VoornePutten Uitzendbureau B.V.

Maasland

Opinie o VoornePutten Uitzendbureau B.V.

wymyslona 2016-10-28 18:07
Witam prosze o aktualna opinie o agencji voorneputten czy jest praca jakie warunki mieszkaniowe i w ogole czy ta agencja jest godna uwagii,bede wdzieczna za kazda informacje.
Je.ac vp 2016-11-01 16:37
Ile za ten pokoj? 115? Zastanow sie co piszesz?
3
elka 2016-11-03 11:51
kto jedzie 06.11 ?
alojza 2016-11-09 15:59
Ja pracuje juz 4 tydzien i nie narzekam, wiadomo nie ma nic za darmo ale jak szanujesz prace i ludzi, to oni szanuja Cebie. Ja mam w miare spoko pokoj z chłopakiem, wiadomo pare rzeczy musiałam kupic bo tutaj nie bylo, ale takie rzeczy napewno nie zgina i sie przydadza. Bez problemu dostalismy zaliczke za przepracowany tydzien, bez problemowo pierwsza wyplate bardzo zachecajacą. Pzed wyjazem czytalismy bardzo rozne opinie, w wiekszosci bardzo złe ale jednak spróbowalismy i nie żałujemy ;).
1
KKK 2016-11-22 21:14
Kto wyjeżdża teraz do Holandii 2.12.2016 z Katowic ? czy jest tam teraz aż tak źle? jakie są tam teraz warunki ?
Jacek 2016-11-25 14:31
hej, jak jest u nich z internetem, oferują w miejscu zakwaterowania?
julis 2016-11-30 06:48
@Ana podaj prosze swoj email !!!! :) mam kilka pytan :)
Ana 2016-12-01 19:43
aniula.k2000@gmail.com
Black Angel 2016-12-03 00:05
Czy tam naprawdę jest tak zle.wyjazd mam 16 grudnia i zaczynam sie bac
Ocb? 2016-12-10 10:56
Witam, z tego co wiem to biuro to zatrudnia ponad 1000 pracowników . Ja przyjechalem z dziewczyna oboje jesteśmy na wiekowce która jest i była zawsze . co do pracy każdy pracuje inaczej tak myślę tzn przykładowo praca na szklarni ktoś przychodzi popracuje godzinę albo parę i chce wracać do domu bo mu się ni chce . ja na to biura słowa zlego nie powiem może jedynie.na polski biuro które nie poinformowało mnie ze wypłaty są po 3 tyg . pracuje od 30 do 50 godzin tygodniowo i to w okresie zimowym . Wypłaty co tydzień na koncie . Zakwaterowanie ja mama akurat świetne . 4/5 dla voorne
2
Ocb? 2016-12-10 11:06
A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) .
Pat 2016-12-10 11:28
A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) . myślę ze to przez to ze maja ponad 1000 pracowników
Klaudia 2016-12-10 16:27
Ja tez mam wyjazd z chlopakiem 16.12.16, rowniez zastanawiamy sie czy w ogole jechac, bo opinie sa tragiczne. Jakbys chcial/a pogadac to masz mojego maila dunia1400@wp.pl
Inga 2016-12-13 01:20
My jedziemy z chłopakiem i kolega 16.12.2016 do hagi .My jedziemy trzeba się samemu przekonać :-) będzie dobrze czuje to a haga piękne miasto bo juz tam byliśmy ,polskie sklepy wiec super.
Inga 2016-12-13 01:25
Hej a jaka była ta pierwsza wypłata ??
E&k 2016-12-14 13:44
@Futrzak pierwsza wypłata jest po 3 tygodniach a za 2 tygodnie czy za 1 tydzień? Kurde wyjazd w sobotę i coraz więcej wątpliwości...... a jakie biuro polecisz co ma teraz jakieś oferty bez jezyka ?
Ola 2016-12-14 13:52
@Futrzak wypłatę dostaje się po 3 tygodniach zapłacone za 2 tygodnie czy tydzień ?
To w jakich granicach te wypłaty są? Niestety musimy jechać pilnie na zarobek ale mamy coraz więcej wątpliwości. A jakie biuro możesz polecić co ma teraz jakieś oferty bez jezyka?
Futrzak 2016-12-14 23:24
Pierwsza wypłatę macie teoretycznie w 3 tygodniu pracy za pierwszy tydzień pracy, ja miałem Ale inni czekali miesiąc nawet ponad.
A ile to zależy od godzin. Za ponad 40 godzin powinno być z 200 euro licząc szklarnie.
Heniu 2017-02-08 15:28
Jakie macie zarobki ludzie na tydzień ? ja dostaje + - 200 euro
zusia@1405 2017-02-28 17:51
Heeeej !!! jedzie Ktoś 03.03 do pracy przy sortowaniu owocow i warzyw ? do Den Haag ? !!!
Hulk 2017-03-14 16:41
Hej Zusia@1405.
Chcialem sie zapytac czy wyjechalas do tej pracy i czy polecasz ogolnie, jak tam wygladaja te hotele pracownicze czy jest normalnie jakos czy moze lipa?
1
Przemysław 2017-03-20 21:33
Może któraś z osób od niedawna pracujących się wypowie jak z zarobkami, dojazdem do pracy i jakie opłaty od osoby. A może są osoby co od dawna pracują?
Pozdrawiam
Sosna 2017-03-21 14:12
Hej :) Chciałam zapytać jaka jest teraz sytuacja w VoornePutten na szklarnich i jak to jest z tym zakwaterowaniem. Jedni piszą o kosmicznych kwotach a drudzy że tak wspaniale.
Życzliwa 2017-04-04 16:29
Witam chce wyjechać do Holandii za pracą proszę napisać czy warto z tej agencji jechać czy będzie praca na miejscu i te tygodniowki 280 e czy lepiej zostać w pl
Zzz 2017-04-18 15:54
A kuchnia bez kuchenki i lodówki to kuchnia haha
Fisz 2017-05-09 14:06
My wyjezdzamy teraz z chlopakiem w piatek ,i mamy troche watpliwosci ,polecacie ta firme?
kasia 2017-05-19 19:49
hejka jest tutaj ktos kto pracuje badz pracowal na pakowaniiu pomidorow ? powiedzcie prosze jak jest bo w przyszlym tyg mam wyjazd
z gory dzieki
pozdrawiam
Mimi 2017-05-20 12:54
Jest spoko godziny masz i 300 € zarobiszs pokojnie
3
Maxin 2017-05-30 18:09
Jestem teraz w vornne i jest średnio czasem zalegają z wypłatą ale niby wyplacaja po czasie do biura ciężko sie dodzwonić. Mieszkania które widziałem do tej pory to są spoko . praca jest i godziny tez czasem nawet za dużo zależy gdzie sie trafi .
Lukasz & L 2017-05-31 08:58
Witam , jako para wyjechalismy przez APN Opole do VoornePutten w Hadze , generalnie zastanawialismy sie jak bedzie czytane rozne komentarze i trafilismy na hotel Mixin (5+ mini studio z lazienka i kuchnia) - minusem bylo pranie i suszenie za ktore trzeba placic , generalnie slaby intenet na 3 pietrze,

