brak logo

TVAB POLSKA

Łódź

Opinie o TVAB POLSKA

zagrożony nominacją 2011-11-18 01:35:48
Dziś 18.11.2011 ma się odbyć wielkie losowanie. Dużo ludzi spodziewa się nominacji. W ostatnich dniach nic innego się nie dzieje jak tylko nominacje.. Ale nikt się nie zainteresuje tym że normy i czasy brane są z sufitu
solid 2012-01-12 20:17:18
Jeżeli gdzieś jest gorzej to nie znaczy, że tu dobrze.Trzeba walczyć o godne życie.
enymor 2012-01-30 00:19:12
Sam pracuję tam od niedawna. Nie jest źle jak piszą.
Sporo ludzi teraz zatrudniają i to z zewnątrz. Do biura też przychodzą ludzie z ulicy i produkcji.
Mam wrażenie że to właśnie ci z produkcji co przyszli do biura szybko zapominają jak jest na hali i mają to w [usunięte przez moderatora]
BezrobotnyJuz2lata 2012-03-18 21:21:28
Witajcie,co do AQ to dajcie cynk gdyby byly tam przyjecia to zloze cv.pozdro.
To ja 2012-03-24 14:41:14
Składaj bracie, aczkolwiek nie życzę nawet najgorszemu wrogowi, chyba że jesteś z któregoś klanu
pyra30 2012-03-25 13:18:39
a tak naprawde ile tu mozna zarobic
serowy dżem 2012-03-27 22:29:38
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] icie już bzdety. Jest gites. Jest praca, jest kasa. (usunięte przez administratora) tylko masa, co się chowa od pracy. Jak ktoś chce to pracuje i nie narzeka.
leon 2012-03-30 18:17:43
slyszalem ze wiecej niz 1500 to ciezko zarobic
abo 2012-04-03 21:00:17
tyle tu o pracy na wiązkach, a jak praca w logistyce? jakie pieniądze, warunki i atmosfera???
oba 2012-04-23 13:55:47
abo - 2012-04-03 21:00:17

tyle tu o pracy na wiązkach, a jak praca w logistyce? jakie pieniądze, warunki i atmosfera???
Jaka logistyka?? oni nie znają tego pojęcia - dział dostępny tylko dla rodziny
Czy obecnie przyjmują? 2012-05-18 20:18:23
Czy na dzien dzisiejszy są przyjecia?
henio 2012-05-19 23:26:15
Widze że robota ok. Składam papiery
Czy są przyjecia? 2012-05-20 18:00:29
Prosze powiedzcie mi jak najszybciej czy na dzien dzisiejszy sa przyjecia?To pilne!
mario 2012-05-21 16:37:39
nie warto kiepsko placa przez pierwsze 2 tygodnie 5 zl na godzine tragedia
qwerty 2012-08-12 21:25:22
Jak tam dalsze opinie?
Ja nadal uważam że źle nie jest. W każdym zakładzie jest kolesiostwo i nie dobrzy kierownicy. Jak się nie chce pracować to lepiej narzekać.
Byly Pracownik 2012-09-04 11:57:37
to moze i ja sie wypowiem bylem tam pracownikiem , i jak w kazdej firmie produkcyjnej dobrze tam gdzie nas nie ma , do tych co sobie chwala prace to wiedza za co i ja tez wiem chodz nie zawsze bylo pieknie i fajnie , dla tych co tylko krytykuja fakt moze nie jest pieknie moze nie jest duzo kasy ale pomyslcie sobie troche warunki pracy w polsce tymbardziej w lodzi sa jakie sa pracujesz dostajesz kase i tak w kolko , jedni pracuja normalnie i nie narzekaja bo maja rodziny na utrzymaniu i maja swoj wiek a przychodza osoby ktore dopiero zaczynaja i mysla ze dostana 2 tysie na dziendobry takie rzeczy to tylko na filmach wiec nie narzekac, osobiscie powiem bo dosc szybko awansowalem , ale tylko dlatego ze kumalem o co chodzi i nie mialem problemu z praca , sa osoby ktore sie znaja kumpluja znaja z reala maja jakies przywileje ale to nie znaczy ze inni sa traktowani jak wy to mowicie \"potępiency\" jesli oni zobacza ze pracujesz ze sie starasz ich podejscie tez sie zmieni . Pozdro dla (usunięte przez administratora)najlpszego i najbardziej ludzkiego brygadziste .
też były pracownik 2012-09-17 19:59:50
Aha. To czemu już tam nie pracujesz? Niepodobało się? Czy może Cię zwolnili, a może zarobki nie te? Skoro byłeś taki kumaty w tym co robisz powinieneś był być zadowolony z pracy.
anonimówka 2012-10-07 15:22:28
Dawno nie wchodziłam na forum ale widzę,że opinie się nie zmieniły a szkoda, bo przecież zmienila się kadra w strefie żółtych i powiększyła strefa czarnych i nic ...dalej stres i nadszedł kolejny CZARNY PAŹDZIERNIK czyli piątkowe nominacje. Już nie pracuję w tej firmie ale mój facet jeszcze tam jest( PO1) i wiecie co??? od roku szedł do pracy z uśmiechem i zadowoleniem,czuł się potrzebny i ważny, twierdził ,że jeszcze nigdy nie pracował w tak fajnej atmosferze gdzie można bylo liczyć na brygadzistkę a Ona mógła liczyć na niego, gdzie owszem przełożona była wymagająca ale i sprawiedliwa a do ludzi podchodziła z szacunkiem, zawsze na zebraniach powtarzała że są zespołem nie wywyższała sie ponad wszystkich.Dzięki niej z tego co mówiono zmniejszyła się ilość zwolnień lekarskich, ilość błędów a z ludźmi miała taki dobry układ,że informowali ją wcześniej kiedy wezmą na żądanie albo na krew i nikogo nie sprzedała do mistrza i nagle zadowolenie mojego faceta się skończyło!!! dziś spytałam dlaczego?? Co się stało??Wiecie co powiedział....zmieniono mu brygadzistkę.Dziewczynę po roku czasu zdegradowano i nie ważne było, że przez ten czas sama prowadziła cały dział, że więcej czasu byla w pracy niż w domu, że w każdej chwili była do dyspozycji swoich pracowników, że miała wiele pomysłów które nie zostały zrealizowane, bo komuś nie było to na rękę.
Wychodzi na to ,że w polityce firmy podpunkt NIE OCENIAJ, NIE OSĄDZAJ NIE OBWINIAJ nie dotyczy tych których trzeba zdegradować bo co?? bo są dobrzy i bo co ?? bo coś przeoczyli lub niedopilnowali!!
Panowie z kadry kierowniczej pamiętajcie ,ze każdy z Was jest człowiekiem i wszyscy możemy popełnić błąd ale druga szansa się należy.
Pozdrawiam
anonim 2012-10-29 13:27:46
A. twoje wypociny pod przykrywka na nic sie zdały generalnie kazdy wie kto dodał ten post :\\\\\\\\ i powiem Ci ze smiac mi sie chce jak to czytam tak se zastanawiam jaka rodzinna atmosfere stwozyłas wszyscy wiedza ze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie miałas to co mówia do ciebie pracownicy wykonywałas posłusznie wszystkie polecenia czarnego a on bez mrugniecia okiem Cie zdegradował
gość 2012-11-07 20:18:17
Zgadzam się z przedmówcą,pisanie o swoich żalach pod przykrywką nie jest w prządku.Chcę powiedzieć że żółtym w tym zakładzie może być każdy bez względu na doświadczenie i wykształcenie a twierdząc że,byłaś dobra w tym co robiłaś to wpadłaś w samouwielbienie,bo dużo ci do tego brakowało.Mimo równouprawnienia w zakładzie każdy patrzył na twoje niedociągnięcia przez palce.Samo siedzenie na stołku nie uprawnia cię do takich twierdzeń.Lepsi byli i przed tobą i będą po tobie.
Gratuluje złudzeń,braku samooceny,zawiści w stosunku co do następcy i tchórzostwa.te ostatnie cechy dyskwalifikują cię ostatecznie ze stołka brygadzisty
W każdym przypadku za błędy pracownika odpowiada bezpośredni przełożony a błędy zdarzają się wszystkim o czym oczywiście zapomniałaś.Stanowiska nie są dożywotnie.
pietro 2012-12-26 13:40:47
Po co smutki, po co złości, teraz mamy czas miłości.

