VoornePutten Uitzendbureau B.V.

Maasland

Opinie o VoornePutten Uitzendbureau B.V.

marysia 2016-06-08 10:55
Także polecam, nie ma na co narzekać, bardzo dobra firma!
Olka 32220 2016-06-08 12:31
Wyjechałyśmy z koleżanką i też jesteśmy zadowolone, jest praca, można zarobić, warunki mieszkaniowe są ok. Polecam
demiurg 2016-06-09 13:33
Cześć. Czy w tej firmie obowiązuje stawka wiekowa?
Arleta 2016-06-10 10:45
Pojechałyśmy z koleżankami i jesteśmy zadowolone, na brak pracy nie narzekamy, mieszkanie spoko. Każdemu kto chce zarobić polecamy.
Nowa 2016-06-14 13:52
Michał mógłbyś mi wiecej napisac dlaczego taki zafowolony nie jestes ? ja wlasmie zastanawiam sie czy nie jechac z nimi do pracy
aaangie 2016-06-15 19:41
aa jak jest na pomidorach z tej firmy? i ile jest na godzine
matka polka 2016-06-16 13:35
michale chyba cos brales przed pisaniem tego komentarza albo nie wiem kariera w holandii ci nie wyszla ..jestem tutaj w firmie juz 3 miesiac i widze co sie dzieje jak ludzie z holandii zjezdzaja do nas do firmy bo wyjechali przez jakies inne agencje ktore ich zawiodly i teraz pracuja w voorneputten i dziekuja bogu ze ich przyjeli bo nie mieli nawet kurwa gdzie spac ani za co chleba kupic! takze debilu zanim napiszesz te glupoty to zastanow sie milion razy co ty soba reprezentujesz! juz to widze jak biuro ma czas na pisanie wypocin na swoj temat jak tam wiecznie czasu na nic nie maja! takich ludzi jak ty to wlasnie nie nalezy sluchac ..bo skoro taka z ciebie oaza prawdy to dlaczego ci kasuja na youtubie te twoje filmiki????a z cpaniem i piciem maja duzo racji bo tu sie takie rzeczy dzieja i nie powiesz mi palancie ze sami wyksztalceni ludzie przyjezdzaja co nigdy nic! Ja polecam agencje w 101 % !!
suchy 2016-06-21 13:15
a pocałujcie mnie w doopsko :-) a ja jadę z tego biura w piątek 24 czerwca z Wrocławia i zamierzam zarobić kupę kasy i żyć na wysokim poziomie :-P wielką aferę robicie nie wiadomo o co!
4
Alojzy 2016-06-22 22:15
Ty Redy ujawnij się bądź mężczyzna piszesz takie bzdury wiesz, że tak krowa co dużo ryczy mało mleka daje a ta patologie zostaw i sam wracaj do kraju i postaraj się zkączyć gimnazjum i popracuje nad swoją dysfunkcją o ile wiesz o czym pisze.



pracownica 2016-06-23 09:22
a my dzisiaj z kolezanka idziemy na 12 do pracy i jutro tez mamy taka zmiane i nie wiem o co chodzi z tym ze niby nie ma roboty skoro my chodzimy dzien w dzien i w soboty na dodatek i jestesmy zadowolone ! nie slyszalam na hotelu zeby ktos z ludzi narzekał wrecz przeciwnie ! a kontaktu z biurem to fakt nie ma żadnego ale dobrze ze chociaz z pawlem albo bartkiem jest przez tel bo bynajmniej co chcemy to chlopaki wszystko zalatwia! ludzie nie przesadzajcie sa o wiele gorsze agencje jak np. klaver czy jupiter! tam to dopiero jest masakra jak ludzie opisuja nie podpisujesz zadnych umow tylko jedziesz w ciemno nie wiadomo gdzie i dokad ! Do pracy rodacy a bedzie wszystko ok! Ocena VP nasza to 4+!
asia 2016-06-27 14:38
a ja tam jestem zadowolona. czytając co tu piszecie to się aż zastanawiam czy wy na pewno piszecie o voorneputten .. :O ja pracuje, na brak pracy nie narzekam, zakwaterowanie jest ok i kase też da się odłożyć ..
asia 2016-06-27 14:38
a ja tam jestem zadowolona. czytając co tu piszecie to się aż zastanawiam czy wy na pewno piszecie o voorneputten .. :O ja pracuje, na brak pracy nie narzekam, zakwaterowanie jest ok i kase też da się odłożyć ..
