Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gien - 2013-10-02 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie na pomorzu jest to najgorsza firma jaka widzialem zero
funduszy na wszystim oszczedzaja czlowieka maja za nic kierownictwo zero pojecia ma o pracy male pensje
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-02-17 17:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak piszesz kolego to chyba nie warto składać do nich papierów. Chociaż może to taka sytuacja panuje tylko na pomorzu..?
zdjecie uzytkownika
adas.l - 2014-03-06 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w brembo w dabrowie i powiem tak bezposrednio ludzie ta firma jest ok płaca jest ok jak do sprzatania , fakt umowa zlecenie ale z czasem sie zmieni wszystko... i prosze was nie krytykujcie tej firmy bo ci co zostali zwolnieni z tej firmy tak tylko negatywnie pisza..żal mi poprostu leniów ktorzy chca zarabiac 2000 siedzac na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
RA - 2014-03-10 17:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w ISS w UK... wlasnie jestem w trakcie zglaszania sprawy do kogos kto jest wyzej, bo moja dyrektorka mi nie wierzy i szczerze sie do tego przyznaje. sprawa dotyczy zlego traktowania mnie i mojej kolezanki przez supervisora. Facet jest nieobliczalny agresywny wybuchowy. Moja dyrektorka jest rumunka a jej menadzerka wegierka pracownicy to wegrzy i rumuni jest tylko 5 osob lacznie ze mna ktore sa innych narodowosci. Moze to zabrzmi glupio ale czuje sie dyskryminowana. Dyrektorka wprowadza SWOJE zasady, obcina pokoje tzn jezeli jakis supervisor zlozy na ciebie skarge dostajesz 10 pokoi zamiast 20 czyli jestesmy karane, zabieraja nam mozliwosc zarabiania pieniedzy. Ludzie sa traktowani jak ścierwa.
Poprzednia dyrektorka zostala usunieta gdyz tez obcinala innej dzewczynie godziny bylo to mniej niz part time- co i tak jest minimum.
Dyrektorka nie wierzy w zadne slowo, bierze strone supervisora. Nie wiem jak inni menadzerowie, ale moja jest nie kompetentna. Osoby na takich stanowiskach powinny przejsc co najmniej szkolenia public relations etc. A ta jest stronnicza i wykorzystuje swoja wladze. Chca sie nas pozbyc bo mamy cos przeciwko ich wlasnym zasadom.
Ja mam jak dotad zle doswiadczenia zwiazane z pracy w ISS...
Obecnie szukam innej pracy, ale nie chce zostawic tej sprawy bez echa.
zdjecie uzytkownika
Ende - 2014-03-12 18:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może spróbujcie nagrać jakieś ich zachowania? namacalnego dowodu nie mogą zignorować. swoją drogą jak to brzmi - specjalista ds. utrzymania czystości w zakładzie (wzięte z ich www), ładna nazwa na sprzątaczkę
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-04 21:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział Personalny ISS - 2013-08-12 13:44:55]:
prawda jest to ze fira jest solidna i wyplaca wszystkim pieniadze nawet jak ktos pracuje 1 dzien to dostanie zaplacone pracowalam w firmie i dostala wiecej niz powinna dostac polecam prace w tej firmie
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-05-07 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to raczej normalne, że płacą za kazdy dzien przepracowany, niczym tu sie ISS Faculty Services nie wyróżnia moim zdaniem, ale to, że dostałaś więcej brzmi intrygująco.
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-05-18 17:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zrobiła jakies nadgodziny, czy ISS Facility Services jest az tak dobra firma i przyznaje premię, a może się pomylili..
zdjecie uzytkownika
laj - 2014-05-20 13:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy chyba żyją przeszloscia. pokazcie mi wokol firme, ktora placi jak nie przyjdziesz do pracy. no chyba że ja o czymś nie wiem :)
zdjecie uzytkownika
madziula 22 - 2014-07-09 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że macie niezły przerób. Ja w stolicy szukam pracy od pół roku, a dziecko nakarmić trzeba. Mam nadzieję, że recepcjonistka w Warszawie ma lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
bobik17 - 2014-08-20 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję od niedawna (3mce). Nie miałam nigdy problemów z wypłatą pieniędzy ani pensji ani nadgodzin. Szefową mam fajną, nie wtrąca się. Wiadomo jest, że jak ona nie dostaje na nas skarg to się nie czepia a jak są skargi to jedzie równo.
Ale za to jak jest taka potrzeba to nam pomaga, nie boi się wziąć do ręki mopa czy ścierki, nie boi się kibli ani innych przybytków. Ja tam jestem zadowolona z pracy w ISS.
Wszędzie trzeba pracować i nie ma firmy która płaci za nic nie robienie.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-20 16:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bobik17: no i to jest jakis konkretny komentarz. bo to prawda, ze Ty masz szefa w jakiej kolwiek pracy, ten Twój szef ma swojego szefa i tak dalej. Jak w wojsku po prostu ta odpowiedzialność się rozkłada i tyle w temacie. Więc trza robić swoje i wykonywać swoją robotę, aby szef był zadowolony. Napisz bobik jak tam z robotą na serwis sprzątający bo widzę, że tu na forum pojawiła się godna oferta pracy dla pracownika serwisowego na sprzątanie w Buku. Nie wiem czy takim absolutnym wymogiem jest orzeczenei o niepelnosprawnosci, nie jest zprecyzowane w ogłoszeniu ten punkt. Ja na szczęście jestem zdrowa, nie mam orzeczenia o niepelnosprawności. teraz pytanie do Ciebie, czy myslisz ze w takim razie przyjmą mniie bez problemu jak nie bede miala takiego zaswiadczenia? Napisz jak wiesz, pozdro Gosia.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-08-20 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus pracowac nie chce to każda firma bedzie zła i da popalic osoby ktore pracuja nie maja czasu na wypisywanie tutaj bzdur
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-04 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olka, a czy Ty tam pracujesz teraz czy skąd masz taką opinie o firmie? też inna sprawa, że faktem jest, że ludziom nigdy nie chce sie pracować, dokładnie tak jak piszesz, tylko wypisywać swoje żale na forum to bez sensu, nikomu nic to nie da tak naprawdę, zero rzetelnych informacji i konkretów o firmie
zdjecie uzytkownika
mic - 2014-10-09 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adas.l - 2014-03-06 21:57:23]:
Pracuje na zakładzie brembo za7 zł w dużym zapyleniu w miesiącu wyrabiam ponad 200 godzin wypłaty dostaje 1456zł tak jak wszyscy a obiecywali złote góry
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-09 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to na rozmowie wyglądało dokładnie, co Ci mówili @mic? Chyba nie obiecywali większej pensji, a jeśli nawet no to widziałeś co podpisywałeś i jaka tam widniała stawka.. ewentualnie mogli zmienić takie rzeczy jak godziny pracy, nie dać podwyżki itd. ale wszystko powinno się zgadzać z umową tak czy inaczej.
zdjecie uzytkownika
simi - 2014-10-23 23:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co? przepracowałem trochę w wielu firmach, na swoim też. Teraz ISS, kokosów nie ma, ale pracować się daje, pensja na czas. Kto liczy na leżenie, za kilka tygodni będzie pisał puste komenty na forum. Za uczciwą pracę nikt nie goni. Więc dla tych, co pracować chcą będzie dobrze, dla oczekujących wczasów na Bermudach będzie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
szef kuchni wavin kantyna ISS - 2014-10-24 23:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto nie pokazuje swojej twarzy potrafi wypowiedziec się na forach,to jest najłatwiejszy sposób przelania swoich anonimowych frustracji.Będąc nie widzocznym najlepiej jest przekazać to co się odczuwa,to co gryzie,boli czy wymaga uwagi osób trzecich.Ale każdy z Was składający podanie do firmy ISS miał przedstawione warunki zatrudnienie, rodzaj stanowiska,zakres jego obowiązków oraz wynagrodzenie....Dlatego w pełni nie potrafię pojąć czy forum to jest miejscem oceny działalności ogółu firmy.Czy miejscem na poszukiwania przypadkowych słuchaczy którzy pomogą w swojej niewiedzy dodać negatywne komentarze,które zmieniają obraz firmy.

