FAXTEL Chmurski i Chrzanowski

Bielsko-Biała

Opinie o FAXTEL Chmurski i Chrzanowski

Zmasakrowany 2015-09-15 07:19
Jeżeli chcesz słuchać bajek ile,można zarobić na systemie premiowym oraz płacić nawet za skradzione akcesoria ,żyć w stresie a po godzinach sprzątać salon to jest to praca dla Ciebie
1
madzia 2015-09-15 13:47
Zainteresowana, no i jak byłaś ?
Zainteresowana 2015-09-16 16:18
Po dłuższym zastanowieniu i Waszych opiniach przekazałam wiadomość firmie, że rezygnuję i moja kandydatura nie jest aktualna. Dopiero co zwolniłam się z jednej pracy, nie chcę wpaść z deszczu pod rynnę... A tak, jak różnie bywa z opiniami w internecie - często zdania są podzielone TO W TYM JEDYNYM PRZYPADKU ZNALAZŁAM WYŁĄCZNIE ZŁE OPINIE o firmie w której chce się zatrudnić. ..cóż - szukam dalej..
2
baska 2015-10-07 21:39
Kasia ;) piszesz o tych przejętych od innego agenta salonach ? podobno ten nowy regionalny też jest od tego agenta.
wy......hany 2015-10-09 00:59
pracowałem tam prawie rok, i o ten czas za długo, powiedzcie mi czy zarabiacie te 3 czy 4 tys?.....tak ten kac....mam to samo :)
1
2345rty 2015-10-14 01:02
nie wiem czy wiecie ale swego czasu firma Faxtel Chmurski i Chrzanowski Sp.J. prowadziła dosyć sporą rekrutację, z tego co pamiętam to szukali pracowników między innymi na stanowisko konsultanta do spraw obsługi klienta, kasjera/ osoby do recepcji, analityka do spraw rozliczeń w kilku miejscach w Polsce..
lorek 2015-10-14 01:08
Nigdy nie potrafiłem długo zagrzać stanowiska w jednym miejscu. Mam nadzieję , ze tym razem będzie inaczej i w tej firmie uda mi się pozostać na dłużej. Wiem , że zaczepić można się tutaj jedynie jako konsultant do spraw obsługi klienta, ale to też coś w mojej sytuacji gdy jestem na studiach bez pracy
faxtel_michell 2015-10-21 13:25
hehe jutro idzie wypowiedziec umowy ktore zawieral zeby zwiekszyc sztucznie sprzedaz w koszykach. Pracowales koles 2 miesiace i juz umowy na siebie brales? no to ktos z grona wspolpracownikow Cie podrypal. Wyprosili Cie z salonu? a niby czemu? Mogles zostac i czytac ulotki. Regionalna Cie postraszyla ze Cie obsmaruje? haha dales sie podejsc jak male dziecko albo cos miales na sumieniu. Trzeba bylo zakomunikowac przed podpisaniem ze Ci jest zle i musisz do lekarza i siedziec na L4 i szukac nowej roboty. Ale nie martw sie masz jeszcze 14 dni zeby sie zle poczuc.
romek 2015-11-10 17:31
maja teraz oferte pracy jako Konsultant ds. Obsługi Klienta, w wymaganiach napisali , że trzeba mieć min. wykształcenie średnie (wymagana matura),doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta, dobra znajomość MS Office oraz bardzo dobra organizacja pracy, wiec wydaje mi się, że całkiem dobrze to wygląda.
szczurek 2015-11-11 15:41
romek to aplikuj. Powodzenia zycze w dosc renomowanej firmie faxtel ;)
1
mila 2015-11-12 20:33
no na tym stanowisku wiadomo e sie obsluguje klienta wiec na pewno mocno rozwiniete komunikacji musza byc
awej 2015-11-15 03:33
@romek - super, że zatrudnienie można znaleźć u nich bezpośrednio po maturze a znajomość mc office też raczej zna potencjalny kandydat.
gwiaztka 2015-11-17 12:31
@awej czy bezpośrednio po maturze możesz objąć zatrudnienie jako kierownik salonu orange to bym się zastanowiła jeszcze
1
xxxx 2015-11-23 20:57
Dlaczego ja wcześniej tu nie zajrzałam!? Praca tam potrafi zrobić z Ciebie takiego malutkiego człowieczka...
6
sese 2015-12-04 02:29
@romek znajomość pakietu ms office raczej nie jest szczególnym wymogiem, bo w dzisiejszych czasach dużo osób zna się na jego obsłudze bez kończenia specjalnych kursów.
1
Abok 2015-12-16 14:39
Gdyby ktoś był zainteresowany jednak pracą Faxtelu, to widziałem, że szukają teraz kierownika salonu Orange. Domyślam się, że to odpowiedzialna praca, ale chyba fajne doświadczenie.
karolina88 2015-12-21 09:55
Salon w centrum Jaworzna już nie istnieje.
eewewew 2015-12-30 02:23
@karolina88 no wydjae mi sie ze jednak chyba jeszcze istnieje, w przeciwnym razie chyba nie szukaliby pracownika- konsultanta do spraw obślugi klienta
karolina88 2015-12-30 18:33
Teraz zamiast salonu Orange w centrum Jaworzna jest kantor. W Jaworznie jest jeszcze salon na Osiedlu Stałym w Carrefourze.
3443 2016-01-02 15:39
@karolina88 no właśnie no ja sam widzialem ze szukaja teraz w firmie FAXTEL CHMURSKI I CHRZANOWSKI SP. J. konsultanta do spraw obśłgi klienta w Słupsku
a 2016-01-04 11:40
Salon jest przeniesiony do Galeny
Ania 2016-01-04 20:06
Przeniesiony jest powiadasz, a czy można tam przynieść CV na konsultanta np. i czy jest tam ktoś kto to przyjmie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, dzięki!
rikig 2016-01-15 02:10
@Ania, jeśli jest takie ogłoszenie to jak najbardziej, można przynieść swoje CV, na pewno jest to bardziej zachęcające niż samo przesłanie, zarobki na konsultanta w granicach 2000
lolavanx 2016-01-19 10:08
W Czechowicach to samo. To musi być taki faxtelowy standard.
dions 2016-01-19 20:39
@riking myślę, że dużym plusem zatrudnienia w tej firmie są szkolenia sprzedażowe i produktowe. Pomaga to w osiągnięciu dobrych wyników, a co za tym idzie premii.
Cotypiszesz 2016-01-22 00:55
przecież żadnych szkoleń nie ma, więc nie ściemniaj. Przed 3 lata pracy z tą firmą byłem na 2 szkoleniach ( w tym szkolenie autoryzacyjne...)
4
kuroszek 2016-01-22 12:33
(usunięte przez administratora) mi kumpel mówił co innego, może od tego czasu jak już tam nie pracujesz wiele się zmieniło. poza tym szukają teraz konsultanta ds. obsługi klienta z całkiem niezłą stawką bo już od 11 zł
dalejtosamo 2016-02-04 01:12
Dalej usuwają komentarze - prawda boli ?
4
solog 2016-02-04 10:31
do dalejtosamo, a co takiego zostało usunięte, rzadko przeglądam wątek więc pytam. dDziwne bo długi firma nie potrzebowała ludzi do pracy, czyżby faxtel zoptymalizował swój skład?
dalejtosamo 2016-02-17 16:16
Do solog. To wchodź częściej to byś wiedział o co chodzi. Normalnie było by tu z 30 stron opinii. Dobrze że w ocenę pracodawcy nie mogą ingerować.
Do Maciek 2016-02-22 00:08
Ale masz Pan ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na 100 % jesteś pracownikiem faxtela :)
lorek 2016-02-23 16:24
widzę, że jak zwykle same domysły. Skupmy się raczej na tym kogo firma zatrudnia. Głównie konsultantów obsługi klienta więc kasa raczej nie poraża w tym przypadku
Propozycja 2016-03-27 15:57
Hej, drogi FAXTELU proponuje wszystkie komentarze usunąć :) - wtedy lepsza będzie opinia o firmie. NIe pozdrawiam
3
234rt 2016-04-07 21:54
pamietam ze konsultatnow szukali do Orange ciekawe jakie zarobki
ona 2016-04-29 16:37
hej mam pytanko ile zarabia kiero w centrum(duzym salonie) ich tak zwanym?bo mam o dnich porpozycję pracy...