Nie ma się co żalić, nie Wy pierwsi i nie ostatni.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt
nieznajoma 2013-05-03 16:28:32
Nie ma jak zółte z Penty- Vce :-)
gość 2013-05-27 21:33:47
żółci mają we łbie zmiksowane szambo zamiast ludzkiego mózgu,zero ludzkich odruchów jak zaprogramowane cyborgi,ale do czasu jak ze stołka zlecą,potem mózg się regeneruje,ludzie bez własnego zdania nie są ludźmi.
nowa 2013-09-03 18:38:51
Nie nawiedzę pracować na (usunięte przez administratora)tak mnie wnerwia ta pinda , bezczelna , chamska i na dodatek zarozumiała, fałszywa baba. Nie wiem jak pracownicy mogą ją lubić , Sama pewnych rzeczy nie widzi a zarzuca komuś złą pracę , ale ona jeszcze zobaczy jak kiedyś ktoś na nią coś doniesie jak ona ludzi traktuje i jaka jest dla nich miła i życzliwa to aż jej w pięty pójdzie i się skończy jej wywyższanie.
450-75 2013-09-13 19:39:28
2 tygodnie i po be(usunięte przez administratora) li dla każdego kierownika do (usunięte przez administratora)
? 2013-09-13 23:28:58
(usunięte przez administratora)
o co ci chodzi
2013-09-18 11:02:00
Nie pracuje od roku u was jakieś zmiany;)? awanse;)? Ciekawe akcyjki;)?
2013-09-27 16:02:01
Z jakimi ludzmi człowiek pracuje?
bea 2013-10-09 20:20:50
Też się nad tym zastanawiam.

Nie pracuję tu długo, ale na tyle żeby wyrobić sobie jako takie zdanie na temat pracowników, brygadzistów itd. Osoby, które tu jeżdżą np. po brygadzistach czy potrafią powiedzieć to co tutaj wypisują prosto w twarz konkretnej osobie? W sumie tyczy się to wszystkich osób, które obsmarowują innych z imienia i nazwiska, a są na tyle 'odważni', że swoich danych nie podają. Łatwo jest napisać, ulżyć swojej głupocie niż podejść i powiedzieć, że coś jest nie tak. Czy ci, którzy tak się czepiają innych są pewni, że sobie nie mogą nic zarzucić? Wspomniana niżej p.(usunięte przez administratora), co z nią jest nie tak? Odkąd tutaj pracuję nie spotkałam się z jej strony z chamskim zachowaniem, jeśli o coś zapytałam pomogła. Oczywiście ma swoje humory i czasami wydaje mi się, że nie do końca sobie radzi z obowiązkami, ale nie jest taka straszna jak tutaj piszecie. To tylko człowiek! Powiedzmy, że wy nie macie gorszych dni. To samo tyczy się p.(usunięte przez administratora)i innych "beznadziejnych" brygadzistów, od których z tego co tutaj czytam uważacie że bylibyście lepsi. Dzień, w którym zostalibyście brygadzistami pewnie byłby ostatnim dniem tej firmy.
Co do inżynierów, a czy to są roboty? Nie mają prawa się pomylić? No przepraszam bardzo, ale skoro co poniektórzy tutaj są tacy świetni i w ogóle to niech składają cv i może wam się uda... a przepraszam- większość z wypowiadających się tu ludzi nie może pochwalić się wyższym wykształceniem. W takim razie droga wolna, a nuż jakaś uczelnia Was przyjmie i wrócicie tu do pracy i pokażecie wszystkim 'nieudacznikom' jacy Wy jesteście zajebiści.
I nie trzymam tu żadnej ze stron. Nie rozumiem po prostu ludzi, którzy są aż do tego stopnia zakłamani, bo w pracy pewnie podlizujecie się do każdej z obrażanych tutaj osób. Dwulicowość i zazdrość nie znają granic.