Dziewczyna prace od razu duzo godzin wszystko sie zgadzalo w rozliczenaich dla niej niestety dla mnie bo ja bez godzin pracy i wyplat - generlanie jednak przyjechalisny w zlym terminie styczniowym takze 3 miesiace wszystko dla partnerki jak nalezy.
Michał i Anastazja 2017-06-05 11:44
Zakwaterowanie w hotelu Mixx inn o dobrym standardzie, wypłaty przychodziły na czas, praca dosyć łatwa i dobry kontakt z biurem. Polecamy.
3
Spol85 2017-06-22 18:18
Ktos mi powie cos o hotelu pracowniczym przez ta firme? Bo mam oferte pracy przez ta firme,warunki mieszkaniowe itp.czy warto sie tam wybrac?
1
Kuki-87@tlen.pl 2017-06-30 14:18
Nie oceniam jeszcze pracy, ponieważ dopiero planuje wyjazd na koniec lipca. Jeżeli chodzi o kontakt z pracownikami to naprawdę szybko i odpowiadają na wszystko dokładnie.
Jak chciałby ktoś dołączyć do wyjazdu to zapraszamy :-), jedziemy w dwie osoby (nie znamy się) :-)
Śmiało piszcie na kuki-87@tlen.pl
Województwo lubuskie

