Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tusia994 - 2012-06-17 12:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też "pracowałam" w tej firmie na Stadionie Narodowym. "Pracowałam", ponieważ miałam okazję być tylko na meczu Polski z Portugalią na otwarcie Stadionu, następny miał być dopiero na rozpoczęcie Euro - żadnego kontaktu, sama musiałam wielokrotnie dopytywać się o informację (najczęściej bez odezwu). Później przy odbiorze akredytacji okazało się, że w ogóle nie wpisali mnie do systemu, przez co nie mam już szans pracować na Stadionie na Euro. Niejednokrotnie próbowałam się kontaktować, czy to przez maila, czy telefonicznie - w 99% nieskutecznie, a jeśli już doczekałam się odpowiedzi to właściwie bez żadnego konkretu. Firma jest nieodpowiedzialna, niekompetentna i niezorganizowana. Panuje tam wielki chaos. Jedyny plus jest taki, że pieniądze wypłacili mi w terminie. Tym bardziej żałuję, że podjęłam się "współpracy" z nią, bo podczas Euro zdecydowanie można było znaleźć mnóstwo innych ofert.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jakub - 2012-12-28 09:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje opini osob z atrudnionych przez Iss i obsluguja budynek HP na Szturmowej w Warszawie. Moze ktos moglby sie podzelic doswiadczejiami jak tam jest i czy warto bo obiecuja zlote gory.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 18:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak się dzisiaj wiedzie serwisowi sprzadającemu w ISS Facility Services? Za jaka stawke pracujecie, zapewniaja socjal, bo wyżej ludzie narzekali?
zdjecie uzytkownika
pracownik ISS - 2013-07-05 17:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek - 2010-06-17 14:03:26

Dla mnie firma jest ok. Zatrudnia na umowy o prace, przysługują urlopy. przynajmniej nie płacą pod stołem i jest pakiet socjalny. A pracowac trzeba wszędzie nażekają jak zawsze ci co nie chce im się pracować.



pozdarwiam
Chyba Cię [usunięte przez moderatora], zatrudnienie na umowe o prace jest tylko z "plecami", a zwykłych ludzi zatrudniają na zlecenie za całe 10,5zł/h brutto (ok 7 zł) a praca jest 24/7 najlepiej bez przerwy i trzeba być nie raz w kilku miejscach jednocześnie. Faktycznie pracować trzeba wszędzie ale nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-23 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego całego narzekania na stawki, przed podpisaniem umowy wiemy, jakie są warunki, nikt niczego przed nami nie ukrywa. W ISS mam wszystko legalnie, nie ma zatrudniania na tzw. „gębę”, czy płacenia pod stołem i traktują nas z szacunkiem. Sama awansowałam i inni też i „pleców” nie mamy, tylko dobrze pracujemy. Ja tam się cieszę i oby tylko inna firma się nie dostała do nas na kontrakt bo wtedy to będziemy dopiero narzekać.

zdjecie uzytkownika
słodka zołza :D - 2013-07-26 00:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też ta firma dała ostatnio popalić pracowałam za darmo dwa dni po 12h bez podpisania umowy i bez dostania żadnej kasy wyzysk jakich mało nigdy się nie zgadzajcie na to aby pracować w tej firmie bo i tak wam nie wypłacą a zwłaszcza gdy wam będą obiecać złote góry czyli pani to wypełni ale najpierw pani popracuje a potem pani dostanie umowę o pracę i wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda!!! bo i tak wam nie wypłacą...[usunięte przez moderatora] aż im z oczu patrzy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słodka zołza wiesz czy reszta pracowników firmy ISS Faciity Services sp.z.o.o pracują tam bez umowy? jest to praca na czarno?
zdjecie uzytkownika
Dział Personalny ISS - 2013-08-12 13:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani,
Opisana przez Panią sytuacja jest absolutnie niedopuszczalna. Zawsze wypłacamy pracownikom i zleceniobiorcom wynagrodzenie za przepracowane dni pracy. Bardzo proszę o kontakt z firmą ISS pod nr [usunięte przez moderatora]. Proszę poprosić recepcjonistki o połączenie z działem rekrutacji, a następnie przedstawić zaistniałą sytuację. Zapewniam, że na pewno wyjaśnimy ten temat.
zdjecie uzytkownika
Dział Personalny ISS - 2013-08-12 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słodka zołza :D - 2013-07-26 00:18:08

