISS Facility Services placi przy sprzataniu pociągów, czy to pendolino, czy inne składy. Branża nie nalezy przeciez do najlepiej płatnych zazwyczaj to nieco więcej niż minimalna krajowa, a Wy piszecie, ze dobrze placą to ciekawi mnie ile w przybliżeniu i czy aby nie ludziom z orzeczeniem.
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2015-11-16 11:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ciekawe, widziałem, że mają ogłoszenie, że jest poszukiwany ktoś na stanowiska kierownika ds. zarządzania usługą. Nie dość, że proponowana jest umowa o pracę to jeszcze zapewniają benefity pozapłacowe i narzędzia pracy. Pakiet szkoleń również jest dodatkowym plusem, a za to oczekują 5letniego doświadczenia w zarządzaniu. Pewnie i warunki pracy są dobre
zdjecie uzytkownika
pala - 2015-11-18 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tyle lat doswiadczenia mam nadzieje ze i przeklada sie na wyplate wyzsza. ale rzeczywiscie oferta fajna i ta umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
natasza - 2015-11-20 17:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pracę to pewnie po okresie próbnym, ale i tak wielki plus dla firmy, że takie warunki dla nowych pracowników przedstawiają :)
zdjecie uzytkownika
romik - 2015-11-22 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie w dodatku ta umowa o prace na czas okreslony, ciekawe ile zajmuje uzyskanie takiej na czas nieokreslony.
zdjecie uzytkownika
pala - 2015-12-18 13:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@romik zazwyczaj taka umowa na czas okreslony trwa rok dwa, a pozniej daja umowe o prace na czas nieokreslony, ale to tak na prawde zalezy od firmy moj drogi
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-01-02 15:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widzialem ze calkiem ciekawe oferty pracy maja teraz w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. a mianowicie na stanowsiko technika obsługi budynku
zdjecie uzytkownika
9876lkl - 2016-01-11 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to nie jest jedyna oferta pracy od nich, sa jeszcze inne na przyklad na stanowisko kierownika technicznego w Warszawie i Krakowie jakby ktos byl chetny
zdjecie uzytkownika
kojocik - 2016-01-20 09:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla bandy ukraincow:):):)

tak nawiasem. firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
fiskus - 2016-01-20 19:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojocik - 2016-01-20 09:09:06]:
widze, że długo pracowałeś nad swoim postem @kojocik. Ze swojego doświadczenie wiem , że ISS nie jest tak złą firmą jak to przedstawiasz, dobrze współpracowało mi się z ich kierownikami technicznymi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert