logo Kirchhoff Automotive Polska Sp. z o.o.

Kirchhoff Automotive Polska Sp. z o.o.

Mielec

Opinie o Kirchhoff Automotive Polska Sp. z o.o.

anonim 2010-06-15 00:17
TRAGEDIA.Nie polecam nikomu
omg 2010-07-28 16:26
fajnie by bylo, gdybys rozinął swoja teze..
BOSS 2010-08-08 08:24
nie idźcie pracować do Kirchhoffa-wyzysk w czystej postaci!!!!!! co drugi pracownik to donosiciel i (usunięte przez administratora)-w tej firmie liczy sie tylko kierownictwo,dyrekcja i kilkanaście osób które sa od początku w zakładzie-oni maja przywileje,kasę,podwyżki,wyjazdy zagraniczne-reszta (usunięte przez administratora) na to dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normy nie do wyrobienia,(usunięte przez administratora) na każdym kroku-i te grosze na wypłatę!!!!!!!
2
JAAA 2011-02-19 15:53
Czy przyjmują teraz może kobiety na kirchhoff i czy tam pracują w większości kobiety po 30??
Fredka 2015-05-29 19:04
Kirchhoff Polska, to jedna z najlepszych firm w Polsce. Szacunek do każdego człowieka jest tam na pierwszym miejscu!! i na tym budują swój sukces! Gratulacje za stworzenie naprawdę przyjaznego miejsca pracy!! Wiem, bo tam pracowałam i mam porównanie z innymi firmami z grupy automotive!
3
gość 2015-05-31 12:10
Pracuję tam stosunkowo krótko, bo zaledwie od trzech miesięcy, ale mogę potwierdzić tą opinię
Robol 2015-12-17 10:20
Hahahaha ale się uśmiałem !
1
Robol 2015-12-17 10:20
Hahahaha ale się uśmiałem !
pedro 2016-01-10 23:43
praca na kirchowie mi sie mazy bo w holandi bylem i lipa
tomek 2016-01-27 23:15
witam
nie wiem jak jest teraz w kirchhoff , ale gdy ja tam pracowalem swojego czasu to zarobki mialem ok.koledzy,wspolpracownicy na mojej zmianie w porzadku,pracowalem na tloczni.nie bylo zle.mistrz,ustawiacz jak koledzy relacje.i kazdynamojej zmianie dobrze traktowany.zakonczylem prace po5latach w2008.moze od tego czasu cos sie zmienilo.nie wiem.
ale nawet jak po3latach wpadlem na odwiedziny to bylo ok.wszedlem jak dawny pracownik,zaprosili do siebie.obecnie mieszkam poza pl, ale dobrzre i milo wspominam czas spedzony na pracy tam.
moze kiedys wroce tam jesli tylko zatrudnic beda chcieli i zdecyduje sie na powrot do pl z rodzina.
z mojej strony pozdrawiam cala zaloge ze zmiany pana Leszka Romanowskiego
dcd 2016-04-03 16:36
firma bardzo dobra jedna z najlepszych firm w Polsce. Szacunek do każdego człowieka jest tam na pierwszym miejscu!! i na tym budują swój sukce
9 lat pracy 2016-04-04 17:55
Witam wszystkich!!!
Mam nadzieje że rozwieje wasze wątpliwości.
Pracuje w firmie 9 lat. Każdy rok był inny.
Mam tutaj na myśli że dosłownie co chwile jest nowy projekt co może wyróżniać firmę na tle innych. Praca jak w każdej innej raz trzeba się spocić a drugim razem jest przyjemnie, bez gonitwy i bez potu. Dla wszystkich tych którzy piszą że byli poniżani jak murzyni, zastanówcie się czy aby na pewno! rozumiecie słowo poniżeni. Jeśli przyszedł jeden z drugim i swoja osobą reprezentował brak zaangażowania, brak chęci uczenia się a na każde słowo był na nie to powinien być prezesem swojej firmy bo w Kirchhoffie długo miejsca nie zagrzeje.
