brak logo

Intersnack Poland sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Intersnack Poland sp. z o.o.

ph 2014-12-15 21:19:39
10tego... dobrze by było.. Ktos kto to czyta moze zastanawiac sie to po co tu pracujmy skoro jest tak zle.. ano po to, bo znalezc dzisiaj prace jest w cholere ciezko.. zgadzam sie z poprzednikiem..czas pracy nie wiem czy do konca jest zgodny z prawem..narazie nikt nie zlozyl sprawy do sadu.. nie wiem moze na poludniu jest normalnie..na polnocy nie.
Były PH 2014-12-16 21:43:22
Wszedłem tu, ponieważ kolega powiedział mi o istnieniu tej strony.
Byłem pracownikeim Felixa przez 4 lata. Zrezygnowałem z pracy bo dostałem niby dużo lepszą ofertę finansową, jak się poźniej okazało fajnie wyglądąło tylko w teorii, bo większość kasy stanowiła premia , której nie dało się zrobić. Żałuję ,że odszedłem z Felixa praca wcale nie jest taka ciężka, jak co niektórzy to opisują , trzeba robić swoje , jak w każdej firmie. Nie miałem problemów z 20 wizytami ,inicjatywami itp. Jeśli poukłada się rynek nie ma żadnego problemu, nigdy nie miałem też trudności z towarem na wymiany . Premię też daje się zrobić nie zawsze 100% , ale przynajmniej część. Gdybym mógł wrócić to na pewno chętnie bym to zrobił.
xxx 2014-12-18 19:08:36
x
x 2014-12-18 19:15:10
Co do północy i południa, to słyszałem wręcz odwrotną opinię. Północ daleko od siedziby firmy kombinuje i ściemnia jak się tylko da, mniejsza szansa że "ktoś" przez przypadek zrobi audycik. A co do atmosfery, to może na południu są managerowie, którzy umieją zarządzać ludźmi i mają wyższe kwalifikacje. Motywowanie i tworzenie dobrej atmosfery do realizacji wspólnych celów nie jest im obca.
aaaaa 2014-12-23 14:48:51
pracowałem jako ph kilka lat i nie wiem skąd Wam się to wzięło, że na południu taki light.Mają firmę pod nosem i ciągłe kontrole, więc wszystko muszą mieć w sklepach natychmiast wprowadzone bo jak ktoś chce coś sprawdzić to gdzie pojechać jak nie na śląsk podkarpacie, że nie wspomnie o małopolsce bo tam podobno mają dopiero przerąbane i muszą trzymać sie na baczności.Nie słyszałem żeby były jakieś niespodziewane kontrole na Pomorzu czy np. Mazurach bo komu z zarządu chciałoby się tam fatygować. Widzę ze może by sie przydało bo nie macie pojęcia co piszecie. Ostatnimi czasy stres, dużo inicjatyw w jednym czasie przez co nie wiadomo na czym sie skupiać,ciągłe dodawanie pracy na co brakuje czasu w ciągu dnia. Mi się trafiło coś lepszego...
facet 2015-01-07 11:05:54
Kobiet nie przyjmuja
2
miś uszatek 2015-01-16 18:06:12
....

Cóż, widać głupich nie sieją.
2
fikus 2015-03-04 19:12:57
hej, minęło już tyle czasu że byłeś chyba na tej rozmowie prawda? jak Twoje wrażenia właściwie? Ja interesuje się tutaj w Krakowie ofertą pracy dla przedstawiciela handlowego bo takiego również podobno obecnie szukają. Tylko zastanawia mnie na jakim regionie będę operował. Chociaż co mi tam, ważne żeby się dostać
2
ON 2015-03-16 10:17:12
HEj, właśnie zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, CO ta jest za test??? Jakiś matematyczny, psychologiczny ??
jdhf 2015-03-16 10:40:00
Hej na którą masz bo ja też dziś dostałem zapro ? ;)
ON 2015-03-16 12:15:18
Na 9
jdhf 2015-03-16 12:50:55
Witaj w klubie, ja też.. wiesz co z tym testem co i jak? :)
On 2015-03-16 20:01:08
Jakbym wiedział, to bym tutaj nie pytał :)
Manager 2015-03-18 18:44:35
GPS do tyłka poprzyczepiane czy telefonicznie można porobić zamówienia żeby zaoszczędzić czasu?