A to wasze 'do biura dostaniesz się tylko jak dasz (usunięte przez administratora)' itd. Mam wrażenie, że czytam 'wypociny' siedmiolatków, którym powiedziano, że nie dostaną zabawki, chociaż cofam, nawet one nie są takie głupie. Każda osoba pisząca tutaj w ten sposób niech zajmie się pracą, a nie pisaniem głupot. Może w końcu wasze szare komórki na coś się przydadzą.

Mam radę dla wszystkich, zamiast czepiać się innych, zacznijcie czepiać się najpierw siebie, a sami zobaczycie, że wy wcale też tacy doskonali nie jesteście. I co do fałszywości innych. A wy to fałszywi nie jesteście? Wasz tok myślenia jest po prostu zabójczy. Zresztą nie odpowiada wam? Zwolnijcie się. Nikt was na siłę tam nie trzyma.


A teraz tak z innej strony. Co do samej pracy, nie jest zła. Ludzie wydawali mi się w porządku, przynajmniej Ci, których miałam przyjemność poznać. Chociaż teraz nie jestem tego taka pewna, bo tu są mili, a później pod najróżniejszymi nickami wypisują co wypisują, no ale powiedzmy, że ogólnie w pracy są spoko. Co do zarobków, na pewno bywa lepiej, ale nie jest też tak źle. Co do przełożonych. Podpadła mi jedna osoba, nie mam ochoty z nią pracować, ale ogólnie nie spotkałam się- piszę konkretnie o swojej osobie- z jakimś chamskim zachowaniem, więc tu też nie jest źle. Więc pracę bym poleciła. Jedyne co tak na szybko mi nie pasuje to przerwy. Jak dla mnie takie 5minutówki powinny być 2+ ta śniadaniowa, ale cóż nie można mieć wszystkiego.
2
2013-10-11 16:32:17
Cytuję "Mam radę dla wszystkich, zamiast czepiać się innych, zacznijcie czepiać się najpierw siebie, a sami zobaczycie, że wy wcale też tacy doskonali nie jesteście"
i..taka... mała.... prośba.... taka tyci tyci POSŁUCHAJ SAMA SIEBIE :)
Miłego weekendu panno(usunięte przez administratora)
bea 2013-10-11 16:45:34
Na pewno posłucham, chociaż nie do końca czaję do czego pijesz :)
Również miłego weekendu
2013-10-11 18:15:47
Do tego że przez 8 godzin (usunięte przez administratora) innym a sama masz, zresztą dobrze wiesz jaką masz!? A o twoim poziomie inteligencji (bo o tym też warto wspomnieć) mogę powiedzieć tylko tyle co o wzroście bezrobocia, jest dość niski -_ :)
Mówisz że jesteś wredna, masz "peszka", trafił swój na swego ;)
Do miłego :)
11102013 2013-10-11 18:56:13
Chodzi o to że jak posłuchasz samej siebie to zrozumiesz , mówisz że nie lubisz fałszywości ani zazdrość a niestety sama taka jesteś
i wiem to z własnego doświadczenia że tak jest , więc może ty też spójrz na siebie a nie robisz z siebie nie wiadomo jaką mądrą i wyuczoną a sama zapieprzasz na produkcji i wszystkich obgadujesz, pomyśl o tym .
A i jeszcze jedno skoro jesteś ty na tyle odważna i czepiasz się innych to ciekawe dlaczego się nie podpisałaś ?????
1
fanfara 2013-10-13 15:36:09
Widze że wkońcu ktoś poruszył temat dotyczący Pani(usunięte przez administratora). To jest straszna osoba, pod wzgledem prywatnym jak i tym służbowym. Nie warto z tą Panią nawet rozmawiać, tyle osób straciło przez nią prace. Ta Pani już uszu nie powinna mieć bo tak z nich strzela. (usunięte przez administratora)był to mu wszystko kablowała i to jeszcze kłamała tak aby jej to pasowało. Z(usunięte przez administratora) jest tak samo. Też im wszystko kabluje, naprawdę rozumiem to bo są takie osoby w każdej firmie. Ale nie rozumiem po co te kłamstwa i obłuda. A wiecie co jest najśmieszniejsze? To że jak wokół opisywanej Pani nie ma z wspomnianych brygadzistek to sama im obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Podczas drugiej WŚ na taką osobę mówiło się "podwójny agent". Szkoda że dziś nie ma za to kary śmierci;p. Naprawdę, uważajcie i unikajcie tej Pani.
51246 2013-10-13 17:44:42
A co się takiego stało i komu tak nadepnęła (usunięte przez administratora)na odcisk że tak o niej piszecie ??Ja uważam że jest spoko chociaż czasami też mnie wkurza ...
8
32233323 2013-10-13 22:41:11
Ona już każdemu nadepnęła na odcisk, tylko nie swoim dwóm ulubionym koleżankom z (usunięte przez administratora). Zresztą każdy ci to powie że ona niszczy atmosfere na swoim dziale
3
jest spoko 2013-12-02 22:45:57
Cenzura nastała
i cisza w eterze,
nikt się nie żali,
po prostu nie wierzę!