Mi też ta firma dała ostatnio popalić pracowałam za darmo dwa dni po 12h bez podpisania umowy i bez dostania żadnej kasy wyzysk jakich mało nigdy się nie zgadzajcie na to aby pracować w tej firmie bo i tak wam nie wypłacą a zwłaszcza gdy wam będą obiecać złote góry czyli pani to wypełni ale najpierw pani popracuje a potem pani dostanie umowę o pracę i wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda!!! bo i tak wam nie wypłacą...[usunięte przez moderatora] aż im z oczu patrzy!!!!!!!!
Szanowna Pani,
Opisana przez Panią sytuacja jest absolutnie niedopuszczalna. Zawsze wypłacamy pracownikom i zleceniobiorcom wynagrodzenie za przepracowane dni pracy. Bardzo proszę o kontakt z firmą ISS pod nr [usunięte przez moderatora]. Proszę poprosić recepcjonistki o połączenie z działem rekrutacji, a następnie przedstawić zaistniałą sytuację. Zapewniam, że na pewno wyjaśnimy ten temat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 10:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dział personalny ISS wiesz czy pozostałym pracownikom firmy ISS Facility Services sp.z.o.o wypłaca na czas pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam daleko. Coś się stanie jak czasem się spóźnię?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-09-14 20:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowna pani słyszałem ze firma oszukuje na premiach
nawet w tej kwestii macie państwo wyrok sadowy. Coś w tym musi być.
Co ludzie piszą.