POZDAWIAM

PIOTR MOSKA

P.S podpis dla "odważnych" wciąż anonimowy:)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-27 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz nawet nowe ogłoszenia się pojawiły w Tychy, ale oferta chyba nie dla wszystkich, bo dotyczy pracy bufetowej. Napisali, że praca jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 20:30 - 0:30, czyli dosyć długo, w ogóle to jakaś nocna zmiana jest chyba. Wymagana jest tylko aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.
zdjecie uzytkownika
wrotko - 2014-10-30 16:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej przyjaciółki mam pracowała w tej firmie jako sprzątaczka. Umowa zlecenie , podpisywana co miesiąc nowa, stawka 9,7 brutto.Opowiadała nam, że mają koordynatorkę, która ciągle kłamie jest niekompetentna oraz nie potrafi nadzorować pracę podwładnym. Ostatnio została zwolniona, nie został podany jakikolwiek powód, a później się okazało,że koordynatorka zatrudniła " swoją znajomą " na to stanowisko. Żenada i kpiny.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrotko - 2014-10-30 16:39:59]:
A na jakim obiekcie pracowała Twoja znajona?
zdjecie uzytkownika
wrotko - 2014-11-06 12:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2014-11-02 19:01:15]:
hp wrocław
zdjecie uzytkownika
gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firmę znam od pewnej zasłyhszanej rozmowy na mieście, ale jestem bardzo zaintersowany gdzie ja znajdę jakieś oferty pracy z tej firmy wlasnie interesuje mnie praca w okolicach wroclawia tak na prawde na kazdym stanowisku ktore sa w stanie mi zaoferowac. tylko chcialbym zeby to bylo pewne miesjce pracy i konkretna kasa.
zdjecie uzytkownika
issworld - 2014-11-20 20:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gdzie oferty? - 2014-11-13 14:44:55]:
Zadzwoń do biura w Warszawie i otrzymasz kontakt na Wrocław. Są aktualnie prowadzone rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-22 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to był za obiekt?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x