Gdzie te gaduły
co smutki i złości
tu wypisywali
w swej nerwowości?

A może się wszystko
już pozmieniało?
Brygadzistka wróciła
ta dobra jak anioł.

Święta nastają,
więc dalej do pracy.
(usunięte przez administratora)musimy
kochani rodacy!
1
4354453354 2013-12-07 12:35:39
Gruba ze zgrzewania i tak została...
1
127127 2014-01-29 17:51:45
Wreszcie PO2 sie ogarnia... Brawo Panie i Panowie, Brawo
były pracownik Zbyszek A 2014-02-13 17:41:36
Witam.Ludzie mam pytanie.Jak naprawdę jest w tej firmie.Pracowałem tam od początku przechodząc z Millenium więc z tego co pamiętam to praca była wymagająca ale ja nie narzekałem.Zostałem zwolniony w 2004 przez Pana Zbyszka K ale pewnie przez 10 lat dużo się zmieniło.Czy są może tam przyjęcia i czy warto.Pracować trzeba wszędzie - nikt kasy nie nawali za leżenie.Pozdrawiam
ciekawy 2014-02-13 22:52:00
A ile sie tam zarabia i co sie robi
jest_dobrze 2014-04-01 20:34:32
Praca super, pracuje na dziale PO2 od kilku miesięcy. Kierownik działu, Pan (usunięte przez administratora)to bardzo sympatyczna osoba, jesli masz jakiś problem to zawsze pomaga go rozwiązać. Brygadzistki w sumie też ok, raczej bez zarzutu, zawsze praca naszykowana, raczej kompetentne odpowiedzi z ich strony. Osobiście na codzień krepuje terminale na przewodach, można zarobić na tym dobre pieniądze, aczkolwiek na innych stanowiskach, na tym dziale jest troche gorzej. Uważam że jesli ktoś przykłada się do tej pracy to spokojnie to 1800zł-1900zł można zarobić. Ogólnie praca super
1
dfdzf 2014-05-28 20:25:37
Ta jasne.
PO2 ci się podoba?? Weź nie żartuj.
1
jjj 2014-06-19 21:52:19
pracowników produkcyjnych nie docenia się tylko gnębi

biuru szczególnie in. nic nie umieją chyba przyszli odrazu po szkole zero doświadczenia a takich głąbów się trzyma

