FAXTEL Chmurski i Chrzanowski

Bielsko-Biała

Opinie o FAXTEL Chmurski i Chrzanowski

wy......hany 2015-10-09 00:59:03
pracowałem tam prawie rok, i o ten czas za długo, powiedzcie mi czy zarabiacie te 3 czy 4 tys?.....tak ten kac....mam to samo :)
2345rty 2015-10-14 01:02:52
nie wiem czy wiecie ale swego czasu firma Faxtel Chmurski i Chrzanowski Sp.J. prowadziła dosyć sporą rekrutację, z tego co pamiętam to szukali pracowników między innymi na stanowisko konsultanta do spraw obsługi klienta, kasjera/ osoby do recepcji, analityka do spraw rozliczeń w kilku miejscach w Polsce..
lorek 2015-10-14 01:08:13
Nigdy nie potrafiłem długo zagrzać stanowiska w jednym miejscu. Mam nadzieję , ze tym razem będzie inaczej i w tej firmie uda mi się pozostać na dłużej. Wiem , że zaczepić można się tutaj jedynie jako konsultant do spraw obsługi klienta, ale to też coś w mojej sytuacji gdy jestem na studiach bez pracy
o lol 2015-10-15 01:00:13
Lorek ty to jesteś ładny desperat. Ja bym wolał chyba ulotki roznosić niż tu pracuje. PS: a czo to ? jakiś nowy RKS z faxtela jest - bo na stronie widzę nowego kolesia ?
alka 2015-10-20 21:32:53
Tutr, aleś się dal wykiwać. Nie mogli cię zmusić do porozumienia stron. W jakim mieście pracowałeś?
1
faxtel_michell 2015-10-21 13:25:12
hehe jutro idzie wypowiedziec umowy ktore zawieral zeby zwiekszyc sztucznie sprzedaz w koszykach. Pracowales koles 2 miesiace i juz umowy na siebie brales? no to ktos z grona wspolpracownikow Cie podrypal. Wyprosili Cie z salonu? a niby czemu? Mogles zostac i czytac ulotki. Regionalna Cie postraszyla ze Cie obsmaruje? haha dales sie podejsc jak male dziecko albo cos miales na sumieniu. Trzeba bylo zakomunikowac przed podpisaniem ze Ci jest zle i musisz do lekarza i siedziec na L4 i szukac nowej roboty. Ale nie martw sie masz jeszcze 14 dni zeby sie zle poczuc.
romek 2015-11-10 17:31:55
maja teraz oferte pracy jako Konsultant ds. Obsługi Klienta, w wymaganiach napisali , że trzeba mieć min. wykształcenie średnie (wymagana matura),doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta, dobra znajomość MS Office oraz bardzo dobra organizacja pracy, wiec wydaje mi się, że całkiem dobrze to wygląda.
szczurek 2015-11-11 15:41:54
romek to aplikuj. Powodzenia zycze w dosc renomowanej firmie faxtel ;)
1
mila 2015-11-12 20:33:09
no na tym stanowisku wiadomo e sie obsluguje klienta wiec na pewno mocno rozwiniete komunikacji musza byc
awej 2015-11-15 03:33:20
@romek - super, że zatrudnienie można znaleźć u nich bezpośrednio po maturze a znajomość mc office też raczej zna potencjalny kandydat.
gwiaztka 2015-11-17 12:31:06
@awej czy bezpośrednio po maturze możesz objąć zatrudnienie jako kierownik salonu orange to bym się zastanowiła jeszcze
1
Maturzysta 2015-11-22 10:55:07
Pracowałem tam chwilę po maturze ,obiecywali wysokie zarobki .Podstawa niska ale za to na premiach, można było tyle zarobić. Od początku były niejasności, miałem podpisać ,że zapoznałem się z regulaminem pracy ,którego nikt mi nie pokazał, następnie, że odbyłem szkolenie bhp -którego nie było. Potem byłem w ramach szkolenia rzucany po ich salonach ,gdzie miałem pozyskiwać klienta a finalizacja (oraz premia ) była robiona przez innego Konsultanta , tak, aż do szkolenia ,które się odwlekalo ,potem był problem z kodami i znowu sprzedaż rejestrował, ktoś inny ,a gdy byłem na szkoleniu była kontrola ,która wykazała brak akcesoriów i mimo ,że mnie nie było dostałem Note obciążeniową ,kwota mała ale jakim prawem? Nie polecam i trzymam kciuki za naiwniaków
4
xxxx 2015-11-23 20:57:24
Dlaczego ja wcześniej tu nie zajrzałam!? Praca tam potrafi zrobić z Ciebie takiego malutkiego człowieczka...
4
sese 2015-12-04 02:29:21
@romek znajomość pakietu ms office raczej nie jest szczególnym wymogiem, bo w dzisiejszych czasach dużo osób zna się na jego obsłudze bez kończenia specjalnych kursów.