Firma prowadzi politykę pracy zespołowej i jeżeli ktoś do tego profilu nie pasuje jest moment kiedy jest solidnie obserwowany z czego nie zdaje sobie sprawy. Fakt: nadgodziny najczęściej do wybrania co na pewno wkurza, bo nie po to się zatrudniasz żeby mieć dzień wolny za dzień nadgodzin, gdybyśmy wychodzili z tego założenia to lepiej nie podejmować pracy. Podsumowując jeśli jesteś osoba solidną i nie masz siana w głowie z pracy w Kirchhoffie można żyć jak na polskie warunki całkiem przyzwoicie. Wszystko zależy od Ciebie, nikt nie zrobi z Ciebie milionera bo ty tak chcesz.
6
szybki 2016-06-20 13:11
przyjmuja dalej przez agencje na zgrzewalnie co tam sie robi odpowie ktos
jan 2016-07-26 20:11
jak wygada praca na zgrzewani prosze o odpowiedz bo ponoc maja przyjmowac od wrzesnia przez adecco
edgfbv 2016-07-29 18:04
a ktos wie czy bedzie u nich jakas rektrutacja moze?
marek 2016-11-15 20:28
teraz ponoc sa przyjecia na zgrzewalnia jak tam wyglada praca
marek 2017-01-17 12:15
przyjmuja do pracy bo ludzie sie zwalniaja
jan 2017-02-04 19:46
czy przyjmuja obecnie na kirch.off bo slyszalem ze jest ciezko i normy.Niech sie ktos wypowie co tam pracuje
meres25 2017-02-18 16:42
Praca ciężka, bo tony stali trzeba przewalić rękami, ale nie zabraniają myśleć!!! Dobre pomysły są opłacane, do tego jak się będziesz wykazywał i udzielał, to na bank to zauważą. A to już prosta droga do np. ustawiacza, otwierają się możliwości wyjazdów do innych zakładów w grupie lub do dostawców. Ostatni kryzys w branży Kirchhoff przetrwał z całkiem niewielkim uszczerbkiem dla pracowników - w tym czasie LEAR zwalniał na potęgę, pracowali na 1/2 etatu, a kilka firm w PL zbankrutowało.
Jeśli marzy Ci się plaża, załóż swoją firmę, może wtedy docenisz "ciepłą posadkę"
Samarytanin 2017-02-19 15:40
Ostatnimi czasy bardzo się pogorszyło. Chodzi o to że starzy dobrze pracujacy pracownicy nie są doceniani. Do pracy przychodzą nowi i mają niecałą złotówkę mniej na starcie niż ci którzy pracują ponad 10 lat. No to nie jest w porządku. Na siłę szukają teraz rąk do pracy i firma chyba zatraca wartości jakie jej przyświecały na samym początku.
1
jan 2017-02-20 21:05
dobra tony stali a te normy na luzie sie robi czy na 80% swej sily trzeba naginac? ponoc nie placa 100 tek za soboty na produkcje brakuje ludzi.Na str,at nowy pracownik dostaje 13zl na godzine ale tyle jest wszedzie a stazy pracownicy maja 14zl ,slyszalem rozne opinie ze nowych scigaja za normy od pierwszego tygodnia.Jest zle bo nie placa za soboty tak jak powinni ale ludzie sie na to godza
jan 2017-02-20 21:06
dobra tony stali a te normy na luzie sie robi czy na 80% swej sily trzeba naginac? ponoc nie placa 100 tek za soboty na produkcje brakuje ludzi.Na str,at nowy pracownik dostaje 13zl na godzine ale tyle jest wszedzie a stazy pracownicy maja 14zl ,slyszalem rozne opinie ze nowych scigaja za normy od pierwszego tygodnia.Jest zle bo nie placa za soboty tak jak powinni ale ludzie sie na to godza
Pracownik kirchhoff@ 2017-02-25 07:58
Hej ludziska mam pytanie do was tych z Mielca , u nas w Gliwicach ostatnio ustawiacz popełnił samobójstwo na hali , czy u was w Mielcu też jest tak że ludzie są gnębioni ??