Gdyby nie mąteży to dawno ten zakład by upadł
Było mineło 2014-09-21 00:36:40
Porobiłem tam troche jakis czas temu i co moge powiedziec to ze firma jako firma trzyma standardy ale co poniektórzy ludzie sa strasznie ograniczeni... Firma daje duze możliwosci rozwoju, jednak wielu z niej nie kozysta... To jest dobra robota dla mlodych i pracowitych, chcacych ciezko pracowac i wykazujac sie ambicja, awansowac. Prawda jest jednak taka (moja opinia), ze to jest robota na 2-3 lata, zarowno dla pracownika produkcji jaki i dla inzyniera czy czlonka kadry zarzadzajacej - po tym czasie nie da sie juz rozwinac... Najlepszym przykladem jest kierownictwo o wyksztalceniu 15-latki , ogładzie dresiarza z Bałut (bez obrazy dla dresiarza) i kulturze osobistej godnej... nie sorry, jednak nie godnej nikogo i niczego - łysy. Te typy wyrosli na TVAB (i Millenium) i tylko tam potrafia pracowac, w normalnym industrjalnym swiecie nie ma dla nich miejsca i dobrze o tym wiedzą..."w dresie nie wejdziesz" ;P Ale pominąwszy, prawda jest to ze inzynierka jest zatrudniana zaraz po studiach(lub w trakcie) - za pieniadze podobne do stanowiska produkcyjnego... co do mistrzów... :) ta, tam czasem sie pojawil ktos z wyzszym wyksztalceniem ale z tego co pamietam to dlugo nie posiedzial.. albo ciaza albo do innej roboty sie zawinał..co do reszty to moze polowa ma mature... Wiec Polska klaso pracownicza jestes w dobrych rękach!! Dżizes! dopiero sobie uzmysławiam cóz to za patologia jest... Ale konkludujac, jak na poczatku.. firma trzyma standardy (przynajmniej na czas mej tam bytnosci), pieniadze MARNE, niewazne na jakim stanowisku bo i kierownicy zarabiaja (oficjalnie) tyle co hiszpanski zbieracz truskawek - no ale dostajesz tyle ile jestes wart...ALE gdy dajesz od siebie wiecej niz otoczenie to mozesz, na warunkach rekrutacji wewnetrznej, zdobywac doswiadczenie, certyfikaty i dalsze mozliwosci ulatwiajace szukanie innej pracy...
torem 2015-01-23 02:08:13
o, robcio, widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji bardzo. No ja też niestety nie mam doświadczenia branżowego opowiadającego branży tvab polska bo całe życie do tej pory robiłem wszystko i nic, a teraz gdy pomysł na zycie mi się skończył to muszę gdzies to nieszczęsne doiadczenie nabrac... myślicie że tvab to spoko miejsce?
marylka 2015-03-25 19:30:13
ja akurat w przeciwieństwie do ciebie pomysł na życie mam, a konkretnie zależy mi na znalezieniu szybko pracy i to konkretnie najlepiej właśnie w TVAB POLSKA. z tego co się orientuję i ludzie mówią (nie piszą) to jest to jeden z lepszych takich pracodawców tej branży w Polsce, interesuje mnie jeszcze tylko jakie zarobki bym miał na starcie
marylka 2015-03-25 19:30:21
ja akurat w przeciwieństwie do ciebie pomysł na życie mam, a konkretnie zależy mi na znalezieniu szybko pracy i to konkretnie najlepiej właśnie w TVAB POLSKA. z tego co się orientuję i ludzie mówią (nie piszą) to jest to jeden z lepszych takich pracodawców tej branży w Polsce, interesuje mnie jeszcze tylko jakie zarobki bym miał na starcie
aaabb 2015-04-29 17:31:47
Umowa o pracę - okres próbny na 3 miesiące, potem na 5 lat.
1
Mikos 2016-05-13 16:35:45
Takie benefity się wiążą @kogut jak ubezpieczenie i prywatna opieka medyczna :) Więc wygląda to bardzo fajnie. Widać, że zależy im na swoich pracownikach.
Zostaw swoją opinię o TVAB POLSKA - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TVAB POLSKA