1
iza 2016-07-01 12:24
Witam :) chciałam zasięgnąć Państwa opinii na temat pracy przy kwiatach(taśma)
obecnie pracujących,bądź byłych pracowników :) interesowało by mnie ,czy są godziny?
warunki mieszkaniowe(hotel czy domek) i dojazd do pracy?bardzo proszę o komentarze :)
z góry bardzo dziękuje :)
13
aladenhaag 2016-07-01 15:10
Bardzo fajna firma pokoje sa zaopatrzone w lozka i szafki kuchnia posiada lodowki zamrazarki kuchenki grzewcze itp wiec nie jest zle . Co do warunkow pracy tez sa w porzadku zawsze w poniedzialek sa wyplaty . Jednym slowem nie ma sie do czego doczepic.
2
iza 2016-07-01 15:30
Witam :) chciałam jeszcze zapytać czy są godziny?i od czego zależne jest do jakiej pracy skierują?
bo Pani w biurze tego nie wie :) tylko tyle,że mam jechać do Hagi :) pozdrawiam :)
Iza 2016-07-02 17:14
Witam :) kurde i tu takie a tu takie opinie,masakra a w poniedziałek miałam podpisać umowę, bo większość komentarzy na co work wydawało się dobrych..chociaż na Fb "Opinie o agencjach pracy w Nl nikt nie polecał tej firmy i to mnie B lokowalo,bo to na forum jest anonimowość a tam nie I bardziej wiarygodne są opinie na Fb.Dzięki .
Czarna 2016-07-06 10:47
A gdzie mieszkają pracownicy,którzy dopiero co przyjechali?
5
Czarna 2016-07-06 11:21
A jak w innych agencjach? Jutro wyjazd a ja mam bałagan w głowie. .. co radzisz?
Nowyy12345 2016-07-06 15:30
Witam wsystkich. Widzialem duzo ofert pracy na wózki widlowe przez te agnecje voorneputten . Jak tam jest z pracą ? Fajna tam praca? Jak z mieszkaniami i warunkami? Czy jest dużo godzin? Dzieki na jakakolwiek informacje
magia 2016-07-13 19:58
Mam pytanie a czy kołdre i poduszki 3ba brać jak jest napisane w umowie ... czy zapewniaja to i wystarczy sama pościel ?
a może 2016-07-31 20:24
a może wykop effect?
1
turas 2016-09-03 12:25
jako swierzaki zarobicie 280E za 45h....warunki mieszkaniowe slabe..... posciel poduszki garnki bierzcie z Polski tu nic nie ma !!!!!
6
David 2016-09-28 15:17
Siemanko wszystkim. Macie jakiś namiar na polskiego koordynatora?
MartynaP 2016-10-13 22:10
pracowałam dla worne putten i bardzo sobie cenie ta agencje co fakt koszt lokum jest wysoki aczkolwiek na warunki mieszkalne nie moge narzekać. jedyne co mnie sie nie podobalo w tej firmie to przedmiotowe traktowanie pracowników przez sama agencje worne putten oraz problem w wypłacaniu zaliczek po przepracowanych 2 tygodniach to największe z moich rozczarowań poza tym to dobra agencja
Aga191 2016-10-18 00:02
W całej Holandii jest stawka wiekowa, bez wzgledu na agencje pracy.
wymyslona 2016-10-28 18:07
Witam prosze o aktualna opinie o agencji voorneputten czy jest praca jakie warunki mieszkaniowe i w ogole czy ta agencja jest godna uwagii,bede wdzieczna za kazda informacje.
Je.ac vp 2016-11-01 16:37
Ile za ten pokoj? 115? Zastanow sie co piszesz?
2
elka 2016-11-03 11:51
kto jedzie 06.11 ?
alojza 2016-11-09 15:59
Ja pracuje juz 4 tydzien i nie narzekam, wiadomo nie ma nic za darmo ale jak szanujesz prace i ludzi, to oni szanuja Cebie. Ja mam w miare spoko pokoj z chłopakiem, wiadomo pare rzeczy musiałam kupic bo tutaj nie bylo, ale takie rzeczy napewno nie zgina i sie przydadza. Bez problemu dostalismy zaliczke za przepracowany tydzien, bez problemowo pierwsza wyplate bardzo zachecajacą. Pzed wyjazem czytalismy bardzo rozne opinie, w wiekszosci bardzo złe ale jednak spróbowalismy i nie żałujemy ;).
KKK 2016-11-22 21:14
Kto wyjeżdża teraz do Holandii 2.12.2016 z Katowic ? czy jest tam teraz aż tak źle? jakie są tam teraz warunki ?