1
Zdeterminowany 2015-12-16 11:32:37
Nie mogę wiele napisać, bo zamierzam wystąpić na drogę sądową z tą firmą - niech to świadczy za cały komentarz.
3
Abok 2015-12-16 14:39:21
Gdyby ktoś był zainteresowany jednak pracą Faxtelu, to widziałem, że szukają teraz kierownika salonu Orange. Domyślam się, że to odpowiedzialna praca, ale chyba fajne doświadczenie.
karolina88 2015-12-21 09:55:36
Salon w centrum Jaworzna już nie istnieje.
eewewew 2015-12-30 02:23:19
@karolina88 no wydjae mi sie ze jednak chyba jeszcze istnieje, w przeciwnym razie chyba nie szukaliby pracownika- konsultanta do spraw obślugi klienta
karolina88 2015-12-30 18:33:50
Teraz zamiast salonu Orange w centrum Jaworzna jest kantor. W Jaworznie jest jeszcze salon na Osiedlu Stałym w Carrefourze.
3443 2016-01-02 15:39:20
@karolina88 no właśnie no ja sam widzialem ze szukaja teraz w firmie FAXTEL CHMURSKI I CHRZANOWSKI SP. J. konsultanta do spraw obśłgi klienta w Słupsku
a 2016-01-04 11:40:52
Salon jest przeniesiony do Galeny
Ania 2016-01-04 20:06:23
Przeniesiony jest powiadasz, a czy można tam przynieść CV na konsultanta np. i czy jest tam ktoś kto to przyjmie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, dzięki!
rikig 2016-01-15 02:10:24
@Ania, jeśli jest takie ogłoszenie to jak najbardziej, można przynieść swoje CV, na pewno jest to bardziej zachęcające niż samo przesłanie, zarobki na konsultanta w granicach 2000
lolavanx 2016-01-19 10:08:51
W Czechowicach to samo. To musi być taki faxtelowy standard.
dions 2016-01-19 20:39:03
@riking myślę, że dużym plusem zatrudnienia w tej firmie są szkolenia sprzedażowe i produktowe. Pomaga to w osiągnięciu dobrych wyników, a co za tym idzie premii.
Cotypiszesz 2016-01-22 00:55:59
przecież żadnych szkoleń nie ma, więc nie ściemniaj. Przed 3 lata pracy z tą firmą byłem na 2 szkoleniach ( w tym szkolenie autoryzacyjne...)
3
kuroszek 2016-01-22 12:33:02
(usunięte przez administratora) mi kumpel mówił co innego, może od tego czasu jak już tam nie pracujesz wiele się zmieniło. poza tym szukają teraz konsultanta ds. obsługi klienta z całkiem niezłą stawką bo już od 11 zł
dalejtosamo 2016-02-04 01:12:35
Dalej usuwają komentarze - prawda boli ?
3
solog 2016-02-04 10:31:07
do dalejtosamo, a co takiego zostało usunięte, rzadko przeglądam wątek więc pytam. dDziwne bo długi firma nie potrzebowała ludzi do pracy, czyżby faxtel zoptymalizował swój skład?
dalejtosamo 2016-02-17 16:16:52
Do solog. To wchodź częściej to byś wiedział o co chodzi. Normalnie było by tu z 30 stron opinii. Dobrze że w ocenę pracodawcy nie mogą ingerować.
Do Maciek 2016-02-22 00:08:08
Ale masz Pan ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na 100 % jesteś pracownikiem faxtela :)
lorek 2016-02-23 16:24:00
widzę, że jak zwykle same domysły. Skupmy się raczej na tym kogo firma zatrudnia. Głównie konsultantów obsługi klienta więc kasa raczej nie poraża w tym przypadku
Propozycja 2016-03-27 15:57:48
Hej, drogi FAXTELU proponuje wszystkie komentarze usunąć :) - wtedy lepsza będzie opinia o firmie. NIe pozdrawiam
1
234rt 2016-04-07 21:54:44
pamietam ze konsultatnow szukali do Orange ciekawe jakie zarobki
ona 2016-04-29 16:37:06
hej mam pytanko ile zarabia kiero w centrum(duzym salonie) ich tak zwanym?bo mam o dnich porpozycję pracy...
dawno po faxtelu 2016-05-01 17:52:57
ona podstawa to 2500 bruttto wiec dzialaj:-)
marika 2016-05-17 18:03:28
hehe to naprawdę firma inna...dziviaj miałam rozmowę na kierownika i od razu wygrałam co dalej nie wiem ale to dziwne:)
on 2016-05-17 22:26:20
byłas najtańsza!gratuluje
on 2016-05-20 16:05:25
lola jak to nie tajemnica to w jakim regionie pracowałas:)?