PODA PANI NUMER KTO TO POTWIERDZI Z FIRMY ISS CHĘTNIE ZADZWONIĘ I ZAMIESZCZĘ TREŚĆ ROZMOWY.
zdjecie uzytkownika
gien - 2013-10-02 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie na pomorzu jest to najgorsza firma jaka widzialem zero
funduszy na wszystim oszczedzaja czlowieka maja za nic kierownictwo zero pojecia ma o pracy male pensje
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-02-17 17:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak piszesz kolego to chyba nie warto składać do nich papierów. Chociaż może to taka sytuacja panuje tylko na pomorzu..?
zdjecie uzytkownika
adas.l - 2014-03-06 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w brembo w dabrowie i powiem tak bezposrednio ludzie ta firma jest ok płaca jest ok jak do sprzatania , fakt umowa zlecenie ale z czasem sie zmieni wszystko... i prosze was nie krytykujcie tej firmy bo ci co zostali zwolnieni z tej firmy tak tylko negatywnie pisza..żal mi poprostu leniów ktorzy chca zarabiac 2000 siedzac na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
RA - 2014-03-10 17:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w ISS w UK... wlasnie jestem w trakcie zglaszania sprawy do kogos kto jest wyzej, bo moja dyrektorka mi nie wierzy i szczerze sie do tego przyznaje. sprawa dotyczy zlego traktowania mnie i mojej kolezanki przez supervisora. Facet jest nieobliczalny agresywny wybuchowy. Moja dyrektorka jest rumunka a jej menadzerka wegierka pracownicy to wegrzy i rumuni jest tylko 5 osob lacznie ze mna ktore sa innych narodowosci. Moze to zabrzmi glupio ale czuje sie dyskryminowana. Dyrektorka wprowadza SWOJE zasady, obcina pokoje tzn jezeli jakis supervisor zlozy na ciebie skarge dostajesz 10 pokoi zamiast 20 czyli jestesmy karane, zabieraja nam mozliwosc zarabiania pieniedzy. Ludzie sa traktowani jak ścierwa.
Poprzednia dyrektorka zostala usunieta gdyz tez obcinala innej dzewczynie godziny bylo to mniej niz part time- co i tak jest minimum.
Dyrektorka nie wierzy w zadne slowo, bierze strone supervisora. Nie wiem jak inni menadzerowie, ale moja jest nie kompetentna. Osoby na takich stanowiskach powinny przejsc co najmniej szkolenia public relations etc. A ta jest stronnicza i wykorzystuje swoja wladze. Chca sie nas pozbyc bo mamy cos przeciwko ich wlasnym zasadom.
Ja mam jak dotad zle doswiadczenia zwiazane z pracy w ISS...
Obecnie szukam innej pracy, ale nie chce zostawic tej sprawy bez echa.
zdjecie uzytkownika
Ende - 2014-03-12 18:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może spróbujcie nagrać jakieś ich zachowania? namacalnego dowodu nie mogą zignorować. swoją drogą jak to brzmi - specjalista ds. utrzymania czystości w zakładzie (wzięte z ich www), ładna nazwa na sprzątaczkę
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-04 21:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział Personalny ISS - 2013-08-12 13:44:55]:
prawda jest to ze fira jest solidna i wyplaca wszystkim pieniadze nawet jak ktos pracuje 1 dzien to dostanie zaplacone pracowalam w firmie i dostala wiecej niz powinna dostac polecam prace w tej firmie
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-05-07 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to raczej normalne, że płacą za kazdy dzien przepracowany, niczym tu sie ISS Faculty Services nie wyróżnia moim zdaniem, ale to, że dostałaś więcej brzmi intrygująco.
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-05-18 17:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zrobiła jakies nadgodziny, czy ISS Facility Services jest az tak dobra firma i przyznaje premię, a może się pomylili..
zdjecie uzytkownika
laj - 2014-05-20 13:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy chyba żyją przeszloscia. pokazcie mi wokol firme, ktora placi jak nie przyjdziesz do pracy. no chyba że ja o czymś nie wiem :)
zdjecie uzytkownika
madziula 22 - 2014-07-09 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że macie niezły przerób. Ja w stolicy szukam pracy od pół roku, a dziecko nakarmić trzeba. Mam nadzieję, że recepcjonistka w Warszawie ma lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
bobik17 - 2014-08-20 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję od niedawna (3mce). Nie miałam nigdy problemów z wypłatą pieniędzy ani pensji ani nadgodzin. Szefową mam fajną, nie wtrąca się. Wiadomo jest, że jak ona nie dostaje na nas skarg to się nie czepia a jak są skargi to jedzie równo.
Ale za to jak jest taka potrzeba to nam pomaga, nie boi się wziąć do ręki mopa czy ścierki, nie boi się kibli ani innych przybytków. Ja tam jestem zadowolona z pracy w ISS.
Wszędzie trzeba pracować i nie ma firmy która płaci za nic nie robienie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-24
Żródło: Gowork.pl
Buk
(wielkopolskie)
      Firma ISS Facility Services zajmująca się kompleksową obsługą obiektów zatrudni:   KUCHARZ   MIEJSCE PRACY: Buk     WYMAGANIA: - Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, - Doświadczenie na podobnym stanowisku, - Dobra organizacja pracy, - Umiejętność pracy w zespole, - Mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.   OBOWIĄZKI: - Przygotowanie posiłków, - Krojenie wędlin, warzyw, przygoto
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-20 16:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bobik17: no i to jest jakis konkretny komentarz. bo to prawda, ze Ty masz szefa w jakiej kolwiek pracy, ten Twój szef ma swojego szefa i tak dalej. Jak w wojsku po prostu ta odpowiedzialność się rozkłada i tyle w temacie. Więc trza robić swoje i wykonywać swoją robotę, aby szef był zadowolony. Napisz bobik jak tam z robotą na serwis sprzątający bo widzę, że tu na forum pojawiła się godna oferta pracy dla pracownika serwisowego na sprzątanie w Buku. Nie wiem czy takim absolutnym wymogiem jest orzeczenei o niepelnosprawnosci, nie jest zprecyzowane w ogłoszeniu ten punkt. Ja na szczęście jestem zdrowa, nie mam orzeczenia o niepelnosprawności. teraz pytanie do Ciebie, czy myslisz ze w takim razie przyjmą mniie bez problemu jak nie bede miala takiego zaswiadczenia? Napisz jak wiesz, pozdro Gosia.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-08-20 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus pracowac nie chce to każda firma bedzie zła i da popalic osoby ktore pracuja nie maja czasu na wypisywanie tutaj bzdur
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski