brak logo

biprozat

Tarnów

Opinie o biprozat

Maxym 2014-12-04 17:10:04
Jest to firma należąca do tego samego właściciela co Infoster Projekt, Infoster Technologie, YODA, Nowa-Tarnów, Tanie papierosy BIS, Tanie papierosy II, ARTU, SHERMAN PARTNERS ,HAWAJSKI TYTOŃ. Poszukajcie w google yoda radio krakow.
2
ja35 2015-03-16 00:41:09
Do negocjator. Mógłbyś podać więcej szczegółów. Złożyłem tam aplikacje o pracę. Zależy mi na wszystkich informacjach.
2
Ja 35 2015-03-16 00:48:54
Witam . Mógłbyś podać więcej szczegółów. Złożyłem tam aplikacje o pracę. Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego.
2
no 2015-05-04 23:43:09
Pracuje i na nic nie narzekam, polecam!
2
no 2015-05-04 23:43:49
nie wiem czemu dodało mi się 3 razy, przepraszam
Nick 2016-07-08 19:46:56
To nie praca, to wolontariat.
Nick 2016-07-14 23:11:39
W ciągu ostatnich kilku miesięcy, jeżeli już wypłacają to 500 zł...
Nick 2016-08-06 10:43:33
No właśnie, tylko Ci się wydaje...
No one 2016-08-13 00:25:11
Na umowie możesz mieć nawet 5 tysięcy, ale dostawać miesięcznie będziesz po 1000 bo nie mają z czego wypłacać pracownikom... W tej firmie obiecują dużo...
Nick 2016-08-14 21:49:02
Proponuję wybrać się do siedziby "firmy" i samemu zobaczyć i usłyszeć jak się pracuje w Biprozat... Nie mam pojęcia kto pisze te pochlebne opinie ale nie życze nikomu wpaść w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest ta "firma"
Włam 2016-08-14 22:26:45
No ja też proponuję wybrać się do firmy, to nie głupi pomysł, polecam wszystkim taką praktykę jednak
Zostaw swoją opinię o biprozat - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie biprozat