Jacek 2016-11-25 14:31
hej, jak jest u nich z internetem, oferują w miejscu zakwaterowania?
julis 2016-11-30 06:48
@Ana podaj prosze swoj email !!!! :) mam kilka pytan :)
Ana 2016-12-01 19:43
aniula.k2000@gmail.com
Black Angel 2016-12-03 00:05
Czy tam naprawdę jest tak zle.wyjazd mam 16 grudnia i zaczynam sie bac
Ocb? 2016-12-10 10:56
Witam, z tego co wiem to biuro to zatrudnia ponad 1000 pracowników . Ja przyjechalem z dziewczyna oboje jesteśmy na wiekowce która jest i była zawsze . co do pracy każdy pracuje inaczej tak myślę tzn przykładowo praca na szklarni ktoś przychodzi popracuje godzinę albo parę i chce wracać do domu bo mu się ni chce . ja na to biura słowa zlego nie powiem może jedynie.na polski biuro które nie poinformowało mnie ze wypłaty są po 3 tyg . pracuje od 30 do 50 godzin tygodniowo i to w okresie zimowym . Wypłaty co tydzień na koncie . Zakwaterowanie ja mama akurat świetne . 4/5 dla voorne
2
Ocb? 2016-12-10 11:06
A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) .
Pat 2016-12-10 11:28
A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) . myślę ze to przez to ze maja ponad 1000 pracowników
Klaudia 2016-12-10 16:27
Ja tez mam wyjazd z chlopakiem 16.12.16, rowniez zastanawiamy sie czy w ogole jechac, bo opinie sa tragiczne. Jakbys chcial/a pogadac to masz mojego maila dunia1400@wp.pl
Inga 2016-12-13 01:20
My jedziemy z chłopakiem i kolega 16.12.2016 do hagi .My jedziemy trzeba się samemu przekonać :-) będzie dobrze czuje to a haga piękne miasto bo juz tam byliśmy ,polskie sklepy wiec super.
Inga 2016-12-13 01:25
Hej a jaka była ta pierwsza wypłata ??
E&k 2016-12-14 13:44
@Futrzak pierwsza wypłata jest po 3 tygodniach a za 2 tygodnie czy za 1 tydzień? Kurde wyjazd w sobotę i coraz więcej wątpliwości...... a jakie biuro polecisz co ma teraz jakieś oferty bez jezyka ?
Ola 2016-12-14 13:52
@Futrzak wypłatę dostaje się po 3 tygodniach zapłacone za 2 tygodnie czy tydzień ?
To w jakich granicach te wypłaty są? Niestety musimy jechać pilnie na zarobek ale mamy coraz więcej wątpliwości. A jakie biuro możesz polecić co ma teraz jakieś oferty bez jezyka?
Futrzak 2016-12-14 23:24
Pierwsza wypłatę macie teoretycznie w 3 tygodniu pracy za pierwszy tydzień pracy, ja miałem Ale inni czekali miesiąc nawet ponad.
A ile to zależy od godzin. Za ponad 40 godzin powinno być z 200 euro licząc szklarnie.
Heniu 2017-02-08 15:28
Jakie macie zarobki ludzie na tydzień ? ja dostaje + - 200 euro
zusia@1405 2017-02-28 17:51
Heeeej !!! jedzie Ktoś 03.03 do pracy przy sortowaniu owocow i warzyw ? do Den Haag ? !!!
Hulk 2017-03-14 16:41
Hej Zusia@1405.
Chcialem sie zapytac czy wyjechalas do tej pracy i czy polecasz ogolnie, jak tam wygladaja te hotele pracownicze czy jest normalnie jakos czy moze lipa?
Przemysław 2017-03-20 21:33
Może któraś z osób od niedawna pracujących się wypowie jak z zarobkami, dojazdem do pracy i jakie opłaty od osoby. A może są osoby co od dawna pracują?
Pozdrawiam
Sosna 2017-03-21 14:12
Hej :) Chciałam zapytać jaka jest teraz sytuacja w VoornePutten na szklarnich i jak to jest z tym zakwaterowaniem. Jedni piszą o kosmicznych kwotach a drudzy że tak wspaniale.
Życzliwa 2017-04-04 16:29
Witam chce wyjechać do Holandii za pracą proszę napisać czy warto z tej agencji jechać czy będzie praca na miejscu i te tygodniowki 280 e czy lepiej zostać w pl
Zzz 2017-04-18 15:54
A kuchnia bez kuchenki i lodówki to kuchnia haha
Zostaw swoją opinię o VoornePutten Uitzendbureau B.V. - Maasland
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoornePutten Uitzendbureau B.V.