dawno po faxtelu 2016-05-01 17:52
ona podstawa to 2500 bruttto wiec dzialaj:-)
marika 2016-05-17 18:03
hehe to naprawdę firma inna...dziviaj miałam rozmowę na kierownika i od razu wygrałam co dalej nie wiem ale to dziwne:)
on 2016-05-17 22:26
byłas najtańsza!gratuluje
on 2016-05-20 16:05
lola jak to nie tajemnica to w jakim regionie pracowałas:)?
fcfxt 2016-05-24 22:28
pani B.G. to kobieta oderwana od rzeczywistości. Sciemnia ludziom ile to się w tym wspaniałym faxtelu nie zarobi - pogadajcie z pracownikami jak często 2 z przodu widzą. Sorry Beatka takie życie ..) z takimi predyspozycjami to powinnas bułki w awiteksie sprzedawać - pozdro
faxtel_zgierz 2016-06-17 14:39
A ja sobie chwale tu place. Mam 2 z przodu co miesiac. Pomoc Bielska - przy okazji pozdrawiam! i dziekuje za szanse aby mnie zatrudnic bo nikt przez 3 lata odkad skonczylam podstawowke nie chcial mnie przyjac. Mysle ze nie dlugo zostane kierowniczka naszego salonu poniewasz ta dziedzina unas dosc mocno koleje. Pozdrawiam
hehe 2016-06-23 18:21
hehe widać widać cytuje:"dziekuje za szanse aby mnie zatrudnic bo nikt przez 3 lata odkad skonczylam podstawowke"kierowniczka naszego salonu poniewasz,dziedzina unas dosc mocno koleje"-brawo Ty no nie wierzę:)Ty chyba nawet tej szkoły nie ukończyłas- co za dno!!!!!!!!!!!!!
3
jacek 2016-07-01 13:41
słuchajcie, jest now aoferta pracy teraz jako Konsultant ds. Obsługi Klienta w salonie Orange, nie wiem czy widzieliście.. ale za to można dobrze zarobić z tego co wiem bo są nadgodziny spore z tego co wiem tak naprawde.
Myślę 2016-07-30 16:04
Jak wam zależy na pracy u Operatora ,to czemu chcecie zatrudniać się we Franczyzie ? Mniejsze zarobki ,kolejna "gębą " po drodze do wykarmienia i dualizm władzy .Nie lepiej poszukać trochę dłużej i zatrudnić się bezpośrednio ?
ga 2016-08-03 21:40
ciekawią mnie oferty pracy w tej firmie na kierowników salonu orange - ciekawe mnie przede wszystkim system prowizji i rozliczeń, napiszcie co i jak
romek 2016-09-04 19:41
Mnie to się wydaje @krabik, że każdy dba o to, żeby przyjacielskie relacje były na każdym kroku. W końcu dbałość o pozytywne relacje przyczynia się odpowiednio do sukcesu firmy, ale czy wypłata jest terminowa? Bardzo mi zależy mi na wynagrodzeniu o czasie.
awi 2016-09-21 22:28
na pewo hejtują i tyle, przecież to njest tak naprawdę zatrudnienie do Orange, głównie na konsultantów i kierowników, a nie wierzę że z taką silną i renomowaną gigantyczną marką jak Orange mogłyby być jakiekolwiek problemy, tym bardziej w kontekście prawnym
Sztaba 2016-09-25 08:24
awi wiesz czy gdybasz? Jak pracowales to wiesz jak jest a jak sobie wymyslasz to zamknij jadaczke bo znaczy ze znasz sie jak swinia na gwiazdach.
3
ssss 2016-09-25 11:59
@ sztaba - a czemmu, skad te osrtre słowa? nie rozumiem tego powiem szczerze. Może jego znajomny tam pracował? Nie pomyślałes o tym? no chyba nie .,...
BIELSKO 2017-08-16 00:26
ha ha ha posłuchali się Ciebie :))
Zostaw swoją opinię o FAXTEL Chmurski i Chrzanowski - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAXTEL Chmurski i Chrzanowski