2
yo yo 2015-04-17 18:55:12
test logiczno matematyczny, kilka pytan abcd i 3 zadania do policzenia, na spotkaniu rekrutacyjnym bedzie napewno ok 6-8 os po tescie zostana wybrani a pozniej rozmowa
ktosik 2015-05-12 10:11:33
Niestety południe to już też nie spokój odkąd Hubert zastąpił Rafała jest jazda tak jak na północy. Trzeba się ewakuować z tej firmy bo dzieje się coraz gorzej. Plany z kosmosu, sprzedaż leci na łeb na szyję, coraz większe wymagania a w zamian jeżdżenie za Tobą i sprawdzanie.
1
ktosik 2015-05-12 10:21:09
I tak jak wcześniej ktoś pisał czas pracy zaczyna się od pierwszej wizyty pod sklepem do ostatniego sklepu, nikogo nie interesuje ile masz do dojechania.
1
ktosik 2015-05-22 08:15:14
maciek nie chodzi mi o dopłatę do dojazdu tylko o czas od kiedy rozpoczyna się prace bo zgodnie z prawem praca ph zaczyna się liczyć od wyjazdu z domu a w Intersnacku liczy się od pierwszej wizyty czyli jeśli pierwszy sklep masz ok pół godziny od domu to dopiero wtedy zaczynasz pracę i to samo na koniec dnia.Jeśli chodzi o ubezpieczenie to ściągają je z pensji
miś uszatek 2015-07-21 20:24:12
Innymi słowy.....dobre, bo nasze!

P.S. Kilka stron wcześniej jest info o stawce podstawowej + możliwej premii. Zarobki poniżej średniej oferowanej na analogicznych stanowiskach w branży. Ale to uczucie spełnienia, gdy widzisz jak po półrocznym obleganiu półki w końcu zrotowało te 6 szt. solonych...i ta przerazona mina kierowniczki, która odnotowawszy ten fakt uświadomiła sobie, że zaraz zaatakujesz z pomysłem zamówienia tego samego produktu...nie do opisania;]
P.S.2 Na szczęście mamy mega klip w telefonie (bez dźwieku znacznie lepszy hehe) - dzięki czemu każdy nowy dzień czujesz się jak w przedszkolu:)
1
PH 2015-07-25 15:51:15
Od kiedy jest Pani A. w marketingu zmiany zdecydowanie na gorsze...zdecydowanie gorsze..Powoli Ci co maja szacunek do siebie i swojej pracy i przede wszystkim mozliwosc to daja wypowiedzenie. Ciagle kontrole, audyty. Jak ktos robi uczciwie to nie ma co sie martwic, ale na dluzsza mete to sie odechciewa pracy w firmie, gdzie nie ma za grosz zaufania. Nowy projekt MS? Biegacie z miarkami po sklepach? Auta zaczynaja znowu byc obklejone. Wiekszej wsi nie mogli zaprojektowac. Powrot do lat 90, gdzie kiedys to bylo modne, a teraz? co do godzin pracy..wg kodeksu praca zaczyna sie od momentu wejscia do samochodu do momentu wyjscia z niego. czyli powinnismy zaczynac pod domem o 8 i konczyc o 16. Firma ma swoj wlasny kodeks pracy. Czy ktos Nam odda za nadgodziny? Mowimy tu o CODZIENNYCH nadgodzinach, gdzie nikt tego niby nie widzi. Podobno niektorzy PH mysla o grupowej sprawie do sadu. Ktos cos slyszal?
7
Roman 2015-09-21 20:23:28
A jak się pracuje na modernie ? Też czas pracy liczą od pierwszej do ostatniej wizyty ?
miś uszatek 2015-09-23 18:25:48
Odnośnie tematu "godzinowego" - http://www.geekweek.pl/aktualnosci/24248/swietne-wyniki-6-godzinnego-dnia-pracy

I niech sobie liczą od pierwszej do ostatniej wizyty:D
sssss 2015-09-30 13:57:23
Pani A.temat rzeka bo to dziewczyna prezesa. zrobiła kariere od przedstawiciela do menadżera głownie przez znajomości i chyba lozko
2
anonim 2015-10-03 13:48:32
Słuchajcie !
Prawda jest taka,ze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Wszędzie tez trzeba pracować i realizować plany,targety itd itp
Ja pracuje w tej firmie juz dłuższy okres czasu i nie uważam,ze jest łatwo lekko i przyjemnie ale bez przesady!!