Jeżeli chodzi o bardziej wyczerpujący komentarz nt pracy i firmy dam znać za 2 m-ce
Kuki-87@tlen.pl 2017-06-30 15:27
Ja mam jedną prezentacje z firmy. Napisz na e-mail kuki-87@tlen.pl
bylam w tej firmie 2017-07-03 19:35
Złodzieje!!!
3
Kadalej 2017-07-15 08:53
Bardzo dobre biuro, pieniadze na czas , duzo godzin , dobra praca i przedewszystkim klimat.
Jak najbardziej polecam:)
Peace
Zielona 2017-07-16 15:35
Ktoś jeszcze jedzie przez tą agencję 23 lipca?
Piszcie, pozbieramy znajomości by było lżej. Jedziecie sami czy w grupie? Jaka miejscowość?
Piszcie e-maile
Lidia 2017-07-20 09:47
@OSZUKANA jeśli zdarzają się jakieś problemy, czy też nieprawidłowości w pracy koordynatorów, to zawsze warto zgłaszać takie sytuacje do firmy. Rozumiem, że niektóre z sytuacji mogą budzić frustrację, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to również miejsce do oceny pracy poszczególnych pracowników. Takie informacje warto przekazywać wewnętrznie i bezpośrednio do firmy. Próbowałaś to robić? Kontakt znajdziesz między innymi w zakładce kontakt lub klikając w link: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17300,0,0,kontakt
Złociutki 2017-07-23 02:01
Hej ja jadę będziecie przejeżdżać przez Łódź ja kolega i kolezanka co sądzisz o tej agencji?
tralala 2017-07-27 23:49
Jedzie ktoś 06,08 . jak ktoś był teraz niech napisze mi opinie na meila , ja jade z narzeczonym i chciałabym się dowiedzieć paru rzeczy . klbienkowska24 @gmail.com
marcin1 2017-07-28 12:38
Proszę napisz mi mam wyjechać 4 sierpnia ale po tych opiniach niewiem co mam robic a co najgorsze miałem wyjechać dzisiaj ale zadz z agencji iniewiem czemu przesunel
Lidia 2017-08-10 13:12
@marcin1 widzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci odpowiedzi. Zdecydowałeś się na wyjazd? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o Twoich pierwszych wrażeniach.
Anonimowa 2017-09-18 16:43
Zgadzam sie z tym komentarzem. Jestem w tej Agencji od czerwca,i to jest nie do pojecia co oni wyprawiaja. Kradna z wypłat na kazdym kroku, transport jest zawsze wielka niewiadoma, nie potrafia sie zorganizować i zwyklekaja z wypłatami po3 tygodniach przepracowanych. Kazdy predzej czy pózniej ucieka z tej Agencji.
1
Agnieszka z Warszawy 2017-10-02 21:12
Voorneputten to porażka , wszystkie dobre komentarze piszą pseudo-koordynatorzy zwerbowani z szklarni , bez odpowiedniego przeszkolenia , kompetencji i kultury osobistej.
Sprzedali się za parę eurocentów i teraz służą swojemu panu , kłamiąc , oszukując swoich rodaków! Voorneputten nie zasługuje na miano agencji pośrednictwa pracy ! Nie polecam ! Voorneputten to żenada !
3
Kamil Papryka 2017-10-02 21:19
Byliśmy , pracowaliśmy i doświadczyliśmy na własnej skórze , nie warto , szkoda zdrowia , wyzysk , 117,46 za mieszkanie - za dużo , kadra bez odpowiedniego przeszkolenia , elita , która dla swojego pana z turcji oszukuje rodaków !
3
Arek z BMW 2017-10-04 20:02
Najgorsza agencja dla której pracowałem , oszukują , okradają i głupio się tłumaczą , że Holendrzy godzin nie wysyłają.Kto jak kto ale Holendrzy tego pilnują!Nie polecam! Mam nadzieję , że w końcu ktoś weźmie się za tych oszustów z Turcji ! Voorneputten to patologia pośrednictwa pracy !
2
Króstin 2017-10-06 18:34
Jestem w firmie 3 tygodnie i w 3-cim tygodniu mieli przelewać pierwszą wypłatę, a jednak ja I moi współlokatorzy nie dostaliśmy nic... Chory system urlopowy i jak się na własnej skórze przekonałem to lecą z kasą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a...
pomocy 2017-10-11 19:06
Witam. Dostalam oferte pracy przez to biuro w hadze. Czy pracuje ktos tam aktualnie i jest w stanie mi napisac jak tam wyglada ? Jaka stawke sie ma ? Czy jest wiekowka? Jakie zakwaterowanie? Prosze odp na email agata _ b @ interia . eu
darek 2017-10-12 17:19
jeżeli ktoś jedzie przez voorne puten niech sie puknie wgłowe byłem 5 roku z moją dziewczyną nie opłaca śie liczą sie pieniądze a nie człowiek warunki mieszkalne tragiczne
darek 2017-10-12 22:00
tak pracowalem a co chcesz wiedzieć
Zostaw swoją opinię o VoornePutten Uitzendbureau B.V. - Maasland
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoornePutten Uitzendbureau B.V.