brak logo

lu man

Wrocław

Opinie o lu man

anonim 2010-03-19 15:17:00
hej , laski jak się u Was pracuje ? słyszałam różne opinie
wiola 2010-03-19 15:22:42
dziewczyny, praca tutaj to jedna wielka porażka.Było kiedyś fajnie, ale teraz rządzi projektantka , która projektuje kurtki bazarowe, a mądrzy sie jakby była wielką gwiazdą wybiegów i projktantów mody.
renia 2010-03-19 15:25:22
ja też słyszałam , że ta firma to lipa, pracowała tam moja koleżanka, szef mówił co innego o wynagrodzeniu na rozmowie , co innego w angażu , zresztą szkoda gadać
An. 2010-05-20 20:26:59
Praca za marne 1000zł plus premie, które z trudem wyrobić. Właściwie nie wyrabia się. Szefostwo cały czas obserwuje na kamerach, a choć byście skakały wokół wieszaków, dwoiły się i troiły to i tak dostanie się od pracodawcy. Do tego cały czas kłamią i naciągają pracowników tak żeby zyskać dla siebie jak najwięcej. Rotacja ogromna. Nie polecam. No chyba że chcecie same się przekonać.
Doda-Loda 2010-11-16 18:40:25
LIPA i DNO !!!
Krzesła polikwidowali, a powyżej tysiaka nie ma szans dostać na rękę za miesiąc pracy, bo na prowizję się nie załapiesz (nie masz szans przy takiej sprzedaży). Szkoda nóg i kręgosłupa.
lala 2010-11-18 14:54:17
prawda
anonim 2010-11-20 12:37:16
Temat dosc dlugi na opowiastki.Powiem krotko jesli ktos planuje prace w tej firmie ODRADZAM.Kazdy sie z tym zgodzi kto wie o czym mowie.Jest to firma ktora dawno stracila swoja renome i wali fuszerke -klienci kochani zdala od Lumana wiem co mowie. .Malo tego firma ta zamyka swoje sklepy a nie otwiera nowe. Moim skromnym zdaniem firma ta powinna zajac sie odpowiednia instystucja.
lala 2010-11-23 13:38:59
praca w tej firmie to jedna wielka lipa.Same zakazy, a co oni uwazają , że dziewczyny nie chcą sprzedawać. Nie jest przyjemne jak Pani [usunięte przez admina] truje smutki, nich pokaże klase i przyjedzie i pokaże jak się sprzedaje, na kilka dni , jeden dzień moze miec szczęście .Najlepiej w oddziale w którym niby mało się sprzedaje. [usunięte przez admina] powodzenia -jestes najlepsza pokaż wszystkim klaśę.
Ropucha 2010-12-11 23:39:24
Taaa ... i ta kolekcja w sumie mogła, by coś nowego wymyślić.
Bo o obsłudze klienta nie ma pojęcia.
niunia 2010-12-22 15:51:48
Dziewczyny, mnie to już w zasadzie mało interesuje , ale numer był przedni. Klientka ponoć zamówiła kurtę w kolorze czarnym , a przysłali w brązie. [usunięte przez admina] oczywiście kazała tej klientce sprzedać tą w brązie. A tak poważnie czy ważny jest kolor, zamówisz torebkę czerwoną , dostaniesz biała to kupuj bo za chwilę nie będzie towaru- jak za komuny, dobrze , że mnie tam już nie ma
tomi 2014-12-01 18:28:19
ja sądzę, ze mozna dobrze zarobić, przynajmniej tak wnioskuje po pozycji firmy i jej rozpoznawalności, no i też branży, teraz wydaje mi sie, że brakuje na rynku takich firm i to moze być coś dobrego w końcu, bo i konkurencja jest u nich zdrowa i też chyba fajne mają stanwiska, no ale to by pracownik musiał jakiś zweryfikować.
ingi 2015-02-16 18:10:18
no właśnie, przecież firma Lu-Man jest jednym z największych producentów odzieży skórzanej w Polsce, posiadają rozbudowaną sieć salonów w Polsce. W tym roku planują rozbudowę sieci sklepów w następnych miastach więc nowych pracowników zapewne będą poszukiwali. Może napisze ktoś jak jest i na jakich warunkach zatrudniają
ferman 2015-03-04 18:11:17
nie nazywałbym ich sieci sklepów rozbudowaną. Wyraźnie widać , że póki co Lu Man trzyma się na uboczu od dużych miast w których nie wytrzymałby zapewne konkurencji. Póki co najwięcej sklepów mają tam skąd pochodzą czyli w Łodzi. Po za tym przewijają siew ich kontekście takie miasta jak Zielona Góra czy kielce.
maciek 2015-03-27 13:15:27
czyli co, jakbym chciał do nich iść do bezpośrednio do Łodzi już uderzać, zgadza się? mam nadzieje, że teraz cokolwiek wiecej bedzie wiaodmo, bo nie mam zamiaru jechac do Łodzi i to na marne. Chciałbym zarabiać ok 2 tys do ręki, sądzicie, że to jest realna stawka dla kogoś świeżo po studiach czy nie za bardzo?
major 2016-05-12 13:27:49
maciek, w sprzedaży raczej do dwóch tysięcy nie dociągniesz. Gdzieś słyszałem, że standardowe zarobki to coś koło 1,5-1,8 na rękę. Zastanawiam się tylko jakie są oceny pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o lu man - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lu man