brak logo

biprozat

Tarnów

Opinie o biprozat

Maxym 2014-12-04 17:10
Jest to firma należąca do tego samego właściciela co Infoster Projekt, Infoster Technologie, YODA, Nowa-Tarnów, Tanie papierosy BIS, Tanie papierosy II, ARTU, SHERMAN PARTNERS ,HAWAJSKI TYTOŃ. Poszukajcie w google yoda radio krakow.
2
ja35 2015-03-16 00:41
Do negocjator. Mógłbyś podać więcej szczegółów. Złożyłem tam aplikacje o pracę. Zależy mi na wszystkich informacjach.
2
Ja 35 2015-03-16 00:48
Witam . Mógłbyś podać więcej szczegółów. Złożyłem tam aplikacje o pracę. Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego.
2
no 2015-05-04 23:43
Pracuje i na nic nie narzekam, polecam!
2
no 2015-05-04 23:43
nie wiem czemu dodało mi się 3 razy, przepraszam
Nick 2016-07-08 19:46
To nie praca, to wolontariat.
Nick 2016-07-14 23:11
W ciągu ostatnich kilku miesięcy, jeżeli już wypłacają to 500 zł...
Nick 2016-08-06 10:43
No właśnie, tylko Ci się wydaje...
No one 2016-08-13 00:25
Na umowie możesz mieć nawet 5 tysięcy, ale dostawać miesięcznie będziesz po 1000 bo nie mają z czego wypłacać pracownikom... W tej firmie obiecują dużo...
1
Nick 2016-08-14 21:49
Proponuję wybrać się do siedziby "firmy" i samemu zobaczyć i usłyszeć jak się pracuje w Biprozat... Nie mam pojęcia kto pisze te pochlebne opinie ale nie życze nikomu wpaść w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest ta "firma"
Włam 2016-08-14 22:26
No ja też proponuję wybrać się do firmy, to nie głupi pomysł, polecam wszystkim taką praktykę jednak
oszukany 2017-05-12 13:39
Chyba nie ma gdzie się już wybierać,
Właściciel to rasowy oszust, ma wiele podobnych firm, wszystkie działają podobnie na granicy prawa, oszukując pracowników, klientów i firmy współpracujące. Pochlebne opinie to zabieg marketingowy.
Większość pracowników właściciela ( Gawrona ), również w innych firmach nie ma uregulowanego wynagrodzenia i już racze tak zostanie.
Właściciel pozbawiony wszelkiej moralności.
2
oszukany 2017-07-26 23:06
firma nie płaci pracownikom, od ponad roku ma zaległości wobec swoich byłych pracowników, kilka spraw w sądzie
Edyta 2017-08-01 11:27
@oszukany czy znane są losy osób, które nie otrzymały wynagrodzenia i przede wszystkim wytłumaczenie Biprozatu z jakiego powodu taka sytuacja miała miejsce? Dajcie znać innym ze względu na to, że na ich stronie internetowej są dostępne oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o biprozat - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie biprozat