Decydując sie na jakakolwiek prace zadajcie sobie najpierw podstawowe pytanie CZEGO WŁAŚCIWIE CHCECIE??
Praca faktycznie 10 h bo jeszcze dojazd do miejsca i od ostatniego punktu do domu ale pytam?!Gdzie tak nie ma??przeciez jadąc gdziekolwiek do pracy musisz stawić sie punkt 8 .Roznica jest tylko taka,ze tu dostajesz samochód,paliwo,telefon...aaaa jezeli juz mowa o benefitach to karta multisport,ubezpieczenie grupowe,medicover.Malo??to idź tam gdzie dają wiecej.
Płaca na czas.Owszem,inicjatyw milion,1000 rzeczy na raz ale wierzcie mi,ze wszystko do zrobienie.Wiesz,ze jestes dobry to firma dla Ciebie.Masz kompleksy i nie wierzysz w siebie to idź do pracy za biurkiem i popijaj kawkę.Wszystko zależy od punktu widzenia i od OSOBY bo firma jako firma ma wady ale która nie ma??
P.s dostać sie do IS to wcale nie taka prosta sprawa.To chyba o czymś świadczy.
2
Janusz 2015-10-09 12:24:15
A ile zarobi przedstawiciel na modern trade ?
fitciak 2015-10-10 13:53:28
Miałem wysłać CV na PH Trójmiasto (Modern Trade) ale jak czytam że na północy jest jazda bez trzymanki i wizyty liczą się od wejścia na sklep to trochę słabo mi się robi. Pracowałem w Animex i wiem jak wygląda praca w korpo ale takiej inwigilacji tam nie było a i stawka wyjściowa była wyższa.
ph 2015-10-27 21:51:20
Jak masz mozliwosc to nie idz. Rycie mozgu, full nadgodzin. Sam wlasnie przegladam oferty pracy bo chce odejsc. Na polnocy masakra, pelna inwigilacja. Coraz wiecej osob chce odejsc, ale strach wygrywa. Pozytywne komentarze piszą chyba osoby na wyzszych szczeblach, zeby inni mysleli, ze jest fajnie. Jak macie inne propozycje to radze nie isc do tej firmy. Wiadomo, ze wszedzie jest ciezko, ale w tej nie ma chwili oddechu.
8
kar 2015-10-31 10:23:48
Witam, zgadzam się w 100% z kolegą, źle się dzieje w firmie, i lepiej na pewno nie będzie. Zdjęć, ankiet, i nierealne plany robią swoje, obiecanki cacanki itp. Realia są potem inne, zmiana systemu na korzyść przedstawicieli, bujda, system nagina możliwości rynku i do tego nie ma możliwości zrobić planów,przyrosty z kosmosu. I wieczne pretensje o to że tego nie sprzedałeś, tamtego nie sprzedałeś itp. Jednym słowem Masakra, wiele osób szuka już pracy i wiemy o tym wszyscy, ja myśle że początkiem roku Intersnack obudzi sie z ręką w nocniku i kilkoma PH na kraju, kawalerami bo nikt kto ma rodzine nie może sobie pozwolić by zarabiać przy takiej pracy 2300 gdzie w innych firmach za tyle roboty spokojnie płacą około 4000. Pozdrawiam
3
byly ph 2015-11-01 12:20:47
oj tak. Zgadzam się z przedmowca. Intersnack to dramat. wizyty 20-25 dziennie. O 8 na pierwszym sklepie o 16 na ostatnim. Dojazdy się nie licza. Liczy się 8 h efektywnej pracy. Kierownicy to jakies pomyłki sterowane samozwańczym dyrektorem (polnoc). Milion zadań i zapomnij o zyciu prywatnym. praca w godzinach od 10-12 zależy jak się wyrobisz a następnie milion tabelek w domu do wypelnienia plus maile ktore trzeba pisać wiadomo kiedy W DOMU! jak już wrócisz wyprany po całym dniu. Dramat. Pieniadze? smiech na sali. Przy dobrych wiatrach 2200. Nie warte stresu. Ciche audyty to wogole smiech. No i standardy nie wiadomo skad. Szkola zycia i tyle.
4
gruby 2016-02-05 11:47:39
A na produkcijto prawdziwy kołchoz -prawdziwy dom wariatow
miś uszatek 2016-03-30 18:57:21
Niby forum pracownicze, a wygląda, że to HR wykazuje największą aktywność.