Doszły mnie słuchy że u was , też było coś na rzeczy jakieś.8 lat temu ?
U nas dyrektor chce to wszystko zatuszować , żona samobójcy została poinformowana dopiero 6 godzin po tragedii , sekcje zwłok dyro załatwił prywatnie I ludzi zastraszył że zwolni jak tylko ktoś coś powie , dajcie znać jak.jest u was
elf 2017-02-26 15:33
pozdrawiam mistrza Jana jest ok
elf 2017-02-26 15:33
pozdrawiam mistrza Jana jest ok
nareszcie wolny 2017-02-27 19:46
wiecie co jak słysze te wasze pierdolenie o szanowaniu człowieka w Kirchhofie to chce mi się żygać tak się szanuje ludzi że zaczynają sobie życie odbierać trzy lata tam nie pracuje i wiem jak było a pracowałem kilka ładnych lat z roku na rok jest tam gorzej na 12 chodzą te same osoby non stop czy wy jesteście tak ślepi czy tak głupi to sam niewiem najlepszym zakładem jaki znam z szanowania ludzi to jest NGK nie Kirchhof tam pracuje kupa ludzi co odeszli z kirchhofa sami lub co ich zwolnili bo na 12 godz nie chcieli chodzić bo ile wkońcu można to teraz się z was śmieją jak fajnią i lajtową mają pracę jak tam się traktuje pracownika tam sie nie zmusza pracownika że ma przyjść w soboty tylko ludzie chodzą dobrowolnie i mają wypłacane do wypłaty tam się nie zmusza ludzi do 12 i to całymi tygodniami tam pracują na piecach po 12 ale dwa dni i dwa dni maja wolne w kirchhofie zapiepszacie 12 tygodniami jesteście chorzy jak mówicie że kirchhof to jeden z najlepszych zakładów a co z ustawiaczem Damianem Kiedosem co sobie życie odebral wiecie dlaczego to zrobił a był najlepszym ustawiaczem znałem go kilka lat był pracowity i znał sie na swojej pracy był dokładny ambitny i profesjonalny w tym co robił a nie wytrzymał tak mu psychike zrył najlepszy zakład wam też pranie mózgów robią ale to nie moja sprawa ja mam spokoj i Damian też nikt już po nim nie będzie jeżdził wywierał prescji darł morde że tego nie ma tamtego niema bo tylko targety i kasa się tam liczy a wam życzę żebyście zapierdalali tam 12 do emerytury skoro to najlepszy zakład jest dla was a wolne za nadgodziny obierzecie sobie na emeryturze hehe bo predzej to i tak nie dostaniecie wiem od ludzi ktorzy tam dalej charują jak woły że za nadgodziny czeka się teraz rok i to jest najlepszy zakład dla was? jesteście chyba niezłymi matołami albo inaczej tania siła robocza dla kirchhofa
1
nareszcie wolny 2017-02-27 20:03
byłem na pogrzebie i widziałem jak synek 4 letni szedł za trumna jak sie czuła dyrekcja widząc to bo przecież dyro był na pogrzebie a nawet jednej łzy nie uronił o tak sie czuł zero wyrzutow sumienia i zero uczuć dlaczego załatwili wam psychologa i był przy rozmowie mistrz produkcji ? dlatego żebyście nie powiedzieli prawdy dlaczego tak sie stało dlaczego damian nie wytrzymał i popełnił samobojstwo no cóż wczoraj zrobił to on pojutrze zrobi to może ktorytś z was bo też nie wytrzymacie narazie trzymacie gęby na kłudki dla kasy powodzenia w milczeniu i mówieniu prawdy o kirchhofie i róbcie to dobrze bo bedzie niedobrze jak się dowie zarząd w Niemczech że w kirchhofie w gliwicach w najlepszym zakładzie gdzie się szanuje pracownikow na pierwszym miejscu popełnia się samobójstwo niezły nagłówek do gazety i telewizji
1
Zostaw swoją opinię o Kirchhoff Automotive Polska Sp. z o.o. - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kirchhoff Automotive Polska Sp. z o.o.