fcfxt 2016-05-24 22:28:01
pani B.G. to kobieta oderwana od rzeczywistości. Sciemnia ludziom ile to się w tym wspaniałym faxtelu nie zarobi - pogadajcie z pracownikami jak często 2 z przodu widzą. Sorry Beatka takie życie ..) z takimi predyspozycjami to powinnas bułki w awiteksie sprzedawać - pozdro
faxtel_zgierz 2016-06-17 14:39:39
A ja sobie chwale tu place. Mam 2 z przodu co miesiac. Pomoc Bielska - przy okazji pozdrawiam! i dziekuje za szanse aby mnie zatrudnic bo nikt przez 3 lata odkad skonczylam podstawowke nie chcial mnie przyjac. Mysle ze nie dlugo zostane kierowniczka naszego salonu poniewasz ta dziedzina unas dosc mocno koleje. Pozdrawiam
hehe 2016-06-23 18:21:21
hehe widać widać cytuje:"dziekuje za szanse aby mnie zatrudnic bo nikt przez 3 lata odkad skonczylam podstawowke"kierowniczka naszego salonu poniewasz,dziedzina unas dosc mocno koleje"-brawo Ty no nie wierzę:)Ty chyba nawet tej szkoły nie ukończyłas- co za dno!!!!!!!!!!!!!
2
jacek 2016-07-01 13:41:37
słuchajcie, jest now aoferta pracy teraz jako Konsultant ds. Obsługi Klienta w salonie Orange, nie wiem czy widzieliście.. ale za to można dobrze zarobić z tego co wiem bo są nadgodziny spore z tego co wiem tak naprawde.
Myślę 2016-07-30 16:04:52
Jak wam zależy na pracy u Operatora ,to czemu chcecie zatrudniać się we Franczyzie ? Mniejsze zarobki ,kolejna "gębą " po drodze do wykarmienia i dualizm władzy .Nie lepiej poszukać trochę dłużej i zatrudnić się bezpośrednio ?
ga 2016-08-03 21:40:54
ciekawią mnie oferty pracy w tej firmie na kierowników salonu orange - ciekawe mnie przede wszystkim system prowizji i rozliczeń, napiszcie co i jak
romek 2016-09-04 19:41:26
Mnie to się wydaje @krabik, że każdy dba o to, żeby przyjacielskie relacje były na każdym kroku. W końcu dbałość o pozytywne relacje przyczynia się odpowiednio do sukcesu firmy, ale czy wypłata jest terminowa? Bardzo mi zależy mi na wynagrodzeniu o czasie.
awi 2016-09-21 22:28:36
na pewo hejtują i tyle, przecież to njest tak naprawdę zatrudnienie do Orange, głównie na konsultantów i kierowników, a nie wierzę że z taką silną i renomowaną gigantyczną marką jak Orange mogłyby być jakiekolwiek problemy, tym bardziej w kontekście prawnym
Sztaba 2016-09-25 08:24:51
awi wiesz czy gdybasz? Jak pracowales to wiesz jak jest a jak sobie wymyslasz to zamknij jadaczke bo znaczy ze znasz sie jak swinia na gwiazdach.
3
ssss 2016-09-25 11:59:44
@ sztaba - a czemmu, skad te osrtre słowa? nie rozumiem tego powiem szczerze. Może jego znajomny tam pracował? Nie pomyślałes o tym? no chyba nie .,...
hsz 2016-10-21 12:58:26
Oddział w Piekarach Sl. - tragedia, chodzi mi o pracowników i ich szefową, zero profesjonalizmu, źle została wypełniona ze mną umowa, za co przyszło mi zapłacić konkurencji karę, a panienka mi mówi, że się pomyliła, że każdy może. Ale za błędy się płaci. Po złożeniu reklamacji czekałam m-c na odp. i zamiast uznania reklamacji dowiedziałam się w saloniku, że reklamacja nie dotarła do centrali w W-wie. Na moją wypowiedż, że Pani jest nieudolna (źle zawarta umowa i brak zainteresowania, czy reklamacja została rozpatrzona) oraz , że pracuje tam, dzięki temu, że tacy, jak ja kupują u nich tel. ,usłyszałam od "szefowej salonu", w obecności klientów !, że jestem wiekowa (mam 53 lata) i reprezentuję poziom..., na pytanie jaki? nie potrafiła odpowiedzieć. Żałuję, że trafiłam do tego saloniku, ale nie lepiej jest i w Tarn.Górach. Bo to wszystko, to nie są oddziały Orange, tylko małe firmy, które pracują na rzecz tej firmy, są niewyszkoleni, młodzi, bezczelni i naciągają klientów dla swojego pracodawcy.
7
Zostaw swoją opinię o FAXTEL Chmurski i Chrzanowski - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAXTEL Chmurski i Chrzanowski