7
miś uszatek 2016-04-04 16:59:25
Ciekawe....a jakież to lepsze rzeczy ma ów HR do roboty? Pisanie maili wg jakiegoś durnowatego , niezmiennego i wiecznego niczym Lenin szablonu czy spuszczanie się nad ROCKiem, udające, że niby tworzona jest jakaś nowa jakość? Jakże cieżko uzasadnić swoją przydatność, kiedy nie tworzy się (lub ledwo ledwo) wartości dodanej. A żeby było trochę bardziej merytorycznie - wszystkie podobne koncerny w branży oferują mniej więcej to samo na analogicznych stanowiskach, więc nie ma się nad czym spuszczać - tyle, że intersnack płaci poniżej średniej.
6
Były PH 2016-04-14 20:58:08
Żadna łaska, że dają umowe o pracę. Żyjemy w czasach, że takie umowy to powinna być norma. Nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałem długo, odszedłem jakiś czas temu, nie obejrzałem się nigdy za sobą, nigdy nie pożałowałem decyzji. Wytrzymałem sporo, bo myślałem, że sie jakoś polepszy... niestety tak nie było. Z tego co się orientuje w firmie co chwile ktos daje wypowiedzenie, chodzi o ph i osoby w biurze. Gdyby bylo tak super to ludzie by nie odchodzili. Pracujesz po 10 h srednio, planów się nie wyrabia bo super system wylicza mozliwosci rynku, które wg systemu są ogromne. Ciagle kontrola, ciagle zdjecia regałów, ekspozycji. Inicjatywy na ogromne ilosci masła i popcornu. Mowa o inicjatywach do sklepow LG, gdzie Pani na wiosce ma tansze wina niż orzechy Felix. Za duzo stresow, pieniadze nieadekwatne do pracy wykonywanej. Ogromna presja w połnocnej Polsce, gdzie Dyrektor próbuje się teraz zaprzyjaznic z podwładnymi, którym kiedys nawet reki nie podawał. Kto jest ze starej ekipy, kto ma racjonalne myslenie to wie, że On nadal taki jest tylko zaczął mu sie grunt palić po nogami i chce teraz się wybielić. Jednym slowem IS dzięki za szkołe życia. Teraz doceniam moja obecna prace i jestem niesamowicie szczesliwy, że już nie pracuje w takiej firmie. A obecnym PH życzę wytrwałosci! Zaraz będzie maj:) Życzę wysokich podwyzek :) (Oby w tym roku byly) jak nie to poprostu połóżcie wypowiedzenie:) Firma lubi dawać podwyżki jak się chce odejsć:) Dopiero w tamtym momencie docenią prace jaką wykonujesz :)Pozdrawiam
7
ph 2016-05-05 22:25:55
hehehe to pomyliles firmy:D Tutaj duzo pieniedzy nie zarobisz:D
1
grzegorz 2016-06-30 17:30:35
Widzę, że szukają kierownika produkcji do zakładu. Możecie coś napisać jak tam jest?
XYZ 2016-07-13 13:03:15
Prowadzą rekrutacje na KAM'a.
Możecie powiedzieć jak pracuje się w biurze ?
Jaka atmosfera ?
Jak zarobki i narzędzia ?
Z góry bardzo dziękuje.
XYZ 2016-07-13 14:31:19
Dzięki.
Znasz jakieś szczegóły ?

Będę zobowiązany.
maniek 2016-09-27 17:04:16
Praca po 13godz. dziennie. Milion zadań. Nie nadążasz ze wszystkim. Kontrola, jakiej nie ma w żadnej innej Firmie. Odpowiadasz za wszystko, stres , stres i jeszcze raz stres. Aktualnie sam się zastanawiam co ja tutaj jeszcze robię...Nie polecam. Zarobki kiepskie.
5
Pajac 2016-10-04 13:13:17
Firma wciąż rekrutuje... jak ktoś chce się załapać, to doga otwarta:))
Trzeba tylko nie mieć życia rodzinnego i wytrwałość robota. Biegasz po sklepach z metrem i mierzysz półki. Wszyscy wokoło się śmieją:)) Dźwigasz, stawiasz stendy, błagasz o dodatkowe ekspozycje itd. Ogólnie przez pracowników i innych przedstawicieli sklepów ludzie z Intersnack są postrzegani , jako śmieszni :))
Ale rekrutacje trwają...cały czas. Ja zamierzam spiep...ć z tej Firmy.
5
Nikt 2016-10-07 11:50:25
Firma żenada...praca ponad siły. Najlepiej po 24h na dobę...Mózg zryty. Korporacja pełną gębą, pod każdym względem. Praca ponad siły, kontrole non stop, wizytacje na kilka dni przed Wigilią itd. Nigdy nie jest dobrze, bo może być lepiej. Po każdej kontroli praktycznie przebudowujesz sklepy. I tak w koło..a spróbuj planu i zadań nie zrobić...:)) Zatrudniają co jakiś czas PH i do biura. Niestety obecny jeszcze..ale już niedługo:))
6
Nikt 2016-10-11 10:28:25
Poczytaj wpisy poprzednie...jednak nie tylko ja narzekam. Szukam roboty i spadam z tej chorej koropo. Tyle w temacie tej Firmy. Sama rotacja już chyba o czymś świadczy.
5
Najlepszy 2016-10-21 20:07:36
Praca jak to w handlu , kto wie o czym mówię ;), normalny rozgarniety ph sobie poradzi , max do godz 15 , później i tak decydentów nie ma na sklepach , są różne benefity choć kasa mogłaby być lepsza , ale ja te 3000 wyciągam , koledzy z dłuższym stażem to i pod czwórkę mają . Nadeszła " lepsza zmiana" więc myślę prace należy szanować .
Avensis 2016-10-31 17:58:58
Heh myślałem nawet by tam pójść do pracy ale widzę że zarobki takie sobie, jeśli wg was i plotek kolegów podstawa u ph 2.2 tyś i z premią max 3k to to miałem lepiej w słodyczach odpowiednio 2500 i 3500 od początku pracy netto i rosło a koledzy swobodnie więcej. A że źle to każdy mówi że w jego firmie słabo, z reszta czasy dla ph chyba się kończą bo wiele sklepów pada a markety nie potrzebują takiej obsady. Trzeba szukac pracy w innych kanałach sprzedaży i branżach niż spozywka i sklepy tradycyjne.
2
Byla PH 2016-11-02 22:26:27
Pracowałam trochę czasu w tej w firmie jako PH LG. Nie polecam. Praca po 12 h na dobę jak chce się wszystko uczciwie zrobić. Praca fizyczna, duzo dzwigania. Ciągle zdjęcia, kontrole. Przed świetami audyty, gdzie każdy trawę maluje i całe sklepy przemeblowuje. Każdy kto pracował w tej firmie trochę czasu to wie o czym piszę:) Zarobki kiepskie jak na tyle pracy. Dodatkowo śmieszne tabelki i emaile w domu po pracy.
Zmieniłam firmę i jestem szczęsliwa. Zobaczyłam, że mozna pracować po 8 h dziennie, ze mozna miec satysfakcje z pracy i mieć w ogół siebie ludzi, którzy maja do Ciebie ogromny szacunek. Zyczę odwagi wszystkich, ktorzy boją się zostawić tę firmę, ktorzy boją się zmienić pracę. Po takiej szkole zycia, pracę znajdzcie bez problemu:) Pozdrawiam
10
Obecny jeszcze 2016-11-13 07:12:32
Firmę można określić jednym słowem - MOBBING, Stres i rycie mózgu. Święta się zbliżają i każdy PH w tej Firmie wie o czym mówię. Praca po 12-13 godz. dziennie.
Niestety jeszcze tu siedzę ...ale szukam, bo nie da się o zdrowych zmysłach w tej pop...ej Firmie wytrzymać.
5
Ego 2016-11-25 17:20:26
Dziwne że na Gowork'u 99% opinii o jakimkolwiek pracodawcy to negatywy, mam znajomych którzy pracują w różnych firmach i potwierdzają to samo , większość piszących to frustraci którzy pomylili wykonywany zawód. Jak na przykład ta dziewczyna dwa posty wyżej która pisze o pracy fizycznej i dźwiganiu ciężarów, czy ten ciężar to telefon który dźwiga na wizytę u klienta , a może to ten stend ważący 1,5kg który od wielkiego dzwonu zniesie na sklep. Albo post wyżej o pracy 12-13 godzin , naprawdę mi osobiście to bardzo rzadko zdarza się, po prostu jedna z cech dobrego PH jest optymalna organizacja pracy i czasu, ma być efektywnie a nie efektownie . Także reasumując , 8 godzin pracy w co najmniej 5 efektywnej w zupełności wystarczy , pozostałe 3 to wiadomo przejazdy, kawka,gadki przez tel. .Co do zarobków, no cóż ja mam średnią krajową , ale liczę że będzie lepiej po przejęciu dystrybucji Mauxion
1
Orzech 2016-11-26 11:26:05
Ponieważ jestem byłym pracownikiem firmy i odszedłem ze względu na kiepską atmosferę spowodowaną zatrudnieniem przełożonych z zewnątrz, do firmy nie mam nic, pracuje się jak w każdej firmie w branży FMCG, i jak wszędzie trzeba pracować i mieć wyniki, za to w końcu płacą... Co prawda że w sezonie więcej pracy i dłuższy czas pracy ale w danych regionach to całkiem normalne... Niestety firma stwierdziła że przyjmie na stanowiska dowodzące ludzi z zewnątrz którzy umiejętnie niszczą relacje i odbierają chęci do pracy ph. Niestety dla mnie atmosfera i zaufanie wśród kolegów w pracy ma wielkie znaczenie, wiec postanowiłem odejść z firmy ponieważ niestety w grupę wkradł się Wirus, który umiejętnie, oszukuje i okłamuje wszystkich wokół siebie, począwszy od podwładnych po przełożonych. Ja myślę że część osób i w terenie i w biurze wie dobrze o kim mowa. Pozdrawiam wszystkich moich kolegów z dawnej ekipy i dziewczyny z biura...
3
Była PH 2016-11-27 21:12:47
Raczej mowa o metalowych regałach ważących trochę kg. Pracowałam kilka lat w tej firmie i wiem o czym mówię. Karton masła ile kg wazy,a jak się jechało po towar na przeterminy to nie pakowało się jednego karonu, a całe auto, że widocznosci nie bylo. Metalowe , ogromne regaly, trzeba było rozlozyc na sklepie, a pozniej jak klient go nie chcial to zdjac, zapakować do auta, do kartonu i wywiezc do kuriera. Tak więc skoro Pan dzwigal od świeta 1,5 kg stend to znaczy, że Pan albo krotko pracuje, albo ma Pan w cholere slabe wyniki. Albo bardzo dobrze Pan ściemnia:) I nie piszą tu sami frustraci, a ludzie, ktorzy przejechali się na tej firmie i chca ostrzec innych, aby nie weszli w to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co my. Lepiej wyciągać wnioski z czyiś bledow niz ze swoich.
4
Pener 2016-11-28 20:38:48
Czytam te wasze opinie i czytam....

Po 1 i najwazniejsze skończyły się czasy gdzie się stało pół dnia w mc donalds i 3000 zł wpadało do kieszeni.
Po 2. Sami zapracowaliście/zapracowaliśmy sobie na GPS przyklejony do tyłka, tak ciężko było nie przeginać z "wałkami"??
Po 3. Jak wam tak źle to dawajcie do Maspexu do tymbarka za 1700zł będziecie robić foty półki, przebudowy, wstawiać regały, lodówki, ekspozycje co miesiąc :)
Po 4. Ciśnienie jest teraz wszędzie... a dlaczego? patrz głównie pkt. 2 ... nie każdy nadaje się do handlu, a opierdzielać się trzeba umieć...

Jak sobie ułożysz rynek, rozplanujesz pracę, dogadasz hajs to możesz nawet śnieg eskimosom sprzedawać... ale te rzeczy trzeba umieć zrobić samemu... 10 lat temu to była praca na asadzie "fura, skóra i komóra" i nigdy już nie wróci niestety. Przekonałem się osobiście.

Reasumując weźcie sie do pracy zamiast biadolić a jak nie chcecie nic robić i mieć kase to idźcie do sejmu zamiast tylko psuć zawód PH
1
Ego 2016-11-29 18:14:07
Otóż to, do tej pracy trzeba mieć predyspozycje , dziewczyna wyżej pisze o metalowych stojakach, spoko one są w modułach , weź se jedną część przenieś , zamocuj i tak po kolei, bo najpierw trzeba mieć w główce poukładane . Z takim podejściem w każdej firmie będzie ci źle w handlu. Może szukaj roboty w jakimś urzędzie , tam posiedzisz na czterech litrach, kawkę popijesz, wyzyjesz się na petentach , tylko jedna wada że wałeczki będą rosnąć w talii
Zostaw swoją opinię o Intersnack Poland sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersnack Poland sp. z o.o.